Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

ilujutud – Gosh, Aden ja erinevad kuivšampoonid

26. juuli 2015

 

Viimasel ajal olen ma saanud mitu korda palve, et ma räägiksin sellest, mis kuivšampooni ma kasutan ja üldse, kuidas seda teha. Ma siis natsa räägin sellest. Vanasti oli mul nii, et pesin pead iga jumala päev. Lihtsalt hommikuks olid juuksed uuesti rasvased, mõnikord isegi siis, kui pesin pead eelmisel õhtul. Olin küll kuivshampoonist kuulnud, aga kuna mul oli kodus mingi…juuksepuuder või jumal teab, mis päheraputatav tolm, mis pidavat ka juuksed “puhtaks” tegema ja see absull ei töötanud, siis ei tekkinud mul ka huvi kuivšampooni kasutada.

Oma esimese ostsin ma eelmise suve lõpus Soome laevalt, sest ma avastasin alles laevas, et ikka oleks võinud pead pesta ja suht räme oli olla, seega ostsin suvalise Batiste (LINK) kuivshampooni. Selle roosa, sest mul olid toona roosad juuksed (mitte, et see oleks siis roosa olnud, aga ma ei tea, tundus sobiv). Kuidagi häda pärast tegi ta asja vähe paremaks, aga eriti sümpaatset muljet ikka ei jätnud. Mulle ei meeldinud esiteks selle imelik lõhn ja juuksed jäid kuidagi tuhmid. Ma tegin muidugi selle kasutamisel ka mitu viga, sest tegelikult on sellel mõned reeglid:

  • Lase seda juustesse VÄHEMALT 20-30 cm kauguselt, muidu jääbki sulle mingi imelik laik pähe.
  • Lase pähe, siis jäta juuksed viieks mintaks rahule, et juuksed saaksid seda sisse imeda ja alles siis sasi juuksed näppudega laiali.
  • Parema tulemuse saamiseks võib juuksed ka üle tupeerida.

Aga kuna ma teadsin, et pole kasulik nii tihti juukseid pesta, siis võtsin ennast kokku ja ostsin endale prooviks uue kuivshampooni, mis mulle kohe palju rohkem meeldis. Firmaga jäin samaks, aga seekord ostsin Batiste pruunidele juustele mõeldud variandi ja see on kohe sada korda parem, kui roosa! Aga ma näitan teile kiirelt enda kuivšampooni kogu ja räägin lühidalt neist kõigist:

kuivhsampoon

 

 

  1. Marc Anthony Clear Dry Shampoo (LINK) 6.60€. Ma ise ostsin küll Selverist selle, et mäleta, kas ta maksis seal rohkem või vähem. Eks ta umbes midagi sinnakanti oli kah. Lõhnalt minu meelest mu neljast kõige parem, aga kahjuks oma omadustelt mitte. See tähendab, et kui ma olen räme rasvapea, siis ta eriti mind ei aita. Samas kui on selline 1 päev pesemata ja ludus soeng, siis sellele puhub kenasti elu sisse. Kuigi pole pruunidele juustele, siis ei jäta ka imelikku laiku pähe vms, mis on hea.
  2. Batiste kuivšampoon tumedatele juustele (LINK). Samuti Selverist pärit, aga saab vist igast suuremast ja väiksemast poest. Isegi Rimis olen näinud. Minu lemmik on see igatahes! Natsa naljakas on ainult see, et kui teisi pähe lased, siis nad on pmst nagu juukselakid eks, aga sealt Batiste omast ta tuleb nagu sellise surve ja häälega, nagu kasutaksid tulekustutit 😀 Ühesõnaga saab just Batiste jagu eriti rääbakast olekust, ala kui magad sisse, avastad, et pole pead mitu päeva pesnud, sul on mega kiire ja ei taha päris trollina uksest välja joosta. Natukene Batistet, sasid juuksed, kammid läbi ja asi vask! Samuti teeb see juuksed mõnusalt kohevaks ja lõhnavaks.
  3. Lee Staffordi kuivšampoon on, üllatus-üllatus, pärit jälle Selverist ja ka tema hind oli viiekas midagi. Samas on ta neist kõige väiksem, seega järelikult ka kõige kallim. Ma ostsin selle enne Batistet, just selle pärast, et ta on tumedatele juustele mõeldud ja tegelikult kahmasingi ma neid nii palju kokku, et neid võrrelda ja siis teile ka rääkida. Things I do for my blog, onju! Mis mul siis öelda on, täitsa kenasti teeb oma tööd, aga kui ma peaksin võrdlema teda Marc Anthony omaga, siis on ta parem, aga kui Batistega, siis halvem. Ja kuna kallim ka, siis soovitan ikka Batistet!
  4. Neljas ei ole mul isegi ausalt öeldes kuivšampoon, nimetuselt on ta Mass Maker, aga ausalt öeldes mina küll mingit vahet ei näe, sest kuivšampoon on oma olemuselt nt väga sarnane juukselakiga ja noh, see mass maker ka. Samas ajab ta juuksed mõnusalt kohevile ja varjab seda, et sa oled pesemata troll… Nüüd tundub mulle endale ka, et ma vist ei pese oma pead tegelikult mitte kunagi, aga ausalt mõnikord pesen 😀 Igatahes on see super kohevuseandja ja ma pean tänama Triinut, kelle blogist ma üldse selle kohta lugesin. Päriselt töötab, kui oled minusugune ludupea.

Nüüd ma võiks idee poolest selle postutuse lõpetada ja pillid kottti visata, sest ma pole ikka hommikusööki saanud ja kõht on mega tühi, aga mul on ilge blogimise hoog sees ja mõtlesin, et näitan teile veel mõnda iluasja, mis minu koju viimasel ajal tee leidnud on. Esiteks minu lemmikud – Adeni huulepulgad! Olen ju paandunud punase huule fänn ja selle pärast tean, millest räägin! Kui tahad ilusat punast huult, mis PÜSIB, vali Aden. Prokosmeetika (LINK) oli nii lahke, et saatis mulle lausa kolm erinevat tooni :aaden

adenEsimene (toon 09) ja kolmas (toon 19) on suhteliselt üks-ühele. Ma tegin pilti ja ei saanudki aru, et mis nende erinevus väga on, seega ei hakanud isegi mõlemast pilti lisama. Esimesel pildil siis toon nr 09 ja teisel see keskmine, lillakam värv nr 24. Ja teate, mis kõige parem? Nad ei kulu üldse maha, vaid jäävad kenasti püsima tundideks ja tundideks. Eriti mugav siis, kui ei viitsi ennast värvida – siis võõpad ainult huuled punaseks ja ongi kohe teine nägu ees. (Haha, kõlab nagu pesta ei viitsi, meikida ei viitsi, midagi ei viitsi :D).

huuled

tumedamSorri, et mul huulevärv mööda nägu laiali on, aga proovige ise ülipigmenteeritud värvi niimoodi huultele saada, et see kuskilt üle ei lähe, kui üks väike paavianipoeg mööda teid üles üritab ronida. Not cool, man!

Ja et ma ükskord elus selle postituse kirjutamise lõpetada saaks, siis näitan teile oma kõigelemmikumat uut ripsmekat, mis on Goshi firma poolt siia ilma toodud (LINK). Boombastick noh! Ma ka peale pulma nokkisin oma ripsmed maha ja ausalt öeldes uuesti panna ei viitsigi. Enda ripsmed küll väga pikad pole, aga noh, midagi hirmsat kah pole, saan nendega hakkama küll. See ripsmekas teeb nad kuidagi pikemaks ja paksemaks ja mõnusamaks. Mida rohkem kihte peale laksid, seda dramaatilisemad ripsmed saad.

ripsmedPildil siis üks kihikene ripsmekat ja mu kortsud ja punnid eriti mõnusalt teile makropildiga välja toodud. Kulme võiks ju inimene ka kunagi kammida ja kitkuda, aga kuna ma igapäevaselt oma nägu ei makropildista, siis vaatan ennast lihtsalt kaugemalt ja tunnen ennast hästi.

Oeh, pikk postitus, aga loodame, et sain teile kuidagi abiks olla oma soovitustega. Ehk oskate mulle ka midagi head vastu soovitada, mis mind veel ilusamaks teha võiks? Või olete midagi nendest asjadest proovinud ja oskate kaasa rääkida :)?

Aa ma küsin kiirelt seda ka, et kas te eelistate muidu pikemaid või lühemaid sissekandeid? Ala seda posti ma oleks võinud ju ka kaheks või isegi kolmeks teha, aga nigu ei viitsind. Kuidas teile meeldib?

Loe ka neid postitusi!

66 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta kuivšampoonid – inglite leiutis | Mallukas 24. november 2015 at 12:24

    […] Ühel hetkel ma otsustasin, et ma ei taha enam igapäevaselt oma pead pesta. See pesemine läks nii tihedaks, et mõnikord pesin pea hommikul ära ja juba õhtul nägin välja nagu mingi rämekas rasvapea. Siis ma hakkasingi puhtjuhslikult kuivšampoone kasutama ja proovisin päris mitmeid juba siis. Rääkisin sellest ka blogis (LINK). […]

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. august 2015 at 13:51

    Mina eelistan lühemaid väljakandeid. Ja mulle meeldib kõige rohkem Batiste! Kasutan seda ise, aga suurt pudelit seda sama
    versiooni kahjuks pole näinud. Ma kasutan clen & classicu oma. Teeb oma töö hästi ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 9. august 2015 at 13:03

    otsisin spets üles selle postituse, et öelda- langesin esimest korda reklaamiohvriks. Batiste kuivshampoon on täielik S..T!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. august 2015 at 13:28

      Millist sa proovisid? Minule roosa ka ei meeldinud, aga pruun on mu lemmmiiiik.

      • Avatar
        Vasta Maria 9. august 2015 at 23:24

        kusjuures oligi roosa 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 10. august 2015 at 08:04

          No vot, ma ju siin postituses ka mainisin, et roosa ei meeldinud 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 30. juuli 2015 at 20:46

    Mul on GOSH huuĺepliiats ja -pulk ning kiidan neid. Ilus punane huul ja püsib väga hästi terve pika päeva isegi süües, juues ja
    magades. Minu rõõmuks kannatab isegi musitamist 🙂

  • Avatar
    Vasta T 30. juuli 2015 at 10:48

    Ma ei ole kordagi kuivšampoonide vastu huvi tundnud, aga peale seda positust tekkis huvi.
    Eile saigi endale soetatud Batiste pruunidele juustele ja Garnieri Mass Maker (seda otsustasin katsetada, kuna mul on
    üliõhukesed juuksed), nüüd ootangi, et juuksed mustaks läheksid, et katsetada saaks. 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 26. juuli 2015 at 22:28

    Tead, Mallu. Mul käis mingi hetk klõps läbi ja hakkasin katsetama igast looduslike asjadega pea
    pesemist(muna, leib jms). Sest tegelt see ikka räige keemia, mis poe toodetes on ja nii lahe on jälgida,
    kuidas inimesed aina teadlikumaks muutuvad kõige suhtes. Nende koduste vahenditega on hea just
    nimelt kodus katsetada, aga liikuva eluviisiga muutub see ebamugavaks. Pea lähebki tegelikult rasuseks
    sellepärast, et pestakse liiga tihti ja tavaliste poeshampoonide sees on just see aine mis kiirendab rasu
    teket. Seega nõiaring. Ma ise olen nüüd uurinud erinevaid tooteid ja võimalusi, mis oleksid loodus- ja
    inimsõbralikud ning kiidetud on Amway tooteid, Wella Elements sarja, bio2you tooteid, puhta looduse
    omi jne;)

  • Avatar
    Vasta N 26. juuli 2015 at 20:14

    Mul oli 5 aastat ripsmepikendused, siis võtsin maha. Ega kaunis vaatepilt pole, kui muidu olid harjunud hommikul ärkama üles
    “nägu peas” ja ilma pikendusteta on põrsatüdruku tunne. Aga ma ei saa enam pikendusi kanda, sest mul tekkis allergia. Ilma
    ripsmedušita ei käi kuskil.
    Aga nüüd nädal tagasi avastasin põneva asja; Lash lift (ripsmete koolutamine). No täitsa tuksis, kui äge asi! Tehnik värvis mu
    ripsmed keemiliselt ära ka, niiet pärast ma olin nii üllatunud, et mu oma hädistest ripsmetest sellist asja sai.. ja kui veel
    ripsmedušiga ära värvida, siis oleks nagu ripsmepikendused. Igal juhul tulemus on vinge!
    Mõtlesin oma head kogemust jagada:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 20:16

      Kus seda teha saab?

      • Avatar
        Vasta N 27. juuli 2015 at 07:14

        Mina tegin Viljandis Diiva ilusalongis. Praegu väga hea hind 😉
        Aga kui googlesse sisse lüüa Lash Lift Tallinn, siis leiad sealt ka mõned tegijad.

        • Avatar
          Vasta Kätlin 27. juuli 2015 at 16:26

          Keemiline koolutamine on selle nö rahvapärane nimetus, äkki nii leiab rohkem tegijaid 😉

          • Avatar
            N 28. juuli 2015 at 13:56

            Ripsmete keemiline koolutamine Lash Lift on hooldus, mis ei kahjusta oma ripsmeid. Lash Lift püsib 6-8
            nädalat.
            Lash Lifti korral koolutatakse ripsmed spetsiaalsete silikoonpatjade abil, mis ei kooluta ripsmeid üle ega jäta
            krussis või rulli keeratud muljet. Protseduuri ajal asetatakse silikoonpadi silmalaule ja fikseeritakse sellele iga
            viimnegi ripsmekarv, kauapüsiva koolutuse tagavad spetsiaalsed kreemid, mis fikseerivad ripsme soovitud
            asendisse. Ripsmete keemilise koolutamise käigus püsivärvitakse ka ripsmed soovitud värvitooni.
            Lash Lift on teenus, mis ei vaja kodust hooldust. Vahetult pärast protseduuri tuleb 24h vältida silmade
            kokkupuudet veega (hoia ripsmed kuivad) ning kuni 48 tundi väldi kuuma keskkonda (sauna, otse föönist
            kuum õhk ripsmetele jms).

  • Avatar
    Vasta Karina 26. juuli 2015 at 17:43

    Ma ei ole ka neid kuivshampoone proovinud, kuna mul peanahk niigi kuiv ja tihti tekib selline vastik kuiv kõõm.. igatahes mina
    ostsin Stockmannist Hulludelt päevadelt vägahea hinnaga Marlies Mölleri 2 ühes shampooni ja palsami. Üleüldse on MM
    tooted vägaväga head aga see toode just sellepärast super, et kui mul on hästi kiire, siis ei pea palsamit ja shampooni eraldi
    panema, paar minutit läheb ainult juustepesuks aega (no mul on ka sinuga sarnased juuksed- lühikesed ja õhukesed).

    Kiiresti googeldades ma kahjuks ühtegi Eesti linki ei leidnud, aga usun, et Stockmannis ja Kaubamajas ehk ikka seda peaks
    müüdama. (Ma ei reklaami midagi, lihtsalt soovitan, sest osad siin räägivad, et kuivshampoonid on megakahjulikud iga päev
    pesemiseks jms :D)

    http://www.perfecthair.ch/en/haircare/11578/MM-Two-In-One–Rose-Essentielle-200ml?view_Catalog_OID=1014

  • Avatar
    Vasta katu 26. juuli 2015 at 17:37

    Kas tunned erinevust selles ka, et kui pikad juuksed tahtsid tihedamat pesu ja lühike harvemat või on just
    vastupidi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 17:41

      Hmm…Sama seis vist, samas lühikesi juukseid näpin tunduvalt rohkem. Pikad olid enamasti kinni 😀

  • Avatar
    Vasta K 26. juuli 2015 at 16:46

    Ma pole kunagi kasutanud kuivšampoone. Juuksed
    sellised paksud ja metsikud, pesen korra nädalas.
    Üldse mustaks ei lähe. Siin hiljuti läks juba nädal üle ja
    siis tuli üks kiire asi ka vahele- peapesuks polnud aega.
    Võtsin nats jahu ja panin pähe ning olidki juuksed
    korras. Alguses olid juured tuhmid siis lasin sinna
    läikespreid paar sutsu ja oligi korras. 😀

  • Avatar
    Vasta Ellen 26. juuli 2015 at 16:17

    Ma teie juuksehooldusjutte ja ka seda
    kuivshampooni juttu ei saa väga
    tõsiselt võtta, kuna enamasti olete
    fotodel siin blogis üsna sorakil
    juustega (välja arvatud kenad
    pulmapildid). Kuivshampoone tuleks
    kasutada ikka siis, kui
    pesemisvõimalusi ei ole või need on
    millegipärast vastunäidustatud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 16:24

      Ok, ema.

  • Avatar
    Vasta Suvitaja 26. juuli 2015 at 14:40

    Lihtsalt infoks..juuksurid ei soovita kuivshampooni
    kasutada rohkem kui kord nädalas,kuivatab liigselt
    peanahka. Minul tekitas see Batiste sellise kõõma,et
    läks mitu kuud enne kui päris lahti sain ja seda kõigest
    peale paari korda kasutust.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 14:50

      Mul pole igatahes tekitanud. Ei teagi siis kumb parem on, kas liigselt pesta või kasutada rohkem kuivshampooni?

      • Avatar
        Vasta Kristi 26. juuli 2015 at 15:20

        Pesta võid ikka iga päev, kui vaja. 🙂

        • Avatar
          Vasta Gätriin 26. juuli 2015 at 18:46

          Kristi- Kas igapäev pesemine kuivatab peanahka. Seega ei soovitata sedagi teha.

          Mallu- väike nipp, kuidas saada lahti sellest igapäevasest pesemisest. Ära pese oma pead umbes kaks nädalat, siis
          saad hakkata kaks korda nädalas pead pesema ja tulemus on super! Mina pesen praegu oma pead kaks korda
          nädalas, tavaliselt lähevad rasvaseks kolmandal päeval. Aga minu peres mõned naisolevused pesevad pead korra
          nädalas ja nende juuksed püsivad justkui pestud terve nädala!

          Ma tean, tundub natuke ulme kaks nädalat pead pesemata käia, aga tulemus on seda absoluutselt väärt, sina oled
          rahul, bioloogiline jalajälg on rahul (vesi) , peanahk on rahul ja mina olen ka rahul, et sul see töötas 😀

          Igatahes loodan, et võtad mind kuulda ja saad sellest harjumusest lahti. 🙂

          • Mallukas
            Mallukas 26. juuli 2015 at 18:56

            Ma arvan, et ma testin seda kunagi siis, kui ma haigeks jään vms 😀

          • Avatar
            Kristi 26. juuli 2015 at 19:58

            http://www.derma.ee/beauty.
            php?id=4
            Natuke tarkust! 😀

            Soovitan sulle Mallukas
            muidu nt joico DAILY CARE
            BALANCING SHAMPOO või
            siis living proof’i full sarja.
            Seda viimast paljud kiidavad,
            annab kohevust ja juuksed ei
            lähe nii kiiresti rasuseks 🙂

          • Mallukas
            Mallukas 26. juuli 2015 at 20:10

            Oh, ma muudkui mõtlesin, et mis hea kuivshampoon mul enne oli – Living Proof oligi!

  • Avatar
    Vasta H 26. juuli 2015 at 14:22

    Algul vaatasin et pikk postitus a siis juba oligi loetud.
    Tahtsin oelda et baptiste vms vaikse kuivshampooni
    testi potsiku sain yhest glamour beauty boxist uk
    omast.ruttu sai otsa vahel tahtis valge laigu pahe jatta
    a hiljem mitte. Sasides juukseid.. ning sul kunagi
    kulmuneet olnd et vaike arm kulmul?
    ..mul omal ka mingi kitsas jälg. Ja jalle laps turnis peas
    jah.:)p

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 14:52

      JAh, mul oli küll kunagi kulmuneet kui ma mingi 12 olin 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 26. juuli 2015 at 14:18

    Mulle ei meeldi need kuivshampoonid. No kohe kuidagi ei tundu, et midagi nähtavalt paremaks teeksid. Pluss neil on hästi tugev
    lõhn, pmts kui vannitoas mässan nendega, siis ma jooksen vahepeal esikusse hingama. Peanaha ajavad ka sügelema. Ma olen
    kasutanud Syossi ja sedasama Garnier Mass Makerit. Võibolla ma olen lihtsalt õrnake, aga pigem pesen ülepäeva, kuigi tahaks ka
    iga päev pesta, aga hoian end tagasi, sest muidu hakkavad rasunäärmed veel rohkem seda rasu tootma ja siis ongi suht pekkis ja
    peabki iga päev pesema hakkama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 14:52

      Syoss on nagunii sitt ja see mass maker ei ole ju tegelikult kuivshampoon 🙂

    • Avatar
      Vasta meow 26. juuli 2015 at 15:57

      Mul sama. Ei mingit efekti, et juuksed võiks olla puhtamad. Ja hais – öäk. Nagu mingi 90ndate haisev saksa deodorant :S

  • Avatar
    Vasta Lenna 26. juuli 2015 at 13:42

    Batiste kuivshampoon täitsa ok. Ise ostsin
    proovimiseks blondidele juustele, teeb juured kergelt
    kollaseks 🙂 mis pole väga kena. Kui tahate tõsiselt
    head kuivshampooni proovida siis on Tigi Oh Bee hive
    selleks, saadaval levelzoneis ja hästi varustatud
    salongides. Super tulemused, eriti hea ludupeadele.
    Annab suurepärase kohevuse. Minu selle suve m must
    have”

  • Avatar
    Vasta Helena 26. juuli 2015 at 13:27

    Kõige parem kuivshampoon on üldse Four reasons hair powder. Palju kallim, kui Batiste,aga super.
    Kasutan olulisematel päevadel. Aga Batiste original ikka tihti kasutusel, parim lõhn ja toime!

    • Avatar
      Vasta K 26. juuli 2015 at 14:50

      see pole ju kuivshampoon vaid mõeldud
      mingiks kohevuse andmiseks jms.
      tundus pigem nagu juukselakk.

  • Avatar
    Vasta Kerli 26. juuli 2015 at 13:27

    Ei saanud su jutust eriti aru, et
    milline kuivšampoon siis kõige parem
    on? Kõik tunduvad omamoodi head,
    kuid millise järele ise uuesti käe
    haaraksid ja kas see mass maker
    toimib siis ka mustade juuste puhul
    või on mõeldud rohkem puhastele
    juustele kohevuse andmiseks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 13:34

      Batiste juurde kirjutasin ju, et mu lemmik 🙂 Mass maker aitab küll nt päev mustade juustega, aga pigem ikka teeb kohevaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Jansu 26. juuli 2015 at 13:25

    Mul ka sama teema selle peapesuga, mega kiirelt
    lähevad juuksed mustaks uuesti. Juuksur soovitas
    mulle mingit cutrini šampooni, mis tasakaalustab
    rasueritust ja igapäevane peapesu vajadus kaob. Ma
    pole seda veel proovinud, ei tea kas päriselt ka elu nii
    ilusaks läheb ?

  • Avatar
    Vasta Jandra 26. juuli 2015 at 13:12

    Mina kasutan ka Batiste kuivshampooni
    tumepruunidele juustele ja pean tunnistama, et see
    meeldib mulle ka kõige rohkem(olen päris mitut
    kuivshampooni proovinud veel). Nüüd peale
    volüümripsmete ära võtmist kasutan Mesauda
    Volumissime veekindlat ripsmekat ja see meeldib
    mulle täiega. Just sellise sobiva harjakesega ja teeb
    minu ripsmed pikaks ja tihedaks. ☺

  • Avatar
    Vasta Muf 26. juuli 2015 at 13:12

    Ple üldse kuivshampoonidest aru saand. Möttetu
    vahend oma mustust varjata. Pole ka kunagi kasutand,
    ennem pesen pead kui raputan mingit jahutaolist jura
    pähe, et mustust varjata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 13:16

      Head pesu siis, mina nt ei viitsi iga kord pesta ja mõnikord pole aega ka, kui vaja kiirelt inimene olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. juuli 2015 at 13:08

    Ma ei suuda enam ilma kuivšampoonita elada, peaksin
    muidu iga päev juukseid pesema. Minu jaoks on parim
    kuivšampoon ka Batiste. 🙂 See xxl volume oma teeb
    juuksed tõesti kohevamaks ja pea püsib kauem
    puhtam kui teiste Batiste kuivšampoonidega. Kasutan
    vastavalt vajadusele volüümi oma või siis cool&crispy
    varianti (sellel parim lõhn).

  • Avatar
    Vasta Liisu 26. juuli 2015 at 13:02

    Batistel on ka kolmas variant mis on minu meelest kõige parem.
    See pruun mulle ei meeldi, kuna kui päeva jooksul juukseid
    katsudes jätab pruuni kihi kätele 🙁

  • Avatar
    Vasta Grete 26. juuli 2015 at 13:00

    Lugesin su postitusest, et kõik need kuivšampoonid on
    tumedatele juustele. Aga kas neid siis üldse ei tohi
    kasutada kui mul blondid juuksed? 🙂
    Ja ei oska sulle enam midagi soovitada kuna sa oled
    juba väga ilus naine Mallukas 🙂

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 26. juuli 2015 at 13:11

      Kui sul blondid juuksed siis kasuta lihtsalt
      blondiinidele mõeldud varianti 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 13:17

      Aa ei, ma ostsin spets pruunide juuste oma, blondidele sobivad kõik tavalised!

  • Avatar
    Vasta lis 26. juuli 2015 at 12:52

    Ma pean juukseid üle päeva pesema, muidu ei kannata
    mitte kuidagi olla ikka. Poodi satun, siis otsin ka selle
    pruunidele juustele mõeldud Batiste üles ja hakkan
    harjutama kodus 😀 Muide, see tume Adeni huulepulk
    on täiega ilus 🙂 Tänud soovituste eest.
    Aa, ja pikad postitused meeldivad väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Haldi 26. juuli 2015 at 12:46

    Sinu postitusi on alati nii mõnus lugeda, olgu nad siis
    pikad või lühikesed? mõnikord jäävad lugemised
    vahele kuna toimetusi palju ja õhtuks täitsa väss,
    pealegi võtab üks pisike preili kogu aja?
    Kui tööl käisin siis pesin pead iga päev ja kui tõesti ei
    viitsinud pesta, siis läksid juuksed patsi. Aga no teiseks
    päevaks olin ikka korralik pekipea. Kuivšamponidesse
    eriti usku pole olnud, kuid nüüd sinu postitust lugedes
    peaksin ära ikka proovima. Üldse leiab sinu
    postitustest lahedaid ideid, mõtlemapanevaid teemasi
    ja paraja annuse naerukrampe saab ka. Ps! Sinu
    kiidetud kanamedaljonid on nii maitsvad?

  • Avatar
    Vasta laura 26. juuli 2015 at 12:29

    See batiste kuivshampoon on niinii hea ise kasutan ka
    sedaa

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:39

      on!

  • Avatar
    Vasta G 26. juuli 2015 at 12:28

    Pikemad postitused on paremad ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:39

      Jätan meelde!

  • Avatar
    Vasta A 26. juuli 2015 at 12:18

    Kust seda Adeni huulepulka leida võib ?:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:20

      Linkisin ju, et prokosmeetika poest ja nt levelzone’i poest ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 26. juuli 2015 at 12:15

    Mina kasutan Artistry Signature Eyes
    (Lenght & Definition Mascara)
    ripsmetušši (Amway), maksis see
    midagi 20 eurot vist. Meeldib
    kohutavalt see, et kuigi tušš pole
    veekindel, siis ei lähe see laiali.
    Mina värvin näiteks hommikul ripsmed
    ära, päeva peale pole silmaalused
    mustad. Kui ma jõuan liiga hilja
    õhtul koju ja nägu pesta ei viitsi,
    siis kannatab (üllaülla) veel
    järgmine päevgi nende samade
    ripsmetega ringi kapata :).
    Ripsmetušš tuleb maha justkui
    väikeste kummi tükkidena, ilusti
    sooja vee ja seebiga pestes. Igatahes
    mina olen leidnud endale kiiduväärt
    tušši ja ilmselt ei vaheta seda
    millegi vastu.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:20

      Amyway pidi mingiiii looduslik ka olema vist? tahan proovida!

  • Avatar
    Vasta he 26. juuli 2015 at 12:13

    minule isiklikult meeldivad pikemad postitused, mõnusam lugeda 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:15

      Jätan meelde. Lihtsalt ükskord keegi kommmenteeris, et ta ei saa mu blogi lugeda, sest ma kirjutan nii pikalt ja ta ei viitsi nii kaua lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta G 26. juuli 2015 at 12:11

    Mitu korda sa siis nädalas juukseid pesed? Üks? Kaks? Ma ise pesin kunagi 1x nädalas juukseid ja ei olnud neil viga midagi. Nüüd
    peab 2x pesema, sest kui üle kolme päeva ei kannata üldse olla ja kuigi kuivšampoon on olemas, ei tule teda kunagi meelde
    kasutada 😀 Aga see ongi parem kui sa pead harvem pesed, siis saab pearasu ise tööd teha, aga kui sa igapäev pesed, siis seda
    tekibki kohe jälle juurde ja juuksed mustad jms. Ma kunagi kusagilt lugesin veel selle kohta, aga kust, ei mäleta.

    Soovitada sulle aga midagi ei oska enam. Sa oled juba piisavalt ilus ja ei kujuta üldse ette kui palju sul neid iluvidinaid seal kodus
    leidub 😀 Ja postitusi võid ka teha kasvõi kilomeetri pikkusi. Kõik loen läbi! 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:15

      No kui ikka kuskile minek, siis pesen enamasti pead ka, niiet ütleme 2x nädalas pesen ikka ka pea ära vahelduse mõttes. Tõesti, juuksed püsivad kauem puhtana ka!

      Aga kilomeetripikkuseid poste ma teha ei saa, sest siis mu käed kukuvad ära.

      Muidu, tänud! 😀

  • Avatar
    Vasta Nele 26. juuli 2015 at 12:07

    Selline pikk postitus on päris hea, pikemat
    kuidagi mugavam korraga lugeda, kui mitut
    eraldi oleks:) Kuivšampooni peaks isegi järgi
    proovima. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:09

      Proovi kindlasti, üli mõnus abimees 😀

  • Avatar
    Vasta V 26. juuli 2015 at 12:05

    Kas need huuli ei kuivata?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 12:09

      Nagu näha, siis natikene kuivaks teevad küll, aga mulle selline matt tulemus meeldibki. Samas unustasin jah lisada, et kui huuled väga kuivad on, siis ta nii ilus ei jää. Samas kes soovib, võib ju peale panna läbipaistvat läiget või kookosrasva 🙂

      • Avatar
        Vasta M 26. juuli 2015 at 17:39

        Minu meelest tulevad need Adeni kauapüsivad just igasuguste rasvaste asjadega maha. St on küll megapüsivad, aga kui nt
        midagi rasvasemat süüa, hakkavad kohe kuluma. Seetõttu ma päris kookosrasva ei julgeks panna, aga mingid vahade või vee
        baasil huulepalsamid ja -läiked ehk sobivad.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 26. juuli 2015 at 17:41

          Hmm. Ma ei tea, pole seda täheldanud, aga varsti hakkan sööma, siis jälgin 😀