Ilukraam Kingiloos

igal naisel on vaja spapäeva* LOOSIMINE LÄBI

30. juuli 2015

Ühel päeval külastasin ma sellist salongi nagu Pikk 40 ilusalong. Polnud sellest kohast kunagi enne kuulnud, aga olgem ausad, ma ei käi peaaegu mitte kunagi kesklinnas, seega pole vist imestada ka. Aga oi, kuidas ma imestasin. Esiteks olin ma hommikul ennast üli vähe sättinud – juuksed sassis, meiki polnud ja ma tundsin selles imekaunis salongis nagu võõrkeha. Aga õnneks kohe kui esimene rõõmsameelne inimene mind tervitas, siis see tunne kadus.

img-0002-3954879

Esiteks ootas mind tunniajane massaaž ja kujutage ette ma jäin esimest korda elus massaži ajal magama! Eriti piinlik. Ise vedelen seal, kui ühtäkki täiega võpatan ja hakkasin pomisema, et ma visititi jäin magama, kuigi ma üritasin elu eest mitte jääda. Õnneks massöör ütles, et see on nii tavaline asi, et ta seda pahaks küll ei pane.

Veel mõtteid massaaži ajast: kuidas on kõikidel massööridel nii pehmed käed? Kas sellest, et nad kogu aed käed õlised on? Tahaks ka endale nii pehmeid käsi… Teiseks tunnen ma alati massaaži ajal sellist tunnet, et vaene massöör, ta raudselt ei viitsi tegelt teha seda 😀 Mitte, et see massöör ise sellele kuidagi vihjanud oleks, aga ma omast kogemusest mõtlen, et heal juhul 5 minta viitsin teha ja siis väsivad käed ära. Kolmandaks mõtlesin, et küll see massöör teeb head tööd. Jumala tihti teevad massöörid kuidagi nii õrnalt seda mudimist, minu oma aga tegi just parajal tugevusel. Mul see piinlik asi ka, et ma miskipärast kunagi ei julge öelda, et klge tehke kõvemini. Ma ei tea miks, ma arvan, et neil niigi ebamugav, kui peavad seal inimesi masseerima tund aega jutti 😀

img-0018-7363079

Pärast massaaži pakuti mulle tassike rohelist teed ja seejärel oli näohoolduse kord. Jessake, kui piinlik see oli. Esiteks küsis kosmeetik, et ma kirjeldaks oma nahka. Ma ausalt ei suutnud seda paremate sõnadega, kui et see on mu näos ja roosakas. Kas see on kuiv? Ei tea. Ehk on rasune? Ka ei tea, ei ole nagu märganud. Midagi ei tea!

Millal ma viimati näohoolduses käisin? Eeem. Mitte kunagi! Tõepoolest ei ole ma elusees sattunud näohooldusesse, sest ma arvasin, et seal peavad käima need, kellel näonahaga probleeme on. Kuna mul aga otseselt väga pole olnud, siis olengi spas käies alati eelistanud massaaži.

Igatahes nüüd oli ka lõpuks jumalik moment, kus ka mina sain oma elu esimese näohoolduse ja selleks sai kosmeetiku valikul Enzymacid näohooldus. Sellest ka natuke lähemalt: see koosnes kolmeosalisest koorimisest: ensüümid, happed ja lihvimine. See vist ei ütle teile midagi, seega seletan siis, et põhimõtteliselt kõige esimese asjana pakkus Merilin mulle, et teeb mu kulmud korda. Mis mul selle vastu ikka olla saaks, nüüd on mul ka inimese kulmud. Ma olen muidu enne ka täheldanud, et mul on üks kulm teisest vähe erinev, aga ma ei saanud aru, mida teha, et need ühtlased oleks. Nüüd näitas kosmeetik mulle kenasti ära kust ma EI tohti edaspidises elus kitkuda ja paari kuuga on ka mul idekad kulmud.

Ma ei saa aru, miks ma enne ei ole kuskil ilusalongis kulmi käinud korda tegemas? Enamikes kohtades maksab see isegi alla 10 euro ja võtab umbes kümme minti aega kah. Vahe on igatahes märgatav:

11824048_10153486965174723_1598298858_n-7792547

Seejärel puhastati mu nägu, tehti mõnusat näo ja kaela ja pea ja kõrvade massaaži ja kukuti koorima. Esiteks pandi näkku mingi nõrgem hape, mis kipitas vähe mu kulmude kandist (sest sealt ju just kitkuti), aga muidu polnud häda. Siis oli kangema kraami kord ja mulle pandi näkku hape vol 2, mis natsakene kipitas, aga sedagi vaid korraks. Samal ajal mudib kosmeetik su nägu nii hoolega, et ei tunnegi seda väikest ebameeldivust.

Ja kõige lõpuks pandi mulle näkku riidest mask ja sinna peale geeljas kiht. Tekk oli mul peal ja padi pea all, silmad kinni, lasti mul seal 20 minutit oma maskiga lamada. Kui te arvate, et ma ei jäänud magama, siis te olete puhta segi, sest ma vist võpatasin oma 737 korda, enne kui kosmeetik tagasi tuppa naases. Kogu see kupatus pidadavat uuendama nahka järk-järgult, siludes kortse, ahendades poore, pleegitades pigmendilaike ning lihvides ja eemaldades arme. Nahk muutub tõepoolest ühtlasemaks ning siledamaks, õhemaks, läikivaks ning niisutatuks. Kui ma püsti tõusin ja oma nägu katsusin, siis ma ei suutnud lihtsalt katsumist lõpetada. Nahk oli tõesti sametpehme ja siidjas. Kodus käskisin Kardot ka veel sada korda katsuda, et ta ikka mõistaks KUI PEHME üks nahk olla saab!

Tõepoolest vahet ei ole, et mul pole mingeid näonahaprobleeme (ptui-ptui-ptui), siis korra paari kuu jooksul võib ju väikse hoolitsuse endale teha lasta. See selleks, et näed pärast parem välja, aga see on nii lõõgastav ja mõnus enesepoputus, et patt oleks seda mitte endale lubada.

Aga kallid lugejad, kuidas teil lood on? Olete kunagi käinud? Kas tahaksite? Ma loodan küll, sest nagu te juba teate, ei ole siin Malluka lehel mingit sellist karjuvat ebaõigulust, et mina muudkui käin ja teie ainult lugege sellest. Oh ei! Üks õnnelik saab ka Pikk 40 ilusalongis just endale sobiva näohoolduse! Selleks, et seda võita, mine Pikk 40 ilusalong kodulehele (LINK) tutvu nende näohooldustega ja kirjuta siia kommentaariks, millise hoolduse valiksid endale võidu korral just sina. Lisaks võiksid hakata ka Pikk 40 Ilusalongi Facebooki sõbraks (LINK), et nende tegemistel ja pakkumistel silma peal hoida, aga see ei ole sugugi kohustuslik samm.

*Salong kutsus mind külla, et ma seda teilegi tutvustaks, seega on tegu reklaampostitusega, kuid olge mureta. Oma kogemusi kirjutan ma ausalt ja nii, kuidas asi päriselt oli.

Loe ka neid postitusi!

305 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerli 2. august 2015 at 20:08

    Mina ei teagi. Lugesin neid ja ei teagi milline õige
    oleks. Aga näohooldust oleks vaja hädasti. Pole ka
    kunagi käinud, aga üks kord on ikka esimene ja ehk on
    see varsti 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. august 2015 at 20:59

      Nagu pealkiri ütleb, on loosimine kahjuks läbi 🙁

  • Avatar
    Vasta Petra 31. juuli 2015 at 23:59

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus
    oleks hea. Pole never käinud
    nöohoolduses. Olen selline kodus
    maskitaja. Varem käisin küll kulmi
    keemiliselt värvimas ja kitkumas.
    Nüüd saan ka sellega ise hakkama kui
    vaja. Tegelikult oleks puhkust ilgelt
    vaja, väike relax ei teeks üldse
    paha. Olgugi see üks nöohooldus!

  • Avatar
    Vasta Elerin 31. juuli 2015 at 23:59

    Mina valiks keemilise näipuhastuse, siis saan ehk oma
    tuumaplahvatuse järgse lõua ning nina korda :D(palju
    komedoone)

  • Avatar
    Vasta Liidya 31. juuli 2015 at 21:45

    Keemiline näonaha koorimine 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 31. juuli 2015 at 21:24

    Mina sooviksin ultraheli sügavpuhastavat näohooldust (kuid samas olen väga huvitatud kosmeetiku soovitustest – vb vajab minu
    nahk hoopis midagi muud 🙂

    Aga nüüd hakkan pöidlaid hoidma 🙂 palun, fortuuna naerata mulle!

  • Avatar
    Vasta Kats 31. juuli 2015 at 21:03

    Ma isegi ei oska valida. Tahaksin samamoodi küsida kosmeetikult, mida ta soovitaks. Ma pole kunagi käinud kosmeetiku juures,
    aga mu näonahk on muidu selline kuivapoolne ja pärast haigusi jäänud elutuks.. Seega midagi turgutavat kuluks väga ära 🙂 Silma
    jäid ultraheli sügavpuhastav hooldus ja Hydra Clinic niisutav näohooldus 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 31. juuli 2015 at 13:40

    Võidu korral valiksin endale keemilise naha koorimise kuna kirjelduse järgi tundus see protseduur mulle just kõige vajalikum
    olevat.

  • Avatar
    Vasta Karina 31. juuli 2015 at 13:18

    Kuna mul on silmaalused tumedad, siis prooviks hea meelega Bio-Optic efektiivne silmaümbrusnaha hooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 31. juuli 2015 at 13:12

    Tahaks proovida Vestige Verdant 100%
    orgaanilist näohooldust. Korra olen
    Grand Roses näohoolduses käinud, kuid
    see oli aastal 2010.

  • Avatar
    Vasta Maris 31. juuli 2015 at 13:01

    Mina proooviksin antud valikutest kindlasti Darsevfali näohooldust rasusele nahale…

  • Avatar
    Vasta Maarit 31. juuli 2015 at 12:29

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus

  • Avatar
    Vasta Piret 31. juuli 2015 at 12:03

    Enzymacid kooriv näohooldus palun palun palun!

    Mitte kunagi ei ole kosmeetiku juures näohoolduses käinud – kas ei ole raatsinud või osanud midagi kuskilt valida…
    Nahk on ka selline, et parimatel päevadel kannataks jumestuskreemita õues käia, aga on ka päevi, kus ei piisaks ka
    pähetõmmatud kotist 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 31. juuli 2015 at 11:59

    Oleksin väga õnnelik keemilise koorimise üle!

  • Avatar
    Vasta astu 31. juuli 2015 at 11:25

    Enzymacid kooriv näohooldus kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Merily 31. juuli 2015 at 11:25

    Prooviks Meso-VIT värskendavat ja ainulaadset citamiinihooldust :), selline vaheldus kuluks ära igale Naisele 😉

  • Avatar
    Vasta Ene-Mari 31. juuli 2015 at 11:04

    Meso-vit värskendav ja ainulaadne vitamiinihooldus kõlab eriti mõnusalt 🙂 Prooviks selle võimaluse korral väga hea meelega
    järgi! Tundub selline poputamine, mis kiire elutempo juures võiks must have olla.

  • Avatar
    Vasta Merit 31. juuli 2015 at 10:53

    Kui lugeda kirjeldusi iga hoolduse
    kohta siis mulle sobiks kõige rohkem
    keemiline näonaha koorimine.

  • Avatar
    Vasta Kristin 31. juuli 2015 at 10:48

    Keemiline näonaha koorimine

  • Avatar
    Vasta Kaisa Maarja 31. juuli 2015 at 09:35

    Pole kogemusi näohooldusega aga nime järgi
    kõlab Ultraheli sügavpuhastus uhkelt ja
    puhastavalt.

  • Avatar
    Vasta Triin 31. juuli 2015 at 09:19

    Oleks tore võira keemiline näonaha
    koorimine.

  • Avatar
    Vasta Reet 31. juuli 2015 at 08:52

    Vestige Verdant 100% orgaaniline
    näohooldus kõlab päris hästi. Selle
    tootesarja kohta olen ainult
    ülistavaid sõnu kuulnud ning tore
    oleks ka ise proovida.

  • Avatar
    Vasta Gerttu 31. juuli 2015 at 08:27

    Olen aastaid võidelnud enda väga probleemse näonahaga. Võidu korral valiksin ilmselt keemilise näonaha koorimise 🙂

  • Avatar
    Vasta Chris 31. juuli 2015 at 07:44

    Ohh jahh eks tõesti iga naine väärib ühte SPA päeva 🙂
    Viimastel aastatel elu kuidagi kiirelt laste kõrval
    kulgenud, et pole märganud enda eest niimoodi
    hoolitseda. Võidujoovastus oleks vist üüratu 😀
    Mina valiksin Enzymacid või Vestige Verdant
    hoolduse…kumba kosmeetik soovitaks 🙂

  • Avatar
    Vasta greete 31. juuli 2015 at 00:26

    Vestige Verdant 100% orgaaniline näohooldus või töö
    Hydra Clinic. Kuna pole kunagi näohoolduses käinud,
    siis ei tea isegi,mida mi nahk parasjagu vajaks.

  • Avatar
    Vasta Krisha 30. juuli 2015 at 23:26

    Pean natuke oma näonahaga aru
    pidama, mis ta vajadused on hetkel.
    Kuidagi ei saa sotti, kus suunas ta
    liigub. No ilmselgelt gravitatsioon
    avaldab ikka mõju, 1,6 aastat
    magamata öid oma kaksikute
    põngerjate tõttu ka. Aga mees palus
    kätt ja südant ja ilus tahaks olla oma
    pulmapäeval küll!

  • Avatar
    Vasta Kati 30. juuli 2015 at 22:50

    Hydra Clinic niisutav näohooldus kõlab superhästi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Rebeka Gabor 30. juuli 2015 at 22:33

    Valiksin Fresh Caviar näohoolduse

  • Avatar
    Vasta Anna 30. juuli 2015 at 22:14

    Mina sooviksin võidu korral proovida ultraheli sügavpuhastavat näohooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Linell 30. juuli 2015 at 22:13

    Ma valiksin keemilise näonaha koorimise geelkoorijaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. juuli 2015 at 22:12

    Hydra Clinic niisutav näohooldus kuluks marjaks ära küll..seda tahan 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 30. juuli 2015 at 21:59

    Kuna rasedus keeras mu näonaha täiesti pekki, siis
    valiksin mina akne ja rasuse naha hoolduse…ehk on
    võimalik asja natuke parandada :S

  • Avatar
    Vasta Marilyn 30. juuli 2015 at 21:57

    Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldus

  • Avatar
    Vasta Marii 30. juuli 2015 at 21:39

    Võtaksin raudselt Botu Vip näohoolduse, aga mitte endale, vaid oma tädile, kes hommikust õhtuni tööd teeb ja kellel pole kunagi
    mahti ilusalongis käia, kuigi ma tean, kui õnnelikuks see ta teeks.
    Ta vääriks seda võimalust külastada ilusalongi ja oma väsinud nahka natuke turgutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna-Maria 30. juuli 2015 at 21:37

    Hydra clinik näohooldus oleks suurepärane 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 30. juuli 2015 at 21:33

    Kõlab väga lõõgastavalt!
    Kui loosiõnn naerataks, valiksin Bio-Optic efektiivse silmaümbrusnaha hoolduse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. juuli 2015 at 21:32

    Mina valiksin Vestige verdant 100% orgaanilise näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta triin 30. juuli 2015 at 21:31

    Mina valiksin kas Fresh Caviar näohoolduse või Keemilise näonaha koorimise. Mõlemad hooldused tunduvad väga head , nii et
    laseksin ikka kosmeetikul otsustada, kumb mulle paremini sobiks. Mul on küll normaalne näonahk, aga eks puhastust,niisutust,
    toitmist, koorimist oleks ikka aegajalt vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 30. juuli 2015 at 21:24

    Mina valiksin võidu puhul Acti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse, sest teismeeas oli mul akne ning nüüd on see hakanud uuesti
    tekkima. Kahjuks pole võimalik käia järjepidevalt näohoolduses, mis raviks just aknet. See naha hooldus oleks just ideaalne minu
    näonaha jaoks.

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. juuli 2015 at 21:20

    Kui ma võidaksin selle toreda mängu, siis valiksin ilmselt ultraheli sügavpuhastava näohoolduse, sest näonahk ei ole nagu
    rasune vaid pigem kuiv aga põletikuline ja aknele kalduv. Kusjuures vanuse poolest pea 30 ja no ma ei või, kuidas mu näonahk
    kohati nii teismeline on 😀 Teisest küljest tahavad kangesti need kortsud esile tulla ja no 30 ei ole ju nii vana, et peaks juba
    kortsude pärast muret tundma onju 😀 Igatahes need mind häirivad ja tasandust vajaksid nad juba küll.
    Kosmeetiku juures olen käinud korra elus ja hea meelega kordaks. Kuna ma olen väikse tüdrukutirtsu emme ja me viibime palju
    perega Eestist eemal, siis aega mul eemal olles praktiliselt ei olegi iseendale ja no võimalusi ka mitte. Lisaks teeb vihmane ja
    tuuline kliima näonahaga oma töö ja see mul niigi õrn, et üks hoolitsus oleks ülihüpersuper tore 🙂
    Näpud ja varbad pihku ja õnne võitjale, kes iganes see pole, kõik me väärime seda hellitust 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 30. juuli 2015 at 21:19

    Mina valiksin Hydra clinik näohoolduse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 30. juuli 2015 at 21:12

    Hellitaks oma nägu Hydra clinic niisutava näohoodusega ?

  • Avatar
    Vasta Karita 30. juuli 2015 at 21:11

    Kuna olen juba aastaid oma punnilise näoga väga
    hädas siis kindlasti kuluks ära Acti-Biotic akne ja
    rasuse naha hooldus.

  • Avatar
    Vasta Marleen 30. juuli 2015 at 21:05

    Mina sooviksin väga proovida Fresh Caviar näohooldust.
    Mis seal salata, pole ise ka kunagi näohoolduses käinud, sest lihtsalt pole sellist raha üle olnud. Samuti mul on silma all miiliumid,
    milledest tahaks lahti saada. Äkki näohooldus aitab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. juuli 2015 at 21:04

    Oi kuidas kuluks mulle ära see.. tükk aega juba olen sirvinud ja mõelnud, aga nii raske on kohta valida, meeldivat ja
    professionaalset näo ee spetsialisti valida ja veel raskem on seda protseduuri valida.. ma ei tea mis mul viga on! vaadake mulle
    näkku ja öelge mulle seda! Esilagu paistis keemiline näokoorimine või ultraheli sühavpuhastus nagu rusikad silmaauku.. need veel
    ongi puudu. MALLUKAS HELP!

  • Avatar
    Vasta Ms. TH 30. juuli 2015 at 21:02

    Valiksin Meso-Vit värskendava ja
    ainulaadse vitamiinihoolduse. Ehk
    saab mõne pigmendilaigu heledamaks :).

  • Avatar
    Vasta D 30. juuli 2015 at 21:00

    kuigi ma ise pole näohoolduses käinud ja väga-väga tahaks, siis leidsin kodulehelt ühe sellise hoolduse,
    mille mu kallis ema on auga ära teeninud ja mis sobiks talle imehästi
    http://www.pikk40.ee/teenused/#toggle-id-6
    Energy Lift hooldus 🙂
    Vot, ma kingiks selle emale,et talle rõõmu pakkuda ja anda võimalus olla 10 aastat noorem 🙂

  • Avatar
    Vasta Terje 30. juuli 2015 at 20:46

    Mul on väike beebi ja tema kõrvalt ei ole mul aega
    üldse endale mõelda ja enda eest hoolitseda. Nii hea
    kui keegi teeks mulle ühe ultraheli sügavpuhastava
    koorimise. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 30. juuli 2015 at 20:44

    Ultraheli sügavpuhastava näohoolduse-
    ilmselt oleks see minu valik.
    Aga Mallukas, mina oma 30+ aasta juures pole
    ka kordagi näohoolduses käinud. Ilmselt olen
    sama arvanud, et nahaga kõik ok ja lihtsalt
    pole vajadust näinud. Vot ei tõuse käsi, et
    endale aeg kinni panna, lisaks hoolduste valik
    nii suur, et oma otsustamatuse juures tahaks
    kõike 😀 Story of my life 😛

  • Avatar
    Vasta Kerstin 30. juuli 2015 at 20:19

    Ma naudiksin hea meelega täpselt seda sama hooldust, mida Sinagi nautida said 🙂 Enzymacid tundub see täpselt õige.

  • Avatar
    Vasta Eliise-Marie 30. juuli 2015 at 20:07

    Mina pole kunagi käinud näohoolduses,kuid nahaga on probleeme olnud mitu aastat. Olen käinud
    nahaarstil, aga sealt abi ei saanud. Näohooldus oleks kindlasti põnev 🙂 Kodukalt leidsin sellise vahva
    hoolduse nimega Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldus.

  • Avatar
    Vasta ents 30. juuli 2015 at 20:04

    Mind huvitab hoopis see et mis koht see on kust
    kitkuda ei tohi ??

  • Avatar
    Vasta Sirje 30. juuli 2015 at 20:01

    Energy Lift näohooldust oleks vaja

  • Avatar
    Vasta riin 30. juuli 2015 at 19:57

    mmm… nagu oleks juustupoes, kohe raske valida. Aga ilmselt prooviks Enzymacidi näohooldust või siis näiteks ultraheli
    näohooldust, aga tegelikult vahet pole, poputamine kuluks igal juhul ära.

  • Avatar
    Vasta Mari 30. juuli 2015 at 19:55

    Ei ole käinud ning mina prooviks acti-biotikut. 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 30. juuli 2015 at 19:47

    Ma ei ole kunagi käinud näohoolduses aga nii väga tahaks:D Olen 27 aastane aga näos on koguaeg
    puberteet :D. Nii, et prooviks Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldus.

  • Avatar
    Vasta Jaana 30. juuli 2015 at 19:37

    Valiksin Acti-Biotic hoolduse, sest viimasel
    ajal on nahk probleemsemaks muutunud.

  • Avatar
    Vasta m 30. juuli 2015 at 19:23

    Vahetasin hiljuti oma ilutooted orgaaniliste ja
    naturaalsete vastu välja ning seetõttu ei osanud isegi
    mingit näohooldust otsida, kuna “kõik on nagunii
    keemiat täis”. Prooviks hea meelega selle orgaanilise
    Vestige Verdant hoolduse ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 30. juuli 2015 at 19:18

    Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. juuli 2015 at 19:15

    Mind nii huvitab Vestige Verdant 100% orgaaniline
    näohooldus. Pole kunagi käinud iluprotseduuridel, üks asi on see, et ei raatsi ja teiseks see, et teenust pakuvad niiipaljud
    ettevõtted, et ise ei oska omale valida. See orgaaniline värk tundub põnev 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 30. juuli 2015 at 18:59

    Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldus oleks kindlasti väga mõnus ja vajalik mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Christel 30. juuli 2015 at 18:54

    Mina õtaks Vestige Verdant 100% orgaanilise
    näohoolduse, sest ma olen ökofänn ja see
    kirjeldus on seal ka megahea ja paljulubav ja
    äkki ma saan oma ülirasuse näonaha ka korda
    ??

  • Avatar
    Vasta Elisa 30. juuli 2015 at 18:53

    Mina oleksin väga tänulik acti-biotic näohoolduse eest
    ??

  • Avatar
    Vasta Triin P 30. juuli 2015 at 18:48

    Hydra Clinic 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. juuli 2015 at 18:39

    Enzymac for sure 😉

  • Avatar
    Vasta Kaisa K. 30. juuli 2015 at 18:38

    Oi kui palju hoolitsusi ja üldse mitte nii väga kallid. Ma pole nii ammu näohoolitsuses käinud, aga selline lõõgastus kuluks kindlasti
    ära. Valiksin Fresh Caviar hoolitsuse.

  • Avatar
    Vasta Kaie 30. juuli 2015 at 18:33

    Pole kunagi käinud kuid viimase poole aastaga on
    näonahk kohutavaks muutunud. .mida teha laseks ei
    suuda valida . Kõike? 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. juuli 2015 at 18:30

    Mina ka ei ole kunagi näohoolduses käinud – mingi kehahoolitsus tundub alati palju põnevam ja, noh, more value for money 😀
    Eriti arvestades, et mingit erilist probleemi mul enda näonahaga ei ole ka. Ainuke asi, et poorid vb suured. Ja sellepärast ma ei
    osanud sealt nimekirjast midagi validagi, tahaks ka, et kosmeetik ise soovitaks midagi. Ikka teine asi, kui asjatundja näole peale
    vaatab, eks. Oma peaga valiks vb Vestige Verdanti orgaanilise hoolduse – tundub selline olevat, mis kõigile nahatüüpidele sobib.

  • Avatar
    Vasta Karolin Sakk 30. juuli 2015 at 18:26

    Põnev oleks proovida kas keemilist näonaha koormist või ultraheli sügavpuhastavat näohooldust, kuid valiksin selle koos
    kosmeetiku abiga, mis sobiks enam.
    Olen ise ka vaid korra elus näonaha hoolduses käinud.

  • Avatar
    Vasta Lisette 30. juuli 2015 at 18:23

    Ma olen juba päris pikka aega mõelnud näohooldusesse minna, aga kuidagi jääb see plaan erinevatel põhjustel alati unarusse.
    Võimaluse korral tahaks väga sedasama Enzymacid koorivat näohooldust proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 30. juuli 2015 at 18:05

    Oleksin rõõmus Acti-Biotic hoolduse üle. ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 30. juuli 2015 at 18:04

    Pikk 40 salongis olen ainult korra käinud – kinkisin sõbrale sealse juuksehoolduse, et ta oma juuksekiivrist lahti saaks 😀

    Aga muidu Vestige Verdant tundub täpselt mulle sobivat!

  • Avatar
    Vasta Laura 30. juuli 2015 at 17:53

    Ma ei ole ka kunagi nöonaha hoolduses
    käinud, tahaksin Enzymacid koorivat
    näohooldust.

  • Avatar
    Vasta Lilli 30. juuli 2015 at 17:50

    Mina tahaks proovida Enzymacid koorivat näohooldust. Septembris pulmad tulemas ja siis oleks ideaalne üks mõnus
    näopuhastus teha 😀 Nii, et Mariann, wink wink 😉

  • Avatar
    Vasta Getter 30. juuli 2015 at 17:49

    Tahaksin ka seda sama Enzymacid näohooldust proovida.

  • Avatar
    Vasta Kristel 30. juuli 2015 at 17:45

    Mulle meeldiks väga Enzymacid
    näohooldus 🙂

  • Avatar
    Vasta Rael 30. juuli 2015 at 17:44

    Valiksin koostöös kosmeetikuga sobiva!

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. juuli 2015 at 17:21

    Mul oleks ka vaja Ensymacid või Keemiline
    koorimine. Oleks vaja armidest lasti või neid
    helemaks saada…

  • Avatar
    Vasta siret 30. juuli 2015 at 17:20

    Hea meelega prooviks Enzymacid koorivat
    näohooldust 😉

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. juuli 2015 at 17:09

    OooOOOO!!! Ma olen vast ühe korra elu jooksul näohoolduses käinud, mis polnud eriti meeldiv kogemus, nii et Pika tänava
    ilusalong, prove me wrong! Enzymacid või ultraheli sügavpuhastavat näohooldust prooviks küll : )

  • Avatar
    Vasta Eleken 30. juuli 2015 at 17:07

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus

  • Avatar
    Vasta Hegi 30. juuli 2015 at 17:03

    Probleemse naha omanikuna prooviksin Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärol 30. juuli 2015 at 16:44

    Võidu korral valiksin sama näohoolduse mis ka sina said, Enzymacid, see tundus neist kõigist just see mida mulle äkki vaja oleks ja
    kõige rohkem ka meeldiks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt 30. juuli 2015 at 16:33

    Mulle meeldiks väga Enzymacid näohooldus 🙂

  • Avatar
    Vasta elis 30. juuli 2015 at 16:30

    Olen käinud kuid võiks loomulikult tihemini käia, kuna
    töötan öiste vahetustega ja töö on pingeline, siis
    vajaks just minu nahk vestige verdanti mõnusat
    Eestimaist hooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 30. juuli 2015 at 16:28

    Mina tahaks proovida Hydra Clinic näohooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 30. juuli 2015 at 16:28

    Alles avastasin enda jaoks selle näohoolduse, koguaeg ainult kuulnud kui hea ja mõnus see on. Koguaeg mõelnud, et mis seal nii
    erilist on tehakse mingit maski, mida igaüks võib osta ja pannakse kreem näkku ja mine koju tagasi. Aga üks päev jõudis see hetk
    ka minuni ja oioioii kui mõnus ja ei jõudnud peeglist oma nägu ära vaadata kui ilus ja puhas võib üks nägu olla. Siit nimekirjast
    prooviks kindlasti Keemilise näonaha koorimise.

  • Avatar
    Vasta E* 30. juuli 2015 at 16:24

    Võidu korral valiksin Enzymacid
    näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt 30. juuli 2015 at 16:23

    Mina prooviksin heameelega Hydra Clinicu niisutavat hooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagmar 30. juuli 2015 at 16:21

    Valiku langetaksin koostöös kosmeetikuga. Ise
    valides on lihtne eksida. Vestige Verdant
    tundub põnev.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 30. juuli 2015 at 16:06

    Ma pole kunagi käinud spaas või üldse kuskil ning näohoolitsust vajaksin ma väga, kahjuks on need kirve hinnaga ja loodan, et ehk
    saan läbi sinu loosimise selle endale võita 🙂 Tahaksin ka endale pehmet, siledat, ühtlasemat ja läikivat nahka ning sooviksin
    „ENZYMACID“ näohooldust 🙂

    • Avatar
      Vasta andrea 30. juuli 2015 at 16:30

      Enzymacid hooldust sooviks küll proovida ja omaette olemise aeg kuluks samuti väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta JP 30. juuli 2015 at 16:03

    Mind huvitaks ultraheli näohooldus +
    mehhaaniline puhastus,see tundub
    kuidagi huvitav.Ma ei ole kunagi
    näohoolduses käinud,aga vajan seda
    hädasti.Esiteks sellepärast,et tahaks
    ennem oma pulmi näo korda saada ja
    teiseks sellepärast,et ma olen oma
    näonahaga pärispäris pikalt juba
    hädas(umbes10aastast kindlasti). Ja
    lisaks ei ütleks ajast iseendale ka ära.

  • Avatar
    Vasta sandra 30. juuli 2015 at 16:02

    ultraheli sügavpuhastav näohooldus
    palun aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 30. juuli 2015 at 16:01

    Mina pole ka kunagi näohoolduses käinud. Mina valiksin Enzymacid kooriva näohoolduse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii-Heleen 30. juuli 2015 at 15:55

    Võidu korral valiksin samuti Enzymacid näohoolduse,
    kuluks ära küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 30. juuli 2015 at 15:49

    Kosmeetiku juures käimine ei ole minu jaoks
    üldsegi võõras teema, küll aga pole ma mitte
    üheski Tallinna salongis käinud, sest alles
    kolisin Tallinna.
    Mul on väga probleemne nahk ning prooviksin
    acti-biotik akne ja rasuse naha hoolduse ära.

    Päikest!

  • Avatar
    Vasta Helena 30. juuli 2015 at 15:44

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus, kõlab
    põnevalt. Pole kunagi käinud näohoolduses ja
    on näha, et hädasti on tarvis. Suve peale tuleb
    10 puhkepäeva kokku ära äkki :S

  • Avatar
    Vasta Kata 30. juuli 2015 at 15:40

    Kuna mul on ka päris päris halb näonahk, siis valiksin Acti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse. Oleks super, arvestades, et ma
    pole kunagi fb mängudes ega kuskil midagi võitnud ning see oleks küll parim kingitus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tene 30. juuli 2015 at 15:34

    Kirjelduse järgi valiksin enzymaci hoolduse.

  • Avatar
    Vasta Kats 30. juuli 2015 at 15:28

    GenXSkin näohooldus.

  • Avatar
    Vasta Keiti 30. juuli 2015 at 15:23

    Mina sooviksin võidu korral hoopis oma õe
    sinna saata, kes on oma näonahaga väga
    hädas ? ideaalselt sobiks enzymacid

  • Avatar
    Vasta Signe 30. juuli 2015 at 15:20

    Kui õnn mulle naerataks, siis
    valiksin mina Acti-biotic akne ja
    rasuse naha hoolduse. Sest mu nahk on
    ikka jumala pees omadega 😀 😀 Oleks
    hea sünnipäevakink 😛

  • Avatar
    Vasta Mari 30. juuli 2015 at 15:19

    Pole kunagi käinud kahjuks. Valiksin
    keemilise koorimise

  • Avatar
    Vasta Mari 30. juuli 2015 at 15:11

    Enzymaci näohooldus oleks küll super! Mul aastate tagusest
    päikesekummardusest reisidel on tekkinud näkku paar
    suuremat pigmendilaiku ja ega olukord näonahaga üleüldse
    veidi nutune kahjuks 🙁

  • Avatar
    Vasta Merilin 30. juuli 2015 at 15:10

    Võidu korral valiks keemilise näonaha koorimise 🙂

  • Avatar
    Vasta O. 30. juuli 2015 at 15:05

    Kui tundliku naha omanik, prooviks ultraheli sügavpuhastavat näohooldust. Pole kordagi näohooldusesse just tundlikkuse pärast
    julgenud minna, aga see tundub üsna okei ja võiks mu kapriissele nahale täitsa sobida.

  • Avatar
    Vasta KatKo 30. juuli 2015 at 15:04

    Heihei,

    mulle meeldiks proovida palju haipi saanud Vestige Verdanti tooteid. Usun, et nende toodete parim mõju
    ilmneb professionaalide käe all, sellest selline valik. 🙂

    Head!

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. juuli 2015 at 14:56

    ülevalt ei tohi, nina juurde ei tohi, mujalt tohib. See aga ei aita kuidagi idekaid kulme saada. ja selle jaoks
    pole vaja kosmeetiku juurde minna, selleks on SÕBRANNAD. Aga ilmselt nad on sul nii totud, et jah.

    • Avatar
      Vasta Liisa 30. juuli 2015 at 14:58

      selle info jaoks, kust tohib kulme kitkuda ja kust mitte, ei pea kosmeetiku juurde ronima. Aga kui sa midagi
      sellest ei tea, siis muidugi tuleks esmalt sealt õppida :D. Kui sul nii mõttetu sõbrannad, kes ka midagi ei
      jaga sellest ja käivad kosmeetiku juures peale maksmas ja sealt ka midagi ei õpi, et sulle infot anda, siis jah.

      • Avatar
        Vasta N 30. juuli 2015 at 15:17

        Mulle paluks 1 keemiline koorimine 🙂

  • Avatar
    Vasta anjuuha 30. juuli 2015 at 14:54

    Oi ma võtaks Hydra Clinic
    näohoolduse, et niisutada seda
    tallanahka, mida kunagi näoks sai
    kutsuda. Või ei oot, Fresh Caviar…
    või eeee… appi seal on nii palju
    häid hooldusi?!?!

  • Avatar
    Vasta Maarja 30. juuli 2015 at 14:51

    Mina võtaksin suurima hea meelega bio-optic
    silmaaluste hoolduse. Nii kaua kui ma mäletan
    on mul olnud väga tumedad silmaalused ja
    ükski peitekreem seda korralikult ära ei kata.
    Magan küll enam kui piisavalt ja joon korralikult
    vett ka, aga see ei aita. Kuna ma kannan
    läätsesid ka ja pean selle tõttu väga tihti silma
    ümber olevat nahka “tirima”, on need üpris
    hullusti kahjustada saanud. Ehk saaksin sellele
    tänu hooldusele abi.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 30. juuli 2015 at 14:47

    Keemiline näonaha koormine tundub näohoolitsus mida ma sooviksin proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 30. juuli 2015 at 14:42

    Acti biotic hoolduse valiks….mul n2onahk nii pekkis ?
    peale synnitust eriti l2inud. Mul ei k2i j6ud koduste
    asjadega yle. Tellisin isegi hiinast selle kuradi
    poorpulga ja mustpeade maskid ??? ma ei tea
    mida ma lootsin….uut nahka ehk

  • Avatar
    Vasta Mariin 30. juuli 2015 at 14:37

    Mina kuulun samuti nende hulka, kes ei ole kunagi näohoolduses käinud. Või oota, nüüd ma valetan, ükskord tegin seda siis kui
    olin pubekas, ehk siis kuskil 10 aastat tagasi. Samas oli mul kunagi töökaaslane, kes enda 45 aasta juures nägi super välja – mina
    pakkusin talle esialgu vanuseks 32. Sain teada ka nipi – tema on alates 25 eluaastast regulaarselt näohoolduses käinud ja see
    oligi tema nooruslikkuse saladus. Ma olen juba pikalt mõelnud, et peaks selle teekonna ette võtma, kuid ei ole seda veel siiani
    teinud. Üheks põhjuseks on kindlasti ka see, et ei ole osanud endale Tallinnas salongi valida (kolisin siia aasta aega tagasi), päris
    iga soss-sepa juurde ei julgeks ka minna. Võib-olla olekski see piisav tõuge minu igavese nooruslikkuse säilitamiseks ja samas
    saaksin ära proovida selle kuningliku hoolitsuse, millest sa kirjutasid:) Kuna mul on väga kuiv näonahk, siis tundus kodulehel
    sobivat “Hydra Clinic” niisutav näohooldus. Kindlasti küsiks ka kosmeetiku käest, et millist näohooldust tema julgeb minu
    nahatüübile soovitada.

    Päikest, Mariann ja aitäh, et nii vahvat blogi pead!:)

  • Avatar
    Vasta janice 30. juuli 2015 at 14:36

    Enzymacid tundub ideaalne!

  • Avatar
    Vasta LJ 30. juuli 2015 at 14:34

    Valiksin Hydra Clinic niisutava hoolduse, sest näonahk on kuiv ja mul on atoopiline dermatiit. Tahaks väga, et miski suudaks
    sügavuti mu naha ära niisutada, mitte nagu enamik rasvaseid kreeme, mis lihtsalt nahalt maha kooruvad. Oeh. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingel 30. juuli 2015 at 14:33

    Oiiii neil on instagramis ja facebookis, nii toredada tööd
    ja tegemised. Tundub olevat hea salong.

  • Avatar
    Vasta Rosanne 30. juuli 2015 at 14:30

    oi mina vajaksin hädasti näohooldust ja valiksin
    ultraheli sügavpuhastava näohoolduse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 30. juuli 2015 at 14:30

    Mina valiks samuti selle Enzymacid kooriva näohoolduse. Olen 30 ja pole samuti kunagi näohoolduses käinud, olen samal
    arvamusel, et iseenesest pole mul kunagi näonahaga probleeme olnud. Teiselt kardan seda reaktsiooni, et lähen tuusalt ilusalongi,
    ütlen, et mul näonahk korras ja siis vaatab kosmeetik kulm kortsus, et mis ma siin räägin. 🙂
    Ka mina ei oska rääkida midagi oma näonaha kohta – rasune või mitte, pingul või mitte….. i dont know 😉
    Kui ma 28a. käisin esimest korda pediküüris, siis miks mitte minna 30.a näohooldusesse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. juuli 2015 at 14:30

    Ei ole kunagi näohoolduses käinud, aga arvan, et
    tegelikult täitsa vajaksin seda 🙁 eriti rasusele ja aknele
    kalduva näha acti-biotic hoolitsust. Loomulikult ei
    ütleks ära ka mudimisest 😀 seda võiksin kas või iga
    päev “kannatada” 😀

  • Avatar
    Vasta Hellu 30. juuli 2015 at 14:29

    Acti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse valiksin. Peale
    lapse sündi on näonahk nii tuksi läinud, kui üldse minna
    annab. Otsaees oleks nagu kümme pommi plahvatanud.
    See hooldus kõlab, nagu võiks aidata 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisett-Kristlyn 30. juuli 2015 at 14:27

    Sooviks proovida ultraheli sügavpuhastavat näohooldust

  • Avatar
    Vasta meow 30. juuli 2015 at 14:25

    Mina lasen alati kulmud salongis teha. Kord 3 nädala tagant – värvimine ja vahatamine. Ise tehes on alati parajad käkid 😀
    Aga kui rääkida nüüd neist näohooldustest, siis ma valiksin Fresh Caviar hoolduse. MMmm..

  • Avatar
    Vasta Jaanika 30. juuli 2015 at 14:24

    Ilmselt valiksin Vestige Verdanti 100% orgaanilise näohoolduse, sest pole aimugi, millist mu nahk kõige rohkem vajaks ja see
    lihtsalt kõlab kõige paremini.

  • Avatar
    Vasta Janeli 30. juuli 2015 at 14:24

    Valiksin Meso-VIT näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 30. juuli 2015 at 14:23

    Mina käisin viimati näohoolduses… 6a. tagasi.
    Tol ajal oli akne mu näos nagu seeni peale
    vihma. Peale selle,et mul oli ebamugav ja inetu
    tunne, tundsin halba tagasisidet oma
    koolikaaslaste seas- sellest algas ka madal
    enesehinnag. Lõpuks võtsin ennast käsile ja
    tutvusin kohalike ilusalongidega. Valisin
    mitmekordse protseduuri näonaha uh
    sügavpuhastusega. Peale esimest visiiti tundsin
    ennast näost veel nooremana, väga sile ja
    mõnusalt pehme nahk. Kogu mõks,mis mulle
    näkku pandi oli väga värskendav. Hakkasin siis
    ilusa tundega läbi linna koju minema ja viskasin
    pilgu veel peeglisse.. Oh sa,olin näost punane
    kui peet ? Järgmine kord juba teadsin,et
    veedan veel mõni minut ooteruumis, et nahk
    maha rahuneks. ?
    Ise loosis osaleda ei soovi. Ja need,kes ei võida-
    ei tohiks ennast siiski unarusse jätta! ?

  • Avatar
    Vasta karolin 30. juuli 2015 at 14:23

    valiksin Massaaži kuna mul on istuv töö ning selg väsib täitsa ära.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 30. juuli 2015 at 14:21

    Mina sooviks proovida keemilist näonaha koorimist 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 30. juuli 2015 at 14:19

    Raudne laks, et mul oleks vaja seda Hydra Clinic niisutavat näohooldust, kuna mu näonahk on tõesti kuiv, sest töötan
    eritellimusmööblit valmistavas firmas ning võid vist isegi ette kujutada, milline tolm seal ringleb… ja puidutolm on kõikse
    hullem… vahepeal on täitsa nutune olla lausa..talvel on külmaga asi veeel hullem.. suvel on veel enam-vähem.. siis saab
    näonahk ikka vitamiine kaa…
    Kui esimest korda õnnestuks mul midagi võita, jätaksingi hoolduse võimalusel talveperioodile ☺?

    • Avatar
      Vasta Angelika 30. juuli 2015 at 14:25

      Ahjaa.. ja ühe korra 2 aastat tagasi käisin Tartus mingis näohoolduses, kus pigistati mu näonahka, nii et peale hooldust olin
      jubedam, kui enne..ühistranspordis oli ka nii häbi ollla ???
      Siis vist kooriti ja mingi masinaga, mis läks ülikuumaks.. jäi mulje nagu oleks mingi triikraud näonahale, sest tundus justkui
      oleks mu nägu triigitud ??
      Selle sain õelt kingituseks, kuna ma ise ei raatsiks nii suurt summat välja käia näohoolduse eest.

  • Avatar
    Vasta Irene 30. juuli 2015 at 14:18

    Kingiksin oma emale Enzymacid näohoolduse.
    Ta pole kunagi näohoolduses käinud, kuid ta on selle ära
    teeninud.

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 30. juuli 2015 at 14:16

    Mina valiksin Enzymacid kooriva näohoolduse

  • Avatar
    Vasta Anastasia 30. juuli 2015 at 14:15

    Mina prooviks Acti-Biotic hooldust, kuna nahk on mul väga probleemne ja ravimid ei aita. Kuna hoolduses pole kunagi käinud, siis
    võiks ju proovida. Hullemaks ju minna ei saa.

  • Avatar
    Vasta Liina 30. juuli 2015 at 14:12

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus oleks just see,
    mis teeks mu õnnelikuks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Minaisenoh 30. juuli 2015 at 14:09

    Mina sooviksin samuti Enzymacid hooldust.
    Uus õppeaasta on algamas, uute laste ja
    lastevanematega kohtumised on ees, värskelt
    hooldatud näonahk annaks kindlasti kohe
    julgust ja enesekindlust juurde! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elise 30. juuli 2015 at 14:05

    Ma pole kunagi näohoolduses käinud,
    kuid viimasel ajal on tunne, et peaks
    vist minema. Arvan et ma vajaksin
    keemilist näonaha koorimist. Kui see
    minu naha korda saab oleksin vist
    maailma önnelikum. Nii, et vöidu
    korral valiksin just selle.

  • Avatar
    Vasta ann 30. juuli 2015 at 14:03

    “Enzymacid ” hooldust tahan, just kortsud, pigmendilaigud ja suured poorid nina piirkonnas. vinnihooldust oleks ka vaja, aga ma
    arvan, et see mis sobib noorele nahale, on mulle liiga karm. eks seda saaks siis nina ja lõua piirkonna jaoks salongis lisaks
    täpsustada. see järjest suurenev pigmendilaik häirib mind kõige rohkem + kortsud… ma ei tunne end veel nii vanana!

  • Avatar
    Vasta kerlu 30. juuli 2015 at 14:03

    Mina valiksin Enzymacid kooriva näohoolduse, kuna
    mul näonahk selline huvitav- ajab nahka ja nagu oleks
    kuiv. Samas kohati nagu rasune.. Ahh, ise ka ei tea, mis
    ta on aga see tundus kõige sobilikum 🙂 Olen kunagi
    varem käinud nö. puhastamas kui nooruk olin aga ega
    mingit õiget mõnusat hoolitsust pole saanud 🙂 niiet
    ära ei ütleks 😀

  • Avatar
    Vasta O. 30. juuli 2015 at 14:02

    Pole samuti varem näohoolduses käinud. pikk
    40 valikust prooviksin Actic-Biotic hooldust.
    Ei tea kas asi Tallinna veekvaliteedis või milles,
    aga viimasel ajal on nahk kehvas seisukorras
    sõltumata vahenditest mida kasutan.

  • Avatar
    Vasta Katre Kõõra 30. juuli 2015 at 14:02

    Oooo , see Fresh Caviar oma tundub
    olevat nõnda häää ! 😉

  • Avatar
    Vasta Kelli 30. juuli 2015 at 13:57

    Mina prooviksin vist kindlasti keemilist näonaha hooldust, kuna viimasel ajal on näonahaga päris suuri probleeme tekkinud.

  • Avatar
    Vasta Elina 30. juuli 2015 at 13:56

    Valiksin ultraheli sügavpuhastava näohoolduse

  • Avatar
    Vasta Hanna 30. juuli 2015 at 13:55

    Et siluda kõiki neid kortse, mida ma aastatega oma
    emale olen tekitanud, oleks vahva teda üllatada botu-
    VIP näohooldusega ?

  • Avatar
    Vasta Gea 30. juuli 2015 at 13:55

    Mina prooviksin Meso-VIT näohooldust. Mu nägu vajab küll mõnusat vitamiiniturgutust!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 30. juuli 2015 at 13:55

    Näohooldustes olen ikka vahel käinud,
    kuna mul on üsna rasune näonahk ja
    suured poorid. Proovida sooviksin
    keemilise koorimisega näohooldust,
    kuna enne ei ole seda proovinud.

  • Avatar
    Vasta Mirje 30. juuli 2015 at 13:54

    Hydra clinic niisutav näohooldus.
    Olen pikalt mõelnud minna kosmeetiku juurde.
    Oleks tore saada see endale tasuta,kuna pole eriti
    vedanud võitmistega.

  • Avatar
    Vasta mustriks 30. juuli 2015 at 13:54

    Pole ammu käinud näohoolduses,tore oli lugeda.Mõnus on kui keegi sinuga tegeleb!!!Soovin
    keemilist näokoorimist!

  • Avatar
    Vasta Arianna 30. juuli 2015 at 13:52

    Mina sooviksin acti-biotic rasuse naha
    hooldust.

  • Avatar
    Vasta Hege 30. juuli 2015 at 13:51

    Ultraheli sügavpuhastav hoolitsus

  • Avatar
    Vasta M 30. juuli 2015 at 13:47

    Pole elu sees käinud näohoolduses. Ja kui päris aus
    olla, siis massaažis ka mitte ?
    Võidu korral sooviks proovida sama hooldust mis
    sinagi – enzymacid. Samuti pole mul õrna aimu milline
    nahk mul on. Jube tore oleks selline vahva asi võita,
    ega muidu nelja kuuse beebineiu kõrvalt polegi aega
    enda eest korralikult hoolitseda ja kohe tõsiselt vajaks
    väikest vaheldust ☺

  • Avatar
    Vasta ilona 30. juuli 2015 at 13:47

    GenXSkin näohooldus;)

  • Avatar
    Vasta Piia 30. juuli 2015 at 13:45

    Mina pole ka kunagi käinud ja võtaksin ultraheli sügavpuhastava näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta erika 30. juuli 2015 at 13:44

    Valiksin ultraheli sügavpuhastava näohoolduse

  • Avatar
    Vasta Liis 30. juuli 2015 at 13:44

    Mina valiksin sam, Enzymacid näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 30. juuli 2015 at 13:43

    Tundub ülimalt lahe koht. Igatahes on nii, et võidu korral ei saadaks ma kosmeetiku juurde mitte ennast, vaid oma ema 🙂 Kui mul
    oli noorena probleemsem nahk, siis oli just tema see, kes minu näohoolitsuste ja erinevate toodete eest tasus. Enda peale ta eriti
    kulutada pole raatsinud ja nüüd ma siis “tasun” oma võlga ning saadan teda aegajalt erinevatesse hoolitsustesse, sest iga naine
    vajab poputamist. Talle valiksin välja Fresh Caviari näohoolduse – peaks talle igati sobima 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia 30. juuli 2015 at 13:42

    Acti-biotic hooldust sooviks küll väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 30. juuli 2015 at 13:41

    Tahaksin proovida Meso-VIT näohooldust. 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 30. juuli 2015 at 13:40

    Issand kui lahe! Ma tahaks ka just seda keemilist
    koorimist proovida. Pole kunagi näohoolduses käinud
    ja ilmselt omal käel sinna ei jõuagi. Aga alati jääb
    lootus võidule! 🙂 Küll aga mõtlen õudusega, et oleksin
    seal toolis samasugune võpataja..

  • Avatar
    Vasta Gerttel 30. juuli 2015 at 13:38

    Sooviks samuti Enzymacid koorivat näohooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 30. juuli 2015 at 13:37

    Keemiline näonaha koorimine

  • Avatar
    Vasta Ebapärlikarp 30. juuli 2015 at 13:37

    Depilatsiooni Buduaaris on kulmude
    korrigeerimine pluss värv 9 EUR ja seal
    tehakse seda nii hästi. Mitte ei võõbata
    kulmude alust nahka mustaks vaid reaalselt
    värvitakse kulme!!

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. juuli 2015 at 13:36

    Vaatan, et soovijaid on siin ikka meeletult, kuid
    proovin ka õnne seekord, kuna peeglisse vaatamine
    ajab natuke nutma juba mõnd aega. Minu otsaesisest
    on saanud miiniväli!
    Küllap hormoonid möllavad, kuna lõpetasin alles
    rinnaga toitmise, kuigi tundub, et nahk läks korrast ära
    juba umbes kuu, max paar enne seda. Iga kord kui
    peeglisse vaatan, on sinna tekkinud jälle uus punn,
    lihtsalt õudne vaatepilt. Ka mees ütles, et olen
    kuidagi… kirjuks läinud 😀 ei tegelikult on tõesti asi
    naljast kaugel.
    Näohoolduses ma enne käinud ei ole.
    Ilmselt vajaks ma midagi koorivat? Ma isegi ei tea,
    mida oleks vaja teha, et must taas asja saaks.
    Palun, palun, tahan väga Näohoolduses minna!

  • Avatar
    Vasta Ülle 30. juuli 2015 at 13:32

    Mina olen elus paar korda ikka käinud
    näohoolduses…tavaliselt ikka siis,
    kui näonahk ikka täitsa pee…s on 🙂
    Ja abi saab ikka. Praegusest Pikk 40
    Ilusalongi valikust võtaksin
    heameelega ultraheli sügavpuhastava
    näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Krete 30. juuli 2015 at 13:32

    Valiksin ultraheli sügavpuhastava näohoolduse

  • Avatar
    Vasta Eva 30. juuli 2015 at 13:31

    Mina naeran, et olen igihaljas
    puberteet, kuna olen 26 aastane ja
    punnivaba momenti minu näos väga ei
    eksisteeri. Alati peab seal vähemalt
    kasvõi üks elukas eksisteerima.
    Võidu puhul valiksin ma Ultraheli
    Sügavpuhastava näohoolduse. Kuigi
    ausalt öeldes ei oska ma enam üldse
    midagi arvata, millest võiks kasu
    olla, kuna proovinud olen ma
    erinevaid hoolduseid ja – vahendeid
    ning miski pole nagu päriselt aidanud.
    Nüüd ei tea ma veel eriti, mis aitaks
    või mida tohiks, kuna olen kuuendat
    kuud beebi ootel. Seega oleks tore
    saada selline tore kingitus, mis
    viiks mu profesionaalide juurde, kes
    teaks ja oskaks soovtada, veel enne
    kui kogu mu aeg ja tähelepanu
    pisikese tibu omaks saab.

  • Avatar
    Vasta Triinu 30. juuli 2015 at 13:31

    Fresh Caviar näohooldus 🙂

  • Avatar
    Vasta Krete 30. juuli 2015 at 13:31

    Valiksin

  • Avatar
    Vasta Katrin 30. juuli 2015 at 13:28

    Vestige Verdant 100% orgaaniline näopuhastus 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 30. juuli 2015 at 13:27

    Olen ka ainult ühe korra elus käinud näohoolduses, see oli kuskil pubekaeas ja näohooldus koosnes põhiliselt jube valusast
    punnide ja pooride eemaldamisest vms, nagu need noorte näohooldused enamasti vist ongi. Seekord prooviks selle sama
    Enzymacid näohoolduse ära, tundub väga mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 30. juuli 2015 at 13:27

    Valiksin ultraheli sügavpuhastava näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 30. juuli 2015 at 13:24

    Pole kordagi näohooldusesse jõudnud, oleks vimane aeg see luksus ära proovida. Kui võidaksin valiksin kindlasti Enzymacid
    kooriva näohoolduse … seda just selle tõttu, et minu nägu on väga muutlik, kord on nii korras, et lust vaadata ning teine hetk on
    see liiga rasune ja üleni vinniline.

  • Avatar
    Vasta Maibritt 30. juuli 2015 at 13:23

    Mina valiksin ultraheli Acti-Biotic
    akne ja rasuse naha hoolduse, sest
    viimasel ajal on just rasuse naha
    tõttu probleeme.

  • Avatar
    Vasta Katrin 30. juuli 2015 at 13:21

    Kindlasti on kõik hooldused väga mõnusad, kuid kui juba valida saaksin siis Botu- VIP näohooldus, šokk kortsudele. Oleks ikka
    väga põnev oma nahal kogeda kas tutvustus ka tõele vastab.

  • Avatar
    Vasta Hellika 30. juuli 2015 at 13:21

    Mina oleksin väga õnnelik, kui saaksin proovida omal nahal Hydra Clinic niisutavat hooldust 🙂

    Päikest
    Hellika

  • Avatar
    Vasta Ilona 30. juuli 2015 at 13:20

    Acti-Biotic hooldus on küll see, mida
    mu nahk väga vajaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 30. juuli 2015 at 13:18

    Ma täpselt ei tea, millise ma
    valiksin, sest ma olen sel alal väga
    võhik. Ma olen varem näohoolduses
    käinud, aga alati lasen valida
    kosmeetikul, millise ta teeb, sest ma
    usaldan teda ja tean, et ta valib
    sellise, mida mu nahk kõige rohkem
    vajab. Mul just oleks seda võitu
    vaja, sest eelmisest hooldusest saab
    kuu aega mööda kohe. Loodan heale
    õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Maige 30. juuli 2015 at 13:17

    “Enzymacid ”

  • Avatar
    Vasta Moona 30. juuli 2015 at 13:16

    Mõtlesin alguses, et valin kõige kallima, loobusin. Siis kõige keerulisema nimega, loobusin. Lõpuks siis selle, mida tegelikult vaja
    minna võiks 😀 >Meso-VIT näohoolduse. Ma ei hakkagi pikka kommentaari halvast näonahast tegema, seda on siin juba küll ja
    küll 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. juuli 2015 at 13:16

    Näohoolduses olen korra kunagi ammu käinud. Siis nad tegid mu kulmud väga ebaloomulikuks ja rohkem ei tahtnud minna. Aga
    kuna mulle ökomökod asjad meeldivad, siis ma arvan, et Vestige Verdant on ainuõige valik.

  • Avatar
    Vasta B 30. juuli 2015 at 13:16

    Valiksin Acti-Biotic rasuse naha hoolduse 🙂
    Teismelisena käisin kosmeetiku juures nägu puhastamas kord kvartalis, aga linna kolides sain ühest salongist nii ebameeldiva ja
    ebaprofessionaalse kogemuse, et enam ei ole julgenud ja olen kodus mässanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Sann 30. juuli 2015 at 13:16

    Ma pole MITTE KUNAGI käinud näohoolduses, ma pole peaaegu mitte kunagi midagi võitnud (v.a. 5 kroonised lotovõidud
    väiksena Hiiumaal), seega kui võidaksin siis võtaksin Hydra Clinic niisutava näohoolduse. 🙂

  • Avatar
    Vasta e. 30. juuli 2015 at 13:15

    Kulla Mallukas!
    Massööriks ei hakka inimene, kes ise ei naudi teisele “hea” tegemist. Seda tööd lihtsalt ei ole võimalik ilma naudinguta teha,
    see on kohe tunda, kätega ei saa valetada. Aga kui ma naudin, lendab see tund (või vajadusel ka mitu) linnutiivul! Mina näiteks
    leian endale alati midagi, mis mulle kliendi juures meeldib, mida ma ta juures imetlen.

    Kindlasti ei ole vaja häbeneda oma soove, vastupidi, sa aitad sellega massööri. Rõhuv osa inimestest tahavad just eriti spas
    saada “silitamist”, seepärast seda vaikimisi pakutaksegi (ja mina kui loomupärast üsna tugeva käega massöör pean end tagasi
    hoidma). Aga kuna meie eesmärk on ju see, et kliendid end hästi tunneks, siis kindlasti ütle, kui sind naudid mudimist rohkem
    siis, kui see on tugevam!

    Kõige suurema naudingu oma tööst saan ma siis, kui klient lahkub mu juurest “orgasmijärgse” näoga – ja ma ei ole selleks
    pidanud üldse midagi “sellist” tegema 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja L 30. juuli 2015 at 13:14

    Oh boy, oh boy!

    Väga keeruline valik, nii mõnigi tundub selline mida tahaks proovida, kuid reklaamiohver nagu ma olen,
    siis esimesena tahaks seda sama, Enzymacid näohooldust proovida.

  • Avatar
    Vasta Kats 30. juuli 2015 at 13:13

    Kuna mul on näonahaga vist eluaeg probleeme olnud ja äärmiselt raske on seda koduste vahenditega ilusana hoida, siis kuluks
    tõesti ära mulle Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldus. Või miks ka mitte ultraheli sügavpuhastav näohooldus… Issand tõeliselt
    raske on ainult ühte valida, mis ära kuluks.. 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. juuli 2015 at 13:13

    Ma valiksin Keemilise näokoorimise oma 🙂
    kuna hetkel töötades puutun kokku
    igapäevaselt puhatus ainetega , mis on mu
    näole ikka korraliku jälje jätnud(
    rasuseks,suurenenud poorid , näha,et nahk on
    saanud kahjustada palju) siis enne täiesti
    lõpuks Eesti ära tulekut oleks super saada
    selline hooldus:) nahk vajab väga turgutust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. juuli 2015 at 13:13

    Appi, kuidas tahaks! Palun loosiõnn, ole nüüd korragi mees 😀 Ilmselt võtaks selle Acti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse.

  • Avatar
    Vasta Ragne 30. juuli 2015 at 13:12

    Hydra Clinic niisutavat näohooldust prooviksin meeleldi.

  • Avatar
    Vasta Airi 30. juuli 2015 at 13:12

    Võidu korral tahaksin proovida Enzymacid näohooldust. 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika 30. juuli 2015 at 13:10

    Tere, Mallu!

    Mina ise olen käinud mitmeid kordi
    näohoolduses. Peale ühte reisi läks näonahk
    nii metsa, et soovitati ühte kosmeetikut, kus
    ma nüüd vähemalt kord poole aasta jooksul
    käin. Tänu temale olen enda nahaseisundi
    kontrolli alla saanud. 🙂
    Kuid seda näohooldust ei soovi ma endale,
    vaid hoopis oma armsale emale. Ta töötab
    viimasel ajal nii palju, et heameelega teeks
    talle sellise üllatuse. Ta pole ise kunagi
    näohoolduses käinud, usun, et talle valmistaks
    selline üllatus palju rõõmu :).

  • Avatar
    Vasta Leanika L. 30. juuli 2015 at 13:10

    Pole käinud kordagi. Kulme olen salongis küll
    teinud.
    Aga sealt valikust valiksin Ultraheli
    sügavpuhastav näohooldus.
    Kuna ma olen selline kahvatu ning ka
    ninaümber on punane koguaeg. Nagu aasta
    ringselt oleks nohu. 😀
    Ühesõnaga sooviks küll väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 30. juuli 2015 at 13:09

    Võtaksin “Enzymacid” kooriva näohoolduse. Olen pikalt oma näonahaga maadelnud, kord on liiga kuiv, kord liialt rasune. Suvega
    on näonahk veel hullemaks läinud, kui tavaliselt.

  • Avatar
    Vasta Janeli 30. juuli 2015 at 13:09

    Mina kohe vajaksin Acti-Biotic rasuse naha
    hooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Jennufer 30. juuli 2015 at 13:08

    Mina valiksin acti-biotic akne ja rasusele nahale. Ma
    olen aastaid enda aknega jamanud ja tahaks kuskilt
    mujalt abi, enne kui hakkan mingeid hulle tablakaid
    sisse sööma. 🙁

    • Avatar
      Vasta Jennifer 30. juuli 2015 at 13:09

      Jennifer mu nimi siiski ??

  • Avatar
    Vasta Kristina 30. juuli 2015 at 13:06

    Hea meelega käiks keemilises näohoolduses.
    näohoolduses käisin viimati aastaid tagasi,
    rohkem pole aega ja raha selle tarbeks
    planeerinud, sest peeglist näeb ju enamvähem
    OK välja, kuigi kosmeetikust sõbrants on paar
    korda vihjanud, et peaks oma koivad ilusalongi
    vedama ja enda näonaha eest paremat hoolt
    kandma.
    Tore on ju vajalikke teenuseid võita!

  • Avatar
    Vasta Anita 30. juuli 2015 at 13:05

    Nooo mina ise olen ka kosmeetik ja puha ning tavaliselt olen ise ikka teinud klientidele näohoolitsusi ja muid toredaid
    protseduure, seega hästi meeldiv oleks vahelduse mõttes ise mõnuleda ja silmad kinni pikutada 🙂 Täiega kiidan su uusi kulme!!!
    Tean, et ultraheli näohooldus on väga tõhus puhastav hooldus, siis kindlasti valiksin selle, aga kuna Vestige Verdanti maski olen
    NII kaua omale tahtnud, siis hea õnne korral käiksin ikkagi Vestige Verdanti näohooldusel ära :))

  • Avatar
    Vasta Jaanika 30. juuli 2015 at 13:05

    Sooviks kah ära proovida selle sama enzymacid kooriva näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 30. juuli 2015 at 13:05

    Valiksin Vestige Verdant orgaanilise näohoolduse, sooviksin tutvuda selle firma toodetega 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 30. juuli 2015 at 13:04

    Mina sooviksin väga Acti- biotic akne ja rasuse naha hooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketrin 30. juuli 2015 at 13:01

    Võidu korral valiksin Acti-Biotic akne
    ja rasuse naha hoolduse.

  • Avatar
    Vasta Marianne 30. juuli 2015 at 12:58

    Olen samuti täiesti nöohoolduste vööras inimene.
    Pole samuti seda kunagi käinud tegemas. Oi, kuidas
    sellline hooldus ära kuluks! Näonahk lausa karjub selle
    järele. Lapse körvalt pole olnud lihtsalt aega ega indu
    minna, kuigi probleem on juba pikemat aega. Just naha
    elutuse ja jumetusega. Olen küll kasutanud
    vahendeid, mis peaks naha tekstuuri ja väljanägemist
    värskendama, muutma säravamaks, aga millegi pärast
    pole ükski kodukatsetus möjunud nii nagu oleksin
    soovinud. Olen küll mötteid mölgutanud, et peaks
    kuskile spetsialisti juurde minema ja laskma enda
    nahka hellitada ja elule völuda lasta, aga mötteks on
    see ka jäänud.
    Ehk loosiönn naeratab. Kui väljavalituks osutuksin,
    valiksin Meso-VIT näohoolduse. ?

  • Avatar
    Vasta Karola 30. juuli 2015 at 12:58

    100% orgaaniline puhastus vm, sest Itaalias
    elades on näonahk ikka korralikult päikese
    käes kannatada saanud ning Eestisse naastes
    vajaksin tõesti sellist asja, mis kõik halvad
    jäägid eemaldaks ja mu näo jälle ilusamaks
    teeks.

  • Avatar
    Vasta Reilika H. 30. juuli 2015 at 12:58

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus oleks super 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 30. juuli 2015 at 12:56

    Ma prooviks sedasama Enzymacid näohooldust.

  • Avatar
    Vasta Katre 30. juuli 2015 at 12:56

    Mina valiksin keemilise koorimise 🙂 tundub
    just midagi minule olevat ?sünkar ka
    tulemas , vananemis märkidest võiks peoajaks
    lahti saada ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 30. juuli 2015 at 12:56

    Ma valiksin keemilise näonaha
    koorimise, sest minu näonahk on vist
    küll iga naise õudusunenägu –
    teismeiga tundub olema igavene, samas
    hakkavad tekkima ka kortsud ning
    viimased kaks suve on eriti jubedad
    pigmendilaigud näole tulnud 🙁 Seega
    loodan loosiõnnele, ehk saan olukorda
    veidi leevendada.

  • Avatar
    Vasta Elina 30. juuli 2015 at 12:56

    Kuna olen suur loodustoodete austaja, siis prooviksin kindlasti Vestige Verdanti 100% orgaanilist
    näohooldust!

  • Avatar
    Vasta Alice Heleen 30. juuli 2015 at 12:54

    Noorena oli mul näonahaga päris palju probleeme, seega otsisin abi kõikjalt. Üheks lemmikuks protseduuriks on peale korda
    saanud näonahka jäänud ultraheli sügavpuhastav näohooldus. Aga kuna ma pole varem Pikk 40 ilusalongi teenuseid kasutanud,
    sooviksin eelkõige proovida Meso-VIT näohooldust. Arvestades meie puudulikku Eesti suve, siis oleks see imeline võimalus oma
    väsinud ja vitamiinivaeguses vaevlevat nägu rõõmsamaks ja säravamaks muuta 🙂

  • Avatar
    Vasta paula 30. juuli 2015 at 12:53

    Ahviks ja prooviks sama, mis sa:P

  • Avatar
    Vasta Maarja 30. juuli 2015 at 12:53

    Mina valin ultraheli sügavpuhastava näohoolduse.
    Aknega olen rinda pistnud alates teismeeast. Hetkel olen 26 aastane ja lõppu ei paista. Seetõttu olen ka mõned korrad
    näohoolduses käinud, viimasest korrast on muidugi mõned aastad möödas.
    Olen ka akne vastu saanud tabletiravi, kuid kuna tegemist oli tol ajal uue ravimiga, siis hiljem avastati, et aknest täielikult
    vabanemiseks oleks pikemalt pidanud ravimeid võtma. Seega, ligi pool aastat organismi laastavate ravimite tarbimist ja puhast
    näonahka jagus ka vaid pooleks aastaks pärast seda. Aga uut ravikuuri enam mulle ei soovitatud, kuna enam pole nahk nii hull. Ja
    kahjuks igasugused, nii odavad kui kallid kodused näohooldusvahendid probleemi täielikult ei lahenda.
    Hädasti oleks tarvis korralikku näopuhastust, et kasvõi mõnda aega käia uhkelt ringi sileda ja puhta näonahaga.

  • Avatar
    Vasta M 30. juuli 2015 at 12:53

    Ma pole samamoodi kunagi näohoolduses käinud, sest enda arvates on näonahk igati timm (vahepeal on kuiva võitu). Kuna
    iluvaldkonna tegijaid on meeletult palju, siis pole esimese ettejuhtuva juurde jooksnud ja kuna meeletut uurimistööd pole ka
    viitsinud teha, siis niiviisi ongi see soiku jäänud . Aga Enzymacid kooriv näohooldus tundub nagu kõige sobivam ja huvitavam,
    mida tahaks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta h 30. juuli 2015 at 12:51

    Voib.see acne hooldus, sest kael ja lõug on vahel
    korrast ara viimasel ajal.

  • Avatar
    Vasta Grete 30. juuli 2015 at 12:51

    Kui õnn naeratab, siis mina sooviksin Hydra Clinic niisutavat näohooldust. Kulmude korrigeerimise võtaksin heal meelel ise
    juurde.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 30. juuli 2015 at 12:50

    Mina valiks keemilise näonaha koorimise,
    kuna peale teise lapse sündi läks nägu puhta
    pigmendi laiguliseks , et lausa võõrad
    inimesed tänaval keeravad ja vaatavad ?

  • Avatar
    Vasta A 30. juuli 2015 at 12:50

    Ma olen see õnnetu inimene, kellel on näonahaga mitte just kõige rohkem vedanud ehk poorid, küllaltki
    rasune ja vahel tekkivad tülitavad vistrikud. Ma vist ei oskagi nimetada toodet, mida ma ei ole oma näo
    peal proovinud, aga mis teha selle “teeneka” nahaga. Enne olen ka ikka salongides hooldustes käinud, aga
    Pikk 40 ilusalongi veel jõudnud pole, kuigi internetis uurides erinevate näohoolduste kohta olen isegi
    nende kodukale sattunud. Igal juhul tundub hubane ilusalong olevat.
    Rääkides, millist hooldust ma sooviksin, siis ei oskagi hästi õelda. Ma oskan oma nahka küll kirjeldada, kui
    siiski tahaks, et professionaal oma hinnangu annaks ning mulle sobiva protseduuri valiks. Hetkel
    tunduvad mulle sobivad näiteks Acti-Biotic akne ja rasuse naha hooldus või siis Keemiline näonaha
    hooldus. Äkki kumbki neist teeks imet ja muudaks mu näo rasust ning pooridest vabamaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Aiki 30. juuli 2015 at 12:50

    Enzymatic näohooldus või keemiline naha
    koorimine. Nii väga sooviks lahti saada just
    suvel hästi nähtavale tulevate vanadest
    aknearmidest.

  • Avatar
    Vasta Marily 30. juuli 2015 at 12:50

    Keemiline koorimine 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 30. juuli 2015 at 12:49

    Mina prooviksin heameelega Acti-Biotic akne
    ja rasuse naha hooldust ? Tundub olevat just
    see mida minu vägagi aknet täis nahk vajaks.
    ?

  • Avatar
    Vasta Ave 30. juuli 2015 at 12:49

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus
    kuluks praegu väga marjaks ära.
    Näonahk on viimased poolaastat väga
    korrast ära olnud ning ultraheli
    hooldus oleks just see mis mul hetkel
    väga vaja oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 30. juuli 2015 at 12:47

    Mina valiksin ka ultraheli sügavpuhastava näohoolduse.
    Olen igapäevane meigikasutaja ja sügavpuhastamine ei
    teeks mu nahale üldse paha. Ma lausa vajan seda.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 30. juuli 2015 at 12:46

    Võidu korral valiks ma ka just Enzymacid
    näohoolduse. Pole eluseeski käinud näohoolduses,
    kuigi võiksin, sest mu näonahk on nii poorne, rasune ja
    muste vinne täis. Olen püüdnud koorida ja mingeid
    musti maske proovinud, aga isegi need ei aita. 🙂 aga
    Mallukas sul on kohe piltidel erinevust näha 🙂

  • Avatar
    Vasta Katarina 30. juuli 2015 at 12:46

    Enzymacid kooriv näohooldus sobiks just minule kõige paremini 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 30. juuli 2015 at 12:46

    Kui ma võidaksin, tahaks väga proovida spapediküüri, koledad väsinud jalad nagu mul on 🙂

  • Avatar
    Vasta Aliis 30. juuli 2015 at 12:46

    Hädasti kuluks üks näohooldus ära,
    kuna viimasel ajal on näonahk ka väga
    halvaks muutunud. Ehk päästaks üks
    hea hooldus 🙂 Sellepärast ei oska ka
    täpset hooldust nimetada, kuna ei
    tea, mis mu probleemsele nahale
    sobiks. Ootaks nende poolt õiget
    valikut, et mind natukenegi aidata 🙂

  • Avatar
    Vasta Merili M 30. juuli 2015 at 12:45

    Võidu korral valiksin Enzymacid kooriva näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 30. juuli 2015 at 12:45

    Enzymacid kooriv näohooldus oleks midagi
    mulle.

  • Avatar
    Vasta keidu 30. juuli 2015 at 12:44

    Ma võtaksin ultraheli sügavpuhastava
    näohoolduse, sest kahjuks ma ei ole ilusa
    näonahaga õnnistatud 🙁

  • Avatar
    Vasta Merilin 30. juuli 2015 at 12:44

    Mina tahaksin seda Meso-VIT hooldust proovida, igapäevane meigikandmine annab silmade ümbruses tunda ja natuke
    lisaniisutust ei tee ka üldse paha 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 30. juuli 2015 at 12:44

    Mina valiksin võidu korral keemilise näonaha koorimise!

  • Avatar
    Vasta Anneli 30. juuli 2015 at 12:44

    Keemiline koorimine. Pigmendilaikudega
    püstihädadas

  • Avatar
    Vasta Deilis 30. juuli 2015 at 12:42

    Valiksin ultraheli sügavpuhastava hoolduse. Kuna
    saaksin ehk pigmendilaikudest lahti. Pole kuigi
    meeldiv kui peeglist vaatab vuntsidega tädike vastu.

  • Avatar
    Vasta Stiina 30. juuli 2015 at 12:41

    Mina valiksin protseduuri nimega ” keemiline
    näonaha koorimine ” . Seda seetõttu, et
    protseduuri kirjelduses oli toodud välja, et see
    aitab arme silendada!! Ohhoo . Nimelt on mul
    suurem osa oma elust olnud näos tuulerõuge
    armid, mille vastu mitte miski ei aita..
    Ehk selle hooldusega saaksin kasvõi oma
    enesetunnet nende suhtes parandada 🙂

  • Avatar
    Vasta aile 30. juuli 2015 at 12:41

    Enzymacid kooriv hooldus

  • Avatar
    Vasta Kelly 30. juuli 2015 at 12:41

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus kindlasti
    🙂 Olen käinud ka niisama puhastuses 3 korda
    elu jooksul aga need puhastused mu aknele
    kalduvat nahka pole aidanud. Viimane
    hooldus teginsuisa hullemaks. Lisaks võetakse
    mul augustikuus breketid ära, mis on teadagi
    kallis värk.. seega oleks hea, kui võidaks
    näohoolduse.. tunneks ennast vist üks päev
    päris ilusana kohe! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariann Tsarents 30. juuli 2015 at 12:40

    Mina käisin just Rakvere spaas esimes korda elus näohoolduses. See kestis 60 minutit ja see oli nii mõnus ja pärast oli nahk nii
    pehme ja mitu päeva puhas! Näohoolitsuse juurde sain veel kõrvadele, peale ja kätele massaaži. See oli lihtsalt imeline! Soovitan
    kõigile!! 🙂
    Hea meelega läheks varsti uuesti näohoolitsussse. Mina valiksin Enzymakid kooriva näohoolduse :).

  • Avatar
    Vasta Anna 30. juuli 2015 at 12:40

    Enzymacid koorivat näohooldust sooviks proovida
    Väga ahvatlevana kõlab see, et seal sees on ka pigmendilaikude pleegitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingel 30. juuli 2015 at 12:40

    Keemiline näonaha koorimine 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 30. juuli 2015 at 12:40

    Mina valiksin võidu puhul ultraheli +
    mehaanilise puhastuse. Miks? Sest olen
    viimased kuud välismaal elanud ning seoses
    selle köige stressi ja ilmselt ka kliima
    muutusega on näonahk natuke ikka käest ära
    läinud. Tagatipuks tulen jälle Eestisse juba
    septembris ning oleks suur rõõm sellel ajal ka
    kvaliteetset eesti klienditeenindust nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta helena lill 30. juuli 2015 at 12:40

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus kõlab
    suuurepäraselt!! Sarnaselt sulle pole ma
    kunagi näohoolduses käinud, kuna noh…
    näonahaprobleeme pole ju 😀 Su kirjeldus
    hoolitsusest kolas igatahes mõnusalt!

  • Avatar
    Vasta Evelin 30. juuli 2015 at 12:39

    Ultraheli sügavpuhastav näohooldus 🙂
    Mulle oleks seda eriti vaja, sest kodus on üks
    kooliealine laps oma tujudega, pluss
    pooleteise aastane plika oma jonnitujudega ja
    kolmas sünnib novembris. Kaks kuud tagasi
    saime oma elamise, peaksin juba rahulikumalt
    asja võtma aga kuidagi ei õnnestu. Siiani pole
    ka õnnestunud kuhugi spasse minna, kuidki
    unustan sellest igapäev 🙁

  • Avatar
    Vasta Triin 30. juuli 2015 at 12:39

    Mina prooviks “rasust ja ebapuhast nahka tasakaalustada ja puhastada”, kuna mul päris probleemne nahk

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. juuli 2015 at 12:39

    Mina valiksin Hydra Clinic niisutava näohoolduse 🙂 Kulmud võiks ka korda saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 30. juuli 2015 at 12:38

    Ma ei valiks endale,vaid oma emale Enzymacidi oma,
    sest tahaksin talle võimaldada midagi mis paneks ta
    paremini ja poputatuna tundma 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 30. juuli 2015 at 12:37

    Võidu korral võtaksin Vestige Verdanti näohoolduse.

  • Avatar
    Vasta Viire 30. juuli 2015 at 12:37

    Mina laseksin hea meelega endale teha
    Energy Lift või Enzymacid hooldust,
    peaks konsulteerima kosmeetikug, et
    mis paremini sobib, kuna mulle
    räägitud, et mul õhuke ja tundlik nahk.

  • Avatar
    Vasta Helen 30. juuli 2015 at 12:37

    Kaks korda olen käinud ultraheli näohoolduses, mõlemal korral olen sattunud sinna päevade ajal ja siis kosmeetik jauranud, et
    mul akne ja surkinud ühte vistrikku niimoodi oma aparaadi ja “seerumiga”, et järgmisel päeval on mul terve nägu lööbega kaetud.
    Nii et siiani suht ebameeldiv kogemus seoses näohooldusega.
    Enzymacid näohooldust võiks proovida.

  • Avatar
    Vasta Raili 30. juuli 2015 at 12:37

    Ohhh kui mõnus oleks varajaseks sünnipäevakingiks lubada endale üks spapäev. Üks Enzymacid kooriv näohooldus kuluks
    hädasti ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 30. juuli 2015 at 12:36

    Ei ole samuti kunagi näohoolitsuses
    käinud, ega oska sealt midagi valida,
    sest ka mina oskan oma nahka
    kirjeldada vaid sõnadega, et see on
    näos ja roosa.. olgu, silmaalused
    sinised (läbikumavate veresoonte
    tõttu) ja otsesisel ka mingid nõmedad
    väiksed punnid, mis pärast
    hormoonspiraalipaigaldamist tulid ja
    ei ole aasta jooksul kusagile kadunud 🙁

  • Avatar
    Vasta Stella 30. juuli 2015 at 12:36

    Mina valiks ilmselt Acti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse. Juba teismeeast hakkas pihta see akne ja siiamaani käib hooti külas,
    ometi ise juba 21-aastane.
    Lisaks veel, et ise olen käinud vist ühe korra kosmeetiku juures aga see oli nii piin.
    Inimene oli kuidagi külm mu vastu ja üldse oli ta rohkem mujal kui minu juures, pani aga uue maski ja läks kõrval tuppa teistega
    jutustama.

  • Avatar
    Vasta Niru 30. juuli 2015 at 12:35

    See Sinu kirjeldus kogu protsessist kõlab nii ahvatlevalt, et
    tahaks just seda sama näohooldust kogeda.
    Olen käinud kunagi umb 10-13aastat tagasi kosmeetiku
    juures näohoolduses(kõlab nagu autohooldus. Õlivahetus
    etc) kui hakkas puberteet. Ei saanud just eriti head
    kogemust ning ilmselt ka seetõttu pole rohkem sinna
    roninud. Mul pole ka näonahaga suuremaid probleeme
    olnud nagu massiivset aknet vm, seega olen koduse
    hooldusega piirdunud.
    Kuid nüüd kus avastan ikka aegajalt, et peale 25 eluaastat
    hakkab kõik allamäge minema, siis tunnistan, et olen
    mõned korrad mõelnud sellepeale, kuid ei tea ega tunne
    seda maailma eriti seega pole söandand mõnda suvakasse
    kohta minna puhtast hirmust, et keeratakse nägu pekki.
    Juuksuris käimise olen oma elust kõrvaldanud just
    seetõttu et kõik 5x mis mina oma elujooksul juuksuris olen
    käinud olen alati pärast kahetsenud.

  • Avatar
    Vasta Carmen 30. juuli 2015 at 12:34

    Vot mina olen ka selline inimene, kes
    pole kordagi näohoolduses käinud.
    Aega leiaks, aga pole raatsinud raha
    selle jaoks kulutada, kulmud on ka
    kitkumata 😀 Häbi häbi mulle!
    Nende valikust tahaksin proovida
    ultraheli sügavpuhastavat näohooldust.

  • Avatar
    Vasta KH 30. juuli 2015 at 12:33

    Mina läheks hea meelega keemilisele näonaha koorimisele! Pole samuti kunagi üheski näohoolduses käinud ja kuigi teismelisena
    näonahaga probleeme polnud, siis nüüd on hakanud millegipärast aeg-ajalt “punnid” end ilmutama.

  • Avatar
    Vasta annemai 30. juuli 2015 at 12:33

    Hydra clinic niisutav näohooldus 🙂

  • Avatar
    Vasta Vaike 30. juuli 2015 at 12:32

    Mina prooviks noorendavat GenXSkin protseduuri, tahaks teada, kas siis tõesti noorendab ka . 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 30. juuli 2015 at 12:32

    Enzymacid kooriv hooldus kuluks
    mu ohtratele pigmendilaikudele,
    aknearmidele ja paarile
    kortsukesele ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta S. 30. juuli 2015 at 12:32

    Mina võtaks keemilise näonaha koorimise. Pole kunagi üheski hoolduses käinud, sest kõik ju maksab. Millalgi on aga ikka esimene
    kord. Miks mitte nüüd näiteks võites? 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 30. juuli 2015 at 12:31

    Võidu korral prooviks Hydra clinic hooldust. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairi 30. juuli 2015 at 12:31

    Täitsa tore lugemine oli.
    Ma olen mõlgutanut mõtet kosmeetiku juurde minna juba niiii kaua,
    aga kuidagi pole jõudnud sinna, ei tea millisesse salongi minna ja millist hoolitust tahta..
    Küll pole piisavalt vaba raha või siis kas ma ikka pean enda peale kulutama, pigem kulutan lapse peale jne
    Ehk siis lükkan seda koguaeg edasi erinevate vabandustega 😀

    Aga ma nüüd puurisin ja uurisin seda näohoolduste listi ja oma “targa” ajuga valisin ma sama hoolduse mille Sina läbisid.
    Ehk siis Enzymacid kooriv näohooldus.

    Ps! Selliseid postitused kus oma kogemustest erinevate asutustega räägid on huvitav lugeda, kuna jääd alati ausaks 🙂
    Edu edaspidiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 30. juuli 2015 at 12:31

    Meso-VIT näohooldus

  • Avatar
    Vasta Kats 30. juuli 2015 at 12:30

    Sinuga samas ämbris. Mina pole ka oma elu jooksul mitte kunagi näohoolduses käinud. Kui avaneks praegu see suurepärane
    võimalus, siis prooviksin hea meelega Vestige Verdant 100% orgaanilist näohooldust! 🙂

  • Avatar
    Vasta sylva 30. juuli 2015 at 12:30

    Nagu sinagi polnud, pole mina ka kunagi näohoolduses
    käinud… muidu probleeme eiole kui vaid poorid
    häirivad vahest. Seega sooviks väga
    näohooldust/puhastust

  • Avatar
    Vasta Triinu 30. juuli 2015 at 12:30

    Võidu korral sooviksin Acti-Boitic akne ja rasuse naha hooldust.

    Teismeeast saati aknega probleeme, pole seda mitte millegagi korda saanud. Rasedusega läks hullemaks, aga tahaks proovida, kas
    see hooldus aitaks mu näonahka parandada.

  • Avatar
    Vasta Maris R 30. juuli 2015 at 12:30

    Mina valiksin Acti-Biotic akne ja rasuse naha
    hoolduse, sest no mina seda nahka omal jõul
    korda ei saa. Olen mõned korrad käinud
    puhastuses, aga mitte midagi erilist.

  • Avatar
    Vasta Mariann Anderson-Alits 30. juuli 2015 at 12:29

    Ultraheli sügavpuhastava näohoolduse

  • Avatar
    Vasta Kristin 30. juuli 2015 at 12:29

    Keemiline näonaha koorimine oleks idekas! ☺️

  • Avatar
    Vasta Lisette 30. juuli 2015 at 12:29

    Prooviks hea meelega Enzymacid näohooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Ebe 30. juuli 2015 at 12:28

    Ma pole kunagi võitnud midagi, aga vot seda küll väga-väga tahaks! Võidu korral tahaks Meso-Vit hooldust 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. juuli 2015 at 12:28

    Pole kunagi käinud näohoolduses. Olen
    mōelnud selle peale, kuid alati on millegi taha
    asi soiku jäänud. Kui oleks vōimalus, siis
    prooviksin seda näohooldust mida Sina
    proovisid. Koorimine hapetega tundub väga
    põhjaliku protsessina.
    Päikest;)

  • Avatar
    Vasta Anna 30. juuli 2015 at 12:28

    Ka minagi prooviksin seesamust Enzmacid
    hooldust!

  • Avatar
    Vasta Riina 30. juuli 2015 at 12:28

    See oleks küll nüüd täpselt mulle.
    Kuna rahaga on nagu on (pigem kulub
    lastele ja eluks vajalikule), siis
    sellist luksust pole veel endale
    lubada saanud.
    Nägu vajaks poputamist küll 🙂

    Võidu korral valiksin: Ultraheli
    näohooldus + mehhaaniline puhastus

  • Avatar
    Vasta Kati 30. juuli 2015 at 12:28

    Ma sooviks proovida seda sama Enzymacid koorivat näohooldust, et väikeseid arme näos siluda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 30. juuli 2015 at 12:28

    Pole ise ka kunagi näohooldudes käinud, aga sinu jutust tekkis endalgi huvi.
    Mina vist prooviks seda sama, Enzymacid kooriv näohooldust, et tunda, kui siidpehme see nahk siis ikka olla saab 😀

  • Avatar
    Vasta Jana 30. juuli 2015 at 12:27

    Heameelega teeks ühe Ultraheli sügavpuhastava näohoolduse 🙂 ! Nägu vajab seda kiiremas korras 😀

  • Avatar
    Vasta Karoliine 30. juuli 2015 at 12:27

    Ultraheli sügavpuhastavat sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre Kärner 30. juuli 2015 at 12:27

    Enzymacid sobiks hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes. 30. juuli 2015 at 12:27

    Mina valiks Fresh Caviar näohoolduse, aga mitte
    endale, vaid oma emale. Tean, et ta pole kunagi
    näohoolduses käinud, niiet see oleks super lahe
    üllatus talle 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristine Kask 30. juuli 2015 at 12:27

    Mina valiksin Vestige Verdant 100% orgaanilise
    näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairis 30. juuli 2015 at 12:27

    Ei ole kunagi käinud, aga tahaks muidugi.
    Valiksin Meso-VIT näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta britt 30. juuli 2015 at 12:27

    Meso- VIT hoolitsus tundub põnev 🙂

  • Avatar
    Vasta Merx 30. juuli 2015 at 12:27

    Minule sobiks see sama hooldus väga hästi 🙂
    Juba kujutan ette, kuidas ma isegi seal ilmselt magaks rahus terve aja…

  • Avatar
    Vasta liis 30. juuli 2015 at 12:26

    Acti- Biotic it iiis. Homme pean enda sarvedega pulma
    minema 🙁 nutt tuleb peale!

  • Avatar
    Vasta Liina 30. juuli 2015 at 12:26

    Kuna mul on probleemne näonahk siis käin regulaarselt kosmeetiku juures näohoolduses.

    Pikk 40 ilusalongist valiks Acti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse.

  • Avatar
    Vasta Aixu 30. juuli 2015 at 12:26

    Tere. Mina sooviksin sealt salongist teha
    keemilist koorimist, kuna mul on olnud alates
    13. eluaastatst probleeme näonahk (olen
    24h). Olen kasutanud väga palju erinevaid
    rohtusid, aga kahjuks on jäänud näole armid,
    mida ma häbenen. Keemiline koorimine
    silendab arme. Ja kuna mul on keeruline
    olukord elus hetkel siis üks hellitus kuluks
    igatepidi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Christine 30. juuli 2015 at 12:26

    Ma prooviks seda niisutavat Hydra Clinic näohooldust.

  • Avatar
    Vasta Signe 30. juuli 2015 at 12:25

    Olen juba aastaid jamanud aknega. Läheb ära ja ikka tuleb tagasi. Tõeline tüütus.
    Seega valiksin ma Anti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse Anti-Biotic akne ja rasuse naha hoolduse.

  • Avatar
    Vasta Jane 30. juuli 2015 at 12:25

    Ma ise ei oska mingisugust hooldust sealt lehelt valida, kuna ma pole ka never ever näohoolduses käinud 🙂 Ilmselt lihtsalt läheks
    kohale ja paluks teha seda, mis kõige sobivam tundub 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 30. juuli 2015 at 12:25

    Tahaksin väga proovida Acti-Biotic akne ja rasuse
    naha hooldust, sest erinevalt sinust, ei ole mul
    näonahaga vedanud, kuid ei ole kunagi näohoolduses
    käinud, sest no ei ole seda va krõbisevat.

  • Avatar
    Vasta Ragne 30. juuli 2015 at 12:25

    Mina tahaksin proovida acti-biotic akne
    ja rasuse naha hooldust, kuna päiksega tekib näkku nii
    palju väikseid punne ja miski ei aita nende vastu. 😉

  • Avatar
    Vasta Kristin 30. juuli 2015 at 12:24

    Tahaksin heameelega proovida sama
    hooldust või siis Vestige Verdanti oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 30. juuli 2015 at 12:24

    Ma olen 2 korda käinud kosmeetiku juures. Kuigi peaks rohkem,sest on perioode kus on mul näoga palju probleeme.
    Aga napib seda aega,et endale midagi head lubada.
    Pikk 40 salongis valiks endale Enzymacid näohoolduse, sest mul on neid arme mis on punnikestest tekkinud( ei suuda ju sõrmi
    neist eemale hoida)

  • Avatar
    Vasta Katrin 30. juuli 2015 at 12:23

    mina võtaksin keemilise näonaha
    koorimise – just eile vaatasin, et
    nahk on nii ebapuhas ning vajab
    kiiret sekkumist 😀
    tänavu suvel pole päikest ka eriti,
    nii et võib vast teha küll praegu 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 30. juuli 2015 at 12:23

    Valiks Keemilise näonaha koorija vôi Ultraheli
    sügavpuhastava näohoolduse – ma ei tea milline mu
    nahale sobiks, laseks kosmeetikul pigem otsustada ?.
    Mul on halb näonahk, vahel rasune, vahel kuiv. Lisaks
    sellele tedretähnid, mis suvega muutunud tumedamaks.
    Pigemendilaikude helendamine oleks super mulle ?

  • Avatar
    Vasta Mall 30. juuli 2015 at 12:22

    Mina tahaks proovida acti-biotic akne
    ja rasuse naha hooldust.

  • Avatar
    Vasta Helina 30. juuli 2015 at 12:22

    Meso-VIT näohooldus.

  • Avatar
    Vasta Johanna-S 30. juuli 2015 at 12:22

    Ultraheli sügavpuhatav näohooldus on üsna ahvatlev
    🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. juuli 2015 at 12:21

    Nooremana käisin iga paari kuu tagant nägu puhastamas, sest see oli lihtsalt katastroof, mis sellega toimus. Õnneks nüüd juba
    normaalsepoolne nahk, aga üks Enzymacid kooriv näohooldus kuluks küll väga ära!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. juuli 2015 at 12:21

    Võidu korral valiksin mina Energy Lift näokuju taastav ja nahka pinguldav näohooldus 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri K 30. juuli 2015 at 12:20

    Botu-VIP näohooldus – šokk näokortsudele!

  • Avatar
    Vasta lis 30. juuli 2015 at 12:20

    Mina sooviks keemilist näonaha koorimist, sest siis
    saaksin oma pisikestest pigmendilaikudest ja
    otsaesise imepisikestest (aga häirivatest) kortsudest
    lahti.

  • Avatar
    Vasta Kadri K 30. juuli 2015 at 12:19

    Too sama enzymacid hooldus tundub mõnsa! Tahaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Catleen 30. juuli 2015 at 12:19

    Hydra Clinic niisutav näohooldus ☺

  • Avatar
    Vasta Kaja 30. juuli 2015 at 12:18

    Võidu korral valiksin kindlasti ultraheli sügavpuhastava näohoolduse 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 30. juuli 2015 at 12:17

    Tundub mõnus 🙂 Ma prooviks hea meelega sama hooldust või näiteks Meso-Vit hooldust 🙂