0
LAPSED Lasteasjad Mari

the skeletons are out tonight

31. juuli 2015

Mul oli kunagi inglise keele õpetaja nimega Maimu Kuri ja kuigi ta tundus üsna…kuri, oli ta tegelikult hirmus hea õpetaja. Ma ei jõua kokku lugeda kordi, kui mulle on väljamaalased öelnud, et mu inglise keel on väga hea. Grammatikat pole ma muidugi kasutanud alates keskkooli lõpust, ehk siis…iidamast-aadamast, aga üldiselt saan oma keeleoskusega väga rahul olla. Igatahes eile Mariga voodis lebades lugesin talle peast ühte luuletust, mis mul inkatundidest siiani meeles on.

The skeletons are out tonight,
They march about the street,
With bony bodies, bony heads,
And bony hands and feet.

Bony bony bony bones
with nothing in between,
Up and down and all around
They march on Halloween

Naljakas, et mul see senimaani peas on, aga kohe kui ma teile pilte näitan, siis te saate aru, miks see mulle eile pähe turgatas :))

L2

Pildid on tehtud loomulikult täna hommiku, unisest Marist. Kahju muidugi, sest eile pimedas nägi ta palju naljakam välja. Nimelt see luukere osa helendab pimedas 🙂 Ma ostsin Marile Pariisist ka taolise musta, aga see jäi talle kahjuks üsna pea väikseks. Nüüd aga pärandas Käta talle enda tütre väikse pidžaama ja meie ei saaks rohkem rahul olla. Roosa ongi daamilikum kui must, eks?

L3

Väike banaanisöödik loeb sõrmedel, mitu banaani talle sisse mahuks

L4

Strike a pose!

L5

Ma ei tea, ei ole minu silmad armsamat asja näinud, kui see väike roosa ringisilkav luukere. Aga pimedas on see tõsti väga naljakas. Eriti kui ta seal jäsemed laiali põõnab, siis mul olekski voodis nagu pisineke luukere. Natukene õudne, aga samas ikka natukene rohkem naljakas.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kats 2. august 2015 at 00:23

  Täiesti pekkis, kui sigavinge võib üks VäikePats välja näha!! 😀 Ma nii hästi kujutan talle praegu ühte grillitud kanakoiba ka kätte,
  sellist grillrasvast tilkuvat 😀 Isasse 😀

 • Avatar
  Vasta Gerli 1. august 2015 at 15:57

  Mul oli Maimu Kuri viimased 4 aastat inglise keele õpetaja. Oli kui kuri ta oli, aga õpetada oskas

 • Avatar
  Vasta Gyn 31. juuli 2015 at 23:06

  Mis koolis sa õppisid? Mul oli sama õpetaja ja
  mitu korda tõdenud, et ta parim oli. Sheff
  dress jõmpsul.

 • Avatar
  Vasta keegi teine 31. juuli 2015 at 19:58

  Teile sobiks see lugu taustaks> https://www.youtube.com/watch?v=e54m6XOpRgU

 • Avatar
  Vasta Else 31. juuli 2015 at 18:47

  Sul on väga ilus kodu! 🙂 Nii hubane,
  samas nii avar, väga khuul 😉

 • Avatar
  Vasta Fänn 31. juuli 2015 at 17:22

  Ebanormaalne!
  Õppisime sedasama luuletust seitsmendas klassis ning nüüd 9 aastat hiljem on see ainuke luuletus, mis mul siiamaani (arvatavasti
  ka elu lõpuni) peas on! Ju on siis nii imeline luuletus 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. juuli 2015 at 17:34

   Ma arvan, et ma võisin suht samal ajal seda õppida 😀

 • Avatar
  Vasta Annika 31. juuli 2015 at 14:36

  Hah… lõpetasin just ise sel aastal
  gümnaasiumi ning mainitud pr. Maimu
  Kuri oli ka minu õpetaja viimasel
  kolmel aastal – parim õpetaja keda
  tahta, kui väga aus olla 🙂

 • Avatar
  Vasta H 31. juuli 2015 at 14:29

  Lahe mannatera ja lahe lilla nurgadiivan selline mugav
  muhe tundub :)p

 • Avatar
  Vasta Marii 31. juuli 2015 at 14:05

  Nii armsake 🙂

 • Avatar
  Vasta käta 31. juuli 2015 at 14:01

  Hah, nii tore et sobis 🙂 ja lastele pakub ka see niipalju
  nalja 🙂
  Väga vinge näeb välja igatahes 🙂

 • Avatar
  Vasta Merilin 31. juuli 2015 at 13:28

  Teie väike nööp on tõesti üks ütlemata armas laps! 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 31. juuli 2015 at 13:31

   Ta tõepoolest on, aitäh 🙂