Kunagi väga ammu kirjutas mulle hea Epp, et tema teeb sellist asja nagu lingam massaaži koolitus ja mina võiksin sinna ka tulla. Ma alguses suure suuga lubasin, ise ei teadnud, mis see ongi. Kuidagi läks aga nii, et kogu aeg tuli midagi ette ja vahele, kuud möödusid ja mina polnud ikka koolitusele jõudnud. Seda siis eilse päevani, mil ma lõpuks endal selle aja leidsin ja lubasin kell 18 platsis olla.

Tööpäev lõppes aga vähe varem, koju polnud ajaliselt mõtet tulla, seega otsustasime Triinuga, et teeme väikse õhtusöögi ja pokaali veini, ning naudime teineteise seltskonda. Mõeldud-tehtud, läksimegi Köleri 2te ja istusime päikse kätte lobisima. Kui kell hakkas juba kuus saama, ei tahtnud ma üldse Triinust loobuda ja tarisin ta endaga kaasa. Kui mina pean õppima, kuidas shlongimassaaži teha, peab selle teadmise omandama ka Triinu!

Nii oligi. Jalutasime viis minutit ja jõudsime koolituspaika, kus istusid ees juba 10 särasilmset naist, kellel kõigil silm vallatult kilas. Epp rääkis meile alguses niisama meestest, meeste suguelunditest, õpetas, mismoodi saad sa oma mehele teha urruaugumassaaži ja siis läks asjaks. LINGAM MASSAAŽ!

Kui Epp ütles, et seda tehakse meestele umbes 40-50 minutit, siis mõtlesin mina küll, et püha issa jeesus, annab ikka kaua ühte handjobi teha, aga lõpuks selgus, et seal on 31(!!!!) erinevat sammu, mis sa pead läbi tegema, nii et pole ime, et see aeganõudev on. See on lausa nii pikk värk, et peaks vist töölt haiguslehe võtma ja lapse vanaema juurde küüditama.

Naljakas oli neid naisi vaadata, igaühel konspekt käes ja suur shlong iminapaga lauale nende ette kinnitatud, mida kõik oma kookosõliste kätega seal andunult mudisid. Pean tunnistama, et ka ise avastasin ennast rahulikult kunstnoksi näppimas, kui mõte mujale uitas.

11836844_810435302405264_8189077573952561118_nNaljakas seik – Epp rääkis, et kui ta astus sexshopi ja palus iminapaga kunstpeeniseid näidata, siis asetati te ette üsna suur valik. Valis siis tema oma lemmiku välja ja ütles surmtõsiselt: “Ma võtaks neid kümme palun!”. Hehe.

Igatahes, ma ütlen ausalt, et mina sain nii palju uut teada, et ma poleks aimanudki, kui palju võib üks inimene saada nelja tunni jooksul handjobist teada. Ja et veel ausam olla, siis ütlen ka, et Kardo kommentaare siia lisada ei saanud, sest ma jõudsin eile niii hilja koju ja olin nii väsinud, et ma ei viitsinud veel tund aega käsitööga tegeleda. Eks kunagi annan siis teada :D

Õpetaja “Herbert” nagu ta neid kutsus, seisis kenasti tahvlil, et oleks parem näidata, mis seal kõike täpselt teha tuleb. Tõeline shlongikoolitus, mida vast iga naine teada võiks. Isegi kui sa ei viitsi seal tund aega rabeleda, siis mõne hea nipi saad ikka kõrvataha panna. Lisaks eriti huvitav asi, mida nt õppida tüdrukuteõhtul :)

Vot teile lopsu, ma olen nüüd sertifikaadiga Lingam massaaži ekspert!

Jaga: