0
Uncategorized

minu uus töökoht

18. september 2015

Olen nüüd kaks päeva Cherry rindel rüganud (Naistelehes muide ka samaaegselt, ma olen lihtsalt väga multifunktsionaalne) ja võin öelda, et ma lihtsalt armastan oma uut töökohta. Kui te nüüd küsite, et kes ma seal täpselt olen, siis  võite valida vist enda jaoks meeldivaima ametinimetuse: content manager, sisupeatoimetaja, inhouse ajakirjanik, suvaline töll, kes istub laua kõige vasakpoolsemas otsas, maailma parim blogija ja muud säärast.

Inimesed on väga toredad, aitavad kuidas jaksavad ja kontor on väga ilus ja mugav. Kohe tore on, kui on keset kontorit mugav diivan, kus pleedi all tööd teha vihuda. Mitte, et ma seda veel teinud oleksin, aga ma olen näinud, kuidas teised seda teevad.

Paksuks võib seal küll minna….Hommikuti leidub seal saiakesi ja täna tõi kolleeg Arina mulle coca-colat. Loodame, et siis need paar trepikest seal aitavad. Peakski seal hommikust-õhtuni üles alla jooksma.

Mida ma seal teen? Noh. Tegin valmis Cherri blogi, mille sa leiad SIIT. Seal on praegu käimas üks auhinnamäng, nii et minge võtke heaga osa. Lisaks sain ülesanneteks külastada Kalev Spad, minna mängima miniglofi, sõita CityTour bussiga ringi, karata ringi batuudikeskuses ja ahjaa, sõita puhkusereisile Türki. On mul vast raske ja tüütu töö, eksole…

Lisaks plaanime kihvti üritust, millest ma teile juba õige pea rääkida saan, aga noh, mitte veel.

Üldse tundub tulevik tegevusi täis, sest sel kuul ootab mind Läti, järgmisel Türgi ja novembris sõidame me juba Triinuga Taimaale. Oeh, mõnus on olla. Ja huvitav. Ja hea. Pohhui, et ma nii paks olen isegi 😀

Ja täna tuleb meile külla KUULSUS! Ok ok, tegelikult üks pulmasaates osaleja, aga kes, vot seda ma teile ei ütle, sest äkki ta ei taha ja tal on piinlik minusugustega tsillida… Aga it’s something!

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta blah 22. september 2015 at 15:43

  lihtsalt haibid erinevaid kohti üles raha eest? sellist tagasisidet ei usu ju ükski normaalne inimene. ikka usutakse kümnete
  inimeste tagasisidet, kes on reaalselt maksnud teenuse eest ja, mida saab jätta ka cherry lehele. a noh, kui firmal palju pappi, siis
  miks mitte hoida kedagi niisama palgal 😀

 • Avatar
  Vasta Anx 20. september 2015 at 14:16

  Tundub täiega lahe! Naudi oma uut tööd, Tai reis tuleb teil ka kindlasti väga äge, tahaks isegi Taisse 🙂

  http://www.iluelu.blogspot.com

 • Avatar
  Vasta Merlin Saretok 19. september 2015 at 12:37

  Üli šeff 😉

 • Avatar
  Vasta Anna 19. september 2015 at 07:27

  See on nii suur asi, kui leiad töö, mida naudid
  ☺️. Aga ei tea, mis nendest juttudest on
  saanud, et cherry liigub vaikselt pankroti
  poole??

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 19. september 2015 at 11:21

   Ei liigu ta kuskile pankroti poole 😀

 • Avatar
  Vasta Krissu 18. september 2015 at 21:10

  Kui tarvis, võib sulle saata inffi Stockholmi
  “teha-näha-mitte-otsa-koperdada” kohtadest.
  Aga su blogi on lahe, isegi ei mäleta, kuidas
  selle otsa sattusin, ma pole eriti blogide jälgija.
  Sul on õigekiri normis ja huumorit jagub. P.s.
  Laps on ka nunnu teil.

  • Avatar
   Vasta mina 18. september 2015 at 21:33

   seda infot võiks ka teistele jagada 🙂

 • Avatar
  Vasta Kaie, www.uuskogemus.com 18. september 2015 at 21:09

  Väga lahe, kui inimene saab teha sellist tööd, mida ta jumaldab ja mis tal nii loomulikult välja tuleb. Edu!