Uncategorized

eriti lahe värk noh!

22. september 2015

Kes eile Tatari tänava kanti sattus, võis näha mind ja Triinut tänaval seismas ja kilkamas: “APPIII, kui jubeeee! Mis juhtuma hakkaaaab?”. Samal ajal seisid meie kõrval meie mehed, lisaks mu naabrinaine Diana enda kalli kaasaga, kes miskipärast kohe üldse nii pinges ei olnud, kui meie. Ma ei saa midagi teha, et me erutust varjata ei suutnud, sest eile kell 22.00 ootas meid külastus Exit Roomis.

Kes veel ei tea, mis see on, siis ühesõnaga on seal mitu erinevat ruumi, kus igaühes on ülesanded, mida täita tuleb, et VÕITA. Meie ruumis oli patsient, kus arst oli rahulikult poole opi pealt lahkunud ja meie ülesandeks oli talle operatsioon lõpuni viia, et ta meile ütleks, kuidas välja saada.

Ma ei saa teile väga palju rääkida, aga põhimõtteliselt röökisime me vist esimesed 15 minutit seal ruumis iga krõbina ja asja peale, sest õudusteöö raames on tubadesse pandud ka näitlejad, kes pigem näevad välja nagu põrgupõhja deemonid. See oli lihtsalt nii hirmus ja huvitav. Me kuuekesti tegime head tiimitööd, sest välja saime me 39 minutiga 60st!

26. september on tegelikult Exit Roomis Õuduste öö (LINK), kus saate siis samu kogemusi nautida, mis meie. Ma läheks hea meelega kohe veel, aga kahjuks on mul see nädal nii hirmus tihe graafik, et teps mitte ei jõua. Aga lähiajal tahan ma kindlasti minna pommituppa ja hullu doktori tuppa ja dracula tuppa! Uuuh juudas, ma ausalt ei liialda, kui ma ütlen, et see oli NII lahe!

Ma olen väga õnnelik, et meil seal mehed kaasas olid, ütlen ausalt, naistekarjaga minnes võite te avastada, et te olete ennast kuskile nurka surnud ja ootate millal see 60 minta läbi saab. Ma kartsin mitu korda, et ma lasen ennast täis, sest nii lahe ja põnev ja hirmus ja… no sorri, ma räägin ülivõrdes, sest meil oli NII LAHE!

12032444_955749441149271_1900609831_n-9105280

                                                                                                   Selle pildi riputasin enda külmikule!

Rohkem lisainfot leiad nende kodukalt SIIN. 

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Fänn 22. september 2015 at 19:27

  Mina sinna küll minna ei julgeks ? Niigi võib
  öelda, et veri (ega opid) minus just rõõmsat
  elevust ei tekita ✌

 • Avatar
  Vasta Merike 22. september 2015 at 14:28

  Olen kõigis neis tubades käinud ja kõige rohkem adrenaliini tekitas Dracula tuba ning minu jaoks kõige igavam oli
  Pommituba. Ilmselt pakuks see põnevust rohkem neile, kes armastavad numbreid, numbreid, numbreid … Mina aga pole
  matemaatikas kunagi tugev olnud. 😛

 • Avatar
  Vasta Minnts 22. september 2015 at 13:04

  Need on täiesti sõltuvust tekitavad,
  meil on Eestis kõik toad läbi
  käiduud, megalaheeee!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. september 2015 at 13:05

   Mis sinu meelest kõige lahedam tuba oli?

   • Avatar
    Vasta Merike 22. september 2015 at 14:30

    Ja kui kõik ExitRoom’i toad läbi olete käinud, minge kindlasti ka EscapeRoomi. 😉

 • Avatar
  Vasta Johanna 22. september 2015 at 12:42

  Käisin ka siin suve lõpu poole kahe sõbrannaga Exit Roomis aga meie valisime Dracula toa. Põnevust ja ehmatust oli küll ja veel,
  küll ei julgenud ühte, siis teist 😀 Soovitan ka väga soojalt, marulahe koht!

 • Avatar
  Vasta Sasha 22. september 2015 at 12:28

  Esimese hooga vaatasin, et Kardo seisab seal pildil paljaste kintsudega…

  • Avatar
   Vasta Riin 22. september 2015 at 12:40

   Ja ma selle kommentaari peale
   vaatasin, et kui see Kardo pole, siis
   kes see mees on paljaste kintsudega 😛

  • Avatar
   Vasta Anu 22. september 2015 at 12:43

   Sama siin 😀

  • Avatar
   Vasta elex86 22. september 2015 at 20:49

   Ma nüüd kerisin tagasi, et vaadata kas ei olegi siis paljaste kintsudega. 😀