Uncategorized

äiii miskit

16. oktoober 2015

Kui ma vaid mäletaksin, millal mul eelmise rasedusega sümptomid hakkasid, siis ma…teaks, millal mul eelmise rasedusega sümptomid hakkasid 😀 Mul pole reaalselt mitte mingit tunnet, et ma rase oleks. Ei valuta kuskilt, ei iivelda, ei miskit. Ega ma ei muretse ka. Jah, ma olen küll teinud kokku vist 6-7 rasedustesti, aga ega ma ei muretse otseselt, et midagi valesti oleks. Lihtsalt tahaks aeg-ajalt väikest kinnitust saada 😀

Arsti aeg on alles 27. oktoober, aga noh, käime reisil ära ja siis nagu naksti ongi juba teisipäev käes, mil ma saan esimese UH pildi ja lisaks ka juureravi (mitte muidugi ämmaka juures).

Aga ma olen üsna kindel, et ma saan väikse tütre. Sellega seoses selgus, et Kardole ei meeldi mitte kumbki minu nimevalikutest. Mulle meeldisid nimed Lill ja Kene. Kardo käest ilusat nime küsides vastas ta: “Raul”. No kammoon, Simmo!

Tahaks juba, et ma oleks sitaks kaua rase olnud, siis saaks rahus paks olla.

Peace.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Loore 18. oktoober 2015 at 17:15

  Mul tuttaval lapsed Lill ja Lumi 😀 mulle ka meeldib see. Lill-Marlen vms… Maitea. 😀 hakka või ka lapsi tegema.

 • Avatar
  Vasta Käta 16. oktoober 2015 at 21:34

  Tehke mingi kompromiss, Lilly või
  lily . Lily – Kene Treimann ? 😀
  Ma siiski looodan et saate kaksikud 😀
  Aga ma ütlesin ammu juba et kui teete
  saate tütre 😀 Järelikult see
  verejärgi arvutus peab paika 😀

 • Avatar
  Vasta liis 16. oktoober 2015 at 21:22

  Lill on täiega äge!