0
Mari

rahapesuboss

23. oktoober 2015

Hullumeelne, et ma ei suuda ära oodata, millal ma ükskord koju jõuan. Ma täna ütlesin Kardole ka, et ma oleks pidanud ikka tema asemel Mari siia reisile kaasa võtma, sest ta on palju väiksem ja nunnum ja palju rootsumate beebijuustega kui Kardo. Jumal tänatud, et me Taisse ei lähe, ma oleksin vist selle ajaga igatsusse ära surnud.

Me oleme Kardoga lausa nii leimid, et vaatasime siin vahepeal Marist videosid. Tema telefonis oli selline, kus ta aitas Maril plastiliini telekakapile peale pressida. Fain onju, mina ei tohi Marile vildikaid anda, et ta terve maja seinad täis sodida saaks, aga Kardo võib plastiliiniga mäkerdada.

rahapesu

Muuseas, mulle meenus, et ükspäev pidin ma kodus rahapesuga tegelema. Nimelt leidsin ma kotipõhjast sente ja näitasin Marile, et neid saab kassasse panna. Selle peale soovis ta oma edasise elu veeta AINULT sente rahakassasse ladudes. Kuna sendid on üsna mustad asjad, siis ma olin sunnitud neid enne natukene nõudepesuvahendise veega pesema.

Ehe rahapesu käib meil Männikul. Ja ma saan varsti Männikuleeeeee!

Ma täna isegi unistasin oma magamistoa koristamisest, jeesus, kui leime unistusi veel ühel inimesel siin ilmas olla saab 😀

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K. 24. oktoober 2015 at 18:15

  Ka meil on kodus rahapesu toimunud. Täiesti tublid
  vanemad oleme, arvan ma 🙂

 • Avatar
  Vasta J. 23. oktoober 2015 at 14:02

  Aga miks te ei võtnud Mari reisile kaasa?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. oktoober 2015 at 15:25

   Kardo ei tahtnud

 • Avatar
  Vasta Ketu 23. oktoober 2015 at 13:35

  Mul on täiesti teemaväline küsimus, aga milleks sa parooliga postitusi siia blogisse kirjutad ja neid otse oma sõbrannadele ei
  räägi? Sellessuhtes, et ma sain aru, et sa ei taha kellelegi nii või naa parooli anda ehk siis oma lähedastele võid sa neid jutte otse
  ka rääkida. Või teed sa neid postitusi selleks, et põnevust tekitada :D?

  • Avatar
   Vasta Mai 23. oktoober 2015 at 13:53

   Ehk tahab ta lihtsalt oma mõtted ja tunded kirja
   panna, et enda jaoks asjadesse selgust tuua, selle
   peale ei mõtle? Mis sinu asi on, mida keegi oma
   blogisse kirjutab, jumal küll 😀 see põnevuse
   tekitamise küsimus oli küll tase.

  • Avatar
   Vasta Katrin 23. oktoober 2015 at 14:27

   Inimene niigi jagab meiega suuremat
   osa oma elust. Tal on siiski õigus
   ka privaatsusele. Austagem seda!

  • Avatar
   Vasta Liis 23. oktoober 2015 at 17:33

   Keegi vist pole Mallu käest uut parooli saanud 😀

  • Avatar
   Vasta Srl 24. oktoober 2015 at 11:42

   Ta juba vastas sellele küsimusele, tahab, et kõik mõtted
   ja postitused ühes koos oleks, mida tema tulevikus hea
   lugeda 🙂 täitsa loogiline ja mõistetav ju