Uncategorized

lugeja kogemus: Laulasmaa SPA

18. november 2015

Tere Mariann!

Olete oma blogis kajastanud mitmeid spa käike ja seega jagaksin Teiega oma kogemust Laulasmaa spa- ja hotellikompleksist, milles olid omad head ja vead. Eesmägiks oleks lootus tulevastele külastajatele parem kogemus toimetada.

Leidsin interneti avarustest nii positiivseid kui ka negatiivseid arvustusi, aga tundub, et see ei ole omanikke ega töötajaid morjendanud. Ehk veidi lisatähelepanu aitaks enamatele detailidele tulevikus tähelepanu pöörata?

———————————————————-

Külastasime elukaaslasega 13.nov 2015 Laulasmaa spa- ja hotellikompleksi, kuhu sai eelnevalt broneeritud spaapakett “Kuldne sügis”. Lisaks võtsime endile Superior toa, kuhu sai ka vanni lisaks valida. Tervituseks soovisime puuviljavaagna ja pudeli vahuveini.

Registreerisime end õhtul kell 17:00 hotelli administraatori juures sisse. Viisakalt kontrolliti, kas soovime külastuse eest tasuda kohe või järgmine hommik lahkudes. See oli pisut ootamatu, kuna olime juba eelnevalt broneeringut tehes tasunud krediitkaardiga internetis (7. nov 2015). Administraator kontrollis uuesti ja kinnitas, et meie külastuse eest pole siiski tasutud – broneeringut tehes pidavat süsteem lihtsalt igaks juhuks pangakaardi andmeid küsima. Tasusime oma 173 eurose arve kohe, kuna ei plaaninud mingeid lisateenuseid võtta ja nõnda ka lihtsam hommikul lahkuda.

Sõitsime liftiga üles 5ndale korrusele ja peale mitmekordset proovimist mõistsime, et antud uksekaardid siiski ei tööta. Alla administraatori juurde kurtma minnes ootas meid seal ees juba üks teine proua sama probleemiga – uksekaardid olid aktiveerimata jäänud.

Oma tuppa sisse astudes leidsime, et meid ootas ilusti ees puuvilja vaagen, aga vahuvein oli puudu. Toas polnud ka eelistusena märgitud vanni, samas broneeringut tehes polnud ka mingit infot jagatud, et sellist tuba saadaval pole.

Otsustasime tagasi administraatori juurde uurima minna, kas oleks siiski võimalik meie tellitud vahuvein saada ja ehk isegi vanniga tuba.

Kuna tegemist oli reede õhtuga, siis oli registratuuris väga pikk saba ja ilmselgelt olid pered peale tööpäeva Tallinnast sõites ka kohale jõudnud. Leti taga oli ametis vaid üks inimene ja too avaldas soovi, et uued registreerijad saaksid esmajärjekorras tähelepanu. Seega ootasime kuni kõigi inimestega oli tegeletud ja saime oma küsimused lõpuks esitatud. Administraator lubas vahuveini vajalikele osapooltele meelde tuletada, aga vaba tuba vanniga kahjuks polnud.

Läksime tagasi tuppa ja ootasime oma vahuveini edasi ruumis ringi uudistades. Leidsime, et põrandale oli eelnevatest külastajatest jäänud pähkleid, viinamarja varsi ja hulganisti juuksepuntraid. Voodi all oli ka paar kasutatud susse.

Toa temperatuur oli lausa külm, kuna väljas oli vaid +1 kraadi ja terve üks sein klaasist (seal oli rõdu). Isegi radikas oli täiesti nulli keeratud, seega oli esmasene soov kohe teki alla pugeda. Keerasime radika küll kohe maksimumi peal sisse, aga elementaarne on ka see, et toa soojaks kütmiseks läheb ikka mitu tundi aega.

Voodi katteks oli jalgeotsa asetatud punane sametist riideriba, mis oli vist triikimise käigus pisut liiga kuuma saanud. Katte peal olid pikad pruunid triibud (mis esimese hooga väga ootamatu mõtte pähe tõid) ja katsudes ebameeldivalt karedad olid.

Peale tundi aega polnud vahuvein ikka saabunud, seega läksime taas registratuuri. Ootasime kuni uute külastajatega ühele poole saadi ja uurisime uuesti vahuveini kohta. Reaktsioon oli sama – anname teada ja tuletame meelde.

Lisaks mainisin, et tuba pole kõige puhtam ja ehk on võimalik koristaja saata. Selle peale administraator kohkus ja sai lõpuks aru, et me pole just eriti rahul pakutavaga ja vabandas. Jõudsime kokkuleppele, et koristaja tuleb samal ajal kui meil oli broneeritud õhtune massaaž.

Läksime tagasi tuppa vahuveini ootama. Lõpuks toodi see 2 tundi peale meie saabumist. Broneeringut tehes oli eraldi palutud täpsustada saabumise aega, et saaks tervituseks puuviljavaagna ja vahuveini õigeks ajaks tuppa toimetada.

Kahjuks polnud enam enne massaaži minekut enam nii palju aega, et oleks tasunud pudelit avama hakata. See ei mahtunud ka toas olevasse mini-külmikusse, kuna pudel oli pandud viisakalt jääga täidetud anumasse. Seega tõstsime selle rõdule, kus oli õnneks piisavalt jahe.

Spa teenus oli broneeritud “Lõõgastav seljamassaaž sooja küünlavahaga 30 minutit”, mis oli väga meeldiv. Teenindajad olid heatujulised ja professionaalsed. Hoolimata sellest, et olime päeva viimased kliendid, ei ilmnenud mingit väsimust ega tüdimust, vaid pigem tuldi vastu ja pakuti tellitust enamatki – pöörati rohkem täelepanu just neile lihasgruppidele, mis rohkem vaevusi tekitasid.

Hiljem spa registratuuris pakutavaid hoolitsusi uurides otsustasime lisaks võtta ka infrapuna sauna. Kahjuks tuli välja, et peale remonti pole enam sellist sauna liiki pakutavate seas, aga miks see jätkuvalt hoolitsuste nimekirjas oli, jäi meile teadmata.

Tagasi tuppa jõudes oli näha, et koristaja oli tõesti käinud ja pähklid ning juuksepuhmad olid vaiba pealt kadunud. Kahjuks olid siiski sussid voodi all tähelepanuta jäänud, mis pani kahtlustama, et need polegi eelmise külastaja omad, vaid kes teab kui kaua seal olnud …

Ülejäänud õhtu oli kena, jõime vaikselt vahuveini ja vaatasime telekat. Jää oli küll rõdul olles suhteliselt ära sulanud, aga jook oli jätkuvalt jahe ja maitsev.

Öö möödus rahulikult kui väljas olevad ilmafaktorid välja arvata. Nimelt sadas päris hoogsalt vihma ja nii akna kui ka rõduserv olid laia plekiga kaetud, mis teatavati tekitab vihma langedes suhteliselt kõva heli. Kardinad olid aga väga paksud ja pimendavad, nii et sai rahulikult hommikuund magada. Samas voodi oli väga pehme, õnneks keha sellest kangeks ei jäänud ja otseselt ebameeldiv polnud.

Hommikul kiikasime ka rõdule. Vaateks paistis tõesti nii metsa kui ka merd, aga samas enne seda laiutasid suured plekist korstnad, mis tekitasid hulga müra (mis kostis ka tuppa) ja mitte nii meeldivat toidulõhna. Seega värske õhk ja meeldiv vaade jätsid pisut soovida.

Hommikusöök oli meeldiv ja maitsev – klassikaline buffee.

Enne lahkumist täitsime ära toas oleva tagasiside lehe. Kahjuks oli isegi see juba eelnevate külastajate poolt plekkidega kaetud ehk kokkuvõttes ei saanud ka hommikune mulje kõige parem.

Lahkudes andsime uksekaardid ja tagasiside lehe administraatorile, kes lootis, et külastame Laulasmaa spad tulevikus taas, hoolimata ebameeldivustest.

Kahjuks sellega kogu meie lugu ei lõppenud. Õhtul pangakontot kontrollides avastasime, et siiski oli meie külastuse eest 2 korda raha võetud. Seega esmaspäeva hommikul kirjutasime spa müügiosakonda, kas oleks võimalik topelt võetud summa tagasi kanda. Teisipäeval kella 10ks polnud veel vastust tulnud ja helistades saime hoopis teada, et raamatupidajale on juba avaldus tehtud ja 2 nädala jooksul peaks raha ka tagasi saama. Kahju, et pidime ise helistades õige osakonna üles leidma ja kinnitust otsima, et meie probleemiga tegeletakse.

Tellides nö standardist kõrgema toa, ootaks ka pisut paremat kogemust, mis seekord jäi kahjuks isegi elementaarsest ja lubatust madalamale. Soovisime ühte meeldivat õhtut ja hommikupoolikut, aga saime hoopis 4 päeva tegeleda probleemidega, mis maksid kokku 346€.

Tervitades,

Marit

Pilt: Laulasmaa spa kodukalt

Loe ka neid postitusi!

41 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Pillekas 2. detsember 2015 at 23:56

    Koristamatus ja liiga madal
    temperatuur tubades on ka mulle kõrvu
    jäänud. Täiesti tavaline juba, et
    peale kella 14-st check-in ´i
    palutakse sisseregistreerunud
    külalisel oodata toa kättesaamisega
    ja hotellis ringi vaadata, sest tuba
    on veel koristamata!

  • Avatar
    Vasta dfdfd 25. november 2015 at 17:46

    Ma ei ole selles spa-s käinud, aga paar aastat tagasi soovis üks mu tuttav minna sinna koristajana tööle. Ta pidas vaid nädala
    vastu, sest koristamise tempo oli võimatult kiire. Tegu on väga krapsaka noore naisega – ja ma mõtlesin, et kui isegi tema seal
    hakkama ei saa, kes siis veel. Ja palk oli ka muidugi imepisike. Nii et kui koristajatel on jätkuvalt sama arv tube koristada ja
    miksroskoopiline palk, siis ilmselt teevad nad üle ühe, et vahetuse lõpuks valmis jõuda.

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. november 2015 at 19:47

    Käisime elukaaslasega selle aasta veebruaris Laulasmaal. Pakett sai broneeritud läbi hotelliveebi. Ütleme
    nii, et tuba oli suhteliselt väike aga õnneks puhas. Spaast tulles, saime korraliku üllatuse osaliseks, kui
    õhtusöögiks riideid selga pannes tahtis kõrvaltoa seltskond meile läbi kahe toa vahelise ukse sisse tulla –
    polnud just kõige meeldivam. Hommikusöögile minnes (suhteliselt varakult) oli kogu buffee külm ja
    kaduski söögiisu ära.

  • Avatar
    Vasta ML 19. november 2015 at 21:30

    Ise olen käinud vaid Laulasmaa spas ja see mulle väga meeldib, mõne arvates vb igav, kuna veetorusid, kuskohast alla saab lasta,
    seal pole, aga mulle just nii meeldibki 🙂
    Väike soovitus kõigile, kes broneerivad hotelli netist mõne saidi, nt booking.com, kaudu, siis võtke kaasa paber, mis tõestab
    maksmist, see on igal pool maailmas suht levinud, et hotellides nõutakse veelkord tasumist, raha saab alati tagasi jah, aga see
    võtab aega, just nagu antud kirjelduseski.

  • Avatar
    Vasta Hel 19. november 2015 at 15:08

    Räpane tuba on siiski andestamatu ja
    mulle meeldib, kui inimesed ei varja
    oma negatiivseid kogemusi.

  • Avatar
    Vasta Reelika 19. november 2015 at 09:03

    Olen korra käinud Laulasmaal.Meil oli elukaaslasega
    romantikapakett.Toas ootas puuviljavaagen ja
    trühvlid.Õhtune gurmeerestoran ja hommikune bufee
    olid väga head.Meil oli dualmassaaz ja käisime
    mõlemal päeval basseinis,mullivannis ja saunades.Oli
    septembri kuu,kaunis päikeseloojang mis sattus
    täpselt õhtusöögi ajaks kui terassil sõime.Teenindajad
    olid toredad ja asjalikud.Me jäime väga rahule ja juba
    ammu ihkan sinna tagasi.:)

  • Avatar
    Vasta maise 19. november 2015 at 00:00

    Mina käisin 2014 aastal ja mina sinna ka enam ei läheks.
    Nagu ma kommentaaridest aru sain, siis on seal
    vähemalt ujula osaga ette võetud, enne nägi see välja
    nagu nõukaajal- räämas, räpane, vanad plaadid igal pool.
    Ja naiste dušširuumis oli imiku junn põrandal! Kedagi ei
    huvitanud ka. Aga noh, mis sa ikka sitta torgid, sitt läheb
    haisema 😀
    Restoran jällegi oli suurepärane. Väga hubane ja rahvast
    ka ei olnud, kuna käisime nädala sees. Söök oli imehea.
    All oli ka mingi söögikohalaadne asi, sealne söök oli jube.
    Tuba oli kuidagi väsinud, remonti poleks nagu tükk aega
    tehtud. Samas voodi oli mugav, niiet uni oli hea.

    Aga mina ei soovita!

  • Avatar
    Vasta merks 18. november 2015 at 22:43

    Käisin Laulasmaa spaas selle aasta oktoobris. Proovisin nii väga rahule jääda, aga kuidagi ei õnnestunud. Esiteks olid uued saunad
    jahedad (pidi rätikut ümber hoidma, et sooja saaks), hoolitsus oli muidu tore, aga massöör jõudis mulle 20 minuti jooksul terve
    eluloo ära rääkida (palusin tal mitte rääkida, aga see töötas vaid 5 minutiks ja siis vadistas edasi), restorani teenindus jättis ka
    soovida: teenindajaks oli noor poiss, kes kõnetas meid sina-tades, unustas tellimused ära ja lõpuks tõi ikkagi valed toidud. Ehkki
    selles hotelli süüdistada ei saa, jäi silma see, et saunades rääkisid inimesed kõva häälega. Teistes spaades pole seda nii suurel
    määral täheldanud. Enam ma seda kohta puhkamiseks ei vali..

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. november 2015 at 19:07

    Käisin Laulasmaal umbes aasta tagasi, just enne seda kui ujula osa uuendama hakati. Ainuke
    miinus oligi see, et saime vaid saabumise õhtul sauna ja ujula osa kasutada, järgmisel päeval oli
    see juba kinni (broneerides ja isegi hotelli saabudes seda aga ei mainitudki). Tuba oli puhas ja igati
    korralik. Käisime nädala sees, hea ja rahulik oli kuna külastajaid palju polnud, aga kuna täituvus oli
    väike siis oleks paremat vaadet küll oodanud, oli metsavaade, üle hoone katuse oli väike meretriip
    paistmas, aga see selleks.

  • Avatar
    Vasta meow 18. november 2015 at 17:57

    Vahuvein tuuaksegi alles pärast check in’i 🙂 muidu läheb
    see toas soojaks ju. Vähemalt meil on igakord ca 20-
    30min jooksul pärast hotelli registreerimist toodud. Ei
    räägi konkreetselt küll Laulasmaast hetkel, jah. Olen ka
    korra seal käinud, ei meeldinud. Tuba oli külm ja väga
    väsinud ilmega, söök restos okei, aga ei erilist.
    Veekeskuse osa oli parajalt suur vähemasti.

  • Avatar
    Vasta K. 18. november 2015 at 17:42

    Ma oksendaks sinna samma karvade kõrvale. Mind
    ajavad ujulaski teiste karvad oksele. Hea, et pool pime
    olen ja kõike ei näe.

  • Avatar
    Vasta Liis 18. november 2015 at 17:39

    Käisime abikaasaga Laulasmaa Spa-s juulis ning meie
    pidime ka pettuma selles. Alustades sellest, et
    dušširuumis olid veel eelmiste külastajate
    juuksekarvad maas ning lõpetades sellega, et ujula osa
    oli hoolitsemata. Soolasaunas olev sool oleks nagu
    mitmendat ringi seal olnud ja teised saunad olid
    samuti kuidagi räpased. Me valisime toa, kus pidi
    olema üks suur voodi, aga meile anti kahe voodiga.
    Administraatoriga vaidlemise asemel lükkasime
    voodid kokku ja ajas asja ära küll. Ostetud hoolitsused
    olid aga väga head!

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. november 2015 at 17:23

    Olen samuti ülipalju negatiivset kuulnud
    Laulasmaa Spaa kohta. Rakvere Aqva on
    pariimmm! ?

  • Avatar
    Vasta Ave 18. november 2015 at 17:21

    Käisime ka abikaasaga sel kevadel Laulasmaa spaas, spaa osa oli suht mõnus, tuba sattus kehva aga ei
    olnud hullu, samas lastega sinna ööbima ilmselt ei läheks. Oli muide sama probleem uksekaardiga.

  • Avatar
    Vasta Marit 18. november 2015 at 17:17

    Minu vanaemal oli tuba varasemalt broneeritud, kell 14.00 pidi olema check in ja 14.30 juba hoolitsused. Kui ta 14.00 oma tuppa
    läks polnud tuba korrastama hakatudki ja koristaja ütles vanaemale, et aidaku siis koristada 😀

  • Avatar
    Vasta kelly 18. november 2015 at 17:13

    Naljakas, et minul oli kõik vastupidi. Tuba oli
    vist sama, sest vaade oli sama. Võibolla olid
    isegi minu sussid 😀 aga hommikusöök- väga
    hea, teenindus supper, tuba supper, vann oli ka.
    Mis tuletab mulle postitust meelde ja järelikult
    polnud need ikka minu sussid. Aga naljakas, et
    inimestel nii erinevad kogemused on. Eks see
    oleneb töötajatest väga palju.

    • Avatar
      Vasta K. 18. november 2015 at 17:44

      Super on ühe p-ga.
      Inglise keeles on tõesti ‘supper’ kuid tähendus hoopis
      teine.

  • Avatar
    Vasta Liis 18. november 2015 at 17:13

    Olen Laulasmaal väga tihe külaline, sest tegu on suurepärase kohaga kuhu Tallinnas elades nädalavahetuseks peitu pugeda. Kuna
    hinnad on uskumatult odavad (eriti läbi Hotelliveebi keskkonna) ei saa küll ühegi halba sõna öelda. Toad on siiani puhtad olnud,
    teenindus väga meeldiv. Jah, küte võetakse maha kui inimesi sees pole, aga sisselülitades oli meie tuba 20 minutiga soe. Kui
    inimesed sooviksid luksuslikku teenindust tuleks ka spa vastav valida, näiteks Aqva.

    • Avatar
      Vasta G 18. november 2015 at 20:22

      Kas puhtus on luksus?

  • Avatar
    Vasta Eleri 18. november 2015 at 17:08

    Mul on ka laulasmaaga ainult halba ja räpast jagada. Ja
    kahjuks peale näohoolitsust pidin ka laigulisena mitu
    päeva ringi käima.
    Aga mis põhiline sooovitan neil soojalt koristajaid
    koolitada/uus koristus firma palgata.

  • Avatar
    Vasta K 18. november 2015 at 17:08

    Mina olen ka korduvalt käinud, viimati
    oktoobris. Ja kõik korrad olen väga rahule
    jäänud. Ju siis on mul õnneks läinud, et pole
    mingeid probleeme esinenud.

  • Avatar
    Vasta Maria 18. november 2015 at 16:50

    Me ööbisime kevadel ja võtsime ka veidi parema toa kui sandard ja see oli imepisike, pidime sinna mahutama ka beebivoodi
    ja siis oli alles vaid niipalju ruumi, et sai liikuda ühest küljest voodisse ja siis jälle uksest välja. Palusime ka veekeetjat, mis
    oli konkreetselt eelajalooline, selline, mis EU- enam lubatud pole. Hommikusöögil oli kaks beebitooli, millest üks oli katki.
    Samas nüüd on basseini ja saunaosa renoveeritud ja igati mõnus koht lebotamiseks. Ööbima siiski enam ei kutsu.

    • Avatar
      Vasta ML 19. november 2015 at 21:57

      Hehehe, kui tahad väikest tuba näha, siis mine Saaremaale Grand Rose spa-sse, olen seal 1 kord käinud ja see on liialdamata siiani
      maailma väikseim hotellituba, mida näinud, seda ütles isegi mu abikaasa, kes maailma risti-põiki läbi rännanud. Toas oli
      kaheinimese voodi, mille kõrvale suutsime kuidagi mahutada lapse reisivoodi, siis oli tuba ka seinast seina täis, voodi jalutsi juures
      oli kapp seina sisse ehitatud ja kuna toas oli 1 tool (ainus asi lisaks voodile), mis muutis liikumise võimatuks, siis pidime tooli
      otsapidi kappi tõstma. Dushinurk oli nii kitsas, et seepi oli maast raske kätte saada ja end seal ringi pöörata, dushi alusest jooksis
      kuidagi poti juurde lomp, mis oli nagu minibassein, pott ise oli dushinurga ja seina vahele pressitud. Oli suvine aeg ja tuba oli
      palavam kui spas asuvad saunad kokku. Spa osa oli aga mõnus.

  • Avatar
    Vasta Petra 18. november 2015 at 16:03

    Olen ise paaril korral Laulasmaa Spas käinud ja väga rahule jäänud, samas pole mul ka kuigi kõrgeid nõudmisi. See, et ma olen
    rahul olnud ei tähenda muidugi, et kellelgi teisel poleks halbu kogemusi, aga selle kirjaga tundub lihtsalt, et üks asi on tuju ära
    rikkunud (näiteks vanni puudumine(mis minu teada on kohe öeldud, et soov täidetakse vastavate tubade olemasolul)) ja siis juba
    märkad palju rohkem häirivaid faktoreid, mida muidu ehk tähele ei paneks, nagu näiteks voodikate. Ka meil paistis kord aknast
    prügikast ja vaade oli restorani akendesse, aga ega see tuju rikkunud, läksime mereäärde jalutama hoopis, ega kõigil tubadel saagi
    merevaaet olla. Ühel korral oli toas kaks eraldi väikest voodit, mis seal ikka, lükkasime kokku.

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. november 2015 at 15:01

    Olen samuti spaades mitmel korral käinud ning Laulasmaa on siiani mu lemmik. Seal pole kunagi probleeme olnud ja teenindus on
    alati suurepärane olnud.
    Väga imelik, et selline kogemus…

  • Avatar
    Vasta allukas 18. november 2015 at 14:51

    Mina olen Laulasmaa spas käinud 4 korda, siiamaani rahule jäänud, v.a. ükskord läksime hommikusöögile liiga hilja (tunnistan, see
    oli ka meie enda viga) ja seetõttu oli söögivalik väga kasin. Isegi tomatit ja kurki ei olnud enam.

    Seda lugeja kirja vaadates jääb aga mulje, et tegu on tõsise vinguviiuliga ja sellistele ongi raske meele järele olla.

    • Avatar
      Vasta Liis 18. november 2015 at 15:39

      Minu arvates on taolistest
      probleemidest rääkimine igati
      õigustatud ja vinguviiuliks pole nüüd
      küll põhjust kutsuda.

    • Avatar
      Vasta niru 18. november 2015 at 16:01

      Sulle meeldiks siis kui tehakse
      topeltbroneering, soovitud tuba ei
      saa(ning isegi ei teatata sellest)
      pead lamama kellegi teise karvases
      toas, ning tagatipuks tuleb su
      vahuvein ka ilmselt jala kuskilt Võru
      metsade vahelt kohale?:D Leplik
      klient, SELLISE hinna eest peaks ikka
      kõik korras olema.

    • Avatar
      Vasta Neiu 18. november 2015 at 20:43

      Vinguviiul? 😀 .. Kirja kirjutaja on ära toonud päris mitu asja, mis segasid (uksekaart ei tööta; tuba on must ja külm; shampust, mis
      paluti tuua, hilines kaks tundi ja võeti kaks korda raha maha arvelt?) Ma ei tea, kui see teeb kedagi vinguviiuliks, siis olen, ma vist
      ikka väga pirts, sest eeldan, et kui lähen hotelli, mille eest on makstud, siis ootan ikkagi puhast ja õdusat tuba ning asju, mis on
      eelnevalt palutud ja kokku lepitud.. Kui ma pean hakkama ise asju orgunnima ja mööda maja taga ajama, siis samahästi võib ju
      koju ka jääda 😀

    • Avatar
      Vasta H. 18. november 2015 at 22:47

      +1

  • Avatar
    Vasta Virge 18. november 2015 at 14:40

    Ma käisin seal paar aastat tagasi detsembris. Jäin rahule, tuba oli mõnus ja hubane, voodi mõnusalt pehme, dušširuum oli super
    (polnud mingeid lühikesi kardinaid vaid üks hiiglaslik suur peegel ja isegi föön oli olemas), tuba oli soe, õhtusöök oli rikkalik. Minu
    arvates oli ‘ujula’ kesine, üks suuremat sorti bassein ja paar mullivanni ning hommikusöök oli ka üpris vaene.

    • Avatar
      Vasta T. 19. november 2015 at 08:15

      “dušširuum oli super
      (polnud mingeid lühikesi kardinaid vaid üks hiiglaslik suur peegel..”

      Kuidas need seotud on? Üks hiiglaslik suur peegel oli dušikardina asemel?

  • Avatar
    Vasta Siret 18. november 2015 at 14:16

    Tundub, et hotellis on
    juhtimisprobleemid. Töötajate
    omavaheline suhtlus ka ilmselt ei
    toimi, protsessid pole kooskõlastatud
    ning valdab üleüldine
    motivatsioonipuudus (pole ka ime –
    turismisektor on haledalt
    alatasustatud). Ma olen ise hotellis
    töötanud ja meil oli detailidel silm
    väga hoolikalt peal (välismaal). Kas
    siis mõnikord võetakse antud hotellis
    garantiikaardilt kohe summa maha ja
    mõnikord mitte? Ehk siis sama asjaga
    tegeleb mitu inimest? See on suur
    viga! Samuti võiks administraatoritel
    prioriteedid olla selged (nagu ka
    võtmete aktiveerimine). – Need
    oleksid minupoolsed tähelepanekud.
    Eestis tundub tihti olevatki vajaka
    heast teenindusest ning ma usun, et
    see kõik tuleb siiski ülevaltpoolt ja
    oleneb kõrgemate isikute pädevusest.
    Kui on abi vaja, siis võin aidata! 😀
    Muidugi tundub, et kirjutaja ise
    pole hotellidega just palju kokku
    puutunud ning mõned väljatoodud kohad
    on siiski täiesti andeksantavad.

  • Avatar
    Vasta Ebapärlikarp 18. november 2015 at 14:07

    MIna käin seal sellepärast, et see on ainuke spaa, kus lebobasseinis on SOE vesi. Ma lihtsalt ei saa aru, mis krdi spaa see on, kus
    hoitakse kokku vee soojusega. Ujumisbassein on selleks, kui tahad rassida ja ei ole vaja sooja vett!

    Apsakaid ikka juhtub, oluline on, kuidas nendele reageeritakse ja kas juhtub tõesti korduvalt ja koguaeg.

    346 EUR see pakett ju kirjutajale siiski maksma ei läinud, sain aru, et summa läks esialgu kogemata topelt, selle poole rahast
    saab külastaja ju tagasi. Ja telefoni otsas ei ole vaja tõmmelda ja 4 päeva veel peale muretseda, keegi ei varasta seda raha sult
    ära, küll see su kontole tagasi laekub.

    Minule ei jäta see kirjutaja kiri imelikku muljet, sest olen ise ka kirjutaja tüüpi, aga seal kohapeal ei oleks ma elusees viitsinud
    mingi VIINAMARJAVÄÄDI pärast möllama, ootama, seletama hakata. Oleks lihtsalt spaasse ära tõmmanud, suudan ise ka
    selle viinamarjaväädi prügikasti panna ja hiljem kirjutada kas või 14 reklamatsiooni.

    • Avatar
      Vasta niru 18. november 2015 at 16:03

      Kui tuba maksab sellist summat, siis
      mina eeldaks küll korras tuba. Samuti
      oleks tore, kui spa ei hoiaks minu
      raha 2 nädalat enda käes nende enda
      vea tõttu, vaid tagastaks selle kohe.

    • Avatar
      Vasta Aveli 18. november 2015 at 17:02

      Mina siiski kommenteeriks kohapeal,
      mis valesti… mida see mulle annab,
      kui ma pärast internetis anonüümselt
      kaeban või kodust kaebekirju kirjutan:)

      • Avatar
        Vasta Triin 18. november 2015 at 20:40

        Kui viitsid tõmmelda, siis muidugi mine kaeba kohe – oota järjekorras, et üldse saaks mida öelda ja siis oota veel, et
        korustama tullakse, selmet minna bassusid nautima 😉 Kui tegemist on mingi pähklikoorega maas, siis võid seda pärast
        lahkumist ka neile öelda, et tuba oli halvasti koristatud.

    • Avatar
      Vasta Am 18. november 2015 at 22:27

      Mulle meeldib su kommentaar, apsakaid
      tôesti juhtub, eriti hotellinduses ja need ongi
      väikesed ja ebameeldivad apsakad, mis on
      kahjuks kuhjunud ühele kliendile ja mida pole
      suudetud õigesti lahendada.

      Koristuse koha pealt, kui päris aus olla, peaks
      klient ônnelik olema, et viinamarjaväetike ja
      juuksekarvake üldse üles leiti, kui
      konkreetselt sellest administraatorile ei
      kaevatud. Môelge nüüd veidi, kui keeruline on
      koristaja jaoks minna ruumi ja leida need
      vôimalikud vead, mis klienti ei rahulda? Jah,
      sussid voodi all on tôesti kole, aga alati vôib
      ka rahulolematust suunata, et asutus saaks
      pakkuda parimat teenust!

  • Avatar
    Vasta aile 18. november 2015 at 13:26

    Me oleme seal korduvalt käinud ning alati jäänud
    mulje, et töötajaid liiga vähe ning nad on
    veidi..nipsakad. Aga loodus on ilus ning asukoht hea.

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. november 2015 at 12:04

    Meil oli talvel kaheks ööks võetud. Hommikul läks mees massaaži ja mina beebiga ujuma. Kahjuks värske ema, peast pisut
    soe, unustasin uue mähkme tuppa. Läksin siis koos tilkuva ujumismähkmega lapsega tuppa tagasi, laps paksult
    käterättidesse mässitud. Aga seoses uue päeva tulemisega, olid ka meie uksekaardid lõpetanud töötamise!!! 😀 Ei tahtnud
    ujulasse liiga palju asja kaasa võtta, nii et olin täitsa porgand oma hommikumantli all ja nii ma siis läksin oma tilkuva
    mähkmes beebiga adminni juurde uusi kaarte nõudma.

    Tavaline tuba koos beebivoodiga on natuke suurem kui Tallink kajut, nii et ööbimise teenuse pärast sinna tagasi ei jookseks.
    Aga soe bassein ja soe õhk on väga haruldane kombinatsioon minu arust, nii et ujuma läheme sinna kindlasti veel! 🙂

  • Avatar
    Vasta anukasss 18. november 2015 at 11:01

    Mina käisin seal samas SPA-s 2014a suvel, olime kaks ööd ja jäin küll rahule. Tuba oli selline nagu tahtsime, hoolitsused väga
    head, ujuda sai küllaga, sauna sai jne, aga ainuke asi, mis mul seda lugedes meenus, oli see sama puuviljavaagen, mu jaoks oli
    see rohkem nagu kommide vms vaagen ja suhteliselt kesine.

    Mulle jäi tookord väga positiivne kogemus, aga seda kogemust lugedes tekib tunne, et meil vist lihtsalt tookord vedas. 😀