KODU

lambanaha tuuning

27. november 2015

Meil on lambanahad diivani peal ja paratamatult lähevad nad ajaga natsa… koledamaks. Mul üks on täitsa hästi säilinud, aga see mis minu koha all on, hakkas küll juba pulstuma. Ilmselgelt ma vedelen meie peres kõige rohkem 😀 Igatahes me täna koristasime usinalt ja mulle meenus, et ma tahtsin selle nahaga juba ammu midagi ette võtta. Ma olin kunagi kuskilt lugenud, et lambanahka saab kergelt koeraharjaga “elustada”, aga meil Lotte on nii uhke vend, et tal on oma Tangle Teazer, seega ma pidin kuskilt majasopist üles leidma selle kõige tavalisema loomaharja. Leidsin ka ja kammisin oma vaese naha ära.

nahk

Kui ise loomaomanik ei ole, siis igast suuremast poest saab selle harja paari euroga kätte. Tuleb ju oma mõnusaid nahkasid kenasti hoida, onju!

Kes aga nahatu on, siis tsekka Cheapest Fashion Facebookilehte (siin) sest sealt on minu nahad pärit ja ikka palju soodsamalt kui mujal.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ellie 27. november 2015 at 22:40

  Tangle Teezeriga saab ka neid harjata, või nt pikendustele mõeldud harjaga 🙂

 • Avatar
  Vasta Helena 27. november 2015 at 20:00

  Terje Lepamets müüb ülisoodsalt nahkasid
  facebookis!