0
Ilukraam

The Body Shopi advendikalender

30. november 2015

Kes omab seda uhket kalendrit ja ei taha massive spoiler alerti, siis ma ei soovita seda postitust edasi lugeda, ega videot kiigata. Kui aga kedagi huvitab, mida sisaldab endas üks 70 € advendikalender, siis muudkui vaadake edasi. Mina igatahes otsustasin, et mina ei malda oodata 24 päeva, et enda väärt kraam üle vaadata. Lisaks mõtlesin ma, et kui sealt midagi korduma peaks, siis saab ju kohe sõbrannade kingikotti panna. Rohkem siiski see “ma ei malda” osa.

Nagu ikka, siis palun vajutage mutrivõtmekeselt maksimumkvaliteedi peale ja saategi kõige mõnusama pildiga seda vaadata. Hinnakem ikkagi seda, et 12 minutit pidi vaene Kätu oma käsi paigal hoidma ja orjatööd tegema.

Kindlasti on ka neid, kes videosid vaadata ei viitsi, mina ise muuseas olen tavaliselt üks nende seast, siis lasin Kätul mõned pildid ka teha, et selle rikkaliku karbi sisu teile paljastada.

DSC_1337

DSC_1348

dsc_1355-e1448915920793-5244909

DSC_1351

DSC_1350

Ma seal videos natukene avaldasin arvamust ka, aga nagu näha, siis Kardo segas mu mõttelõnga ja Mari loopis asju laiali ja mul ei olnud eriti aega seal maa ja ilm nüüd juureda, aga üldiselt ma võiks öelda, et ma jäin rahule. Igatahes piisavalt, et järgmine aasta kindlasti endale see karp uuesti muretseda.

Minu lemmikud asjad karbist on vaieldamatult see lõhn (ÜLIHEA!), punane jõuluküünelakk, meega huulepalsam, argaaniaõliga dušigeel ja nende E vitamiinidega asjadest olen ka samuti ainult head kuulnud, seega proovin hea meelega. Üldse AINUKE asi, mille kallal ma vinguks oleks see, et neid seepe nii palju oli, aga tegelikult lõhnavad nad kõik hästi ja on vannitoas kindlasti armsad elemendid. Nende pintslitest ei ole ma ka enne maad ega mütsi kuulnud, seega eks näis, mis ma sellega lõpuks teha oskan.

Ühesõnaga, mul tuli jõulutunne sisse küll. Varsti tuleb teil ka, sest kuigi see pole üldse reklaamartikkel selles suhtes, et ma ju ikkagi päriselt kohe oma rahaga selle kalendri ostsin, siis andis TBS mulle teile ka paar kingitust, mis on nii ilusad, et jätaks hea meelega need ka omale. Aga noh, ega see vast eriti viisakas poleks, seega ma juba lähipäevil näitan siis teile ka, mis teie kuuse alt ehk leida saate.

Aga mis teie sellest kalendrist ja sisust arvate?

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Svea 2. detsember 2015 at 10:05

  See maasikaga kätekreem on mu lemmik, nii hea lõhnaga 😀
  Päris hea sisu sellel advendikalendril:)

 • Avatar
  Vasta Laurts 1. detsember 2015 at 20:41

  Mina olen seda kalendrit nüüd endale kaks aastat ostnud. Väga meeldib….aga ;)…nõme on see, et ma sinu postitust nüüd eriti
  hoolega ei vaadanud, aga natsa tean ette, et paljud asjad korduvad. See natuke kahju. N. eelmine aasta oli täpselt sama punane
  küünelakk. Muidugi on tore seda saada esimene kord, aga teist korda saades ei ole nii põnev enam. Igastahes on see muidu väga
  lahe, aga järgmine aasta vist natuke enne uurin, kas sisu suht sama või on muudatusi ka tehtud.

 • Avatar
  Vasta stella 1. detsember 2015 at 16:58

  nii lahe kalender tundub, tahaks endale ka 😀 kujutan ette, et kõik asjad lõhnavad bodyhopilikult
  nämmalt!

 • Avatar
  Vasta Monika M. 1. detsember 2015 at 12:26

  Unistan ka sellest kalendrist- The
  Body Shopi asjad on ülimõnnad…Aga
  jälle probleemid selle va räpase
  rahaga. Päkapikud ja jõuluvana mul ka
  ei käi.

 • Avatar
  Vasta Kristiina 1. detsember 2015 at 10:42

  Kalender on kena ja tooted ka
  meeldivad. 70 eur küll vähe liiga
  kallis mu meelest.

 • Avatar
  Vasta Katrin 1. detsember 2015 at 08:28

  vaatasin video ära – kalendrit ostma
  ei jookse, aga…. Mari ja koer ja
  kuusk ja sina karbikesi avamas, no
  täiega jõulutunne tuli peale 😀

 • Avatar
  Vasta Annekas 1. detsember 2015 at 02:18

  Kogu see kalender tundus isegi asjalik.. Aga no ülekõige
  siin videos on ikkagi Mari. Noo okei, Sa näed ka ok välja
  ?

 • Avatar
  Vasta meow 1. detsember 2015 at 00:24

  Mu arust see 70€ on mõrv 😀 ma pole kooner, aga
  otseselt seda miniatuurset näga ju vaja pole. Mul ajavad
  küll sahtlid ja kapid seepe, lõhnu ja muud kosmeetika
  jama üle 😀

 • Avatar
  Vasta Eeva 1. detsember 2015 at 00:18

  Mulle meeldis kõige selle juures
  hoopis see, kuidas Mari kõik stuffi
  üksteise otsa ladus 😀

 • Avatar
  Vasta ivsh 30. november 2015 at 23:35

  Kuigi Bodyshop on ise ka väga kallis, siis ikkagi on 70 oirot peotäie seepide, minimõõdus pesuvahendite ja kreemide (mille lõhnad
  on btw keegi teine välja valinud) eest ikka kolossaalselt palju. Samas, kui kingiks saaks sellise kalendri oleksin õnnejunnis. Kui ise
  maksnud oleks, siis oleks rahast kahju.

  • Avatar
   Vasta K. 1. detsember 2015 at 02:38

   Nõus!

 • Avatar
  Vasta Anneli 30. november 2015 at 23:35

  70€ tundub väga ülehinnatud – topsid on ju väikesed. Tundub, et neid asju eraldi ostes saaks palju
  odavamalt hakkama + saaks endale asju, mida tõesti vajad/soovid. Mul jääks osa toodetest tõenäoliselt
  lihtsalt vedelema (või sokutaks need jõulupakkidesse). Ise oleksin pettunud olnud.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. detsember 2015 at 08:00

   Eraldi ostes on need kõik asjad kokku poole kallimad, nagu ma aru sain

  • Avatar
   Vasta Terje 1. detsember 2015 at 15:55

   Tâiesti nôus

 • Avatar
  Vasta Terje 30. november 2015 at 23:31

  Ausalt öeldes oleksin sellise hinnaga kalendrist midagi
  enamat oodanud. Kasvôi paar toodet suuremas
  pakendis, mitte nö testerpakendid. Ja seebid, njah., ei
  pakkunud ka pinget.

 • Avatar
  Vasta sandra 30. november 2015 at 23:18

  Hehe, nii lahe pere ikka!

 • Avatar
  Vasta Sandra 30. november 2015 at 23:14

  Sa näed nende juustega jumalik
  välja!Marimumm on ka nii armas ja asjalik
  ning lisaks sellele on sul tuba ilusti
  kaunistatud.Aga sellise raha eest sooviks mina
  ka vähem seepe sealt leida 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 30. november 2015 at 23:15

   No aitäh 😀 Ma ise vaatasin seda videot üle ja siis märkasin seda, et ma olen juba nii immuunne selle enda otsas aelemisel, et ei pööra tähelepanugi 😀

 • Avatar
  Vasta Carla 30. november 2015 at 23:04

  Mari on lihtsalt nii laheda olekuga 🙂
  Ja koer üritab iga hinna eest midagi närida.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 30. november 2015 at 23:15

   Lapsed ja koerad, thats life 😀