Meisterdused

eksklusiivkraam jõulupakkidesse: Malluka küünlad

8. detsember 2015

Ühel ilusal päeval tuli mul mõte, et…teeks Malluka küünlad. Siin oli aga paar “aga”. Esiteks ei oska ma küünlaid teha. Midagi suudaks ma kindlasti kokku “klopsida”, aga osta ei sooviks neid kohe kindlasti mitte keegi siin ilmas. Lisaks ei oleks nad ka väga ilusad olnud, ma kardan.

Seega võtsin ma ühendust sellise laheda kohaga, nagu Wiera küünlatalu (LINK), kes teevad oma küünlaid südame ja armastusega. Ma ei eksinud, et nad said küünalde valmistamisega minust palju paremini hakkama. Lausa kohe väga-väga hästi. Ma muuseas valisin Wiera, sest nemad teevad oma küünlad vanas ja väärikas talus Võhandu jõe kaldal ja täitsa looduslikust sojavahast! Nii armas ja personaalne on mõelda, et iga küünal on käsitsi kellegi poolt hoolega valatud. Igatahes mulle see mõte meeldis ja kui küünlad kohale jõudsid, tundusid nad mulle selle võrra veelgi erilisemad.

Siinkohal ei olnud küünlad veel valmis, sest kuigi ma teadsin, mida ma nende peale tahan, ei oska mina sääraseid asju üldse disainida. Kelle teise poole ikka pöörduda, kui tuttuue äri nimega Kukupesa (LINK) poole, kus tubli ja usin Mirjam mulle mu küünlasildid kiirelt valmis tegi ja ma ei olekski saanud nendega rohkem rahul olla. Kellel vaja midagi disainida, soovitan soojalt just Kukupesa poole pöörduda. Töö kiire ja korralik, hinnad konti ei murra.

Kuigi sildid olid olemas virtuaalmaailmas, oli neid tarvis ka pärisilma tuua, millega aitas mind Label Print (LINK). Minu jaoks oli oluline, et küünlasildid ei oleks lihtsalt välja prinditud, vaid ikka kvaliteetselt trükitud ja seda nad nüüd ka on.

Lõpuks siis koht, kus mina mängu tulen! Iga küünlasilt on minu enda kaunite kätega peale kleebitud – ihu ja hingega, ainult teile mõeldes. See võib kerge tunduda, aga tegelikult on päris pingeline neid kleepida, ilma et nad viltu ja koledaks ei lähe.

Ühesõnaga – küünlad on nüüd olemas, teile ostmiseks valmis. Malluka küünlad on ideaalsed kingitused huumorit armastavale inimesele. Mina näiteks olen super küünlafänn, nii et küünal on minu kinkide nimekirjas väga kõrgelt hinnatud. Ma usun, et ma ei ole kindlasti ainuke. Mis oleks parem, kui pimeda ja tuulise ilmaga toas küünal põlema panna, kass kaissu kahmata või armsale inimesele külje alla pugeda ja nautida tass teed või pokaalike punast?

Lõhnavalikust on mul pakkuda nelja imelise aroomiga küünalt:

AHJUÕUN: Ahjuõun loob kodus mõnusa hubase olemise. Küünlas segunevad kaneeli ja õuna aroomiõlid. Mahe ning klassikaline küünlavalik igale maitsele. Lõhn ei ole häirivalt intensiivne, kuid täidab toa meeldiva ja mõnusa õunalõhnaga. Mina panin ühe õunaküünla endale vannituppa, seal lõhnastab ta ruumi ka ilma põlemata.

METSMAASIKAS: Täitsa ausalt eheda metsmaasika lõhnaga, mitte mingi mullinätsu omaga. Mõnusalt tagasihoidlik maasikalõhn  on tõesõna nii hea kui tundub, et ta olla võiks. Muuseas, see lõhn on ka Wiera klientide absoluutne lemmik, meenutab inimestele vist natukene suve.

TSITRUS & BASIILIK: Tsitrus & basiilik on magusate tsitrusviljade ning vürtside suurepärane kooslus. Tsitrusaroomidest segunevad magus apelsin, kibe bergamott ning hapukas sidrun, mida õrnalt vürtsitab basiiliku aroom. Kohati suviselt värske, samas jõuluselt tsitruseline.

INGVER & LAIM: Tõeliselt mõnus talvelõhn, milles on tunda laimi hapukust, kuid ingveri magusat aroomi. Täidab nii ruumid meeldiva lõhnaga, et mulle tuli sõbranna külla ja küsis, kas ma olen just mingit head lõhna endale peale lasknud, aga vot see oli hoopis ingveri ja laimi küünlake.

Muuseas kõik lõhnad valisin ma ka isiklikult välja, et teha kindlaks see, et lõhnad vastavad tõesti lubatule. Samas välistasin ma ka mõne LIIGA intensiivse lõhna, sest minul isiklikult on mõnest liiga vängest lõhnaküünlast lõpuks pea valutama hakanud. Seega, kõik kraam mis ma välja valisin – soovitan soojalt!

Aga nüüd siis disaini juurde. Nagu öeldud: valikus on viis disaini.

alliwant

All I want for christmas is MONEY!

dontstop

“When you stop believing in santa, you will get underwear and candles for christmas”

last

Minu lemmik! “Last christmas I gave you my heart, but the very next day your body rejected the transplant and you died”

loveislike

“My love is like a candle, if you leave me alone, I will burn your fucking house down”

youtoldsanta

“Christmas is cancelled. Apparently you told santa you have been good this year. He died laughing”

Neid küünlaid on väga limiteeritud kogus, seega kes ees, see on ka mees. Ühe küünla hind on 8.99€ ja küünla tellimiseks kirjuta mulle meilile (mariannkaasik@gmail.com) väike ankeedike:

  1. MILLISE DISAINIGA KÜÜNALT SOOVID?
  2. MIS LÕHNAGA KÜÜNALT SOOVID
  3. AADRESS
  4. TELEFONINUMBER

Loodan, et teile meeldivad mu küünlad samapalju kui nad mulle meeldivad 🙂

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eve 9. detsember 2015 at 18:05

    Saadad tavapostiga, et nagu..täispikka aadressi vajad?
    😀

  • Avatar
    Vasta Eveliis 9. detsember 2015 at 09:39

    Väga ägedad tulid! Ma telliks poodi kohe suurema portsu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. detsember 2015 at 10:17

      no midagi annaks kindlasti välja mõelda, mai tea ainult kui suurt portsu ma kleepida viitsiks 😀

  • Avatar
    Vasta katri-Helena 8. detsember 2015 at 22:34

    Hahaha mulle nii meeldib see, “my love is like
    a candle”… Peaks mehele kinkima 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli** 8. detsember 2015 at 20:27

    Maahommikus oli Wiera küünla tegijatest ja nende elust-olust juttu 🙂

    http://etv.err.ee/v/1b0ebc05-2f45-4373-8a66-6419ce8151ed

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. detsember 2015 at 08:28

      🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 8. detsember 2015 at 20:14

    kirjutasin 🙂

  • Avatar
    Vasta L 8. detsember 2015 at 19:52

    Mallu mis su vlogmasist sai?

  • Avatar
    Vasta Anzeelika 8. detsember 2015 at 19:44

    Kirjutasin.

  • Avatar
    Vasta Marie S. 8. detsember 2015 at 19:42

    Christmas is cancelled. Laimi-ingveri. Hundi 8. 51940605 😉

  • Avatar
    Vasta Tiina K. 8. detsember 2015 at 19:39

    Avaldasin soovi:)