AVALDAN ARVAMUST KODU NALJAKAS

eilane

23. detsember 2015

Naljakas, et ma korraks mõtlesin, et oh, ma veel ju VÕIN blogida, et peaks kiirelt ikka kirjutama miskit. Vot-vot, eks ma siis haarasin oma mälukaardi ja läpaka ja teen siis ühe kiire postituse enda eilsest päevast, mis oli päris mõnsa. Esiteks tööl käisime kriisikodu lastele nende soovitud jõulukinke kuuse alla tassimas. Lisaks siis veel hunnikutes asju, mida neile siis ühiseks kasutamiseks või nt sünnipäevakinkideks anda saab, kui vajadus käes on. Juhataja Pille oli hästi tore, näitas meile isegi tube jne, aga eks ma sellest kirjutan varsti Cherry blogis pikemalt.

Pärast tööd jooksin ma koju, sest ma olin lihtsalt unustanud, et Marili mulle külla tuleb. Ma ei saa öelda, et see on esimene kord elus, kus keegi mind kurvalt ootama peab, aga õnneks sai ta ikkagi toas ämma ja Mari seltsis mind oodata. Eks ma natukene pidin piinlikust tundma, et maja jälle nagu sealaut välja nägi. Ma isegi ei saa aru, kuidas see võimalik on, sest ma omast arust muud ei teegi kui koristan. Igatahes sai Marili vaadata “Malluka koristusõpetusi” – elutoas pühi kõik diivani alla, köögis külmiku alla.

Hakkasin Nizza salatit ka tegema, aga inimesel läks vahepeal kõht nii tühjaks, et maitsesime Dox’i karbist Lotte maiustusi ka. Päris normaalsed olid teised.

DSC_1913

DSC_1928

Nagu näha, siis ka köögiaknad pole ammu lappi näinud, aga kuna see on meie ainukene ühispilt, siis häbistan ennast ka selle foto blogisse lisamisega.

Muuseas, Marili tõi mulle kingituse ka, mis oli superarmas. Kui me esimest korda nägime, siis ma mainisin, et tahaks endale ka mõnda head kristalli ja vat kus lops, inimene tõigi. Nii ilusa aluse peal ka, et karju appi.

kristallid

Suitsukvarts – Suitsukvarts on üks tõhusamaid maandavaid kive. Sel kaitsekivil on tugev side maa- ja juurtšakraga, mis kutsub meid kaasa mõtlema keskkonna ja ökoloogiliste probleemidele lahenduste leidmisel. Kivi on suurepärane vastumürk stressile. Suitsukvarts maandab vaimset energiat ja neutraliseerib leebelt negatiivseid vibratsioone. Kivi blokeerib geopaatilist stressi, neelab elektromagnetilist sudu ning abistab mürkide väljutamisel kõikidel tasanditel. Suitsukvarts õpetab meile loobuma kõigest vanast, mis meid enam ei teeni. Kivi leevendab hirmu, vähendab depressiooni ning toob emotsionaalset rahu. Suitsukvarts edendab positiivset mõtlemist ning lahendab vastuolusid.

Roosa kvarts – Roosakavarts on õrnatundeline südame tervendaja. Ta leevendab südamevalu ja muudab inimese endale meeldivaks. Roosakvarts on kõige tähtsam südametšakra kivi, mis kiirgab armastust välja üle kogu keha õpetades armastuse tõelist olemust. Ta õpetab inimest võtma end sellisena nagu ta on. Juhatab igaühe tema südame kaudu enda armastuse ja austuse juurde.

Roosakvarts aitab vabaneda süütunnetest, iseendasse sulgumisest. Näitab teed südamerahu juurde läbi andestamise ja loob positiivset ellusuhtumist. Neile, kes otsivad armastust ja tunnustamist väljaspoolt, on ta parim suuna näitaja armastuse mõistmise ja tunnetamise juurde. Roosakvarts on tingimusteta armastuse ja rahu kivi. Armastuse ligitõmbamiseks parim kristall. Voodi kõrvale või kodu suhtenurka (edelanurk) paigutatuna on see nii tõhus armastuse ja suhete ligitõmbaja, et tuleb tihti rahustamiseks lisada ametüst.

Ahhaat – Ahhaat elavdab keha talitlusi, annab julgust ja tugevdab südant. Ta tasakaalustab emotsioone ja annab füüsilise kindlustunde. Aitab silmahaiguste ja silmade nõrkuse korral; on taastava toimega kõigile suguelundeile. Mõjub hästi ka pea- ja seljavalude, krampide, langetõve, neeru- ja soolehaiguste, prostata, nahaärrituste ning tursete puhul. Tugevdab kopse, magu, maksa ja aju (eriti kõnekeskust) ning ergutab seedimist. Kuna ahhaat kaitseb tärkavat elu, on ta kivina just rasedaile väga sobiv.

Ahhaadi energiavõnked vabastavad meele ja keha sinna kogunenud takistustest või ummistustest ning soodustavad headust, pehmust, rahulikkust ja sisemist kindlust. Et ahhaat on kaitsevõimega kivi, s.t. hoiab inimesest eemal negatiivse (s.h. vampiiride, nõiadade jt.) energia, on teda kõige parem hoida just kodu kaitseks kurja eest. Peale selle mõjub ta rahustavalt ja pingeid maandavalt. Ahhaat on väga maalähedane kivi, mis toetab inimest rasketes olukordades.

Ühesõnaga mul on tunne, et Marili tegi mulle ühe ilusa kingituse, nüüd saab minust lõpuks rahulik, südamlik ja tasakaalukas inimene. Võtku mind või vanapagan – isegi kui ma pean need kivid endale sisse istuma, hakkavad nad mind lõpuks aitama, ma tean seda 😀

Lisaks tuli üks neiu enda kingituse järele, mis ta mu blogis võitnud oli. Eriti heldelt tõi ta mulle ka kingituse eest kingituse, mis on üliilus kolme tahuga küünal, mis ta ise teinud on. Supermõnusa mustikalõhnaga.

2

Vot selline ilus päev oli eile, täna aga leidsin ma enda aknalaualt nina nokkiva päkapiku. Mis sa hädaga ära teed.

DSC_1945

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta K. 26. detsember 2015 at 17:09

    Mari muutub järjest armsamaks 🙂 <3

  • Avatar
    Vasta :D 24. detsember 2015 at 02:46

    Tähement….???? Ausalt?

    • Avatar
      Vasta K. 26. detsember 2015 at 17:11

      Taevas tähti kokku loen
      Lõpuks kuuse tuppa toon

  • Avatar
    Vasta G 23. detsember 2015 at 20:23

    taht-tahi ikka, sest tahu on sõna tahk vorm. Sorri, et tähement olen, aga lugesin, et kolme tahuga ja hakkasin otsima kolme tahku,
    siis nägin, et tahid 😀

    • Avatar
      Vasta lilli 23. detsember 2015 at 22:30

      Mina ka!

      • Avatar
        Vasta kk 24. detsember 2015 at 02:08

        sama siin.

        Mari on nii numpsik 🙂

    • Avatar
      Vasta t 29. detsember 2015 at 16:22

      Jajah, vaatsin, et ümmargune ju, kas purgis sees tahud
      äkki… Tundus veider küünal alguses.