Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

mina ja pikendused, we go way back

19. jaanuar 2016

Suvel võtsin ma pikendused ära ja lubasin suure suuga, et enam ma neid pähe ei pane. Hakkasin siis sööma ka Hairburst kapsleid, aga seda tegin ma vist kuu aega. Natsakene juuksed küll kasvasid (lisaks tekkis mingil määral beebijuukseid), aga kuna kuu aega on liiga väike aeg ütlemaks, kas need päriselt ka aitasid või mitte, siis ma parem ei ütlegi midagi. Selge oli igatahes see, et ilusaid pikki juukseid ei kasvata mulle nii ruttu ükski kapsel, kui ma tahaksin.

Mõni aeg tagasi käisin ma Decoris Showroomis, kust sain endale kingituseks Halo juuksepikendused, mida oli väga kerge pähe panna ja jättis superloomuliku mulje. Rääkisin sellest blogis ka, nii et kes ei mäleta, klikka SIIA. Halod meeldisid mulle väga, kuid paratamatult meenus mulle üsna kiiresti, et pikad juuksed sobivad mulle tunduvalt rohkem kui lühikesed. Seega kandsin ma oma Halosid pea iga päev, kuni ühel hetkel mõistsin, et kergem oleks midagi püsivamat lasta paigaldada, kui iga päev seda Halo pähe panna ja peast võtta. Kuigi see oli lihtne, sobib see lahendus kõige paremini näiteks naisele, kes iga päev pikki juukseid ei taha, vaid tahab neid pähe panna ala kohtingule minnes või viisakamat kohta külastades. Nõnda võtsin ma jälle ühendust Decoris Showroomiga ja panime mulle keratiinide paigaldamiseks aja.

Tegelikult on ju pikenduste saamiseks võimalusi täiega palju ja enamik olen ma elus ka ära proovinud, ma olen selles üsna kindel. Seekord jäi mu valik siiski keratiinidele pidama, sest minu kogemuse põhjal on nad kõige “lollikindlamad”. Tugevasti oma juukse küljes kinni, hooldad samamoodi nagu oma juukseid ja noh, nad on kogu aeg olemas. Muidugi rikuvad nad oma juukseid rohkem kui Halod, aga hetkel tahtsin ma lihtsalt KOGU AEG ennast ilusamana tunda, mitte vaid Halosid kandes. Muide, teipmeetod pidi ka umbes sama olema, aga mulle kunagi pandi mingi rämedate latakatega teibid, mis üliimelikult peas hoidsid ja selle pärast oli mul nende suhtes niru eelaimdus. Küll tegi mu juuksur mulle selgeks, et tema ikka lõikab neid teipe väiksemaks ja tegelikult saab ka nendega väga kena tulemuse ja isegi odavamalt. Tjah, clip-in juukseid müüakse Decorises ka, aga neid ma ka enam kasutada ei viitsi. Pigem juba Halo – lihtsalt mugavuse pärast. Halo palju lihtsam pähe panna, kui klambritega klõpsutada, aga noh, samas klambritega on ikka tugevamini peas ka. Oleneb, kuhu minna, eksole.

Kuna pikendusi paigaldati mulle Sarita poolt viis (!) tundi, oli mul seal aega istuda ja juurelda küll ja veel. Nõnda ma hakkasingi mõtlema oma esimestele juuksepikendustele, mis ma lasin paigaldada mingi inimese kodus. Kui ma ei eksi, siis 50 süsimusta salku ja ma nägin välja nagu mingi mega imeliku mulletiga inimene. Õnneks ma olin siis nooruke ja häbi veel ei tundnud. Ilmselgelt, sest lisaks olid mul ka labidasarnased roosad geelküüned. Oh jah, pilte lähemalt vaadates leian ka väga hõredad, kuid seevastu äärmiselt pikad kunstripsmed. Oh joy! Jagangi teile siis väheke “Mallu ja pikendused” pilte ja mõned enda tähelepanekud pikenduste maailmast.

5035_98262359910_6833140_n

5035_98262354910_2980104_n

Suitsetamine kahjustab tervist ja kes suitsu tõmbab, selle löön mättasse! 2009 aastal ema rõdul.

Vahepeal käisin siis Austraalias ja tulin tagasi ja elasin ilma pikendusteta, kuni mingi hetk tundsin survet need endale uuesti pähe panna. Kui ma väga mööda ei pane, siis see tuhin tuli peale eksist lahku minekut ja minu meelest on naistel siis kombeks teha sääraseid “totaalseid muutumisi”. Ma läksin isegi nii kaugele, et panin pikendused ja siis värvisin need veel blondiks ka. Ütleme nii, et blond eiiiii ole mu värv. Õnneks ma sain sellest ise ka aru (mingi nädal hiljem) ja värvisin need pruuniks tagasi.

556193_10150926931449911_994885293_n

224948_10150956256424911_1828862446_n

2012 aastal juunis. Naljakas offtopic teema, aga sellel ajal ei arvanud ma üldse, et mu jalad liiga peenikesed oleksid olnud. Üldse ma arvasin, et ma olen liiga paks! Oleks ma vaid teadnud, mis tulevik toob, oleks ma vast enda “kahte konti ja kusehaisu” natsa rohkem armastanud 😀 Kuigi praegu fotolt vaadates tundub ikka natsa liig…

249368_10151225001309911_698465243_n

Novembris olin ma juba tunduvalt õnnelikum. Olin hea sõbraga Tenerifel, kodus ootamas imeline mees ja noh, seda ma siis ei teadnud, aga kahe kuu pärast kolis mu sisse elama üks väike präänik nimega Mari.

253379_10151585412999911_1771812765_n

15 mai, 2013 aastal kandsin ma pidevalt clip-in pikendusi. Ma mäletan, et ma tahtsin siis ka keratiine panna, aga kartsin, et see teeb lapsele liiga 😀

10313358_10152629425444911_1878625763994303418_n

2014 aasta augustis olid mul jälle pikendused ja ROOSAD! Need olid nii lahedad, eks!

Roosad juuksed olid muuseas mago juuksepikendused, ehk siis need sõlmitakse sulle pähe. Blogisin ka neist, teema leiad SIIT. Kahjuks nende miinuseks oli see, et neid ei saanud samal meetodil hiljem pähe panna, seega tuli neist hoolduse ajal nn tavalised keratiinid teha. Lisaks see roosa värv kulus nii räigelt kiiresti maha ja… Oli ilus, aga kaua ei pidanud vastu noh. Pidin ikka pruuniks tagasi värvima.

10682234_10152723216439911_7944043084875867779_o

Ja siis mul need pruunid pikendused olidki, kuni nad mu pähe nii ära räbaldusid, et ma eelmine aasta enne oma sünnat läksin Cybercat’i, et nad mulle uued, lastejuustest pikendused pähe paneks. Nii haige, kui räbalates ma ikka enne olin, kui uued juuksed pähe sain. Tsekkige SIIT.

Ja need olidki mul nii kaua peas, kuni natsa enne abiellumist hoolduse tegin ja nädal peale abiellumist üldse pikendused ära võtsin ja jõuamegi tagasi selleni, et lubasin Hairburste süüa ja oodata, kuni mul endal juuksed pähe kasvavad. Nüüd peaksite aru saama, et see oli ilmselge vale iseendale, sest mina ja pikendused oleme juba aegade algusest peale kokku loodud. Kahjuks ma praegu neid kõige esimesi üles pildina ei leidnudki, aga need olid ikka uuuh, kui rämedad.

Kuna mul nii palju kogemusi on, siis ma ütlen kohe ära – kes tahab ILUSAID pikendusi, peab olema valmis maksma natsa rohkem. Mida odavamalt juukseid pakutakse, seda suurema tõenäosusega ei ole need kuigi kvaliteetsed juuksed, ega ka kvaliteetne keratiin. Võid küll mõelda, et suva, pikad juuksed on pikad juuksed, aga tegelikult mingeid koledaid räbalaid pähe panna on ka mõttetu. Seega mina soovitan need kodused tegijad heaga rahule jätta ja Hiinast endale juukseid mitte tellida. See ei tasu lihtsalt ära! Õige kvaliteediga juuksed on ilusad, pehmed ja vastupidavad pikka aega, mitte ainult enne esimest pesu.

Lisaks tasuks kindlasti teada, et kas inimesel, kes sulle juukseid pähe paneb, on vaid pikenduste paigaldamise oskus, või on ta ka juuksuritööd teinud. Paraku PEAB iga pikenduste paigaldaja hiljem juukseid ka järku lõikama, et tulemus oleks võimalikult ilus ja loomulik. Kui ta seda ei tee, siis ongi sul selline imelik mullet, nagu mul esimeste pikendustega. Tema mul juukseid ei lõiganud, sirgendas ainult pärast ära, nii et alguses tundus ilus, aga kohe kui ise juuksed ära pesin, siis sain aru, et see on suht kole. St, ma PRAEGU saan aru, et see oli suht kole. Ma käisin nendega rahumeeli kindlalt mingi 4 kuud ringi 😀 Seega see lõikus teeb teie enda elu ka kergemaks, ei pea nii räigelt lokitama ja sirgendama, kui on normaalselt pandud.

Kodustel ja algajatel paigaldajatel on komme teha veel kaht viga. Esiteks panevad nad kinnituse liialt peanaha lähedale, see hakkab aga juukseid kiskuma ja teeb haiget. Teine viga on see, et pannakse pikenduse salk liiga väiksele sinu juukse salgule. See tähendab, et su enda juuksed murduvad lihtsalt selle raskuse all ära ja salk kukub peast. Rikub kohutavalt juukseid ja noh, ega kauaks sulle siis neid pikendusi ei ole ka.

Kui tahad kohe eriti eksperdina mõjuda ja oma pikendustest enne paigaldamist võimalikult palju teada, siis uuri juuksurilt, kas tegu on Remy juustega. See tähendab siis seda, et kõik juukse soomused on sama suunaga, nagu nad kasvavad peas. Tänu sellele ei lähe juuksed pusasse, on kergesti hooldatavad ega riku oma juukseid. Remy kvaliteediga pärjatakse juuksepikendusi, mis on läbinud range kontrolli ja vastavad teatud standarditele, seega on nad 100% kvaliteetsed ja püsivad kauem ilusad.

Ühesõnaga – kui tahad pikendusi, siis võta ühendust korraliku kohaga, käi kindlasti enne konsultatsioonis (et juuksur saaks tellida just täpselt sinu tooni pikendused) ja ole valmis natukene suuremaks väljaminekuks. Kvaliteet paraku maksabki. Nii on see ju iga asja puhul.

Decoris Showroomis on muidugi kõik väga korralik, kvaliteetne ja rääkimata nende perfektsusest. Mis te arvate, et seal alati nii kaua läheb? Oh ei! Alguses valisid nad pikalt kahte tooni pikendusi, mida mu peas segada ja lõpuks hakkas juuksur pikendusi veel pooleks lõikama, et saaks peale poole panna võimalikult loomulikud ja õhukesed juuksed. Tulemus oli loomulikult kogu selle vaeva peale nii super ja mina tunnen ennast jälle ilusana. Naljakas, et pikad juuksed võivad enesetunnet ja -hinnangut nii palju muuta, onju.

ennenyyd

mhm

Aitäh Erica ja Sarita, ma armastan oma uusi juukseid. Ma tunnen ennast kohe hulka naiselikumana. Lisaks sain täna kelgutama minnes endale kaks punupatsi pähe teha ja välja näha nagu 12-aastane. Enne nägin ma lihtsalt välja, nagu mul oleks peas harakapesa. Ning jah, mul on tõepoolest seljas roosa kombekas, mis sõbranna Kadi mulle ükskord tõi, et ma saaksin Mariga kelgutamas käies soojas olla.

olen12-2466646

kelgutamas

Decoris Showroomil on ka teile väike üllatus, nimelt kehtivad neil kuni sõbrapäevani soodushinnad, mida saad kiigata SIIT! Mina soovitan kõigil, kes pikendusi ihaldavad, ikkagi Decorises ära käia, sest te jääte 100% rahule ja saate oma ilusaid ja pikki juukseid kaua-kaua nautida!

Kas mu lugejate hulgas on ka neid, kes on pikendustearmastajad? Millised pikendused teil on ja milliseid eelistate? Võite muidugi ka kiita ja laita paigaldajaid, et ka teised teaksid kuhu minna ja kellest eemale hoida!

Loe ka neid postitusi!

66 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari 1. veebruar 2016 at 11:08

    See helesinine kleit!
    Kust sellist leida? 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. veebruar 2016 at 11:42

      sheinside

  • Avatar
    Vasta Kats 22. jaanuar 2016 at 02:04

    Minu esimesed pikendused olid süsimustad microloop kinnitusega remy juuksed, mis ma tellisin meeletu raha eest. Tollel ajal
    ikka mingi 3000 krooni. ei mäletagi, palju kaalusid, aga pikad olid nad küll. lasin sõbrantsil need pähe panna. samal ajal oli ka
    plikasid, kes ema rahakoti abil endal keratiinkinnitusega pikendusi salongis panid. ütlen ausalt, et minu sõbranna pandud
    pikendused olid palju ilusamad. arvan, et mu kallis Kriste, pani neid lihtsalt nii suure hoole ja armastusega. lisaks meeldis mulle
    microloopide juures veel see, et seal ei olnud seda liimipaska. tollel ajal, olid microloop kinnitusega pikendused uus asi. ja
    minul, kellel on väga õhuke ja habras juus, tundus sobivat just see variant, et mulle ei liimita mingi suure junniga plastiliini pähe.
    microloopiga olid sellised mõnusad pisikesed padjakaesed. lisaks oli nende “tõstmist” väga mugav teha, tangidega ühtepidi
    lahti ja teistpidi kinni ja oligi korras.

    ja siis sai mingi hetk villand. pohhui need pikad juuksed. ma olen lühikestega ka ilus ju 🙂 noh vähemalt mingi aeg 😀

    ja siis ma ostsin clip-inid. ja nied mul oli igasuguseid. igat värvi, igat pikkust… hui viitsingi ja veel vähem oskangi neid ise endale
    ilusasti pähe panna. mul seisab kapis siiamaaani täiesti kasutamata clip-ine. kes tahab, andku märku. tume blond on saadaval.
    ja on nii remy juukseid, kui ka mingied odavaid plastikust 😀

    AGA… no persse küll, mina tahan ka ilus olla. Ma proovisin ka ükskord, et kasvatan ise omale juuksed pähe.. proovisin seda
    placenta kogu seeriat. käisin regulaarselt juuksuris.. mitte essugi.

    seega kallis Mallukas, palun aita, mind nudipead ka ilusaks saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 20. jaanuar 2016 at 17:59

    Mul selline küsimus teadjamatele: kui ma haiguse tõttu olen kaotanud pealaelt juuksed ja läbi olemasolevate kumab pealagi, kas
    sinna ka annab panna? juuksed muidu mul täna kõigele lühikesed.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2016 at 18:44

      pigem ma prooviks HAlo siis

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. jaanuar 2016 at 07:57

    Ilusti hooldatud ja kvaliteetsed pikendused kindlasti annavad palju juurde. Eriti neile, kellel juuksed õhukesed. Ja
    püsipikendused teevad kindlasti elu palju lihtsamaks. Sinu puhul meeldis mulle nii lühike soeng kui ka pikendustega – pikad
    juuksed teevad alati pisut rohkem tütarlapselikumaks kogu välimuse 🙂 Ise pole juuksepikendusi senini veel vajanud ning ka
    lühikesi soenguid olen n-ö oma jõududega välja kasvatanud aga kui kunagi peaks tekkima tõesti olukord, kus juuksed on liiga
    õhukesed, siis ilmselt kaaluksin pikendusi. Just selle pärast, et natuke volüümi juurde saada 🙂 Ripsmepikendused on küll ära
    proovitud ning kuigi suveks oli see väga mugav lahendus, siis mingil momendil ikkagi tundsin, et enam ei taha.

  • Vasta Hambapastast ja muudest nilbustest | Suurte inimeste jutud 20. jaanuar 2016 at 00:28

    […] täna ma tahaksin hoopis kirjutada hambapastadest. Kamoon – Mallukas kirjutas 2 A4 pikkuse jutu juustepikendustest ja ma ei või nüüd hambapastast kirjutada! Mul on ainult üks tuttav olnud, kellel olid […]

  • Avatar
    Vasta K. 19. jaanuar 2016 at 23:38

    Kui ma noorem olin, siis mul olid väga-väga õhukesed
    juuksed ja ei kasvanud ka absoluutselt. 16(?) aastaselt
    otsustasin ka keratiinide kasuks, kuna pikad juuksed
    olid mu suur unistus. Mingi aeg läksid aga pikendused
    koledaks ja hakkasid mu juuste küljest ära libisema ja
    tulidki koos mu enda juustega ära, ja vot kus peale
    pikendusi hakkasid mu juuksed vohama. Nüüd on 4
    aastat möödas ja juuksed on väga pikad ja paksust on
    kõvasti juurde tulnud. Ma ei kujuta nagu ette kuidas
    nii üldse sai juhtuda, sest pikendusega tuli ikka
    metsikult karvu ära. 😀 Nüüd olen muidugi väga
    õnnelik nende üle ja ei raatsi mitte kuidagi lõigata. 😀
    Ehk ei mõju need pikendused alati laastavalt juustele,
    tänu neile ma just sain oma juuksed kasvama. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 19. jaanuar 2016 at 23:26

    Roosa on ikka mega. Nii sobib sulle. Vaatasin seda pilti
    mitu korda ja imetlesin 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. jaanuar 2016 at 23:00

    Veidi teemast mööda, aga kust see armas roosa
    kombekas pärit on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 23:01

      Kadi tõi selle Pärnust, minu meelest Panda poest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 19. jaanuar 2016 at 21:45

    See raseduse pilt on niiiniii iluuuus

  • Avatar
    Vasta R.T 19. jaanuar 2016 at 21:41

    Ma polegi kunagi ühtegi blogi kommenteerinud kuid ei saa ütlemata jätta, kui mõnus on Malluka blogi lugeda
    ? Ütleks ka, et ilus oled sa nii või naa ? Ja kindlasti mainiks, et suitsuga pilt – Kairit Tuhkaneni koopia ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. jaanuar 2016 at 21:02

    Wow, tõesti, pikad juuksed sobivad
    sulle ikka palju rohkem! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 21:13

      Aitäh, minu meelest ka 🙂

  • Avatar
    Vasta L 19. jaanuar 2016 at 20:40

    Andke andeks aga 5 h 110 salku pähe panna ? No ma ei
    tea ,, olen ise ka tehnik ja sama koguse salkude panek
    võtab 1.5 h.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 20:50

      Ma usun, et sinu vanuse juures (näen su e-mailis sünniaastat), on sul ehk kogemust ka vähem ja ehk ei ole nii korralik? 🙂

      • Avatar
        Vasta Laura 20. jaanuar 2016 at 09:45

        110 salku on täiesti normaalne pähe panna 5h. Cybercati spetsialistid panevad sama koguse pähe umbes 4h. Olen ka korra
        ise lasknud lolli peaga keratiinid ühel targal pähe panna 1.5h ja jäin praktiliselt kiilakaks. Ärge usaldage kiiret ja odavat tööd.
        Nagu Mallukas ütles, kui tahad kvaliteeti maksad ja ootad ka kauem.
        Mul olid eelmine kevad-suvi keratiinpikendused siis Cybercatist, 60cm loomulikus laines slaavi pikendused. Nii rahul olin,
        Imelised. Maksid muidugi ka korralikult, aga tegin järelmaksuga ja ei kahetse!

  • Avatar
    Vasta Jaana 19. jaanuar 2016 at 20:16

    Hei, Kas sa kasutad ka spetsiaalseid tooteid juuksepikenduste hooldamiseks? Oled sa mõelnud selle kohta blogipostitust teha?

  • Avatar
    Vasta miitsa 19. jaanuar 2016 at 20:09

    Jah, raske on olla kaunis naine. Lasin endale panna kunstküüned ja kuu hiljem võtsin maha. Pärast seda, kui üks mu õpilane
    ütles minu iseloomustamiseks, et sel õpetajal on kunstküüned. Olid head küll selles mõttes, et käed kogu aeg justkui
    hoolitsetud, aga mis pole oma, pole oma. Ja sinna midagi parata ei saa — lihtsalt on kahtesuguseid inimesi. Vähemalt juuksed on
    looduse poolt antud pikad ja suht kobedad. Kes tunneb end paremini kunstvärkidega, lasku käia. Mõne enesetundele sobib,
    mõnele mitte. NIi ongi.

  • Avatar
    Vasta Mann 19. jaanuar 2016 at 19:52

    Su kleit on super ilus!kust see pärit??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 19:55

      SheIn netipoest 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 19. jaanuar 2016 at 19:41

    Roosa on täiega sinu värv !!! Üli äge 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 19:44

      Äge jaa, aga raske hooldada 🙁

  • Avatar
    Vasta sirka 19. jaanuar 2016 at 19:34

    Juuksepikendusi olen kandnud u. 8 aastat.
    Alustasin sünteetiliste clip-inidega, mis
    maksid 500 krooni. Mõnda aega olid ilusad ja
    siis pulstusid. Mäletan et ostsin siis uued
    expressionsist ja ka siis viskasim prügikasti
    suht kiiresti. Leidsin külmkinnitusega Micro
    Loop juuksepikendused. Värvisin koos
    nendega end tumepruuniks. Neid sai päris
    pikalt kantud aga kuna need rikkusid mu
    juuksed ikka päris korralikult ära siis läksin
    clip inidele tagasi, seekord siis juba
    pärisjuustest. Nüüd olen juba u 5 aastat clip-
    ine kandnud. Kannan igapäevaselt ning kõik
    kiidavad et nii ilusad juuksed. Isegi oma
    sõbrannad kellega lähedalt kokku puutun,
    ikka aegajalt küsivad kas mul ikka pikendused
    v omad. Kuna mul endal on väga õhukesed
    juuksed siis need sulanduvad
    juuksepikendustega väga ühte ja pole midagi
    aru saada. Kuigi clip inide kandmine on
    muutunud harjumuseks siis vahel ikkagi
    tundub tüütu ja tahaks et oleks jumala poolt
    antud loomulikud pikad ja paksud juuksed 🙁

  • Avatar
    Vasta A. 19. jaanuar 2016 at 19:24

    Ma olen üks neist kellel on päris enda, pea pepsini ulatuvad juuksed. Pole kunagi mingeid pikendusi kandnud ja ma ausalt
    siiamaani ei mõista, MIKS te naised neid endale pähe topite ? Jah okei, ma saan aru, et on soov saada pikad juuksed aga… miks te
    neid sel juhul ei kasvata ? Jäätegi ju nende pikendustega jamama ja enda juukseid aina lõhkuma ….

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 19:35

      Sul hea öelda, kui sul omad olemas ju 😀

      • Avatar
        Vasta A. 19. jaanuar 2016 at 19:45

        No ja aga ega nad mul üleöö kasvanud ju, kuskil 5 aastat tagasi olid mul vaevu õlgadeni…

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 19:47

          Jaa, ma tean küll, et kui ma ootaks, küllap kasvaks, aga ma ei taha 5 aastat kole olla 🙁

          • Avatar
            Mai 19. jaanuar 2016 at 21:21

            Sellele oled mõelnud, et väga
            paljudel naistel lähevad juuksed väga
            kergelt katki ning pole võimalik
            lihtsalt kasvatada. Pluss igal
            inimesel on juustel max pikkus, üle
            mille ei kasva. Sellepärast neid
            pannaksegi.

          • Avatar
            A. 20. jaanuar 2016 at 13:45

            Ma küll juba eile kirjutasin aga väitis, et ma kommenteerin liiga kiirelt 😀

            Sa kohe kindlasti ei ole kole !! Jah sa oled ilusAM praeguste pikendustega aga igaljuhul ma siis loodan, et sa
            ükspäev suudad nad endal välja kasvatada ja ei pea nende pikendustega jamama. Päris jube on neid pilte vaadata,
            kus pole pikendusi hooldatud. Ju mulle on mõistusevastane see rahasumma ja kõik need hooldused.

    • Avatar
      Vasta Anna 19. jaanuar 2016 at 19:47

      Kõigil ei kasva need juuksed pikaks niimoodi, murduvad aina ära ja muutuvad väga õhukeseks. Mul endal täitsa keskmise
      pikkusega juuksed, pikendusi pole ja olen väga rahul. Aga mõistan ka neid, kellel pole just lihtne linalakaks saada 😀

    • Avatar
      Vasta karvadlõuksini 19. jaanuar 2016 at 23:19

      Siiamaani ei mõista? Las ma aitan
      selgust tuua sellesse müstilisse
      teemasse. Osadel inimestel on väga
      õhukesed juuksed. Võib ju pikaks
      kasvatada, aga kui juuksed on
      hõredad, siis kahjuks ei näe see väga
      ilus välja (hiiresaba oled näinud?).
      Hea muidugi rääkida ja mitte mõista
      (kuigi võiks ju üritada), kui endal
      on lausa “pea pepsini” ulatuvad
      juuksed, mis, ma oletan, on ka
      normaalse paksusega. Kui ikka on
      õhukesed, siis tihtipeale ei kasvagi
      nii pikaks või tuleb need ise enne
      ära kärpida, sest pilt on
      ebaesteetiline… Ja tead mis, mina
      jälle ei mõista, miks keegi NII pikki
      juukseid tahab. Juuksed on küll
      ehted ja kaunistavad iga naist, aga
      nii nagu nt 10 kuldketti kaelas
      mõjuvad… kohmakalt… nii on ka
      muude ehetega…

      • Avatar
        Vasta A. 20. jaanuar 2016 at 13:58

        Calm your titties karvadlõuksini ! Ma ei käi just ”trendidega kaasas”, et üks kevad on moes poisipea ja järgmine kevad juba
        kõndimist segav pikkus – mõtlen ka tagajärgedele ja ei rutta. Mulle meeldivad oma pikad juuksed ja siinkohal ei peaks ükski
        koer haukuma tulema ning punkt. Üldiselt ma seletasin ennast enda teada Mallule väga rahulikult ja soovitasin TEMAL
        üritada siiski oma juuksed välja kasvatada – siiani olen aru saanud, et ta on lihtsalt veidi kannatamatu, mitte et tal oleks oma
        lakaga mingeid probleeme.

        Üldiselt inimesed lihtsalt hooldavad oma juuksed üle või teevad erinevaid kahjustavaid toiminguid nendega – sirgendamine,
        tihe värvimine, föönitamine, soengud jne.

        • Avatar
          Vasta 35+ vanur kogemustest rääkimas 23. jaanuar 2016 at 14:17

          Need, kellel on endal kiire kasvuga
          ja tihedad juuksed, ei mõistagi
          kuidagi “neid teisi”. Mul on
          tuttavaid, kellel kasvavad juuksed
          igas kuus mitu sentimeetrit ja kes
          saavad poole aastaga oma juuksed
          lühikesest poole seljani. Ja siis
          olen mina. Mina värvisin oma juukseid
          viimati 1994. Sirgendanud ei ole
          mitte ühtegi korda. Ainus “soeng” on
          nn hobusesaba. Föönitan haruharva ja
          sedagi jaheda õhuga. Šampoone olen
          kasutanud ainult ilusalongide või
          apteekide omi, samuti erinevaid
          juuksekasvu soodustavaid kapsleid
          söönud ja ampulle pähe valanud.
          Mingeid pikendusi ei ole kunagi
          pannud. Otsustasin juukseid pikaks
          kasvatama hakata millalgi peale
          viimast täielikku poisipead ja olla
          võis see umbes aastal 1990 . Vahepeal
          olen ainult otsi lõiganud ja tänaseks
          on juuksed vööni. Mitu aastat aega
          võttis, võid ise arvutada. Ja need
          vööni juuksed ei ole sellised ilusad
          ja paksud, need on sellised, mille
          iga stilist nulliga maha ajaks.
          Õnneks on nad kohevad, mis päästab
          natuke üldpilti ja enamus tuttavaidki
          on üllatunud, kui ma mainin, et mul
          on tegelikult kaks karva viies reas.
          Jah, ilmselt on olemas ka selliseid,
          kes on tõesti oma juuksed ise ära
          rikkunud, miskipärast ma aga siiski
          mõtlen, et neid ei ole üldse nii
          palju kui arvatakse. On üks faktor
          veel, mis väga juukseid mõjutab ja
          see on tervis. Paljud sünnitanud
          naised on seda enda nahal kogenud ja
          hormoonid on vastutavad ka selle
          eest, miks teatud vanusest hakkavad
          naistel juuksed õhenema/hõrenema.
          Toidulisanditest rääkides, siis
          minule Evonia mõjus tõesti hästi, aga
          üldiselt kipub olema nii, et kui on
          organismis midagi juba valesti, siis
          nende abiainete toime mõjub ainult
          nii kaua kuni neid kasutad. Lõpetad
          ära ja mõne aja möödudes oled samas
          punktis tagasi.
          Ühesõnaga – rohkem mõistmist, maailm
          ei ole mustvalge.

  • Avatar
    Vasta Kati 19. jaanuar 2016 at 19:02

    Mis pikkuses sul praegused pikendused nüüd on? Väga ilusad ja loomulikud! Mulle meeldib, et pikkus on
    siuke keskmine pikk mitte ülipikad.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 19. jaanuar 2016 at 18:56

    Mina tegin noore ja lollina selle vea, et lõikasin oma pea tagumikuni ulatuvad juuksed poisipeaks.
    Kahetsesin seda aastaid sest mul nii hõredad ja megaaeglaselt kasvavad juuksed. Nii, ma ootasin pea
    seitse aastat, et mu juuksd vähegi normaalsema pikkuse omandaksid aga noh nende laeks jäi natukene
    pikkemad, kui õlgadeni juuksed. Siis avastasin mingi hekt clip in-id ja tundsin ennast lõppuks ometi
    inimesena :D. Aga noh eks nende igapäevane kasutamine on nagu ta on ja ausalt öeldes ega see tulemus
    ikka nii väga loomulik ka ei jää. Aga pärast seda, kui käisin välismaal lapsehoidjaks ja rikkaks sain lasin
    endale kohe päris keratiiniga juuksikendused panna. Ja no need juuksed olid ikka supper ilusad ja
    pehmed ja tõsti nagu päris. Jumaldasin neid nii väga ja hoolitsesin nende eest aga noh lõppuks sai ka
    nende aeg otsa. Kuid pärast nende ära võtmist jäin ma lapseootele ja vat siis said mu juuksed tõelise
    kasvubuusti, parema kui mistahes kapslid anda saaksid. Niiet õnneks sain ma oma loomulikud pikkad
    juuksed lõppuks tagasi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 19. jaanuar 2016 at 18:50

    See roosa pea sobis ülihästi ja oli nii meeletult SINA ,
    Kuigi tavaliselt tekib mul tahtmatult okserefleks ,
    Kui näen , et keegi juuksed roosaks värvinud 🙂 !
    Lühike lõikus tukaga sobis kah hästi tegelt ,
    Aga noh pikad on muidugi pikad .
    Eks siis jääme kaugemas tulevikus ootama jälle postitust ,
    Kui tüdinenud neist pikendustest oled ja kui tuksi need on Su juuksed keeranud 😉 !

  • Avatar
    Vasta Hally 19. jaanuar 2016 at 18:34

    Olen juuksepikendusi nüüdseks väikeste vaheaegadega kandnud umbes 10 aastat. Kunagi lahku minnes ja muutuste tuhinas
    lõikasin oma pikad juuksed ülilühikeseks ning oma suureks õuduseks avastasin, et lühikesed juuksed mulle just eriti ei sobi ning
    ajapikku selgus, et üle õlgade nad enam pikemaks ei kasvagi. Kõik pikendused on olnud keratiinpikendused, suht lollikindel
    variant ja minu juustele nad väga halvasti nagu pole mõjunud. Käin Casabellas, olen rahul. Kui pikendusi parajasti pole, kannan
    clippe, kuid need ei ole minu jaoks eriti mugavad – küll paistavad klambrid välja, kord nihkuvad kohalt 😀 Ilma juustepikendusteta
    näen välja nagu pudelihari 😀

  • Avatar
    Vasta rahel 19. jaanuar 2016 at 18:07

    Appi kui sale ja ilus sa kunagi olid :O nagu modell.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 18:08

      Jaa, olid ajad, olid majad 😀

    • Avatar
      Vasta Käts 19. jaanuar 2016 at 20:04

      Ilus on ta ju praegu kaa

  • Avatar
    Vasta Eveliis 19. jaanuar 2016 at 18:01

    Kusjuures minu arvates nägid sa lühikese soenguga palju naiselikum ja seksim välja, mu meelest sulle sobis nii võrratult see lõikus,
    aga don’t get me wrong pikad juuksed on ka kenad, ja ma isegi unistan pikkadest juustest. Ah, samas suure tõenäosusega pole
    üldse oluline, mida mina arvan, oluline on see, kuidas sina end kenana tunned, sest enesetundest algab kõik. eksju?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 18:09

      Mulle meeldis ka lühikene, aga noh, ainult esimese nädala 😀

      • Avatar
        Vasta Eveliis 19. jaanuar 2016 at 19:30

        Mõistan ka seda tunnet. Been there, done that

  • Avatar
    Vasta E. 19. jaanuar 2016 at 17:59

    Roosad juuksed olid ikka much
    awesome! Mul endal ka roosad juuksed
    olnud ja üli lahe oli, kuigi armastan
    oma loomulikku blondi juuksevärvi
    rohkem. 😀 Pikendusi mul pole kunagi
    olnud, sest endal on pikad juuksed
    olnud pmst terve elu, kuigi olen
    lõiganud paar korda päris lühikeseks,
    olen siiski kannatanud ja osanud
    rõõmu tunda ka poolpikkadest ning
    lühikestest juustest.
    Praegune tulemus on väga ilus. Ja
    üldse on ju lahe erinevaid asju
    proovida! Kiitused 😉

  • Avatar
    Vasta eliise 19. jaanuar 2016 at 17:58

    Super. Sobib väga hästi 😉

    Milline on orineteeruv hind, millega peaks arvestama?
    Tean, et hind sõltub salkude arvust jne..kuid siiski sooviks umbeski teada, mis rahaga arvestama peab 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 18:10

      Minule läks mingi 110 salku umbes. Hindu näed seal kodukalt, mis ma linkisin 🙂

  • Avatar
    Vasta kerli 19. jaanuar 2016 at 17:50

    Mina olen pikendusi kandnud pea 10 aastat ja ilma nendeta ei saa ma ELADA! Esimesed pikendused lasin panna tartus raekoja
    platsil asuvas juuksetuudios,50 tk ja nad hakkasid mul oma juusetga välja langema,lõpuks oli pea täis valgeid kiilakaid täpikesi ja
    peale selle nad laksid koguaeg nii pusasse oma vahel. Aga siis avastasin,et on kümlkinnitus olemas ja nüüd 8 aastat olen aind seda
    kasutanud ja olen rohkem kui rahul….hoolduses ma ei käi …hoian peas umbes,max 8 kuud ja siis lasen uued panna jälle …. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena Ester 19. jaanuar 2016 at 17:44

    Cybercat on võrratu! Mul on 65cm slaavi
    pikendused keratiinkinnitusega ja olen
    megarahul. Olen isegi unustanud, et 125
    võõrast salku peas. Nii mugav ja loomulik 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 19. jaanuar 2016 at 17:39

    Ma olen pikendusi kandnud 3 korral. Esimene korf
    1.5kuud, teine kord 3 nàdalat 😀 ja kolmas kord 3kuud.
    Kòigil korral keratiinid.
    Aga ma vist yks neist vàhestest kes ennast tòeliselt
    enesekindlana just lyhikeste juustega tunneb 🙂 ja nii
    ma siis eksperimenteerin oma juustega, vàrvide jms 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 19. jaanuar 2016 at 17:26

    Mina olen ka pikendusi kandud juba pea 4 aastat. Alguses alustasin küll clipidega ja olin keratiinpikenduste suhtes skeptiline,
    sest need nägid minu arvates nii võltsid välja, aga lõpuks otsustasin ikka tänu oma juuksurile keratiinide kasuks.

    Minu juuksur omab pikka töökogemust ning pikenduste paigaldamise sertifikaat on tal juba 7 aastat. Ta tellib alati
    kvaliteetseid juuksepikendusi (Easycap, Balmain) ja juuksed püsivad mul peas 6 kuud vähemalt (lõpuks lähen juba ise
    hooldusesse, sest nii palju on välja kasvanud, aga ei oleks probleemi, et kuskilt midagi ära tuleks). Ma ei julgeks kellegi teise
    hoolde oma juukseid anda! 😀 Inimesed, kes ei tea, ei saa arugi, et mul pikendused on, aga kannangi pikendusi pigem
    sellepärast, et paksust saada, mitte nii võrd pikkuse pärast.

    Ütlen sama, et pikkade juustega tunnen end palju enesekindlama ja ilusamana ja hetkel otsustasin kuu aega keratiinidest pausi
    teha ja juba igatsen neid tagasi, sest nii tüütu on clipe iga päev pähe panna, aga ilma ka ei taha käia 😀

  • Avatar
    Vasta annika 19. jaanuar 2016 at 17:26

    Hetkel kasutan clippe 🙂 varsti plaan panna
    teipjuuksepikendused.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. jaanuar 2016 at 17:22

    Panin umbes 2 kuud tagasi pikendused esimest korda, keratiin, mulle üldse ei meeldi, liiga pikad äkki 65cm, ja mõtlen
    mis teha homme selgub siis mis saab. Endal on umbes üle õlgade natuke juuksed .

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 17:23

      Jah, seda unustasin mainida, et kahjuks ei saa seda teha, et panna hästi pikki, kui enda juuksed palju lühemad. Pikendused ei tohi olla rohkem kui poole pikemad oma juuksest, sest siis näebki ebaloomulik välja. Lase lühemaks lõigata ja juuksed järku ja kindlasti on parem 🙂

  • Avatar
    Vasta Siku 19. jaanuar 2016 at 17:18

    Pikad juuksed annavad meeletu
    enesekindluse(vähemalt mulle 😀 ). Enda jaoks
    olen leidnud teip kinnitusega pikendused ja
    väga rahul. Keratiinid ka olnud, aga sellega
    kukkusin ämbrisse, sain odavalt kuid kehva
    kvaliteediga juuksed ja ka töö oli alla
    igalepoole arvestust. Kiidaksin Annely
    ilustuudiot, väga rahul tema tööga juba pool
    aastat, kindlasti jätkan seal oma juuste
    hooldamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaiti 19. jaanuar 2016 at 17:16

    Roosad olid tõesti ilusad!
    Aga jumal tänatud, et endal on pikad ja paksud juuksed ning ei pea mingite pikendustega jamama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 17:24

      Veab sul!

  • Avatar
    Vasta Maria Sumerkina 19. jaanuar 2016 at 17:14

    Olen kuulnud et kõige paremad pikendused on jodeerimis
    meetodiga paigaldatud pikendused. Need on ka kõige
    kallimad ja tehakse Tallinnas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 17:22

      Kuulen esimest korda, kuidas see käib siis?

      • Avatar
        Vasta Maria Sumerkina 19. jaanuar 2016 at 18:54

        Kuule see, kuidas käib ma ei tea. Aga tulemus pidi jääma
        perfektne, sest need juuksed on väga kvaliteetsed ja
        pikenduse kinnitus on absoluutselt märkamatu. Need pidid
        olema kõige kvaliteetsemad pikendused üldse ja kõige
        kallimad.

        • Avatar
          Vasta Maria Sumerkina 19. jaanuar 2016 at 19:09

          Tead mis kuna sa uurid kõik maailma asjad välja siis helista
          võru pop salongi seal töötab Taso tema seletab sulle mis see
          on kus pannakse ja palju maksab. Ta ise ei pane aga
          küsimustele vastab küll.

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. jaanuar 2016 at 17:11

    Olen ka pikenduste kandja ja ei oska teisiti enam olla.
    Tunnen end kohe koleda ja mitte ihaldusväärsena.
    Enda juuksed langesid enamus pärast lapse saamist
    välja, nii et ei näind teist võimalust. Olen kandnud nii
    keratiini omasid kui teippikendusi. Hetkel ka
    teippikendused. Ja näevad väga loomulikud välja. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. jaanuar 2016 at 17:22

      Ju siis mul oli jah endal kehva kogemus lihtsalt teipidega 🙂