Ma sattusin juba mõni nädal tagasi lugema mingisugusest ajakirja võistlusest, kus osalejatel on 2 kuud aega, et ennast vormi ajada. Isegi mõtlesin korra osa võtta, aga ausalt kah, teiste osalejate pilte vaadates kadus kohe mu motivatsioon ka ära. Kõik tundusid olevat jube vormis ja mis siis mina oma pekiga kuskile vehkima lähen. Ma isegi ei tea neid inimesi! Siis sündis mul veel parem mõte.

Kes veel ei tea, siis mul on Facebookis selline grupp nagu Tervislikud jutud (LINK). Seal saavad kõik trenni- ja toitumishuvilised näidata, mida nad täna sõid, kiidelda, kes trennis käisid. Leppida kokku ühistrenne ja muud säärast. Mingisugust mölisemist ja kisklemist seal grupis mina näinud ei ole! Kõik aitavad, annavad nõu ja jagavad retsepte – supermõnus “väike” komuunike. Väike on vist natukene vale termin, sest tegelikult on meid seal koos juba 1685 inimest! Aitäh kõikidele liikmetele, et tulite minu kommuuni enda tervisejutte jagama ja muidugi ootame ka uusi sõpru liituma!

Nüüd mõttest! Alates tänasest saab alguse väike võistlus nimega “Mallukaga vormi!“. Võistlus saab välja nägema selline, et selle nädala jooksul ootan ma meilile teie “ENNE” pilte. Infoks võib juures olla ka kaalunumber ning viis, mismoodi sa järgneva kahe kuu jooksul kavatsed kaalu langetada. Lisaks ka strateegilised mõõdud tänasel päeval – vöö, puus, rind, käed, jalad.

Oluline on vist ka täpsustada, et võitja ei ole teps mitte see, kes kõige rohkem kilosid kaotab, vaid üldine motivatsioon, keha trimmi vormimine ja hea enesetunde saamine. Seega ei vali võitjat välja mitte mina, vaid hoopis kolm Eesti tuntud spordiinimest. Kuna ühega on läbirääkimised veel pooleli ja kolmandat ma pole veel kätte saanud, siis ma need nimed avalikustan üsna pea. Aga ühesõnaga võitjat ei vali mina.

Loomulikult ma võtan ise ka osa, aga võidule ma siiski loomulikult ei kandideeri. Ma lihtsalt tahan saada teistest motti ja loodan, et kõik need, kelle peas praegu mõte on, et võiks ju alla võtta, löövad kampa! Vahet ei ole, kas soovid kaotada 2 kilo või 20 kilo, osalema oled oodatud ikkagi!

Ja et osalemine ja pigutamine ikka eriti magus oleks, siis on võitjat ootamas kolm suurepärast auhinda, mis kuluvad talle kindlasti peale edukat kaalulangust ära!

  • Kui kilod kaovad, kaovad ka sentimeetrid. Seega võib vabalt juhtuda, et pärast kaht kuud on sulle vanad trenniriided suureks jäänud. Seega paneb Joma Sport võitjale välja uhiuue enda valitud trennikomplekti, millesse kuuluvad uued jalanõud, trennipüksid ja trennipluus.
  • Ma usun, et enamik võistlejaid toitub juba võistlusperioodi ajal tervislikult, kuid et selles vaimus edasi jätkata, paneb Umami välja mõnusa komplekti asjadest, mis igal spordi- ja tervisehuvilisel kodus olema peab. Komplekti kuulub külmpress kookosõli, chia seemned, kanepiseemned, goji marjad, stevia, himaalaja teemantsool ja kookosvesi.
  • Ja mis oleks asi, mida iga naine peale alla võtmist ja kaunim välja nägemist tahaks? No muidugi veel parem välja näha! Selle pärast saab võitja minna Decoris Showroomi Tallinnas, kus teda ootab juuste lõikus, värvimine ja juuksehooldus. Mis saakski veel parem olla, eksole?

Loodan, et auhinnad on osalejatele motiveerivad ja aitavad natukene rohkem pingutada. Viimased PÄRAST pilte ootan oma meilile 4. aprilliks ja võitja kuulutame välja 8. aprillil. Ps! Ärge muretsege – enne pildid avalikustan ma alles siis, kui kohal on ka pärast foto. Seega sa ei pea kartma, et ma teie pekid kuskile netti laotan. Pärast võib ju laotada, sest pärast oleme me kõik supersaledad ;) Mina igatahes teen täna mõned pildid oma ENNE kausta: pesus, mingites riietes, kust ma välja valgun ja muud säärast. Teie nii palju vaeva nägema ei pea. Sobib see ka, kui saadate ühe eest ja ühe külje pealt pildi. Pilte ootan oma meilile mariannkaasik@gmail.com.

Ühesõnaga, ma loodan, et selline kambavaim aitab meid kõiki, mina olen igatahes juba väga motiveeritud ja ootan teie fotosid. Julgemad võivad meie “tervislike juttudega” facebookis liituda ja seal ka oma fotosid arengust jagada. Mul on tunne, et mina sinna laotan täna oma pekid valla, kes tahab, võite liituda, et ma seal üksi ei välgutaks :D

Lisaks utsitan ma kõiki osalejaid jagama oma trenni- ja toidupilte Instagrammis #Mallukagavormi. Siis saame kõik näha, mida teised osalejad teevad ja söövad ja ehk leiame ka nendest piltidest motivatsiooni? :)

4256987656_OH_YEAAAAAA_LETS_DO_IT_answer_1_xlarge

Mis arvate, kes on käpp ja tahab kevadel peeglist saledamat ennast näha?

Jaga: