LAPSED Rasedus

lugu sellest, kuidas ma rasedaks jäin

14. märts 2016

Lühike lugu oleks vist see, et tegime seda vanainimeste asja ja siis seemnerakk ja munarakk ühildusid kaunisse sümbioosi ja kukkus kasvama meie teine ilmaime. Kui ma aga natukene pikemalt asja räägin, siis neljandal veebruaril oli see päev, mil ma viisin Mari lasteaeda ja mul tuli pisar silma. Lisaks olin ma too öö unes kalapüüdmist näinud. Kuna ma seda blogis ka mainisin, siis kirjutasid mulle osad kommentaatorid, et kalade unes nägemine tähendab rasedust ja raudpolt olen mina ka rase. See tundus mulle üsna võimatu, sest ma olen sügisest saadik olnud üsna kursis oma ovulatsioonide ja muu säärasega, seega teadsin ma täpselt, et ovulatsioon oli olnud 29 jaanuar ja kuna sellest oli möödas vaid 5 päeva oli väga mõttetu testi teha, sest no mis test näitaks mulle viie päevaga rasestumist?

Möödus tunnike.

Ma läksin vannituppa ja krahmasin sahtlist testi. Neid oli mul seal muuseas mingi 12 tükki, sest kuu varem olin ma suure hurraaga apteeki jooksnud ja need endale kokku ostnud. Ainult et see kuu läks nii, et see hetk kui ma uksest sisse astusin, hakkasid mul päevad. Seega jäid nad sinna sahtlisse uut kuud ootama. No ja nii ma seal seisin, test käes, ja juurdlesin, kas sinna peale pissida või mitte.

Lõpuks lõin käega ja otsustasin mitte lolli mängida. Teate kui suur pettumus on pidevalt neid negatiivseid rasedusteste teha? Jubee-ee-eee tüütu! Me ju otsustasime teise beebi hakkama panna kohe peale pulmareisi ja seetõttu olen ma neid kuid üle elanud küll, kus ma loen oma viljakamaid päevi üles ja siis ootan, millal saaks juba testi teha ja siis sa ootad põnevusega need 5 minutit ja … ei essugi. Negatiivne. Muidugi sa proovid mõne päeva pärast veel, aga see on IKKA negatiivne ja siis tuleb juba selline kass peale ja pähe tulevad mõtted, et kas mul on midagi viga ja äkki ma ei jää MITTE KUNAGI rasedaks ja muud sellised asjad. Ja ma lihtsalt mõtlesin, et kui ma endale selle pettumuse valmistan, siis mõnel teisel päeval, siis kui oleks mingigi võimalus, et test üldse positiivset näitaks.

Nii panin ma selle testi kenasti sahtlisse tagasi, et 10 minutit hiljem see siiski sealt välja kraapida. Teste on mu ju jalaga segada, asi siis üks “ära raisata” mõtlesin ma.

Kui kenasti topsi pissitud ja kõik toimingud tehtud, suskasin ma selle riba sinna topsi ja jäin ootama. No viite minutit just ei oodanud, aga mingi paar mintsa ikka. Ei midagi.

“Nojah, nagu ma arvasingi!” üritasin ma ennast lohutada ja teeselda, et ma ju nagunii ei oodanud midagi ja läksin elutuppa tagasi diivanile vedelema. Selline kass tuli peale – pidin ma seda lolli testi tegema, oleksin ju võinud veel nädalakese põnevusega oodata ja mõelda, et what if.

Umbes viis mintsa hiljem helistasin ma sõbrannale, et oma kurba saatust halada. Valisin numbri ja ta jõudis just vastu võtta, kui ma parasjagu köögist tahtsin midagi võtta ja seetõttu vannitoast mööda kõndisin. Kuna test vedeles ikka kraanikausiserval, siis ma otsustasin selle lollaka üldse ära visata. Mida ta passib seal ja on negatiivne, eksole. Kui ma testi pihku haarasin, pobisesin ma Kadile: “Oota, ma helistan sulle kohe tagasi!”, panin testi lauale ja saatsin talle pildi.

screen-5215219

Ja kuna mina ka nägin, aga see test nii näruselt heledat triipu näitas, siis ma tegin kohe kaks testi veel peale, mis mõlemad teise triibukese ette manasid. Ei no selge laks! Siis ma jupp aega nutsin, naersin, nutsin uuesti, hakkasin kartma, hakkasin rõõmustama, helistasin Triinule, nutsin veel ja siis… läksin trenni.

Kuna ma Kardole FBis öelda ei tahtnud, siis mõtlesin ma oma suurepärase uudisega koduni oodata. Seega kui ma siis koju jõudsin, kepslesin ma hirvegalopil temani ja presenteerisin oma teste. “No selle pärast see prügikast neid rasedustesti pakke täis oligi,” nentis ta.

Nagu KAMMOON! Ma panin isegi kaamera filmima, et saada sellist reaktsiooni, nagu filmides on, kus mees röögatab, et: “OMG HONEY? REALLY?” ja siis me oleks pidanud minu stenaariumi läbi veel natukene põlvili maas härdusest nutma ja muud sellist. Aga ei. Ainult kommentaar asjade kohta prügikastis.

No ja siis ma muidugi sisisesin, et miks sa, raisk, prügikastis tuhnid ja minu üllatust rikud, kui ta kurvalt vastas: “Aga neid oli nii palju, et mitte märgata…”. Nojah, ise ma tegin kolm testi ja panin need köögi prügikasti. Aga noh, ÜLLATUS see sellegipoolest ei olnud, sest me oleme sellest rääkinud keskmiselt seitse kuud, nii et varem või hiljem pidi see ju juhtuma ka.

Kuna ma olen seda saladust nagu jubee-eee-ee kaua hoidnud (kuu ja 10 päeva, mis minu puhul väärib maailmarekordimedalit) siis ma ei mäletagi, mis kõik vahepeal juhtunud on. Noh ma olen nutnud täiega ja iga asja peale, ma olen taltsutamatult iiveldanud, ma olen omaette õndsalt naeratanud, ma olen tundnud hirmu ja ootusärevust ja paanikat ja põhjatut õnne ja kõiki emotsioone, mis maailmas olemas on, korda kaks.

Sest minus on lõpuks midagi head!

12806024_10153971015309911_6260527385219693251_n-2989136

Tänaseks on siis see kurepoeg kasvanud 9 nädala vanuseks ja tema tähtajaks eeldatakse muuseas 18. oktoober, mis oli ka Mari oodates mu esialgne tähtaeg. Mari puhul sai KV uuringus uueks TA’ks 14.10 ja selleks see jäi lõpuni, kuni ta siis 10.10 lõpuks pea välja pistis. Ja ülejäänud kere ka…

Ja täpselt nagu Mari puhul, on ka selle prääniku KV aeg 1. aprill. See oli ka see päev, kus ma plaanisin teile rääkida, aga ausalt, ma ei suutnud seda enam enda sees hoida. Ma ei usu ära sõnumisse või muusse sellisesse, küll aga usun ma sellesse, et ma plahvatan varsti, kui ma ei saa teile rääkida sellest, kuidas me Kardoga filme vaadates nüüd koos nutame nagu vanamutid ja kuidas on üheaegselt võimalik süüa sefiiritorti ja heeringat peale haugata. Ja kuidas ma ei ole suutnud viimased nädalad trennis käia, mitte selle pärast, et ma ei viitsiks või ei tahaks, vaid et mu vererõhk koliseb nii madalaks, et ükspäev minestasin lausa ära ja üsna nadi on nii elada, kui pea käib pidevalt ringi ja silme eest virvendab. Ja lisaks see kontimurdev uni! Kes oleks võinud aimata, et on täitsa võimalik magada 15 tundi päevas ja ikka unine olla. Ei mäleta küll sellist asja Mari ootusajast. Ei tea, kas asi on vanaduses?

Aga ma päris ainult halada ka ei taha, sest ma tahaks teile rääkida, et tundub võimatu, et päevad nii aeglaselt mööda lähevad ja sellest, kuidas elu tundub nii imeline ja täiuslik ja hea. Ja need korrad, kuidas inimesed kirjutasid mulle kommentaare, et ma lausa säran oma fotodel, siis uskuge mind, ma kihistasin pihku ja mõtlesin, et oiiiiiii kuidas ma vaid säran, kui te vaid teaks! Noh, nii palju, kui mul seda siin iiveldamise ja muude asjade kõrvalt mahti teha on.

Vot nii. Jäite ilma dramaatilisest teatamisest ja esimese aprilli naljast ja kõikidest lahedatest asjadest. Aga enamik lahedaid asju on vist alles ees 🙂 Näiteks 8. aprillil lähen ma Dr. Šoisi juurde, et ta kinnitaks mulle veelkord, et kõik on kõige paremas korras ja nagu tema puhul kombeks, ka 90% tõenäosusega saan ma siis teada ka beebi soo.

avril1-1-5794508

Ma ei oska kuidagi muud moodi seda postitust lõpetada, kui BE COOL öeldes 😀

Loe ka neid postitusi!

119 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. märts 2016 at 13:29

    Palju õnnnne, väga tore uudis! :):)
    Imelik, et see kuskile delfisse või
    kuskile pole veel sattunud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. märts 2016 at 13:31

      See on igal pool juba ära olnud 😉

  • Avatar
    Vasta mäkukoll 16. märts 2016 at 18:39

    Kuidas sa julgesid selle avalikuks teha, pole ju veel 3 kuud möödaski..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. märts 2016 at 18:54

      On kuskil garantiikiri, et kui ootad täpselt 3 kuud, et siis …. ei juhtu midagi?

  • Avatar
    Vasta G.K 15. märts 2016 at 22:56

    Palju õnne!!

    Mul on 12.nädal ja tähtaeg on 22.september, üpris
    lähestikku. Ja ka minul on hull väsimus koguaeg. Eks
    see ole see rasedus ja kevadväsimus kokku.
    Aga ole tubli ja head kosumist.

  • Avatar
    Vasta Liivi 15. märts 2016 at 20:40

    Armas uudis. Palju õnne ja kerget rasedust! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 15. märts 2016 at 15:10

    Mingi päev just mõtlesin, et
    trennipostitusi ei ole ammu olnud, et
    raudselt Mallukas rase 😀 Palju õnne
    teile!

  • Avatar
    Vasta Mina 15. märts 2016 at 13:51

    Palju õnne 😀

    väga lahe, nüüd saab kaasa elada. mul umbes kuu aega hiljem tähtaeg, hea näha mis tulemas, kuigi ma tean ise ka mis tulemas aga
    ikkagi huvitav näha kuidas teisel läheb 😀

  • Avatar
    Vasta meow 15. märts 2016 at 13:41

    Mina sünnitasin 4.veebruar, niiet mõlemil siis siuke
    tähtis päev 🙂 aga väga äge, hakkasin siis kahtlustama, kui
    oma sünnipäeval kaine olid 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 15. märts 2016 at 13:31

    Suure kuhjaga õnne ja kiiret iivelduse möödumist!
    Me ootame oma esimest kahetriibulist rasedustesti juba üle kahe aasta aga seni ei midagi. Ainult sadu OV
    teste on triibuliseks pissitud edukalt 😛
    Elan siis seni sulle kaasa ja rõõmustan kõigi teiste lugejatega koos 🙂

  • Avatar
    Vasta T 15. märts 2016 at 12:12

    Niiiii äge uudis! Palju, Palju Õnne Teile!!!
    Mina sain ka 1,5 nädalat tagasi triibulise testi ning tähtaeg on novembri alguses.
    Nii põnev nüüd lugeda ja kaasa elada kui enam-vähem samal maal rasedustega. 😛
    Kusjuures ma ostsin just eelmine reede Su raamatu ja seda lugedes mõtlesin, et Sa võiksid ikka ka nüüd uuesti rasedaks jääda,
    kuna ju nii tahate beebit. Ja vot mis uudised! 😀

  • Avatar
    Vasta Kaja 15. märts 2016 at 11:55

    Palju-palju õnne! 🙂
    Minul on tähtaeg 06.09, täna saab täpselt 15 nädalat. Šois pakkus (jättes siiski endale õiguse 10% eksida) Oscar testi ajal, et
    ootan tüdrukut.

  • Avatar
    Vasta Gyn 15. märts 2016 at 11:31

    Palju õnne ja ilusat ootust! 🙂

  • Avatar
    Vasta P 15. märts 2016 at 10:20

    Krt minul oli Detsembris peetumine ja see kuu
    ka nii ootasime aga need tobedad päevad
    hakkasid hoopis 5p varem ehk ei saa me veel
    mingit beebit 🙁

    Sinu üle olen aga meeletult õnnelik, natuke
    kade ka ? Hoia siis end eks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 15. märts 2016 at 10:11

    Minul on esimene rasedus ja ülehomme
    saan teada täpselt kui palju 🙂
    Tõenäoliselt 6-7 nödalakest alles ja
    tahaks kaaaa kogu maailmale
    kuulutada, Nii raske on sellist
    saladust hoida 🙁

    Palju õnne Mallukas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katu 15. märts 2016 at 08:45

    Niiniii hea meel teie üle, palju õnne
    teile ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 15. märts 2016 at 08:20

    ???PALJU PALJU ÕNNE TEILE!!!
    Ei taha nüüd ninatark olla aga ma juba
    aimasin seda ette 😀 sa küll kirjutasid,et
    kõik see deprekast aga hoidsin teile ikka
    salamisi pöialt,et tuleks ikka veel parem
    uudis 😉
    Igaljuhul olete selle täiega ära teeninud ja
    nii tore,et Mari saab endale
    mängukaaslase. Ei oska kirjeldada kui hea
    meel mul teie üle on 🙂
    Ma küll sünnitasin 4k tagasi aga sinu
    uudise peale tahaks uuesti rase olla 😀 ja
    nägin täna öösel unes ka,et olin.
    Meil oli ka enne meie tirtsu sündi üks
    peetumine 🙁 elasime seda nii hullusti
    üle,et ei tahtnudki rohkem lapsi ja arstide
    sõnutsi poleks saanudki ??.25
    aastaselt avastati,et mul on
    polütsüstilised munasarjad ja küsiti,et
    kuidas ma varem lapsi olen saanud..??kus
    krt ma tean?võimalused veel lapsi saada
    oli mingi ravi või kuntslikviljastamine aga
    ma polnud valmis seda kaotust uuesti üle
    elama 🙁 ja leppisime,et meil on üks tore
    poiss ja olgem õnnelikud ja tänulikud
    tema üle 🙂
    Aga siis täiesti lambist pea 2 a hiljem
    tekkis mulle huulele elu esimene ohatis.
    Kurtes seda oma õele, ütles mu õde
    kohe,et lipp nüüd apteeki ja osta
    rasedustest.Mõtlesin,et õde on lolliks
    läinud?kuidas ohatis rasedusega seotud
    on?
    Aga asi jäi mind ikkagi piinama ja kuna
    päevad polnud enam peale peetumist
    regulaarsed ja neid polnud mul pikalt
    olnud siis tegin testi ära aga mitte midagi
    oodates..valus oleks ju uuesti oodata ja
    siis kaotada.
    Testil olid kaks paksu triipu :O ma ei
    teadnud isegi kui kaua ma rase võin olla
    😀 elu kammis täiesti segamini.Olime just
    Soome kolinud lapsega mehe juurde
    elama, pidin kooli minema soome k
    õppima ja nüüd siis selline uudis 🙂 aga
    lubasime mehega,et ei looda suurt midagi
    ennem kui Kõik arstid läbi käidud ja kõik
    korras on 🙂
    Kõik oli suurepärane ja nüüd on meil
    pisike Kerttu kes on meie kõigi kolme
    suur silmatera 🙂 vaata mis ringkäike
    saatus meiega tegi 😀

    • Avatar
      Vasta Riin 15. märts 2016 at 16:30

      Nii armas lugu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 15. märts 2016 at 07:32

    ma võin ise sulle juba lapse soo öelda….poiss mis poiss 😀 sellised kõrvalnähud olid täpselt ka minul… aga noh elame näeme eks.
    igal juhul suured õnnesoovid kogu perele.

  • Avatar
    Vasta Reet 15. märts 2016 at 07:18

    Väga tore uudis. Palju Õnne kohu
    perele! MArist tuleb imeline suur õde
    ja teist Kardoga lahedad kahekordsed
    vanemad 🙂 !

  • Avatar
    Vasta E. 15. märts 2016 at 07:16

    Palju õnne!
    Mul samuti TA seal oktoobris, eelmise lapsega
    oli 05.10, tuli 17.10. Seekord TA 19.10, eks ole
    näha millal tulla otsustab. :p iiveldus on
    meeeeeletu, iga hommik oksendan sappi
    jnejne, eile oksendasin terve päeva. Ja see
    väsimus, eriti praeguse 1a5k poisi kõrvalt…

  • Avatar
    Vasta monsa 15. märts 2016 at 06:35

    Nii äge! Palju õnne!
    Tahtsin Sulle kirjutada just mingi hetk ,et pean sellest kõhnumisprojektist loobuma. Mul on tähtaeg 13 oktoober 🙂
    Koguaeg on pohmelli tunne,nii et ma veel oma kaua oodatud rasedust ei oska nautida täiel rinnal. Testide kohal koogutasin u
    aasta . Nii mõneski apteegis olen tuntud nägu ,et nagu kogun neid või oleks fetish pissida igal hommikul kuhugi mujale kui potti.
    Ja tahaks ka fb s rasedusega seonduvaid hädasi Ja rööme kurta 🙂 Mul on neid päris vingeid.

  • Avatar
    Vasta A. 14. märts 2016 at 23:11

    Jesssssssssssssssssssss ma olen nii õnnelik 😀

  • Avatar
    Vasta daria 14. märts 2016 at 23:01

    Juhuu, mina olingi see kala peal ennustaja. Ütlesin ju, et
    asi toimib! Õnne Sulle ja Sinu imelisele perele 🙂

    • Avatar
      Vasta MP 15. märts 2016 at 09:22

      Hmm… kus te kõik seda võtate, et
      unes kalade nägemine tähendab
      rasedust? Kui unenägude seletajaid
      vaadata, siis seal ei ole mitte
      midagi sellist kirjas, vaid kalade
      unes nägemine tähendab hoopiski palju
      teisi asju. 🙂
      Oleks huvitav teada küll.

      • Avatar
        Vasta daria 15. märts 2016 at 15:33

        Vene ebausk! Teaduslikid põhjendused puuduvad 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 15. märts 2016 at 15:37

          Mina kuulsin ka alles nüüd esimest korda 😀

  • Avatar
    Vasta Aliis 14. märts 2016 at 22:24

    Scrollisin siin ikka üles ja alla ja otsisin kohta, kuhu linnuke või laik kirja panna! Mõni ikka oskab nii hästi sõnu ritta seada! Palju
    õnne ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Ell 14. märts 2016 at 22:23

    Wiiiii!!!! Kas tänasega on täpselt 9 nädalat?
    Paljupalju õnne!!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 22:26

      Ei tea öelda, see oleneb UH masinatest ja mõõtjast, aga no 9 umbes jah 🙂

  • Avatar
    Vasta H 14. märts 2016 at 22:02

    Ma juba selle ootamise postituse juures mõtlesin, et ilgelt kahtlane 😉 S.t. et pealkirja nähes mõtlesin, et kas tõesti lõpuks ja siis alt
    juttu lugedes ei saanudki teada:D Aga palju, palju õnne!!!

  • Avatar
    Vasta Ann 14. märts 2016 at 22:02

    Ma ei tea miks….aga see uudis tekitas minus nii hea ja
    sooja tunde 🙂 ju ma vist siiralt elan kaasa teile… 🙂 palju
    õnne, lapsed ongi kuldaväärt 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 14. märts 2016 at 22:02

    Oi palju õnne!! 😀

  • Avatar
    Vasta A 14. märts 2016 at 21:58

    Väga väga äge uudis!! Mind huvitab mis Mari asjast
    arvab ja kuidas tema sellele reageeris? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 21:59

      Eee… Ma arvan, et Mari ei tea, mida see tähendabki 😀

      • Avatar
        Vasta Diana 15. märts 2016 at 07:41

        Oota kui kõht kasvama hakkab ja siis saab Mari ka aru.
        Enda kahesele rääkisin algusest peale, et tita kõhus aga
        nüüd kui nädalaid juba 28+ käib ja patsutab ning
        musitab vennat. Üritan teda ikka võimalikult palju
        sellesse titendusse kaasata, näitan talle alati, kui mõne
        riidehilbu taas ostnud olen ja räägin kui jälle mõne
        räige hoobi kõhtu saan 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 14. märts 2016 at 21:57

    Ma just loen au raamatut ja seal sa kurdad ka
    väsimuse üle paidevei 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 14. märts 2016 at 21:47

    No nii ägeeeeee ikka 😀
    Palju õnne veelkord ja imelist ootamist!

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. märts 2016 at 21:44

    Palju-palju õnne! Samas olen ka nii kade, ise proovime juba augustist, aga seni ei midagi…..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 21:57

      Ma tean, mida sa tunned, aga pea vastu!

  • Avatar
    Vasta G 14. märts 2016 at 21:26

    Hehe, ma olin see õnnelik, kes
    detekiivi ei pidanud mängima ja
    juhtusin kuulma, kuidas sa Järve
    Selku poejärjekorras kõva häälega
    juba järgmisel päeval rõõmustavat
    uudist rääkisid 🙂 Palju õnne ja
    rõõmu rasedusest ja perelisast!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 21:29

      Haha, issand, kellele ma sellest siis rääkisin 😀

  • Avatar
    Vasta Ellika 14. märts 2016 at 21:25

    Väga hea meel teie üle..
    Ma isiklikult ei aimanud üldse et rase olen kuigi ju
    ootasin teist ka esimeset rasedusest sain teada alles
    5ndal kuul .müstika kuna kõik oli nii nagu pidi ja arsti
    juures ei old kah mingit märki et rase
    .teise lapse puhul ytles mees et kle imelik et sul hiljaks
    jäänd aga kuna koguaeg ebaregulaarne menses siis
    noh ei old märkimist väärt kui senini et otsustasin
    siiski uurida ja 14.veebruar.2015 hommik tegin testi ja
    head sõbrapäeva oligi positiivne..kuigi e3lnevad
    korrad negatiivseks osutund ..aga kohe seekord
    täpne..lahe ..hea sõbrapäeva kink mehele ..pole
    elusees näind et mees vahetaks näos värve nagu
    kameelion algul valge nagu lubi siis kui poindile pihta
    sai siis oli kerge roosa ja siis jumala punane ???
    aga 10 oktoober sündis siis tütar 55cm pikk ja 4.236
    kg kaaluv nunnukas ?EDU ja jaksu teile lahe…

  • Avatar
    Vasta Ty 14. märts 2016 at 21:24

    palju õnne! Elan teile kaasa nagu esimene kordki! PS! Üks äge mutt kirjutas rasedusest raamatu – soovitaksin endale ka osta ja
    läbi lugeda! :D:D:D

  • Avatar
    Vasta Sigrid 14. märts 2016 at 21:23

    Palju palju õnne Teile! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 21:24

      Aitäh 😀

  • Avatar
    Vasta J. 14. märts 2016 at 21:17

    Palju õnne! Sellised uudised on alati
    nii meeldivad (ei loe isegi see, et
    sa inimest reaalselt ei tunne) 🙂
    Äkki sünnib teile poiss ja saadki
    Johannes Endel nimeks panna – see oli
    vist see suure tähendusega nimi su
    jaoks? Minu meelest armas mälestus
    arvestades kui palju sa pappast
    kirjutad (need mu jaoks kõige
    meeldivamad ja siiramad postitused
    sinult olnud, kus sa pappat mainid 🙂
    kuidagi kõnetavad)! Kuigi kaks
    tüdrukut oleks ka väga
    “blogimaailmale” kohane 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 21:25

      Johann Endel* aga jah, mul ausalt pole mingit eelistust! 😀

    • Avatar
      Vasta Skorpaneiu 14. märts 2016 at 21:28

      Palju palju õnne ka minu poolt!
      Aga mina arvan, et tuleb tüdruk ja
      arvan seda seepärast, kuna tal ju
      iiveldab. Poissi oodates ei pidanud
      ajama iiveldama, kuigi alati see
      paika ei pea ja päris nii vist ei saa
      võtta? 😀 Aga jään ikkagi oma
      arvamuse juurde, et tuleb väike plika. 😀

      Palju palju palju õnne veelkord Teile!

      • Avatar
        Vasta Sandra 14. märts 2016 at 22:26

        See jutt iiveldamise kohta küll paika ei
        pea ? Kui ma poissi ootasin,siis
        oksendasin ma 9 kuud järjest,IGA
        PÄEV,vahel ka mitu korda
        päevas.Oksendasin ka isegi enne
        lõikusele minekut.Siiani naeran,et kui
        peaks kõhugripp tulema kallale koos
        oksendamisega,siis pole probleemi,ma
        selle teemaga juba vana sõber.?

      • Avatar
        Vasta palju õnne 15. märts 2016 at 13:34

        ei pea paika iiveldamise jutt. Mul
        esimese poisiga iiveldas kergelt,
        teise poisiga oli wc – pott mu parim
        sõber, kui oli tüdruk oli nii ja
        naa…nagu oleks iiveldus ja nagu mitte.

  • Avatar
    Vasta P 14. märts 2016 at 21:17

    Oh, nii tore, palju õnne teile! See on nii tuttav tunne,
    et nagu muuseas enne äraviskamist vaatad veel korra
    testi ja seal see on – õhkõrn teine triip :D. Mina seda
    “kuivamistriipu” muidugi kohe tõsiselt ei võtnud, kuigi
    väga ootasin, ja pidasin veel kõva peo samal õhtul
    maha. Aga mingi imelik tunne jäi sisse, nii et tulid uued
    testid ja uskumatu õnnetunne. Mul tähtaeg augusti
    lõpus, esimene laps. Imelist ootusaega ja tore, et
    hakkad nüüd jälle beebijutte ka kirjutama :).

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. märts 2016 at 21:13

    Ma ulun nagu lollakas . Mul on nii heameel sinu üle .
    Hoian pöidlaid varbaid, et kõik hästi läheks lõpuni sul
    ☺ kuna viimasel ajal on neid rasedusega kurbi
    sündmusi palju ja ise elasin ka üle alles ..
    No palju õnnne sulle su mehele ja marimummile ka ?
    Beebid on nunnud ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. märts 2016 at 20:58

    Nii lahe. Palju õnne ja muretut
    kõhukasvatamist.

    Mina oma viimase raseduse sain ka nn unenäo
    järgi teada. Need samused kalad tiigis ja ma
    püüdsin neid. Lisaks ka kohe soo, sest minu
    nähtud kalad tähistasid poissi. Ega ma ka
    einuskunud. Ja testi tegin ka ikka alles siis kui
    päevad olid pea kaks nädalat hiljaks jäänud .
    Ka esimese raseduse sain varakult unenäo
    kaudu teada 😀 Seega me kalad eriti
    20.veebruari kalad peaks neid unenägusi ja
    muid “ettekuulutusi” uskuma ja tähelepanema
    😉

  • Avatar
    Vasta Katrin S 14. märts 2016 at 20:55

    Oi kui lahe! Palju õnne! 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta J 14. märts 2016 at 20:54

    Palju palju õnne. Meie peres kukkus ka vahvalt välja see laste tegemine poiss 15. Veebruar, kaksikud
    plikad 18. Veebruar ja mehel on 8. Veebruar sünna 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 14. märts 2016 at 20:52

    Palju palju õnne!! Super uudis! Olete ikka
    nuntsikud küll 😉

  • Avatar
    Vasta Kärt 14. märts 2016 at 20:47

    Juuhuu! Palju õnne! 🙂 Saame koos rasedad olla! 😀 Kuigi ma
    pudenen ennem 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 14. märts 2016 at 20:46

    Lihtsalt nii tore uudis! Palju, palju õnne! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 14. märts 2016 at 20:42

    Palju õnne teile!

  • Avatar
    Vasta g 14. märts 2016 at 20:39

    Oo, suured suured õnnesoovid! Nii tore on lugeda selliseid uudiseid. Ise üritame ka teist last saada hetkel, siiani ei ole
    õnnestunud, aga noh, kui aeg on õige, küll ta tuleb. PALJU ÕNNE!

  • Avatar
    Vasta Eliache 14. märts 2016 at 20:38

    Kas oled sellele ka möelnud, et kas sooviksid,
    et teine laps sünniks samal päeval mil Marigi, et
    oleks mõlemal samal päeval v siis mitte?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:45

      Ma ei tahaks küll, et neil samal päeval sünna oleks. Iga laps tahab ju, et sünnipäev TEMA päev oleks 😀

      • Avatar
        Vasta M 14. märts 2016 at 21:02

        Ei tea midagi, meil on õega kolm aastat vahet aga sünnipäev samal päeval, ja väiksena arvasime, et kõigil õdedel-vendadel
        ongi alati ühel päeval sünnipäev. See tundus kuidagi nii loomulik, et muidugi on meil korraga sünnipäev, ja üldse ei igatsenud
        seda ENDA päeva taga 🙂

        • Avatar
          Vasta Riin 15. märts 2016 at 16:34

          Meil on õega 3 päeva vahet ja mind väiksena
          häiris see jubedalt, praegu enam ei häiri,
          lihtsalt peab kokku leppima, kes kunas peab 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 14. märts 2016 at 20:38

    Palju palju õnnne ja ilusat ootusaega, minul varsti saab see ootusaeg läbi ma pudenen järgmine kuu juba,
    aga usu kõik läheb lõpuks hästi kui ise sellesse usud 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 14. märts 2016 at 20:36

    Nii lahe!! Eriti kui inimene on nii kaua midagi oodanud ja siis see hetk ükskord kätte jõuab! Õnnitlused suured tõesti 🙂
    Mõtlen siin lihtsalt, et kui huvitavalt kaks ühtemoodi ärevil poolt on nende testikestega, ühed kardavad teist kriipsu ja teised
    kardavad, et ei ole teist kriipsu 😀

  • Avatar
    Vasta pohlake 14. märts 2016 at 20:35

    Jess…mul on Marivanune tütar ja
    12.aprill saan teise soo teada.
    Hoiame pöialt!

  • Avatar
    Vasta Kertu 14. märts 2016 at 20:34

    Appi, ma jätsin pooled su lõigud vahele, et lõppu ruttu jõuda ja aru saada, et see ei ole mingi vana postitus või mingi jama. Nii nii
    äge! Palju palju õnne sulle! 🙂

  • Avatar
    Vasta allukas 14. märts 2016 at 20:34

    Palju õnne teile!

  • Avatar
    Vasta Kelly 14. märts 2016 at 20:34

    Mulle tundub,et elu24 jälgib iga su hingetõmmet, et uudis JUBA üleval on! 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. märts 2016 at 20:28

    Armas Mallu!
    Ilusat rasedust sulle ja head söögiisu
    kasvamist 🙂 Kannatlikku ja rahulikku meelt
    Marimummi kasvatamisel.Korralikku
    kosumist ka kõhubeebile ja üks kalli ka
    sulle,mis siis,et sulle kallistada ei meeldi!
    Sa oled ikka üks ilus Naine!

  • Avatar
    Vasta E 14. märts 2016 at 20:24

    No selle uudise peale ei oska midagi muud kosta, kui, et Palju õnne ja hoia end! Tore, et Mari-Johanna
    saab nüüd mängukaaslase. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. märts 2016 at 20:23

    Niiiiiiiiiiiiiiii lahe!!! Palju-palju-palju õnne ja musisid ja kallisid ka! 😉

  • Avatar
    Vasta Karks 14. märts 2016 at 20:23

    palju õnne! ma ka oktoobrika ootel 3.10:) poja mul ka
    oktoobrikas 21.10.2014

  • Avatar
    Vasta elex86 14. märts 2016 at 20:23

    Jeiii, palju õnne veelkord! 😉

  • Avatar
    Vasta Helen 14. märts 2016 at 20:22

    Palju õnne Teie perele! Beebiuudised vaid
    rõõmustavad! Endalgi paari kuu pärast uus maimuke
    tulemas.. (nii põnev! 🙂 )
    Et kõik superhästi ja ladusalt kulgeks! 😉 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 14. märts 2016 at 20:22

    Hästi hästi palju õnnesid Teie armsale perele,õnne Sinule,Kardole ja Marile 🙂

  • Avatar
    Vasta L 14. märts 2016 at 20:20

    Palju õnne!
    Teeb meele rõõmsaks ja samal ajal veidi kurvaks(a rohkem ikka rõõmsaks 😉 , et vähemalt teistel edeneb
    mugude tootmine paremini kui endal. Sellised uudised annavad lootust juurde, ole tubli!

  • Avatar
    Vasta Marii M 14. märts 2016 at 20:20

    Palju palju õnne :)! Suuuurepärane uudis :)!

  • Avatar
    Vasta A 14. märts 2016 at 20:19

    Õnnitlused, kaua tehtud kaunike? Meie peres oodati
    teist rasedust mitu aastat, tegin iga kuu mitu testi ja
    kui olime lootust kaotamas, tuli positiivne test…Enne
    seda toimusid suured elumuutused, positiivsuse poole
    muidugi.Varstivarsti juba sûnnitama?

  • Avatar
    Vasta monika 14. märts 2016 at 20:19

    Jeiiiii Mallu , ühesõnaga hoian näpe- varbaid ja kõike muud et 18 okt saad titte oleks mulle ka synnipäevaks hea kink 🙂 Mina
    kusjuures sain oma heleda triibu 3 pva tagasi ja ootan nädalakese siis ka kappan arstle 🙂

  • Avatar
    Vasta käta 14. märts 2016 at 20:18

    Ma ei oska midagi ilusat öelda 😀
    Mu armas rasedake

    • Avatar
      Vasta käta 14. märts 2016 at 20:18

      Peale selle et I TOLD YOU SO!

  • Avatar
    Vasta Laura 14. märts 2016 at 20:17

    Palju palju õnne Mallu, nii armas, et Mari saab omale
    mängukaaslase(või mitte :D), palju edu kõiges mis
    tulevikus tuleb! :))

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2016 at 20:16

    JESS, MALLU! Palju õnne! 😀

  • Avatar
    Vasta sandra 14. märts 2016 at 20:16

    omg ma ei tea kas ma olen mingi sensitiiv või ei aga… ma teadsin seda! 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 14. märts 2016 at 20:16

    Palju, palju õnne uue perelisa üle,
    oled tubli naine olen kõiki su
    blogisid lugenud ja loen ka edaspidi
    edu ja jõudu ning jaksu kõiges !! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. märts 2016 at 20:16

    Palju õnne 🙂 Tõesti oli tore seda uudist lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta K 14. märts 2016 at 20:15

    Oh nii vinge 🙂 Palju õnne!

  • Avatar
    Vasta Ann 14. märts 2016 at 20:13

    Minu esimene laps sünnib juulikuus lootuste järgi ..ja mul on tervise mured,et kui jalutan siis rinnus tekib raskustunne ja mitu
    korda on pilt järjest pimedamaks läinud,õnneks olen suutnud ennem kükitada või istuda kuhugi pole veel täitsa ära minestanud .

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:16

      Mul juhtus see jube ootamatult, sest ma isegi mitte ei kõndinud 😀

  • Avatar
    Vasta ML 14. märts 2016 at 20:13

    Nii lahe, palju õnne! 😀 Ja 18.10 on väga hea päev sündimiseks, ma tean, mul ka siis sünna 😉

  • Avatar
    Vasta KK 14. märts 2016 at 20:12

    APPI! PALJU PALJU PALJU ÕNNE, MALLU!!!!! 😀

  • Avatar
    Vasta Inger 14. märts 2016 at 20:11

    Juhuuuu!!!
    Palju, palju õnne ja kõike muud head! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mallu 14. märts 2016 at 20:10

    Jeee! Mallu !!! Palju õnne ! ?????

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:11

      Aitäähhh 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 14. märts 2016 at 20:10

    Kas sa nyyd saadad oma ylejäänud
    testid smartpostiga mulle palun?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:11

      Ma kahjuks tegin nad kõik esimese nädalaga ära, et KINDEL olla 😀

      • Avatar
        Vasta Ma 14. märts 2016 at 20:12

        Faking hell. Pole võimalik 😀 hahahahaaa

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:13

          Ma pean tunnistama, et ma isegi ostsin mõne juurde 😀

          • Avatar
            Ma 14. märts 2016 at 20:20

            Hahahahhaaaaa apppiiiiii ??
            Teeme seda homovärki nyyd jälle ??

  • Avatar
    Vasta Killukaz 14. märts 2016 at 20:10

    Palju Õnne!!!Nii tore uudis:)))Imelist ootamist♡

  • Avatar
    Vasta Keidy 14. märts 2016 at 20:10

    Wauuu, nii super uudis ??? Mega palju
    õnne teile Kardoffeliga ??????

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:11

      Jee, tänuud!

  • Avatar
    Vasta T 14. märts 2016 at 20:10

    Paljuuu paljuuu õnne armas Mallukas!

  • Avatar
    Vasta L 14. märts 2016 at 20:10

    Palju õnne! Tõest südantliigutav oli lugeda, et juba nii kaua tahtsite teda, mitte, et ups, juhtus. Väga tore, palju jõudu ja jaksu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:10

      No ma ei ütleks nüüd, et need upsid sugugi kehvemad on, teine on ka päris mõnus präänik, mis siis, et ups 😀

  • Avatar
    Vasta Kreete 14. märts 2016 at 20:09

    Omaigaad… Niiiiiiii äge! 😀 Paljupaljupalju õnne teile!:)

  • Avatar
    Vasta Kelly 14. märts 2016 at 20:09

    No sõnad on üleliigsed praegu , ei oska midagi tarka kosta , lihtsalt ülisuur rõõm Teie üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Getri 14. märts 2016 at 20:08

    NII LAHE! Ja nii tore, ausalt!

    Palju õnne Sulle!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:10

      Aitäh, lahe on jaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 14. märts 2016 at 20:08

    Mul kaaaaa päevade järgi 18.10 tähtaeg ja arvuti järgi
    13.10 😀
    Täna sai 9 nädalat täis 😛
    Niiiii äägeee !!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:10

      No siis me oleme sinuga ikka väga ühes paadis. Tule meie salajasse fesarigruppi ka siis 😀

      • Avatar
        Vasta P.K. 14. märts 2016 at 20:25

        Ma sooviksin ka tulla sinna gruppi kui
        võimalik. Mul oli peetus oktoobris ja nüüd
        olen uuesti rase. Täna sai 10 ndl. 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:37

          Lisa mind FB sõbraks, siis saan lisada 🙂

      • Avatar
        Vasta Janne 14. märts 2016 at 22:26

        Ma ei leia sind fessarist , vnh su õiget kontot 😀

  • Avatar
    Vasta H 14. märts 2016 at 20:07

    Äge! Palju õnne!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. märts 2016 at 20:09

      Aitäh!