0
Beebiootus Beebiootus Lapse üles kasvatamine LAPSED Mari Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

minu päev piltides

25. aprill 2016

No tegelikult terve päev ei klõpsinud pilte teha, näiteks tööl tegin ma vaid kaks pilti ja need olidki mu kotisisust, mida ma siin juba enne näitasin. Aga kui tööpäev läbi sai (natukene varem, tänu sellele, et ma lollakas unustasin läpaka laadija koju :D), siis sain korraks sõbrannaga kokku, sest mul oli täna ümber kleit selga tõmmatud ja ma tahtsin enda väikest punust pilti teha. Noh, et oleks hiljem hea vaadata või nii. Ma alguses mõtlesin ikka, et teen nii, et ühel taustal ja ühtede riietega, aga ma nagunii tean, et mul selle jaoks järjepidevust ei ole ja no las siis olla mingisuguseidki pilte, mis siis, et erinevad.

dsc_0543-5331161

Selle pildiga meenub mulle selline lugu, et ma ükskord kuulsin, kuidas kaks tüdrukut sosistasid, et näe, see on ju see mallukas! Kolmas sosistas vastu: “Issand, kas te näete, et tal on püksis auk?!”. Mul muuseas OLIGI tol päeval retuusis auk ja täna silkasin jälle auguga sukaga ringi. Ma loodan, et meedia asendab varsti mu staarblogija tiitli aukpüksi omaga!

dsc_0538-8386948

Kui me siin outfitist räägime, siis selle laheda mummulise kleidi sain ma 3 euriga Paavli kaltsukast. On see vast saak! Saapad on endiselt eelmine aasta Triinu käest skooritud.

Kohe peale seda lippasin ma Mari lasteaeda, sest see pidas täna 66. sünnipäeva ja selle puhul olid lapsed teinud etenduse. Vanemad pandi kõik ritta istuma ja paluti ette panna maskid, et lapsed meid ära ei tunneks ja sülle ei tormaks. Ma mõtlesi, et vaevalt küll nüüd üks silmamaskikene meid ära maskeerib, aga täitsa lõpp – lapsed EI TUNDNUDKI meid ära! Kui me pärast maskid eest võtsime, siis nad olid kõik nii üllatunud näoga, et kust meie välja kargasime.

Etendus oli muidugi suures jaos ikkagi kasvatajate tants ja trall, sest 80% lastest ei saanud eriti midagi aru, mida teha vaja oleks. Või nad lihtsalt ei tahtnud seda teha. Muidugi nokkis ka Mari pool aega rahumeeli naeratades nina ja vaatas, kuidas teised tantsivad. Aga mis siis, et Mari ainult ühe õige koha peal plaksutas, tuli mulle ikka pisar silma. Mari esimene etendus. Nii armas! Minu armsake!

dsc_0601-7118777

dsc_0612-1370963

Kui etendus vaadatud oli, siis pakuti õues küpsisetorti, mida lapsed ise hommikul tegid, nii tublid! Me siis natuke tuiasime seal, aga siis tulime ruttu koju, sest ma tellisin Marile pesakiigu ja seda tuldi ära tooma, seega me pidime koju kiirustama, et see vastu võtta.

Kuna ilm oli ilus, siis tsillisime natukene veel väljas. Mis siis, et mängumaja veel valmis pole, siis liugu saab juba lasta ja muud Marile vaja ei olegi. Nõnda me siis natukene lustisime, kuni jahe hakkas ja pidime tuppa tulema. Ma loodan, et see nädal saame selle majaga ühele poole, sest ma tahaks seda juba värvida ja sinna lillekaste panna ja üldse selle armsaks teha 🙂

dsc_0637-3471101

dsc_0631-4498535

dsc_0627-9817646

Muuseas, Mari roosa kombe oli nii must ja ma huvi pärast proovisin, et kas Mari vana sinine kombekas talle ka selga läheb. Täitsa hämmastaval kombel läks küll, seega võib öelda, et päris pikk kasutusaeg 49€ eest! Ainukene miinus sellel kombekal on see, et see on jube libe. Iga kord kui ma tahan Mari sülle võtta, siis ta lupsab nagu libe kala minema.

ennepärast

Ühesõnaga, kuidas teil tänane päev läks :)?

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta kaire 26. aprill 2016 at 08:48

  Maril on igal pildil naeratus .See teeb tuju nii rõõmskas .Kui oma lapsed naeratavad on Maailm niii ilus!
  http://www.nextlifeweb.blogspot.com

 • Avatar
  Vasta Mariann 26. aprill 2016 at 08:39

  😀

 • Avatar
  Vasta Sandra 25. aprill 2016 at 23:37

  Mari on tõesti lihtsalt niiiiiiiii armas! Mitu
  korda kerisin vahepeal üles ja vaatasin uuesti
  neid pilte..ja uskumatu ikka, KUI kiiresti
  lapsed kasvavad. Eelmine jaanuar oli ju täiesti
  tita..ja nyyd juba suur preili!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 26. aprill 2016 at 06:56

   Jaa, lapsed kasvavad nii ruttu 🙂

 • Avatar
  Vasta Kätlin N 25. aprill 2016 at 21:51

  Mari on nii Kardo moodi ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 21:52

   🙂

 • Avatar
  Vasta Tuuli 25. aprill 2016 at 19:25

  oeh, Mari on niiii armas laps!!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 19:34

   Jaaa! 😀

 • Avatar
  Vasta R 25. aprill 2016 at 19:06

  Viimased pildid Marist on lahedad – vasakpoolsel oleks nagu “thumbs up” ja parempoolsel oleks nagu kummitus
  taustapeegelduses (ma loodan, et ei ole :D).

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 19:11

   See kummitus on Kardo 😀

 • Avatar
  Vasta jaana 25. aprill 2016 at 18:47

  no lapse kombekas on ju rohelist värvi mitte sinist värvi, lihtsalt huvi pärast küsin et kas oled värvipime.? aga blondi peaga ja
  punaste huultega oled sa väga Galojani moodi

  • Avatar
   Vasta helen 25. aprill 2016 at 18:54

   täitsa sinine on 😀

  • Avatar
   Vasta Tri.n. 25. aprill 2016 at 18:57

   Kombekas ON ju sinine(helesinine täpsemalt),
   võibolla sa ise ei näe hästi värve?

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 19:11

    Ma olen aru saanud, et ma ise päriselt olen natukene värvipime, seega ma ei pretendeeri selle peale, et see kindlasti roheline või sinine on 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 19:12

   Natukene võin olla küll jah. Ja see galojani osa…Kardo just vaatas NLst Galojani pilte ja oli nagu iuuu, kui rõve naine 😀

  • Avatar
   Vasta G 25. aprill 2016 at 19:16

   Minu jaoks on vägagi türkiissinine, mis tähendab seda, et ühed tõlgendavad seda kui rohelist ja teised kui sinist. Niiet minu arust
   on teil mõlemal õigus 😀

   • Avatar
    Vasta Aveli 25. aprill 2016 at 19:33

    Isegi kui mõlemal on õigus on väga veidral mingil kommenteerijal tulla lahmima, et “kas sa oled värvipime?” ..:D

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 19:34

     Äkki nad küsisid lihtsalt? Sest ma olen vist küll 😀

 • Avatar
  Vasta nt 25. aprill 2016 at 18:21

  Vahvad pildid 🙂 Eriti esimene. Küll
  see taustal olev isik võis imestada,
  et mis teil viga on, poolpaljalt
  külma ilmaga õues ja pildistavad.

  Aga su küsimusele vastata, siis
  kirjutasin täna eksamit, läks nii
  kehvasti, et ma arvan, et nad võtavad
  mult põhikooli lõputunnistuse ka ära 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 18:23

   Muuseas päikese käes oli 10 kraadi ja väga soe isegi 🙂

  • Avatar
   Vasta L 25. aprill 2016 at 18:25

   Haha 😀 😀

  • Avatar
   Vasta laura 25. aprill 2016 at 18:33

   Nt mul sama seis selle eksamiga.. 😀

  • Avatar
   Vasta janeli 25. aprill 2016 at 18:43

   Täpselt sama tunne seoses tänase eksamiga! 🙁

  • Avatar
   Vasta Mariann 25. aprill 2016 at 18:51

   Mari on igal pildil nii armas!!! 🙂

   Ise kirjutasin ka täna lõpueksamit. Loodetavasti läks
   hästi ja üks lõik sai isegi Mallukast kirjutatud 🙂

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 25. aprill 2016 at 19:12

    Ooo, mis sa minust kirjutasid :D?

    • Avatar
     Vasta Janeli 25. aprill 2016 at 20:27

     Ma panin ka mustandisse Mallu sisse, aga kui puhtandit hakkasin kirjutama, siis tundus, et läheb täiiiega mööda ja ikka
     ei julgenud panna 😀 Aga noh järele mõeldes läks ikkagi jumala aia taha see eksam :S

     • Mallukas
      Mallukas 25. aprill 2016 at 20:32

      Mis sa mustandisse kirjutasid 😀

    • Avatar
     Vasta Mariann 25. aprill 2016 at 22:41

     Kirjutasin kirjandi inimeste suhtumisest
     aususesse ja petmisse ja siis kirjeldasin,
     kuidas ühel toredal blogijal Mariannil
     (nimekaim) tundub olevat elu tõde enda
     jaoks nii paika seatud, et seepärast tema
     lugejaskond nii suur ongi….ja et sellel
     Mallukal on nii konkreetsed mõtted ja
     selged ja ausad seisukohad, et kohe lust on
     lugeda. Ee veel oli midagi sellist, et sa ei
     karda tõde tunnistada ja oma lugejate vastu
     aus olla, sest sa oled uhke selle üle mis sul
     on ja ei muretse, mis teised sinust arvavad.

     Väga segaselt ja ebakorrektselt sai see lõik
     kokku võetud, aga kuidagi sidusin selle
     teemaga ja kokku tuli loodetavasti rahuldav
     kirjand.

     Ole tubli ja jätka samas vaimus!

     • Mallukas
      Mallukas 26. aprill 2016 at 06:58

      Oii, no väga armas jutt muidugi. Aga elu tõde on mul tõesti paika seatud, ma olen otsustanud, et see on olla õnnelik. Kohe, kui ma enam ei ole, siis ma esiti halan ja siis teen midagi. Mõtted mul muidugi alati konkreetsed pole, aga aitäh ikka 😀 Ps! Mõnikord läheb hinge küll, et mis teised arvavad, aga siis mulle meenub, et palju rohkemad arvavad, et ma normaalne vend 😀