PILDID TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS Uncategorized @et

EBA2016

12. juuni 2016

Eile toimus siis EBA2016 ja kuigi ma olen ikka nii väsinud, nagu ma oleks öö läbi pidu pannud, võtan ma oma muljed kokku, enne kui nad meelest lähevad. Nagu ma eile ka korraks põgusalt mainisin, siis eilne hakkas ja lõppes peoga – hommikul Mari lasteaia pidu ja õhtul EBA. Kuna minu tavalised päevad mööduvad diivanil istudes, siis oli see mulle kohe väga erakordne päevake.

Paar päeva tagasi leppisin ma kokku Ericaga Decoris Showroomist, et ta teeb mulle soengumenüüst samasuguse Marilyni soengu nagu ükskord. Meigi tegija leidsin ma netist täitsa suvaliselt. Sattus ta olema mingi armas tüdruk nimega Jennifer (LINK), kelle juurest sai 30 eurtsiga sellise meigi, et hoia ja keela. Mina jäin väga rahule :)

Kleidi asjus olin ma üsna muretu, sest mul tegelikult kodus kleite on ja seda muret, et peaks nüüd palja peega peole minema, ei olnud. Küll aga tuli mulle viimasel minutil pähe pood Ohmy.ee (LINK), sest nemad müüvad just selliseid 50date kleidikesi, mis mu soengu ja meigiga kenasti kokku läksid. Nad tulid veel mulle nii palju vastu, et orgunnisid mulle kaks kotitäit kleite koju, et saaksin enda lemmiku välja valida, sest e-poes ei ole neil nii suurt valikut kui poes kohapeal. Seitsmest kleidist meeldisid ja sobisid kolm, aga kahe vahel valisin pikalt. Nimelt seesama must minikleit, mis lõpuks selga sai ja samasuguse stiiliga punane. Takkajärgi arvamusena mõtlen, et äkki oleks võinud ikka punase panna. Must oli väga ilus küll, aga natukene liiga ümber ja hakkas kogu aeg üles rulluma, nii, et ma pidin seda pidevalt alla sikutama, nagu lollakas.

punane

Aga noh, mis selle tagantjärgi tarkusega ikka muud teha, kui edasi elada, teinekord siis tean :) Ja kuna ka musta kleidiga sain ma niii palju komplimente, siis kindlasti midagi hullu ei olnud, räägin lihtsalt praegu sellest mugavuse värgist. Üritusi tuleb raudselt veel ja kindlasti ei jää see punane ka minu poolt kuskil demonstreerimata :) Ma lihtsalt natukene kartsin, et kuna see punane pole ümber, siis lükkab kõht ja alumine puffseelik mind kuidagi… trullakamaks kui ma olen. Naised ja nende kehaprobleemid, eksole.

IMG_0585-1

Aga aitab nüüd minu välimusest ja räägime peost. Minul ei ole ühtegi halba sõna öelda, peale selle, et järgmine aasta siis suurem koht ja rohkemate laudade ja TOOLIDEGA, onju! Mina sain õnneks istuma, aga paljud pidid mitu tundi seisma, mis kindlasti kuigi mugav olla. Muus osas  – nii lahe üritus!

Ma tundsin ennast hästi, inimesed olid ilusad ja sõbralikud. Ma sain nii paljusid toredaid ja kauneid blogijaid oma silmaga näha ja patsutada. Nii tore oli, kui inimesed tahtsid minuga koos pilte teha ja no olgem ausad, nii vahva, kui kõik aina kiitsid, et ma nii ilus välja näen. Kellele siis ilus olla ei meeldi. Aga nagu mainitud, ilusaks vormisid mind Jennifer ja Erica, loorberitel lebasin aga mina. Jee! Peol tundsin ma seda, kuidas blogimine on just see, mis on minu värk. Minu asi. Minu inimesed. Minu kirg ja armastus!

Auhindadest. Jep, ma arvasin, et ma enda kategooria kinni panen, see nagu ei üllatanud. Küll üllatas mind see saurusblogija auhind, ma nagu arvasin, et selle saab Daki. Ja lemmikblogija auhind on ikka eriti magus, sest kes siis ei tahaks olla TEIE KÕIGI SUUR LEMMIK. Ma olen tõesti tänulik, sest kui ma poleks Mallukas, siis kes ma oleks üldse? Mingi suvaline Mariann männikult. Aga ilma teieta ei saaks ma Mallukas olla ja ma armastan Mallukaks olemist, nii et miljon ja tuhat tänu kõigile, kes minu poolt hääletasid. Päris siiralt ja ausalt.

2S8A8956

Mina niisama rõõmumöiret esile toomas.

2S8A8906

Minu grandioosne kõne: “Aitäh, et minu poolt hääletasite. Hääletage järgmine aasta jälle!”

IMG_9982

Minul ja TV3 reporteril olid mõlemal OhMy kleidid selgas. Popp värk!

IMG_9959

Saabumisel tehti fotoseina ääres kohe väike pildikene. Triin ja ta sõbranna nägid superhead välja!

IMG_0573

Nagu näha, siis maailma ilusaima blogijaga sai üks normaalne selfi tehtud.

IMG_0490

Ma ei tea, kas ma olen iga kord sellise psühhi näoga, kui keegi mulle kinki annab?

IMG_0192

Mina oma musirullikesega!

IMG_0176

Andsin väikse inteka, jeje!

IMG_0029

Ma ei tea, mida ma nii punnis silmadega vaatan. Äkki Uku Suviste ilusat nägu?

Ma tahaks tänada kõiki blogijaid ka, kes kohale tulid. Nii lahe oli niii paljude nn omadega üheskoos olla. Aili nägi superhea välja, Kati kleit oli nii ilus, et mul tuli lausa kade meel peale. Imeilus valge pitskleidike. Kaasrase trenniblogija Mariliis nägi nii särav ja tore välja. Sandra Vungike on alati armas ja soe inimene, et kuigi ma suur kallistaja pole, siis teda kallistan kohe hea meelega. Mesiliis oli selga pannud selle kleidi, mida ma just ta blogis vaatasin, et appike, niii ilus! Minu lauakaaslased Triin ja Eveliis olid mõnusad ja imelised nagu alati, Triinu oli nagu väike punane printsess oma meestehordiga. Veel jäid mulle silma sellised beebiblogijad nagu roosad silettod ja elu kaksikutega – nii armsad inimesed! Kai ma tundsin kohe koera järgi ära ja sain talle ka tsau öelda. Muidugi normaalne on inimese juurde tormata ja TSAUU röökida, siis lisada, et aaa, muide, ma olen Mallu, et noh…juhuks kui sa mind ei näe :D Printsess oli oma mehega kohal ja oli ennast kenasti üles löönud, Jane nägi oma uute juustega superhea välja. Kõik ilublogijad olid muidugi silmipimestavalt imelised nagu alati (eriti Liisa…nagu issand jumal vist komistas, kui ta talle ilu andis ja valas talle vist kogemata 10 naise ilu ära :D) Ja lõpuks mainin ära Manjana, sest tema oli ka väga ilus ja mõnus.

Sorri, kui ma nüüd unustasin öelda, et keegi oli ilus ja tore, te olite seda tegelikult kõik ja ma loodan, et kõik nautisite seda pidu täpselt sama palju kui mina! Järgmine aasta jälle, eks!

Ps! See tüdruk, kes tuli mu juurde ja ütles, et tsau, ma olen *** ja me oleme kunagi chatis ka rääkinud ja mina vaatasin sind sellise näoga, et mul pole õrna aimugi, kes sa oled, siis mul tuli nüüd meelde, et sa oled see, kes rääkis, et ta oli hiljaaegu lahku läinud, eks :D! Sa tulid mulle meelde! Sorri, et kohe ei tulnd :(

OLI SEE VAST LAHE PIDU! Mina kebisin oma kingikottidega kenasti 11 paiku koitsa ära, nii hirmus uni tuli peale. Aga kui ma kõik oma auhinnad seinale naelutan, siis näitan teile ka!

Kõik pildid on Kerli tehtud, kes muuseas pakkus välja, et nad tahavad fotoraadiga minust suvel raseduspilte teha. Nii tore :)

Kas keegi teist vaatas Elu24st otseülekannet kah?

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

61 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Svea 15. juuni 2016 at 23:38

  viimane pilt, vau!

 • Reply Anni 13. juuni 2016 at 13:06

  Coco Chanel: “Ilu tähendab sarmi.”
  http://www.tsitaadid.ee

 • Reply M. 13. juuni 2016 at 11:16

  Minu mellest oli nende blogiauhindade jagamise parim hetk siis kui sa said oma auhinnaks Valio piimatooteid ja siis keegi karjus
  üle saali: Lõpuks ometi, nüüd saab süüa!

 • Reply Mann 13. juuni 2016 at 10:34

  Meik ja kleit ja soeng jamad??? Ööööm, krt kas ma
  vaatan mingit teist pilti siis v? Mu jaoks on kõik väga
  hästi!
  Väga kena kleit. Muidugi oleks punane ka ilus old, AGA
  must on ikka üle prahi.

  Ei vaadanud ülekannet a pildid on (y)

  Põmst ka loen kahte blogi, aga kuna teises hakati
  viimasel ajal aint undama kui jama kõik on, siis loengi
  aint Sinu oma.
  See muidugi on suht kaka, et Mari kohta enam ei näe
  lugusid.

  Ma mõtlen, et Sa võid kyll jh veel rasedavärki teha, väga
  kena rase!

 • Reply Katrin 13. juuni 2016 at 07:41

  tõesti väga kaunis olid/oled! :)

 • Reply Tjah 13. juuni 2016 at 00:07

  Must oli üsna ebaõnnestunud valik, punases oleks
  kõht palju normaalsem välja näinud. Aga palju õnne
  võitude puhul, oled selleks palju vaeva näinud!

 • Reply G2tlin 12. juuni 2016 at 22:00

  Ma naeratasin ka Sulle, tere ei hakanud karjuma :D

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 22:01

   ma ju ütlesin sulle tsau :D

   • Reply G2tlin 12. juuni 2016 at 22:29

    :D laheee

 • Reply Päevalilleke 12. juuni 2016 at 21:02

  Minule jällegi meeldib see punane kleit niii-niiii väga, et tahaks endale ka! Aga mustas olid ikkagi väga-väga kaunis! Ning ma
  arvan, et auhinnad läksid enamjaolt õigetele inimestele vaid natuke nadi, et “Laura” seal osales aga see selleks.

  https://paevalilleke.wordpress.com/

 • Reply Kati 12. juuni 2016 at 19:01

  MInu meelest nägid Sa super välja! Ma ei mõista
  mida inimesed räägivad? Ja tead, jumala sorry, et Su
  kõhule kohe pai tegin :)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 19:48

   Suurimad tänud ja ausalt, ma ei pahanda näppimise eest :D

 • Reply Skorpaneiu 12. juuni 2016 at 18:07

  See must kleit sobib Sulle ikka väga
  hästi. Tegid õige valiku. Väga kaunis
  lapseootel naine oled! :)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 18:35

   Aitäh :)

 • Reply Helena 12. juuni 2016 at 15:41

  Meigiga küll läksid alt ja soenguga :/ meik ei sobi üldse nahatooniga kokku ja fotomeigiks ei sobi kindlasti.

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 16:07

   No jäägu sulle oma arvamus :) Minule meeldis ja tundsin ennast väga hästi.

  • Reply LY 12. juuni 2016 at 21:13

   Ma arvan , et sul lihtsalt mingi kadeduseuss sees , mis sind uuristab :D ! Väga hästi sobib mallukale see meik ja soeng ;)

   • Reply Helena 13. juuni 2016 at 11:13

    Kadeduseussi pole :) muidu väga ilus naine, aga stiilitaju pole, mis teha..

    • Reply Mallukas 13. juuni 2016 at 11:22

     Kas sa ei arva, Helenake, et aeg oleks üle saada :D? Mulle meeldis, enamikele meeldis, mis sa nüüd raiud siin oma
     rauda. Saime kõik aru, mis sa arvad, kas tohib nüüd edasi elada, või tuled mulle mingit stiilikoolitust pidama :D?

    • Reply LY 13. juuni 2016 at 12:15

     Ahaaa, et nüüd pole siis juba stiilitaju mallukal …. Ei noo hästi paned … Aga mine nüüd peegli ette ja vaata kas sul endal
     ikka on stiilitaju olemas.. ???? Enne kui hakkad teisi kritiseerima siis mõtle , kas sa ise ikka oled nii lihvitud teemant ….
     Ja ilmselgelt sul on KADEDUS !

     • Mallukas 13. juuni 2016 at 12:19

      Ah, mis me siin ikka vaidleme. Öeldakse ju, et maitse üle ei vaielda. Ma ei eeldagi, et kõigile peaks minu stiil meeldima vms. Mulle ka kõigi oma ei meeldi. Loomulikult ma ei lähe inimestele seda ütlema, sest pole minu asi, aga noh, eks inimesed ole erinevad :D

 • Reply Päike 12. juuni 2016 at 15:07

  Väga väga kena oled! Super naine :)

 • Reply Marii M 12. juuni 2016 at 14:37

  Minu arvates ka nägid superkaunis välja ja mulle
  VÄGA meeldivad mõlemad kleidid nii punane kui ka
  must. Õnnesoovid võitude puhul :) !

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 14:39

   Aitäh :)

 • Reply Kristelle 12. juuni 2016 at 14:08

  Vaatasin laivis ja no tõesti super ilus olid, rasedus teeb
  sind veel ilusamaks. Kusjuures mul vōttis lausa silma
  märjaks kui sinu nimi välja kuulutati, nagu mingi mega
  hea sõbranna oleks võitnud ?? Aga vähemalt teed
  õiget asja ja loodetavasti veel pikalt ?

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 14:10

   Ehee, nii armas sinust :) Suured-suured tänud!

 • Reply Tarjuška 12. juuni 2016 at 13:50

  Palju õnne saavutuste üle.Oled ilus
  ja hea.Loen su blogi ka edaspidi.

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 14:10

   Aitäh :)

 • Reply Käthlyn 12. juuni 2016 at 13:49

  Alguses plaanisin ise ka Tartust kohale tulla,
  kui blogilugeja. Oleks tahtnud sinuga VÄGA
  päriselt kohtuda ja pilti teha jne, aga kahjuks
  tuli midagi vahele. ? Vaatasin elu24-st EBA-
  d ja no sa olid nii kuradima püss seal! Nii
  kahju, et ei jõudnudki sinna.
  PS! Sa oled kõiki neid auhindu 100% väärt!

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 14:10

   Oii, tänud Käthlyn! Loodan, et teinekord saame siis selle pildikese ära teha :)

   • Reply Käthlyn 12. juuni 2016 at 18:18

    Ma loodan ka ?

 • Reply Gaidi 12. juuni 2016 at 13:10

  Kahjuks mina ei saanudki piole tulla ? aga sulle palju
  õnne ja ehk järgmine aasta siis saan ka tulla?
  otseülekannet.. vilksamisi nii palju kui tööl pausi ajal
  sai..vaatasin ?

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 13:11

   Alati on uus aasta :)

 • Reply Mann 12. juuni 2016 at 13:01

  Palju palju õnne.
  Oled selle ära teeninud!
  Kuigi sa kallistaja pole nagu selgus, siis saadan
  siitpoolt siiski kallid ja ole sama tubli edasi.

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 13:07

   Aitühmaaa

 • Reply Rimma 12. juuni 2016 at 12:40

  Oled tubli!
  Önnitlen!
  aga ise vaatasin Elu24 :)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:42

   Jee, aitäh :)

 • Reply lisandra 12. juuni 2016 at 12:38

  Kusjuures, minule tundub, et rasedusega oled Sa
  hoopis alla võtnud. Väga ilus nägid välja. :)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:42

   Ma muuseas olengi mingi 7-8 kilokest :D

   • Reply lisandra 12. juuni 2016 at 12:55

    Seda on tõesti märgata. Armas oled. :)

    • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 13:00

     Aitäh :))

 • Reply K 12. juuni 2016 at 12:34

  Väga ilus nägid välja tõesti. :)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:41

   Aitäh :)

 • Reply Sandra 12. juuni 2016 at 12:33

  :*

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:41

   Pea meeles, küllakutse on ja jääb jõusse :)

 • Reply Maria 12. juuni 2016 at 12:31

  Super super IMELINE näed välja :) 50-ndate stiil sobib
  Sulle niiiiiii hästi! Kindlasti kõige silmapaistvam naine
  kogu õhtu jooksul olid :) Ok nüüd kõlan juba nagu
  armunud teismeline ?
  Aga tegelikult ka, Sa oled imeline! (Also ainuke blogija
  keda ma loen)
  Loodan, et oled Mallukas forever :)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:41

   Issand kui armas, suur-suur aitäh sulle!

 • Reply apppii 12. juuni 2016 at 12:30

  KUST SA OMA KINGAD SAID????????
  NIIIIIII ILUSAD ja muidu sa näed
  välja JÕHKER püss!

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:41

   Ma kunagi ostsin need Paavlist, aga nendega oli niii valus lõpuks olla, et lasin Kardol endale kodust ECCOD saata D:D

 • Reply K 12. juuni 2016 at 11:50

  Mina vaatasin laivis. Ainult seda ei vaadanud kui see
  tüdruk sinises kleidis alguses laulis. See oli jube, nagu
  ta oleks valudes olnud.
  Aga sina oled üli ilus.:)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:40

   Minu meelest kõlas Keit väga ilusasti, aga ma ausalt öeldes ei pööranud ta esinemisele suurt tähelepanu jah :D

 • Reply H 12. juuni 2016 at 11:27

  Mida hekki kui ilus ja särav lapseootel naine sa ikka
  oled!!

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:40

   Aitäh sulle :)

 • Reply Mann/Mariliis 12. juuni 2016 at 11:09

  Juhhhuuuuu! Ma ka ära mainitud. Ma nüüd seitsekümmend korda kuulsam. Oleks ma teadnud, et sa suurem asi kallistaja pole, siis
  poleks selga lennanud. Ma ise olen ka pigem käepigistaja ja seljale patsutaja. A sa tundusid nii nunnu ja nii ma lendasingi peale
  nagu missiooniga rasedakallistaja. Sorrid!
  Aga, järgmise korrani ;)

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 11:11

   Ma muuseas mõtlesin selle kallistamise all seda, et ma ISE ei ole tavaliselt selline kallivend, aga kui keegi mulle teeb, siis oksele ei hakka ja pärast kodus ei mõtle, et no krt, on loll, tuli kallistama :D sa olid väga armas ja tore!

 • Reply Kelly 12. juuni 2016 at 11:06

  Minu arust see must kleit oli igatahes õige valik , mulle igatahes meeldis vägaaaaaaaa!
  Muidugi ei saa ikkagi mainimata jätta,et Sa nii tubli oled ja tuhat tänu,et õiget asja teed ja mu päevi oma blogimisega ilusti
  sisustad ja rõõmustad. :)
  Love ya!

  • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 11:12

   Oi, aitäh! Sa ju tead, et ma laavin sind ka, nii palju kui ühte võõrast inimest laavida saab :D ma loodan, et sa ikka see suvi mulle külla jõuad :D

   • Reply Kelly 12. juuni 2016 at 11:13

    Kindel plaan, kindel tulek – ma luban! :)

    • Reply Mallukas 12. juuni 2016 at 12:40

     Jään ootele :D!

     • Kelly 12. juuni 2016 at 19:54

      Ma juba vaikselt mõtlen siin iga päev, mida kingikotti pista :D Nii et võid kindel olla,et saad mu kallistust see suvi
      tunda – oujeeeesh :D :D :D

  • Reply Skorpaneiu 13. juuni 2016 at 14:13

   Teemast küll täiesti välja, aga ma
   siin hakkasin mõtlema ükspäev, et
   kuna sa Kelly oled siin Malluka
   blogis igapäevane külastaja ja
   kommenteerija, siis huvi pärast
   küsin, et palju sul vanust on? Ühes
   mingis postituse kommentaariumis nagu
   jäi mulje või selline arusaam, et sa
   pole veel vist täisealine? :D Mitte,
   et sa jätaksid endast alaealise
   mulje. :D Ehk mingis raseda
   postituses sa kommenteerisid, et sul
   lapsi pole, aega on veel küllaga
   vsm… igastahes, vahet pole, miks
   selline arusaam mul tekkis. Lihtsalt
   tahaks teada, kaua sa siin ilmas juba
   eksisteerinud oled? Puht siiras
   uudishimu. :)