Beebiootus KARDO Lapse üles kasvatamine LAPSED Mari PILDID

pildistamine Fotoraadiga

27. juuli 2016

Ma olen üsna edev inimene ja kaamera ees meeldib mulle olla küll, kuid veelgi enam meeldib mulle pildile jääda koos oma perekonnaga. Minu meelest on nii vahva, kui seinad on täis toredaid pilte teie naeratavatest pereliikmetest. Ja kuna Kerli Fotoraadist mulle EBAl välja pakkus, et tahaks teha minust ja mu perest pilte, siis võtsin ma pakkumise hea meelega vastu. Ega varsti ju kolmekesti enam pilte tee, ikka neljakesti, seega tundus mõte hea.

Ma võin etteruttavalt öelda, et kuigi mõte oligi hea, siis Mari küll meiega väga koostööd teha ei tahtnud, aga see on minu meelest asinult hea fotograafi tunnuseks, kui ta saab endale kaamera ette röökiva ja jonniva lapse ja suudab pärast ikka saata perele pildid, kus kõik osapooled tunduvad õnnelikud ja rõõmsad. Ma ei tea, võimalik on, et Mari naerunägu on fotodele töödeldud, sest tegelikult ei olnud ta sugugi rahul, et me teda metsa joosta ei lase, vaid sunnime rõõmsa perena poseerima. Pildil tundub, et me kõik naeratame malbelt ja oleme niisama üks õnnelik perekond. Jehhuu.

IMG_0995

IMG_0991

Nagu ma maininud ka olen, siis kuna pildistamine leidis aset paar päeva enne meie pulmaastapäeva, siis tegime ka mõned pildid pulmarüüdes. Ei saa salata, et ka nende fotodega ma jäin nii rahule ja nendest olenevat julgen ma Fotoraati soovitada ka pulmade pildistamiseks. Kui nad juba niru valgusega Männiku metsas meist sellised pildid said, siis mõelda vaid, mida nad kõike pikema aja vältel päris pulmapäeval teha suudavad. Päris ausalt on need minu lemmikpildid koos Kardoga!

ÜKS

13765916_10204668107061967_4513646723154852486_o

Lisaks tegime ka raseduspilte, mille jaoks kebisime me Männiku karjääri. Vabalt võin öelda, et minu selle raseduse kõige pöörfimad raseduspildid tulevad siit! Kuigi meil oli igavene jama riiete ja külma vee ja muu säärasega, saime me lõpuks hunniku pilte, kus ma näen nii ilus välja, et polekski nagu mina seal pildil 😀

img_1794-3881637

IMG_1891

Lisaks suutsid nad pildistamise vahepeal teha igasuguseid suvalisi klõpse, mis mulle väga meeldivad. Meie tavaline argipäev kaamerasilma läbi. Maas siputav ja pulli tegev Mari, kes tol päeval minu juukselõikusoskustele tänu nägi välja nagu üks igati viks ja kauni mulletiga tänavalaps Vika.

Hiljem sai ta muidugi riided selga ja muutus vähe plikalikumaks. Ahjaa, me tegime paar-kolm sellist enne/pärast pilti ka, millest “pärast” fotosid saab näha siis, kui me oma uue mugula kunagi kätte saame. Ma kunagi kuskilt netist nägin taolisi ja Fotoraat oli kohe nõus katsetama ja proovima. Eks siis kunagi näis, mis moodi need välja kukkusid.

IMG_0852

IMG_0868

IMG_0970

IMG_0963

Ei poseeri siin midagi oma vatsaga, võta parem mind sülle!

Hindadest siis nii palju, et Fotoraadi lehel olevad hinnad on enam kui naeruväärselt soodsad. Nad ise küll ei julge rohkem küsida, sest nad olla vaid aasta aega pildistanud, aga päris ausalt ütlen, et ma, et üli paljud teised fotograafid, kelle hinnad on kõrgemad, ei tee pooltki nii head tööd. Nimesid ma nimetama ei hakka, aga selliseid isehakanud fotograafe on terve internett täis ja ma ei soovita oma raha raisata, sest kui te nirusid perepilte tahate, tulge minu juurde. Ma võin tasuta ka teha 😀 Ja kui muidu soodne hind = niru kvaliteet ja tulemus, siis siinkohal see ausõna nii ei ole.

Igatahes maksab nende tund 50€ ja kaks tundi 80€, mis on tõesõna võileivahind, kui te pilte vaatate, eks? Mina igatahes olen väga rahul ja saan neid tõesti puhta südamega teistele ka soovitada, sest ma pole veel isegi mitte pooli pilte kätte saanud, aga juba on mul arvutis piisavalt fotosid, millest lõuendeid teha ja mida ilmutada ja mida vanavanematele kinkida.

Ja et te ei arvaks, et küllap ma neid kiidan, sest ma ju ometi puhta muidu sain nende head teenust kasutada, siis ma niisama mainin, et kuna ma nägin nende Facebooki lehel imearmast beebipilti, siis ostsime Kardoga Fotoraaadi kinkekaardi ja Kardo vennale ja vennanaisele katsikukingiks, et nemad oma Mirdist ja tillukesest perest ka ilusaid pilte saaks. Seega näete, maksan peale ka kui tarvis, sest tõesti kiidan ja olen rahul.

No ja pika jutu lõpuks siis loos kah, nagu lubatud. Loosi läheb siis tunniajane sessioon – ise tead, kas tahad protreepilte, perepilte, titepilte, raseduspilte…Eks ise tead! Loosis osalemiseks on kaks varianti. Esiteks tuleb sul hakata Fotoraadi sõbraks Facebookis (saad seda teha SIIN). Teiseks võid sa jätta siia blogisse kommentaari, et mis pilte sina tegema läheksid, või võid sa minna Malluka Facebooki lehele ja loosi postituse linki jagada (SIIN)

Lisaks saab võitja meigi Maigretilt, kes ka minule sessiooni ajal lausa kolm erinevat meiki tegi! Kes loosiõnnele lootma jääda ei taha ja kaalub niisama Fotoraadi palkamist,  siis Maigreti saate kauba peale vaid 15€ eest ja ta teeb teid tõesti ilusaks 🙂

Fotosessiooni võitja loosin välja juba reedel!

Loe ka neid postitusi!

620 kommentaari

Jäta kommentaar