Kingiloos LAPSED Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

esimene mudilaste ajakiri Nunnu!

3. august 2016

Mõni aeg tagasi potsatas meile postkasti Eesti esimene mudilaste ajakiri, mis ongi mõeldud Marivanustele juntsudele nimega Nunnu. Ehk siis kõik harjutused ja ülesanded on vanemaga koos tehtavad juba päris väiksena, hiljem saab laps ise juba juhistest aru. Seal saab joonistada ja värvida ja kleepse kleepida ja üldse selline tore asi, millega iga päev natukene meisterdada. Meie saime kaks numbrit ja juba ühest ajakirjast on tegevust pikaks ajaks, sest ega tervet ajakirja ma Marile koos vildikatega kätte ei anna ja ise pean ka talle näitama, et kus, mida teha tuleb. Seega võtavad kaks lehte omajagu aega ja vähemalt Maril hajub see tähelepanu ja viitsimine nii ära, et kipub siis juba niisama sodima ja lõhkuma. Aga iga paari päeva tagant paar lehte täita on igati jõukohane ja tore.

dsc_5167-9668384

DSC_5170

dsc_5181-4091917

Marile on kõige raskem selgeks teha, et kleepse ei pea suvaliselt panema, vaid kenasti õigetele kohtadele. Aga kui mina näpuga ees näitan ja talle kleepsud ükshaaval kätte annan, siis ta saab hakkama küll ja on ise nii õnnelik, kui lõpuks leht õigesti täidetud saab ja ülesanne valmis on. Kus ta siis alles plaksutab ja juubeldab.

dsc_5182-9420014

Marile väga meeldib selline meisterdamine ja joonistamine, meil on kodu pidevalt nagu mingi kunstigalerii. Seega on minu meelest lahe, et saab tema lemmikasju teha natukene arendavas vormis kah. Eks see kõik õpetab käelist kordinatsiooni ja muud säärast. Ja sellist ajakirja minu meelest enne Eestis ei müüdud. Väikestele on Täheke, aga see on ikka sootuks teine tera ja minu meelest siiski vanematele lastele mõeldud. Nunnu on aga just sobiv alates teisest eluaastast.Tore, arendav ja lastele lõbusalt värviline. Minul on ainult kiidusõnu öelda ja kindlasti teen ma ise ka aastase tellimuse, sest Marile tõepoolest meeldib sellega susserdada. Ajakiri ilmub kord kahe kuu jooksul.

Üks number maksab 2.60€ aga aastase tellimuse saab teha 15.61€ eest, mille eest tuleb sulle siis kuus numbrit aastas postkasti. Aastast tellimust (ja ka lühemat) saab teha Apollo kodukal SIIN. Ma läksin teile seda linki otsima ja tegin muuseas ise ka kohe Marile aastatellimuse ära. Kuna mul august/sept number on olemas, siis panin esimese ajakirja tulemise ajaks okt/nov. Lihtsalt mainin, et meile päriselt ajakiri nii väga meeldis, et ei kiida siin ainult koostöö raames, vaid üldiselt lapsevanemana olen ise ka rahul ja tellisin kenasti Marile veel. 15 eurot aastas ei ole ju nii suur summa oma mudilase rõõmustamiseks ja arendamiseks, arvan mina 🙂

Ja no loomulikult tahan ma, et ka teie lapsed selle ajakirjaga lustida saaksid ja nõnda on mul koostöös Nunnuga teile eriti lahe kingiloos, kus esimese koha võitja saab endale Lego Duplo ja aastase Nunnu tellimuse, teised neli kohta saavad aga lihtsalt ajakirja aastatellimuse, mis ei ole ka ju paha auhind!

Et loosis osaleda, jäta lihtsalt kommentaariks, et millised tegevused sinu mudilase lemmikud on. Lisaks palun ma teil hakata Nunnu Facebooki sõbraks SIIN, sest seal jagatakse teinekord eriti lahedaid artikleid ja ideid, mida lastega koos teha.

Võitja loosin välja juba sellel reedel!

Loe ka neid postitusi!

353 kommentaari

Jäta kommentaar