0
Uncategorized

lahedad netileiud

4. august 2016

Mul on näidata teile kaks asja, millega ma olen nii rahul, et hoian oma piipu ja prille muudkui peos ja aina juubeldan. Enamasti on need netiostud sellised, et heal juhul on ta umbes sarnane nagu pildil, aga ERITI imeväel on nad teinekord isegi paremad. Ja kaks sellist asja mul ongi praegu kiirelt ette näidata.

DSC_5192

See instakott on minu meelest nii tuus, et kui ta natukene rohkem asju mahutaks, kannaks ma teda iga päev. Aga noh, rahakott, huulepulk ja telefon ikka mahuvad sisse, seega on ta mul pärast kohale jõudmist pea kogu aeg kasutuses. Ainukene miinus on see, et ta ei ole kuigi elastne, vaid üsna jäik sindrinahk, aga minu meelest see lahe välimus päästab kõik. Maksab paar senti alla 18 euri SIIN.

DSC_5183

Mul oli vaja uut suurt pintslit ja kui ma seda roosa-sinise ombrega komplekti nägin, siis otsustasin neid proovida. Kogu kupatus maksis mingi 13 eurtsi SIIN ja ega ma neist palju lootnud, aga tegelikkuses on need SUPER pehmed, karvu ei aja ja no mis kõige tähtsam – eritiiiii tuusa välimusega.

Mis teil viimane ost oli, millega eriti rahule jäite?

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kethelin 4. august 2016 at 14:05

  Minu viimane ost netist millega eriti rahule jäin oli kleit aliexpressist. Olen sealt ka enne tellinud kleite. 5st kleidist on seni
  selga läinud vaid 2. Enamasti on kleidid mulle liiga lühikesed. Aga seekord tellisin sellise kleidi:
  http://www.aliexpress.com/item/2015-Summer-Fashion-Women-s-Dress-Sexy-Off-The-Shoulder-Knee-Length-Strapless-
  Stripe-Dresses-Half/32274851894.html?spm=2114.13010608.0.55.nGZdW2

  Aa ja siis tellisin saapad.ee lehelt omale lõhna, seal oli mingi kampaania, et saab eriti soodsalt originaallõhnu. Kaup tuli kohale
  ühe päevaga ja lõhn on selline nagu peab. Kokku suutsin lõhna pealt hoida umbes 50 eurot. Seega olen eriti õnnelik. Ei raatsi
  palju välja käia, aga on asju, mida lihtsalt ei saa ka ostmata jätta ja sellepärast on eriti hea meel kui saab asja palju soodsamalt
  kui muidu.

 • Avatar
  Vasta ve 4. august 2016 at 13:30

  Instagramil on nüüd ju uus logo 🙁

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. august 2016 at 13:35

   olengi oldschool 😀

 • Avatar
  Vasta Maria 4. august 2016 at 13:12

  Koera ostsin läbi soov.ee 😀 pildi peal oli jube nässakas. Kohale läksin oli ilus koer 😀 pilt oli pandud
  ebakvaliteetne 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. august 2016 at 13:13

   Vedas 😀

  • Avatar
   Vasta Pille 4. august 2016 at 13:17

   😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (jätkub…)

 • Avatar
  Vasta A. 4. august 2016 at 13:10

  See, mida Henry oma blogis reklaamis:
  http://hitts.ee/e-pood/jack-n-jill-kinkekomplekt-koala-mustikas-t239
  On küll lastele mõeldud kaup, aga
  väga lahedad näevad need asjakesed
  seal komplektis välja ja lapsekesel
  oli rõõmu nii palju. Minul mõistagi
  topeltrõõm.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. august 2016 at 13:12

   Jaa, ma ise vaatasin sama asja! Aga meil mugul kasutab HumbleBrushi ja ühte öko lastehambapastat praegu, seega hetkel meil neid veel vaja pole. Aga kui otsa saab, siis proovime ise ka kindlasti!