Lasteasjad Mari

vanniasjad

22. august 2016
Enamik vannimänguasju on sellise Alist tellitud koti sees. Enne vedelesid kogu aeg vannipõhjas. Ja mu mustad vuugivahed häirivad mind ka! Ma isegi proovisin hambaharjaga neid küürida, aga ei miskit...Peab vist uuesti vuugivahed laskma üle teha, siis laseks kohe tumead teha, mitte valged.  Õõõõõh, niiii häirib :D

Enamik vannimänguasju on sellise Alist tellitud koti sees. Enne vedelesid kogu aeg vannipõhjas. Ja mu mustad vuugivahed häirivad mind ka! Ma isegi proovisin hambaharjaga neid küürida, aga ei miskit…Peab vist uuesti vuugivahed laskma üle teha, siis laseks kohe tumead teha, mitte valged. Õõõõõh, niiii häirib 😀

Kui meie majas vanniminekuaeg on, siis tuleb maja pealt kõik vanniks vajalik kraam kokku korjata, et sellega siis vannis mängida. Vanasti oli Mari rahul niisama vee valamisega ka, aga nüüd on ta avastanud iminappade võlu. Ma tellisin talle kuskilt e-poest kõigepealt need iminappadega kalad, siis aga sattusin ükskord Taibulasse. Seal on alati nii, et mulle soovitatakse midagi uut ja lahedat, nõnda lahkusin ma poest selliste asjadega nagu Squiz’id, mis on põhimõttelised kah iminapad.

DSC_6814

Põhimõtteliselt saab neid kuival maal ka muidugi kasutada. Meil pooled ongi mänguasjade hulgas ja teine pool vannis, sest neid on pakis päris palju. Neid saab omavahel kokku panna, ehk siis suuremad lapsed saavad neist lausa midagi ehitada. Marile meeldib neid lihtsalt igale poole külge lajatada. Ka näiteks otsaette 😀

DSC_6817

Pakend muuseas väidab, et need jublakad on head motoorika arendamiseks, käe ja silma koostööks ja neid kasutatakse isegi erivajadustega lastega tegelemisel näiteks loovteraapias ja tegevusteraapias.

DSC_6841

See uss ja konn ei ole mitte vaid vannimänguasjad, need on lihtsalt Mari lemmikasjad maailmas. Enne käis uss igal pool kaasas, nüüd võetakse konn. Muuseas, see on üli hea, sest vanasti kippus ta enda huuli ja küüsi nokkima, kui mõttesse langes või pingesse läks, nüüd näpib ja mudib selle konna kummist varbaid. Oiii, kuidas see konn täna haiglas vatti sai!

DSC_6855

DSC_6818

Mis teie laste lemmikud vanniasjad on?

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Konn 23. august 2016 at 15:02

    Kust selliseid konni saab?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. august 2016 at 15:14

      Tigerist sain konna ja ussi

  • Avatar
    Vasta Ylle 23. august 2016 at 10:33

    Vuugivahed pidi hästi amway mingi vahend puhtaks tegema, ise pole proovinud ha ei mäleta ka millune konkreetne toode aga miski oli.
    Meie vannimänguasjad on lihtlabased pesukäsnad erinevate kujudega?

  • Avatar
    Vasta Maria 23. august 2016 at 08:41

    Ei nooh, ma saan aru, et minus on probleem, aga see uss on küll õudne. Samas on igati normaalne kui lapsel on terve mõistus ja rikkumata tunded, ehk et ta suudab ussiga mängida.
    Külmavärinad tulevad peale:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. august 2016 at 08:42

      See uss hirmutab jah paljusid 😀

      • Avatar
        Vasta Sandra 23. august 2016 at 13:06

        Sama siin, mul on meeletu foobia nendesamuste vastu ja need pildid on suht tõetruud, kerisin kähku eest ära, uuhh. Õnn, et Sa ei ole seda postituse avapildiks pannud, vaid et seal on süütu konnake.

  • Avatar
    Vasta Reet 23. august 2016 at 07:51

    Meie lemmik on hansapostist tellitud väike robotkala, mis vette pannes hakkab ise ujuma.
    Vuugivahed saad puhtaks näiteks Kiilto Desichlor-iga. Me kasutame neid kortermajade ühissaunade pesuks . Samal aja desinfitseerib ka. See on konsentraat ja väike tilk pangetäiele vette. Kastad seina/vuugivahed selle veega märjaks, paar min annad mõjusa ja siis nühi tugeva harjase harjaga.

    • Avatar
      Vasta Reet 23. august 2016 at 07:52

      Ja see ei jäta nii tugevat kloorihaisu.

  • Avatar
    Vasta K. 23. august 2016 at 07:46

    Minu laps on küll vanem, aga tema lemmikud on dinosaurused.
    Neid on tal juba üsna palju ja erinevate suurustega ka. Mingi hetk ma avastasin, et ta hoiab tühjasid üllatusmuba topse alles ja mängib, et dinosaurused kooruvad nendest välja. Ma isegi ei tea, kuidas ta sellise asja peale tuli.
    Aga konn ja uss on ka tema arsenalis olnud, seega soovitan neid tavalisi plastikust dinosauruseid, nendel on muidugi taluloomade, safari jms komplekte ka.

  • Avatar
    Vasta SP 23. august 2016 at 07:44

    Mina segan omavahel kokku äädika ja kookosõli ning puhastan selle seguga vuugivahesid.

  • Avatar
    Vasta Merka 22. august 2016 at 23:39

    Vuugi vähesele printsi valgendajat ja see valgub ise puhtaks ! Pärast pesed YLe ja korras 🙂

    • Avatar
      Vasta Maria 23. august 2016 at 22:08

      Valgendaja ei pese puhtaks see vaögendab ainult ära kogu saasta.

  • Avatar
    Vasta ZiL 22. august 2016 at 22:31

    Meil on tubli arsenal vannitoas, sest piiga on üsna hüljes 🙂 konnad, kalad, pardid, topsid, laevad, kastekannud, vanniraamatud, pallid jne jne.
    Kätte annan jaokaupa, sest muidu ta ei mahuks ise vanni ära 😛
    Viimasel ajal nõuab kaussi kuhu sisse istuda ja siis hõljub sellega vannivees .

  • Avatar
    Vasta Mari 22. august 2016 at 22:02

    Vuugivahede jaoks äkki pliiats?

  • Avatar
    Vasta G 22. august 2016 at 21:55

    Muide, minu meelest puhastab neid vuugivahesid ülihästi selline vetsupuhastusvahend nagu Harpic (mingi sinine pudel, peal 100%limescale remover)
    Kindlasti mitte öko aga ma pole siiani paremat asja leidnud mis vannid ja dushid puhtaks teeb! Küsimus kuidas ma sattusin vetsuvahendit dushil kasutama ära küsi, ma ei tea ise ka 😀 aga sada korda parem kui mingid cillit bangid ja jamad 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 22. august 2016 at 21:35

    Mariann ma tahtsin sulle hoopis head raamatut soovitada “Ükski pere pole saar” ehk oled kuulnud?! Tõesti hea!
    Minu laps on 9 aastane temal ka lemmik merineitsi mis helendab ja tassid/kannud ja siis mingi käsnakalle pall mis läheb mega vett täis 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 22. august 2016 at 21:22

    Helendav merineitsibarbi is the best 😀 ja tühjad šampooni- ja dušigeelipudelid, kus on veel natsa sees ja kui vett juurde panna ja loksutada, siis hakkab meeletult vahtu tootma 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 22. august 2016 at 21:14

    Mari on ikka nii lahe oma ussiga! ??? Toob alati muige näole?