0
Mari SÖÖK

raju reede

27. august 2016

Ma isegi ei mäleta neid aegu, mil mulle üldse oleks lugenud, kas on reede või suvaline teisipäev. Kodus töötamise rõõmud. Igatahes sattusin ma eile lugema kellegi staatust, et issand kui harjumatu on reedel kodus passida. Heh, kus MUJAL passida, tekkis mul hoopis küsimus.

Kui ma olin eile oma halamised ära halanud ja otsustanud ristseliti maha ära surra, tuli Kardo koju ja hakkas toimetama. Ta oli just poodi minema hakkamas, kui aia taha tuli Liis, kellel oli kaasas selline kott oma aia saaduseid, et hoia ja keela. Kartuleid, porgandeid, peete, nuikapsast, sibulat, rohelisi ube, kukeseeni ja siis neid imelikke musti kukekaid, mida vaese mehe trühvliks kutsutakse.

Mul oli plaan ennast nii palju kokku võtta, et pesen viljad ära, et Kardo neist süüa teeks, aga kuna ta terrassi koristas ja muidu usin oli, siis märkamatult olin ma hoopis ise söögi valmis teinud. Võta siis nüüd näpust. Ja muuseas alles siis, kui Kardo küsis, et kas see on nüüd siis vegantoit, siis ma mõistsin, et polnud nagu korraks mõtteski sinna midagi lihalist lisada, sest kõik oli juba nii hea ja värske ja maitsev. Vegan ta ikkagi ei olnud, sest ma kasutasin seenekastmes igasuguseid erinevaid juustusid Juustukuningatest, mis andsid mu kastmele vähe sinise värvuse. Karts ütles, et mu kaste oli nagu maailma parima maitsega okse 😀

eilane-8574711

picmonkey-collage-8-6568939

Selline raju reede siis siin majas. Kell 11 magasin juba õndsat und. Mis ise eile tegite?

Loe ka neid postitusi!

22 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marget 27. august 2016 at 21:18

  Maailma parima maitsega okse ???? no ei ole olemas ??????

 • Avatar
  Vasta Heh 27. august 2016 at 19:05

  Selle asemel,et koos lastega u 22 ajal magama jääda (nagu tavaliselt), jõin tassi teed ja lugesin (vaatasin pilte:D) “Kodukirja”. Selline raju.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. august 2016 at 19:32

   oiii, rebel! 😀

 • Avatar
  Vasta Di 27. august 2016 at 17:15

  Mallu, räägi, kuidas sa neid juurvilju valmistasid?:D Mis asja neile peale puistasid? Ja kaste? Mis kaste? Kuidas?:))

 • Avatar
  Vasta Lisanne 27. august 2016 at 16:58

  Kuna mul endal on vahetustega töö, siis minul on kõik päevad toredad , millele järgneb puhkepäev. Olgu see siis esmaspäev või neljapäev. Aga kuna elukaaslasel on e-r tööpäevad siis tema taktis ujun mina ka, siis märkan et, oo…reede on, või laupäev. See ka tuletab meelde et igalpool keegi tümpsutab ja poed on vähem aega lahti.
  Eile aga vaatasin tv3 pealt halenaljakat filmi ja vajusin unedemaale 😀 Väga fun!

 • Avatar
  Vasta Lene 27. august 2016 at 14:51

  Mul oli küll tööpäev ja lapsel lasteaia päev, aga õhtul oli nii ilus ilm, et läksime Nõmme seiklusparki! Ja õhtul sõime uut vaarika La Muud( väga hea!) ja vaatasime mehega filmi ning arutasime meie pulmaplaane:))(väike pulm siis oktoobris)

 • Avatar
  Vasta Liisa 27. august 2016 at 14:29

  Eile olin tööl, peale tööd koju siis läksime mehega Pääsküla rabasse jalutama, kus ta mind ära eksitas ? olen suur seeneline ja otsisin telefoni valgusega seeni, et äkki ikka on ? mis peale mees arvas, et on vale koht kus jalutada ja edaspidi peaks seda tegema kergliiklusteel, et mul.ei oleks kiusatust seeni otsida ? lõpuks käisime veel Pirital rannas vaadet nautimas, mida minu arust polnud ??

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. august 2016 at 16:49

   issand ma ei tea kuidas, aga ma lugesin, et eile peale tööd otsustasime mehega seksida 😀

   • Avatar
    Vasta Liisa 27. august 2016 at 19:33

    Näljane mõtleb leivast 😀

 • Avatar
  Vasta A. 27. august 2016 at 13:52

  Oli ka eile reede? Mul igasugune järg kadunud, kui aus olla. Möödus rutiinis kodu, lapse söögiajad, lapse uneajad, lapse ärkveloleku aeg (loe: mänguväljakud jmt rõõmud), ja siis enda une arvelt sain paar tundi iseendale. Süüa eile ei teinudki, sõime neljapäevast suppi. Never ma polekski eile midagi kokata jõudnud. Tahaks ka mängleva kergusega igast roogasid välja võluda, aga mul kohe ei õnnestu.

 • Avatar
  Vasta Kelly 27. august 2016 at 12:19

  Sõin pitsat, jõin vahuveini ja rääkisime mehega maailma asjadest 😀 Parim viis reedet veeta mu arust 🙂

 • Avatar
  Vasta Maria 27. august 2016 at 11:17

  Kodus olin lastega. Mis ikka muud teha. Midagi tegin süüa (ühepajatoitu) ja passisin niisama. Ok vb oleks midagi teha kui lapsed haiged poleks. Aga kuna tõbi kallal siis ei ole muud kui kodus olla.

 • Avatar
  Vasta Aveli 27. august 2016 at 10:32

  Mina olin eile Tallinnas tööl.. lõuna ajal pidasime kõige uuema töötaja sünnipäeva, sain oma Draakoni limonaadi juua ja hiljem kõvasti kõhtu valutada – sai vist liiga palju sööki/limpsi.
  Siis üritasin oma suure vatsaga õigeks ajaks rongi peale saada ja rongisõit oli ka meeleolukas – mingi vene pere räuskas esimeses klassis like they own the place ja üritasid veel maksmata minema saada..
  Koduteel ostsin kohalikust poest lägaburgeri, mille ma sõidu ajal sisse sõin ja kodus tükk kooki ja ja 9 aeg voodisse..magama ei jäänud, selg oli valus, kõhus väänas keegi mu põit nagu käsna. Hommikul ärkasin üles (noh, liialdus..ma ei maganudki eriti), et tunda ennast eriti vana ja paksuna – kukkus 27. Täna ei teagi, mis plaanid on.. kui joppab siis mees viib äkki kinno 😀 Selline meeleolukas nädalavahetus..

 • Avatar
  Vasta Ma 27. august 2016 at 10:29

  Käisin eile ultrahelis ja sain lapse soo teada 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. august 2016 at 10:36

   Ooooo, juba! Kas avaldad kah? 😀

   • Avatar
    Vasta Ma 27. august 2016 at 12:38

    Jah! Juba 21 nädalat! Ise ka ei usu! Täiesti tüdruk on. Mingit kahtlust selles ei olnud. Niiiii põnev! 😀

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 27. august 2016 at 12:46

     Tuleb siis Mari? 😀

     • Avatar
      Ma 27. august 2016 at 13:19

      Kurat,ma ei tea. Ma hakkasin vahepeal kahtlema, aga nüüd mõtlen jälle vist, et me ju oleme oma Marikest nii kaua oodanud.. 😀 Liiga keeruline see nimr valimine!!!

     • Mallukas
      Mallukas 27. august 2016 at 16:50

      Ah, ära räägi, nime valimine on niiiii raske.

     • Avatar
      Ma 28. august 2016 at 09:44

      Ma otsustasin, et olen kuni lapse sünnini rahulik ja ei ketra seda. Aga mida tunnike edasi, seda rohkem hakkab tunne tekima, et on ikka meie Marike küll. Hihihiiiiiii!
      Sul on nimi olemas? 😀

     • Mallukas
      Mallukas 28. august 2016 at 09:47

      Mul on olemas, et üks nimi saab Lende olema, aga teine… Loviis? Liis? Ma ei tea üldse!

 • Avatar
  Vasta Getri 27. august 2016 at 10:29

  Õppisin autokooli teooriat…funfun!