Kingiloos KODU TESTIN JA ARVUSTAN

10 asja, mida teha oma uue blenderiga

29. august 2016

Kui palju on teil koduses majapidamises masinaid, mis alguses sai suure hurraaga ostetud, kuid nüüd olete mõistnud, et no kohe mitte üks teps ei leia te seda viitsimist neid seina ühendada ja nõnda nad tolmu koguvadki? Minul on selliseid päris mitu, näiteks mahlapress, mida ma pea kunagi pesta ei viitsi. Hiljuti kurtis aga üks sõbranna, et ostis endale uhiuue blenderi suure plaaniga endale iga päev tervislikke smuutisid teha, aga hoopis selgus, et ta ei tahagi hommikuti smuutisid juua, sest need ei täitvat nii hästi kõhtu kui “päris söök” ja seetõttu on blender temal see asi, mis köögikapil kurvalt oma aega ootab.

Kui Expert mulle enda blenderit testida palus, siis loomulikult proovisin ma teha smuutit ja purustada jääd, töötas ideaalselt. Ma olin alguses lausa kimbatuses, et mida ma siis sellest nüüd kirjutan, kui see teeb täpselt seda, mida lubatud ja mida üks blender tegema peab. Mis teeb ta eriliseks? Selle asemel otsustasin teile anda aga hoopis hunniku lahedaid ideid, mida kõike hea blenderiga teha saab, sest just selle OBH Nordica blenderi loosin ma teie vahel välja ja viimane asi, mida ma tahaks, oleks see, et kellelgi võidetud kraam hiljem kasutuna seisaks. Seda teate ju te kõik nagunii, et blenderiga tehakse smuutit ja kui parem blender on, saab sellega mugavalt ka jääd purustada, eks? Aga veel? Otsisin teile internetiavarustest igasuguseid vahvaid mõtteid.

eca7fe9b988a

Blenderiga saab teha eriti mõnusat ja maitsvat limonaadi! Selle jaoks on sul vaja kolme sidrunit, üht laimi, 4-5 tassi vett, 1/3 tassikest suhkrut ja 2-3 supilusikatäit kondentspiima. Pane tsitrulised, vesi ja suhkur blenderisse ja blenderda, kuni segu on ühtlane. Seejärel lase sellel natukene aega seista ja vala vedelik läbi tiheda sõela, et lahti saada suuremast settest. Vedelik vala tagasi blenderisse, lisa kondentspiim ja lase korraks uuesti blenderist läbi. Tulemuseks on ülimõnus hapukas-magus rüübe, mida tuleks serveerida 15 minuti jooksul sest muidu hakkavad seal igasugused kihid eralduma. Aga teha on seda kerge ja joogiga on tore üllatada näiteks külalisi. Usu mind, nad naudivad seda täiega.

eca7fe9b988a-2

Kui sa soovid kõige kohevamaid omlette ja kõige õhulisemaid pannkooke, siis “klopi” munad blenderis. Muidugi võid sa üldse kogu taignamaterjali blendris valmis keerutada, et säästa ennast mitme nõu pesemisest, aga ole siis kindel, et munad kõige esimesena ja kõigepealt eraldi korraks “vahtu lööd”. Tulemus olla suurepärane.

eca7fe9b988a-2

Kastmed on sellised asjad, mille tegemise blender palju kergemaks teeb. Selle asemel, et maitsetaimi hakkida ja siis koostisosi purkides kokku raputada, nagu mina tavaliselt teen, soovitan kõik ained hoopis blenderisse visata. See teeb kastme siidjaks, maitseküllasemaks ja tummisemaks. Blenderis võid proovida teha näiteks punast vürtsikat kastet, millesarnast mina olen teinud kanafilee kõrvale. Selleks vala blenderisse pool purki purustatud tomateid, paar lusikat tsillipulbrit, pool sibulat, 3-4 küünt küüslauku, 1 tsillikaun (seemned eemalda enne, muidu tuleb jube tuline), pool lusikat soola. Saadud kaste on nii mõnus, et sobib iga toiduga, mis tahab särtsu ja vürtsi.

eca7fe9b988a-2

Kellel praegu oma aias piparmünti varnast võtta, nagu minul, siis on see just teile. Okei, ma just mõistsin, et tegelikult võib inimestel olla aias igasuguseid lahedaid taimi, mida kasutada. Näiteks vaarikavarred või.. põhimõtteliselt ükskõik, mis taim, millest sünnib teed teha. Ülihtne viis seda teha on nii, et võtad peotäie taime, valad peale soovitud koguse vett, blenderdad, valad läbi sõela ja ajad soojaks. Kui soovid, võid mee kohe blenderisse lisada,  mina lisasin lusikakese. Tulemuseks sain mina kõige piparmündisema tee siin maailmas!

eca7fe9b988a-2

Igasugused erinevad pähklipiimad valmivad blenderis imelihtsalt. Pane kannu endale sobivad pähklid (ala mandlid või sifkad või india pähklid või mis iganes!), vala peale vett, blenderda, vala läbi sõela, lase paar tundi seista ja sul ongi olemas imeline isetehtud taimne piimake.

eca7fe9b988a-2

Kes suuremad küpsetajad on, siis olla blenderiga väga lihtne ise teha tuhksuhkrut. Ainult vala suhkur masinasse ja anna tuld!

eca7fe9b988a-2

Üllatavalt lihtne on ise mõne minutiga teha võid! Blenderda 35% rõõska koort nii kaua kuni see läheb selliseks kollaseks ning teraliseks ja massist hakkab eralduma piimalaadset toodet. Kalla saadud piim teise nõusse ja blenderda veel natukene. Kui või kannust välja võtad, hõõru teda puulusikaga, nii tuleb sellest veel piima välja. Sisse võid segada mersoola ja hakitud ürte. Pakenda küpsetuspaberisse ja viska külmkappi.

eca7fe9b988a-2

Muidugi ei pea kõik blenderis valmistatud asjad olema just söödavad, eksole. Seetõttu veel üks lahe mõte – keeruta  endale ise kiirelt valmis mõnus kreem. Selle jaoks viska kannu endale meeldiv õli (näiteks mandliõli, jojobaõli, porgandiõli, sobib ta tavaline oliiviõli!), pool tassi riivitud mesilasvaha, paar tika e-vitamiini, kui on, aga see pole hädavajalik, pool tassi kanget rohelist teetõmmist ja umbes 10 tilka eeterlikku õli (lõhnaks). Blenderda kõik kokku ja niisuta ennast terviseks.

eca7fe9b988a-2

Mina, tulevane titemajandusega mässaja, ei saa listist välja jätta võimalust teha ise valmis beebipüreesid. Purgitoidud on küll mugavamad, kuid tunduvalt odavam ja toredam on söök ise valmis teha, sest nõnda tead sa täpselt, mida sa oma beebile sisse söödad. Eriti mugav on see alguses, kus saab teha paar-kolm erinevat jääkuubikurestitäit erinevaid püreesid ja siis neid kuubiku kaupa lapsele üles sulatada. Nõnda saad nädal aega ühe tegemisega tita toidetud!

eca7fe9b988a-2

Viimaseks jätsin ma kõige kreatiivsema mõtte – kui blender kuidagi nii õnnetult puruneb, et seda enam päästa ei anna, siis on sellest interneti andmetel võimalik endale kööki eriti omanäoline valgusti teha! Ma küll ise ei saaks sellega hakkama, aga väidetavalt ei ole seal suuremaid meisterdamisoskusi vaja ja “iga meesterahvas” peaks sellega hakkama saama. Ma ei üldista, see leht üldistas! Aga kellel huvi, siis õpetuse, kuidas teha blenderist lamp, leiad sa SIIT.

***

No vot nii, kas saite mõne uue idee? Kui jah, siis jäta mulle siia kommentaariks, et mida sina oma tuttuue OBH Nordica blenderiga tegema hakkaksid ja kuidas ta sinu perele kasulik olla saaks? Võitja loosin välja juba sel reedel ja tema omaks saab just seesama 59.90€ maksev tore vidin, millega oskaksite te nüüd loodetavasti peale selle postituse lugemist rohkem teha, kui vaid smuutisid kokku segada!

DSC_7234
DSC_7239

DSC_7242

 

Loe ka neid postitusi!

525 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. september 2016 at 19:52

    teeks ühe mõnusa ürdivõi rose pipraga 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli 2. september 2016 at 17:42

    Võid prooviks teha:)

  • Avatar
    Vasta Chris 2. september 2016 at 08:53

    Ma teeksin alguses kindlasti kõike! Hiljem jätkaksin smuutidega ja pähklivõiga ja erinevate katsetustega 🙂 Tegelikult oli mul kindel plaan, et panen suvel raha kõrvale ja ostan hea blenderi, kuid kahjuks see ei õnnestunud. Endal on mul ämma käest saadud Maximast soodukaga ostetud blender, mis ei suuda banaanigi purustada ja jätab kohutava plastmassi haisu kööki. Ilmselgelt mitte usaldusväärne!
    Kahjuks otsustas minu vana saumikser ka otsad anda. Nüüd on plaanis jõuludeks raha koguma hakata. 🙂

  • Avatar
    Vasta elli 2. september 2016 at 07:48

    Ma olen ammu mõlgutanud mõtteid blenderist. Teeksin kõiki neid asju, millest kirjutasid, päris kindlasti kohe. Lisaks jõuaksin veel mingid hoidised kokku mögistada talveks (tomat, tšilli, küüslauk, suvikõrvits, jne). Teeks erinevaid mõnusaid külmi kohvijooke. Igasugu tervisejooke (sidrun, koriander, piparmünt, jää). Oleksin õnnelik.

  • Avatar
    Vasta MariL 1. september 2016 at 20:38

    Frappuchino-laadne jääkohv oleks igapäevane sõber + see kaste tundus ka väga põnev. Ilmselt guugeldaks neid retsepte juurdegi.

  • Avatar
    Vasta Lilli 1. september 2016 at 12:35

    Mina teeks ka beebitoitu.

  • Avatar
    Vasta lilll 1. september 2016 at 06:27

    Pähklipiimasid ja hummust teeks! Taimetoitlase lemmikasjad, millega mu blendrikökats hakkama ei saa 🙁

  • Avatar
    Vasta Kris 1. september 2016 at 00:34

    Mul on laktoositalumatus, nii et oma piimasoovid pean täitma taimsete piimade abil. Aga poeomad ikkagi tihtipeale rohkem säilitusaineid täis kui mulle meeldiks. Või suhkrut. Või pagan teab mida. Neid piimasid tahakski ise kodus teha! Püreesupid meeldivad ka väga.

  • Avatar
    Vasta Nina 31. august 2016 at 23:58

    Ootan praegu seda lüket, mis mind tervislikule teele aitaks ja blenderi saamine oleks ideaalne algus asjale. Muidu rasvun varsti ära nagu armas vaalapoeg 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete Jakobson 31. august 2016 at 21:21

    Mina teeksin igaks hommikusöögiks ning vahepalaks kindlasti smuutisid ning õhtuks tervislikku jäätist šokolaadi asemel(külmutatud banaan, törts piima ja pähklivõid). Kindlasti prooviksin ise ka pähklivõid teha. Kasutust leiaks see kindlasti väga palju 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 31. august 2016 at 20:52

    Mulle meeldivad väga smuutid, seega teeks neid ?!

  • Avatar
    Vasta Kerli R*** 31. august 2016 at 19:28

    Teeks eriti smuutisid ja püreesuppe!

  • Avatar
    Vasta Silvia 31. august 2016 at 18:00

    Smuutisi teeksin blendriga 🙂

  • Avatar
    Vasta Leelo Annuk 31. august 2016 at 16:57

    Oi, kui vahva idee on beebi toit panna jääkuubikute vormi. Seda prooviksin kohe. Ja kuna sain äsja ka leiva tegemise selgeks, siis miks mitte proovida sedasi võid teha. No ja meie pere on suur smuutide fänn. Igal juhul, aitäh, vahvate ideede eest!

  • Avatar
    Vasta Birgit 31. august 2016 at 16:21

    Blender on mu köögis alati kasutuses olnud, smuutid, purustatud pähklid jne… aga ta on mul veidi rumalake ja kõigi asjadega ta hakkama ei saa, seega osalen loosis et proovida ka kõik teised ideed järgi, kreemi tegu oleks nr1 :p

  • Avatar
    Vasta k 31. august 2016 at 15:46

    meil on hetkel kodus selline tava, et ma teen igal hommikul endale ja peikale süüa ja siis peikale veel smuutit kaasa. tahaks jubedalt endale ka smuutit kaasa teha, aga meil on ainult saumikser ja ma ei viitsi kahte eraldi teha 🙁 blenderiga saaks mõlemale koos teha ja siis saaks mõlemad õnnelikud olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Malvi 31. august 2016 at 15:34

    Väga vajaks blenderit, sest teen pidevalt võileivamääret ja saumiksriga väsitab kätt kohe väga. Blender teeks selle segu veel õige kreemiseks 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Olemas 31. august 2016 at 13:44

    Minu perele kuluks ära. Suurem laps armastab väga smuutisid ja jää jooke aga seda saame talle pakkuda kui paarkorda kuus linna saame minna. Pisimale beebile, oleks lihtsam toitu teha. Kuid kastmeid oleks ka huvitav proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 31. august 2016 at 13:25

    Kindlasti teeksin smuutisid,nii tervislikke kui ka ohtra jäätisega. Siit listist teeksin kindlasti mingi hea ürdivōi valmis ning mingi mōnusa avokaadokreemi (dipikastme). Jää purustamiseks ka ideaalne variant, sest piparmünt kodus olemas ja saaks hea mojito kokku segada 🙂

  • Avatar
    Vasta Vei 31. august 2016 at 11:11

    Smuutisid ja kreeme tahaks küll tegema hakata…osalen!!!

  • Avatar
    Vasta Kadi 31. august 2016 at 10:57

    Heihops!

    Beebi tulekul tõttu olen blenderile niiii palju mõelnud. Just seetõttu, et tahaks just ise talle püreesid teha. Siis kohe kindel mida talle sisse söödan 🙂
    Teadagi, on tita tulekuga niigi palju väljaminekuid. Seetõttu ei ole olnud võimalus leida vaba finantsi justnimelt blenderi jaoks.
    Kindlasti saaks blenderi mõnusi nautida ka mina ise, mees ja sõbradki 🙂 Katsetaja ja köögikata nagu ma olen 🙂

    Päikest!?

  • Avatar
    Vasta Õnne Rivimets 31. august 2016 at 10:22

    Kindlasti hakkan ise võid tegema. See juba lugedes tundus väga ahvatlev ja tuleb 2 korda odavam, kui poest ostes. Maitsevõist isegi a’la 3-4 korda odavam. Ja pannakaid proovin nii teha. Väga lahedad nipid ja nõuanded.
    Aitäh Sulle!
    -Õnne-

  • Avatar
    Vasta Inks 31. august 2016 at 10:03

    Selle blenderiga hakkaks koostööd tegema minu ema! Ta teeks endale peamiselt smuutisid, mis on tema lemmikud. Ka külm hää laimi ja sidruni limps

  • Avatar
    Vasta Siky 31. august 2016 at 09:47

    Ma teeks tite sööke ei peaks kahvliga litsuma. Kastmed ja kreemid oleks ka ülilihtsalt valmivad edaspidi. Pannkoogi taignale jääb alati mingeid tükke sisse, edaspidi keerutaks blendriga. Püreesupid on ka imelised. Toormoosid jne jne. Tervislikud ja maitsvad toidud kogu perele.

  • Avatar
    Vasta janet 31. august 2016 at 07:39

    Hakin, segan, blenderdan ..
    Olen ka teinud lisaks smuutidele kastmeid, beebile püreed, omletti, külalisetele meelepärast kokteilivärki jneMa vihkan sibula hakkimist, isegi seda olen teinud chop programmiga.
    Selle blendri viiksin vanaemale kingiks. Kunagi lapsena ( ma väga hästi seda hetke ei mäleta, küll aga seda köögikombaini) kinkisin ma oma vanaemale köögikombaini. Olin vanematele seni ajudele käinud kuni nad selle ostsid. Selgitus sellele kingitusele oli lihtne. “Vanaema teeb alati niii palju, tal oleks sellega süüa teha palju lihtsam.! Alati on laud head paremat täis, ma ei taha,et vanaemal oleks raske.” Lapsesuu…
    Nüüd tegime vanaemal köögis kapitaalremondi, see oleks tore kink ja teeks kindlasti palju nalja&rõõmu. + Meid kes me seal palju käime ja aega veedame ikka on, kindlasti oleks tore koos vanaemaga head paremat smuutit rüübata ja samal ajal pannkoogitainast vurada..

  • Avatar
    Vasta Grets 31. august 2016 at 06:18

    Jäätise kokteili teeks, see mu lemmik, just šokolaadi oma. Ja loomulikult kõike muud ka, asendamatu asi köögis.

  • Avatar
    Vasta Marili 31. august 2016 at 01:36

    Teeksin püreesuppe ja beebitoitu

  • Avatar
    Vasta Heleriin 31. august 2016 at 00:24

    Teeksin smuutisid ja jäätisekokteile ning beebipüreesid varsti sündivale pisikesele 🙂

  • Avatar
    Vasta Krislin 30. august 2016 at 22:58

    Meie pere kasutaks seda smuutide ja kastmete valmistamiseks, kindlasti prooviks ära ka pannkookide tegemise ja ilmselt kõige rohkem kasutaks blenderit beebile söögi püreestamiseks ?

  • Avatar
    Vasta Maria 30. august 2016 at 22:56

    Minagi prooviks alguses palju erinevaid smuutisid teha ning siis katsetaks veel igasugu põnevat. Kindlasti ka midagi sellist, mida postituses kirjutasid :).

  • Avatar
    Vasta Teele 30. august 2016 at 22:00

    Esialgu kasutaksin seda smuutide tegemiseks, aga kindlasti prooviksin sellega ka muud (püreed, omletti, pannkooke) huvitavat teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 30. august 2016 at 21:37

    Vot blender on asi, mis minu köögist on siiani puudu- olen seda alati tahtnud 🙂 Selle omamine teeks söögi tegemise palju lihtsamaks ja kiiremaks. Kindlasti prooviksin valmistada maitsevõid, dipikastet, erinevaid püreesuppe ja smuutisid. Pähkleid oleks samuti ideaalne sellega purustada.

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. august 2016 at 21:24

    Juba ammu olen unistanud oma blenderist, et püreesuppe ja igasuguseid smuutisid tegema hakata. See oleks mulle ja mu mehele super kingitus meie esimesse koju! 🙂

  • Avatar
    Vasta vaike 30. august 2016 at 20:42

    Tore on smuutit teha,mõnusaid püreesuppe,kohevaid pannkooke,jäätisekokteili….nei ideesid on palju .kui mõte tuleb,saab kohe teoks teha.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 30. august 2016 at 18:50

    Tavapärastele smuutidele ja püreesuppidele teeks selle blenderiga veel lastele komme. Blenderdaks ära kilo puhastatud banaane ja/või õunu ning sellele lisaks veel umbes 300 g marju ning paneks saadud kraami toidukuivatisse. Hiljem lõikaks kuivanud asjast ribad, keeraks rulli ja ongi lastele tervislik komm/snäkk olemas. Samuti kasutaks igasuguste toorkookide ja pähklipiimade tegemiseks.

  • Avatar
    Vasta kaspar 30. august 2016 at 18:49

    Kui päris ausaks jääda siis kardan, et mina ei teeks sellega suur miskit, küll aga tean, et mu naine teeks näiteks banaani keefiri smuutit, omletti, pannkooki ja kui ma hästi kutsika nägu teen ehk teeb mulle seda uhtet limonaadi kah (smile emoticon)

  • Avatar
    Vasta Helina 30. august 2016 at 18:26

    Ma nägin,et Blenderi purustab jääd siis saab teha sellega jääkohvit mis mulle väga meeldib ja on väga maitsev ja ei pea siis käsitsi tegema. Mu teine lammik on šampiliooni püreesuppe ja jäätisekokteile mis maitseb kõigile peres. Olen tahtnud osta aga siis läheb raha mujale vaja ja muid asju osta Blenderi.

  • Avatar
    Vasta Eneli 30. august 2016 at 17:50

    Kastmed, koogipõhi, erinevad taignad ja muidugi pähklite jms purustamiseks sobiks see ideaalselt ?

  • Avatar
    Vasta Mari 30. august 2016 at 17:22

    Kastmete ja või valmistamine blenderis on küll üks igavesti äge idee, mille järgi tahaksin proovida!

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. august 2016 at 17:08

    Blenderi kasutamine maitsevõide tegemiseks on uus mõte, mida sooviks katsetada.

  • Avatar
    Vasta Piret 30. august 2016 at 17:02

    Mina olen sellele ostu peale juba ammu mõelnud aga vot no ei ole raatsinud osta. Kuna sa ütlesid, et ta purustab ka hästi jääd, siis mina teeksin külmutatud maasikamoosi ja piima kokteili, tuleb selline mõnus külm ja maitsev nagu jäätisekokteil. Püreesuppe tahaks ka väga proovida teha 😛

  • Avatar
    Vasta Jana 30. august 2016 at 16:57

    Mina kasutaksin seda smuutide ja kastmete tegemiseks.

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. august 2016 at 16:51

    Sukelduks ka smuutide maaailma 😀

  • Avatar
    Vasta M. 30. august 2016 at 16:21

    Minul kuluks selline masin küll kenasti ära, sest minu praegune blender hakkab oma aega ära elama. Tõenäoliselt teeksin sellega kõige rohkem smuutisid, aga ka püreesuppe, mille tegemine blenderiga on väga lihtne. Lihtsalt lased kõik komponendid korra masinast läbi ja ongi ilma hakkimise vaevata supp keedetud 😀 0

  • Avatar
    Vasta Päike 30. august 2016 at 16:12

    Smuutisid teeks, siis tänu Sinu nõuannetele prooviks ära kreemi tegemise ja või tegemise. Samuti tean ühe hea kõrvitsa-ingveripüreesupi retsepti, mida sooviksin kodus ka teha. (:

  • Avatar
    Vasta E 30. august 2016 at 16:00

    Vot pannkookide tegemisel ei ole blenderit veel rakendanud 😀 Kindlasti prooviks ära.

  • Avatar
    Vasta Katriin 30. august 2016 at 15:57

    Mina tahaks just kõige rohkem teha smuutisid, sest hetkel blender täitsa puudu ja smuutid väga meeldivad, aga peale su artikli lugemist katsetaks veel ka näiteks maitsevõi tegemist.

  • Avatar
    Vasta A 30. august 2016 at 15:48

    Ma nopiks aiast tomateid ja kurke ja õunu ja muud tervislikku ja teeks erinevaid tervislikke smuutisid ja püreesid, sest arst käskis kõvasti kaalu alandada, et tervist parandada. 🙁

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. august 2016 at 15:44

    Olen suur smuutifänn, polegi vist midagi muud blenderis teinud 😀 Kunagi püreesuppi tegin ka, kuid üldiselt erinevad smuutid… minu blender ei seisa kindlasti kasutuna, kuid kahjuks on see õe oma ja väga vana, seega vehateks välja küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 30. august 2016 at 15:30

    Pühapäevaseid pannkooke oleks ideaalne sellega teha! ??

  • Avatar
    Vasta G 30. august 2016 at 15:27

    Kindlasti teeks smuutisid rohkem, sest enda blender on kuidagi mannetu ja ei purusta kõike nii hästi kui võiks. Samamoodi kasutaks seda jää purustamiseks, mida oma blender ei tee. Ja kui selline võimas isend kodus oleks, teeks võib-olla üht-teist veel 😀

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 30. august 2016 at 15:00

    Vana blender läksgi katki hiljuti ja hädasti oleks uut vaja. Blendriga ma tegin kõikke, alustades beebibüreedest ja lõpetades juuksemaski tegemisega. Minu jaoks oli täitsa vajalik asi. Asjad sisse ja vajuta aind nuppu ja ei mingeid üleliikseid liigutusi ??

  • Avatar
    Vasta Eva 30. august 2016 at 14:57

    No ikka maitsvaid smuutisid ja palju palju hummust!

  • Avatar
    Vasta Mirjam 30. august 2016 at 14:49

    Kuna teine beebi on tulekul, siis just neid samu beebibüreesid ma seal tegema hakkangi, nii magusaid kui soolaseid. Ja loomulikult laste rõõmuks smuutisid ja enda rõõmuks muidugi ka, kui kahe väikse lapse kõrvalt aega endale süüa teha ei ole.
    Ka (pannkoogi)taigna, omleti tegemine tundub lahe idee mida võiks proovida.

  • Avatar
    Vasta Elina 30. august 2016 at 14:42

    Teeksin kindlasti teed, joon igapäev teed ja no nii hea on teha seda enda aiasaadustest. Muidu mulle pannkoogid ei maitse ja söön vâgavâga harva neid, kuid selle blendriga prooviksin küll head õhulised pannikad ära.

  • Avatar
    Vasta Annika 30. august 2016 at 14:41

    Meil oli blender, igapäev kasutasin, aga pojal kukkus kann maha ja läks katki.

    Tegin smuutisid, püreesid, kastmeid, hummust, juustu, toorkomme, pähklivõid, jahvatasin pähkitest, helvestest jahu.
    Nüüd teen köögikombainiga aga see on väga hädapärane, sest tulemus jääb tükiline ja ei ole kuigi hea.

  • Avatar
    Vasta Ra2014 30. august 2016 at 14:39

    Väga äge loos!
    Olen pikemat aega endale juba blenderit igatsenud, kuid ei ole saanud raha kõrvale panna selle jaoks. Pole varem kuulnudki, et blendeiga saaks piima ja võid teha, seega prooviksin kohe kindlasti need järgi 🙂
    Samuti teeksin endale keefiri-banaani smuutit ja lapsele kohevaid banaani-mustika pannkooke 🙂

  • Avatar
    Vasta kati likk 30. august 2016 at 14:28

    limonaad ja omlett tundub põnev.. lisaks teeksin majoneesi aga endal puudub blender nii et põidlad pihku

  • Avatar
    Vasta Sandra Kaisa Laurfeld 30. august 2016 at 14:20

    VÕID! poleks ise selle peale tulnud! igasugused küüslaugu- ja maitsevõid sooja saia peal on niiiiiii head 😛

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. august 2016 at 14:20

    Minul oli kodus blender aga see ei olnud väga võimas ja hea ning paraku läks katki ka.Ma tegin ja teeksin edaspidi kastmeid,smuutisid,kõrvitsa püree suppi ning ka neid asju mida sa soovitasid 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. august 2016 at 14:14

    Kolisin mõni kuu tagasi ühikasse, et Tartus ülikooliõpinguid jätkata. Nende paari kuu jooksul olen söönud peamiselt kolme-nelja toitu: praekartul, riis, tatar ja makaronid. Iseenesest pole kehvad variandid, aga hing ihkab siiski ka värskeid smuutisid ja püreesuppe. Seda enam, et olen teel tervislikuma elustiili poole. 🙂 Sellepärast palusin ka ühikakaaslasel tema vana blenderi kodust kaasa haarata, kui teinekord kodu külastab, sest tal seisvat see kasutuna. Aga ta ju unustab ära selle lubaduse kogu aeg! Ja ma ei jaksa enam oodata. Tahaks ju koheee! 😀 Ja oma blender oleks ikka oma blender :)))

  • Avatar
    Vasta Arle 30. august 2016 at 14:10

    Mina kingiks oma emale, kel oma blender mõnda aega tagasi otsad andis ning uut pole raatsinud osta. Tema tegi sellega igahommikusi keefirikokteile. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi R 30. august 2016 at 14:09

    Kindlasti teeksin sellega banaanipannkooke, maitsvaid smuutisid ning kastmeid 🙂

  • Avatar
    Vasta Ilja 30. august 2016 at 14:05

    Enda blender läks just paar nädalat tagasi katki, muidu olen aga suur smuutide fänn. Nii et uue blenderiga teeks aktiivselt smuutisid ning kindlasti prooviks ära ka kastmeid.

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. august 2016 at 13:50

    Kastmed, frappuchinod, jäätisekoksid ja sellised toredad asjad hakkaksid ilmselt meil blendri abil valmima. Pähklipiima ma poleks kunagi osanud ise niimoodi teha, aga ilmselt nüüd hakkavad need ka valmima!

  • Avatar
    Vasta Marin 30. august 2016 at 13:48

    Banaanijäätist erinevate lisanditega ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. august 2016 at 13:38

    Mina teeksin kindlasti esimese asjana kõrvitsapüreesuppi, nii hea on see. Lisaks teeks jääga smuutisid ja jäätisekokteile!!

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. august 2016 at 13:29

    Eks lapsed proovivad teha smuutisid ja jäätisekokteile 🙂 Ise prooviks selle limonaadi ja kastme ära.

  • Avatar
    Vasta Merilin 30. august 2016 at 13:24

    Kuna peres on 2kuune beebi, siis varsti kuluks ära üks blender millega talle imemaitsvaid büreesid teha. 🙂

    • Avatar
      Vasta Merilin 30. august 2016 at 13:25

      Püreesid*

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. august 2016 at 13:25

      Kuna ma juba sajandat korda näen sama viga, siis ma ütlen siin ja ühe korra, et BÜREE ei ole sõna, püree on 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 30. august 2016 at 13:23

    Ma ise kasutaks seda hea meelega mingite tervislike smuutide tegemiseks, ja ehk leiutaks veel midagi, kuidas oma kiiretel tööpäevadel lihtsalt ja kiirelt midagi süüa valmistada sellgea 🙂 mmm ja mingeid dipikastmeid ja määrdeid oleks kindlasti põnev leiutada selle abiga! Igati oodatud abimees mu väikesesse kööki 🙂

  • Avatar
    Vasta Käty 30. august 2016 at 13:17

    Teeks esimesens jäätise kokteili ja lapsele hommikul smuutit.

  • Avatar
    Vasta Grete 30. august 2016 at 13:00

    Mina teeksin kindlasti smuutisid ja prooviksin teha ka limonaadi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina Hendre 30. august 2016 at 12:58

    Ma katsetaks enamik uued nipid ära, aga eriti huviga prooviks lastele kohevaid pannkooke teha smuutide kõrvale 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 30. august 2016 at 12:56

    Minu kallis Blender ütles ülesse ja pole siiane võimeline uut ostma , muidu oleks absaluutselt kõike blenderiga teinud, omletti , mahla, smuutit , jäätist , jäätisekokteili, lapsele mehu ja lapse sööki. Siiani olen kõik käsitis tampinud kokku ja lihtsalt enam ei jöua. Unes juba näen kuidas blender kutsub ostma aga kui poodi lähen ei oska valida seda õiget ja head. Aga blender on üks hea asi, mis peab kindlalt kodus olema.

  • Avatar
    Vasta Karin 30. august 2016 at 12:43

    Pole ka veel uude koju jõudnud blenderit soetada aga köögis kasutult see kindlasti ei seisaks..erilised lemmikud on igasugused pestod, dipikastmed ja hummuse laadsed määrded, mida sellega teeksin. Samuti kasutaks just suvisel ajal kiire, värskendava, KÜLMA maitsevee või kokteili valmistamiseks, ja talvisel ajal külmutatud marjadest smuutide valmistamiseks. Abimees oleks ta ka küpsetamisel, kui on vaja pähkleid, mandleid, küpsiseid vms purustada.

  • Avatar
    Vasta Merle 30. august 2016 at 12:43

    Prooviks kasutada võimalikult palju ja ilmselt kôige rohkem teeks smuutisid.

  • Avatar
    Vasta Tuuli 30. august 2016 at 12:42

    Olin mitte just kõige tihedam smuutivalmistaja, aga nüüd suvega tuli ka suur isu smuutide järele, kuni mu blender raksatusega katki otsustas minna ja lekkima hakata.
    Muidu valmistaks ikka smuutisid ja olen ka kastmeid valmistanud.

  • Avatar
    Vasta Vesper 30. august 2016 at 12:40

    Meil on hetkel kodus üks kobakas köögikombain, mis ajab nagu blenderi asja ka ära, aga võtab tohutult ruumi ja on jube tülikas pesta. Ehk siis jätkaks rõõmsalt smuutide ja püreesuppidega ning naudiks samal ajal fakti, et enam polegi vaja tervet köögitäit nõusid pesta. Igati tore uuendus oleks kahtlemata. .)

  • Avatar
    Vasta Snežana 30. august 2016 at 12:39

    Minule meeldib blenderiga igasugu kokteile teha ja olen ka küpsetamiseks erinevaid taignaid leiutanud, et kodus katsetada, aga kuna blender läks kolimise käigus katki, pole päris pikalt juba midagi teha saanud.

  • Avatar
    Vasta Helen 30. august 2016 at 12:35

    Mina blenderdaks pooled asjad köögis vist sellega 🙂 Noa viskaks nurka ära. Mingi vana käkk on veel olemas, aga see on selline, et püsib veel heasõna peal koos.

  • Avatar
    Vasta Kristin 30. august 2016 at 11:44

    Mina olen unistanud blenderist juba mitu aastat, aga finants pole võimaldanud osta.

  • Avatar
    Vasta Kristi 30. august 2016 at 11:34

    Kuna mulle tõesti meeldib mandlipiim, siis esimese asjana tegutseks selle valmistamisega:)

  • Avatar
    Vasta K. 30. august 2016 at 11:17

    Isver, ma võiks seal teha midaiganes kui vaid blender oleks! Tänasel päeval jändan saumiksriga mis on kohutav käkk. Aga vot ei ole raatsinud blenderit osta 🙁

  • Avatar
    Vasta jansu 30. august 2016 at 11:15

    Ma olen juba pikka aega seda endale tahtnud, aga alati tuleb midagi tähtsamat vahele (nt mehele 600 eurine droon, mida ta max 6 korda lennutama on käinud ja nüüd kapis tolmu kogub) ja veel sada asja. Endale pole ammu midagi lubanud. See oleks ideaalne.

    • Avatar
      Vasta jansu 30. august 2016 at 11:19

      Unustasin lisada, et teeksin smuutisid, püreesuppe lapsele ja katsetaks uusi asju.

  • Avatar
    Vasta Veronika 30. august 2016 at 11:10

    Esialgu teeksin ikkagi smuutisid, sest elukaaslane tahab ammu hommikuti neid saada. Pole kahjuks saanud osta blenderit. Tulevikus katsetaksin ka beebipüreedega.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 30. august 2016 at 10:55

    Vahvad ja uudsed olid või/muna ja taigna tegu. Pole varem mõelnudki,neid asju blenderdada. Kuna mul poeg on kõva omletisööja ja pannukate hull,siis olen kõiki neid asju teinud vispliga ? Blendriga saab kindlasti ka ülimaitsvat jäätisekokteili teha ???

  • Avatar
    Vasta Mary 30. august 2016 at 10:49

    Mina purustaks blenderiga kokteilide jaoks jääd (praegu käib see vanal hea kilekoti ja haamri meetodil) ning teeks viimasest basiilikutest ühe suure portsu pestot, et saaks seda talvel sügavkülmast võtta.

  • Avatar
    Vasta Aire 30. august 2016 at 10:33

    Olen ammu unistanud blenderi ostust, aga no ei raatsi, raha läheb tarvis kõige muu jaoks. Aga nüüd sa ajasid mulle jälle blenderi soetamise isu peale :D, mille olin vahepeal juba unustanud.
    Unistan nii arbuusi jääjoogist, see on niii hea. Ja muidugi kui mul oleks blender teeksin igasuguseid smuutisid (sügavkülm on marju täis :)) ja kokteile, püreesuppe, kastmeid, beebitoitu.

  • Avatar
    Vasta Anette M 30. august 2016 at 10:30

    Taignaid ja kastmeid kindlasti teeks. Palju lihtsamalt ja kiiremini ju saaks. Muidugi kreemi tegemine pole ka üldse paha mõte.

  • Avatar
    Vasta Jessu 30. august 2016 at 10:28

    Kui kodus elasin, tegin tihti smuutisid, dipikastmeid ja püreesuppe (kõrvitsa oma ei ole nii kaua saanud), aga nüüd elan omaette ja ilma blenderita. Olen küll poes vaatamas käinud, aga ei raatsi osta. Kui võidaksin, saaksingi valmis blenderdada erinevaid suppe ja smuutisid ning kui supid üle viskavad, prooviksin kindlasti erinevaid kastmeid, banaanijäätist ja ka kindlasti teeks vahest paar mojitot.

  • Avatar
    Vasta virge 30. august 2016 at 10:23

    Ma ei teagi mida me teeksime, täpset nimetus sellele panna ei oska aga igatahes banaan, jäätis ja pits vana Tallinna kokku blenderdades, saab oivalise stuffi. Seda me arvatavasi iga päev teeks 😀 Ema ei peaks meile oenda blenderit enam laenama, samas ma ei tea miks me ise seda endale koju pole ostnud 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra E 30. august 2016 at 10:18

    Mu ema on hiljuti mitmeid kordi maininud, et blender on see, millest ta köögis puudust tunneb. Ta jumaldab smuutisid ja püreesuppe. SEEGA, kui ma selle võidaks, siis ma annaksin selle võidu oma armsale emale ??!

  • Avatar
    Vasta Karoliina 30. august 2016 at 10:07

    Kuna meil on tutikas beebi tulekul siis ilmselt on beebipüreed teemas. Aga meie pere on ka pannkoogifänn ja see on mu firmaroog, niiet oleks viimne aeg proovida ka teistsuguseid pannkooke küpsetada ?

  • Avatar
    Vasta Imbi 30. august 2016 at 10:07

    Olen just kahe vahel kas osta saumikser või blender. Teeksin sellega kindlasti palju erinevaid kastmeid, smuutisid, jäätisekokteile ning katsetaksin midagi täiesti uut ka. Hommikuti teeksin elukaaslasele kohupiimast midagi maitsvat.

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. august 2016 at 10:06

    mina teen igapäevaselt smuutisi ja üks korralik blender kuluks ära küll:)

  • Avatar
    Vasta Sirle S 30. august 2016 at 10:03

    Minu lemmik blenderduse retsept on selline: banaanid, kookosvesi, maitsestamata jogurt, maasikad, mustikad, põldmarjad! Teeksin kõik toidud, mis võimalik, just blenderi abil! 😀

  • Avatar
    Vasta Siiri 30. august 2016 at 10:00

    Pole veel kunagi ise proovinud smuutisi teha (tundugu see nii imelik kuis tahes :-)) ja kohevad pannkoogid tundusid väga ahvatlevalt 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 30. august 2016 at 09:59

    Mina kasutaksin blendrit kindlasti püreesuppi ja smuutide tegemiseks. Aga sinu listist tekkis mul huvi piparmündi purustada sest ma armastan üle kõige hommikuks värsket piparmünditeed, usun, et aja ja nõude kokkuhoiu mõttes hakkaksin katsetama ka salatites ja tainasse tegemist plenderis.

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liis Himmaste 30. august 2016 at 09:59

    Kindlasti teeks smuutisid (armastan neid väga ),jäãtisekokteile,prooviks ka kindlasti omleti ja pannkooogi taigna tegemist,purustaks jääd,purustaks ürte

  • Avatar
    Vasta Merlin 30. august 2016 at 09:57

    Kujutan ette, et väga eduliselt saaks ka pestot teha. Mul ongi kasvuhoones veel viimased basiilikud ootamas.

  • Avatar
    Vasta Kriste 30. august 2016 at 09:46

    Blender oleks väga kasulik asi, ülikooli ajal teha maitsvaid smuutisid ja lihtsaid püreesuppe ja miks ka mitte proovida uusi asju ! 🙂
    Oleks väga õnnelik selle üle ja ka toakaaslased oleks õnnelikud !

  • Avatar
    Vasta Liisi 30. august 2016 at 09:34

    Jõhker, kus kõik tahavad blenderdada 😀
    Perenaisena võin öelda, et kõõgis kõige mugavam kodumasin ei ole mitte 1 suur teebkõikekombain- vaid just eraldiseisvad vidinad. Lõpuks isegi muretsesin eraldi miksri, purustaja, hakklihamasina, nuimikser jne. Sest jube tüütu on lihtsalt vahustamiseks kogu krempel kokku panna ja siis neid osi hiljem pesta. Meie pere armastab blenderis teha pestosid,. toorjooke tükkidega, mojitosid jne.

  • Avatar
    Vasta Kirss 30. august 2016 at 09:32

    Mina teeksin pähklipiima ning pannkooke 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 30. august 2016 at 09:31

    Päris huvitavaid uusi ideid sai siit 🙂 Aga mina isiklikult prooviks seda limonaadi ning kastmeid ma kujutan ette oleks samuti väga mugav teha. Mees käib aga peale nagu uni, et tema tahab ikka smuutisid, hetkel kodus üks blender on aga see ei kõlba kuhugile sest see ei saa isegi jäätisekokteilikagi hakkama, rääkimata tahkemate asjade purustamisest.

  • Avatar
    Vasta Grete 30. august 2016 at 09:30

    Ma olen juba nii kaua mōelnud ja juurelnud selle üle, et võiks blenderi osta, aga siiamaani pole selle ostuni jõudnud, sest alati tahavad muud asjad ka ostmist:D aga kuna mulle väga meeldivad smuutid ja kuna ma olen väga suuuuuuur magusaarmastaja, siis kiirelt valmivad pannkoogid või jäätisekokteil oleks päris hea mõte

  • Avatar
    Vasta Maibritt 30. august 2016 at 09:13

    Blenderit oleks vaja küll. Teeks põhiliselt ikka smuutisi, kuid kindlasti ka omletti ja pannkooke ning selle pähklipiima sooviks ka ära proovida. 😀

  • Avatar
    Vasta Annymanni 30. august 2016 at 09:11

    Ma teeks seal pannkooke,smuutisid,omletti, jäätisekokteili ja ehk saab seal teha ka püreesuppi!

  • Avatar
    Vasta Annika Poll 30. august 2016 at 09:10

    mul ei ole kodus plenderit kahjuks aga väga huvitav oli pähklipiima mõte. seda prooviks kyl ja limonaadi. saab tervisliku joogi.

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. august 2016 at 09:07

    Hullult tahaks normaalselt töötavat blenderit. Tahaksin teha näiteks hummust, falafele, maapähklivõid, pestot ja banaanijäätist, aga mu praegune vana blender ei saa selliste asjade tegemisega hakkama 🙁

  • Avatar
    Vasta Eve 30. august 2016 at 09:03

    Plender leiaks meie peres kasutust kindlasti. Ma teeksin smuutisid, jäätisekokteile, püreesuppe ning prooviks teraviljadest ka jahu teha ? pannkoogi ja omleti punktid tundusid ka huvitavad ?

  • Avatar
    Vasta Signe 30. august 2016 at 08:52

    Kindlasti hakkaksin ma enamjaolt sellega smuutisid tegema. Kuid asi, mida olen tahtnud alati proovida, aga kuna mul pole blendrit, siis ei ole seda teinud, on isetehtud mandlipiim mandlitest, see tundub lihtsalt nii hea! Olen just kolimas oma koju, nii et blender kuluks väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 30. august 2016 at 08:46

    Ei ole omanud mitte kunagi blendrit. Arvan, et kokteilide tegemine, püreede ja kastmete valmistamine oleksid esimesed asjad, mida sellega teeks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris Bilitjuk 30. august 2016 at 08:44

    Ohh, mõnus!
    Mina teeksin omletimandi blenderis valmis, et hommikul too tegemine lihtsam oleks.
    Pannkoogipäeval, mis on ka päevadel, kuidas jummel juhatab, teeksin taigna blenderis valmis.

    Blenderit mul pole. Aga kui oleks, siis järgemööda prooviksin ka muid asju teha, millest kirjutasid ja mine tea, vöibolla ilma ei oskakski ning saaks harjumuseks. Väga mugav ju!

  • Avatar
    Vasta Anet 30. august 2016 at 08:42

    Ma ei tea ka, mitu blenderit minu kodus oma aja ära elanud on juba ja alla andnud. Eriti põnev variant tundub minu jaoks see tee variant, sest aiamaa uputab praegu nendest mündilistest. Veel teeks ikka smuutisi ja omleti jaoka muna

  • Avatar
    Vasta Ethel 30. august 2016 at 08:41

    Ma loodan, et seda saaks kasutada ka kookide jaoks küpsiste purustamisega. Hetkel olen seda käsitsi teinud ja see ei ole eriti tore. Minu lemmikud on just toorjuustu koogid digestive küpsiste põhjal 🙂
    Ja kuna kodus üks viienädalane preili, siis beebipüreesid tundub sellega lust olevat tulevikus teha 🙂

  • Avatar
    Vasta kats3 30. august 2016 at 08:41

    Jäätisekokteile! No ja kui tervislik olla tahan, siis banaanijäätise võiks ka lõpuks ära proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 30. august 2016 at 08:29

    Suured tänud Mallukas! Need ideed olid maruvahvad! Eriti pean ma lugu seal omleti ja teiste tainaste tegamisest, rääkimata muidugi smuutidest või kastmetest. Meile meeldivad ka igasugused jäätiste kokteilid, ning asendamatud püreesupid. Neid kohe kindlasti ei saa unustada.

  • Avatar
    Vasta Age 30. august 2016 at 08:23

    Jäätisekokteilid on meie pere lemmikud. Aga blenderit kasutaksin ka nt küpsise purustamisel vöi isegi sibula hakkimisel, kuna silmad on ikka üli tundlikud siis noaga on ikka päris jube seda tööd teha.

  • Avatar
    Vasta Kateriin 30. august 2016 at 08:17

    Mina hakkan kohe tegema beebile püreed. Kindlasti proovin ära ka mõne rohelise smuuti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina R 30. august 2016 at 08:14

    Kuna uus külmetushooaeg on peale tulemas, siis kasutaksin seda blenderit, et teha erinevaid smuutisid kõiksema hea ja paremaga, et oma lasteaialapse immuunsust turgutada ja sõrmed ristis hoida, et ehk teisel lasteaia aastal on tervis tugevam ja rohelised smuutid oma vajalike toitainete, vitamiinide ja antioksüdantidega hoiavad kogu pere ree peal 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. august 2016 at 08:03

    Teeksin smuutisid ja purustaksin kokteilide jaoks jääd. Omleti või pannkookide taigna valmistamine tundub ka põnev variant.

  • Avatar
    Vasta Karina K 30. august 2016 at 08:00

    Kuna armastan püreesuppe ja smuutisi, siis see masin on ju köögis täiesti asendamatu! Kahjuks mu truu kaaslane elas oma elu väärikalt lõpuni!
    Mõtlesin, postitust lugedes, iga punkti järel “jaaa!! Muidugi!! Miks ma ise selle peale pole tulnud!”
    Super ideed, aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 30. august 2016 at 07:55

    Praegu isutab oma aia piparmündist tehtud mojito (alkoholivaba) järele. Seega teeksin kõigepealt seda ja siis kõike muud head ka. Olulise plussina saaks siis lastele smuuti koostises spinatit sisse sööta, ilma et suuremat sorti vastuseis tekiks.

  • Avatar
    Vasta Getter T 30. august 2016 at 07:53

    Meie pere hakkaks sellega ennekõike siiski smuutisid tegema. Samas, ära ei ütleks ka jäätisekokteilist ja miks mitte katsetada sellega Sinu poolt mainitud muudki põnevat.
    See on väga hea viis oma päevane puu- ja juurvilja norm täis saada, sest vahetevahel on nii, et lihtsalt ei viitsi neid vilju niisama järada, aga smuutina tunduvad need palju ahvatlemad. 😀

  • Avatar
    Vasta Mariella 30. august 2016 at 07:53

    Ma olen seda nii ammu unistanud!
    Teeks erinevaid küpsisekooke,jäätisekokteile,suutisi,beebile püreesi jne. jne

  • Avatar
    Vasta H 30. august 2016 at 07:50

    Ma ei ole varasemalt blogiloosis osalenud, aga just eile käisin uut blenderit vaatamas. Saumikser läks paar nädalat tagasi katki ja küll oleks hea uue blenderiga banaani-mustikajäätist teha. Sügavkülmast banaanid, mustikad masinasse ja valmis. Ühikas elades hoiaks selline masin kõvasti aega kokku ning toitumine oleks kindlasti tervislikum.

  • Avatar
    Vasta Victoria 30. august 2016 at 07:50

    Kasutaksin blenderit endale ja lapsele jäätisekokteilide ja smuutide valmistamiseks. Prooviks järgi ka paankoogi taigna valmistamise 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 30. august 2016 at 07:48

    Teeksin smuutisi, külmutatud marjad ja piim sisse. Lisaks jäätisekoksi kindlasti! Ploomimahlaga on mu lemmik 🙂
    Beebipüreesid samuti. Ja vb prooviks ka tainast teha.

  • Avatar
    Vasta Margarita 30. august 2016 at 07:43

    Mina teeksin hea meelega endale smuutisid ja beebipojale püreesid ? Lisaks prooviks nüüd veel teha ka omletti ja pannkoogitainast ?

  • Avatar
    Vasta Triin Künnapas 30. august 2016 at 07:42

    Jäätisekokteili loomulikult!!! Aga Sa unustasid ka ühe meie pere lemmiktoidu – püreesupid, mis blenderis ülilihtsalt valmivad. Näiteks sügisele väga kohane kõrvitsapüreesupp ingveri ja kookospiimaga, mmm 🙂

  • Avatar
    Vasta Ilona 30. august 2016 at 07:35

    Kasutaksin raudselt smuutide kokkusegamiseks,…aga arvan et esimene tegu oleks enda kortsus ja kuivanud ploomnaha niisutamiseks sobiv kreem….. See tundus kohe nii ahvatlev et mine või kohe blenderit ostma.Aga surun selle kihu alla( kerge see ei saa olema) ja ootan loosamist.Ehk on seekord minu päev..?!?!

  • Avatar
    Vasta D 30. august 2016 at 07:32

    Ma tahaks hirmsasti endale blenderit võita, sest püüan meeleheitlikult enda toidulauda tervislikumaks muuta, et seeläbi mõnigi kilo maha saada. Blenderiga saaksin endale ju igasugust tervislikku kraami kokku miksida. 😀

  • Avatar
    Vasta Marju Kaasik 30. august 2016 at 07:30

    Kindlasti teen smuutisi ja beebitoidud. Prooviksin teha pannkooke.

  • Avatar
    Vasta Monika 30. august 2016 at 07:29

    Kuna mul blendrit ei ole, siis olen kõik smuutid ja pannkoogitaignad teinud hoopis saumikseriga. Hetke lemmik smuuti-jook on banaan/keefir/kama, lasen vahtu ja tunne on nagu jooks jäätisekokteili, kasulik pealekauba 🙂
    Aga blendrit sooviks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 30. august 2016 at 07:28

    Ma teeksin kõike, mida vähegi annab teha. Mul tegelikult on blender, aga too ei saa korralikult jäätisekokteili valmistamisegagi hakkama, rääkimata muust.

  • Avatar
    Vasta Eveli 30. august 2016 at 07:27

    Eks esmajärgus kasutaksin ma blendrit siiski smuutide ja jäätisekokteilide valmistamiseks. Samas tundus idee teha ka pannkooke väga põnev ja lihtne 🙂 Seega kuluks mulle see aparaat hädast marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta Katrin 30. august 2016 at 07:16

    mul on kodus blender olemas. Seni olen teinud smuutisid (keefir või kookosvesi, banaan, maasikad, mustikad, kanepiseemned, chia seemned), no ja muidugi jäätisekokteile! 😀 Blenderit on vaja minu emale, kes on hakanud oma kaalu jälgima ning on juba mõnusalt alla võtnud. Jagaksin temaga tervislike smuutide retsepte 😛

  • Avatar
    Vasta Liisi 30. august 2016 at 08:15

    Mina võtaksin selle Tartu ühikasse, valmistaksin endale kõikvõimalikke smuutisid ja erinevaid toite ning katsetaksin uusi retsepte 😛 Hea lihtne. Kuna üliõpilastel on alatihti kitsas käes, siis oleks see ideaaaalne kingitus, olen alati endale päris isiklikku blenderit tahtnud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii 30. august 2016 at 07:01

    Pannkooke prooviksin kindlasti teha! 🙂 Siiani olen ainult smuutidega piirdunud.

  • Avatar
    Vasta Laura 30. august 2016 at 06:51

    Mina nii väga tahaks endale blendrit- sellega hakkan tegema smuutisid, erinevaid pähklipiimasid, kastmeid, beebipüreesid ja palju maitsvat veel ?

  • Avatar
    Vasta Krk 30. august 2016 at 06:51

    Omleti-/pannkoogutaigen kõlab tõesti hästi! Seda prooviks kindlalt. Aga parim asi, mida teha, on ju jäätisekokteil! Usu mind, ei viska nii kergesti üle nagu smuutide tegemine 😀 jäätis, banaan, apelsinimahl on parim kombo!

  • Avatar
    Vasta ML 30. august 2016 at 06:21

    Eelmine blender seisis tühja, sest ta ei jaksanud suurt midagi blenderdada. Aga sellise virga masinaga teeksin pestot, 40 basiilikutaime ootavad kasutust.

  • Avatar
    Vasta Rane 30. august 2016 at 06:12

    Teeksin oma beebile toitusid ja perele smuutisid ?

  • Avatar
    Vasta Karola 30. august 2016 at 06:10

    Kuna mul kodus blender puudub, siis ei saagi vahvaid asju katsetada sellega 🙁
    Vanemate juurde sattudes keeran endale kokku erinevaid smuutisid

  • Avatar
    Vasta Jubin 30. august 2016 at 05:43

    Mida mina teeksin blenderiga? Ise olen köögis vana blendrisemu, kunagi kinkisin oma emale vägeva blenderi sünnipäevaks, ehk pool selle mõttega, et saan ka ise sellega jube palju ära teha. Kui välja kolisin jäi blender aga emale ja mina nüritan palju nuga ja vana kohviveskit.

    Püreestaksin omaaia marju, vilju, et teha puuviljanahka.
    Pulseeriksin lapsele kana ja lammast sest ta ise ei tihka neid üldse lutsutada.
    Teeksin aiaürtidest ja saadustest maitseõlisid.
    Kodukeemia asemele mahe puhastusvahendeid.
    Palaval päeval jääjooke.
    Kookide magustamiseks datlipüreed, sest suhkur on out!
    Näomaskide jaoks oma aia vilju ja juurikaid.
    Kuna mul on suur kihu taimi koguda ja kuivatada, siis saab ka nt musta pässikut sellega hästi purustada, et teha väga väekat ja vitamiinirohket tinktuuri.
    Teeksin erinevaid salsasid, dippe, püreesuppe, nisushotte, mannakreemi, ja muid siidpehmeid maiustusi mis vajavad pähklite purustamist-püreestamist.
    Blenderiga saab teha ise väikestes kogustes maitseaineid, seemnejahusid, tugevaid tõmmiseid, rääkimata smuutidest ja beebitoidust.
    Olen tegelikult blenderiostu mõtet lükanud järgmisesse aastasse, sest tahaks soetada korraliku kangema pilli, et kui masin ikka terve päeva jooksul palju vatti saab, jääks kõik vedrud-kruvid sisse.

    Aga kui mallukas neid lahkelt jagab siis ehk naeratab ka loosiõnn meile!

    • Avatar
      Vasta Jubin 30. august 2016 at 05:56

      Edit: jajah naeratab ta jee, kui tahtjaid on veel viisadakolmkymmendseitse, aga no enda kiitmiseks ütlen, et blender on küll üks nendest asjadest mida ma kasutaksin rohkem kui “korra hommikul smuutit teha”

  • Avatar
    Vasta Kerli 30. august 2016 at 05:39

    Kindlasti teeks smuutisid, jäätidekokteili, kastmeid. Küpsiste purustamisel on üks korralik blender ka suurepärane abiline.

  • Avatar
    Vasta Merilin 30. august 2016 at 04:13

    Uu jee, mul läks blender katki ja mu mõte oli kohe, et järgmine on jääpurustajaga. Vana seda ei suutnud . Tahan tahan tahan! Tahan jääd purustada!!!??

  • Avatar
    Vasta Leevi 30. august 2016 at 01:52

    Pooled asjad mida kirjeldasid, on võimalikud vaid high-speed blenderitega. Sellistega nt http://www.medifur.ee/tooted/blenderid 🙂

  • Avatar
    Vasta Lana 30. august 2016 at 01:28

    Kingiksin edasi blenderi oma õele, kes beebile püreesi teeks ja endale tema lemmikut ürdivõid. (:

  • Avatar
    Vasta Kats 30. august 2016 at 01:06

    Hea meelega teeksin igal hommikul endale kohvi asemel hoopis smuutit!

  • Avatar
    Vasta Mairi 30. august 2016 at 00:34

    Beebipüreesid ning jäätisekokteili ja smuutisid oleks sellega super teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 30. august 2016 at 00:28

    Olen väga suur smuutide ja jäätisekokteilide fänn, nii et just nende valmistamiseks ma seda blenderit põhiliselt kasutaksingi, kuluks väga ära 🙂 Ka see limonaad tundus põnev ja prooviksin kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Angelika 30. august 2016 at 00:18

    Kuna ma olen suur kastme sõber ja üldse usin küpsetaja siis just sinna see blender ära kuluks. Muidugi on see tee mõte ka päris omapärane ja mõnus vaheldus. Niiet, loodame loosiõnnele 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 30. august 2016 at 00:16

    OMG, ma koguaeg endale blenderit tahtnud mis suudaks asju ka teha. Abikaasa ei luba 600eurost osta, ei tea miks küll. Katsetaksin erinevaid taimseid piimasid (ei tea kas see masin nendega üldse hakkama saaks), erinevaid peanutbuttereid, püreesuppe. Praegu möllan saumiksriga, jube tüütu on 😀

  • Avatar
    Vasta liisi 30. august 2016 at 00:14

    põhilised asjad mida teeks oleks ikka smuutid ja jäätisekokteilid..huvi pärast prooviks vb muud ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 29. august 2016 at 23:53

    Jäätisekokteili teeks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 29. august 2016 at 23:25

    Mmm.. ikka smuutisid, jäätisekoksi ja mehele kartulipüreed (käis mandliopil), seega pliis võitku mina 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 29. august 2016 at 23:22

    Smuutid-jäätisekokteilid ja sinu listist kreemi, tundliku naha omajana on väga hea ise kokku miksida ja teada mida peale määrin endale

  • Avatar
    Vasta Maarja 29. august 2016 at 23:20

    Meil on jäänud blendri ost küll hetkel rahataha kinni…
    Väiksemale lapsele oleks vaja püreesid teha, 1klassi lapsele aga ka hommiku smuuti hommikusöögi kõrvale, jäätise kokteile kogu perele, püreesuppi ja vahepeal ka oleks ju abiks ka söögitegemisel kus erinevad asjad ära segada. Endale tahak tervislikke jooke tehe aga Rahaliselt ei ole veel võimalust olnud osta eriti kui kool hakkab ka pihta 🙁
    Kindlasti leiaks blender väga head kasutust meie peres kui omale ka ükskord saame, siiani pole mul ühtegi veel olnud

  • Avatar
    Vasta Keidi 29. august 2016 at 23:18

    Arvan, et kõige rohkem kasutaksin seda smuutide jaoks aga ka mõni idee sinu postituses tundus väga huvitav ja katsetust väärt 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 29. august 2016 at 23:18

    Kuna minu viimane blender otsustas saba anda, siis mul täpselt see puudu. Ega siin vallalise naisena ei tee kunagi kodus mitte midagi süüa, vaid hommikuti blenderdan kiirelt smuutisi- et vähegi oma köögile näidata, et seal toimub ikka ka elu?

  • Avatar
    Vasta Leili 29. august 2016 at 23:11

    Mina vahustan oma kohvi blenderiga 🙂 suts vahukoort nt ja tuleb mõnus vahune 🙂 vahtu lisab ka nt munakollase lisamine kui soovi on. Maitseb väga hästi!

  • Avatar
    Vasta Merks 29. august 2016 at 23:01

    Kastmeid ja smuutisid teeksin 🙂 Mul on külmkapp marju täis ja kookide asemel oleks mõistlikum neid smuutide sees sisse süüa ja täpselt blender mul puudu ongi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 29. august 2016 at 22:59

    Ilmselgelt põhiliselt teeks sellega jäätisekokteili ning beebitoitu. Kuid muidugi saaks ka muid asju katsetada 😉

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 29. august 2016 at 22:55

    Kindlasti teeksin palju smuutisid, kuid miks mitte proovida ka näiteks ürdivõid. 😉

  • Avatar
    Vasta Kaia 29. august 2016 at 22:52

    Apppiii nüüd võtan küll osa! Just blender v mingi saumikser vms mul õnnest puudu ongi. Nii tahaks igast smuutisi ja PÜREESUPPE nautida.

  • Avatar
    Vasta Eliisa T. 29. august 2016 at 22:50

    Kasutaksin blenderit eelkõige smuutide tegemiseks, aga kuna olen ka suur söögitegemise fänn siis leiaksin kindlasti kasutust ka muude toimingute jaoks.
    Jahutav isetehtud limonaad ei kõlaks üldse halvasti! 🙂

  • Avatar
    Vasta mai 29. august 2016 at 22:43

    Ma teen smuutisid, püreesuppe, taignaid, beebile tegin toitu. Lisaks on blender mul asendamatu mitmete mooside tegemisel, nt õunamoosi keetmisel lasen õunad enamvähem pehmeks keeda ja siis blenderdan ära, et ei jääks õunakoori. Püree keedan pärast suhkruga läbi. Samuti igasugu tomatihoidiste puhul on hea purustada kogu mass ära, et ei jääks tomatiseemneid. Ok, mõningad seemned ikka jäävad, sest seeme on väike ja põikleb terade eest ära, aga ikkagi annab blenderdamine hea kreemise tekstuuri. Alguses tuleb õhumulle palju sisse, kuid pärastisel keetmisel kaovad need ära.
    Aa ja no kõige lahedam asi, mis ma olen teinud, on see, et mustikasmuutit tehes võtsin kannu ära veel siis, kui aparaat oli välja lülitatud, aga mootor veel inertsist ringi käis ja lõikemehanismi alt lahti tõmbas. Kogu köök oli sinisetäpiline ja sain kõik pinnad põhjalikult üle pesta.

  • Avatar
    Vasta Mirru 29. august 2016 at 22:40

    Kindlasti teeks beebibüreesid, smuutisid ja palju muudki. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin J. 29. august 2016 at 22:38

    Ilmselt prooviks kõiki neid asju teha ja rohkemgi veel 🙂 Tegelikult tunnen juba ammu blenderist puudust, lihtsalt ei ole raatsinud osta veel.

  • Avatar
    Vasta Käxu 29. august 2016 at 22:37

    Kaasal laseksin esmalt lasta proovida seda chilli kastet teha (talle meeldivad vürtsikad toidud, aga hetkel ma neid ise süüa ei saa). Ise meisterdaksin omale smuutisid (alles avastasin enda jaoks selle maailma) ja hakkaksin tasapisi poisile püreesid valmistama (on küll alles 2 kuune, aga hetkel paras oma aiasaadustest süüa teha).
    Kuna mulle meeldib ka küpsetada ja külalisi vastu võtta, siis selline abiline oleks köögis vägagi tere tulnud – saaks kiiremini ja lihtsamini asjad valmis.
    Lisaks mu kujutlusvõime väidab, et blendris kannataks teha väga head viljalihaga apelsinimahla ja vot seda ma JU-MAL-DAN!

  • Avatar
    Vasta Kadri M 29. august 2016 at 22:36

    Või ja limonaadi valmistamine tundub päris huvitav. Kindlasti prooviks.

  • Avatar
    Vasta Kristi 29. august 2016 at 22:36

    Blenderi kingiksin oma kallile tütrele, kes armastab katsetada tervislikke jooke/sööke-ideaalne üllatus talle:)))

  • Avatar
    Vasta Tiina 29. august 2016 at 22:35

    Teeksin kindlasti smuutisid ja jäätisekokteile. Samas tundus huvitav ka see limonaadi retsept- heameeleha prooviks.
    Blenderit olen pikka aega soovinud, aga kahjuks pole olnud võimalik osta kunagi.

  • Avatar
    Vasta Annaliisa 29. august 2016 at 22:34

    Beebipüreesid, hakkasime just lisatoiduga harjutama ja mõtlesin, et peaks miskit muretsema, mis asja lihtsamaks teeks ? Ja banaani keefiri smuuti on ka ülimaitsev, vahel jäätisekokteili ka ?

  • Avatar
    Vasta Liiva Kivistik 29. august 2016 at 22:34

    Minu lemmik asi mis ma esimese asjana blenderis teen oleks munavõie. Igakord panen sinna erinevaid asju sisse, nt muna, küüslauk, till, või ja sool. Megahea. TeiseksKolmele lapsele hommikuti smuutisid teha, kaks tükki lähevad sügisel kooli ja nad pole just Head hommikust sööjad nii et vahest hommikuks neile smuutisid teha oleks hea. Pluss mulle meeldib ka blenderis vahistatud munadest pannakaid teha 🙂 . Ning kuna mu blender andis pea aasta tagasi otsad ning siiani pole uut raatsinud osta sest pidevalt midagi muud majapidamisse või lastele vaja siis see oleks eriti hea võit 🙂

  • Avatar
    Vasta Keili 29. august 2016 at 22:29

    Lapsele süüa ja loomikult ei saa mainimata jätta oma lemmikut – spinati-banaani smuuti ?. Samuti prooviksin mõne sinu toodud näite ära.

  • Avatar
    Vasta Kadi 29. august 2016 at 22:25

    Mul on tunne, et mul on selline masin kodus 😀
    Ostsin ta kaks kuud tagasi ja olen seda katsetanud täpselt kolm korda! 😀
    Täna mõtlesin, et keeraks sellega midagi kokku, aga viitsimine kadus kuskile ära 😀

  • Avatar
    Vasta Elina 29. august 2016 at 22:23

    Mina teeksin ka esialgu smuutisid, kuni endal ja perel isu täis. Seejärel prooviks Sinu pakutud variante, nt või valmistamist ja mandlipiima tegemist ?

  • Avatar
    Vasta Brigita 29. august 2016 at 22:23

    Ma tahaks esimesena proovida teed teha piparmündist ja ilmselt ka õhulise omleti testiks kohe ära. Osalen heameelega loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 29. august 2016 at 22:23

    Mulle kui veganile kuluks see blender kindlasti-kindlasti ära! Vegan juustukaste, smuutid, hummus, püreed, kõiki neid oleks väga mõnna sellega teha 🙂

  • Avatar
    Vasta allu 29. august 2016 at 22:21

    mina teeksin blenderiga püreesuppe, pannikataigent ja vamgustit!

  • Avatar
    Vasta G.T 29. august 2016 at 22:21

    Olles pühapäeva küpsetaja prooviks esimese asjana kohe ära mõnusalt kohevad pannkoogid, tee tegemise idee tundus väga mõnus, tuhksuhkrut teeks ka.
    Olen niii kaua unistanud blenderist, aga mees arvab et see jääb seisma, aga no arvestades varusid mu sügavkülmas (loe: nii pungil et sahtlid ei taha lahti tullagi), ei jääks vist ükski päev smuutita. Võita oleks vahva!

  • Avatar
    Vasta Laura 29. august 2016 at 22:19

    Mina tahaksin teha erinevaid värvilisi kastmeid ja kindlasti proovin valmistada ka võid. See on suurepärane mõte. Sool juba köögiserval ootab!

  • Avatar
    Vasta K 29. august 2016 at 22:16

    Kuna olen viimasel ajal üritanud tervislikult toituda, siis oleks sellega poole kergem teha smuutisid. Kindlasti prooviks läbi eelnimetatud variandid, et kas need tegelikult ka toimivad ? mulle meeldib tohutult katsetada uusi asju ?

  • Avatar
    Vasta K. 29. august 2016 at 22:15

    Kindlasti katsetaksin kõiki neid asju ja rohkemgi veel :)!

  • Avatar
    Vasta Riina K. 29. august 2016 at 22:14

    Blenderiga katsetaksin kohe tšillikastet, millest kirjutasid ning loomulikult teeksin palju smuutisid ka

  • Avatar
    Vasta Katariina 29. august 2016 at 22:13

    Blenderit kasutaksin eelkõige imemaitsvate smuutide valmistamiseks, aga siit sain palju uusi ideid, mida tahaks juba järgi proovida.

  • Avatar
    Vasta Birgit 29. august 2016 at 22:13

    Ma just olen blenderi otsingul kuna iidamast aadmast ajast saumikser annab kohe otsad. Kuna seda kasutan igapäevaselt ja olen väga suur smuutisõber siis see oleks peres igapäevane sõber. Ja no pühapäeva pannkoogid saaks hoopis lihtsamalt kokku blenderdada 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 29. august 2016 at 22:13

    Beebipüreed teeks ja no jääd oleks ju super purustada sellega:)

  • Avatar
    Vasta Keidi 29. august 2016 at 22:11

    Mina teeksin püreesuppe!

  • Avatar
    Vasta K 29. august 2016 at 22:10

    Mina tahaks ise maapähklivõid teha, väga hea on. kunagi tegin, kui blender veel terve oli. Nüüd oleks väga uut vaja

  • Avatar
    Vasta Sirli 29. august 2016 at 22:09

    Mina teeks uue blenderiga püreesuppe, smuutisid ning prooviks ka ürdivõisid ja kastmeid valmistada 🙂

  • Avatar
    Vasta Gertu 29. august 2016 at 22:07

    Minu esimene ja viimane püreesupp läks täiega aiataha, sest olemasolev saumikser tegi vaid õõn-õõn, kui oli vaja keeduporgandit ja muud möga seal purustama hakata… Sai siis suurte juppidega.. supilaadne asi. Uue miksriga teeks ühe korraliku tasemel püreeka, smuutisid ja püüaks seda kastme ja taignavärki ka proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Elo 29. august 2016 at 22:02

    Mina teeksin smuutisi ja jäätisekokteile 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 29. august 2016 at 21:59

    Mulle smuutid meeldivad, veel mis on viimasel ajal huvi pakkunud on mandlipiim, selleks sobiks blender suuuuuurepäraselt! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 29. august 2016 at 21:58

    Mina teen toormoosi, frappet ehk piim + kohv + jää = mõnus külm kohvijook, hummust, tahiinit, muidugi püreesuppe ja pannkoogi tainast sest siis peab vähe nõusid pesema. Aga mul oli liiga nõrk delimano blender ja siis kui ma sinna liiga suure jääkuubiku sisse panin siis see hakkas musta suitsu ajama ja läks katki 😀 olin ise süüd sest kasutasin suuri poe jääkuubikuid 🙁

  • Avatar
    Vasta Alice 29. august 2016 at 21:57

    Issand mina niiii tahan ja ootan ja loodan ^-^ nii kaua olen endale blenderit igatsenud, aga pole kätte võtnud ja ostnud. Veganina on see asi ausalt püha, igasugu toorkoogid, piimad, pestod, kastmed, püreesupid – kõik jäävad tegemata, sest selline väärtuslik masin puudu on

  • Avatar
    Vasta Jaanika 29. august 2016 at 21:52

    Ma prooviks kõik need asjad ära millest Sa siin juttu tegid, ideid sain siit palju juurde 🙂 Algul teeks ühe smuuti??

  • Avatar
    Vasta Hanna 29. august 2016 at 21:52

    Minu köögist on JUST see masin puudu! Kuna tegelen igapäevaselt treeningutega, siis meeldib mulle juua igasugu erinevaid tervislikke jooke! Ei peaks enam smuutisid poest ostma, vaid saaks ise uusi huvitavaid maitseid katsetada. Samuti tunduvad limonaad ja pähklipiimad imemaitsvad. 🙂 Tekkis kohe tunne, et peab ruttu sammud poe poole blenterit soetatama minema 😀

    • Avatar
      Vasta Hanna 29. august 2016 at 21:54

      Blenderit* 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 29. august 2016 at 21:48

    Mina vahetaks hea meelega oma vana välja – üsna kipakas juba teine? Aga teeks uuega püreesuppi nt, smuutid ka muidugi, sügisel õunapüreed, kastmeid olen ka teinud ja üleüldse on sellel masinal meie peres palju tegemist. Sellepärast see eelmine nii rääbakas ja kulunud juba ongi ? Ja uue kodu saamise puhul oleks uus blender veel kirsiks tordil

  • Avatar
    Vasta Marija 29. august 2016 at 21:48

    Ma tahaks margaritat teha. Ja võid. Ja kreemi. Ning loomulikult Bulletproof kohvi!

  • Avatar
    Vasta Kati 29. august 2016 at 21:48

    Kahjuks ma sellist masinat veel ei oma ja kui üdini aus olla pole elusees ühtegi smuutit maitsta saanud. Unistan ammu sellisest kuid kord annab otsad tolmuimeja, kord auto, seega pole veel sellist omale soetanud. Aga ma topiks sinna kõike sisse 😀

  • Avatar
    Vasta Keit 29. august 2016 at 21:46

    Mina hakkaksin uue blenderiga vanakooli vahvlitainast segama 😉 ja segaksin kookosõlist seepi 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja Kattel 29. august 2016 at 21:45

    Kuna mul plendrit üldse pole praegu, siis seega pole väga ideid veel. Aga arvan, et teed teeksin kohekindlasti, kuna ma olen teehull. 😀 kindlsati prooviks ka smuutisid ja kastmeid teha. Ja jääd purustada, mida hiljem cocaga kõrist alla kugistada. 😀 ja limonaadi tegu kõlab ka hästi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 29. august 2016 at 21:40

    Teeksin kastmeid, smuutisid, kokteile ning prooviks ka võid ja pähklivõid teha.

  • Avatar
    Vasta Anna 29. august 2016 at 21:40

    Uuue blenderiga teeksin erinevaid smuutisid, ja uus blender kindlasti lihtsustaks mu elu kõrvitsasuppi tegemisel, selle blenderiga tuleks see supp mõnusalt koorene .Väga vajalik asi oleks meie peres.

  • Avatar
    Vasta Airi 29. august 2016 at 21:39

    No ma tahaks kõige rohkem taimseid pihve ja falafeli teha. Blenderit pole mul olnudki veel, saumikser läks katki ja õllepudeliga annab tampida küll aga…blenderiga jõuaks tõenäoliselt enne näljasurma asjaga valmis 🙂

  • Avatar
    Vasta Ver 29. august 2016 at 21:37

    Teeksin pähklipiima. Palju pähklipiima!

  • Avatar
    Vasta Reena 29. august 2016 at 21:29

    Mina kasutan blenderit enamasti püreesuppide tegemiseks ja smuutide jaoks. Tahaks jääd ka purustada sellega aga ei julge, sest ma kardan, et see läheb katki 😀

  • Avatar
    Vasta Käthlin 29. august 2016 at 21:28

    Ma vist teeks sellega kõike, mis võimalik, kuna olen selline katsetaja, alati prooviks midagi uut, siis kindlasti kastmeid teeks, küpsetan palju, siis oleks küll ju ideaalne mune seal segada. Olen isegi neid vaadanud, aga ei ole leidnud seda õiget.

  • Avatar
    Vasta Kärolin 29. august 2016 at 21:27

    ISVER kuidas ma seda tahaks ja kui hädavajalik see oleks.. Mul saab laps varsti 5 kuuseks.. Tahaksin hakata talle ise värsketest aiasaadustest püreesid tegema. Sealt saaks ta kõik vitamiinid kätte ? Ei kipu väga poest ostma neid püreesid kui endal oleks hea blender. Neid põhjuseid jääksingi ette lugema miks just minu perele oleks seda vaja ?. Kuna nüüd ei paista päikest nii palju siis kusagilt peame ka ise vitamiinid kätte saama..Tahaks hakata smootisid tegema ?. Kuna ma ei ole kuulnudki ,et blenriga saab limonaadi teha siis teeksin seda mehele rõõmsasti. Nagu sa tead siis imiku kõrvalt on raske süüa teha ja alati peab midagi kiiruga valmistama. Saaksin lõpuks hommikul omletti teha ja imemaitsvaid kastmeid nt kartuli kõrvale. Õhtul serveeriks ka pannkooke värske meega endale preemiaks.. MMMM ??

    • Avatar
      Vasta Kärolin 29. august 2016 at 21:36

      ISVER kuidas ma seda tahaks ja kui hädavajalik see oleks.. Mul saab laps varsti 5 kuuseks.. Tahaksin hakata talle ise värsketest aiasaadustest püreesid tegema. Sealt saaks ta kõik vitamiinid kätte ? Ei kipu väga poest ostma neid püreesid kui endal oleks hea blender. Neid põhjuseid jääksingi ette lugema miks just minu perele oleks seda vaja ?. Kuna nüüd ei paista päikest nii palju siis kusagilt peame ka ise vitamiinid kätte saama..Tahaks hakata smootisid tegema ?. Kuna ma ei ole kuulnudki ,et blenriga saab limonaadi teha siis teeksin seda mehele rõõmsasti. Nagu sa tead siis imiku kõrvalt on raske süüa teha ja alati peab midagi kiiruga valmistama. Saaksin lõpuks hommikul omletti teha ja imemaitsvaid kastmeid nt kartuli kõrvale. Õhtul serveeriks ka pannkooke värske meega endale preemiaks.. MMMM ??
      PS! Hoiaks teda nagu oma teist last ??

  • Avatar
    Vasta Siku 29. august 2016 at 21:26

    Blendriga kastmete tegemine tundub super idee! Kuna olen suur smuutisõber, teeks enamasti ilmselt neid, aga prooviks ka mandlipiima ja jäätisekokteile teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 29. august 2016 at 21:25

    Okei, müüsid maha. Mulle üldse ei meeldi asju täis elamine ja eriti köök nii et ma pole kordagi varem blenderi peale isegi mõelnud, aga nüüd tekkis väike isu küll. Teeks päris usinalt kastmeid ja suppe mida praegu üldse oma ülikehva saumiksriga teha ei taha, sest iga kord ei viitsi kogu maailma küürima hakata. Seda muna vahustamise nalja tahaks ka oma silmaga näha.

  • Avatar
    Vasta Reili 29. august 2016 at 21:24

    Ütlen ausalt, et loosis ei osale 🙂 Ma lihtsalt ostsin paar aastat tagasi korraliku aparaadi. Siiani rahul, kuigi jah, igapäevaselt ei kasuta.
    Minu lemmik asjad, milleks kasutan: lapsele puuviljadega smuutid, sügavkülma minevad toormoosid, püreesupid, tordi põhja jaoks purustan küpsiseid, jäätisekokteilid, kui laps oli tita siis temale püreed jne.
    Need, kellele loosiõnn ei naerata ja ostma hakkavad, siis soovitan klaaskannu.
    (Mul seisab kapis aurutaja ….. ja ma veel tahtsin seda sünnipäevaks. Raisatud soov ?)

  • Avatar
    Vasta Helena 29. august 2016 at 21:22

    Uue blenderiga prooviks kohe mandlipiima teha ??

  • Avatar
    Vasta Le 29. august 2016 at 21:22

    Pole küll väga originaalne aga ma teeks just smuutisid ja kastmeid 🙂 hetkel teen saumiksriga ja no ei saa sealt seda mönusalt siidist smuutit. Kindlasti tulevikus kasutan ka seda beebipüree nippi 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 29. august 2016 at 21:20

    Kuna mul seda veel pole, siis ideid tuua ei oska, aga ise tahaks esimese asjana omletti ja pannkoogi nipi ära proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kõhh 29. august 2016 at 21:18

    Blender kuluks meie peres väga ära. Valmistaksin kindlasti beebile maistvaid püreesid ning endale imelisi smuutisid 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 29. august 2016 at 21:17

    Need kõik ideed, mis sa siia lisanud oled on tõesti ülilahedad, millest nii mõnegi peale poleks ise eluilmaski tulnud, nii et aitäh 🙂 Mina kindlasti sooviksin endale uut blenderit eelkõige just smuutide valmistamiseks, sest kes ikka jõuab neid puuvilju niisama kogu aeg süüa ja smuuti on vajalike vitamiinide kättesaamiseks ideaalne ning samuti on ka üks ülimalt maitsev vahepala. Kui ainult smuuti tõesti kõhtu ei täida, siis aab seda ka ju mingi tahkema toidu kõrvale juua. Kordades parem igal juhul, kui poeriiulitelt saada olevad suhkruga üleküllatud mahlad. Mina oleksin selle blenderi üle igatahes üliõnnelik ja kasutust leiaks see kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Stella 29. august 2016 at 21:12

    Üli head on igasugused vegekastmed. Päevalilledest saab teha värske nö hapukoore. Sinna saab lisada veel enda maitse järgi vürtsi, kui soovi on 🙂 Olen ämma juures seda katsetanud. Kōik kiitsid 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. august 2016 at 21:12

    Olen juba kaua soovinud endale koju blenderit, kuid muude igakuiste väljaminekute kõrvalt pole siiani vabu vahendeid leidnud, et seda endale soetada. Mu lastele tohitult maitsevad smuutid, mida siiani olen teinud saumikseri abiga, kuid sellega on ikka parakalt nikerdamist ning külmutatud marjadega see hästi hakkama ei saa. Ja minule meeldib väga küpsetada, kus ka blender laialdaselt kasutust leiaks. Seega uue blenderiga hakkaksin loomulikult lastele smuutisid valmistama ning külvaksin kogu suguvõsa ja tutvusringkonna kreemiste kookidega üle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 29. august 2016 at 21:11

    Omlett oli minu jaoks kõige suurem üllatus, miks ma küll ise selle peale pole seni tulnud! Blender on seni seostunud ainult smuutidega…

  • Avatar
    Vasta Anette 29. august 2016 at 21:06

    Minul on ka praegu ainult selline blender, mis suudab kõigest jäätisekokteili kokku segada. Ploomaitseline jäätisekokteil on küll hea, aga kahjuks pole isegi ploomijäätist väga saada enam (võib olla mingit kallid jäätised on, aga nende poole väga vaadata ei raatsi). Miks kadus Eriti Rammus ploomijäätis poodidest? noh, igatahes ma blenderdaksin endale esmalt päris ploomidest jäätisekokteili ja küll siis prooviks neid teisi mökse ka 😀

  • Avatar
    Vasta Kelly 29. august 2016 at 21:06

    Eelkõige teeksin siiski smuutisi,sest ma ammmmu unistan juba blenderist aga noooo ei jää raha never üle,et saaks selle ükskord ostetud. Oeh, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiissss loosiõnn, naerata ometi – aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta kaats 29. august 2016 at 21:05

    Sa isand taevas, palun, kas ma nüüüd äkki võiksin lõpuks midagi võita.. no jubedalt oleks ühele mohhiitosõltlasele säärast jääpurustamise võimalustega blendrit tarvis 😀

  • Avatar
    Vasta Keesu 29. august 2016 at 21:05

    Hetkel oman ülikooliaegadest ühte blenderilaadset vidinat, ent viimasel ajal jääb selle jõust väheks – tahtsin pestot teha, aga minu masin ei saa pähkli purustamisega kuidagi hakkama. Samuti sain maitsta avokaadoseemneteed. Avokaado seest selle suure muna purustamisega saab hakkama ainult üks korralik blender, mida mul nüüd hädasti vaja olekski.

  • Avatar
    Vasta Erika 29. august 2016 at 21:03

    Eelmine blender läks aasta aega tagasi ribadeks ning pole terve selle AASTA jooksul omale uut soetada jõudnud.
    Mina tegin blenderis smuutisid, kokteile, mingit looduslikku isetehtavat näomaski proovisin seal kokku segada, toormoosi tegin, purustasin küpsiseid koogipõhja jaoks, kord proovisin isegi maapähklivõid teha (mis ei tulnud välja), erinevaid leivamäärdeid ja mitmel korral sain ka vahukoorest võid 😀 hetkel rohkem meelde ei tulegi, mida ma sellega kõike veel teha jõudsin, enne kui ta otsad andis 😀
    Oleksin päris õnnelik uue köögiabilise üle 😀

  • Avatar
    Vasta Kat 29. august 2016 at 21:03

    Meie teeme kuumadel suvepäevadel ja siis kui niisama masekas peal on banaanijäätist. Sügavkülmutatud eelnevalt kooritud-hakitud banaanid blenderisse ja tulemuseks üks lihtne ühest koostisosast koosnev kreemine jäts. Eriti hea on maapähklivõiga.
    Blender andis suve lõpu puhul otsad, nii et uus oleks täitsa tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Anett Rajasalu 29. august 2016 at 21:03

    Mina teeksin blenderiga palju uusi huvitavaid smuutisid ja jäätisekokteile.
    Purustaksin koogipõhja jaoks küpsiseid.
    Teeksin toidu kõrvale erinevaid kastmeid.
    Kasutust oleks küllaga 😉

  • Avatar
    Vasta Anne 29. august 2016 at 21:03

    Oh, blenderist olen ma kaua puudust tundnud. Alustaks kindlasti pisikesele preilile púreede valmistamisega. Teeks mònusaid púreesuppe ning kindlasti maiasmokast poeg saaks smuutidega maiustada.
    Aknalaual ootavad ùrdid sooviksid kindlasti sattuda ka vòi sisse mida hakkaksin endatehtud vòiga segama.

  • Avatar
    Vasta Regina 29. august 2016 at 21:02

    Kuna mul blenderit majapidamises pole, kuigi olen erinevatest poodidest seda juba 2 aastat äkki? jahtinud siis kindlasti kasutaksin seda jäätisekokteilide,erinevate smuutide ning loomulikult pannkoogitaigna valmistamisel. Tegin kapi peale juba ruumi nii et jään võitu ootama 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 29. august 2016 at 21:01

    Oh ma olen ammu juba soovinud proovida Boost Yourself’i segusid. Kindlasti prooviks selle kohe ja mu elukaaslasele meeldib hommikuti omletti teha. Oleks kindlasti kiirem viis kui :”Marleen, kas sa palun segaksid omleti jaoks asjad kokku?” Ma olen naine, mul hommikuti enne hommikusööki vaja teha sada muud erinevat asja…

  • Avatar
    Vasta Helen 29. august 2016 at 21:00

    Esialgu plaanin kindlasti värske kraami hooajast veel viimast võtta ja mõnusaid smuutisid ning püreemoose teha. Detsembrist alates saaks sellest rõõmu ka meie pere noorim liige, sest siis saab ta poole aastaseks ja no mis oleks parem kui värskelt valmistatud püree. Kindlasti teeks sellega ka väiksemaid koguseid püreesuppe. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 29. august 2016 at 20:57

    Suurte remontide ajal segasin mina blenderiga tapeediliimi. 20 sekki ja valmis ta ongi. Valad anumasse ja asud tööle. Ei mingeid tükke, ei mingit määrimist. Kui taheneb liiga paksuks, siis saad anumasse juurde vett valada.

  • Avatar
    Vasta Janna 29. august 2016 at 20:55

    Minu ustav blender otsustas minuga koostöö lõpetada peale pikka 5 aastat. Hädasti oleks uut tarvis, kuna sügavkülm sai marju täis korjatud. Üks pisike preili on hirmus õnnetu, sest lemmikbl smuutid jäävad joomata ja püreesupid tegemata. Kahjuks ei saa uue ostu lubada hetkel, aga ehk naeratab loosiõnn või loeb jõuluvana ?

  • Avatar
    Vasta Elisabet 29. august 2016 at 20:54

    Smuutid on põhiasjad blenderiga majandamisel, aga no kes see viitsib sibulat hakkida… niiet läheb see ka blenderisse ja siis sibulapüree toidu sisse juba. Veel saab seda kasutada ka nii, et kuivatad nt värske tilli ära ja siis blenderdad läbi… saab puru maitseaine topsidesse panna ja hiljem jällegi söögi peale raputada ja nii teiste maitsetaimedega ka. Pluss veel omatehtud tomatipüreed, võimalusi palju. :):):) Praegune blender hakab vaikselt saba andma ja viskab kärsakat kogu aeg niiet uus kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 29. august 2016 at 20:54

    Praegu selline aeg, kus kuluks beebipüreede tegemiseks ära. Samuti sooviks proovida omletti ja pannkooke teha, kuna mulle meeldib eriti kohev omlett.

  • Avatar
    Vasta Janeli 29. august 2016 at 20:53

    Ooo, blenderist olen unistanud juba kaua, aga koguaeg on midagi “tähtsamat” osta..valikud, valikud. Blenderiga teeksin endale smuutisid (terve sügavkülm erinevaid marju täis korjatud), purustaks jääd ja prooviks selle eriti koheva omleti ära. Lisaks pean mainina, et ka antud blenderi värvid sobivad imehästi minu muu köögitehnikaga 😀

  • Avatar
    Vasta Terje 29. august 2016 at 20:52

    Oh sa poiss, tundub hea aparaat! Mu vana ei saa enam eriti millegagi hakkama. Tegin paar nädalat tagasi arbuusikoksi ja kujuta ette, et ta ei suutnud arbuusi purustada esimese 10 min jooksul (mõistagi olid arbuusitükid parajad, mitte ei toppinud pool arbuusi sisse). Lõpuks sain ikka valmis, sest aitasin vahepeal lusikaga kaasa ? Niiet ma loobusin peale seda oma “blenderist”. Olen ringi vaadanud, aga pole osanud valida/otsustada, millist võtta. Uue blenderiga prooviksin kindlasti pannukataigent ja omletti teha! Kastmed tundub ka huvitav, peab proovima. Ahjaa, ma kujutan ette, et kartulipüreed ja juurviljapüreed peaks saama ka teha! Ah ma juba vajan seda kohe ?

  • Avatar
    Vasta Berit 29. august 2016 at 20:51

    Viimati kasutasime elukaaslasega blenderit lillkapsa püreestamiseks, et sellest pitsapõhja teha ja sellepeale andis blender otsad 😀 lihtsalt enam käima ei läinud ja tegelikult on sellest väga kahju. Uut pole veel jõudnud muretseda, mistõttu kuluks uus blender marjaks ära ja kasutakski seda smuutide tegemiseks, küpsiste purustamiseks j ja kõige muu purustamiseks, kuna muud taolist kasutult seisvat köögimasinat ka pole 🙂

  • Avatar
    Vasta sannu 29. august 2016 at 20:50

    Nii toredasti kirjutad;) Kusjuures ei teadnudki et blenderiga nii palju asju teha saab.
    Tean ühte pensionärist naisterahvast kes oleks üliõnnelik selle vidina üle, see on ta suur unistus. Ta katsetaks ravimtaimedest igasugu huvitavaid ja kasulikke möginaid, tal seda fantaasiat jätkub:)

  • Avatar
    Vasta Piia 29. august 2016 at 20:48

    Ma ausalt prooviksin järgi kõik sinu retseptid selle blenderiga, tundub nii huvitav! Isegi beebipüreesid prooviksin, kuigi beebisid majas ei ole. 😀 Ei tegelikult, mulle väga meeldivad smuutida ja oleks lihtsalt ideaalne, kui saaks lõpmatult smuutisid teha. OBH Nordicaga võib ka kindel olla, et blender kestab kaua, kuna firma on kvaliteetsem kui mõned teised. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina aid 29. august 2016 at 20:46

    Panime noormehega Tartus leivad ühte kappi ning just blender on seee millest me puudust tunneme. Oleme vãga suured smuuti fännid ning kuidas muidu saaks värsket smuutit kui mitte blendriga.
    Ehk õnn naeratab meile ja saame alustada oma hommikuid värskendavate smuutidega.
    Go mallukas, sain nii palju uusi ideid!! ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 29. august 2016 at 20:45

    Ma poleks ka tulnud selle peale et blenderiga tuhksuhkurt teha 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 29. august 2016 at 20:42

    Mina kingiksin selle oma emale kuna ta soovib seda endale. Ja tema teeks sellega smuutisid ja kindlasti soovitaksin tal omletti ja võid teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Steffi M 29. august 2016 at 20:42

    Kunagi oli mul vanemate juures blender ja siis tegin sellega smuutisid ja jäätisekokteile, kina muid mõtteid lihtsalt polnud. Oma enda isiklikuga tahaks kindlasti proovida omletti ja pannkooke, kuna armastan ka õhulisi teha, aga siiani püüdsin seda saavutada käsitsi kloppimisega 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 29. august 2016 at 20:42

    Hetkel teeks lapsele püreesid aga tulevikus prooviks selle lambi meisterdamise ka ära?

  • Avatar
    Vasta Helena 29. august 2016 at 20:37

    Oh kui kaval või tegemine. Ise olen poest võid ostnud ja soola peale puistanud 😀
    Ise kreemi tegemist võiks ka proovida.
    Ja titele teen pudruks asju, smuutisid joon tihti, pähkleid purustan streisli jaoks, mandleid jahuks, suvel jääjooki….ja neid asju ikka jagub.
    Eniveis, mu blenderil kuluks terad kiirelt ära. Muidu olen saumikserit kasutanud, aga see va sindrinahk andis otsad datlite peale 😀

  • Avatar
    Vasta elex86 29. august 2016 at 20:29

    Vau, ma ei teadnudki, et blenderiga saab tuhksuhkrut teha. See on väärt idee! Ja muidugi isetehtud või tundub ka huvitav. Ja omleti ja pannkoogi taigen. Super. Ise ma teen kastmeid, smuutisid, jäätisekokteile, purustan jääd blenderiga.

  • Avatar
    Vasta Elis 29. august 2016 at 20:28

    Mina teeksin selle abil kõrvitsapüreesuppi. See on minu lemmik ja kõrvitsahooaeg on ka just alanud.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 29. august 2016 at 20:27

    No mul on kodus selline blender (ilmselt kunagi ammu laadapäevadelt muretsetud), mis isegi smuutisid ei suuda korralikult teha. Okei, ma saan ikkagi mingid möginad valmis, kui lusikaga kaasa aitan ja koostisosi üles sulatan, aga jää purustamisest väga ei unista. Seda kasutades mõtlen vihaselt nendele “will it blend” videodele ja, et ilmselt on maailmas ikka rahuldusväärseid blendereid ka. Aga kuidagi pole motivatsiooni olnud kallimate markidega proovida, et will it blend. Kui mul oleks see uus masin, siis loodaksin esialgu end seaks vihastamata, nagu moodsad inimesed kunagi, smuutisid valmis suristada. Ja siis oma lemmikut hummust ehk. Ja kui see juba lamedaks muutub, siis võin muid imenippe ka proovida. Katsetamine mulle meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta grets 29. august 2016 at 20:25

    Kunagi, kui mul blender oli, siis tegin hommikuti alati omletti. No lisaks kohevusele, olid mu omletid pea alati rohelised – purustasin sinna lisaks ka külmutatud spinatikuubikuid.
    Seniks söön aga putru edasi.

    PS! Blender aitaks teha ka toorsnäkke!

  • Avatar
    Vasta Marian 29. august 2016 at 20:25

    Oi kui mitu head mõtet!! Ise võid teha tahaks küll. Selle vürtsika punase kastme proovin järgi igal juhul. Kuna omlett on mu söögilaual tihe nähtus siis prooviks ta veel kohevamana ära ?

  • Avatar
    Vasta Katre 29. august 2016 at 20:24

    Mul oleks hädasti vaja klaaskannuga blenderit.
    Esimese asjana teeks väikese baileyse-jää-õunamahla kokteili ja küll siis muud head mõtted ka tulevad, mida kaunist temaga veel võluda ?

  • Avatar
    Vasta Laura 29. august 2016 at 20:23

    No ma oleks küll sellega eriti popp ja noortepärane. Võimalik, et suudaksin reaalselt kah Jamie Oliveri 15 minuti toite 15 minutiga teha 😀 aga eks nende kastmete tegemine oleks sellega ideaalne küll. Ja lisaks maapähklivõid saab ka sellega päris edukalt teha.

  • Avatar
    Vasta Hanna 29. august 2016 at 20:20

    Mul hiljuti kukkus blender maru haledalt katki, täpselt sellise nurga alt, et kasutada ei saanud(terve köö purskas smuutit täis 😀 ).. Teeksin loomulikult smuutisid, siis erinevaid püreesid ja kastmeid ning see kreemi idee tundub väga huvitav-prooviksin kindlasti!

  • Avatar
    Vasta B 29. august 2016 at 20:17

    Selle tšillikastme prooviks kohe ära! ? ja igaõhtu ilmselt keerutaks smuutisid kokku??

    • Avatar
      Vasta B 29. august 2016 at 20:18

      Ja mu hûûdnimi ka blender, seega why not??

  • Avatar
    Vasta Kaidy 29. august 2016 at 20:17

    Kuna minu vana blender andis just otsad, kuluks uus marjaks ära. Blenderiga tahaks jääd purustada ja jããtisekokteili teha 🙂

  • Avatar
    Vasta evelin merisalu 29. august 2016 at 20:12

    Teeksin muidugi selle blenderiga absoluutselt kõiki sööke ja jooke mis vähegi teha annab !! 🙂

  • Avatar
    Vasta Airi 29. august 2016 at 20:12

    Mul on kodus üks pisike blender, sellega saab valmis kõik olulised asjad, jäätise koks, kaste, koogi tainas jne jne jne, aga suuremaid koguseid sellega teha ei saa… Eks ta ikka kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 29. august 2016 at 20:07

    Minul on nii tore ja hea blender olemas, mida kasutan igapäevaselt smuutide tegemiseks lastele. Nad on natuke kehvad sööjad ja smuutidega saan neile salaja kõiksugu rohelist kraami ja seemnekesi sissesööta 🙂 Kurvastusega näevad aga minu silmad, kuidas selle kannu alumine ainus plastikust äär mōraneb ja vaikselt juba ka lekib. Niiet kahjuks pean varsti uue blenderi ostama, kui just loosiõnn nüüd mind ei soosi.

  • Avatar
    Vasta Sandra 29. august 2016 at 20:07

    Mul on 2-aastane suur smuutifänn kodus, seega suurem osa ajast jääb blender ilmselt selleks kasutusse. Aga kindlasti on palju purustamist, millele uus blender väsinud saumiksrilt üle võtaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Tipsik 29. august 2016 at 20:06

    Meie just uurime netis ringi, et kas tasuks osta saumikser või blender. Meie pisike tirts sai nädal tagasi 4-kuuseks ja plaanime vaikselt püreesid pakkuma hakata. Eelkõige tahaksin teha püreed ise! Juba olen mõned lihtsamad retseptidki leidnud, kuna alustada tuleks kindlasti vaikselt ja ühekülgselt. Esialgu plaanisin püreestada väikseid koguseid läbi sõela, kuid kuna kogused suurenevad üpris ruttu, on juba vaja soetada ka vajalik inventar. Seega on blender meie pisikesse perre rohkem kui teretulnud! Nagu rusikas silmaauku! 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 29. august 2016 at 20:06

    Isetehtud kodune jäätisekokteil on megamaitsev, selle jaoks vist kasutakski blenderit, samas on see hea vahend ka jää purustamiseks ja mille iganes segamiseks-hakkimiseks

  • Avatar
    Vasta I.S. 29. august 2016 at 20:05

    Mulle sobiks küll see blender ideaalselt köögikapi peale. Hommikuti teeks lastele tervislikke smuutisid. Palavatel päevadel kostitaks end jäätisekokteiliga. Mehele prooviksin ära teha püreesuppe Ja meil kodus väike preili kes tahaks uuel aastal saada beebipüreesid. Ja mis oleks parem kui saaksin neid blendriga ise teha? 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 29. august 2016 at 20:03

    Mulle meeldib väga blenderis tehtud jäätisekokteil ja kõrvitsapüree!! Just eile vaatasin, selveris oli soodukaga blender, aga kuna on kuu lõpp, siis pidin jälle lihtsalt mööda kõndima. Küll tuleb ka minu kord blender saada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi Kaasikoja 29. august 2016 at 20:02

    kuna meie peres kombeks süüa pühapäeviti pannakaid siis enda elu lihtsamaks tegemise vastu pole mul midagi:)Loomulikult meeldib mu mehele valmistada hommikuti omlette,seega kui meil oleks see samune blender saaks ma teda õpetada kuidas teha lihtsamalt ..
    Ja kindlasti kui poja suuremaks kasvab teeks koos smuutisid,piimakokteile ja kindlasti jäätisekoksi soojal suvepäeval;)
    samuti prooviks sellega ära teha ühe suurepärase pesto;)

  • Avatar
    Vasta epp 29. august 2016 at 20:02

    Oma pisikesele poisiklutile teeks head paremat süüa ja suuremale neiule jäätisekokteile ja pannkoogitainast.

  • Avatar
    Vasta S-R 29. august 2016 at 20:02

    Beebipüreed oleksid esimesed asjad mida ma sellega teeksin (:
    Veel jäätisekokteile, purustaksin jääd ja ilusti kokkusegatud kastmeid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 29. august 2016 at 19:57

    Ma kõriauguni sööki täis, aga see kohevate omlettide jutt ajas kohe isutama.. vot neid teekski! 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 29. august 2016 at 19:54

    Jäätisekokteili teeksin kohe ja mees hakiks sibulat sellega kui ta peaks köögitoimkonda sattuma, nii pidi pisaravabalt saama!
    Ma usun et peenestaks algul kõike nagu perekond hambutud 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 29. august 2016 at 19:53

    Appi mulle oleks see blender hädavajalik!! Pidevalt olen möelnud et tahaks teha smuutisid jne.
    Ning löö vöi neljaks aga ma poleks selle peale tulnudki et kastmeid blenderis teha. Ma ei oska kohe üldse häid kastmeid ja nüüd tahaks ju niiii proovida ja katsetada. Ainus mis puudu on, on blender. Seega jään oma õnnele lootma 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariana 29. august 2016 at 19:51

    Mulle väga maitsevad smuutid ja lapsele oleks hea teha beebipüreed

  • Avatar
    Vasta Maiken 29. august 2016 at 19:49

    Teeksin ürdivõid ja kastmeid ja teed jne. Mõtteid sain nii palju (y) Väga asjalik postitus.

  • Avatar
    Vasta KH 29. august 2016 at 19:47

    Smuutid ja beebipüreed teeks valmis -must have asi, mida oleks hädasti vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Paula 29. august 2016 at 19:46

    Mina teeksin kastet kindlalt. Minu jaoks kõige tüütum toiduvalmistamise juures ongi just kastme tegemine. Kuidas ma sellele varem pole küll tulnud!
    Lisaks prooviks kreemi tegemise ka ära.

  • Avatar
    Vasta Evelin 29. august 2016 at 19:45

    Ohh, blender on üks asi, mida ma väga tahaksin, kuid mille jaoks hetkel raha ei ole! Praegu kasutan blenderi asemel suurt ja kohmakat köögikombaini, mille kapist välja tirimine on päris tüütu, aga ajab asja ära. Kui ma võidaksin selle blenderi, siis teeksin lisaks smuutidele sellega kindlasti ka kastmeid ja pannukaid! 🙂

  • Avatar
    Vasta Lilith 29. august 2016 at 19:42

    Mina teeks ikka jäätisekokteili, sest kellele see ei maitseks, eks… Tegelikult teeks veel smuutisid ka loomulikult :). Ja sellega on ju ülimõnus taigent kokku segada… Noh, sellel masinal tegevust oleks :D.

    • Avatar
      Vasta Kats 29. august 2016 at 20:23

      Mina teeksin talveks toormoosi. Eriti lihtne varjant ja ühtlane mass.

  • Avatar
    Vasta Kristi 29. august 2016 at 19:41

    Mina, samuti tulevane titemajandusega mässaja, pole kunagi blenderist puudust tundnud. Küll aga selle aasta suvel hakkas mulle tunduma, et ilma selleta ma elada ei saa. Aed on täis kõike head ja paremat, millest teha smuutisid, kastmeid ja juba varsti beebipüreesid. Lisaks veel jäätisekokteili, praegu pean ma selle pärast sõitma küllalt tihti 10 km, tunnen et ei suuda selleta elada. 🙂

  • Avatar
    Vasta mirjam 29. august 2016 at 19:41

    ma prooviks päris mitut asja sealt nimekirjast teha 🙂 aga alustuseks teeks hoopis ühe maitsva jäätisekokteili..

  • Avatar
    Vasta Kristiina 29. august 2016 at 19:41

    Kõigepealt muidugi smuutid, kuid ka koogitaigna valmistamiseks oleks vägagi vajalik abiline 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 29. august 2016 at 19:38

    Uue blendriga katsetaksin kindlasti ära limonaadi tegu ja proovin ka omletti teha, sest siiani ei ole omleti tegemine minu kõige parem külg 😀 Mainin ka seda, et enda blender läks just katki, klaasi tulid mõrad sisse ja väga vedelaid asju sellega blenderdada ei julge. Ja alates oktoobrist kasutaksin blendrit iga päev, sest lähen breketite pärast lõualuu operatsioonile ning siis pean pea 2 kuud ainult püreestatud toitu sööma 🙂

  • Avatar
    Vasta GK 29. august 2016 at 19:38

    Kuna mul praegu on kodus üks vana blenderi-kökats, millega peale smuutide muud ei annagi teha, kuna võimsus on lihtsalt nii väike, siis võidu korral prooviksin ilmselt alustuseks enamus asju siit nimekirjast ära. Lisaks olen paljude retseptide puhul ennast kirunud, et pole korralikku blenderit ostnud, sest see teeks elu kõvasti mugavamaks! ?

  • Avatar
    Vasta K 29. august 2016 at 19:37

    Saaks lõpuks oma vana, truu ja tubli saumiksri pensionipõlve nautima saata! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen S 29. august 2016 at 19:35

    Tõenäoliselt saaks see blender kõige rohkem teha ikkagi smuutisid, sest tudengina on hea smuuti hommikul kiiresti valmis teha ja seda siis loengute vahel nautida? Samas olen ma kindel, et ka mu ema rõõmustaks blenderi üle ja meisterdaks sellega väikesele õele beebitoite.

  • Avatar
    Vasta A 29. august 2016 at 19:35

    Blendiga teeksin smuutid, limonaadi ja pannkooki. Ja see aitaks ema. Sooviks väga võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2016 at 19:35

    Mina teeksin oma uhiuuele beebile püreesid ja endale püreesuppi ja kokteili jääd ?

  • Avatar
    Vasta G 29. august 2016 at 19:34

    Teeksin beebipüreesid sellega tulevikus. Hetkel kasutusel saumikser aga blenderiga kindlalt tulemus teine.

    Loetelust jäid veel silma kastme valmistamine ja see limonaad tundub päris tore olevat, sest seal kondentspiim sees, mida hetkel tahaks ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. august 2016 at 19:34

    See limonaad tundub väga huvitav ja pole varem kuulnud. Kindlasti teeksin veel tavalisi smuutisid ja jäätisekokteile. Vahepeal laenasin emalt blenderit ja siis oli küll see igapäevases kasutuses, kuid kahjuks pidin selle tagasi viima.

  • Avatar
    Vasta Kristin 29. august 2016 at 19:33

    Kindlasti hakkaks tegema beebile süüa ja olen ka päris tihe küpsetaja ja kuna plaan on ka osta lähi tulevikus selline blender siis oleks ideaalne see omale võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 29. august 2016 at 19:28

    Pannkooke tahaks õhulisi ?

  • Avatar
    Vasta mann 29. august 2016 at 19:28

    Mina blenderda titele püreesi, perele püreesuppe, jäätise kokteile ( väike vanalinn käis ka vanastu sees…mmm kui hea 🙂 ) ,smuutisi. Olen hakkinud peterselli, kassile kanafileed (see ära hellitatud pudulojus muudmoodi ei söö ju). Kui võidaks kingiks emale,tal kohe maovähendus opp tulemas, peale seda saab endale kergeid maosõbralikke möginaid kokku blenderdada. Enda oma ei raatsi anda, kuna mu blender käib köögikombaini küljes ja kogu seda kupatust kasutatakse meie majas tihti.

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2016 at 19:25

    Blender oleks kindlasti väga suureks abiks tudengi köögis! Kuna hommikul on vaja võimalikult kaua magada (iga minut kvaliteetaega loeb!), siis üks kiire hommikune smuuti päästaks mu päeva ja jõuaksin toredasti õigeks ajaks loengusse, kus seda hommikueinet nautima hakata. Alati ei jõua ju kodus võikusid teha ja süüa, loengus ka natukene veider kotist vorstileib välja tõmmata ja mugima hakata. Blenderisse viskad üks-kaks-kolm kiiresti asjad sisse, jook valmis ja minek. Ja no muidugi ka see, et sellega saab nii palju erinevaid asju teha, mis kitsukeses köögis on väga teretulnud. Parem üks korralik blender, mitte sada erinevat vidinat, mis lõppkokkuvõttes ikkagi oma ametialaseid kohustusi täita ei suuda ja mida kuhugi panna ka pole.
    Ühesõnaga, kodu leiaks blender tudengiköögis, kus teda hoitaks ja armastataks!

    (Jaa väga-väga head õhulist biskviiti saab ju kaa teha! Sest kellele ei meeldiks kooki süüa?)

  • Avatar
    Vasta Helina 29. august 2016 at 19:24

    Tead, kuidas ma VAJAN blenderit!!! Praegu ootan meest merelt koju, et koos osta, aga nii super oleks võita üks!! Ma teeks smuutisid, püreeriks suppe, purustaks pähkleid, põhimõtteliselt leiaksin tohutult kasutust ühele blendrile oma majapidamises!

  • Avatar
    Vasta Anneli 29. august 2016 at 19:24

    Eelkôige teeksin ma jäätisekokteili…mmmm 🙂 Ilmselt teeksin veel marjadest moosi pannkoogi peale ja limonaadi ning või prooviksin samuti ära…..läheks selline asi asja ette ikka täiega meie peres 🙂

  • Avatar
    Vasta Rahel 29. august 2016 at 19:23

    Minu emme armastab vägaväga püreesuppe- lillkapsa, kukeseene, puraviku, tomati-tšilli…Oleksin niii õnnelik, kui saaksin talle selle Sinu kaudu kinkida! 🙂

  • Avatar
    Vasta G 29. august 2016 at 19:21

    Margariitasid meisterdaksin?
    Ja koogitaina tegemisel on ka blender suureks abiliseks..
    Ja muidugi smootid

  • Avatar
    Vasta k 29. august 2016 at 19:21

    Pole kunagi ennem blenderit olnud, mingiaeg pidin ostma aga jäi unarusse see mõtteke 🙁 Super oleks nt hommikul kiiresti pannukatainas valmis teha ja pannile visata, või mõne pudeliga smuuti kooli vahepalaks võtta 🙂
    Jää purustamine tundub ka huvitav asi mids proovida ja kindlasti teeksin seda ka

  • Avatar
    Vasta Kirkke 29. august 2016 at 19:21

    Ma ise ka poodides vaatasin blenderit ja hammas ei hakka peale, terve suvi miksriga udinud smootisi teha.
    Peamiselt igatsengi neid vitamiine täis smootisi.
    Kindlasti prooviksin blenderiga muid uusi ja huvitavaid asju, hetkel eriti ei mikserda välja.

  • Avatar
    Vasta Jaana 29. august 2016 at 19:20

    Mul just köögist blender puudu.Ma teeksin jäätisekokteili.Ja jäätist ka.Kõige parema jäätise saab banaanist.Lõikad kooritud banaani tükkideks ja sügavkülma.Pärast külmumist lased blenderist läbi ja suurepärane jäätis valmis.Siiani olen pidanud seda nuimiksriga tegema ja see tahab otsad anda 😀

  • Avatar
    Vasta Mairi 29. august 2016 at 19:19

    Siit sain väga palju uusi mõtteid mida peale smuutide veel blenderiga teha saab. Kindlasti teeksin smuutisid, mis on imemaitsvad ja tervislikud. Kindlasti prooviksin limonaadi teha ja kasutaksin abilisena pannkoogi taigna valmistamisel

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2016 at 19:19

    Blender oleks jusy meie perele vajalik. Meie pere lemmik jäätsekokteil ploomimahlaga. Samuti büreesupid. Hommikuti imemaitsvad smuutid ja jääkokteilid.

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. august 2016 at 19:18

    See oleks väga hea võit! Olen juba pikalt mõelnud blenderi ostmise peale aga ei tea millist valida. Võtaksin kooli smuutisid kaasa ning teeks püreesuppi ?

  • Avatar
    Vasta Mari 29. august 2016 at 19:17

    Enda koduia rohelisi smuutisid.

  • Avatar
    Vasta Grete 29. august 2016 at 19:16

    Minu suur kirg on küpsetamine aga mitte nõude pesemine siis ma usun et edaspidi hakkaks minu koogi taignad just seal valmima:)

  • Avatar
    Vasta K. 29. august 2016 at 19:16

    Tervislikke smuutisid teeks.

  • Avatar
    Vasta Marili 29. august 2016 at 19:15

    Kuna armastan küpsetada, siis minule kuluks ta ära koheva taigna valmistamiseks. Muidu mikserdan mune kaua, aga hoopid mugavam oleks ju blenderiga seda teha, mitte käsimiksriga. 🙂 Kohevad omletid tunduvad ka väga isuäratavad.

  • Avatar
    Vasta Annika 29. august 2016 at 19:14

    Oma uue blenderiga hakkaksin kindlasti smuutisi tegema ja omletti ning pannkoogitaigent.

  • Avatar
    Vasta Kerli 29. august 2016 at 19:14

    Pojale toitu 🙂

  • Avatar
    Vasta D. 29. august 2016 at 19:14

    mul polegi blenderit never old, smuutid tuleb teha saumiksriga 🙂
    aga näiteks või tegemine tundub eriti tempti.. just mingi oma aia ürtidega? MHM..muhu leivale tõmmata üks siuke noatäis kodukootud võid, tundub meeeega!

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2016 at 19:14

    Kuna smuutisi ikka omajagu joodud, kasutaksin blenderit kindlasti hoopis jää purustamiseks (mojitod?!) ja nt püreesuppide valmistamiseks. Põnevalt kõlavad ka isetehtud pähklipiimad!

  • Avatar
    Vasta Reet 29. august 2016 at 19:12

    Pole kunagi blenderit olnud, prooviks kindlasti erinevaid asju,m. Esimese asjana katsetaks beebile püreed teha, siis suuremale tütrele jäätisekokteili, endale smuutisid ja mehele ntks pannkooke- igaleühele midagi ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 29. august 2016 at 19:11

    Limonaadi teeksin küll endale blenderiga, samuti smuutisid, hetkel olen smuutisid teinud saumikseriga, kuid kuuldavasti pidid blenderiga paremad tulema.

  • Avatar
    Vasta Marit 29. august 2016 at 19:10

    Mina valmistaksin ka äsja sündinud beebile ise püreesid. Ja et ise ka tugevam olla teeksin mõnusaid smuutisid.
    Samuti sain mõnusa retsepti, kuidas lapsele mõnus tervislik kaste teha: hapukoor, avokaado, küüslauk, vajadusel soola. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 29. august 2016 at 19:09

    Blenderi kingiksin emale, kes pikemat aega soovib smuutisid blenderis teha.

  • Avatar
    Vasta Kai 29. august 2016 at 19:05

    Mina kolisin alles paar päeva tagasi oma koju ning siin mul kahjuks blendrit ei ole, kuid vanemate kodus kasurasin usinasti.
    Koige tihedamini olengi teinud jäätisekokteile ja smuutisid, kuid blendernon ka ideaalne ‘asjade peeneks tükeldaja’. Olen ka teinud vahukoort, pannkooke jne.
    Blender oleks minu tutikasse koju teretulnud ning võtaksin ta hästi vastu. 😉

  • Avatar
    Vasta Kärolin 29. august 2016 at 19:04

    Kuna just kolisime mehega oma uude üürika, siis just blender on meie köögikapist puudu!
    Nii väga tahaks hommikul smuutit või mõnusat ombletti teha.
    Aga kuna hetkel pole raha endale soetada blenderit, kuna nad üpris kallid, siis äkki loosiõnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 29. august 2016 at 19:03

    Kuna mul on 3 kuune beebi ja juba mõne kuu pärast tuleb püreemajandusega tegelema hakata, siis teeksin beebile erinevaid toite sellega. Lisaks veel omale smuutisid ja tainast oleks ka mõnus segada 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 29. august 2016 at 19:02

    Meie pere teeks ka hea meelega smuutisid.Aga pele postituse lugemist hakkas suu vett jooksma piparmündise tee järele mida kohe teeks,aga kahjuks pole suutnud omale rahalise seisu pärast blenderit muretseda ja kuna mul homme sünnipäev siis oleks see ka üli äge sünnipäeva kingitus.

  • Avatar
    Vasta Elisa 29. august 2016 at 19:01

    Kolisin augusti alguses alles oma koju elama ja väga oleks ühte blenderit nüüd kööki vaja. Mulle nii väga maitsevad ise tehtud värsked smuutid! :))

  • Avatar
    Vasta Kerli 29. august 2016 at 19:00

    Mulle endale vägaväga meeldivad smuutid kuid kuna omal masinat pole, siis on meel kurb. Emal külas käies tegi ta isale üllatuse ja kinkis blenderi ja ma noh, armusin ära 😀 nii mõõnus, kõik see maitse ja…oeh, mõnusad pannkoogid hommikuks? – Just minu teema! Mul vist ei mööduks päevagi, mil ma ei kasutaks seda. Omletid,erinevad smuutid, pannkoogid…lapsele meeldib ka! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 29. august 2016 at 18:59

    Oi mu kõige parem kaaslane köögis ongi blender. Kuna armastan tohutult igasuguseid värskeid ja tervislikke asju siis enamjaolt kasutame blenderit erinevate smuutide, mahlade ja jäätiste tegemiseks. Lisaks on päris mitu kastet ja tainast seal valminud. Kuna meie praegune blender hakkab otsad andma siis oleks suurepärane võita see blender eriti just nüüd sügisel kui raha kulub koolile ja igale poole mujale :))

  • Avatar
    Vasta Keili 29. august 2016 at 18:58

    Peatselt saabuva ühikaajaga, sooviksime väga sõbrannaga seda blendrit, kuna oleme vaesed ühikarotid, kes ei jaksa blendrit osta, kuid armastame üle kõige smuutisi.

  • Avatar
    Vasta K 29. august 2016 at 18:56

    Blender on väga tihti kasutuses ja teen smuutisid. Praegune hakkabki üles ütlema ja jääd sellega niikuinii purustada ei saa, seega oleks uut vaja. Esimese asjana purustaks jääd! Päriselt!

  • Avatar
    Vasta Ma 29. august 2016 at 18:55

    Mina plaanin endale ikka enne sünnitust blenderi osta, et siis endale ja perele smuutisid tegema hakata ja beebile püreesid. Kindlasti tahan ma selle abil ka omlette ja pannoooke teha ja uudisena prooviksin limonaadi teha! 🙂

  • Avatar
    Vasta Inga 29. august 2016 at 18:55

    Smuutid, toormoosid ja hummus. Ja veel palju huvitavat. Sinul ka uusi ideid 🙂

  • Avatar
    Vasta Em. 29. august 2016 at 18:53

    Kuna mul pole mitte kunagi blenderit olnud, siis ilmselt katsetaksin kõik Sinu pakutud variandid läbi.
    Kunagi ema juures sai tehtud jäätise kokteile, need olid imehead!! Hoian pöidlaid pihus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 29. august 2016 at 18:51

    Mul ei olegi blenderit. Aga kindlasti selle saamisel ma alustaksin igat päeva ühe mõnusa smuutiga.

  • Avatar
    Vasta Maarja 29. august 2016 at 18:50

    Teeksin smuutisid, beebipüreesid, pannkoogitaigent ja no miks mitte ka omletti..selle peale ma veel pole tulnud 😀 Uut blenderit läheks vaja, sest vana suri just äsja ära ja kuna beebi tulekul, siis on vaja nkn soetada endale üks tubli masin 🙂
    Blenderitega seoses võin ühe loo ka jagada, kui blondiin ma kunagi suutsin olla. Nimelt kui ma oma viimase blenderi omale ostsin, siis ega ju karpi ega juhiseid pole mõtet sirvida, vaid need viskasin kohe ära. Kuskil kuu hiljem kui suuremaks toormoosi tegemiseks blenderiga läks, siis ei puhastanud seda korralikult kohe ära, ning hiljem pestes avastasin et blender jäi haisema.. ega ta mul ju lahti alt ei käinud, või vähemalt olin 100x üritanud, kuid ei leidnud kohta et lahti käiks. Siis oligi mul üks haisev blender mida kasutada ei saanud ja seisis aasta kapis, paar korda mõtlesin isegi ära visata, kuid kahju hakkas. Siis sain omale nõudepesumasina ja proovisin seda seal pesta ja kujutad sa ette mind lolli..ma ei tea kuidas, kuid kui selle nõudekast välja võtsin avastasin ka, et blender ikka tuleb alt lahti 😀 ja ma ei saa aru kuidas ma seda varem ei avastanud, kuna kangutasin seda igat pidi ja ka KOOS MEHEGA aasta varem 😀 Siiamaani naeran enda üle ja aru ei mõista kuidas kurat ma seda varem ei avastanud 😛

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. august 2016 at 18:50

    Kuna juba aasta tagasi läks eelmine blender suurest smuutide ja beebitoitude tegemisest katki siis unistaks uuest väga! Põhiliselt teeks ikka smuutisi aga tahaks ka sinu ideod proovida, eriti äge tundub see limonaad ja vürtsikas kaste ??.

  • Avatar
    Vasta Katz 29. august 2016 at 18:50

    Absoluutselt iga päev räägin kodus, et blenderit on vaja. Eelkõige püreesuppide, smuutide ja kokteilide tegemiseks. Mees ajab aga oma joru, et saumiksriga saab ka hakkama. Aga mina ei saa!! Ja minul kohe kindlasti blender niisama seisma ei jää.

  • Avatar
    Vasta Ann 29. august 2016 at 18:49

    Minu eelmine blender läks katki , samas mu lapsed jumaldavad hommikusi “vitamiinipomme”, selle jaoks kasutakski

  • Avatar
    Vasta Niru 29. august 2016 at 18:49

    Olen suuur blenderi sõber 🙂
    Kasutan seda pea iga päev smuutide, kastmete, jääjookide jne tegemiseks.
    Kuna kasutan seda iga päev siis on see mul leidnud koha köögi laual, kuid see pole lihtsalt blender vaid KÖÖGIKOMBAIN ja see raibe võtab niiii palju ruumi 🙁 on teine ka üsna vanakene, vist sai kunagi Anttilast tellitud, nii et uus blender kuluks väga ära.
    Hea meelega prooviksin ära selle piparmündi tee ja kehakreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 29. august 2016 at 18:49

    See piimalaadne vedelik on pett ehk võipiim ja selle võib vabalt ära juua või pannkoogitaignasse panna.
    Agameie teemesalatikastmeid, pannkooki, smuutisid ja jäätisekokteile. Laps viis meie blenderi ära ühikasse, nii, et ootan loosimist 😉

  • Avatar
    Vasta Karin 29. august 2016 at 18:48

    Oeh ma olen juba seda sama blenderit nillinud, aga ei raatsi osta.. sest noh, äkki jäääb ikkagi seisma. Ma teeks blenderiga smuutisid, püreesuppe ja purustaks igasugu asju, mida vaja 😀

    PS! kas käekott on loositud? 😀

  • Avatar
    Vasta Kirsi 29. august 2016 at 18:46

    Ma hakkaks kohe testima ürdivõi tegemist:) polegi selle peale mõelnud varem. Ja smuutisi /kokteile armastame me ka:)

  • Avatar
    Vasta Janet 29. august 2016 at 18:46

    Purustatud jääst ja kastmetest tunnen puudust:)

  • Avatar
    Vasta Liina 29. august 2016 at 18:45

    Mina olen alati kõik kastmed pastade jaoks, smuutid, marjade purustamised, jää purustamised jnejne teinud käsitsi saumiksriga kuna blender veel hetkel puudub. Seega oleksin väga õnnelik sellise võidu üle ja teeksin kõiki asju veel topelt ja koguaeg 🙂 olen üks suur igasuguste kastmete ja smuutide fänn!!!! Muidugi kõige rohkem jäi mulle ka silma isetehtud kreem endal, mille peaks ära proovima.

  • Avatar
    Vasta Kaia 29. august 2016 at 18:44

    Mina jääksin traditsioonilise smuuti tegemise juurde, sest minu praegune blender seisabki ainult selle pärast, et terad on kõrgemal kui anuma põhi. Kui terad on suured maasikad väiksemaks tükeldanud, siis need väiksed maasika tükid vajuvad põhja, kuhu terad enam ei ulatu. Ma usun, et minu blender ei suudaks isegi pähkleid lõhkuda, sest need vajuksid lihtsalt põhja. Sai ostetud kallim masin, et kindlasti töötaks, kuid nii see ei olnud. Olen sellepärast väga õnnetu. 🙁

  • Avatar
    Vasta Kristi 29. august 2016 at 18:44

    Never have i Ever had a blender 😀 just sellepärast, et esialgu tundus, et saame ilma hakkama. Aga siis sai kalli ämma juures käidud ja tema tehtud india pähklitest võileivamäärded, smuutid ja supid viisid lihtsalt keele alla. Alati kui raha on, läheb meelest, ja kui tahaks väga miskit head kokku keerata, siis jälle kvaliteene blender rahanappuse pärast koju ei jõua 😀 kuna mõned nädalad tagasi alustasin nisu, suhkru ja piimatoodete vaba eluviisi, oleks see parim vidin meie koju praegu. Esimese asjana teeksin tšilliga tomati-basiiliku suppi nädala jagu 😀 lapsed ka kindlasti teeksid suure kummarduse kui tavalise õunamahla asemel neile smuutit juua annan. Blenderi juures just on oluline kvaliteet, st ei mingit plastikust anumat ja et oleks tugev tera.
    Ehk siis, igati teretulnud aparaat meile koju! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli R** 29. august 2016 at 18:44

    Loed mu mõtteid looside valikul 😀 !!! Teeks kõike blenderiga, haha 😀 Peamiselt siiski kokteile, smuutisid, pannukaid, püreed, putru ka :D? nii lahe!

  • Avatar
    Vasta Siki 29. august 2016 at 18:43

    Minu vana blender hakkab ka otsi andma, seega tundub, et kasutust on ikka leidnud ja uus kuluks kindlasti ära. September koputab uksele, tahaks ikka jälle uue hooga tervislik olla ja vähemalt korra päevas miski smuuti valmis meisterdada, lisaks olen suur püreesuppide fänn, misjaoks on blender samuti hea abiline. Ja vaieldamatud lemmikud, mida selle riistapuuga teha – hummus ning avokaado-küüslaugu-basiiliku-spinatipläust pastakastmeks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 29. august 2016 at 18:43

    Ilmselt meie peres kasutaksime smuutide tegemiseks.Aga see tee tegemise ahvatlus tekkis kohe kui lugesin,oleks blender prooviks kohe järgi.

  • Avatar
    Vasta miina 29. august 2016 at 18:42

    Olen suur smuutifänn, mistõttu kindlasti valmistaksin neid blenderiga iga päev (siiani olen aeg-ajalt kasutanud saumiksrit, mis pole just kõige parem variant 🙁 ). Pähklipiima tahaksin ka teha.

  • Avatar
    Vasta Karina 29. august 2016 at 18:41

    Hehh..tuleb välja, et blender on suhteliselt võõras maailm mu jaoks ? ma isegi ei teadnud, et selles selliseid asju teha saab…aga jaaa, alustuseks teeks siiski keefiri ja puuvilja möksi sellega, mis talvel peale trenni mu lempar on. Siiani olen saumiksriga need valmis vehkinud, aga blender oleks ikka etem ma arvan. Aga ei ole välistatud, et kui viitsimist on, siis teen kindlasti ka sinu pakututest midagi valmis! 🙂

  • Avatar
    Vasta K 29. august 2016 at 18:41

    Kastmeid olen teinud blenderiga kogu aeg ja samuti ka omletti (va siis tavalised smuutid ja toormoosid jms..). Aga nüüd on plaanis vanemate juurest välja kolida ja kolimisega on seotud suured kulutused. Eks ma siis teeks kõike seda sama – aga päris enda kodukeses :).

  • Avatar
    Vasta Leili 29. august 2016 at 18:41

    Blenderdaksin tilli ja peterselli varsi toitude sisse, smuutid,jäätisekokteilid ja prooviksin omletti ka kindlalt! 🙂

  • Avatar
    Vasta Hannelore 29. august 2016 at 18:41

    Hoidised, toormoosid, isetehtud maapähklivõi ja nutella kreem on need, mida olen alati ise teha tahtnud, aga olemasolev blender ei ole nii võimas. Meie peres on igal pühapäeval pannkoogihommik ja mida kohevamad, seda paremad, oleks ju super teha taigen ja pärast mood sinna peale ilma et peaks mitut anumat kasutama!

  • Avatar
    Vasta andrea 29. august 2016 at 18:40

    Mina tahan püreesid ja smuutisid teha ja loomulikult pannkoogi tainast.

  • Avatar
    Vasta Riin 29. august 2016 at 18:40

    Oh jummel -püreesupid..kreemjad, siidised..sügisannid mm :))

  • Avatar
    Vasta Terje 29. august 2016 at 18:40

    Olen juba ammu tahtnud midagi, millega teha smuutisid ja see blender sobiks selleks väga hästi. Arvan, et sellega oleks mugav teha ka pannkooke ning eriti huvitav tundus see limonaadiretsept. ?

  • Avatar
    Vasta Irina 29. august 2016 at 18:39

    Jäätisekokteil laste lemmik. Ja siin nad mul tegid koos õe tütrega(11 aastane) smuutisid. Nii,et mul 2 karpi vaarikaid jäi talveks :). Ise teen ka pannkoogi tainast. Kui blenderi võidan, siis kingin õe plikale:)

  • Avatar
    Vasta Netz 29. august 2016 at 18:38

    Ilmselt hakkaksin esimesena usinasti beebipüreesid kokku keevitama. Praegu teen saumikseriga, aga sellega on ikka üsna tüütu… Kindlasti teeksin ka smuutisid ja igasugu muid põnevaid asju..Ilmselt läheksin lolliks, kui selle koju saaksin 😀

  • Avatar
    Vasta Annela 29. august 2016 at 18:37

    Minu kodus veel sellist toredat vidinat pole, aga kui oleks siis teeks sellega kõike võimalikku. 🙂
    Lapsele kindlaati ise büreesid ja meile meeldib ka jäätise kokteil 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 29. august 2016 at 18:36

    Ooo blender, mida kõike ma sellega katsetada ei tahaks. Esimese asjana teeksin kindlasti seda limonaadi 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 29. august 2016 at 18:35

    Mina teeksin blenderiga vist reaalselt kõike. Siiani on see vidin köögist puudu, kuid vajadus on suur. Olen terve sügavkülma kõiksugu marju täis toppinud, millest talvel saaks nii palju head ja tervislikku valmistada. Vahendeid ainult pole ?

  • Avatar
    Vasta Jelena 29. august 2016 at 18:34

    Mina teeksin jäätisekokteili kindlasti 🙂 , senimaani mikseriga teinud kuskil anumas.. 😀 ja prooviks smuutisi teha. Ning limonaadi tahaks kaa! 😛 Ja jääd purustaks palju-palju. ^^

  • Avatar
    Vasta Buterflay 29. august 2016 at 18:34

    Beebile püreed

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2016 at 18:33

    Teeksin kindlasti selle blenderiga smuutisid, samuti tundub väga hea mõte teha kreeme kehahoolduseks ja kastmeid toidu kõrvale

  • Avatar
    Vasta N. 29. august 2016 at 18:32

    Mina prooviksin üle pika aja blenderis teha pannkoogi tainast,omleti värki,erinevaid smuutisi ja mu kemmikuid jäätisekokteile 🙂 Seisma see kohe kindlasti ei jääks kuna hetkel täpselt üks selline puudu köögist 😉

    • Avatar
      Vasta N. 30. august 2016 at 08:21

      lemmikuid*

  • Avatar
    Vasta Katrin S 29. august 2016 at 18:32

    Mina olin enne vana blenderi läbikärssamist hull blenderihunt! Lemmikud olid püreesupid ja jäätisekokteilid, mandlipiim ka, smuutid oli väga tavaline taks, suvine lemmik oli alati maasikapiim /oeh, ilanired maani praegu/. Isegi maksapasteeti tegin blenderiga 😀 Vana masin kestis lausa kolm aastat ja oli tõepoolest mitu korda nädalas kasutuses kogu selle aja (perereisil tundsin lausa puudust teisest, oleks võinud kohvrisse pakkida). Nüüd vesistan e-poodide kodulehekülgedel aga ei suuda valida, tahaks ju ikka väga hääd asja (kuigi blender iseenesest juba ongi väääga hää asi!), nii olengi nagu kits mitme heinakuhja vahel, keegi teine võiks mu eest valiku ära teha, kasutaks nii et tolmab ;D

  • Avatar
    Vasta Kaits 29. august 2016 at 18:31

    Teeks mònusaid smuutisid ja kokteile, samuti jäätisekokteile ning prooviks ka ära pannkoogitaigna tegemise 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 29. august 2016 at 18:31

    Kasutaksin seda banana icecreami ja pannkoogitaigna tegemiseks. Kuluks hädasti ära, kuna kolisin just omaette elama ja hetkel pole köögis eriti suurejoonelist varustust, millega toitu valmistada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. august 2016 at 18:30

    Margaritat hommikuks

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2016 at 18:30

    Meie hakkaks kindlasti tegema smuutisid. Kuna olen aga suur köögikata siis kindlasti oleks sellest mulle abi hoidiste tegemisel. Kindlasti saaks selle masinaga püreestatud tomatitest maailma parim kodune ketšup.
    Jätka ikka oma arutelusid pakkuva blogiga. ☺

  • Avatar
    Vasta Mimi 29. august 2016 at 18:30

    Oii ma teeksin pestosid, karripastat, erinevaid kastmeid ja kindlasti margaritasid! Seisma see kindlasti ei jääks, sest olen unistanud sellest juba ligemale aasta..

  • Avatar
    Vasta KTY 29. august 2016 at 18:29

    Püreesuppe, smuutisid, jäätisekokteile ja kastmeid teeks 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 29. august 2016 at 18:26

    Blenderit kasutaksin ma smoothide tegemiseks ,lisaks teeksin ka limonaadi.Mis on tervislikum kui ise tehtud asjad eks.Lisaks on väga kerge teha pannkoogi taigent ,mees ei saaks enam vinguda ,et ei viitsi aineid kokku segada ja nii ma saaksin soojad pannkoogid maasikamoosiga voodisse .Helpphelp mee 😀 Õe laps kui külla tuleb saaksin talle büreesid teha ja kartuli pannkooke endale :p Uhhh kahju,et rahaliselt ei ole hetkel võimalust ise osta 🙁 Blender saaks kasutusse iga nädal või isegi iga päev ,aidake mind tahan pannkooke voodisse.Maasikamoosi saab ka blenderiga teha 😀

  • Avatar
    Vasta Pirx 29. august 2016 at 18:25

    Ooo, nii väga tahan. Eelmine andis hiljuti otsad ja uut polegi veel saanud soetada. Aga no ma ikka eelkõige tahaks smuutide tegemiseks. Mul kehva isuga lapsed ja igasugu rohelised asjad on nende jaoks nagu kollid, mida jumala eest suhu pista ei kõlba, aga smuutidesse olen saanud kõikvõimalikke rohelisi varsi ja seemneid ära peita, mis muidu alla ei läheks. Kuigi su kastmeidee ja võitegemise idee jäid mind ka päris kõvasti ahvatlema praegu.

  • Avatar
    Vasta Margit 29. august 2016 at 18:25

    Kuidas sa jäätisekokteili unustada said!? Ise seda ei vajagi, juba olemas, smuutitan ja peagi hakkan beebipüreesid tegema, aga mu õde tunneb sellest vidinast suurt puudust, tal kaks pisikest põngerjat kellele ta hea meelega talvel vitamiinidest pakatavat eestimaiste marjadega smuutit valmistaks.
    Äkki leiaks mingi hea koksi retsepti kah, ise pole sel teemal uurimistööd teinud, kuna algselt rase ja nüüd imetan, aga kindlasti leiaks midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta helen 29. august 2016 at 18:24

    mina teeksin esimese asjana külmutatud banaanidest jäätist !!

  • Avatar
    Vasta G 29. august 2016 at 18:24

    Meie blender hakkab juba suurest kasutamisest otsi andma. Me teeme smuutisid ja piimakokteile. Jäätisekokteil on üks lemmikumaid asju mida blenderiga teeme.
    Lastele teen banaanipiima või üldse igasuguseid maitsvaid jooke lastele:)

  • Avatar
    Vasta Anny 29. august 2016 at 18:24

    Mul oleks ausalt vaja blenderit megalt! Ta ei seisaks niisama, sest lisaks smuutidele teeksin ma endale kõik suguseid püreesuppe ja oma hiljutist leiutist seenesuppi, ideaalne millega seeni eelnevalt purustada! Ma olen kolm korda oma saua puruks lasknud erinevate toitudega ja nüüd olen võtnud blenderi saamise oma söögi valmistamise plaanidesse. Isegi peiks lubas osta, aga noh mehed…

  • Avatar
    Vasta Ingrid 29. august 2016 at 18:23

    Kindlasti kõvasti jääjooke, smuutisid ja jäätisekokteile. Ja see aitaks ka köögis kindlasti kokkamise ja küpsetamise juures. Prooviks ka su ideed ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Lea 29. august 2016 at 18:22

    No kõike prooviks?

  • Avatar
    Vasta K. 29. august 2016 at 18:22

    No smuutid oleks ikka number üks, aga see limonaad, ausaltöeldes, mul hakkas suu vett jooksma ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 29. august 2016 at 18:21

    See võib kõlada ÜLIimelikult/-rõvedalt mõnele inimesele, aga mina tegin suitsuvorstipasteeti oma blenderiga kuni see ükskord suitsema hakkas keset tegu. Olin megaõnnetu peale seda. “Pagana nõme nikats,” mõtlen nüüd iga kord kui võileivatordi jaoks seda pasteeti saumikseriga pean mingis topsikeses jälle tegema. Ehk siis teisisõnu – tahaks küll uut blenderit, et saaks jälle lihtsamalt ja rõõmsamalt oma leivanumbrit meisterdada külalistele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. august 2016 at 18:21

    Kuna sügis ja talv on väga stressi rohked ajad siis üritan alustada septembris uue ja tervisliku eluga ning süüa ja juua igasuguseid häid ja parimaid vitamiine.Ma arvan,et just blender on üks parimaid abimehi, millega saab teha korralikke vitamiinipomme ja smuutisid.

  • Avatar
    Vasta Johanna anette 29. august 2016 at 18:20

    Mina hakkaksin tegema erinevaid püreesid,smuutisid ja kindlasti ka igapäevaselt kasutatavat jääd purustama:)

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. august 2016 at 18:20

    Kuna ma olen suur küpsetushull ja varem ei teadnud, et blenderiga on võimalik taignaid kokku segada (kuigi mõtlema hakates on see ju loogiline), siis oleks see mulle juba selles osas suureks abimeheks.
    Teisena meeldiks mulle kindlasti teha sellega oma peatselt sündivale beebile erinevaid püreesid, kuna pooldan igati 100% isetehtud sööke kui neid poe mökse ?
    Ja muidugi vahel endale mõni hea värskendab smuuti kokku segada oleks samuti super! ??

  • Avatar
    Vasta Karin 29. august 2016 at 18:19

    Oh, ma suure heameelega teeks koduseid limonaade! Ja koduseid jäätiseid (külmutatud banaanidega). Meil oli tore blender, kuid kahjuks andis otsas 🙁

  • Avatar
    Vasta Jännu 29. august 2016 at 18:18

    Mina teen oma blenderis maasika Margaritasid 😛 oi kui hea 🙂 kahjuks on minu blender juba ostnud hetkel poolvigane- sinna peab looma jõuga peale vajutama, et käivituks ning samal ajal nupust keerama -eks ta on turvaline, aga ei ole minul sellist jõudu kuskilt võtta j a ega see vist päris normaalne ka ei ole, et ta nii teeb.

    • Avatar
      Vasta Jännu 29. august 2016 at 18:20

      No ja kõik eelpoolnimetatud asjad saavad ja seal tehtud muidugi ? smuutid, pannkoogitainas, toormoosid jne jne.Aga no ei ole kätes seda rammu, et protsessi nautida ?

  • Avatar
    Vasta Elis 29. august 2016 at 18:18

    No mul on üks blender.. tegin mina temaga tuhksuhkrut.. ja ainult häda pärast teeks uuesti. Esiteks olid kõik kohad seda suhkrutolmu täis (pärast kõik kleepus, väkk). Ma muidugi proovisin pruunist suhkrust teha, aga ega ta see õige tuhksuhkur ikka välja ei tulnud- ei tea kas asi minu blenderi nikatsis või pruunis suhkrus või milleski kolmandas. Igatahes sooviks uut blenderit, just proovimaks taas tuhksuhkrut teha 🙂 ja muidugi jätsikokteile jpm 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 29. august 2016 at 18:18

    Sain palju vahvaid ideid, mida blenderiga teeksin, kui seda omaksin. Pannkoogitaigna peale poleks näiteks ise küll tulnudki. Siiamaani olen igasugu asjade purustamiseks kasutanud oma suurt ja kolakat köögikombaini kuid nt ürtide purustamiseks on see siiski liiga suur, ei tee neid piisavalt väikesteks tükkideks. Seega blenderist olen unistanud juba ammu.

  • Avatar
    Vasta Eha 29. august 2016 at 18:17

    Teeks ikka smuutisid ja võibolla ka mõnikord ka omletti 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. august 2016 at 18:16

    Kuna kohe-kohe saab mul -30 kg kaotatud siis oleks see super kingitus mulle ja saaksin lõpuks häid smuutisi ja püree suppe teha endale ja perele 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 29. august 2016 at 18:16

    Blendrit sooviks väga saada endale 🙂
    Kuna kodus on juba vana ja päevinäinud plastikust blender, siis vahetaks loomulikult uue vastu välja.
    Olen ka lapseootel tulevane ema, siis saaksin titale tulevikus ise püreesid teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 29. august 2016 at 18:16

    Ma teeks kindlasti büreesid ja siiski neid kuulsaid smootisid 😀 Loomulikult katsetaks ka mõnda kreemi magustoidu või koogi jaoks.

  • Avatar
    Vasta Ehtel 29. august 2016 at 18:16

    Olen juba pikalt-pikalt omale sobivat blenderit otsinud, millega maitsavaid smuutisid teha, kuid ei ole seda sobivat leidnud (hind on ka küllaltki kirves, aga odavat ja jama kah ei taha). Kuna olen suur püreesuppide austaja, siis vahetaksin kohe oma vana (loe 8a vana) saumikseri välja ja hakkaksin uue blenderiga suppe ja mõnusaid fitlapi smuutisid valmistama.

  • Avatar
    Vasta Kelli 29. august 2016 at 18:15

    Tahaksin tohutult omale kõikvõimalikke kreeme ise kokku mässata ja üks selline abimees kuluks selleks ära!

  • Avatar
    Vasta Helina 29. august 2016 at 18:14

    Loomulikult smuutisid ?

  • Avatar
    Vasta Marian 29. august 2016 at 18:14

    Ausalt öeldes peale selle jutu lugemist tuli mega tuhin peale hakata kõike proovima. Tuleb endale ka ikka muretseda blender.?

  • Avatar
    Vasta Eve 29. august 2016 at 18:13

    Kuna ma lähen paari kuu pärast mandliopile ja kui ma veidi kosunud siis tuleb tütrel sama tee ette võtta püreestaksin toite ,et süüa saaksime peale oppisid,kindlasti teeksin smuutisid,kastmeid ja võid.

  • Avatar
    Vasta Kreete 29. august 2016 at 18:12

    Oioioi, ma vist teeks kõik blenderiga 😀 Kastmeid ja smuutisid eriti 🙂 ja pannkoogitainast ja jäätisekokteile ja oehh..KÕIKE, noh ;D

  • Avatar
    Vasta ml 29. august 2016 at 18:12

    Teeksin võivahuga kohvi, mis jääb blenderis tehtud palju mõnusam kui saumiksriga.
    Veel teeks jäätisekokteili lastele ja prooviks veel ka omletti/pannkooki teha.
    Ja aia petersellidest teeksin dippi köögiviljade kõrvale.
    Oh, ja täidetud mune teeks, selle kollase vahustamine on tõeline pain-in-a** alati 😀

  • Avatar
    Vasta Eliko E. 29. august 2016 at 18:12

    Smuutisid katsetaksin!

  • Avatar
    Vasta Marjel 29. august 2016 at 18:12

    Jäätisekokteili ja smuutisid:)!

  • Avatar
    Vasta Laura 29. august 2016 at 18:11

    Noni, kuna meie vana blender otsustas just mõnipäev tagasi lepingu üles öelda, sobiks see võit meile kui maasikas smuutisse !..igapäev vuristaks oma perele midagi…suppe, smuutisi, kastmeid jne jne… sain veel palju ideid juurde sinult. Aitähh ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. august 2016 at 18:11

    Kusjuures väga tore ja informatiivne postitus 🙂 Aitäh 🙂
    Ma prooviksin kindlasti seda sinu soovitatud kastet teha. Olen vürtsikate asjade fänn 🙂 Ja pähklipiimasid pole ma ka ise kunagi teinud.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 29. august 2016 at 18:11

    Ma armastan täiega kokata, ma veedaks enamus aja köögis ja katsetaks uusi asju. Blender on mul pikka aega soov-listis olnud. Kuna mulle tohutult meeldivad smuutid, siis valmistaksin neid kõige tihedamini. Kastmed on ühed suured lemmikud, mida olen saanud ka proovida teha blenderis. Huvitavad on pannkoogid ja omlettid, need prooviksin kindlasti järgi ja üleüldse, igasuguseid asju prooviks teha sellega! 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 29. august 2016 at 18:11

    Teeksin smuutisid, sest need nii väga maitsevad mulle ning kindlasti prooviksin ka midagi uut – näiteks maitsevõid teha. ??

  • Avatar
    Vasta Aveli A 29. august 2016 at 18:10

    No smuutisid teeks niikuinii. Aga kallile abikaasale meeldib väga kohev omlett. Seda kütaks teha nii, et nahiseb. 😉

  • Avatar
    Vasta Kärol 29. august 2016 at 18:10

    Teeksin blendriga püreesid peagi sündivale. 🙂 Ja kuna me abikaasa ja tütrega oleme suured kokteili ja smuutide fännid, siis teeksime ka neid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 29. august 2016 at 18:10

    Meie pere teeks kindlasti pannkooke, sest me lihtsalt armastame neid. Eriti maasikamoosiga 😀 Ja kindlasti teeks me smuutisid kaa 😀 :p

  • Avatar
    Vasta Laura 29. august 2016 at 18:09

    Oli blender kunagi millega tegin smuutisi ja püreesid.
    Kindlasti teeksin ka enda tulevasele lapsele püreesid sellega 🙂 palju maitsvamad ja odavam kui poest ostetud 🙂

  • Avatar
    Vasta H.S 29. august 2016 at 18:08

    Minu lemmik on õhukesed pannukad. Siiamaani olen ma lihtsalt tavalise vispliga kõik kokku klopsinud. Aga eriti äge oleks seda ju blenderiga teha 😉

  • Avatar
    Vasta Merilin 29. august 2016 at 18:08

    Mina tahaks teha smoothisid.? Ja mis veel olulisem…suvel saaksin teha megamõnusaid jätsikokteile! 😀

  • Avatar
    Vasta Kelli Vassiljev 29. august 2016 at 18:07

    Minule meeldiks teha blenderiga ise ntks erinevaid kastmeid. Olen lugenud, et india pähklitest saab teha väga maitsvat majoneesi, seda tahaks ka proovida. Muidugi ka smuutisi või jäàtiskokteile. Veel tundus huvitav tuhksuhkru tegemine. Lisaks on beebi kohe saamas 4 kuuseks, seega saaks varsti ka beebipüreesid hakata katsetama 🙂

  • Avatar
    Vasta evelin 29. august 2016 at 18:07

    jogurtid ja smuutid on meie pere lemmikud..

  • Avatar
    Vasta Sandra 29. august 2016 at 18:07

    Smuutisid!!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marsella 29. august 2016 at 18:07

    Ooo uut blenderit oleks küll väga vaja, mina teeksin esiteks smuutisid, kuid muidugi prooviksin ka mõnda ülal mainitud asja 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 29. august 2016 at 18:06

    Kuna enda blender läks katki ja uut pole raatsinud osta, siis igatsen väga smuutisid. Esimesr asjana teeksingi endale ja lastele smuutid ??

  • Avatar
    Vasta Kerttu 29. august 2016 at 18:05

    Mina teeksin kreem (peale kõige muu). Pole eales varem kuulnud, et nii võiks teha. Muidu ikka armastan ise maske valmis mökerdada aga et lausa kreemi. Super hea idee.

  • Avatar
    Vasta Liina 29. august 2016 at 18:05

    Ma siin mõtlen, et äkki suudaks ma end lõpuks püreesuppe sööma saada, kui see superluks vidin olemas oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 29. august 2016 at 18:05

    Meil andis kuu aega tagasi blender otsad,uut pole raatsinud veel osta..
    Mees ja väike poja armastavad samuti smuutisid, tubli kaasa sellega neid ka valmistas.. Ja väike jäätisekoks ka aeg-ajalt 😉

  • Avatar
    Vasta Kati 29. august 2016 at 18:04

    Mmm, see limonaad kōlab hästi? . Uue blenderiga muudkui blenderdaks aga smootisi ja vahest ka mōne muu kosutava joogikese?

  • Avatar
    Vasta Eva 29. august 2016 at 18:03

    Kõige põnevam mõte tundub või tegemine. Selle prooviks küll vist kohe ära. 😀 Limonaadi ja tee tegemine tundub ka huvitav. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2016 at 18:03

    Meie pere kasutaks seda kindlasti pühapäeva hommikuti pannkookide tegemisel kuna see on meil juba traditsiooniks saanud ja ilma nendeta kuidagi ei saa ning piparmündi teed joome me talvisel ajal iga õhtu ?

  • Avatar
    Vasta Anett 29. august 2016 at 18:02

    Smuutisid ja kõike muud head 🙂

  • Avatar
    Vasta R. 29. august 2016 at 18:02

    Vau! 🙂
    Kindlasti tahaksin ma ise maapähklivõid ja mandlivõid ise teha ning nendeks on vaja korralikku blenderit, mis suudab pähklid ja mandlid purustada. Samuti teeksin erinevaid püreesuppe ja vahel ka jäätisekokteili või smuutit.

  • Avatar
    Vasta Gerli 29. august 2016 at 18:02

    Väga oleks vaja uut blendrit, sest vana läks katki 🙁 uii kuidas ma teeksin smuutisid ja jätsikokteile 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 29. august 2016 at 18:02

    Kindlasti erinevad kokteilid smuutid ka erinevad koogitainad. Omletti ja laste lemmikut jäätise kokteili valmistaks väga tihti

  • Avatar
    Vasta sirli 29. august 2016 at 18:02

    Hakkaksin erinevaid tervislikke jooke tegema. Siis saaks lastele erinevaid kasulikke vitamiine “salaja” sisse sööta?

  • Avatar
    Vasta Siret 29. august 2016 at 18:01

    Mulle meeldib üldse erinevaid kastmeid teha niiet tekkis kohe tuju blenderiga proovida. Ja noh.. smuutisi teeks ka, sest need nii head.

  • Avatar
    Vasta Monika 29. august 2016 at 18:01

    Meie lastega kasutame blenderit smuutide tegemiseks ja tainaste segamiseks. Praegune masin hakkab vaikselt otsi üles ütlema, tihenditest tuleb vett läbi. Seega kuluks uus väga ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 29. august 2016 at 18:00

    Püreesupid ja smuutid oleks suurepärane!:)

  • Avatar
    Vasta Marili 29. august 2016 at 17:59

    Valmistaksin maitsvaid smuutisid kogu perele ?

  • Avatar
    Vasta Elerin 29. august 2016 at 17:58

    Kindlasti teeksin smuutisid, aga huvitav tundub ka tee ja või tegemine.

  • Avatar
    Vasta Maarja 29. august 2016 at 17:58

    Hommikuti teeks värsketest koostisosadest tervislikke smuutisid ning huvi pärast võiks ka ju omletti teha tomati-singi-juustu kuubikutega 😀 Õhtul viskaks blendrisse jääkuubikud, laimiviilud ning piparmündilehed, et maitsev mojito kokku segada 😀 Ja kuna mu mees on kokk, siis leiaks ta kindlasti sada võimalust mil moel vahvat blendrit kasutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Erika 29. august 2016 at 17:58

    Kuluks marjaks ära. Teeks kõike hääd ja paremat 🙂

  • Avatar
    Vasta Christelle Diana Rajaveer 29. august 2016 at 17:57

    Hakkaksin katsetama erinevaid smuutisi ja loomulikult üritaks ka mõnda kastet selles teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 29. august 2016 at 17:57

    Noh, mina blenderdaks päeva otsa smuutisid. Ja kuna siis oleks mul kodus kolm blenderit, saaksid kõik pereliikmed omale enda isikliku blenderi.

  • Avatar
    Vasta Signe 29. august 2016 at 17:57

    Mina teeksin smuutisid ja omlette! 🙂 Prooviksin ka pähklipiima ära.

  • Avatar
    Vasta Kateriin 29. august 2016 at 17:57

    Ohhh kui ägedad ideed! Lausa super ideed! Ma ei jõua ära oodata, kui saaks sellega kastmeid, pannkoogi jms tainast teha, võid ja loomulikult ka smuutisid! Beebile teeksin kindlasti ise vanaema aiast korjatud viljadest püreed. Endal aga kodus paraku blenderit ei ole 🙁

  • Avatar
    Vasta Moonika 29. august 2016 at 17:57

    Teeksin beebile püreesid ??

  • Avatar
    Vasta Mariliis 29. august 2016 at 17:57

    Ma purustaksin jääd, teeksin smuutisi, jäätisekokteile jne…

  • Avatar
    Vasta Getu 29. august 2016 at 17:57

    Tõenäoliselt prooviksin kõike sinu nimekirjast, aga kõige enam leiaks ta kasutsust smuutide valmistamise näol.

  • Avatar
    Vasta Linda 29. august 2016 at 17:56

    Kui ma selle blenderi saaks, siis mul pere vist sööks kuu aega kõike peenestatult. Ma olen nii kaua blenderist soninud, aga pole seni tegudeni jõudnud. Kindlasti teeks maailma parimaid jäätiseid lastele ja kasutaks igapäevaselt abikokana köögis.

  • Avatar
    Vasta Käts 29. august 2016 at 17:56

    Issand…blender 🙂 Minu üks suurim unistus vist endale saada. Koguaeg olen mõelnud, et ostan aga kui poodi jõuame siis pole kunagi meeles olnud….:P Kindlasti teeks paljusid asju blenderiga ja kindlasti lapsele smuutisid.

  • Avatar
    Vasta Keiti 29. august 2016 at 17:56

    Minul oli kunagi blender ja kui proovisin sellega jääd purustada ja minu silme all jäid sellest vaid tükid alles, niiet mina esimese asjana tahaksin ikka rahulolevalt vaadata, kuidas blender jääd purustab, ilma et see õhku lendaks ☺️

  • Avatar
    Vasta Angeliis 29. august 2016 at 17:55

    Mina teeksin kindlasti edasi smuutisi, mis mul viimasel ajal tegemata on jäänud, kuna blender andis otsad….

  • Avatar
    Vasta Moonika 29. august 2016 at 17:54

    Meil läheks blender kasutusse erinevate püreede ja piimakokteilide tegemiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Helerin 29. august 2016 at 17:54

    Pannkooke teeks kindlasti ja kastmeid ja võid ja pähklipiima…Ühesõnaga, kõike teeks ja prooviks 😀

  • Avatar
    Vasta Aivi 29. august 2016 at 17:54

    Mina tegin oma blenderiga nii smuutisid kui omlette, kastmeid ja mandlipiima.. Kuni kann läks katki ja enam ei tee sellega midagi 🙁

  • Avatar
    Vasta Liina 29. august 2016 at 17:54

    Mina teen blenderiga mandlipiima, banaanipannkoogitaignat, smuutisid jne jne jne palju palju asju 🙂 asendamatu vidin majapidamises. Olemasolev masin juba korra käis remondis ja nüüd hoian hinge kinni, et veel vastu peaks 🙂 Uus masin kuluks ilmselt kohe kohe ära küll!

  • Avatar
    Vasta Marie 29. august 2016 at 17:54

    Mina teeksin uhiuue blendriga endale püreesid-suppe, kindlasti ka maitsvaid jääjooke! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 29. august 2016 at 17:54

    Om uhiuue blenderiga valmistaks smuutisid, samuti on hea vahukoort vahustada ja samuti hakkaks tegema oma peatselt sündivale beebile ka püreesid. Ning sain siit ka hea mõtte mune vahustada, mille peale pole varem tulnudki 🙂

  • Avatar
    Vasta T 29. august 2016 at 17:53

    Mina tegin oma eelmise blenderiga smuutisid, pannkoogitainast nagu õpetasid, kuid siis andis minu blender otsad, kui tegin kooki. Tunnen nii puudus uuest blenderist, kuid ei ole veel ostnud

  • Avatar
    Vasta Kats 29. august 2016 at 17:53

    Pannkooke, smuutisid ja omletti teeks kindlasti meeleldi selle blenderiga ??

  • Avatar
    Vasta Janika 29. august 2016 at 17:52

    Hetkel blenderdaks ühe mõnusa püreesupi kukeseentest, mida eile korjasin 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 29. august 2016 at 17:52

    Kõik su pakutud kreatiivsed ideed teostaks järjepanu ära ja kindlasti leiutaks midagi veel lisaks

  • Avatar
    Vasta O. 29. august 2016 at 17:52

    Lapsele smuutisi ja pûreesi ? kindlasti ka pannkooke ja kõike muud head.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 29. august 2016 at 17:52

    valmistaksin oma pisibeebile sea püreesid ja kindlasti prooviks ka mõne smuuti ära

  • Avatar
    Vasta Grete 29. august 2016 at 17:52

    Mina piinaks masinat jää purustamisega ja teeks kõigile caipiroskasid ja margaritasid! ??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. august 2016 at 17:52

    Teeksin smuutisid 🙂

  • Avatar
    Vasta Helle 29. august 2016 at 17:52

    Prooviksin enamusi asju siit listist, limonaad ja kreem tunduvad eriti huvitavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 29. august 2016 at 17:52

    Ma kingiks selle oma vennanaisele. Ta sai just kolmandat korda emaks ja ta kolmest inglise bulldogist sai üks neli kutsikat. Ja kuna bulldoge ema juures ei hoita (sest ema lihtsalt litsub nad laiaks) siis ta peab veel lisaks beebile neile kutsikatele ema eest olema ja neid iga kolme tunni tagant toitma ja kutsikate toit tuleb blenderis valmis teha. Aga see blender on nii juust et seal läheb mingi asi koguaeg katki. Aga vaesel inimesel pole vaba raha ka et uut osta. Ja siis mul on nii kahju et kui vanemad lapsed (5 ja 6a) oma korjatud marjadest smuutit tahavad teha siis on see blender kas katki vōi seal on mingi koerajura sees. Niiet jah, neile kingiks selle ? ja vana vōtaks endale, sest ma kasutan seda niikuinii nii vähe ?

  • Avatar
    Vasta Gea 29. august 2016 at 17:51

    Mina teeks oma perega, maitsvaid smuutisi ja miks ka mitte midagi muud maitsvat. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi M. 29. august 2016 at 17:51

    Mina teen blenderiga mandlipiima, millest siis omakorda nn jõujooki. Teen ka smuutisid, mille pärast ära kuivatan ja snäkina ära söön 🙂 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210579889956160&set=a.10209282239555711.1073741830.1313919395&type=3&theater

  • Avatar
    Vasta kristiina L 29. august 2016 at 17:50

    Kuna ka beebike tulemas ja esimese lapsega olin väga agar püreede tegija, siis teeks kindlasti ka uuele lapsukesele ise püreesi (muidu purustasin kahvliga). Ja muidugi SMUUUTID !

  • Avatar
    Vasta Edah 29. august 2016 at 17:50

    Jäätisekokteili… palju, palju jäätisekokteili. Muidugi püreesuppi ka, porru lillkapsa püreesupi teeks ka kindlasti 😀

  • Avatar
    Vasta Karoline-Carmen 29. august 2016 at 17:50

    Mina hakkaksin tegema erinevaid püreesuppe,külmad kastmed mis meie perele tohutult meeldivad ja lastele kohe kindlasti vitamiini rohkeid smuutisid.:)

  • Avatar
    Vasta Mari 29. august 2016 at 17:49

    Mina teeksin jäätisekokteili,püreesid ja omletti. Mm nomm nomm

  • Avatar
    Vasta Raili 29. august 2016 at 17:49

    Prooviksin mõningad sinu toodud nipid ära, otsiks netist miskit põnevat ka juurde ja kindlasti teeks smuutisid ka☺

  • Avatar
    Vasta Anna 29. august 2016 at 17:49

    Teeksin erinevaid puuviljasorbette – külmutatud puuviljad ja marjad blenderisse, lisaks veidi mett ja soovi korral lusikatäis maitsestamata jogurtit ning kokku saab ühe mõnuse külma magustoidu.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 29. august 2016 at 17:48

    Kuna beebi jõuab varstivarsti püree maailma uudistama, oleks see blender nii kasulik, et ise miskit head kokku miksida ☺

  • Avatar
    Vasta Sandra 29. august 2016 at 17:48

    Teeksin jäätisekokteile! Ammu blenderit tahtnud, aga pole nii pallju vaba raha hetkel. Kunagi kindlasti ostan kui nüüd ei võida!

  • Avatar
    Vasta Eva 29. august 2016 at 17:48

    Teeksin jäätist ja smuutisid:).

  • Avatar
    Vasta Mew 29. august 2016 at 17:47

    Mina olen eelkõige elevil nende smuutide, pannakate ja külmade kohvijookide tegemisest! Üsna värskelt olen vanematekodust välja kolinud ja veel pole endale seda mašiiinat soetada jõudnud, niiet ülisuper oleks see võita. ja veel nii fancy! aa, mu kutt tõenäoliselt laaviks seda tšillikastet ka 😀 niiet, almaš taevaisa, tee nii, et just mina selle cooli blendri võidaksin!

    • Avatar
      Vasta Mew 29. august 2016 at 17:48

      arvuti pani vale meiliaadressi :S siin on õige!

  • Avatar
    Vasta kethelin 29. august 2016 at 17:47

    Kuna ma söögi tegemisega puutun kokku iga päev, siis blender kuluks mulle marjaks ära küll. Mul on olemas saumikser, aga sellega ikka on jama teha igasuguseid asju( enamasti terve laud ja kapipealsed kõik seda jama täis ning lisaks pole see mul väga võimekas ka), blendriga on hea, viskad asjad sisse, kaas peale ja voila! Kindlasti hakkan ka ise beebile püreesid tegema, teeksin neid nagunii, aga blendriga oleks poole mugavam. Mis veel mulle meeldib blendri juures on see, et ma saan sellega pähkleid purustada. Mul on ühe porgandikoogi retsept( täiega hea kook kusjuures) kuhu lähevad purustatud pähklid sisse, aga ma pole seda kodus teha saanudki, sest minu saumiksriga pähkleid purustada on sama hea kui neid taignarulli või lihahaamriga purustada, ehk siis liiga palju tööd. Jutt sai vist segane, aga ma olen kindel, et blender minu kodus seisma ei jääks. Plaan see osta on juba ammu, aga pole lihtsalt seda õiget lüket veel olnud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 29. august 2016 at 17:47

    Ma arvan, et 6le lapsele edaspidi süüa teha oleks palju lihtsam 😀 Ja no jäätisekokteilist ju ära ei ütleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 29. august 2016 at 17:47

    Mina vahetaksin selle blenderi oma vana vastu ja hakkaksin sellega tegema smuutisid hommikuti, kastmeid(majoneesi on väga lihtne blendriga teha), toorkooke, ja igasuguseid muid huvitavaid asju tegema 😉

  • Avatar
    Vasta Ester 29. august 2016 at 17:46

    Mina olen totaalselt püreesuppide usku, seega sobiks see ilus isend mu kööki ideaalselt. Peale selle olen ma ka smuuti usku ja siinkohal oleks heast blenderist samuti palju kasu.

  • Avatar
    Vasta Kaili 29. august 2016 at 17:46

    Kõiki asju võiks ju proovida teha aga ennekõike oleks seda tarvis beebipüreede tegemiseks.

  • Avatar
    Vasta Mer. 29. august 2016 at 17:46

    Mul oleks hä-da-sti vaja seda. Teen igapäev midagi blenderiga ja vana on juba kohutav. Kergelt viskab kärsakat ka juba ? aga teeksin ise kohupiimakreeme lapsele. Kohupiim,mesi ja siis meelepärased puuviljad,marjad. Ise teen erinevaid kastmeid ja smuutisi loomulikult ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 29. august 2016 at 17:46

    Erinevat sorti maitsevõid hakkaksid valmima. Katsetaks erinevaid maitseid ja võimalusi .. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marbrit 29. august 2016 at 17:46

    Kuna mul on kodus kaks pisikest tüdrukutirtsu saaks see ilmselt palju kasutust. Eelkõige muidugi smuutide näol, sest sinna sisse saab peita palju kasulikku. Püreesuppe tahaks sellega proovida teha ning mõnd huvitavat kastet 🙂

  • Avatar
    Vasta tiuxx 29. august 2016 at 17:46

    Aga kuhu jäid jäätisekokteilid!? Selle asemel et lapsele 2-3euro eest kokteile osta, on kodus palju lihtsam sama raha eest ise tervele perele teha. Ploomimahl+ vaniljejäätis on ideaalne kooslus. Kusjuures, see odav säästu(hüva vms) jäätis sobib väga hästi selleks.
    Peale jäätisekokteili teen sellega veel tuhksuhkurt, purustan küpsiseid (kui koogipõhjaks vaja) ja teen mandlijahu. Meile kingiti pulma-aastapäevaks nutribullet, see sobib väga hästi. Köögikombaini küljes on ka blenderi osa, aga see mul väga hästi jääd ei purusta ja sellega on vaid korra proovitud smuutit teha.
    Võidu korral kingiksin blenderi oma vanaemale, kes kindlasti sellega endale (või hunnikule laste(laste)lastele 😉 ) midagi kasulikku teeks. Õpib hetkel elektrilise hakklihamasina võlusid tundma, kuigi algul väitis, et talle elektriga asjad ei meeldi. 😀

  • Avatar
    Vasta Marrja 29. august 2016 at 17:45

    Mina teeks kindlasti erinevaid smuutisid ja jäätisekokteile.

  • Avatar
    Vasta Kersti 29. august 2016 at 17:44

    Teeksin smuutisid, pestot, teed, limonaadi, jäätisekokteile, pähklipiima, püreesuppe, pähklivõid. Kindlasti lisandub sinna loetellu veel üht-teist põnevat 🙂

  • Avatar
    Vasta Meril 29. august 2016 at 17:44

    Mina teeksin uue blendriga pisipojale püreesid, jäätist, smuutisid 🙂

  • Avatar
    Vasta h 29. august 2016 at 17:44

    üritaksin tervislike smuutisid teha endale ja mehele

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 29. august 2016 at 17:44

    Mina teeksin endale ja oma lapsele hommikuti tervislikku smuutit.

  • Avatar
    Vasta Aveli 29. august 2016 at 17:44

    Tõenäoliselt teeksin sellega beebipüreesid näiteks, meeldivad ka püreesupid..erinevad kastmed, smuutid, taignad. Meil hetkel üks ebardlikult suur kööbikombain, mis ei mahu isegi tööpinna peale. Vahetaksin selle veidi ökonoomsema vastu ja selle suure (mille meheõde kinkis) annaks talle ..:D

  • Avatar
    Vasta Kerli 29. august 2016 at 17:44

    Mina teeks sellega kindlasti smuutisi. Ja proovik kindlasti ära ka selle limonaadi tegemise.

  • Avatar
    Vasta Katri 29. august 2016 at 17:43

    Isver, susver…muidu teeksin uue blenderiga kõige õhulisemaid pannkooke…? Ja see limonaadi värk tundub ka väga mõnus…?

  • Avatar
    Vasta Galina 29. august 2016 at 17:43

    Meil kodus blenderit pole, aga kuna beebi tulemas siis teeksin endale smuutisid ja väiksele tibule püreesid.

  • Avatar
    Vasta Kati 29. august 2016 at 17:43

    Uhh….Hirmusõudseltkoleväga oleks seda Blenderit vaja :P……Kingiksin selle võrratu massina oma miniale, kes saax sellega igasugu hõrgutisi teha ja mind – ämmamoori Rõemustada 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri K. 29. august 2016 at 17:42

    Limonaadi prooviks ? ja kuna hetkel ühtegi blenderit kodus pole (ei raatsi osta??) siis oleks smuutisid teinud ??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. august 2016 at 17:42

    Prooviksin või ja tuhksuhkru tegemist ?

  • Avatar
    Vasta Merlys 29. august 2016 at 17:42

    Minul oleks seda blenderit kindlasti vaja!! Olen suur smuutisõber ja prooviksin kindlasti ära ka mõne sinu väljatoodud idee. Ja no kuna olen just parasjagu kolimas ja kõik-kõik tehnika ja eluks vajaminev on teretulnud siis taaahaaan!

  • Avatar
    Vasta Ly 29. august 2016 at 17:42

    Blender on majapidamises kasulik asi kui teed tervislike toite, beebidele/lastele , jooke . Mulle meeldib blenderiga teha seda : http://toidutare.ee/alkoholivabad_joogid/smuutid/180BC/ kahjuks ma seda enam teha ei saa sest mu vana blender andis otsad ,ja see mu laste lemmik.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 29. august 2016 at 17:42

    Minu ema oleks selle uue blendri üle kindlasti väga õnnelik! Kuna talle meeldib väga küpsetada kulukski see ära igasuguste taignate valmistamiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 29. august 2016 at 17:41

    Ma hakkaks endale ja oma lähedastele tegema omletti, kastmeid, erinevaid smuutisid ja kõike head ja paremat, mis aga pähe tuleb! 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 29. august 2016 at 17:41

    Mul on praegu täielik smuutihullus ja sellega ma kindlasti ka jätkaks ainult et… praegu saan kasutada õe blenderit, aga varsti läheb kolimiseks ja siis oleks vaja juba enda oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Doris 29. august 2016 at 17:40

    Mina teeksin selle blenderiga smuutisid ja prooviks ka seda limonaadi teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura-Liis 29. august 2016 at 17:40

    Oh, mina hakkaks kindlasti smuutisid tegema ja jääd purustama, et saaks ise mojitosid teha 😛 kahjuks mul ühikas pole blenderit ja hädasti oleks vaja

  • Avatar
    Vasta Liis 29. august 2016 at 17:40

    Minul OLI blender, aga minu kullakallis mees kukutas selle klaasist osa maha ja paraku läks katki 🙁 Kasutasime jäätisekokteilide tegemiseks ja mina muidugi erinevate smuutide. Hetkel olen teinud saumiksriga, aga sellega ei tule pooltki nii head smuutid, kui blendriga 🙁
    Plaanin koguaeg uut , aga alati unustan või siis sellel hetkel oleks vaja midagi muud osta.

  • Avatar
    Vasta Agnes-Andra 29. august 2016 at 17:39

    Mul omal just andis blender otsad ja olen uue otsingul niiet see loosike tuli väga õigel ajal. Proovin, äkki näkkab! 😀 Blenderiga suristaksin peale smuutide ka hummust ja omatehtud maapähklivõid ning mõnusaid jääkohve ehk frappesid. Nämm 🙂

  • Avatar
    Vasta kati likk 29. august 2016 at 17:39

    limonaad tundub huvitav aga no prooviks ise tehtud smuuti ka ära.:D

  • Avatar
    Vasta Sirtsu 29. august 2016 at 17:38

    Teeks koogitaignaid, prooviks ka esimest korda elus smuutit teha 🙂
    Kasulik oleks see meile sellega, et saaksin toidud kiiremini valmis ja jääks rohkem aega lastega toimetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 29. august 2016 at 17:38

    Mina prooviksin esimese asjana limonaadi 🙂

  • Avatar
    Vasta Marili 29. august 2016 at 17:37

    Ma usun või noh ma olen päris kindel, et igapäev leiaks see blender kasutust. Pikalt olen mõelnud, et peaks endalegi selle abimehe muretsema, kuid siiani pole blender poeletilt koduni jõudnud.

  • Avatar
    Vasta An 29. august 2016 at 17:37

    Mina kingiksin selle blenderi oma vanaemale, kes on eluaeg teisi aidanud ja alati olemas olnud. Tema kindlasti teab, mida head endale valmistada 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 29. august 2016 at 17:37

    Mina teeksin smuutisid ja kokteile sellega 😉

  • Avatar
    Vasta Merilyn 29. august 2016 at 17:37

    Siit lugedes jäi silma tee ja limonaadi tegemine. Teeksin ka smuutisid 🙂

    • Avatar
      Vasta Merilyn 29. august 2016 at 17:39

      Samuti on mul paari kuune õde, kes hakkab üsnapea püreesid maitsma, blenderiga tundub parem kui poepüreed 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 29. august 2016 at 17:36

    Ma leian, et minul ei oleks seda vaja aga mu sõbrannal küll. Just ükspäev tuli jutuks, et mis tal uuest majapidamisest puudu on ja mida võiks soolaleivaks kinkida ja tema sooviks oli blender. Mida ta sellega teeks? Ma usun, et kõike kuna tegemist on väga suure smuutide fänniga ja samas armastab ta ka tervislikumalt toituda..

  • Avatar
    Vasta Liisa 29. august 2016 at 17:36

    Blenderdaksin kõike seda, mida sa siin seletasid (loe õpetasid) ja leiaks oma iva, millega ka edaspidi tegeleksin 😀

  • Avatar
    Vasta Kirke 29. august 2016 at 17:36

    Meil on Mini versioon . teeme sellega beebile süüa kuna rohkem sinna ei mahu 😀

  • Avatar
    Vasta Reena 29. august 2016 at 17:36

    Ma teeks hommikuti smuutisid ja õhtuti margaritasid, yes please.

  • Avatar
    Vasta Helina 29. august 2016 at 17:34

    No ikka smuutisid ja pestot!

  • Avatar
    Vasta Kadri Mölder 29. august 2016 at 17:34

    Kastmete segamine on küll väga-väga hea mõte. Praegu panen minagi koostisosad purki ja raputan segamini. Blenderist ka ära ei ütleks 🙂