KARDO SÖÖK Uncategorized

käisime Elsas deidil

1. september 2016

Kuna on minu kord Marjushkinit magama panna, siis trükin ajaviiteks telefoonuga selle postituse valmis ja räägin sellest, kuidas Kardo mind välja viis.

Paar päeva tagasi küsis ta, et kas ma tahaksin temaga neljapäeval restorani minna, et tal olla emaga kõik räägitud ja ta kutsub mind hea meelega kohtingule. Eks mul oli meel kohe hea, sest kes siis ei tahaks mehega romantilist õhtut veetma minna. Alles hiljem viisin otsad kokku, et ahjaaa, meil on ju täna neljas aastapäev!

Nii oligi, et hommikul, kui ma unise mordaga, tekk ümber, kööki lohisesin, avastasin sealt liiliasülemi. Seega päev hakkas kohe ilusasti. Ma tahtsin vastutasuks hea naine olla, seega bronnisin Kardole ja Ivole Amsterdamis studio apartemendi ära, nii et kes mulle 14-16 sept tahab seltsi pakkuda, siis teadke, et ma olen kaitsetuna üksi kodus (kui sa oled mõrtsukas, siis tegelt olen ma kodus kuue kiilaka neonatsiga).

Ega Kardo mulle ei öelnud, kuhu me läheme, aga eks ma aimasin, et kas siis Crusse või Elsasse, sest mõlemasse olen ma minna tahtnud. Ja nii oligi, et Elsasse me läksime.

Ma ikka kodus proovisin ennast natukene kabedamaks teha: mustad skinny jeansid, must Tuub, kollane jakike ja tumedad huuled. Isegi kontsaga saapad panin jalga ja tundsin ennast nagu miljon euri.

Seda täpselt selle sekundini, kuni ma taksosse istuda üritasin ja avastasin, et need püksid on mulle megaväikseks jäänud ja ma ei saa nendega absull istuda ega kummarduda. Nojah, ega restoranilaua taga kuigi palju mugavam ei olnud ja ühel hetkel pidin lihtsalt püksid jalast ära võtma. Jumal tänatud, et mul Tuub seljas oli ja ma sellest kleidi teha sain, sest mul oli kohutavaaaaalt ebamugav olla ja kõhus pitsitas hirmsal moel. Aga kui püksid jalast sain, lahenesid kõik mu mured ja ma üritasin võimalikult casual näoga vetsust väljuda, endal teksad näpus. Raudselt nad arvasid, et rase ennast täis lasi või midagi 😀

Eelroaks tellisime veinivaagna kahele, mis oli minu jaoks kulinaarsete elamuste tipuks täna õhtul. Mõnus krõbe sai, mis oli lausa kuum, ülihead oliivid, parmesan, mingi salaami? Siis mingid väiksed piprad ja päiksekuivatatud tomatid. Kiidan taevani seda kombot ja soovitan teistelegi, kes sinna näiteks veinitama lähevad. 11 euri maksis minu meelest.image

Pärast eelrooga oli mul kõht isegi suhteliselt täis, aga no ega me siis restorani ei saa tulla pearooga söömata. Natuke kurb oli see, et ettekandja luges kohe ette pooled asjad, mis juba otsas olid. Ehk siis kolmest supist oli alles ühte ja kolme pearooga (näiteks karpe, mida ma tahtsin) ei olnud kah. Mis seal ikka. Kardo võttis mingi seafilee ja mina pardikese. Kardo söök nägi ülihea välja ja maitses tema sōnul samamoodi. Minu oma oli aga suht pläss… Ma ütleks, et lausa ebameeldiv. Pmst nagu maitsestamata keedupart ühepajatoidukaussi visatuna. Ma maitsesin seda kaks ampsu ja siis enam ei tahtnud. Rõve keedukapsa hais käis üle pea ja mulle ausalt ka ei maitse ühepajatoit. Ma lihtsat eeldasin, et köögiviljad on grillitud ja et seal on mingi mõnus veinikaste ja pardil krõbe nahk, aga eiiii. Ja kuigi ettekandja oli väga armas ja tore, siis ta pmst andis mõista, et ah jah, see ei maitsegi kellelegi ja kahe nädala pärast tuleb meil uus menüü, kus me mõtlesime normaalse pardi teha 😀 Nagu ok, tänks, et enne mainisid muidu, aga okei.

image

image

Ja kuna ma pearooga ei söönud, siis oli mul ruumi ka magustoidule, milleks võtsin shokolaadikoogi apelsinisorbetiga. See oli selline…harilik. Ei midagi erilist, ei midagi imelist, aga ei midagi halba ka.

image

No mis ma kokkuvõttes öelda oskan. Meil oli tore juttu puhuda ja kahekesti aega veeta, teenindus oli tore, koht ka selline omapärane, aga toiduelamuse pärast ma sinna tagasi ei kipuks. Küll aga,  nagu öeldud, läheksin ma sinna hea sõbrannaga veinitama ja neid snäkke sööma. Seda ainult juhul, kui nad käsi südamel vannuvad, et nad teevad midagi selles suhtes, et neid kärbseid sealt vähemaks saada. Ma luban, et me ei haisenud, aga meie laua ümber tiirutas mega räme parv puuviljakärbseid ja boonusena ka tavalisi kärbseid. Üli rõve. Mu joogis oli neid lõpuks 5 tk, siis andsin alla ja jätsin selle kärbestele. Kogu aeg tuli vehkida nagu segane, et neid ära ajada.

image

Mul tuli selline mõte, et viiks ühe lugeja kuskile nn deidile. Kõlan nagu räme sõbratu louner või vähemalt natikene omasooihar, aga mis sellelgi häda! Ma tean, et paljudel ei ole võimalust tihti restos käia, aga vot mina sain just dekreedirahad ja tahaks kellegagi ühe toreda õhtu veeta! Jäta mulle vaid kommentaar, et mis restorani sa tahaksid Tallinnas minuga külastada ja mina valin järgmine nädal kellegi, kellega head sööki nautima minna :))!

Loe ka neid postitusi!

177 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Tiina 11. september 2016 at 22:20

    Kui deit on veel jõus, siis mina lubaks sul minu tütrega minna 😉 tänu temale ma leidsin su blogi ja no tore on 🙂 või tohin äkki ise ka tulla, ma ostan ise süüa endale 😉

  • Avatar
    Vasta Andra 7. september 2016 at 13:30

    Mulle on ka see Cru resto silma jäänd ammu, aga pole kahjuks käinud. Lisaks tunduvad Sfäär, Umami, Pegasus, Leib resto ja aed ning Rataskaevu resto ägedad, mida külastada tahaks. Kindlasti on neid veel, kui otsima hakata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 5. september 2016 at 20:52

    Kuna juhtusin samal päeval samuti sinna restorani ( isegi nägin sind püksid kaenlas vetsust väljumas :)) ) ja sõin ka parti….siis uusi maitseelamusi sooviks maitsma minna Musu restorani. Oleksin ka 1.09 sinna läinud kuid kahjuks jäime bronnimisega hiljaks ja valisime Elsa

  • Avatar
    Vasta Anet 5. september 2016 at 11:19

    Mina tahaks minna Sinuga ühte Gruusia restorani, mille nimi mulle praegu ei meenu, aga seal on super head Gruusia toidud! Ja miks mina? Sest ma tahaksin näha päriselt, kes sa selline oled ja mis mulje mulle jätad ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. september 2016 at 09:16

    Argentiina resto on tõesti imehea koht 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 5. september 2016 at 07:32

    Pööblisse,enzosse või argentiina restosse karpe sööma läheks kûll suga 😀 pööbel on mega hubane ja amazing koht. Ma nii kindel et sulle meeldiks seal. Ma ise nii amazed selle kohaga et viiks su ise sinna lausa söòma! ( õlle valik on seal metsik ;))

  • Avatar
    Vasta Jännu 4. september 2016 at 23:04

    Ammu tahaks minna Leiba või Aeda, kindlasti oleks lõbus 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivar 4. september 2016 at 21:25

    ilmselt oleks huvitav koht Argentina Restoran 🙂 kuna pole viisakas ennast soolise erinevuse pärast kaaslaseks pakkuda, siis leiaksin selle 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 4. september 2016 at 21:00

    Kolm sibulat tundub nagu tore koht, mida ühe mõnusa õhtu raames külastada 🙂

  • Avatar
    Vasta k. 4. september 2016 at 20:54

    Ma küll ei võistle kohtumise nimel kuna alustades sellest, et olen vist elu jooksul käinud 2 restoranis ja ei oska nkn midagi pakkuda ning ega ma ei oska/julge ka inimestega suhelda 😀 (mingi sisemine kiiks :D)

    Aga see on sinust nii armas, et sa kellegile sellise kingi teed. Kindlasti saab sul lahe õhtu olema.

  • Avatar
    Vasta Triin Pihel 4. september 2016 at 20:08

    Mina sooviksin minna koos Sinuga restorani La Tabla! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 4. september 2016 at 19:22

    Häid restorane kuhu Tallinnas minna on ju nii palju! Võib-olla võiks see olla näiteks Chedi kus olen saanud nii mõnusat aasia kööki, et kohe hakkab suu vett jooksma. Või Umami resto. Päris põnev võiks olla sinuga päriselus kohtuda, saaksime teha ühise kõhtudega tuubitsikkide deidi.

  • Avatar
    Vasta Diana 4. september 2016 at 16:24

    Controvento on vaieldamatult parim restoran Tallinnas. Hea veini kõrvale veel parem söök ja hea seltskond- mida veel elult tahta. PS: oleks jube vinge sind rohkem tundma õppida!

  • Avatar
    Vasta Kersti 4. september 2016 at 16:22

    Vii mind deidile, kuna mul just sünnipäev tulemas neljapäeval ja ma pole kunagi restoranis käinud.

  • Avatar
    Vasta Birgit 4. september 2016 at 16:22

    Kui tahad kuulda, kuidas sündis otsus saada 18.aastaselt emaks, olen nõus Sinuga deidile tulema. Nt restoran Villa Thai-sse, Kadriorus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis A. 4. september 2016 at 15:08

    Kuna minu ainuke nn. restorani kogemus on Baby Back, siis ei oska kohe üldse valida mitte ühtegi restorani. Seega võidu puhul sooviksin külastada just Sinu lemmikut restorani 🙂
    Btw, väga armas näed välja nii. See kollane jakike on jubedalt nunnu 🙂

  • Avatar
    Vasta ingvar 4. september 2016 at 12:41

    Vii mu elukaaslane hoopis deidile 🙂 Restoran Trühvel tunduks huvitav

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. september 2016 at 09:40

    OKO Restosse läheks hea meelega:)

  • Avatar
    Vasta Annely B. 4. september 2016 at 09:36

    Baieri Kelder oli esimene mis pähe lõi. Palju ma ikka nendest Tallinna asjadest tean

  • Avatar
    Vasta Mirjam N 4. september 2016 at 08:59

    Restorani pole ammu saanud. Sinuga muidugi võiks ükskõik kuhu minna, aga vanast heast ajast on meeles restoran Gianni, kus alati oli maitseelamus garanteeritud, võiks ju üle tsekata 😉

  • Avatar
    Vasta Vika 4. september 2016 at 07:57

    Mina läheks ka kas Nõmmele MuSusse v Mimosasse! Kuna pole kâinud kummaski! Eile käisime esimest korda Sahvris! Toit oli hea ja teenindus ka aga koht ise polnud eriri hubane!

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. september 2016 at 22:47

    Tahaks proovida TOA-d ?

  • Avatar
    Vasta kris a 3. september 2016 at 21:49

    Vegan resto V

  • Avatar
    Vasta Kiku 3. september 2016 at 21:20

    V oleks päris-päris vahva! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 3. september 2016 at 20:49

    Esimest korda siis kommenteerin ka siia blogisse, siiani vaid lugeja. ? Ja ega ma midagi erilist kirjutada ka ei oska. Restos käin aastas korra abikaasa tööandja kulul ja kõik need korrad on olnud äärmiselt toredad. Tihedamini ei käi, sest aega pole( jah, seda tuleb võtta lihtsalt), väikeste laste kõrvalt nagu eemale ka ei saa lihtsalt koos abikaasaga. Ma lihtsalt ei julge ühelegi tuttavale peale lennata ideega, et õu, tule hoia mu 4 rüblikut täna, ma tahan mehega välja minna. Nii me olemegi oma romantilised õhtusöögid juba mitmed aastad kodus tähistanud. Aga lohutuseks, lapsed on väiksed vaid mõned vähesed aastad.
    Seega, hetkel ma kohta ei oska välja pakkuda ja selles suures saginas ma ka ei usu millessegi. Aga ülimalt hea meelega sooviks sinuga tuttavaks saada ja kui selle kõrvale ka mõni hea näks ja šokolaadikook seltsi pakub, siis lähme ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 3. september 2016 at 18:31

    Polegi Tallinnas eriti kuskil restoranis käinud ja laseksin vabalt sul valida 🙂

  • Avatar
    Vasta lilll 3. september 2016 at 15:25

    La Tablasse läheks ikka kohe mega hea meelega, nii palju kiidusõnu olen selle koha kohta kuulnud aga enda jalga üle selle koha ukseläve pole õnnestunud saada. Seal pidi olema linna parim steik ka… 🙂 Ja no sinuga läheks tegelt muidugi igale poole eksole.

  • Avatar
    Vasta Kristina 3. september 2016 at 14:41

    Controventosse..
    Parim restoran Tallinnas!

  • Avatar
    Vasta Muki 3. september 2016 at 12:22

    Minu valik oleks Olde Hansa, aga kuna rasedatel on eesõigus, siis põhimõtteliselt tulen sinu valikul ükskõik kuhu. Sest tore oleks, kui keegi vahel ka mõne uue kohaga üllataks. Kus pakutaks vähemalt mingisugustki liha, sest rohtu ma eriti ei söö. Ja šokolaadikooki võiks ka olla. Interjöör, teenindus, hinnatase on kõik teisejärgulised, kui toit ise on kümnesse. Ja väga ei haise, hehehehee 🙂 Kunagi mõni aasta tagasi Pärnus Asian Villages pidime peldikuhaisu kätte ära surema seal saalis, toidud jäidki lõpuni söömata, ehkki olid (vist?) üsna maitsvad.

  • Avatar
    Vasta J 3. september 2016 at 08:54

    La Tablasse võiks küll tuulutama minna, Olengi juba väga koduperenaiseks kätte ära läinud kahe lapsega siin maal :), niet saakski toreda õhtu kodust väljas 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. september 2016 at 00:14

    Mina pakuks heameelega välja nt Rucola, mis on üks minu lemmikrestorane, või teine variant oleks Umami resto, kuhu olen tahtnud juba ammu sattuda, aga pole jõudnud. Oleks meeldiv sinuga aega veeta ning jutustada kasvõi näiteks rasedus teemadel (minul tähtaeg paar päeva hiljem kui sinul) 🙂

  • Avatar
    Vasta mina 2. september 2016 at 20:16

    Pls lähme Sahvrisse, ma pole seal kunagi käind ehkki elan Nõmmel 😀 olen ainult head kuulnud selle kohta. Mina joon ennast täis ja sinuga ajan vinget juttu maast ja ilmast 🙂
    BTW! Pärast saadan su koju ka, sest sa ka ju Nõmmelt 🙂

    PS! Ei ole komminu, neiu olen 😀

  • Avatar
    Vasta S 2. september 2016 at 19:51

    Mina olen Crus käinud ja kiidan taevani! Sinna läheks küll sinuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika 2. september 2016 at 18:44

    Kunagi rääkisid Sa Argentiina restost. Vat sinna pole ma jõudnud ja tahaks tahaks tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Diandra 2. september 2016 at 17:15

    Mina tahaks ka väga Sinuga deidile minna! ? Koha laseks ma Sinul valida, sest ise ei ole väga restorane külastanud ning seetōttu oleks neid kohti, kuhu ma minna tahaks, väga palju! Niiet ma usaldan Sinu valikut?

  • Avatar
    Vasta Eleri 2. september 2016 at 17:12

    Ohoo, sinuga tuleks deidile küll hea meelega! Kahjuks Tallinna söögikohtadest palju ei tea, seega jätaks valiku sinu kui suurema restoguru teha 😉 Aga näiteks Tai Boh on kuulduste järgi päris huvitav koht, mida võiks proovida.

  • Avatar
    Vasta E 2. september 2016 at 15:07

    Kuna olen Tallinna-võõras, siis ükskõik millist, aga tuleks hea meelega 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 2. september 2016 at 15:06

    Mina naudiks sinuga koos head toitu kas Leib Resto ja Aed restoranis või siis nende sõsarrestos Umami. Tõeliselt mõnusad kohad, hea teenindus ja ma olen 110% kindel, et kärbeste pärast seal küll muretsema ei peaks 😉

  • Avatar
    Vasta Kati 2. september 2016 at 14:29

    Mina mina! Mul pole praegu eriti kellegiga restos fääntsitamas käia. Tahaks minna hoopis kodu lähedale Mususse kuhu ise pole veel jõudnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kk 2. september 2016 at 14:19

    Mina tahaks minna Crusse vöi restoran Spice sse, kus on ülihead söögid. Ja minna sinna nii ägeda inimesega kui sina oleks vapustav 🙂

  • Avatar
    Vasta Karina 2. september 2016 at 14:18

    Nii väga teeks ühe korraliku naiste söömingu kas Ö’s või Fabrikus! Juba ette võib lugeda selle 100% õnnestunud deidiks!

  • Avatar
    Vasta N 2. september 2016 at 14:10

    Mulle meeldib väga head toitu nautida ja sina meeldid ka mulle väga! See oleks üks superkombo 🙂 Pole käinud veel restoranis Tai Boh, kuid kasutaks võimalust ja naudiks head seltskonda hea toiduga 😉
    (Et kuidagi sinu lahkust kompenseerida võin sulle autoga järgi tulla 😀 )

  • Avatar
    Vasta Katriin 2. september 2016 at 13:49

    Mina sooviksin väga külastada restorani Farm 🙂
    Sinuga oleks väga tore koos einestada ja juttu ajada, loen su blogi pidevalt ja mõtlen, et sa oled ikka üks vägev Eesti naine, ka meie huumorisoon kattub ja arvan,et meil jätkuks juttu pikaks ajaks 😀 !

  • Avatar
    Vasta Kristina L. 2. september 2016 at 13:32

    Näed väga vinge rase välja 😉
    Mina tahaksin minna väga Vegan Restoran V’sse. Miks? Arvan,et tänases maailmas on nii palju alternatiive loomsele ja oleks tõeliselt kihvt vahelduse mõttes lasta enda maitsemeeli paitada veidi humaansemal viisil 🙂
    ..ja no hea seltskonna vastu pole mul kaa loomulikult mitte midagi! 😉

  • Avatar
    Vasta Mmm 2. september 2016 at 13:15

    Mmmm… läheks hessi või mcdonaldsi?? 😀

  • Avatar
    Vasta Merit 2. september 2016 at 12:55

    Tahaksin minna sinuga kohvik/restorani Inspiratsioon. 🙂

  • Avatar
    Vasta Tr 2. september 2016 at 12:47

    Mina olen tohutu mereandide fänn ja seega Korsaar oleks iiiiimeline.

    Tuljakut olen ka ammu tahtnud proovida.

  • Avatar
    Vasta Angelika 2. september 2016 at 12:39

    Kuna olen alles nii vähe Tallinnas elanud siis eiteagi kuhu võiks minna. Jätan otsustusõiguse sinule 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirtsu 2. september 2016 at 12:21

    Ma ei ole mitte kunagi üheski restos käinud ja seega ei oska ka valida, millist tahaks külastada 🙁 aga usaldaksin sinu valikut ja väga tore oleks sind lõpuks ka päriselus üle kaeda 😀

  • Avatar
    Vasta silvia 2. september 2016 at 12:16

    MuSu’sse läheks küll sinuga sööma 🙂 Või kuhuiganes mujale, pole eriti suur restoranide ekspert hehe 🙂

  • Avatar
    Vasta K 2. september 2016 at 12:11

    Tahaksin sinuga minna restorani TOA – Taste of Asia, tundub üks väga põnev koht (toit pidi hea mekkima) mida külastada ning minu teada on see uus koht ka..
    Või siis OlePaisse võileibu mekkima oleks ka päris hea minna.. Nämma..

  • Avatar
    Vasta Sisi 2. september 2016 at 12:09

    Mina tahaksin külastada restorani Apelsini Raudtee 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 2. september 2016 at 11:41

    Clayhills on üks lemmikutest 🙂 Samuti võiks Apelsini Raudtees ära käia, mis pidi väga chilli aiaga olema.

  • Avatar
    Vasta h 2. september 2016 at 11:35

    ma saan kord kaks aint aastas käia mingis uhkes restos vms, mehe venna või ta tütre sünnipäeva pidamas nende n.ö jõukate vanemate poolt.
    mina lepin ka burksiga ja poe salatiga jms.
    aga välja sööma tahaks ikka minna :P:D

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. september 2016 at 11:24

    Laseksin Sinul koha valida. Hea meelega saaks Sinuga tuttavaks ilma ekraani vahenduseta 😀
    Asukohana sobivad nii Tallinn kui Pärnu 😛

  • Avatar
    Vasta Riina 2. september 2016 at 11:23

    Von Krahli Aeda või Rataskaevu16.

  • Avatar
    Vasta Lisete 2. september 2016 at 10:28

    Mul lasti just koostada list asjadest, mida teeksin enne 25-aastaseks saamist. Viimaseks punktiks oli kohtuda ühe oma lemmikblogijaga. See võit oleks küll nagu rusikas silmaauku.
    Ma tahaksin hirmsasti minna kas Tai Bohi, Babulja või MuSu – olen nendest palju head kuulnud, aga kunagi käinud pole.

  • Avatar
    Vasta Ents 2. september 2016 at 10:24

    Umamisse võiksid mind küll viia, tuleksin siis selleks päevaks Pärnust kohale 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnetha 2. september 2016 at 10:15

    Restoran Lusikas, seal ees kohtusime mõned aastad tagasi, sa jätsid väga toreda mulje- see püsib siiani. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 2. september 2016 at 09:49

    Ise vesistan ka suud Cru peale, aga teisalt vaatan rahakotti ja pangaarvet ja tuleb nutt peale..

  • Avatar
    Vasta Maarja 2. september 2016 at 09:30

    Mina tahaksin sinuga minna Korea restorani Gotsu. Mõnusalt vürtsikad toidud ja hea atmosfäär 🙂 (Luban, et koeraliha seal ei pakuta ;))

  • Avatar
    Vasta Piret 2. september 2016 at 08:58

    Olen kuulnud palju head restoranist MuSu, aga pole ise sinna jõudnud.
    Seega oleks väga tore ühe oma lemmikblogijaga õhtustada ja seltskonda nautida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätu 2. september 2016 at 08:55

    Apelsini raudtee restos tahaks kunagi ära käia, pidi väga maitsev ja hea koht olema 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 2. september 2016 at 08:52

    Mina teeks ettepaneku minna näiteks Platzi, Crusse või Korstnasse – tunduvad mõnusad ja head sööki pakkuvad restoranid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. september 2016 at 08:45

    Mina pole kunagi eriline peenete söökide-jookide ja fäänside kohtade kohtade austaja olnud. Võibolla olen lihtsalt nii maakas, et ei oska neid hinnata 😀
    Aga ühe mõnusa deidi teeksin heameelega Chopsticksis, kui see koht sulle vähegi meeltmööda on 🙂
    Hessi kanatortillaga oleks ka tegelikult õnnelik 😀

  • Avatar
    Vasta anu 2. september 2016 at 08:34

    minge MuSu restosse, Elsa söökidega pole paljud rahul olnud. Aga selle nimi on juba selline, et sinna peaksid Kartsiga minema 🙂
    Tegelikult, ma läheks sinna ikkagi, siis tead kuhu minemist Kartsilt nõuda 😀

  • Avatar
    Vasta Külli 2. september 2016 at 08:32

    hee, ma saaks sinuga ka hea meelega IRL tuttavaks 🙂 mingit väga fancy’t restot ei tahakski, pigem midagi mõnusat ja hubast. kuskil nõmmel või rahumäel olla mingi gruusia? armeenia? koht, mida oleme mõelnud vaatama minna, aga pole mahti olnud. ja, noh, ma siis omalt poolt teeks vähemalt veinid välja või midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Killukene 2. september 2016 at 08:31

    Ei teagi Tallinnas neid kohti seega peaasi, et ei asuks mõnes kaubanduskeskuses. Teeks siis Cru 😉

    NB! Kas lilli ka saab?

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. september 2016 at 08:27

    Mallu, sa oled lihtsalt täiega armas! 😀

  • Avatar
    Vasta Dagmar 2. september 2016 at 08:27

    Ma tahaks väga minna restorani “Korsten, armastus & hea toit” ! Tundub selline ülimõnus koht olevat ja suurepärse kaaslasega ilmselt oleks seal väga hea!

  • Avatar
    Vasta evelin 2. september 2016 at 08:24

    tahaks hoopis pärnus 🙂 Piparmündis

  • Avatar
    Vasta Heleri 2. september 2016 at 08:24

    Ma ei tea kuhu minna ? alles kolisin Tallinna, laseksin sinul valida ?

  • Avatar
    Vasta Janika 2. september 2016 at 08:24

    Salt! Mul pole nende menüü kirjeldamiseks sõnu lihtsalt 😀

  • Avatar
    Vasta Madli 2. september 2016 at 08:20

    Villa Thaisse! See on imeliste toitudega koht ja kui vähegi idamaiseid roogi armastad, meeldib see sulle ka!

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. september 2016 at 08:06

    Nii lahe idee, hea meelega läheks Sinuga välja sööma. Tallinnas olen elanud alles mõned kuud ja välja sööma polegi veel kuhugi jõudnud. Ozo tundub selline koht, kuhu ehk tahaksin minna. 🙂

  • Avatar
    Vasta Victoria 2. september 2016 at 07:54

    Kivi Paber Käärid

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. september 2016 at 07:47

    Mina läheksin sinuga Kohalikku sööma. Hea meelega teeksin siis vastu sulle välja.

  • Avatar
    Vasta Kerli 2. september 2016 at 07:47

    Mina oleksin isegi hessiga nõus! 😀 Ainult kutsu mind, ma jooksen. 🙂 😀

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 2. september 2016 at 07:38

    Restoran Tuljak. Lihtsalt imemaitsvad road. Käisime elukaaslasega seal aastapäeva tähistamas ja teenindus ning toidud olid viimase peal. Läheksin iga kell uuesti! (PS ükski toit otsas ei olnud ning karbid maitsesid priimalt :D) Soovitan kindlasti külastada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 2. september 2016 at 07:38

    Kuna ma ise Tallinnas alles uus, siis põhinevad minu teadmised internetil. Leidsin, et Cru ja Fahle tunduvad põnevad kohad 🙂
    PS! Head rahvusvahelist emade laisklemise päeva!

  • Avatar
    Vasta Dagmar 2. september 2016 at 07:35

    Lusikas 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 2. september 2016 at 07:26

    Sooviksin sinuga minna Horisonti http://www.swissoteldining.ee/horisontrestoran/et/
    Pole varem käinud seal aga sinuga sooviks vâga minna , koos juttu puhuda ja parti süüa 🙂 ma ausalt pole kunagi parti söönud-vôiks juba ära proovida 🙂 Näost-näkku oleks ikka funn kohtuda , laivid juba segavad tööd 🙂 kui mina valituks ei saa ,siis teile ônne ja edu 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 2. september 2016 at 07:25

    Trühvel, samuti on seal tohutu hea veini vaagen 😛 no ja loomelinnak oleks justkui rusikas silmaauku 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 2. september 2016 at 07:25

    Ideaalis kooskõlastaks, kuhu minek, aga minu ühed lemmikud näiteks on Von Krahli Aed ja Rataskaevu 16. Muidugi on variant ka lihtsalt kook ja kohvi teha näiteks Gustavis vms. Väga hea meelega läheks arutaks maailmaasju natuke sinuga, vahet tegelikult pole kus 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 2. september 2016 at 07:06

    Ma lihtsalt ütlen, et sa tundud piisavalt khuul, et ma tahaks sinuga eos ükskõik mis restot külastada….just saying you know

  • Avatar
    Vasta Päivi 2. september 2016 at 06:42

    Chakrasse läheks. Just loving them Indian spices. ?

  • Avatar
    Vasta M 2. september 2016 at 06:30

    Mina tuleksin parima meelega kas Crusse voi Farmi 🙂
    Mitte kunagi pole ma ühtegi loosi võitnud.

  • Avatar
    Vasta Ann 2. september 2016 at 06:29

    Mina tahaksin Argentiinasse minna, sest su postitusest jäi sellest restost megahea mulje. Ma sõidaks ekstra Tallinnasse su pärast ?

  • Avatar
    Vasta Liina 2. september 2016 at 01:08

    Mina sooviks Vegan V külastada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätz 2. september 2016 at 00:57

    Koht, kuhu sööma minna, I have no idea? Laseksin sul selle valida, sest pole Tallinnas kuskil restos käinud ( mäkk pole mu jaoks resto ?) küll aga tahaks ma sinuga välja minna. Nägin täna öösel unes sind, et lõpuks kohtusime ja ma olin hommikul ärgates mega õnnelik, selle hetkeni, kuni sain aru, et see oli unes ( nüüd kõlan ma nagu perv, aga ausalt pole ?) Oled lihtsalt mulle nii hea ja laheda mulje jätnud, et tahaks endale sellist sõbrantsi nagu sina. ? Okei, ma rohkem ei räägi, kui tore ja imeline inimene sa oled, kisub imelikuks juba ??

  • Avatar
    Vasta Krete 2. september 2016 at 00:16

    Salt on super äge koht, koguaeg vahelduv menüü. Tore on ju lugeda asju sinu vaatevinklist aga oleks veel lahedam neid ju näost näkku rääkida 😛

  • Avatar
    Vasta Liisu 1. september 2016 at 23:57

    Kuhu? – NO99 restorani.
    Miks? – Läbi arvutiekraani tundud minuga võrreldes vastuoluline karakter või mõnes mõttes natuke nö teisest maailmast. Oleks hea “mängu” ja “päris” kokku viia ja ehk ühiseid jooni leida.

  • Avatar
    Vasta Elen 1. september 2016 at 23:48

    Restoran Ö 😉 parim tuleb ikka Saaremaalt!

  • Avatar
    Vasta Heh 1. september 2016 at 23:47

    Ma loosis ei osaleks, sest nagunii ma Tartust laste juurest ära ei tule, aga muidu läheks Troikasse pelmeene sööma sinuga 😀

  • Avatar
    Vasta Marge 1. september 2016 at 23:27

    Mina tahaks minna Lucca restosse, korra elus olen käinud, megahea toit, aga kui sul on kodus 7 kuune laps ja vanavanemad on hiiu ja saaremaalt, praamiliiklus on jama ja sinna ei saa, tagasi ka mitte, siis kasvatadki kodus üksi last, arvestades,et mehel on hooajatöö. Seega vaatan nagu ikka kinotreilereid ja heade toitude pilte ja kujutan ette, et olen kõike seda näind ja maitsnud:D aga küll tuleb ka minu aeg

  • Avatar
    Vasta triinu 1. september 2016 at 23:19

    Keegi kirjutas just kommentaariks, et sa kokkaksid talle hoopis. See oleks nii chill ja sellise asja pärast roniks isegi Pärnust Tallinna. Niiet, kui plaani võtad, siis ma olen käpp ? ja võin aidata sind sinu kuulsa pardisalatiga. Aga selle loosi võiks võita see, kellel omal võimalust väga pole?

  • Avatar
    Vasta miu 1. september 2016 at 23:13

    Oh Mallukas, see oleks ülimalt tore sinuga näost näkku kohtuda.Sa oled ülimalt lahe, megahea ema, avameelne, lõbus, natuke segane. Selline inimene, kellega on kindlasti äärmiselt äge aega veeta. Kohta ei ole pakkuda, sest ma pole pealinnast, aga küll ma harin ennast.

  • Avatar
    Vasta Kerliiii 1. september 2016 at 23:08

    Kuhu? Pole aimugi restodest, seega vahet pole
    Miks? Sest sa oled kuradi lahe eit ! (Y) juhhuuu 😀

  • Avatar
    Vasta L 1. september 2016 at 23:04

    Mina sooviks minna sinuga
    Vegan V’sse, sest seal on parimad magustoidud üldse ja kõik muu ka lihtsalt suurepärane 🙂

  • Avatar
    Vasta RJ 1. september 2016 at 23:02

    Ikka NOAsse, see ju praegu hypersuperpopp aga ma ise pole käinud, pole raatsinud ?
    Sinuga tahaks aga väga tuttavaga saada ja chattida. Mul on kohe selline tunne, et Sa inspireeriksid mind ja just inspiratsiooni mul praegu vaja ongi! ☺️

  • Avatar
    Vasta Karin 1. september 2016 at 22:54

    Cafe Lyon või Bastione

  • Avatar
    Vasta Mirjam 1. september 2016 at 22:52

    Mina tahaks küll deitida, sest mul väga pole kedagi kellega kuhugi sööma minna. Üksi ju veidike imelik?! Päris viisakas restoranis olen vist ainult 2 korda üldse käinud. Ja koha kuhu minna valiksin koos sinuga, kuna ma arvan, et mõlemad võiksid rahul olla. Kus saaks head sööki ja jooki ja oleks mõnus istuda ja lobiseda.
    Kuna ma pole kunagi midagi kusagilt võitnud siis väike õhtusöök huvitava inimesega oleks täitsa tore 🙂

    • Avatar
      Vasta Mirjam 1. september 2016 at 23:07

      Art Cafe vanalinnas pakkus huvi ükspäev.

  • Avatar
    Vasta H 1. september 2016 at 22:51

    Ma tahaks sinna Argentiina restorani ikka minna veel, mereande ja steiki proovima 🙂

  • Avatar
    Vasta Brenda 1. september 2016 at 22:49

    Umami restosse läheks küll head ja paremat mekkima sinuga 🙂

  • Avatar
    Vasta ? 1. september 2016 at 22:48

    Elan küll idablokkis, kuid sooviks ära külastada selle paljukiidetud Noa resto!??

  • Avatar
    Vasta Kaidi 1. september 2016 at 22:47

    Mina,mina ja ükskõik kuhu.

  • Avatar
    Vasta Marleen 1. september 2016 at 22:43

    Mina läheksin ülima hea meelega pastat sööma sinuga. Oleks põhjuski olemas miks Tallinnasse sööma minna 😀 ja vot neid pastakohti väga ei teagi ( Tallinnas elades külastasin basiilikut)!
    Tahaks nii hirmsasti kohe rutiinist välja hüpata ja peale live-ide piilumise ja blogilugude lugemise ka päriselt tuttavaks saada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 1. september 2016 at 22:41

    Ma sooviks külastada restorani nimega Mimosa, mis asub järvel. ?
    Ootan põnevusega ?

  • Avatar
    Vasta K 1. september 2016 at 22:40

    Kahjuks elan liiga kaugel. Saan end ka maakaks nimetada, sest pole iial korralikus/õiges restoranis käinud 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 1. september 2016 at 22:40

    Mina tahaks minna sööma sushit või kammkarpe. Viimaseid pole ma elusees proovinid aga su postitustest aru saanud, et tegemist on hää kraamiga. Kohta pakkuda ei oska sest elan Tallinnast kaugel aga Eesti on väike ning vuraksin sinna kuhu vaja;)

  • Avatar
    Vasta Kelly 1. september 2016 at 22:39

    Eeeee minupoolest võiks midagi head sulle koju tellida hoopis, kui külla tulen..see oleks veel imelisem 😀

  • Avatar
    Vasta E 1. september 2016 at 22:38

    Mu mees raudselt arvab täielikult, et ma lesbi ikka kui ma sinuga deidile peaks saama 😀 Agaa kui ma nüüd mõtlen, siis tahaks sinna pirita ranna ääres olevasse restosse minna, ma nime ei tea aga ilus vaade on rannale ja merele, asub kohe rannas sees nn 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 1. september 2016 at 22:35

    Kahjuks ei tea ka ühtegi kohta kuhu tahaks minna. Elan Raplas ja linna ei satu väga tihti. Väikse lapsega kodus juba pea aasta ja autot ei oma veel. Aga kui minu välja valid ja mulle rongi vastu tuled tuleks sinuga hea meelega nö välja 😀

  • Avatar
    Vasta M 1. september 2016 at 22:33

    Pole pealinnas restodes käinud, seega ei oskagi ühtegi kohta valida. Laseksin sul endal ühe koha valida, kus kaks rasedat saaks süüa ja juttu ajada ?

  • Avatar
    Vasta Greete 1. september 2016 at 22:32

    Mannal la Roosa kindlastiiiiii! Korra käinud ja kohe kindlasti ei pettunud ?

  • Avatar
    Vasta Kristjaana 1. september 2016 at 22:31

    Olen elus paar korda käinud restos Ja söönud kolm käiku?. Kuidagi ei satu sellisesse kohta . Küll aga läheks Sinuga küll kuskile sööma Ja koha suhtes laseks Sinul otsustada , Sa ilmselgelt tead neid häid kohti rohkem . Mul pole suurt õrna aimugi Tallinna restodest . Kindlasti oleks see igaljuhul vàga lõbus päev ja juttu jätkuks meil kaa kindlasti?

  • Avatar
    Vasta piret 1. september 2016 at 22:24

    Ma kuulaks Art Prioris sinu tulevasest kokaraamatust?

  • Avatar
    Vasta Laura 1. september 2016 at 22:23

    ÕÕH, Alter Egos pidid jõhkralt head vahemere (kala)road olema, sellist imelist deiti ei näe vist isegi unes 😀

  • Avatar
    Vasta pixiedots 1. september 2016 at 22:14

    Staapi.. 😀

    Tõsisemalt rääkides, siis Tchaikovsky on selline peen koht, mida võiks üle vaadata.

  • Avatar
    Vasta Rails 1. september 2016 at 22:14

    Näh, miks just Tallinnas :/ tule Pärnu ja lähme Piparmünti. 😉

  • Avatar
    Vasta Maiken 1. september 2016 at 22:14

    Ma ei tea ühtegi restorani, mida oskaks tahta, sest sel ajal kui ma veel külastasin restorane meeldisid mulle Ribe ja mingi koht oli veel vanalinnas sealsamas Ribest peaaegu üle tee. Aga see oli ammmmmmu aega tagasi!
    Hea meelega jätaks oma kolm kisakõri issiga koju ja naudiks vaikust ja rahu koos hea kõhutäiega 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 1. september 2016 at 22:11

    Mina tahaksin minna näiteks Spoti, sest on ju kiidetud koht ja tuli esimesena pähe. Miks minuga? Sest ma olen alati mõelnud, küll oleks tore kui mul oleks selline sõbranna nagu sina, sest sa olen üsna avameelne ja räägid kõigest, kui ma oma sõbrannadega ei saa nagu millestki rääkida. Mõne jaoks on piisavalt isiklik üldse rääkida, et nad kellegagi suhtes on, ehk lobisemise isu on suur. Teise põhjusena, mis pole nii oluline, on see et üürisin just omale oma esimese kodu ja ega palgast just järgi ei jää, pigem tuleb puudu, seega enam väljas käia ei saa :(. Aga on neid, kellel veel raskem, seega ei kurda :).

  • Avatar
    Vasta Maarja 1. september 2016 at 22:07

    Platzi näiteks(:
    Ja miks? Sest sa oled mu lemmar blogija ja tore oleks tuttavaks saada ja samas head toitu nautida.

  • Avatar
    Vasta Kärol 1. september 2016 at 22:06

    Mina kahjuks ei tea Tallinnas ühtki kohta kuhu väga väga minna tahaks. Selles osas usaldaks pigem sind kuna sul on juba piisavalt kogemusi erinevate kohtadega. 🙂

    Aga vot sina oled küll keegi kellega sooviks kohtuda ja juttu ajada. Siiani olen sind vaid korra oma letis kliendina näinud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 1. september 2016 at 22:05

    Ma tahaks minna goodwin steakhouse’i sest ma olen suur steigifänn. Aga miks Sa peaks mind valima…nohh me kaks Männiku manni 😀 ma nats vabaka poole ainult. Ükspäev lapsega just jalutasin mööda Pihlakat ja lootsin Sind kohata 😀 päris stalker ei tahtnud paista, seega Nelgisse ei keeranud 😀

  • Avatar
    Vasta Age 1. september 2016 at 22:05

    Tahaks sinuga minna deidile Ratsakaevu 16. Olen niipalju kiidusônu selle resto kohta kuulnud et lãheks prooviks jãrgi siis 😉

  • Avatar
    Vasta Sirle 1. september 2016 at 22:05

    Oleks suur soov heameelega aga elan Tartus. Mallu, sa näed super välja! Edukat loosiõnne teistele 🙂

  • Avatar
    Vasta M. M. 1. september 2016 at 22:04

    Sa oled ikka nii ilus ja särav! Ning palju õnne teile Kardoga! 🙂
    Ma ei oska konkreetset kohta öelda, aga olen pikka pikka aega tahtnud minna mereande, eriti just karpe sööma. See oleks mul esimene kord ning vãga vahva oleks neid proovida just deidil koos Sinuga. 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Getu 1. september 2016 at 22:04

    Linnuküla restos sööks rõõmuga 😀 mul tegelt on endal ka sõpru , vist … aga kõigil E-R töö ja ma suren lihtsalt igavusse siin kodus juba 😀 😀 ja ei ma ei ole looder kes tööd ei viitsi teha 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi Paimla 1. september 2016 at 22:04

    Pakkumine on väga armas. Kuna ei ole üheski restoranis käinud, siis ei teagi, kuhu võiks tahta minna. 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 1. september 2016 at 22:03

    Tahaka deiti küll. Aga kuhu minna? Hmm…umami mulle meeldis, kui paar suve tagasi seal käisin.
    Ja sina tundud tore kaaslane – ausalt, ammu kaalun plaani päriselt tutvust teha. Ja usu – mina meeldin sulle ka!

  • Avatar
    Vasta Anni 1. september 2016 at 22:03

    Olen pärnakas aga tuleks igakell Tallinna sinuga kuhu iganes vingesse restosse? Aga.. kui sa peaksid tulema mingiaeg Pärnu siis viiksin sind hoopis ise midagi head sööma?

  • Avatar
    Vasta Maret 1. september 2016 at 22:02

    TOA- Taste Of Asia, uus resto Tallinnas. Huvi pärast tahaks ära käia ja just erinevaid mõnusaid Aasia toitusid mitme peale maitsmiseks võtta. Aga… veelgi rohkem tahaks sinuga tutvust teha- olen alati mõelnud, et tundume sarnase mõttemaailamaga inimesed ? Niiet, hea meelega deidiks sinuga (ausalt pole mingi creeper) ?

  • Avatar
    Vasta Kreete M. 1. september 2016 at 22:02

    Ma võiks järgmine nädal suga Hessi minna! ? 😀

  • Avatar
    Vasta Aveli 1. september 2016 at 22:01

    Näed tõesti välja nagu miljon euri – musta ja kollase kombo on mega! Küsimus – kas sul on tuubi all rinnahoidja ka või ei ole (ei, mul pole mingi tissifetiš :D)?

    Kuhu ma minna tahaks..vot ei teagi. Ei ole ju tallinlane nii et ei tea, mis seal kulinaariamaailmas uut. Argentina kohta olen tõesti kuulnud head nagu Kryslingi, samas võin minna ka ükskõik kuhu mujale. Polegi üheski fancys restos Tallinnas käinud ja kuna olen kodus nagu paks emavaal kuival siis oleks vaja enda üleslöömiseks ühte ettekäänet küll. Pole ka käinud Crus, Rataskaevu 16 ja kõik muud sellised kohad, mis mu vanalinna kontorile tegelikult väga ligidal..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. september 2016 at 22:03

      Täna oli jah, aga üldiselt ei ole 😀 (rinnakast räägin) 😀

      • Avatar
        Vasta Aveli 1. september 2016 at 22:06

        Läbi ei torgi?
        Ma olen seda kuskil juba küsinud.. Mõtlen ikka ise ka selle soetamise peale aga mees ütles, et mul nibud torgiks raudrüüst ka läbi.
        Ja noh, mul ainult 3 kuud veel ja siis ma oleks lihtsalt lodev – kas siis seda üldse mõtet osta on..:D

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 1. september 2016 at 22:08

          Ei torgi 😀 Aga Tuubi saab lapse kandmiseks ka kasutada!

    • Avatar
      Vasta Aveli 1. september 2016 at 22:04

      Ahjaa, ja miks mind valida võiks – minu mees mind naljalt deidile ei vii ja ma lihtsalt olen kodus ja paksenen ..:( Ja varsti olen lapsega kodus ja siis ei saa üldse juttugi olla restosse minekust.. 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 1. september 2016 at 22:05

        Ma muuseas käisin titt-mariga jumala palju söömas, sest ta magas kogu aeg :dD

        • Avatar
          Vasta Aveli 1. september 2016 at 22:06

          Ma elan lähimast linnast, kus süüa saaks restos, 50 km kaugusel..:D

  • Avatar
    Vasta nt 1. september 2016 at 22:00

    Oi kurja, tahaks sinuga kuhu iganes restorani minna, et näha, kas sa päriselt oled ka nagu blogis. Pegasus näiteks, nime poolest lihtsalt, või mõnda teise, veel ägedamasse, aga pole üldse Tallinna inimene 🙁

  • Avatar
    Vasta RELKA 1. september 2016 at 22:00

    Kristiine keskusesse CHI restorani!
    Sinu kulul on nats nõme minna maksaks enda osa ikka kinni 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii M 1. september 2016 at 22:00

    Mina läheksin kohe VÄGA hea meelega Sinuga einestama kuskile. Kuna ma just kolisin Tallinnasse (ja veel Nõmmele ka 😀 ! ), siis ma väga siinseid söögikohti kohti ei tea ning jätaksin valiku Sinu hooleks. Sul on väga hea maitse, niiet usun, et ei peaks pettuma. Olekski tore endale siin, suures ja kõledas päälinnas, üks sõbranna saada, kellega koos ehk Tallinn meeldimagi hakkaks. Usun, et meil oleks väga tore deit 🙂 ! Päikest!

  • Avatar
    Vasta Eva 1. september 2016 at 21:59

    Kallis Mallu 🙂

    Mina sooviksin sinuga minna Rataskaevu 18 ja KÕIK oma elu probleemid-mured-rõõmud läbi käia!

    Teeme ära?!

    🙂

    Sincerely,

    Eva

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. september 2016 at 22:00

      Kle sinuga võime minna niisamagi! 😀

      • Avatar
        Vasta Eva 2. september 2016 at 09:48

        Davaiiii, mul on järgmine nädalavahetus vabakava 😀 Nimeta aega ja koht!

  • Avatar
    Vasta Heli 1. september 2016 at 21:58

    Ma lasen sul koha valida ?
    Vii lihtsalt mind kodust välja ?

  • Avatar
    Vasta kristel 1. september 2016 at 21:58

    Kle selline koht, nagu Tai Boh on tekkinud Manna la Roosa asemele, kui sulle toores kala maitseb, siis teeme käpad

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. september 2016 at 22:00

      Rasedatele kahjuks väga ei soovitata 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 1. september 2016 at 21:58

    Mallu, lähme Tuljakusse!

  • Avatar
    Vasta marks 1. september 2016 at 21:56

    Me juba paar korda oleme üritanud kokku saada aga no let’s try again 😉 ma panustaks su “kodukohviku” peale 😀 noh et sa kokkad ja värki ja ma siis saan kenasti pealt vaadata ilma et peaks ise süüa tegema 😀 okei , tegelikult ma ei teagi nendest peenetest kohtadest suurt miskit.. pole oma kahe põnni kõrvalt aega leidnud et välja sööma minna vms 😀 aga mõte on väga tšill , heameelega tuleks ja ma oma söögi eest võin ise ka maksta 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 1. september 2016 at 21:55

    Korsaari tahaks hullult minna!
    http://korsaar.ee/est/menuu/menu

  • Avatar
    Vasta Kelly 1. september 2016 at 21:55

    Umami Resto on mulle silma jäänud?

  • Avatar
    Vasta Camme 1. september 2016 at 21:54

    Mina olen salamisi koguaeg mõelnud, et Sa tundud üks tore naane olevat ja igakord, kui loen, et mingit koristuspaketti või shuutingut siin välja loosid, siis mõtlen, et oh, seeeee oleks küll lahe! Ja ei kõla üldse nagu lõuner, ma täitsa fiilin Sind selle kohapealt, et jube pläss on kui valmistad end seitse aastat ette ja ootad sõpru külla/deidile ja nad ei ilmugi kohale või toovad mingi nonsense vabanduse..Seega, ma arvan, et väga lahe vaheldus oleks saada tuttavaks kellegi “võõraga”, sest sageli just sellistest tutvustest saavadki kõige toredamad (sõprus)suhted 🙂

    Pika jutu lõpuks siis, et väga lahe oleks minna Sinuga nt Rataskaevu restosse. Seal juba kunagi pettuma ei pea ja oleksin nõus isegi mõni õhtu sellepärast Pärnust kohale sõitma! 🙂

    Küünlameister Carmen 😉

  • Avatar
    Vasta Karoliina 1. september 2016 at 21:54

    Võid täitsa vabalt ise valida, aga mulle on meeldinud nt Silk sushi(ma jumaldan seda kraami) või ka Vapianos on väga head söögid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 1. september 2016 at 21:52

    Hea meelega läheks vaataks selle Cru üle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jacklyn 1. september 2016 at 21:52

    Tsiteerin Sind:”Kõlan nagu räme sõbratu louner või vähemalt natikene omasooihar, aga mis sellelgi häda!”

    Mina läheks hea meelega täitsa tundmatu inimesega(pean silmas, et me Sinuga ei tunne üksteist) õhtul “kohtingule”, lobiseks ja võrdleks, kui erinevad inimesed saavad samal aastal sündinud, paari päevase sünnipäeva vahega ja kahe lapse emad olla. ?

    Mainin, et üldiselt mul kaladega klappi pole, kurmeetoitudest ega kallitest veinidest lugu ei pea ning ühtegi peent restorani ma nimetada ei oska.. ?

  • Avatar
    Vasta JL 1. september 2016 at 21:52

    Ma ei tea Tallinnas ühtegi restorani/kohvikut peale boheemi, niiet ma ei oska isegi midagi tahta, niiet jätaks koha Sinu valida 🙂 Tulin just Tallinnasse ülikooli ja oleks ülilahe deidile minna koos oma lemmikblogijaga! 🙂
    PS! Megahea näed välja 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 1. september 2016 at 21:52

    Sinuga Mallu kuhu iganes! Oleks superlux Sinuga veits aega veeta ja suhelda. Nii,et kullake ülllata mind! Valik on Sinu! 😀 😉

  • Avatar
    Vasta Krislyn 1. september 2016 at 21:50

    Uu, ma tahaks väga sinuga restoran Argentina minna, mul mingist ajast on meeles, et seal pidid super head karbid olema ja vot tahakski neid saada. Ja sinuga tahaks juba ammu pikemalt lobiseda kui ainult 5minti ukse peal 😀

  • Avatar
    Vasta Kärt 1. september 2016 at 21:49

    Olen sõbralik ja rõõmsameelne tudeng Tallinna ülikoolist ja tahaksin hirmsasti minna restorani Kaks Kokka, üks põhjustest on see, et see on Saaremaa meeste loodud koht ja just sealt ma ka pärit olen. Teiseks, olen kuulnud selle kohta väga palju positiivset. Ja nagu teada siis parimad kokad on just pärit Saaremaalt 😉

  • Avatar
    Vasta siislea 1. september 2016 at 21:49

    oi sind Mallu küll, said dekreedirahad ja nüüd viskad need tuulde… mõte on ju hea…aga… sa pead ka enda võimalustega arvestama

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. september 2016 at 21:52

      Usu mind, ma saaks kellegi restosse viia ka ilma dekreedirahadeta, ära muretse 😀

    • Avatar
      Vasta Eva 1. september 2016 at 22:00

      Sina vist restorani ei pääse 😀

  • Avatar
    Vasta Disny 1. september 2016 at 21:48

    Ugh, kahju et ma pärnus elan, muidu paneks ennastki deidi nimekirja.
    Alles hiljuti käisin samas restos sama toitu “nautimas” ja pidin samamoodi pettuma. Natule nokkisin sealt aga muidu vaatasin kuidas teised oma hõrgud praed ära sõid ning hiljem läksin hessi oma kõhtu täitma. 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 1. september 2016 at 21:48

    Teiste kulul kasvõi äädikat 😀 ma ei teagi vist tallinnas ühtegi restorani 😀

  • Avatar
    Vasta Janza 1. september 2016 at 21:48

    Vaevalt, et Sa mind deidile nüüd kutsud, AGA AGA, kuigi ma tahaks väga paljusid restorane külastada ja ma neid poppe isegi ei tea, siis mina pakuks välja, et teeks emma-kumma juures koos mingi megahea dinnee 🙂

  • Avatar
    Vasta martin 1. september 2016 at 21:48

    Et sa ei tunduks niiöelda omasooihar siis teen ettepaneku võtta sõbralikule deidile hoopis meessoost lugeja 🙂
    Võiksime minna Rataskaevu 16 restorani kus kindlasti söögis pettuma ei peaks.

  • Avatar
    Vasta Keidy 1. september 2016 at 21:46

    Moon tundub ülimõnus, aga idee sinna minna on tulnud käigu pealt ja kahjuks siis löögile ei ole pääsenud.
    No ja muidugi Vegan V 😉

  • Avatar
    Vasta Sigrid L 1. september 2016 at 21:46

    Mina tahaksin väga minna sinuga 🙂 Kuna pole üheski Restoranis kunagi käinud, siis tahaksin sinu soovitud kohta minna hoopis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 1. september 2016 at 21:45

    Umamisse tahaks väga minna.. Ja Mimosa on kah väga ahvatlev ???

  • Avatar
    Vasta Triin 1. september 2016 at 21:44

    Mina ise pealinnast kaugel ja sööma sinuga ei saa tulla, aga mõne Tallinna sõbranna saadaks sinuga, sinu valitud restosse, sööma küll?

  • Avatar
    Vasta Alice 1. september 2016 at 21:44

    Ma tahaks väga tallinna teletorni külastada aga olen avatud ka teistele pakkumistele,sest ei ole väga restode külastaja.

  • Avatar
    Vasta Janeli 1. september 2016 at 21:43

    Olen Lyon’i kohta palju kiidusõnu kuulnud, seal sooviks ära käia küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 1. september 2016 at 21:42

    Musu restosse tahaks minna. Ja no kuna me koos trenni ei jõudnud siis aeg pugida 😀