KARDO SUHETEST

minu karduflike

4. oktoober 2016

Kui tihti mõtlete teie, et vaesed ülejäänud maailma naised, kes peavad leppima nende teiste meestega, kes ei ole just teie mees? Ma vist iga jumala päev, kohe päris tõesõna. Nagu ma ennegi rääkinud olen, siis ega ma suures osas mingisugune suhteekspert pole ja mingi megapalju kogemusi erinevate meestega suhtes olemisel mul ei ole, aga no paremat kui Kardoffel ma küll ei tea. Muidugi kindlasti on naisi, kes temaga sekunditki koos olla ei tahaks (segased!), aga no mulle sobib just temalaadne eksemplar imehästi.

Jah, tal on mingid väiksed kiiksud, mis mind vahepeal ärritavad. No näiteks see, et ta on planeedi kõige aeglasem inimene. Aga tema väidab, et ta on lihtsalt tõeline eestlane  –  aeglane ja teeb häid kartuliroogasid. Ma ei tea, kuivõrd need on eestluse tunnused, aga kui on, siis olen ma jah puhtaverelise otsa koperdanud.

Mis mulle mehe juures oluline on, on esiteks loomulikult see, et ta mind üldse välja kannataks. Ma olen lihtsalt nii kohutavalt ebameeldiv inimene, kellega näiteks koos elada, et on vaja ikka tõeliselt rauast närvidega inimest, et minu kõrval mitte hulluks minna. Näiteks ei ole mul mingi probleem mingi asja üle näägutada ja siis seda rahumeeli ise järgmine hetk teha. Tavaliselt teeb siis Kardo minu häält ja ohkab dramaatiliselt näiteks: “Ei no ütle kohe ära, kui ma sulle väärtusetu sitt olen, et sa jälle selle tassi siia laua peale jätad ja minu tunnetest ikka absull ei hooli!!!” ja siis naerab mu üle. Siga!

Mõnikord Kardo ütleb mulle, et ma olen ikka nii hea naine ja hirmus tore on, et just tema minuga abielluda sai. Selle peale ma ohkan tavaliselt, et jumal tänatud, et ta nii loll oli, et minuga abiellus, sest keegi teine vist säärasesse lõksu vabatahtlikult astunud ei oleks. Aga kes teab, eksole.

See on teine asi, mis mulle oluline on – et ma saaksin pidevalt paitatud ja masseeritud ja nunnutatud ja üldse, et mu kõik nõudmised oleks täidetud siin ilmas. Kas on seda siis palju palutud?! Ma arvan ka, et mitte. Ilmselt Kardo ka mitte, sest ta saab väga hästi hakkama. Näiteks eile ta rääkis mulle, et ta kuulis raadiost, et iga naine tahab, et mees peale tööd küsiks, kuidas ta päev läks. “Aga ma ju alati tean, kuidas su päev läks! Sa räägid kohe, või blogid,” kurtis ta ja oli siiralt pettunud, et ta ei saagi nüüd täita elementaarset nõudmist, mis KÕIKIDEL NAISTEL elule on. Õnneks mind väga ei takista see, kas küsitakse või mitte, ma räägiks nagunii, kui miskit rääkida oleks.

Mis mulle veel väga meeldib, on Kardo isalikkus. Reaalselt ta on selline päris issi-materjal. Naljakas on mõelda, et veel paar aastat tagasi oli Kardo see vend, kes reedest-pühapäevani pidu pani ja elu eest oma mesijutuga naisi lantis. Minu meelest on Kardo ehe näide sellisest libedajutulisest naistemehest, aga mitte nagu see douche variant, vaid see sõbralik ja tore versioon nendest. Noh, see vend, kes üritab sind elueest voodisse saada, aga pärast ikka viisakalt helistab kah, mitte ei lase üle 😀 Mulle igatahes õnneks helistas, vedas!

No ja inimene on nüüdseks selline, kes tahab oma tütrega täiega aega veeta ja ei jõua ära oodata, et Lemps välja kargaks ja et ta saaks meie kõigiga koju jääda ja on nõus isegi minu psühhopaatsete nõudmistega. Noh näiteks, et ta ei tohi KUNAGI MITTE KUSKIL KÄIA, sest mulle ei meeldi üksi olla. Ok, see nõudmine mul tegelikult läbi ei läinud, mille peale ma üritasin läbi suruda tingimust, et harjumaa piirest võib lahkuda 3x aastas, aga lõpuks jäi diil kuidagi hoopis nii niruks, et Kardo võib 3x aastas üksi välismaal käia 😀 Ma tegelt eeldan, et ta seda tegema ei hakka, sest ta õnneks tõepoolest väga eriti kuskil ei käi ja vot see mulle meeldib! Mulle on mokkamööda, kui see hea mees mul pidevalt kõrval on, sest kes muu muidu mulle keeksi küpsetaks, külmikust cocat tooks ja jalgu mudiks?! Ah?! Kes?!

Kardo teeb kogu aeg head nalja kah. Või hindan mina erakordselt sitta huumorit, kes seda teab. Üldiselt tundub, et ainukene viis, kuidas ta saaks veel parem olla, oleks siis, kui ta kiirelt leiutaks viisi, kuidas Lempsi ise siia ilma tuua, et mind sellest piinast säästa, aga selles ma kahtlen.

Ühesõnaga, nännänäänänännäääää, mul on maailma parim mees, teil ei ole! Või on?!

Ps! Kogu postitus sündis sellest, et ma avasin harjumusest blogilehe, et siia midagi kirjutada, aga mul on arvutis vaid viis pilti, millest nelja ma kasutasin eelmises postituses ja viies oli seesama Kardo pilt.  Seega mõtlesin, et pole ammu oma tupsununnukest kiitnud ja võiks siis seda ka vahelduse mõttes teha. Eriti, kuna ta just Mari magama paneb, et ma ei peaks ennast sellega ärritama ja siis pärast jalamassaaži teha lubas.

Ps2! Ma vaatan nii palju imelikke dokke ja Criminal Mindsi, et raudselt pärast kümmet aastat idüllilist elu Kardoga selgub lõpuks, et tal on kuuris 6 orja ketis ja vabal ajal on ta aastaid vanu naisi vägistanud ja vanamehi peksmas käinud. Tüüpiline Murphy!

Loe ka neid postitusi!

71 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mutt, kes arvas 19 a tagasi sama 8. oktoober 2016 at 18:41

    Oma meest reeglina ei kiideta. Miks? Jääd temast ilma, sest haibid ta teiste naiste jaoks ülesse. Või jääd ilma, sest lõpuks märkab su mees, et maailmas on palju häid naisi, aga sina oled oma tujutsemisega enda reitingu maha teinud. Kaua see hea mees ikka kannatab. Pea hoogu ja ära arvusta kartulikest… kui tuhvlialust.

  • Avatar
    Vasta M£rka 5. oktoober 2016 at 22:10

    Jeeii minul on ka MAAILMA kõige kõige parem mees. Käitumiselt Kardoga suht sarnased. Noo väidan selle põhjal mida sa rääkind oled. Teeb head huumorit. Ta on super isa. Ja hoiab ja armastab oma peret. Teenindab mind kui ma ei viitsi midagi teha. Koostame koos. Jne jne jne. Ainuke vahe on see et mu mees on 24/7 kodus. Ta teenib raha arvuti taga. Ja see on super. Raseduse aeg ma tänasin jumalat et ta mul koguaeg kõrval on. Ma oleks muidu ilmselgelt surnud? Nii et ma olen oma mehega väga rahul.

  • Avatar
    Vasta S 5. oktoober 2016 at 21:24

    Looga, et oma mees kõige parem.
    Mul õnneks kaalude tähtkujust mees, need head rahulikud (rahuliku all ei pea silmas aeglast) Temperamentsed mehed on big no. Lisaks veel ülimalt hea huumorisoonega, tark, seksikas (paljud naised alati vaatavad järgi, et wau) + tulevikus suurepärane isa kindlasti.
    Hea välimusega ja hea iseloomuga mehi raske leida.

  • Avatar
    Vasta nt 5. oktoober 2016 at 21:14

    Kahju lausa inimestest, kes ei leia, et nende kõrval maailma parim kaaslane on. Minu mees on ka maailma parim mees minu jaoks, muidu ma ju ei oleks temaga koos! Eks meil mõlemal ole omadusi, mis teist hulluks ajavad aga kui tead, et su kõrval on keegi, kes on nagu sinu kalju (mitte Kalju, vaid kalju), siis ongi elus kõik hästi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. oktoober 2016 at 20:24

    Minul on ka maailma parim mees! Olen nii õnnelik, et sellise inimese enda kõrvale olen saanud.

  • Avatar
    Vasta M-L 5. oktoober 2016 at 18:45

    Ei ma täitsa nõus, et Kardo on see kõikse parem mees. No ok, pole ise proovinud, aga ma lihtsalt usun sind sinisilmselt ? Ok põhimõtteliselt on minu mees ka jummalast nitsevoo, (ei tegelt rohkem, kui lihtsalt nitsevoo) aga lihtsalt ma ise olen vist selline, et kui mul oleks Kardo-sugune siia koju aheldatud, leiaks ma ikka, et “alati saab paremini.” ?Samas see on vahest ikka täitsa kohutav, milline kannatlikkus meestel selliste elajatega elada on. Kord teed mehele kooki ja värki, tood poest õlle ja õhtul oled veel ōnnelik, kui mees tärkand schlongiga sind tonksata üritab. Teisel hetkel, kui meil mingi “draama” (eriti rasedana) tekib, oleks neil kindlam variant näljase lõvi puuri hüpata, kui, et vaikselt meie “monolooge” kuulata. Ja need mehed ei lähe veel ära kah, vaid ikka on jummalast õnnelikud. On ikka vaprakesed need mehed meil…

    • Avatar
      Vasta Biku 5. oktoober 2016 at 21:13

      Ma kusjuures ei ole mitte kunagi aru saanud sellest ütlusest või lootusest, et alati leiab parema. Mis mõttes parema? Kui sa oled koos inimesega keda armastad, kõik sujub siis ma nagu ei oskaks elusees mõelda mõtet, et leiab parema, et mis mõttes siis see parem oleks? Suuremad tunded? Suurem armastus? Ma olen vist selline parandamatu romantik või mingi illusioonides elav inimene, et kui ma tunnen inimesega mingit klikki või tõmmet ja tunded ikka üle pea kasvavad ja sellest lõpuks ka armastus saab siis ma ei suudaks vist muud mõeldagi, et kusagil keegi on parem. Olgu mingi kasvõi ideaalne miljardär, aga no ikka ei oleks parem. Ja noh olgem ausad, ideaalseid inimesi pole olemas ja kui oleks siis vast oleks päris igav ka. Ja mina ei tahaks ise ka olla inimese kõrval kes mõtleb, et ah nigunii on kusagil keegi parem. Järelikult siis ikka ei armasta piisavalt kui nii mõtleb. Mulle ikka meeldib kui mu partner mind jumaldab ja peabki mind heaks ja ei otsi teab mida. Aga neid rahulolematuid leidub ka nagu sina.

  • Avatar
    Vasta Rita 5. oktoober 2016 at 18:20

    Ma just eile hommikul tööle sõites mõtlesin, et mul on nii hea mees ja ta on ainuke meesisik kelle puhul mul pole vaja olnud midagi muuta 🙂

  • Avatar
    Vasta Ire 5. oktoober 2016 at 12:17

    🙂 🙂 🙂 Miks siin LIKE nuppu ei ole!

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. oktoober 2016 at 11:51

    Mul on ka hea mees, vastasel juhul ma ei oleks temaga 😀 aga avalikult ja kõva häälega ma teda kiitma ei hakka, sest nagu venelased ütlevad, õnn armastab vaikust. Kuigi kunagi vääääga ammu käisin Tlna peal ringi t- särgiga, millel kiri ” I love Erik” 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 5. oktoober 2016 at 08:41

    Tead, ütleks et on kull. Kuidagi kardan oelda, ei meeldi vaga parast tagasi mõelda ja oma sonu “suua”
    Kindlasti on ta parimast parim mul on olnud ja laste isana super isa.

    Nii palju kui ma olen lugenud, vaga selleks aega ei jatku, tundub et Maril on ka isaga vedanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. oktoober 2016 at 08:38

    Kuule, Mallu, kas Sa ei tea siis, et valetada pole ilus?! 😀 Sest MUL on maailma parim mees, seega ei saa see kuidagi Sinul olla. 😀 Ehh, nali naljaks. Eks väiksed vead on meil kõigil ja vahel ta ajab mind nii närvi, et tahaks kolaka anda, aga tegelikult on elu ilus ja kõik on niiiiii hästi ja imeline. Nii et jah, meil on vedanud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiisukeauh 5. oktoober 2016 at 08:30

    Nii armas 🙂 Ja nii pööraselt naljakas on kuidas sina sellest kirjutad 😀

  • Avatar
    Vasta A 5. oktoober 2016 at 08:06

    Küll on hea lugeda,et nii paljudel on head mehed kodus. Kahjuks on mul võrrelda oma eelmise suhtega seda mis mul praegu on ja ütlen kohe kõikidele, kes julgevad öelda,et neil on kehva mees – VÕTA MIDAGI ETTE!
    Me naised ei pea kohe kindlasti olema õnnetus suhtes. Mehi on küll ja veel ja küll see õige ka sinu juurde oma tee leiab.

    Minu oma tuli mu juurde siis, kui ma seda kõige vähem oodata oskasin, ravis kõik mu haavad eelmise vägivaldse suhte osas ja nüüd ei kujutaks ma oma elu enam ilma temata ette.
    Super on teada,et selliseid suurepäraseid mehi jätkub teistele ka.

    Ja teie üle on mul väga hea meel ! Jõudu ja jaksu.

  • Avatar
    Vasta H 5. oktoober 2016 at 07:59

    Tõi just suprise hommikusöögi voodisse.ei teagi kas nutta või naerda õnnest.beest mul.see ei ole esimene kord kui ta mul nii hea.:))

  • Avatar
    Vasta Mari 5. oktoober 2016 at 07:23

    Minu mees on tubli,ehitab maja,käib tööl ja trennis.Kahjuks meie jaoks aega ei leia.Ma ise ole suur lollitaja,meeldib ila suust välja ajada aga ta ei võta kunagi vedu:DElu on teda palju raputanud ja tõsiseks teinud.Ta on kahjuks väga endasse tõmbunud ja tõsine.Minu silmis on prioriteedid paigast ära aga kahjuks ei suuda kuidagi talle seda selgeks teha.Oma meest ma tahan ka armastan.Ja olen kindel et ka tema tunneb nii,lihtsalt tal raske välja näidata oma tundeid.

    • Avatar
      Vasta Mari 5. oktoober 2016 at 07:25

      Krt praegu jääb mulje et ma ajan ila suust välja,ei ei mulle meeldib väga lolli juttu ajada.

  • Avatar
    Vasta M 5. oktoober 2016 at 06:54

    Väga armas postitus!
    Minul on ka viimased 11 aaatat olnud ülimalt hea mees.Olen väga rahul ja loodan et nii jääbki.Samas nende 11 aasta jooksul on meie tuttavate seast lahku mindud kahtlaselt palju perekondi. Mind hirmutab vahel see kui näen kuidas lõppevad need meie silmis täiuslikud suhted.Inimestel on olnud kõik ja enamgi veel ja siis minnakse lahku ja veel kuidas siis pärast edasi “suheldakse”. Jube ! Meil on lapsed vanuses 10 ja 4. Poiss ja tüdruk just nagu soovisime.Head tööd ja kodu just selline nagu soovisime.Olen kohutavalt uhke oma pere üle aga vahel on ikkagi sees see tunne et no miks nende sõprade elu nii läks ,neil oli ju sama tore pere ja nad olid nii õnnelikud !! :S aga mis siin ikka ,elame hetkes ja naudime üksteist ,elus võib kõike juhtuda .Ja vb need teised perekonnad (väga halb on õelda nii) ongi hea tegelikult üks õppetund meile et üksteisest tuleb hoolida ja nautida elu mille oleme koos üles ehitanud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. oktoober 2016 at 07:06

      No tegelikult ei saa nii mõelda, et oo, nad olid nii ideaalsed ja kuidas küll nii, sest tihtipeale inimesed ju ei räägi oma probleemidest. Mul alles läks üks sõbranna oma “ideaalsest” mehest lahku ja alles peale seda tunnistas ta mehe vigu ja rääkis, mida kõike ta korraldanud oli 😀

      • Avatar
        Vasta M 5. oktoober 2016 at 12:43

        Eiei meie sõbrad ei ole sellised.oleme kaua tundnud neid ja nad on lähedased meile.nad ei ole 20 enam ka et käiks ja mängiks mingit idülli sõprade ees.Pealegi õnnelikest inimestest saab nende käitumise järgi aru kuidas nad sisimas oma eluga rahul on.Aga no see selleks.Samuti puutun töö kaudu väga paljude perekondadega kokku ja see on ka silmad avanud.Selge see et igas peres tuleb ette probleeme,varem või hiljem ,suuri või väikseid,aga peale teatud vanust tunnevad paljud inimesed et ” was this it ? ” ja hakkavad kõike “kaotatud aega” tagasi tegema.Ka naised ja kuidas veel.Samuti on lapsed ja nendega kaasnevad mured üheks suureks lahku ajajaks.Väiksed lapsed väiksed mured. Ühesõnaga inimesed on ühed keerulised olendid .Ja elu on keeruline. Tähtis on see et me väärtustame ennast ja kui me ise end hästi tunneme siis see peegeldub ka partnerile ja kui üksteist võrdväärselt kohelda siis usun et ehk tulevad pikaajalised abielud ka uuesti moodi.

        • Avatar
          Vasta grete 5. oktoober 2016 at 21:10

          no raske uskuda, et kui inimesed ikka niiii õnnelikud on ja ideaalses suhtes, nagu sa väidad, et nad siis lahku lähvad. väga suur loogikamiinus on siin. kui nad niiii õnnelikud on, siis ei ole neil põhjust lahku minna.

  • Avatar
    Vasta mary 5. oktoober 2016 at 06:09

    No minul on parim mees olnud juba mitukümmend aastat ja iga päev imestan, et annab paremaks veel minna. 😀
    Ei, rüselema ei tule. Just beat that! 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. oktoober 2016 at 07:06

      Ma mitukümmet aastat kahjuks biitida ei saa, ma alles avastasin, et me kõigest 4a koos olnud 😀

      • Avatar
        Vasta Mari 5. oktoober 2016 at 08:43

        Sama siin, aga tundub nagu igavik juba 😀

  • Avatar
    Vasta Ragne 5. oktoober 2016 at 05:49

    Mina küll ei väida, et mu mees maailma parim oleks, tean, et ei ole. Teinekord ei suuda ma otsustada kas ma peaks teda padjaga lämmatama või ennast kuskil nööriga puu otsa sikutama (rasedahormoonid noh). Aga siis jälle mõtlen et kui ma oleksin pusletükk, kuhu sobib vaid üks tükk külge, siis ilmelt tema see ongi. Kõige rohkem armastan kuidas ta mind nii lihtsalt naerma ajab ja vahel lihtsalt labane on. Teinekord see sama asi ajab mind nii vihale, et tahaks ta peale lihtsalt karjuda, aga ei saa, sest ta jälle ajab mind naerma (väga ärritav, et ei lasta rahus vihatseda ?). Vahest vaatan talle lihtsalt pikalt otsa (nt. kui ta mind kaisus hoiab ja ütleb et tegelt ta on nii õnnelik et saab iga õhtu mu juurde koju tulla) ja mõtlen, et sa oled ikka nii loll… õnneks. Mingil määral on mul võrdluskoht olemas oma eelmiste suhete näola ja võin kindlalt väita, et see on hoopis teisest liigast, nii palju lihtsam, kergem, vabam ja õnnelikum.

    • Avatar
      Vasta Ragne 5. oktoober 2016 at 05:50

      Ning uuesti lugedes ütlen, et jah, mu lemmik sõna on “lihtsalt” 😀

  • Avatar
    Vasta H 5. oktoober 2016 at 00:41

    Me 13a pea koos ja ka parim mees.mu vead mulle andeks andnud.kokku kasvanud. Kui ta norskab nügin ja siis kui liiga tasa katsun, et ikka hingaks foobia või nii oluline, et ei oskagi ilma temata elu ette kujutada.bestmanever

  • Avatar
    Vasta Kris 4. oktoober 2016 at 22:30

    Minul on ka maailma parim mees. Kuna just olen emaks saanud , tunnetan seda eriti 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:36

      Ma ka hakkasin seda vahetult peale lapse saamist eriti tundma ja nüüd, uue lapse tuleku veerel VEELGI rohkem!

  • Avatar
    Vasta Maria 4. oktoober 2016 at 22:28

    Mu üks tuttav käis su kardofliga ühes koolis. Nii ta rääkis. Räpinas. Jaaa pidi jaa tore vend olema ja lahe kuju.
    Ja tal olid rastapatsid vms. Arvatavasti ta ikka mõtled noid paksusi patse… Et nagu negatiivset ei kuulnud jh 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:33

      Ma olen kursis jah, et ta rastadega oli 😀 Aga Kardo ongi selline vend, et tema kohta on vist raske midagi negatiivset öelda, sest ta ei tee kunagi kellelegi kurja, ega ütle halvasti vms 🙂

      • Avatar
        Vasta Maria 4. oktoober 2016 at 22:41

        Noo tal juba näoilme nii positiivne, et ta ei saagi negatiivne olla 😀

  • Avatar
    Vasta Elo 4. oktoober 2016 at 22:14

    Fb kommentaare lugedes tundub et kõik parimad mehed võetud ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:36

      Ma vaatan ka, et kõigil hea mees! See ju jumala tore 😀

      • Avatar
        Vasta grete 5. oktoober 2016 at 01:14

        no vaevalt ka nüüd keegi sellise postituse alla kurtma tuleb, et mees on ilge nõme 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. oktoober 2016 at 07:07

          Üks tuli ju 😀

          • Avatar
            grete 5. oktoober 2016 at 21:13

            ma polnud veel näinud, kohe otsin üles! 😀

  • Avatar
    Vasta Mannu 4. oktoober 2016 at 22:12

    Upf, ma arvan, et minu mees on ikkagi Liivimaa parim ratsutaja!
    Ei, tegelikult on mul täiega vedanud ja hea, et neid häid mehi ikka ka jagub 🙂 Mu meheraas oli ka paras hoorapurikas, kui kokku jooksime ja vanusevahe on meil ka selline, et võtab kukalt kratsima. Ta vist oli see tüüp ka, kes tagasi ei helistanud, aga mulle nagunii ei meeldi telefonis rääkida, seega pole probleemi tekkinud 😀 Ma ise ka imestan, kuidas ta minuga olla viitsib ja aegajalt mulle tundub, et me oleme see paar, kus on piltilus mees ja krõõda, paks naine, kelle üle siis ikka arutatakse seljataga, et miks, jumal küll selline mees sellise naisega koos on, aga no minuga ta on ja ise ruigab rõõmust 😀 Mul on igasuguseid suhteid olnud, aga minu jaoks on kõige olulisem, et mees ei segaks mind, oskaks omaette tegutseda, ei oleks armukade ja viitsiks asjadest rääkida, mitte röökida. Aga tema on kannatlik, kuulab, räägib, lohutab, nunnutab jne. Täielik musternäidis mehest, kellega mina koos olla suudan ja tahan 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:37

      Haha, ma olen ka mõelnud, et vaene Kardo, ise on nii sõbralik ja tore ja siis on selline fuuria naiseks, uuuh!

  • Avatar
    Vasta A 4. oktoober 2016 at 22:10

    Siiralt hea meel, et kellelgil on vähemalt normaalne mees ette tulnud.
    Mina aina rohkem iga päevaga mõtlen, et ei taha ma mingeid mehi, tahan täiesti meestevaba olla. Et mu elus ainukese mehena jääks ainult minu poeg. Keda ma loodan üles kasvatada nii, et tema naine oleks sama õnnelik temaga koos olles, kui sina 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:38

      Meestevaba ei pea olema, kes siis külmikust asju toob, kui ise tõusta ei viitsi? Ainult hääd meest vaja! Ja neid on tegelikult palju. Ma tean lausa mingi 3-4 meessoost sõpra, kes jumala head mehed on, aga ainult naine puudu 😀

      • Avatar
        Vasta Vot 4. oktoober 2016 at 23:17

        Üüü sheeri kontaktandmeid 😀 ja muideks, on keegi sulle kirjutanud ka sõbra suhtes ..kuna otsib nö naist. Mis edasi sai/saab?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. oktoober 2016 at 07:08

          Minu meelest ta hakkas mõnega suhtlema küll 😀

      • Avatar
        Vasta Kristin 5. oktoober 2016 at 06:16

        Mallu, ava kosjakontor. Ehk saab keegi õnnelikuks 😀

  • Avatar
    Vasta Essu 4. oktoober 2016 at 22:07

    Minul on ka imeline mees. Iga päev mõtlen sellele ja olen tänulik. Täpselt sama lugu nagu teil, tema elu eesmärk on mind õnnelikuks teha. Kaheksandat aastat oleme koos ja ta nii kõrvuni armunud minusse. Minust tähtsamad on talle meie tütred. Isa suure tähega. Vahel tundub, et ta on rohkem ema kui mina olen 😛 Ja naerma ajab ta mind ka koguaeg. Mida veel õnneks vaja 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:39

      Just, mida :)?

  • Avatar
    Vasta Ly vaarask 4. oktoober 2016 at 21:57

    Minu mees on täpselt peaaegu nagu Kardo. Nagu oleks minu mehe kohta kirjutanud. Kuigu massaaž i ta väga ei viitsi teha ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:40

      Ma ei ole kindel, kas Kardo ka VIITSIB, aga teeb 😀

  • Avatar
    Vasta Niion 4. oktoober 2016 at 21:42

    No ma võiks vabalt saada kuldmedali maailma kõige sitema mehe omamises, aga.. ise ma selle valiku tegin 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:35

      Aga mis sind takistab seda valikut ära unustamast? Ma olen ka elus igast valikuid teinud, mis mulle hiljem enam ei meeldi, ega ma nendega edasi elama ei pea ju 😀

  • Avatar
    Vasta A. 4. oktoober 2016 at 21:39

    Aww, pilt on tõesti nunnu!

    Ma arvan, et ka mul on oma elukaaslasega vedanud. No kes muu kannataks mu kergelt hullumeelset iseloomu välja kui mitte tema? Imestan et ta need 4a vastu on pidanud, ausalt :D. Eriti praegu, kus on minu jaoks väga stressirohke periood, mil ma nähvan ja kähvan pidevalt, mu tujud kõiguvad ühest äärmusest teise…neil hetkedel kui tuju ei kõigu ma püüan midagigi vastu anda talle, sest ma saan ise ka aru, et minuga ei ole kerge ja mõni teine mees oleks ammu minema kõndinud :). Nii et mul on minu jaoks maailma parim elukaaslane.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:40

      Ma olen ka nagu mingi fuuria vahepeal siin, aga õnneks väga vist ei närvitse, hea seegi 😀

      • Avatar
        Vasta A. 4. oktoober 2016 at 23:26

        Sa saad tuua põhjuseks rasedust ja hormoone, ma ei saa 😀

  • Avatar
    Vasta Karoliina 4. oktoober 2016 at 21:35

    No on ikka tore sul see Karduflike! Minu meelest tal pole üldse halb huumor, seda ma su laividest olen järeldanud, kui Kardo ka pildis on. Ma saan igakord niimoodi naerda, et pisarad voolavad ja põsed 2 tundi krampis. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:41

      Ma mõnikord saan ainult dramaatiliselt oiata, et appiii, sa oled niiii labane 😀 Aga no huumorist… Ta enne ütles mulle: “Ma ei saa püsti tõusta, mul on käed kreemised, ega ma mingi mägikits ei ole!”. Nagu… what? 😀

  • Avatar
    Vasta Ainika 4. oktoober 2016 at 21:29

    Ka minul on mehega vedanud….kohe kohe 9 aastat juba! Meiesuguseid hulle armastada on omaette oskus!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:41

      Jehhuu! Pikka suhteiga siis veel edasi kah!

  • Avatar
    Vasta K. 4. oktoober 2016 at 21:22

    Mulle meeldib lugeda, kuidas inimene teist inimest ülistab. ?
    Viimasel ajal on kõikide sõbrannade mehed täielikeks tolgusteks muutunud ja kuuleb ainult hala.
    Edu teile armsad inimesed ❣

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:42

      Ojaa, ma ka aina kuulen hala ja vingu, siis ma aina mõtlen, et jumala eest… Raske siis oma Kardo leida v 😀

  • Avatar
    Vasta Age 4. oktoober 2016 at 21:18

    Äh, kus nüüd uhkeldab! Olen täiega kade. Tahan ka head meest, aga kuskilt ei leia kedagi sellist, kellega oleks vastastikused mõtted ja meeldimised. Olen kohanud toredaid ja sealjuures ka väga kenasid mehi, nendega väljas käinud, oma huvi nende vastu üles näidanud jne. Aga kui jutud lähevad pereloomisele, siis hakkab kooruma ,et kes tahaks juba naist, kellel oleks laps olemas, kes ootaks veel oma 10 aastat, enne kui suudaks otsustada, kas ta üldse lapsi tahab, kes on kohe aus ja ütleb, et lapsed on täielik EI jne. Ja noh. Siis muundun ma kõigi silmis kohe igavaks kodukanaks, kelle ainus ambitsioon on luua omale pere. Ja siis märgatakse, et ma ei ole ka see ihaldusväärne kuum blondiin, kes kuskil meist möödub ja olengi sujuvalt sõbratsooni lükatud.
    Kuna mul vanus aina kasvab ja pole enam teab mis noor ka, siis sain lapse oma kõige esimese mehega. See oli nagu kokkulepe. Ta oli ainus mees, kes teadis mind hästi, teadis mu minevikke ja asju, teadis, et tegelikult olen ma hea koduhoidev naine. Ainult et tema ei ole kodust ja perest hooliv mees. Ta täitis mu unistuse ja ma ei ole seda sekundikski kahetsenud. Kokku me ei jäänud, kuid last vahel ikka näeb ja suhtleb. Minul aga sisemuses tühjus, et võiks ju kõrval mees ka olla, kes hindaks kodu ja pere ja kellel oleks prioriteedid nende ümber. Kurb on jah. Mul on vist mingi needus peal, et ükski mees mulle ei sobi. Või need, keda ma tahaksin, ei taha mind ja need, kes mind tahavad, on mingit pidi kahtlased kõik.
    Sina, Mallu, oled küll pealoto võitnud oma suhte ja pere näol. Palju õnne!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:43

      Sry, mul tuli jah uhkustamise tuju korraks 🙁 Ja ma tean seda tunnet, et never raudselt ei leia õiget meest, eks ma olen ise ka seda tundnud. Aga need õiged tulevad siis, kui kõige vähem ootad, nii ju alati öeldakse!

  • Avatar
    Vasta Ann 4. oktoober 2016 at 21:14

    Mu mees kandideerib ka sellele maailma parima mehe tiitlile!

  • Avatar
    Vasta Sille 4. oktoober 2016 at 21:13

    Minul on ka super mees:)

  • Avatar
    Vasta TK 4. oktoober 2016 at 21:07

    Ma julgen väita, et mul on ka maailma parim mees vôi vähemalt üks parimaid…minu jaoks! Ja no kui Kardo kirjeldust lugeda siis on nad suht 1:1. Ma pole just kôige lihtsam eksemplar keda välja kannatada aga tema teeb seda. Ta ütleb kôige nirumal hommikul ka, kui ilus ma olen. Ta kiidab mind ema ja naisena, isegi kui ma olen omastarust käitunud nagu viimane tropp. Ta seab alati lapse esiplaanile ja ega ma ka palju maha ei jää ? Kildu rebib samuti, vb mitte väga tihti aga kui, siis tabab enamasti naelapea pihta…Ja üleüldse on ta selline, et kuigi uhkeldamine pole ilus, siis ma olen jumala kindel, et minu tutvusringkonnas pole kellelgi paremat meest ? Môni on vb kenam, môni töökam…aga koos liiga paljude miinustega! A noh, et mitte läila mannavahuna kôlada, siis mind ajab ka vahest närvi kuiiiiii aeglane mu mees on. Ja see kuidas ta vahest arvamust ei avalda…kuigi ilmselt ta väldib probleemi vôi siis lihtsalt ei viitsi môelda ja läheb parema meelega vooluga kaasa ? Aga ma usun, et need naised on ônnelikud, kes saavad oma meestest nii rääkida…enamasti ikka kiputakse kiruma ja vinguma…

  • Avatar
    Vasta Marie 4. oktoober 2016 at 21:05

    Su Kardoffel on täpselt nagu minu Rando… Lugedes su blogi jäi tunne nagu sa räägiks minu Randost… 😀 Meil on vedanud.. Jeeee… 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 22:43

      Raudselt pärast selgub, et on sama mees ja elab topeltelu 😀

      • Avatar
        Vasta Ann 5. oktoober 2016 at 08:14

        Rando-Kardo….coincidence? I think not!!!???
        ?????

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. oktoober 2016 at 08:16

          Raudselt ta ei olegi praegu tööl, vaid vedeleb sinu juures

  • Avatar
    Vasta Ayilee 4. oktoober 2016 at 21:03

    Tegelt Sa natukene eksid, Maailma Parim Mees on hoopis Minul 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. oktoober 2016 at 21:06

      peame vist rüselema minema 😀

      • Avatar
        Vasta Laura 4. oktoober 2016 at 22:32

        No kui siin rüselemiseks juba läheb , tulen ka punti, sest minul on tegelikult kõikseparem mees ?