Kingiloos Lasteasjad Riided

soojadest riietest lastele

4. oktoober 2016

Oeh! Hakkama sain! Ma üritasin endale nii kaua illegaalselt Lightroomi tõmmata ja muudkui äpardusin selles, kuni mõistsin, et ilmselgelt ütleb vanajumal mulle seda, et aeg on olla täiskasvanud ja viisakas inimene, kes oma Lightroomi kasutamise eest maksab ka. Seega nautige neid täiesti legaalselt töödeldud pilte, jehhuu!

Nagu ma eelmises postituses mainisin, siis ma tegin Joha.ee e-poest suuremat sorti tellimuse, et mugulatel ikka soe oleks. Ma ütlen ausalt, et ma olen selline ahvipärdik, et ma poleks ise selle peale tulnudki, kui ma Beriti blogist poleks lugenud nende villaste asjade kohta. Ma olin enne ainult teadlik, et beebidel on soovitatav siidist mütsi pähe tõmmata, aga need villased-meriinovillased asjad on minust kuidagi kaarega mööda läinud ja enne ei olnud ma vajalikuks pidanud neid soetada.

Vill on nimelt oma olemuselt unikaalne materjal – pehme, vastupidav, hästi niiskust imav ning kehatemparatuuri reguleerivate omadustega, mistõttu sellest materialist riided on sobivad muidugi kõigile, mitte vaid lastele. Aga noh, kuna lapsed on need, kes kõige rohkem õues mässavad, siis vähemalt esialgu said vaid nemad endale uut kraami, kuigi nüüd ma vaatan, et Joha lehel on ka täiskasvanutele sooja pesu. Minusugune külmavares peaks vist küll ära proovima, kas hoiab siis rohkem soojas.

Joha lehel on erinevaid villakombosid müügil. Vill-siid, meriinovill, vill-bambus ja pehme vill. Ma ausalt öeldes seal väga orienteeruda ei osanud, et mis kombo mille jaoks parim on, seega esimene tellimus sai tehtud suhteliselt huupi ja rohkem ausalt öeldes välimusest lähtuvalt.

Marile ostsin ma roosa komplekti aluspükstest (link) ja alussärgist (link). Ma pilti ei hakanud tegema, sest oleks vist imelik lapsest “pesupilte” teha. Aga igatahes on need hästi pehmed ja mõnusad, loodame, et hoiavad siis ilusasti soojas kah. Mari sai lisaks ka sügiseks ja talveks tuukrimütsid. Üks on selline õhem (link), praegusteks ilmadeks ja teine (link) jääb külmemaid aegu ootama. Mõlemad on sellised, et tuult nad siiski ei hoia, meriinovill ei ole hea tuule eest kaitsja üldse, seega kui kapuutsi mütsi peale tõmmata ei taha, tuleks soetada tuuletõkkega mütsike. Umbes nagu see siin (link). Ma oleks selle võtnudki, aga noh, roosat polnud ja ma ei tahtnud miskipärast halli kah. Naised…

Niisiis läks kuidagi nii, et Mari asju seljas pildistanud ei ole, aga Lempsi asju seljas pildistada ei saa, sest noh, teda ei ole veel mulle kättesaadavas kohas. Aga tema kraami pildistasin ma üles, sest see on nii nunnu roosamannake.

DSC_8878

Lentsukest ootab näiteks villa-siidist toakombe (link), meriinovillast püksid (link) ja hõlmikbody (link). Lisaks seesama villa-siidi mütsike algusaegadeks (link) ja talveks mõnus villane beebimütsike (link). Ja no loomulikult ei suutnud ma esimese laksuga kohe ära tabada, mida mul kõike veel vaja on, mistõttu tegin ma täna veel väikse tellimuse ja tellisin Marile mõnusad meriinovillast pehmed sokid ja õue tuulekindla komplektikese (link). Selgus, et üks K/S kombekas on õnneks mu ema juures täitsa olemas, aga selline jope-püksid kombe kulub ka kindlasti õue müramiseks marjaks ära.

Tegemist on siis Termo õueriietega, mille jakk on seest fliisiga vooderdatud, püksid voodriga ei ole. Samas püksid on põlvedelt ja tagumendilt tugevamast materjalist, mistõttu on need õues mängimiseks ideaalsed. See komplekt pidavat olema ideaalne ajaks, mil õues on talvekombekaks veel liiga soe, aga kevad/sügisriieteks natukene jahe. Komplekt on ühtlasi ka veekindel ja kenasti hingav. Seal kodukal seda infot pole, aga ma googeldasin neid asju ja leidsin selle info kuskilt Taani asjade kodukalt. 50€ eest tundub väga mõnus kombo olevat, aga eks ma homme näen, kui need kätte ka saan.

DSC_8880

Igatahes, kui minu lugejate seas on veel neid, kes veel ei tea, miks eelistada just villaseid asju, siis ma Looduspere lehelt leidsin sellist infot:

Lapsele parim on naturaalne materjal, milleks on kangas siidi ja villa segust, orgaanilisest puuvillast, bambusest või täisvillast. Milline materjal neist valida ja mitu kihti lapsele selga panna, oleneb muidugi väga õues olevast ilmast või toas valitsevast temperatuurist. Olgu aga laps vankris magamas või õues mängimas, esimene kiht vastu ihu võiks sügis-talv-kevad hooajal olla siidi-villa segu.  Viimase näol on tegemist materjaliga, mis hingab, on soe, imab niiskust ning hoiab märjaks saanud koha soojana.

Vill aitab ka lapse õiget kehatemperatuuri hoida, mis on eriti oluline just vastsündinu puhul. Kui laps higistab, siis siidi-villa riided imevad niiskuse endasse, seega ei jää see materjal vastu ihu olles märjaks. Kui näiteks väikelaps mänguväljakul end märjaks jookseb, aga hiljem rahulikumat mängu alustab, siis on oluline, et särk tema seljas kuiv oleks. Puuvillased pluusid saavad märjaks ning muutuvad vastu ihu külmaks, aga siid-villa särgid seevastu imavad suure osa niiskusest endasse, kuid isegi märjaks saamise puhul püsib villane ikkagi ihu vastas soojana.

Ka kärus magavate laste puhul tasuks endale selgeks teha, et see, mis on näpu vahel paks, ei pruugi alati olla soe. Laps võib magada kohevas, paksus, sünteetilises magamiskotis, paksud kohevad polüestrist beebipapud jalas. Võib küll tunduda, et nüüd on ta maailma kõige soojemates riietes, kuid tegelikult võib juhtuda hoopis nii, et tema jalad higistavad, kattuvad külma higiga ning on lõpuks hoopis jääkülmad. 

Kui ma olen nüüd kõiki teid villa-usku pööranud, siis mul on hea meel öelda, et Joha.ee on hea meelega nõus ka ühele teist väikse kingituse tegema ja selleks on just see toode, mis sinu lapsel kõige rohkem vaja läheb! Seega mine piilu Joha.ee lehele, mõtle välja, mis sinu lapse garderoobi ideaalselt täiustaks ja jäta toote nimi või link mulle kommentaariumisse. Lisaks võiksid sa hakata Villapesu sõbraks FBis SIIN, aga see ei ole kohustuslik. Samas mina olen hea meelega nende sõber, sest muidu ma poleks isegi märganud seda õues tsillimise komplekti, kui see poleks mulle täna wallile karanud!

Võitja loosin välja neljapäeval!

Loe ka neid postitusi!

337 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eva 8. oktoober 2016 at 00:51

    Kes võitis? 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 6. oktoober 2016 at 21:25

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-kombinesoon–kahe-lukuga/

    Pojal ongi veel puudu üks kvaliteetne ja soe villane kombinesoon (s 100 cm), mida külmemate ilmadega üleriiete all kanda. Siiani olen pidevalt pidanud kontrollima, ega lapsel nahk märg pole, sest ta kipub ka õhemapoolsete riietega higistama. Selle kombekaga õues rahmeldavat last vaadates oleks minu süda igal juhul rahul. : )
    Kindlasti meeldib mulle antud kombeka puhul ka see, et ees on lukud – see muudab lapsel riietumise väga mugavaks ja hõlpsaks.

  • Avatar
    Vasta Nimi 6. oktoober 2016 at 21:00

    Tüdrukute õueriide

  • Avatar
    Vasta Kat 6. oktoober 2016 at 16:08

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/
    Just see on puudu 🙂 Villapesu sõber olen juba ammu.

  • Avatar
    Vasta Elly 6. oktoober 2016 at 12:04

    Embalekumbale embkumb oleks hädavalik – väiksemale selline nunnudus http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/
    ja suuremale lausa need: http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/.

    Hoian Pöidlaid!

  • Avatar
    Vasta Kertu 6. oktoober 2016 at 12:00

    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/ Mina sooviks sellist 😉

  • Avatar
    Vasta Merle O. 6. oktoober 2016 at 10:54

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/
    Kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta heq 6. oktoober 2016 at 10:51

    Mina valiksin lapsele sellise ilusa mütsi 🙂 http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-triibuline-muts/

  • Avatar
    Vasta Gerli 6. oktoober 2016 at 10:24

    Joha leht meeldib juba ammu, siiani ei ole sealt midagi ostnud,aga kui loosiga võidaks siis sooviks ka selliseid roosasid püksikuid mis Marilegi soetasid 😉 ja kui ei võida , siis ostan need ikkagi oma printsessile 😉 tundub põnev ost / loosivõit olema 😉 pepu sooja !!!

  • Avatar
    Vasta Egelt 6. oktoober 2016 at 05:23

    Joha riietest oma tulevasele lapsele hakkasin unistama ammu enne seda kui beebi oma tulekust üldse märkugi andma hakkas.. Ja nüüd kui ta oma kohalolekuga meid õnnistab ja varsti kõhust ka siia päris maailma vupsab, võtan rõõmuga selle elukingituse vastu ja kasutan loosiõnne!

    Minu valikuks osutub: Pehmest meriinovillast paks kombinesoon – http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/
    ¤ värvivalikuga on lihtne – sinine, kuna me ei tea, kas meil on haldjaprints või -printsess ja sinine sobib ometigi mõlemale superhästi eks! 😀
    ¤ suurusega enam nii lihtne pole, aga et jääks natukene kasvuvaru ka, siis 60cm on vist ka mõistlik valik.. 😀

    kuldset sügist!
    🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 6. oktoober 2016 at 00:00

    See oleks mõnus ja hetkel vajalik!
    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/

  • Avatar
    Vasta Airi 5. oktoober 2016 at 21:15

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-dressipluus/
    Seda olen juba mitu korda piilumas oma tütrele käinud.

  • Avatar
    Vasta Anna 5. oktoober 2016 at 20:22

    Soovin oma lapsele selliseid. http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-retuusid–sinine/

  • Avatar
    Vasta Anna 5. oktoober 2016 at 20:21

    Soovin oma lapsele selliseid.
    http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-retuusid–sinine/

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. oktoober 2016 at 19:51

    Mh..kirjutasin pika kommentaari kuidas ma meriino tooteid armastan ja neid vaid lapsele ostakski..kuid kommentaar kadunud 🙁
    Ühesõnaga, riideid meil juba on, kuid sooje saapaid oleks kül kohe-kohe lasteaeda vaja, et pisi härra varbad ei külmetaks 🙂 Ideaalsed meile: http://www.joha.ee/epood/Vincent-RIO-must-tahekesega-kummiksaabas/

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. oktoober 2016 at 19:49

    Minu armsale plikale sobiks ideaalselt vill-siid kombinesoon 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. oktoober 2016 at 19:46

    Ma ostaks kõike sealt lehel, kui vaid rahakott lubaks 😛
    Eriti lemmikud on meriinovillased riided, laps ei hakka neis higistama ja samas on mõnusalt soojad. Mina eelistan oma lapsele alati villaseid/meriinovillaseid riideid moekate ja ilusate asemel, kahjuks on hinnaklass päris kõrge ja kui ikka õigesti ei hoolda, siis ka eluiga lühike!
    Aga see selleks, kuna minu kapis leidub joha riideid päris palju, siis valisin lehelt välja hoopis saapad! Neid on meil hädasti kohe-kohe vaja, sest lastehoiu hoovis on alati niiske ja mu pisi härra käib praegu veel tavaliste kummikutega lõunal väljas, siis oleks soojad kummikud ideaalsed 🙂
    Link: http://www.joha.ee/epood/Vincent-RIO-must-tahekesega-kummiksaabas/

  • Avatar
    Vasta Janne 5. oktoober 2016 at 19:36

    vill-siidi kombinesoon minu detsembribeebile 🙂

  • Avatar
    Vasta Lona 5. oktoober 2016 at 19:07

    Meile meeldiks vill- siid kombinesoon tüdrukule suuur 90 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 5. oktoober 2016 at 19:01

    Kommentaar läks vist kuhugi kosmosesse, kirjutan seega uuesti, et jätkuvalt tahaks vill-siid bodi 🙂 http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-bodi/

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. oktoober 2016 at 18:57

    Minu sügisebeebile oleks kõige vajalikum villa-siidi toa kombinesoon 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. oktoober 2016 at 18:52

    Minu piigale kuluks marjaks villa siidi kombe http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon/

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. oktoober 2016 at 18:51

    Minu piigale kuluks marjaks villa siidi kombe http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. oktoober 2016 at 18:49

    Minu piigale kuluks marjaks ära villa siidi kombe 🙂 http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Gaia 5. oktoober 2016 at 18:46

    No ei oska mina oma last sellise ilmaga normaalselt riidesse panna, küll on külm, küll palav.. Sestap arvangi, et seesama õuekomplekt oleks super meile ka. Kuigi valisin tumeda komplekti, siis selga läheks see tüdrukule lasteaeda, kus võimalikult palju seda trööbata saaks, samas ise soojas olles 🙂
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/
    S128

  • Avatar
    Vasta Rita 5. oktoober 2016 at 18:11

    Hehe, just nv sain lapse villakombe ja kindad kätte 🙂 vaja oleks meriinovillaseid retuuse veel suurus 90. http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-retuusid–hall/

  • Avatar
    Vasta e 5. oktoober 2016 at 16:50

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/ meile kuluks see kombe ära

  • Avatar
    Vasta Viki 5. oktoober 2016 at 16:33

    Minu lähinädalatel sündivale nöpsikule oleks talveks ideaalne http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Karmen 5. oktoober 2016 at 16:25

    Heh, fännan väga meriinovillaseid riideid ning tellisin sealt eile just päris mitu asja. Küll aga oleks sealt tellida veel ja veel, kui rahakott vaid lubaks 🙂 Hetkel ringi vaadates avastasin, et mu 2-aastasele poisipõnnile on üks soe müts veel talveks puudu, seega oleks meile väga vaja ühte pehmet meriinovillast tuuletõkkega talvemütsi.

  • Avatar
    Vasta Mirje 5. oktoober 2016 at 16:25

    Meie perre on ka lisandumas veebruaris väike preili ja temale sobiks väga hästi selline bodi 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Holmikbodi-heleroosa/

  • Avatar
    Vasta Hiie 5. oktoober 2016 at 15:59

    Valiksin selle http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/ oma tulevasele pojale (:

  • Avatar
    Vasta Lisa 5. oktoober 2016 at 15:24

    Minu pojakesele kuluks ära üks soe meriinovillane kombe. Sihuke oleks väga kihvt! http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Siiri 5. oktoober 2016 at 15:09

    Mulle meeldiks (ja muidugi kuluks ära!) see vill-siid bodi: http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-bodi/

  • Avatar
    Vasta Helen 5. oktoober 2016 at 15:05

    Minu veebruaribeebile kuluks ära Vill-siid hõlmikbodi.

  • Avatar
    Vasta Kessu 5. oktoober 2016 at 15:01

    Paksem meriinovillane kombe. Triipude ja tähega. Suurus 100.

  • Avatar
    Vasta Noomi 5. oktoober 2016 at 14:51

    linki ei lase lisada hetkel, aga meie valikuks oleks ka roosa õuekomplekt üleminekuperioodiks :)?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. oktoober 2016 at 14:14

    Lapsena ma lausa jälestasin igasuguseid villaseid riideid, aga õnneks on tänapäeval saada erinevaid villaseguseid riideid ning ka meriinovill on täitsa mõnus. Vanakooli karupükste peale tuleb endiselt kananahk ihule.

    Mina sooviksin oma põnnile sellist kombekat http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/

  • Avatar
    Vasta Triinu 5. oktoober 2016 at 14:12

    http://www.joha.ee/epood/Pidzaama-poistele/

    Pidzaama otsingul olen praegu ☺️?

  • Avatar
    Vasta Maia 5. oktoober 2016 at 14:03

    Eelmine kommentaar jäi vist tulemata, nii et panen end ikka uuesti kirja.
    Johalt võiks muidugi kõiksugu head kraami tahta, aga talvesaapad need kõige kriitilisemad praegu – http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

  • Avatar
    Vasta Reelika R. 5. oktoober 2016 at 13:46

    Tee.Mina valiks oma pojale termo õueriided.Tunduvad väga stiilsed ja mis peamine, et laps on soojas.See oleks väga vajalik võit lapsele.

  • Avatar
    Vasta Killukene 5. oktoober 2016 at 13:34

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-kombinesoon–kahe-lukuga/

    Meie peagi sündivale talvebeebile kuluks ära üks villane kombinesioon, et end ka kõige külmema ilmaga õues jalutuskäikude ajal soojalt ja turvaliselt tunda.

  • Avatar
    Vasta kätlin 5. oktoober 2016 at 13:29

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/
    Selline komplekt kuluks minu tüdrukule praegu ära. Ilmad on sellised nagu nad on. Kunagi ei tea milliseks see päeva peale kujuneb, kui nemad õue minema hakkavad. Pole veel talveriideid ostnud, rääkimata sügisriietest, siis meie oleksime väga rahul just nendega 🙂

  • Avatar
    Vasta Käxu 5. oktoober 2016 at 13:21

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/
    Kuigi rohkem sooviks seda paksemat kombet, aga selle pole kahjuks suurust.

  • Avatar
    Vasta H. 5. oktoober 2016 at 13:14

    Mina valiksin “pehmest meriinovillast paks kombinesoon” http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta E 5. oktoober 2016 at 12:43

    Minu tirtsule kuluks ära see roosakirju kombe suuruses 70 cm. http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Lina 5. oktoober 2016 at 12:39

    Palun üks see komplekt mulleeee
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta Eku olen 5. oktoober 2016 at 12:35

    Väga oleks lapsele vaja 🙂 http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Ave 5. oktoober 2016 at 12:31

    Mu plikale oleks hädasti vaja üht Meriinovillast kombinesooni. Just oli tal mõlemas kõrvas põletik, mille peale sai muretsetud meriinovillane müts, aga kuna nüüd nende haiguste ees nii suur hirm, et tahaks sellist mõnusat kombinesooni, mis hoiaks lapse soojas.

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. oktoober 2016 at 12:17

    Mina sooviks väga oma 2 aastasele tirtsule õues müttamiseks termo õueriideid
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

  • Avatar
    Vasta MH 5. oktoober 2016 at 12:13

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/ Sellist komplekti oleks väga soovinud oma pojale.

  • Avatar
    Vasta Merle 5. oktoober 2016 at 12:12

    Meil on puudu veel kummiksaapad:
    http://www.joha.ee/epood/Vincent-RIO-must-tahekesega-kummiksaabas/

  • Avatar
    Vasta Evelin 5. oktoober 2016 at 11:49

    Minu marakratile kuluks üks meriinovillane kombinesioon ära 🙂

  • Avatar
    Vasta G 5. oktoober 2016 at 11:29

    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

    Proovime õnne:).

  • Avatar
    Vasta Kairit 5. oktoober 2016 at 11:25

    Vill-Siid kombinesoon!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. oktoober 2016 at 11:17

    Tere
    Tellisin sinu postitust lugedes enda lastele siidi-villa body ja kombe, tõesti väärt riided, silma jäi veel http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/ eesmärk ei ole seda siin võita, vaid tahan tänada, et kirjutasid väärt postituse ja panid mind kiiremini tegutsema 🙂
    kõike paremat sulle ja su perele:)

  • Avatar
    Vasta Maiks 5. oktoober 2016 at 10:23

    Super mõnusad!Juba tänast külma tuult vaadates hädavajalikud lastele.Aitäh :)Mul endal pisikes veel pole aga õelapsele panin kohe tellimisse sooja ja tuuletõkkega talvemütsi!Loosiõnnele lootes valisin välja meriinovillase kombe,et ikka pisikesel Ruudil soe oleks! ?❄

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. oktoober 2016 at 10:20

    Ma täiega fännan Joha asju.
    Eriti meeldivad mulle nende lukkudega pidžaamad. Poiss beebi oli, siis varbad jäid kõikidesse trukkidega tudukombedesse kinni ja lõpuks olid jalad kõhu all koos. Jube tüütu öösel neid jalgu õigetesse aukudesse ajada. Nii ma Joha lukkudega tudukad avastasin. Ja mis eriti mõnus, nende jalaosad on pealekeeratavad. Kui tunned, et tuba pole ikka nii soe, et laps paljaste jalgadega magada võiks, siis hops, keerad kanga peale ja jalad on peidus.
    Meil on talvel üsna jahe, seega on väga tänuväärne, et meie 3a tirts saab ka nende tudukombesid veel kanda (suurus 104) ning ka neil saab jalad sooja panna. Mu lapsed viskavad teki kohe maha kui magama jäävad ning magamis”kottides” nad magada ei oska. Ärkavad nutuga. Seega on head ja soojad pidsaamad igati teretulnud siia elamisse.

    Joha on muuseum Taani firma ning vill, puuvill peaks olema fair-trade ja ökoloogilised 🙂

  • Avatar
    Vasta L 5. oktoober 2016 at 09:47

    Oo, ma olen täielik villa-armastaja. Ma ise ei saa üldse villaseid riideid kanda, hakkab kohe sügelema ja tekib lööve, aga nüüd lapsega olen avastanud meriinovillased riided (k.a Joha) ja hetkel lapsele enam muud ei tahagi selga panna ja endale olen ka mõned asjad ostnud. Puudu on lapsele talvepapud, aga ma ei teagi, kumb oleks parem mõte (esimene laps ja esimene talv):
    http://www.joha.ee/epood/Pehmed-meriinovill-papud–vali-varv/
    http://www.joha.ee/epood/Paksud-talvepapud-beebidele–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Marii 5. oktoober 2016 at 09:28

    Õueriideid pole kunagi liiga palju. ?
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. oktoober 2016 at 09:25

    see kuuluks mu pisikesele tirtsule kohe kindlasti ära :

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Kai 5. oktoober 2016 at 09:25

    Ma ei tea miks mu kommentaar läbi ei lähe. Kuid minu põnn oleks villkombinesooni eest tänulik. 🙂 (http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–hall/)

  • Avatar
    Vasta Kirsika 5. oktoober 2016 at 09:24

    Meie oleme juba pikka aega suured meriinovilla fännid. Pisike Trevor oleks väga õnnelik ühe paksu dressipluusi üle. 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-dressipluus–poistele/

  • Avatar
    Vasta kati likk 5. oktoober 2016 at 09:02

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-kombinesoon–kahe-lukuga/ oleks kombe alla hea

  • Avatar
    Vasta kati likk 5. oktoober 2016 at 09:00

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/ talvel kombe alla hea panna.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 5. oktoober 2016 at 08:59

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/

    See oleks ideaalne mu pisipoisile kombe allla ☺

  • Avatar
    Vasta Kai 5. oktoober 2016 at 08:59

    Minu armas põnn oleks kindlasti tänulik armsa villkombinesooni eest :)(http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–hall/)

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. oktoober 2016 at 08:55

    Mina sooviks lapsele võtta ühe kombenesooni,kuna ei tea neist villa asjadest midagi,valiks arvatavasti ka meeldimise järgi 😀
    Üks mõnus aluskombe oleks praeguste ilmadega väga mõnus k/s kombeka alla ja talvel ka hea kasutada.

  • Avatar
    Vasta Marilyn 5. oktoober 2016 at 08:48

    Meie poisile õues käimiseks just see komplekt – hingav, soojust juhtiv ning lisaks ka veekindel. http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta Helena 5. oktoober 2016 at 08:34

    Väga meeldivad villa riided.
    Ostsin ka pojale algul. Nüüd suvel ei kasutanud, aga peabki uued varuma, ilmad juba täiesti väärivad villaseid riideid. Lisaks need venivad ja saab pikalt kanda.

    Neljapäeval saab pojal juba uhked kuus kuud täis ja oleks praktiline kink. Tema väike selg rõõmustaks ühe bodi või kombe üle, mis keha soojas hoiaks.

  • Avatar
    Vasta Maris 5. oktoober 2016 at 08:22

    Talvesaapad oleksid head.
    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

  • Avatar
    Vasta Eku 5. oktoober 2016 at 08:11

    Hei Mallukas! Minu 2,3 aastasle pojale kuluks hirmsasti ära ühed head ja soojad talvesaapad. Valisime välja sellised: http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/ Eelmine aasta näitas kui väga poisile õues lumega meeldib ja kuidas talle üldse eelmine talvesaabas ei sobinud. Varbad olid külmad nagu jääpurikad. Nendel saabastel on sees lambavill ja olen kindel, et sellistes käimades oleks lausa lust õues lumememme meisterdada, issiga koos lund rookida ning kelgutamas käia.

  • Avatar
    Vasta Eva 5. oktoober 2016 at 07:58

    Minu oktoobri lõpus sündivale piigale kuluks ka üks hea soe kombe ära, nt selline: http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–roosakas/

    Ûldiselt olen ka liiga kooner olnud, et villaseid tooteid osta, aga nüüd mõned bodyd kindlasti ostan. Nii tore leht ?

  • Avatar
    Vasta A. 5. oktoober 2016 at 07:55

    Valisin ka oma suuremale pätule termo õueriided: http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/ nendega on kindlasti lasteaias ja ka koduõues hea soe mürada. Hiljem pärandab suurem tüdruk enda komplekti väiksemale õele, milline taaskasutus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 5. oktoober 2016 at 07:53

    Meil riideid on omajagu, aga vot talvesaapad kuluksid küll ära. http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. oktoober 2016 at 07:48

    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/

    Kuna tulemas talvebeebi, siis oleks see ideaalne 🙂 külma ilma puhul tuleb beebi sellega ka kindlasti koju!

  • Avatar
    Vasta Piia 5. oktoober 2016 at 07:40

    Kui võidaksin siis ilmselt valiks selle õuekomplekti http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/ kuna üleminekuriided just lapsel puudu või siis isale isadepäevaks selle : http://www.joha.ee/epood/Pluus-korge-kaelusega–100–meriinovill/ kuna ta armastab kalastamas käia siis kuluks see talle ära, Loodame, et loosiõnn seekord naeratab meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 5. oktoober 2016 at 07:31

    Termo õueriided kuluvad sellise ilmaga kindlasti ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 5. oktoober 2016 at 07:30

    Minu laps müttab ka palju õues ja roosa termokomplektiga oleks seda eriti hea teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Evely 5. oktoober 2016 at 07:30

    Termo õueriided?
    Kuna marakratt on meil suur rahmeldaja ja kergesti higile minev, siis on alati suur peavalu mida lasteaeda (õues käiguks) selga panna. Ja seda igahommik…
    No ja meie ilmastik seda ka ju ei leevenda?
    Oleksime üliõnnelikud midagi uut proovima?
    Päikest?

  • Avatar
    Vasta Merilin 5. oktoober 2016 at 07:27

    Ühed korralikud talvesaapad on veel puudu, siis oleme talveks valmis 🙂 Kuna käime iga ilmaga õues, siis sobiksid Joha lehel olevad lambavillaga saapad ideaalselt ning hoiaksid lapse jalad mõnusalt soojas.

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. oktoober 2016 at 07:24

    Termo õueriided minu 5 aastaseke pojale oleks väga head !

  • Avatar
    Vasta Eku olen 5. oktoober 2016 at 07:13

    Hei Mallukas! Minu 2,3 aastasle pojale kuluks hirmsasti ära ühed head ja soojad talvesaapad. Valisime välja sellised: http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/ Eelmine aasta näitas kui väga poisile õues lumega meeldib ja kuidas talle üldse eelmine talvesaabas ei sobinud. Varbad olid külmad nagu jääpurikad. Nendel saabastel on sees lambavill ja olen kindel, et sellistes käimades oleks lausa lust õues lumememme meisterdada, issiga koos lund rookida ning kelgutamas käia.

  • Avatar
    Vasta Eku olen 5. oktoober 2016 at 07:12

    Hei Mallukas! Minu 2,3 aastasle pojale kuluks hirmsasti ära ühed head ja soojad talvesaapad! Valisime välja sellised: http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/ Eelmine aasta näitas kui väga poisile õues lumega meeldib ja kuidas talle üldse eelmine talvesaabas ei sobinud. Varbad olid külmad nagu jääpurikad. Nendel saabastel on sees lambavill ja olen kindel, et sellistes käimades oleks lausa lust õues lumememme meisterdada, issiga koos lund rookida ning kelgutamas käia.

  • Avatar
    Vasta Inger 5. oktoober 2016 at 07:01

    Wau, polegi varem seda Joha poodi näinud. Väga mõnusad tooted seal.. tahaks kohe kõiki. Muidu pehme meriinovillane tuuletõkkega talvemüts (52cm) kuluks minu poisile vägagi ära. 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Pehme-meriinovillane-tuuletokkega-talvemuts/

  • Avatar
    Vasta Inger 5. oktoober 2016 at 06:58

    Wau, polegi varem seda Joha poodi näinud, tunduvad väga mõnusad tooted… Üks pehme meriinovillane tuuletõkkega talvemüts (52cm) kuluks minu poisile vägagi ära.
    http://www.joha.ee/epood/Pehme-meriinovillane-tuuletokkega-talvemuts/

  • Avatar
    Vasta Heli 5. oktoober 2016 at 06:51

    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

    Need oleksid talveks lapsele väga mõnusad 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 5. oktoober 2016 at 06:50

    Termo õueriided.
    Mia läheb lasteada ja see oleks ideaalne praeguste ilmadega.

  • Avatar
    Vasta Liina 5. oktoober 2016 at 01:47

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

    Üks aluskombe oleks puudu. Body ja tuukrimütsi juba paar nädalat tagasi ostsin kuna ilmad on väga heitlikud.

    Kuna ise olen viimstel aastatel meeletu külmavares, siis pesb ikka endale ka midagi sooja nende tootevalikust soetama, eriti kui kärurallit autoroolis ei tee ning välja peab end iga ilmaga ajama 😛

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. oktoober 2016 at 00:30

    Ma sooviksin oma lapsele http://www.joha.ee/epood/Multifunktsionaalne-magamiskott-beebidele/
    Kuna meil lülitatakse ööseks korteris radikad välja siis öösel ei ole nii soe,ning laps ajab sipeldes tekki pealt ära.Meie praegune magamiskott on väikseks jääng ning olekski tore uus võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu P 5. oktoober 2016 at 00:15

    Ma olen juba pikemat aega Villapesu lehekülje fänn olnud facebookis ning nüüd külmade ilmade tulekuga Joha lehel silma peal hoidnud ning pikalt hoogu võtnud, et sealt midagi armsat oma tütrele soetada. Kuna ma eriti pole kursis selle teemaga, siis viivitasin ostuga. Polnud kindel, mida täpsemalt tellida. Joha lehelt hakkas mulle silma üks armsa mustriga vill-siid body ning roosad retuusid. Loodan väga, et loosiõnn naeratab ja mu tütreke saab endale selle komplekti ? see kuu tähistame tema esimest sünnipäeva, seega oleks see üks mõnus kingitus ?

  • Avatar
    Vasta Merle 5. oktoober 2016 at 00:02

    Minu aastasele noormehele sobib termo õueriided poistele.

  • Avatar
    Vasta K 4. oktoober 2016 at 23:35

    Just tegelengi lapsele sügis-talviste riiete otsimisega, see on ikka paras peavalu, kui tegemist esimese lapsega ning kogemusi pole just tagataskust võtta. Eesti ilm ei aita ka ennustamisele eriti kaasa. 😀
    MIKK-LINE termo-õueriided poisile oleks väga perfektne üleminekuriietus sügisest talvele. Pisike inimene hüppaks rõõmust (okei, emme hüppaks teadmisest, et ta ihuvili on soojas ja tuulte eest kaitstud). 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 4. oktoober 2016 at 23:14

    Minu väiksem tunneks end vankris magades mõnusasti meriino villast kombega.
    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Liisu 4. oktoober 2016 at 23:13

    Lugedes tundus nii mõnus just see termo komplekt tüdrukule. Olimegi täna valiku ees kus k/s kmpl oli vähe ja kombekas liiga paks, nii et seline komplekt oleks super meie kliimas, et lapsel oleks soe olla ja ei külmetaks.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. oktoober 2016 at 22:53

    http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–roosakas/

    See kuluks ühele 2aastasele ära. Täpselt see ongi Meil kombe alt puudu… Et ei oleks külm ega liiga palav!

    Eriti lasteaias, kus saaks kiirelt ja soojalt riide! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marja-Liisa 4. oktoober 2016 at 22:49

    Siin sobiks see http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-pluus–sinine/

  • Avatar
    Vasta meow 4. oktoober 2016 at 22:44

    Oiii, villabody just ostsin ja nüüd kululs püksid ka ära!

  • Avatar
    Vasta kersti tekko 4. oktoober 2016 at 22:44

    valiks siis multifunktsionaalse magamiskoti

  • Avatar
    Vasta Merru 4. oktoober 2016 at 22:44

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-holmikbodi–roosa/
    Minu tütrekesele kuluks üks soe body ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 4. oktoober 2016 at 22:37

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-dressipluus/

    Selline mõnus dressikas talvel väga vajalik 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 4. oktoober 2016 at 22:34

    http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–roosakas/ minu plikale kuluks see ära

  • Avatar
    Vasta Kris 4. oktoober 2016 at 22:26

    Oma pojale valiksin meriinovillase body 🙂

  • Avatar
    Vasta Eku olen 4. oktoober 2016 at 22:25

    Hei Mallukas! Minu 2 aastasele poisipõnnile kuluks ka väga ära selline termo õueriiete komplekt.
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/
    Käime palju õues müttamas ja mul oleks hing rahul, kui tean, et lapsel kvaliteetsed soojad riided seljas. Muidu ikka muretse, et ega poisil liiga külm pole. 🙂

  • Avatar
    Vasta nööp 4. oktoober 2016 at 22:24

    Jah, minu lapsel läheks hädasti talvemütsi vaja ja sellist: http://www.joha.ee/epood/Pehme-meriinovillane-tuuletokkega-talvemuts/

  • Avatar
    Vasta Astrid 4. oktoober 2016 at 22:24

    Talveks valmistudes http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/

  • Avatar
    Vasta Marta 4. oktoober 2016 at 22:23

    Villariided on ägedad… kasutan isegi talvel palju. Aga lapsel olen kasutanud synnist saati villa või bambuse tudukaid, igal aastaajal kuna nendega ei higista. Talvel on villane aluspesu ikka asendamatu ja praegu ongi just selline suuruse vahetamise aeg meil just:)
    Meile sobiksid need õue termoriided….kuigi meil on pisike neiu siis sooviks pigem seda tumedamat poiste varianti, praktilisem lasteaias kandmiseks:)

  • Avatar
    Vasta kerli 4. oktoober 2016 at 22:23

    Kuna kõik asjad tunduvad igati nunnud ja soojad siis kohe valida ei oskaks ? aga ilmselt midagi sooja tulevaks talveks läheks asjaette ?

  • Avatar
    Vasta Diana 4. oktoober 2016 at 22:23

    Sooviks ka seda termokomplekti oma tirtsule!??http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

  • Avatar
    Vasta Evely 4. oktoober 2016 at 22:07

    Jaanuaris sündivale tüdrukule sooviks väga väga väga just seda
    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Maret 4. oktoober 2016 at 22:06

    Minu beebsule (ja mulle ka 😉 ) meeldiks kindlasti multifunktsionaalne magamiskott 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 4. oktoober 2016 at 22:05

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/
    Selline 80suurus minu kohe 1.aastaseks saavale silmaterale oleks ideaalne. ?

  • Avatar
    Vasta Brita 4. oktoober 2016 at 22:05

    Põnn oleks termo õueriiete üle kindlasti õnnelik: http://www.joha.ee/moodul.php?moodul=eCommerce&Komponent=eShop&product_id=414&f=productPublicDetailView

  • Avatar
    Vasta Elis 4. oktoober 2016 at 22:05

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/ .. selline oleks mu beebile ideaalne .. vaatasin ka beebide magamiskotti aga see on liiga suur suurus seal … ? Loodame õnnele ?

  • Avatar
    Vasta K. 4. oktoober 2016 at 21:56

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/ Roosa 80 oleks suppppper!

  • Avatar
    Vasta Leevi 4. oktoober 2016 at 21:54

    Ma olen nende riideid mõlema lapsega palju kasutanud ja need on end väga õigustanud. Nüüd tuleme soojast külma Eestisse kõige külmemal ajal ja kuluksid taas ära. Eks ma vaikselt üht-teist kokku ostangi, aga võidu üle oleksin ka ülimalt õnnelik. 😀 Näiteks vanemale poisile kuluks see ära: http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-dressipluus–poistele/ Tal pole rasvakihti ollagi, tuleb mitme villakihiga asendada. Nooremaga täpselt vastupidi ja tema pealt saab kokku hoida 😀

  • Avatar
    Vasta Ketu 4. oktoober 2016 at 21:52

    Aitäh selle postituse eest. Olen ammu kuulnud, et need villa-siidi riided väikelastele esimeseks kihiks külmal hooajal eriti head. Millalgi looduspere poest vaatasin ka, kuid seal väga valikut ei olnud. Siin joha.ee lehel on aga valik väga hea ning
    minu poole-aastasele beebile oleks mõnna kindlasti üks villa-siidi kombinesoon. Lisaks heale kvaliteedile on tegu ka väga nunnu kombega 🙂
    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Kai 4. oktoober 2016 at 21:48

    Olen juba ammu oma pisikesele sooja villakombet igatsenud. Talv ju tulemas ja tahaks, et lapsel ikka hea ja mõnus oleks. Seega minu valikusse jääb mõnus pehmest villast kombe. (http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–hall/).

  • Avatar
    Vasta Lilith 4. oktoober 2016 at 21:47

    Ma loodan, et endale võib ka valida, sest last mul veel pole :D. Kui võib, siis valiksin just selle siin: http://www.joha.ee/epood/Pikkade-varrukatega-pluus–100–puuvill/

  • Avatar
    Vasta Julia F. 4. oktoober 2016 at 21:47

    http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-kombinesoon/
    Pojale villa-siidi kombekas kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta ML 4. oktoober 2016 at 21:42

    Oi kui täpselt sobiks mu novembribeebile üks mõnus villane kombekas, mida vajadusel ka talvekombele vankris lisaks kanda http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv

  • Avatar
    Vasta Helen 4. oktoober 2016 at 21:42

    Mina valiks oma mugulale ühe mõnusa villa-siidi kombinesooni.

  • Avatar
    Vasta Velve 4. oktoober 2016 at 21:40

    Minu pojale sobiks ideaalselt poiste paks meriinovillane dressipluus.

  • Avatar
    Vasta Kristin 4. oktoober 2016 at 21:39

    Hädasti kuluks termoriiete komplekt poisile.

  • Avatar
    Vasta Maris 4. oktoober 2016 at 21:37

    Mulle väga meeldivad meriinovillased asjad. Eelmine talv oli lausa asendamatu meriinovillased body ja püksid.
    Sel talvel tahaks väga aga seda kombekat proovida : http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Maarja 4. oktoober 2016 at 21:36

    Valiksin kunmikud, Eesti kliimas pole neid kunagi liiga palju.
    http://www.joha.ee/epood/Vincent-RIO-must-tahekesega-kummiksaabas/

  • Avatar
    Vasta Merli 4. oktoober 2016 at 21:32

    http://www.joha.ee/epood/Pehmevill-beebimuts–vali-varv/ armas 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 4. oktoober 2016 at 21:30

    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/
    Sooviksin oma põnnile sellist kombinesooni, kaitseks külmade talvede vastu.

  • Avatar
    Vasta Angela 4. oktoober 2016 at 21:29

    Iga ema tahab oma lapsele alati parimat. Nii ka mina.
    Ima laps on ju alati parim ja parimat väärt.
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/
    Just selle valiksin mina oma pojale.
    Sest ei soovi et laps talvetulekuks veel haigusi külmatõttu saama peaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. oktoober 2016 at 21:28

    Valiksin villa-siidi kombinesooni, sest see tundub nii mõnus väikese beebi nahale.

  • Avatar
    Vasta Tiiu 4. oktoober 2016 at 21:28

    Olen just talveks mõnusate ja soojade riiete otsingul. Meie pisikesel on kombe puudu ja see sobiks talle suurepäraselt http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. oktoober 2016 at 21:27

    Kuna tulemas on talvebeebi, siis oleks just ideaalne üks kombinesoon. Külmaga ka hea kojutoomiseks 🙂

    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. oktoober 2016 at 21:24

    Kuna tulemas on talvebeebi, siis oleks just üks kombinesoon ideaalne lapsele. Külmaga ka hea kojutoomiseks 🙂

    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/

  • Avatar
    Vasta J 4. oktoober 2016 at 21:24

    Meil on külmade ilmade tulekuks veel puudus jalanõudest, seega http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta B. 4. oktoober 2016 at 21:21

    Meie väikesel külmavaresel on just selline mõnus kombe garderoobist puudu..
    http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–roosakas/

  • Avatar
    Vasta Aliis 4. oktoober 2016 at 21:20

    Meile kuluks ära korralikud soojad talvesaapad 🙂 Poiss läheb novembrist lasteaeda ja kuna ilmad lähevad aina külmemaks siis talvesaabaste hooaeg ei ole kaugel 🙂

    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Tene 4. oktoober 2016 at 21:19

    Valiksin ka termo õueriided poistele 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 4. oktoober 2016 at 21:18

    Talvel kuluks mu 6kuusele ära küll
    http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-kombinesoon/

  • Avatar
    Vasta Kirsika 4. oktoober 2016 at 21:11

    Meie oleme suured meriinovilla fännid ning pisike Trevor oleks väga õnnelik ühe sooja meriinovillast dressipluusi üle 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-dressipluus–poistele/

  • Avatar
    Vasta Kady 4. oktoober 2016 at 21:11

    http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-bodi/ selle valiksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 4. oktoober 2016 at 21:09

    Meie pisiplikal on täpselt puudu üks samasugune komplekt (http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/) nagu Marile sai.

  • Avatar
    Vasta Katrin 4. oktoober 2016 at 21:08

    Sooviks oma peagi sündivale 3. tütrele siid-villa kombet. Vanemate õdede puhul ma neid veel katsetanud ei ole, hea meelega prooviks neid tooteid nüüd.

  • Avatar
    Vasta Marbrit 4. oktoober 2016 at 21:05

    See lilla komplekt on üliarmas ja kuluks väga ära ka 🙂 http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

  • Avatar
    Vasta Kadi 4. oktoober 2016 at 21:04

    Minu tibule kuluks ära http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Sirli 4. oktoober 2016 at 21:02

    villa-siidi body oleks minu valik 🙂

  • Avatar
    Vasta Nell 4. oktoober 2016 at 20:57

    Vot seesama õueriiete komplekt http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/ kulub meile väga ära. Sügisriided kipuvad juba õhukeseks jääma ja järgmisi riideid pole veel jõudnud valmis osta. Tahaks, et lapsel ikka soe ja mõnus ja mugav oleks.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 4. oktoober 2016 at 20:57

    Meile sobiks multifunktsionaalne magamiskott, kuna otsustasime, et beebit me teki alla ei pane vaid kasutame magamiskotti.

  • Avatar
    Vasta Ragne 4. oktoober 2016 at 20:57

    Sooviksin proovida samasugust roosat komplekti (k/s jope ja püksid).

  • Avatar
    Vasta Ents 4. oktoober 2016 at 20:54

    On vaja tüdrukute talvesaapaid, nende leidmine on mu suuuuuurim peavalu hetkel 🙂

  • Avatar
    Vasta Monica 4. oktoober 2016 at 20:52

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-roosa/

    Valiksin oma varsti sündivale beebile selle 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin J. 4. oktoober 2016 at 20:52

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/ see oleks praegu kõige hädavajalikum. Kuigi valik on suur ja pöris palju asju on mida sooviks. Raske on kui peab ainult 1 asja valima 😀

  • Avatar
    Vasta Monica 4. oktoober 2016 at 20:49

    http://www.joha.ee/epood/Puuvillane-kombinesoon–vali-varv/

    Valiksin oma varsti sündivale beebile selle 🙂

  • Avatar
    Vasta liia 4. oktoober 2016 at 20:49

    Kahju, et nad soodukat ei andnud. Kasvõi 10%.
    Olen täiega nende fänn ja tõesti on head tooted.
    NB! Selleks, et nende villa riiete head omadused säiliks, tuleb neid pesta õrna programmi ja villa pesu pesuvahendiga.

    Aga kui ime peaks juhtuma, siis ma tahaks väga võita oma pojale talveks ühte korralikku aluskombet. http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/

  • Avatar
    Vasta Saana 4. oktoober 2016 at 20:48

    Ma sooviks oma lapsele lasteaeda mõnusat sooja pesu: http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-pluus–hall/

  • Avatar
    Vasta Masa 4. oktoober 2016 at 20:46

    Üks mõnus soe kombekas on puudu talvevarustusest 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-kombinesoon/

  • Avatar
    Vasta Grete 4. oktoober 2016 at 20:46

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/
    See komplekt sobiks õelapsele suurepäraselt, sest talvel maal elades piisab vaid seda toas kandes ja kuna hakkab ka kohe kohe kõndima on mugav sellega ringi tatsata, ilma et peaks palju riideid lapsele selga panema.

  • Avatar
    Vasta Liisi 4. oktoober 2016 at 20:43

    Olengi viimastel päevadel meriinovillaste riiete peale mõelnud ja polnud veel Joha riiete peale sattunud. Aitäh Sulle!
    Sooviksin oma kolmesele merinovillast retuuse ja pluusi ning kindlasti midagi talvel sündivale beebile 🙂

  • Avatar
    Vasta Aigi 4. oktoober 2016 at 20:43

    Minu jaanuaris sündivale kolmandale lapsele kuluks üks siidi-villane komplekt marjaks ära, olen enda suurematele ostnud Joha tooteid ja ülirahule jäänud. Ainult pesamunal veel puudu ent ometi tema vajab seda kõige enam. Kes siis südatalvelnsiia ilma tahab tulla ilma korraliku etrevalmistuseta 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirx 4. oktoober 2016 at 20:42

    Nooremale tütrele oleks hädasti vaja http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-alussark–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Tiia 4. oktoober 2016 at 20:39

    Valiksin saabuvale beebile sellise armsa kombinesooni :

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. oktoober 2016 at 20:39

    Meie beebil on puudu soe pesu ja ideaalne oleks meriinovillane kombinesoon.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 4. oktoober 2016 at 20:33

    http://www.joha.ee/epood/Vill-bambus-pluus–vali-varv/
    Mina valiksin oma tütrele sellise pluusi. Kindlasti ka palavikuga hea kanda, kuna ei aja lapse keha märjaks.

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. oktoober 2016 at 20:32

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

    Minu tüdrukule oleks ka seda komplekti vaja. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairiin 4. oktoober 2016 at 20:31

    Minu lapsele sobiks hästi vill-siid kombinesoon.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. oktoober 2016 at 20:30

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

    Valin samuti termo õueriided poisile, kuna neid ei saa kunagi üleliia olla, nii koju kui ka lasteaeda, tahaks tõesti näha, millega tegu ja ei lapsel oleks alati soe 🙂

  • Avatar
    Vasta Tene 4. oktoober 2016 at 20:30

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/
    Delisa oleks väga tänulik?

  • Avatar
    Vasta Liis 4. oktoober 2016 at 20:27

    Valiksin pojale talvesaapad 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 4. oktoober 2016 at 20:20

    Olen just poisile talvesaabaste otsingul. http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Kädli 4. oktoober 2016 at 20:20

    Ma valiks sealt ka selle tuulekindla komplekti oma pojale ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 4. oktoober 2016 at 20:18

    Minu lapsele oleks kindlasti hädavajalikud meriinovillast püksid ja pluusi, kuna laps on väga tihti haige.

  • Avatar
    Vasta Egle 4. oktoober 2016 at 20:18

    Minu pojale oleks samuti hädasti vaja sellist mõnusat tuulekindlat komplekti õue millega Mari varsti rõõmsalt ringi lippama hakkab. Me sooviks poisi tooni. Tahtsin lingi ka panna, aga telefonis ei saanud hetkel millegipärast. Pole ka meil eelnevalt villa riietega kogemusi olnud ja rõõm oleks esimest korda nö. katsetada Joha riideid. Üks selline mõnu soe komplekt oleks meile suureks abiks, sest üks järelturult oetatud k/s komplekt on põhimõtteliselt kukekas ja see oleks super vajalik võit! Ema on rõõmus kui laps on rõõmus ja laps on kindlasti rõõmus, kui keha soojas. 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 4. oktoober 2016 at 20:17

    Meriinovillast paks kombinesoon kuluks minu poisile väga ära.

  • Avatar
    Vasta kristiina 4. oktoober 2016 at 20:14

    Minu poiss oleks üliõnnelik selle komplekto üle http://www.joha.ee/epood/termo-oueriided-poistele/

  • Avatar
    Vasta Endla 4. oktoober 2016 at 20:13

    Väike piiga ootab talvesaapaid.

  • Avatar
    Vasta Tuuli 4. oktoober 2016 at 20:12

    Hirmus tore oleks termo õueriiete komplekt nooremale tütrele.

  • Avatar
    Vasta Madli 4. oktoober 2016 at 20:11

    Mina sooviks väga villa-siidi alusbodi: http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-bodi–sinine/

    See oleks lasteaias ideaalne!

  • Avatar
    Vasta elli 4. oktoober 2016 at 20:11

    Nüüd on küll see koht, kus see postitus kukkus viljakasse pinnasesse. Vaatasin seal lehel põhjalikult ringi ja unistan, mida kõike tellida võiks. Esimene asi, mis igati ära kuluks, oleks lambavillaga talvesaapad:
    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Anneli 4. oktoober 2016 at 20:09

    Meriinovillane kombinesoon või termo kompl 🙂

  • Avatar
    Vasta Heli 4. oktoober 2016 at 20:08

    Termoriideid oleks hädasti vaja, plaanisin homme minna poode tuustima, sest tõesti on lapsel hetkel nende k/s riietega jahe ja talveriideid ei tahaks kohe kuidagi kapist välja otsida. Või teine variant oleks sokid, kuna jalad iga talv tal külmad olnud. Tüdruk samasugune kùlmavares nagu emmegi 😉

  • Avatar
    Vasta Pille 4. oktoober 2016 at 20:07

    Sellise tuumatalvega poleks midagi paremat, kui sooojadmõnusad riided lastele ?

  • Avatar
    Vasta KTY 4. oktoober 2016 at 20:07

    Termo õueriided

  • Avatar
    Vasta Mariliis 4. oktoober 2016 at 20:06

    Minu pisikesele preilile kuluks väga ära vill-siid kombe, sinna otsa emme kootud villased sokid ja nii võiks lapsel mõnusalt soe olla!

  • Avatar
    Vasta K. 4. oktoober 2016 at 20:05

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

    Ehk õnn naeratab lõpuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 4. oktoober 2016 at 20:05

    Minu Timo oleks kindlasti väga õnnelik, kui tal oleks selline termo õueriiete komplekt. ? Ja mina oleksin veel õnnelikum ☺

  • Avatar
    Vasta Mariliis 4. oktoober 2016 at 20:04

    Väga nunnud riided,kindlasti ülisoojad.Enda lapsele valiks termo õueriided.

  • Avatar
    Vasta Liis 4. oktoober 2016 at 20:03

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/
    See oleks Ollile ju idekas 🙂

  • Avatar
    Vasta K6rsik 4. oktoober 2016 at 20:03

    Termo õueriided kuluksid marjaks, kuna neiu hakkas just käima ja selline vahepealne komplekt ongi puudu. Ühes tükis kombe ei anna piisavalt liikumist ja pigem on takistav element 🙂 Joha asjad on väga head!

  • Avatar
    Vasta Greete 4. oktoober 2016 at 20:01

    Olen ammu juba tahtnud miskit Joha lehelt. Äkki loosiõnn naeratab 🙂 kõik kiidavad neid asju.
    Meie oleksime väga õnnelikud termo õueriiete üle 🙂
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta Kärt 4. oktoober 2016 at 20:00

    Seda juttu lugedes tunnen, et pean oma lapsele mõne villa-siidi body soetama, kuna ta higistab pidevalt kuigi ei ole üleriietatud vms ja talvel peaks kindlasti naha võimalikult kuivana hoidma. lisaks oli seal palju muud põnevat. Leidsin tänu sulle jälle miskit vajaliku ja kusjuures ma otsisin just mingit looduslikust villast kombinesooni oma pojakesele talveks. Selline nt kuluks ära küll http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-kombinesoon–kahe-lukuga/
    Siiani pole mul veel loosiõnne olnud aga jãtkuvalt loodan, et äkki näkkab poja nimel 😉

  • Avatar
    Vasta kats3 4. oktoober 2016 at 20:00

    Meie pojalegi kuluks ära õuekomplekt, neid läheb alati vaja, kuna laps suudab neid rohkem määrida kui mina pesta 🙂
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta Agnes 4. oktoober 2016 at 20:00

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

    See komplekt oleks super võit. Ehk veab! 🙂

  • Avatar
    Vasta getter 4. oktoober 2016 at 19:58

    Ma just lugesin ka Beriti postitust ja sukeldusin Joha kodulehele ja hakkasin nende valikuga tutvuma, et oma imikule ka midagi välja valida. Nii, et see loos praegu tuli küll õigel ajal ja lapsele sooviks villa-siidi kombinesooni?

  • Avatar
    Vasta Els 4. oktoober 2016 at 19:57

    Minu lapse riidekapis ongi vaid Joha asjad. Neid ei saa kunagi liiga palju ning kindlasti leiaksin midagi!

  • Avatar
    Vasta Silvia 4. oktoober 2016 at 19:55

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/ kuluksid just marjaks ära. Külmad ilmad tulekul. Meil veel soojad riided varumata.

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. oktoober 2016 at 19:54

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/
    minu printsessile oleks ideaalne külmaks ajaks just see ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 4. oktoober 2016 at 19:52

    Termoriided sobiksid meie poisi kevad-sügisesse garderoobi ideaalselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. oktoober 2016 at 19:50

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/
    Minu külmavaresest aastasele ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Sass 4. oktoober 2016 at 19:49

    Oma sündivatele kaksikutele koju toomiseks ja talvest nautimiseks, pehmest meriinovillast paks kombinesoon – roosa ja sinine, suuruses 60, ikka väikse varuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Meelika 4. oktoober 2016 at 19:47

    Meile oleks ka hädasti sellist termo õueriiete komplekti vaja- samasugune nagu see, millega Mari varsti ringi jookseb! ?

  • Avatar
    Vasta Natalia 4. oktoober 2016 at 19:47

    Tütrele oleks vaja siidi villa alussärki 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 4. oktoober 2016 at 19:45

    Meie preili oleks väga õnnelik selle siidi-villa kombe üle, mida oleks hea talvekombeka alla panna – http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Anett 4. oktoober 2016 at 19:45

    http://www.joha.ee/epood/Paksud-labakindad–vali-varv/ neid tumedaid kindaid soovin:) suurus 0-2

  • Avatar
    Vasta Piret 4. oktoober 2016 at 19:45

    Meie piigale kuluks talvesaapad ära. Ilmselgelt Eesti kliimasse hästi sobivad. http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

  • Avatar
    Vasta Carmen 4. oktoober 2016 at 19:44

    Termo õueriided on rüblikule vajalikud!

  • Avatar
    Vasta Reelika 4. oktoober 2016 at 19:42

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

    Neiule. Ehk õnnestub midagi ka võita:)

  • Avatar
    Vasta J. 4. oktoober 2016 at 19:41

    Ossa see on küll hea kingiloos ju! Kuna täna oli hommikul 3 kraadi siis koju jõudes hakkasin talveriided üle vaatama. Selgus, et lapsel on puudu talvesaapad ja just need ma talle võidu korral ka valiksin 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta J. 4. oktoober 2016 at 19:41

    Ossa see on küll hea kingiloos! Kuna täna oli hommikul 3 kraadi siis koju jõudes hakkasin talveriided üle vaatama. Selgus, et lapsel on puudu talvesaapad ja just need ma talle võidu korral ka valiksin 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Grets 4. oktoober 2016 at 19:40

    Minu beebil täpselt puudu üks villa-siidi kombekas 🙂

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Siret 4. oktoober 2016 at 19:38

    Mmm..mõnus.. siidivilla aluspesu on hädavajalik… poja talveks soojalt riidesse…❄❄⛄⛄

  • Avatar
    Vasta Lilith 4. oktoober 2016 at 19:37

    Ma loodan, et endale võib ka valida, sest lapsi mul veel pole :D. Ma võtaksin siis selle: http://www.joha.ee/epood/Pikkade-varrukatega-pluus–100–puuvill/

  • Avatar
    Vasta ZiL 4. oktoober 2016 at 19:36

    Vill ja meriino on ka meie perest kaarega mööda läinud. Pole ühtki asja kunagi olnud. Loosiga sooviksin oma piigale aluskombet, mida saaks siis kanda kombekate all, nii praegu, kui ka talvel. Äkki pöörame pärast terve perega villaseks, kui laps soe ja rõõmus ning asi toimib 🙂

  • Avatar
    Vasta terje 4. oktoober 2016 at 19:36

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/ 104 cm

    Ehk Joppab ja ma ükskord lõpuks võidan ka midagi oma lapsele ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. oktoober 2016 at 19:35

    Minu poisil on talveks just need talvesaapad puudu http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/ ?

  • Avatar
    Vasta Pille Piiroja 4. oktoober 2016 at 19:33

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/
    Sellised riided kuluksid ära kûll ?

  • Avatar
    Vasta Greete 4. oktoober 2016 at 19:32

    Ma olen ammu mõelnud et tahaks ka sealt Joha lehelt miskit. Kõik kiidavad. Meie oleksime üliõnnelikud ühe termo õuekomplekti üle 🙂
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta Elis 4. oktoober 2016 at 19:29

    Ka mina sooviksin termo õueriiete komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Heelika 4. oktoober 2016 at 19:29

    Üks meriino komplekt on meie piiga sügistalvisest garderoobist puudu:
    http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-bodi–roosa/
    +
    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillased-retuusid–roosa-triibulised/

  • Avatar
    Vasta mariss 4. oktoober 2016 at 19:27

    Roosa merinovillane pluus ja retuusid oleksid kindlasti hea valik pliksile ?

  • Avatar
    Vasta Annika 4. oktoober 2016 at 19:22

    Meil on talveks vaja aluskombekat, mis oleks soe ja pehme.
    Joha lehelt tundub ideaalne pehmest villast paks kombinesoon.

  • Avatar
    Vasta Mari 4. oktoober 2016 at 19:21

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillased-retuusid–sinine/ Minu valiks pojale retuusid. Olen Joha suur fänn.Pisemal pojal palju Joha asju ja mis on super siis nt 68 retuusid l2hevad siiani jalga,poja ise 77 cm hetkel.Joha asjad on mõnusalt venivad.Soovitan soojalt retuuse ja bodysid.Minujaoks on asja üsna kallid ja suuremale pojale pole saanudki nüüd väga soetada neid asju.Retuusid oleksid super pükste alla panna.Ja noo endale tahaks ju kaa kunagi soetada midagi siidivillast:D

  • Avatar
    Vasta Anne 4. oktoober 2016 at 19:21

    Väga õige ajastus, just olen siin sügis/talviste õueriiete uuringuid tegemas… selline termo komplekt oleks mu pojale ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Marianne 4. oktoober 2016 at 19:20

    Mina pöörasin ka pärast sama blogi lugemist villausku ja väga meeldivad Joha tooted. Talvel oleks selline kombe eriti mõnus: http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–hall/

  • Avatar
    Vasta Kais 4. oktoober 2016 at 19:18

    Meriino body. Villapai sõps juba ammu ja oligi plaanis emade palgapäeval tellimus teha külmaks hooajaks. Mis puutub riietesse siis ma olen täielik materjalipervert. Parem vähe aga head!

  • Avatar
    Vasta Bella 4. oktoober 2016 at 19:18

    Mulle jäi silma see pehme meriinovillast helesinine kombenisoon: http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/
    Kuna minu tita sünnib alles varakevadel, siis oleks hea teda just sellisesse riietusse panna, et saaks kindel olla, et ka soe on. Märts on täpselt selline salakaval aeg, kus külm võib veel igalt poolt läbi pugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 4. oktoober 2016 at 19:17

    Term õueriided kuna piiga on hästi elav ja jookseb õues ringi nagu turaselljänes.Olen ammu vaadanud merinovillaseid riideid aga pole veel ostnud.Väike kartus,et äkki ajab sügelema kuna villa ei talu.

  • Avatar
    Vasta D. 4. oktoober 2016 at 19:15

    Väga äge loos võtan seekord osa 🙂 Soojad saapad 🙂 http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Karin 4. oktoober 2016 at 19:14

    Mina sooviksin väga võita talvesaapaid oma armsale 2a9k vanusele pojale. Talvesaapad ongi veel puudu Ja oleksime võidu puhul väga rõõmsad. Oleksid lapsel mõnusad soojad saapad õues mängimiseks Ja jalutamiseks :)http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Averiin 4. oktoober 2016 at 19:11

    Ma sooviksin samasugust komplekti Termo õueriideid nagu Mari sai. Minu piiga on ka paras rüblik ning sellist asja nagu rahulik käimine tema jaoks ei eksisteeri, mis on normaalne ka kuna ta on 2
    😀 seega veedab tema aega õues joostes ja mina talle järgi joostes või lasteaias ringi hullates.

  • Avatar
    Vasta Eneli Eensoo 4. oktoober 2016 at 19:10

    Ooo meile meeldiks see tõsiselt sooja väljanägemisega müts.

    http://www.joha.ee/epood/Pehme-meriinovillane-tuuletokkega-talvemuts/

  • Avatar
    Vasta Mannu 4. oktoober 2016 at 19:09

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/ Selline roosa kombe oleks tore 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. oktoober 2016 at 19:08

    http://www.joha.ee/epood/Kombinesoon-2in1-foot–vali-varv/ Oleks just vaja sooja alus komenesiooni vaja ja leidsin sealt hea lukuga varjandi ka.

  • Avatar
    Vasta Maiks 4. oktoober 2016 at 19:08

    Väga mõnusad asjad!Tänast ilma ja külma tuult vaadates juba kohe ka väga vajalikud lastele.Omal pisikest pole aga õelapsele panin tellimisse kohe sooja, tuuletõkkega talvemütsi ,et pisike Ruudi meil ei külmetaks 🙂 Tänan !Veel loosiõnnele lootes valisin välja selle kombinesooni,et tal veel soojem oleks:) ❄?
    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/

  • Avatar
    Vasta Kristiina 4. oktoober 2016 at 19:07

    Meie poisipõnn oleks õnnelik vannirätiku üle. Jääme õnnele lootma 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 4. oktoober 2016 at 19:05

    Mikk-Line Termo õueriided kuluksid marjaks ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. oktoober 2016 at 19:01

    Valik on nii suur ja hea. Valiksin sama komplekti tüdrukule välja mängimiseks nagu sina Marile valisid. Tõesti on jube raske selliste ilmadega lapsi riidesse panna. Hommikul lähevad aeda on a la 2 kraadi ja lõuna ajal järele minnes 15 kraadi. See tuul on ka viimasel ajal nii tugev ja külm, ei tahagi välja mängima minna.

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

  • Avatar
    Vasta Kirsika 4. oktoober 2016 at 19:01

    Termo talvekomplekt tüdrukule.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. oktoober 2016 at 18:59

    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

    Ühed head talvesaapad on puudu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 4. oktoober 2016 at 18:59

    Mina valiksin oma põnnile http://www.joha.ee/epood/Vill-bambus-pluus–vali-varv/ 🙂

  • Avatar
    Vasta M 4. oktoober 2016 at 18:59

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-roosa/ – see kombe kuluks küll pisitütrekesele ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 4. oktoober 2016 at 18:58

    Esimese villase komplekti kudus lapse vanavanaema meile sügiseks, sellise hullult armsa rohelise ja seentega. Nüüd on poiss juba suurem ja selliseid villaseid asju ei taha üldse. Talv ees ja nüüd saab juba ise lumes möllata. Selline dressikas oleks super meie marakratile kombealla. ☺
    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-dressipluus–poistele/

  • Avatar
    Vasta Ingrid 4. oktoober 2016 at 18:58

    Minu lapsele kuluksid termo õueriided marjaks ära. Jään loosiõnnele lootma! 🙂

  • Avatar
    Vasta Andrea 4. oktoober 2016 at 18:54

    http://www.joha.ee/epood/Hommikumantel–vali-varv/

    Selline hommikumantel oleks ideaalne lapsele, isegi kasvuruumi jääks. Eriti hea on see praegusel ajal jahedatel hommikutel lapsel selga tõmmata. Ja muidugi saaks selle üle rõõmu tunda ka teine pisike, kes hetkel veel kõhus kasvamas. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. oktoober 2016 at 18:54

    Selline nummipummi kombinesoone on puudu 🙂

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-roosa/

  • Avatar
    Vasta Karin 4. oktoober 2016 at 18:53

    Oleks väga suur soov võita oma armsale 2a9k pojale mõnusad soojad talvesaapad, et tal talvel jalad ei külmetaks Ja saaks mõnusalt õues aega veeta. Meil talvesaapaid veel ei ole 🙁 http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

  • Avatar
    Vasta Eg 4. oktoober 2016 at 18:52

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-kombinesoon–kahe-lukuga/ see oleks ideaalne tulevaks talveks. Hetkel ongi vaid talveriided lapsel puudu ja kahjuks rahakott ei luba see talv uusi riideid osta lapsele.

  • Avatar
    Vasta Annika 4. oktoober 2016 at 18:51

    Minu lapsel on just üks vill-bambusest pluus puudu?

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. oktoober 2016 at 18:50

    http://www.joha.ee/epood/Meriinovill-pluus–hall/

    Kombeka alla ikka mõnus soe pesu…

  • Avatar
    Vasta Laura 4. oktoober 2016 at 18:49

    Papusid oleks tibule vaja – http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paksud-papud–vali-varv/

  • Avatar
    Vasta Gerli 4. oktoober 2016 at 18:47

    Villa-siidi hipstereid tahaks 🙂 http://www.joha.ee/epood/Hipsterid-vill-siid/

    Mina olen suur meriinovillaste riiete austaja. Nad on lisaks päris pika kasutusajaga kuna alguses saab käised ja sääred edukalt üles keerata 🙂

    Minu laps käib talvel didriksonsi kombekaga (mis väga paks ei ole) ja päris külmadega ( miinus 15 kuni 20 kraadi) läheb alla meriinovillane maika, meriinovillane pikk komplekt ja peale kas fliis või villane kampsun ning lapsel on õues mõnusalt soe 🙂

    Muidugi leiavad kasutust need riided ka muul ajal. Aastaringselt. Suvel jahedate ilmadega maal ööbides on nad ka pidžaama asemel kasutuses.

    Nüüd tuli lisaks pikk jutt ka aga lihtsalt nii head riided on 🙂

    Need termoriided tunduvad ka nii põnevad. Kui Mari neid juba kasutanud on, siis ehk teed väikse ülevaate? 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 4. oktoober 2016 at 18:46

    Ma arvanm et minu beebil oleks tarvis paksu meriinovillast sooja pesu, sest mul pole raha et seda ise osta ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 4. oktoober 2016 at 18:46

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/
    Oleks hea, kui poisil oleksid termo õueriided lasteaias olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta kelly 4. oktoober 2016 at 18:44

    Merinoovillane komps beebile kuluks ära,esimene talv tulemas

  • Avatar
    Vasta Monika 4. oktoober 2016 at 18:44

    Minu lastele kuluksid ära meriinovillased aluskombed.

  • Avatar
    Vasta Helen 4. oktoober 2016 at 18:43

    Me oleme Joha lehele varemgi kiiganud teha ja see on silma jäänud: http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/ (sinine, 80cm).

  • Avatar
    Vasta Silja 4. oktoober 2016 at 18:41

    Vill-siid kombinesoon täitsa puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 4. oktoober 2016 at 18:40

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

    Neiule oleks see super!

  • Avatar
    Vasta siky 4. oktoober 2016 at 18:39

    Veebruaris sündivaöe neiule kuluks üks villa-siidi kombe
    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/
    No nii nunnu asi 🙂

  • Avatar
    Vasta K 4. oktoober 2016 at 18:39

    meil oleks väga õueriideid vaja, seepärast valiks termo õueriided tüdrukule

  • Avatar
    Vasta Carolin 4. oktoober 2016 at 18:39

    Sooviks väga pisipojale sooja meriinovillast triibulist hõlmikbody,tuleks väga kasuks pakasega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammu 4. oktoober 2016 at 18:39

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/ See komplekt tundub tõesti praegu ideaalne 🙂 Õnneks on seal ka suuremaid suuruseid, sest mu printsess juba 4a ja sobiks s 110 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. oktoober 2016 at 18:38

    Minu tirtsule oleks vaja sooja pesu kombe alla. Pole enne loosiõnne olnud ja praegune loos kuluks väga marjaks ära. Hoian pöidlad pihus 🙂

    Kniksu ka
    Kaisa

  • Avatar
    Vasta eliko e. 4. oktoober 2016 at 18:38

    http://www.joha.ee/epood/Pidzaama-poistele/

  • Avatar
    Vasta Kris 4. oktoober 2016 at 18:37

    Minu mugul naudiks kindlasti sellist sooja pesu:) : http://www.joha.ee/epood/Meriinovillane-kombinesoon–2in1-foot-helesinine/

  • Avatar
    Vasta Marianne 4. oktoober 2016 at 18:37

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/
    Ma olen juba aastaid villa-usku, aga enamasti raatsin ainult järelturult osta lastele, sest nad kasvavad niii kiiresti. Ilus ja uus kombekas oleks pisipojale mõnus kink.

  • Avatar
    Vasta Mariella 4. oktoober 2016 at 18:35

    Pehmest Meriinovillast kindad või orgaaniline puuvill püksid tüdrukule.Oleksid pisikesele väga vajalikud!

  • Avatar
    Vasta Teele 4. oktoober 2016 at 18:35

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/
    Mia läheb varsti lasteaeda ja see komplekt oleks ideaalne praeguste ilmadega. Lasteaia riiete kulub päris palju raha,siis oleks just see hea võit.

  • Avatar
    Vasta Ra2014 4. oktoober 2016 at 18:34

    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

    Sooviksin neid enda tütrele.
    Üksikemana on väga raske selliseid soojasid ja korralikke talvejalanõusid enda lapsele osta. Soovin väga, et loosiõnn naeratab mulle 🙂 On laps õnnelik uute jalanõude üle ning talvel on ka jalad soojas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina :) 4. oktoober 2016 at 18:34

    http://www.joha.ee/epood/Vill-bambus-kombinesoon–vali-varv/

    Hea sünnipäeva kink oleks mu 3 aastasele saavale pojale! 🙂

    Pöidlad pihus!
    Mallu, sinu Maril ja Lempsil ikka veab 🙂 😀

  • Avatar
    Vasta H. 4. oktoober 2016 at 18:34

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/ täpselt selline komplekt on puudu?

  • Avatar
    Vasta Annike 4. oktoober 2016 at 18:33

    Pole veel enne mitte kunagi ühtegi Su postitust kommenteerinud, kuigi loen neid kõiki ja olen suur fänn. Aga joha asjadest oleks meil väga-väga vaja sellist http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/ paksemat kombet, sest tellisin lapsele talveks päris kalli kombeka ja kahjuks tuli välja, et see üsna õhuke ja nüüd olengi täitsa hädas, sest uut väga lubada ei saa praegu 🙁 aga kui selle joha kombe alla saab panna, siis oleks minu süda rahul ja lapsel ikka hea soe olla?

  • Avatar
    Vasta Reelika 4. oktoober 2016 at 18:33

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

    Neiul:)

  • Avatar
    Vasta Netz 4. oktoober 2016 at 18:33

    Termo talveriided poisile oleks väga mõnus,sest tulemas esimene talv,kus poiss juba väljaspool vankrit ringi saab möllata 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 4. oktoober 2016 at 18:32

    Just eile vaatasin nende kodulehel ringi ning mõtlesin, et poisile oleks väga väga vaja sellist termo õueriiete komplekti 🙂 http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta Reelika 4. oktoober 2016 at 18:32

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

    See sobiks mu neiule:)

  • Avatar
    Vasta Teele 4. oktoober 2016 at 18:32

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/
    Mia läheb varsti lasteaeda ja see komplekt oleks ideaalne praeguste ilmadega. Kuna lasteaia riietele kulub päris palju raha, siis oleks just see hea võit.?

  • Avatar
    Vasta Annela 4. oktoober 2016 at 18:32

    Meie armsale piigale sobiks ka ühed õueriided ära. 🙂 Alondrale väga meeldib õues joosta ja mängida.
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

  • Avatar
    Vasta Liisi 4. oktoober 2016 at 18:31

    lapse eelmine meriinovillast kombekas, mida ta sai 2 talve kanda on nüüd lootusetult väike ja seda oleks küll uut vaja…. http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/ ideaalne panna k-s kombe alla ja ka talvekombe alla kui väljas on ikka väga väga külm.

  • Avatar
    Vasta Maris B 4. oktoober 2016 at 18:31

    Ohh! Mõnus loos!
    Minu poja Maik´i garderoobi oleks yhed õueriided vaja juurde leiutada. Talle hirmsasti meeldib palju väljas käia ning hirmuga vaatan ta praeguseid, et kasvab välja juba.
    Niisiis, palun võidu korral Maikile 128 suurus termo õueriided poisile :
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

    Kõike head! 😉

  • Avatar
    Vasta Reelika 4. oktoober 2016 at 18:31

    Sellist sooviksin neiule:)

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

  • Avatar
    Vasta Kady 4. oktoober 2016 at 18:31

    Vot see oleks väga valjalik mu tibule: http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-bodi/

  • Avatar
    Vasta Annam 4. oktoober 2016 at 18:30

    Ma vist võtaksin meriinovillase body või retuusid. ilmselt body ikkagi 😀 on selg mõnusalt soe

  • Avatar
    Vasta Anneli Kuusk 4. oktoober 2016 at 18:29

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

    Oleks tore võita see kombinesoon, hea k/s kombele ja talve omale alla panna jms.

  • Avatar
    Vasta Birgit 4. oktoober 2016 at 18:29

    Meie jõulubeebi (TA 23.dets) vajaks hädasti seda kombinesooni : http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/ 🙂

  • Avatar
    Vasta Kessbel 4. oktoober 2016 at 18:29

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon/
    Üks selline kombe on mu aastasel kutil täpselt puudu 😛

  • Avatar
    Vasta Kadi 4. oktoober 2016 at 18:28

    Lapsed mul külmavaresed pole, aga mees on, seega valiks mehele sooja pesu 😀 http://www.joha.ee/epood/Pesu-puksid–100–meriinovill/

  • Avatar
    Vasta Liis 4. oktoober 2016 at 18:28

    Minu nov sündivale pojale sobiks ja kuluks väga ära aelline soe kombekas
    http://www.joha.ee/epood/Mikk-Line-pehme-vill-kombinesoon–hall/
    Et tal oleks ka emme kõhust väljaspool mõnusalt soe olla ?

  • Avatar
    Vasta A 4. oktoober 2016 at 18:28

    Juba oleks vist vaja talvesaapaid: http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 4. oktoober 2016 at 18:27

    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-tudrukutele/

  • Avatar
    Vasta Eveli 4. oktoober 2016 at 18:26

    http://www.joha.ee/epood/Villa-pesugeel-500-ml/ Ma sooviks heameelega seda pesugeeli, kuna nii palju neid villariided pekki keeranud, kui pesupulbriga olen kogematta pessu pannud. Tulevad vàiksed augukesed sisse, vôi lihtsalt láhevad nn vormist àra. Seda geeli prooviks heameelega àra. Villariided on super asjad.

  • Avatar
    Vasta Piret 4. oktoober 2016 at 18:26

    Mulle meeldib selline body 🙂 http://www.joha.ee/epood/Puuvillane-pehme-bodi/

  • Avatar
    Vasta A 4. oktoober 2016 at 18:25

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-kombinesoon–kahe-lukuga/

    Teadavärk, et ma kannan oktoobri asemel sada nädalat üle ehk sünnitan raudselt keset külma pakast, siis see villane kombekas kuluks meie poisile ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta M 4. oktoober 2016 at 18:25

    http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-kombinesoon/
    Rääkisin täna emaga tite riietest ja jäin mõtlema, et mul on küll palju riideid varutud peatselt sündivale titale aga mul pole ühtegi sooja riiet mida talle kombe alla panna, talv tulekul ju. See villa- siidi kombinensoon oleks nii ideaalne kombe alla 🙂

  • Avatar
    Vasta S-R 4. oktoober 2016 at 18:25

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/
    Imeline komplekt mu pisikesele 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 4. oktoober 2016 at 18:24

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/

    Antud kombe oleks novembris sündivale sipsikule igati vajalik 🙂

  • Avatar
    Vasta Elin Leitu 4. oktoober 2016 at 18:24

    Sooviks ka oma varsti tulevale beebsule midagi sooja ja mõnusat. Just see roosamannaline sobiks väga hästi. Loodan,et kunagi ka õnn mulle naeratab.

  • Avatar
    Vasta Saarekas 4. oktoober 2016 at 18:24

    Minu lapsele oleks vaja talveks kombeka alla paksemat meriinovillast kombekat 🙂
    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/
    Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Mari 4. oktoober 2016 at 18:24

    Ütleme nii et… mul nüüd mõnda aega lehitsemist sel lehel. Õnneks poiss lötserdab süüa, seega aega on. Aga kui loosimisest rääkida, siis valin:
    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-POISTELe/

  • Avatar
    Vasta evelin s 4. oktoober 2016 at 18:24

    Sooviks meriinovillast roosat kombekat suurus 90..plika koguaeg hädas,et talvel palav…ehk see reguleerib asja 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 4. oktoober 2016 at 18:24

    Tead sellest villatoodete kasulikkusest räägitakse igalpool ja ma olen üritanud leida seda head kombinesooni, aga näed siiani ei olnud leidnud. Jumal tänatud, et sa olemas oled :D, Beriti blogis läks kuidagi see mul mööda ja ei märganud või lugesin liiga kiiruga ja ei süvenenud. Nüüüd siis leidsin, meie veel sündimata beebile on hädasti vaja just vill-siid kombinesooni (http://www.joha.ee/epood/Vill-siid-kombinesoon–beebidele/) suuruses 60, et selle häid omadusi veidi kauem nautida ja talvebeebil vankris mõnus soe oleks niikaua, kui emme beebikilosid maha kärutada plaanib :).

  • Avatar
    Vasta Boffin 4. oktoober 2016 at 18:23

    Joha lehel on väga palju asju mida tahaks ja mida oleks vaja. Kõige tähtsam, mida olen juba kaua-kaua jälginud ja mida kindlasti ostan, kui kunagi raha saan, on meriinovillased soe aluspesu (pikkade käistega t-särk ja retuusid).

    Ja siis kui ma kunagi rikas olen, siis ma ostan ka mütsi ja kindad ja sokid ja kombed ja kõik KÕIK mis võimalik sealt. Sõbranna lapsel on rohkesti joha asju olnud ja need on tõesti mõnusad.

    Loodan loosiõnnele!

  • Avatar
    Vasta E 4. oktoober 2016 at 18:23

    http://www.joha.ee/epood/vill-siid-kombinesoon–vali-varv/
    selline kombe hakkas väha meeldima ja usun et oleks väga mõnus veebruaris sündivale beebile 🙂

  • Avatar
    Vasta Annu 4. oktoober 2016 at 18:23

    Soe bodi kuluks pojale küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta ANNI AKSBERG 4. oktoober 2016 at 18:22

    http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/ meie pere valik oleks selline , kahjuks külmad ilmad väljas on meie vaenlased 🙁 oleme 2 päeva toas olnud , kuna puudub soe kombe ja jäin hiljapeale pisikese kombe ostmisega siis hetkel me ei saa õue minna , oleks supper tore võita ja Sügisele rõõmsamalt vastu tulla ning miks mitte pisikese Mariga mängima 🙂 põidlad ja varbad ristis , ehku loosiõnn naeratab mu maragratile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 4. oktoober 2016 at 18:21

    http://www.joha.ee/epood/Triibuline-meriinovill-holmikbodi–vali-varv/

    Selline body kuluks meie novembri lõpus sündivale põnnile väga ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 4. oktoober 2016 at 18:20

    http://www.joha.ee/epood/Paks-meriinovillane-dressipluus/

    Paistab imeliselt soe ja mõnus. Just selline mõnna dressikas meil garderoobist puudu ongi.. just selliste kõledate külmade saabudes.

  • Avatar
    Vasta Liis M. 4. oktoober 2016 at 18:20

    Seesama õuekomplekt kuluks ka ühele kolmseseks saavale plikale ära 🙂 http://www.joha.ee/epood/TERMO-OUERIIDED-TUDRUKUTELE/

  • Avatar
    Vasta Laura 4. oktoober 2016 at 18:19

    http://www.joha.ee/epood/Talvesaapad-poistele/

    Minu pojale on selle aasta talv essimene, siis meeldiksmeile väga sellised talvesaapad. Esimene talv möödub nende saabastega mängurohkelt :).

  • Avatar
    Vasta Marit 4. oktoober 2016 at 18:19

    Mu kaheaastasele põngerjale kuluks ka üks termo õuekomplekt ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 4. oktoober 2016 at 18:19

    http://www.joha.ee/epood/Vill-bambus-lukuga-kombinesoon–sinine-triibuline/

    Sooviksin seda oma pojale,suuruses 70cm , reedel 7 saab 3 kuu vanuseks oleks hea kingitus tema sünnipäevaks 🙂

  • Avatar
    Vasta anukasss 4. oktoober 2016 at 18:16

    http://www.joha.ee/epood/Vill-bambus-kombinesoon–roosa/ no see oleks ju kena küll Annile :D, ainult et suurus 70 :(. Muidu see on ka päris ilus kombe, mis sa oma beebile valisid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessica 4. oktoober 2016 at 18:15

    http://www.joha.ee/epood/Pehmest-meriinovillast-paks-kombinesoon–vali-varv/

    Kuna minu idee on see aasta hakkama saada softshell kombe+aluskombe, siis see meriinovillast kombe oleks lihtsalt ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Elona 4. oktoober 2016 at 18:14

    http://www.joha.ee/epood/Paksem-meriinovillane-kombinesoon/

    Selline asi kuluks talvebeebile ära 🙂