Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

arvustus: Philips Sonicare DiamondClean RoseGold

5. oktoober 2016

Suvel rääkisin ma teile oma uuest Megasonex hambaharjast, aga nüüd on aeg sealmaal, et tuleb ta troonilt tõugata ja näidata midagi, mis minu meelest veelgi parem on. Ma muuseas just lugesin Marileenu blogi kommentaariumist, et jube ebausutav on see, et iga kord kui ma uue asja saan, siis on see parem kui eelmine, aga noh… Mis ma teha saan, kui mõni kord tõesti niimoodi on. Pealegi on minu meelest ainult hea, kui ma teie eest selle testimise ära teen, sest nüüd saate teie ka teada, et Megasonex on küll hea hambahari, aga vot mulle isiklikult meeldib mu uus Philips Sonicare DiamondClean rohkem. Miks? Vot sellest ma täna siin postituses teile räägingi.

DSC_8905

Esiteks kui ma võrdlen nende kahe välimust, siis Philips Sonicare on täpselt selline ilus ja glamuurne hambahari, mida uhkusega vannitoas hoida. Disainile on tõesti väga palju rõhku pandud ja tulemus on äärmiselt stiilne ja naiselik. Ma ei hakka rääkimagi kõikidest disainielementidest – näiteks nagu see klaasist laadija. Kui ma aru sain, et asetades hambaharja lihtsalt klaasi, see ennast laadima hakkab, pidin ma ümber kukkuma. Jumala eest! Me elame ikka tõesti tehnikaajastul! Lisaks tuli komplektiga kaasa ka heleroosa hambaharjakarp, mis on sama moodi laadimiseks mõeldud, aga sedapuhku siis näiteks reisidel.

DSC_8909

Hambaharja kätte saades olin ma nii elevil, et pidin kohe hambaid pesema minema. Kuna ma jõudsin aga enne instagrammis hõisata ja pilti jagada, sain lugeja käest hea soovituse alguses sensitive programmi peale panna, sest esialgu võib tavaline surin natukene liig olla. See oli VÄGA hea soovitus, tõesõna! Esiti oli ka sensitive programmiga pesta nii hirmus naljakas, isegi silmamunad surisesid natukene peas. Veel üks hea nipp lugejalt – pane hari tööle alles siis, hambapastaga hari sul juba suus on. Vastasel juhul pritsib vett ja pastat igas ilmakaares. Tõepoolest, nii ta sindrinahk teeb, kui teda suus lõksus ei hoia.

DSC_8939

Mida ma pelgasin on see, et hari on mu igemete jaoks liiga tugev. Õnneks on isegi komplektiga kaasa tulnud medium hari täiesti paras ja täitsa imelikul kombel on mu igemed kohe hulka tervemad. Seda kõike vaid nädalaajase kasutamise jooksul! Kõlab nagu mingi hale reklaam, aga hoolimata sellest, et ma kõlan nüüd superrõvedalt, siis raseduse mõjul olen ma viimased kuud pesnud oma hambaid supersoft laste hambaharjaga ja isegi sellega iga kord verd süljanud, nagu selles vastikus reklaamis. Ja nüüd… nüüd enam ei sülga. Ma ei tea, kuidas see võimalik on, aga näed, minul päriselt nii juhtus. Ehk on asi selles, et Philips Sonicare’iga ei pea ma hambaid hõõruma, vaid lihtsalt seda harja vaikselt üle hammaste libistama. Kuigi puhastab “jõuliselt”, siis füüsiliselt on see mu igemetele väga õrn. Ja ma ei kasutanud isegi seda gum care programmi, vaid lihtsalt sensitive’i. Viimased päevad olen lihtsalt cleani kasutanud.

Sarnaselt ultrahelihambaharjale, teeb ka Sonicare seda värki, et iga 30 sekundi tagant annab märku, et aeg oleks mujalt pesta ja kahe minutiga jääb vakka, andes märku, et sai nüüd pestud ka. Esimest korda elus meeldib mulle nii väga hambaid pesta, et lasen ikka teinekord lausa üle kahe minti edasi. Kuigi vanasti pesin hambaid heal juhul minuti. Lohakas mina! Samas see uus hambahari ajab mind nii elevile, et ma pesen nüüd rõõmuga 2x päevas hambaid.

DSC_8945

Keda see hambahari rohkem huvitab, siis SIIN on video, kuidas seda üldse kasutada. Mina näiteks alguses kasutasingi valesti – eeldasin, et sellega tuleb ka hambaid nühkida, aga sellega ei pea. Igatahes, vaadake videot, seal seletab jumala mõnusalt kõik ära, et miks see hambahari hea ja võimas on.

Ma nii hirmsasti tahaksin, et ma saaksin teile kõigile sellise laheda hambaharja kinkida, aga paraku ei ole ma Oprah ja mul lihtsalt ei ole sellist võimalust. Seega kellel rahakott sellist väljaminekut kannatab, siis soovitan see ausalt teha. Kuna otsikuid saab vahetada, siis saab seda kasutada terve perekond, ei olegi igaühele enda oma vaja. Või siis kirjutage jõuluvanale ja lootke see uhke asi enda kuuse alt leida.

Aga-aga-aga. Midagi on mul ikka teile ka! Nimelt on mul loosiks välja pakkuda Philipsi lahkel loal üks Sonycare HealtyWhite+ hambahari, mis on küll natukene vähem uhke disainiga, kuid oma meetoditelt ja tõhususelt kindlasti sama hea ja kindlasti asendab see uhkusega ühe mu blogilugeja vana hambaharja välja. Selle hinnaks on 109.99€, seega ma ei usu, et sellise raha eest kehvat kraami saab, aga eks oma hammas on võitja kuningas!

Et loosis osaleda, jäta mulle kommentaariks, et milline hambahari praegu sind vannitoas ootab. Kui soovid kahe häälega loosis osaleda, jaga seda postitust ka Facebookis oma sõpradega, aga see osa ei ole kohustuslik, lihtsalt võimalus enda loosiõnne poole võrra suurendada! Ja et kasutada kõiki võimalusi see hambahari enda võita, siis võid vaadata ka Philipsi Fbi, sest ka nemad loosivad seal just sama hambaharja välja (SIIN). Seal on hetkel vaid 42 osalejat, nii et tasub seal ka õnne proovida, kui väike jagamine vastu ei hakka.

Philips Sonicare HealtyWhite+ hambaharja loosin välja juba sellel reedel, nii et võta aga usinalt osa – su hambad tänavad sind!

Loe ka neid postitusi!

960 kommentaari

Jäta kommentaar