Kingiloos LAPSED Lasteasjad

kingiloos: imeilus beebivoodi YappyStar

18. oktoober 2016

Ma loodan, et te mõistate, et lähiajal on põhifookuses beebid, beebiasjad, beebipildid ja kõik asjad, mis on seotud beebidega. Mis teha, kui mu blogi on fokuseeritud alati sellele, mis on mu elus parasjagu aktuaalne ja no mis saaks olla veel suurem ja erilisem sündmus, kui lapse sünd. Mõistan ka neid, kellele titeteemad huvi ei paku, neile soovitan siis mõne aja pärast jälle blogisse tagasi kiigata ja üle kaeda, et ehk olen ma juba midagi põnevamat kah tegema hakanud, kellele aga lasteteemad samuti aktuaalsed on, siis olete blogisse iga päev teretulnud, sest lisaks titejuttudele võite siit pea iga päev leida mõne uue ja huvitava kingiloosi, millest valdav enamus on mõeldud just beebiemmedele!

Kuna perelisa saabumisega sajab meie majja kingitusi uksest ja aknast, siis on mul ainult hea meel, kui saan ka teid vajalike asjadega rõõmustada. Seega kui mulle kirjutas Läti ettevõte YappyKids ja pakkus mulle kingituseks nende beebivoodit, otsustasin ma, et meie beebivoodi on ju tegelikult täitsa korralik ja mis mõtet oleks seda välja vahetada. Küll aga tuli mulle pähe, et ehk on mu lugejate seas keegi, kellel tita tulekul ja üks kvaliteetne voodi veel beebinurgast puudu. Seega ei hakka ma kõike endale kahmama, vaid tahan rõõmustada hoopis mõnda toredat blogilugejat.

YappyKids toodab minu silmale väga stiilipuhtaid mööbliesemeid ja voodipesusid/madratseid lastele. Näiteks nende kummut (LINK) jäi mulle juba Beebikeskuses silma, aga kuna mul oli juba kummut olemas, siis ei hakanud ma seda toona soetama. Mõnusalt suur ja mahukas, lisaks saab hiljem selle mähkimisosa maha võtta ja lihtsalt kummutina edasi kasutada. Ka kõik nende beebivoodid (LINK) on sama mõnusad!

yappyqu_and_owl_dresser-4129354

Kummutit ma täna välja ei loosi, küll aga loosin ma välja säärase beebivoodi nimega YappyStar, väärtusega 115€ (LINK). Kuna see voodi on palju funktsionaalsem, kui näiteks see, mis mul kodus on, saab seda kasutada lausa 2-3 aastat! Nimelt saab põhja tõsta kolme erinevasse kõrgusesse. Beebiga siis kõrgemale ja suurema lapsega madalamale. Ära saab võtta kolm pulka, et mudilane hiljem ise voodist välja saaks ja üldse saab ühe ääre täitsa maha võtta, et hiljem seda suurema lapse voodina kasutada, või vastupidi, panna niimoodi enda voodi kõrvale. Kuna madrats seal sees on lausa 120cm, tundub mulle, et kasutusiga võib olla päris pikk! Vahet ei ole siis, kas su enda voodi kõrval või eraldi lastetoas.

voodi-5109905

Voodi kõik detailid ja ääred on ümardatud, et laps ennast kuskile ära lüüa saaks ja viimistluses kasutatakse vaid vesialusel värve ja lakke, sest me kõik teame, kui maitsev võib lapsele ühel hetkel tema voodiäär tunduda. Materjaliks on voodil puidumassiiv, mis on spetsiaalselt töödeldud oksavaba mänd. See ei emiteeri vaiku ja on sõbralik nii Teie mudilase kui ka ümbritseva keskkonna vastu.

Mulle meeldib väga, et voodi on siinsamas baltimaades valmistatud, kodulähedane ja oma. Ja sellised koostööpartnerid on mu blogisse alati teretulnud, kellel ilus ja kvaliteetne toodang. Kohe lust soovitada, näidata ja no kõige rohkem – ära kinkida! Seega, kui soovid voodi loosimises osaleda, on mul sulle paar palvet:

  • Mine YappyKids kodulehele www.yappy.ee ja anna teada, milline toode sealt pakuks sulle kõige rohkem huvi. Sest kuigi seekord läheb loosi see lahe voodi, läheb ka koostöö edasi ja firmal oleks huvi teada, mis eestlastele meeldib ja mida nad järgmine kord kingiloosist leida võiksid. Jäta toote link mulle kommentaaridesse.
  • Lisaks võiksite hakata YappyKids Eesti Facebooki sõbraks, sest ka nende Facebooki lehel on palju põnevat infot nende toodete kohta – loosid, sooduspakkumised ja uued tooted. Seega kliki LIKE ja asi ants!

Voodi loosin välja kahe nädala pärast, 1. novembril. Võtjale toimetab YappyKids voodikese otse tasuta koju kätte! Head loosiõnne kõigile, ma loodan, et see voodi aitab ühel teist teha endale koju sama mõnna ja hubase beebinurga, kui meie Lendekesel on!

dsc_8496-3346867

Loe ka neid postitusi!

384 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta MLiis 1. november 2016 at 18:47

    Kes selle ilusa voodi õnnelik võitja siis on? 🙂

  • Avatar
    Vasta gerda 1. november 2016 at 15:22

    Väga väga suureks abiks mu sõbrannale, kellel sünnib varsti 4 ilmakodanik, väga kuluks ära. ☺☺☺

  • Avatar
    Vasta Awe 31. oktoober 2016 at 20:52

    Soovin loosis osaleda. Voodi läheks minu novembri lõpus sündivale beebile, kellel veel oma pesa ei ole.
    YappyKidsil on üliilusad tooted ning lisaks ilusatele vooditele on http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html ka väga kaunis.

  • Avatar
    Vasta Kadi 31. oktoober 2016 at 19:37

    Soovin väga loosis osaleda, voodi läheks minu kevadel sündivale beebile. 🙂
    Kodulehelt valiksin ka kummuti:
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Kätlin 31. oktoober 2016 at 17:47

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/
    Tegelikult vahet pole mida nad järgmisena välja loosivad, kõik nende müüdav mööbel on üliilus!
    Seda voodit olen varemgi vaadanud meie alles sündivale tirtsule. Võtan loosist osa (y)

  • Avatar
    Vasta Grete 27. oktoober 2016 at 17:12

    Tõesti pakub YappyKids lihtsaid ja praktilisi asju, mis on ka megailusad. Mulle nii meeldivad need heledad ja mahedad toonid. Minu lemmikuks osutusid kummutid.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/

    Üks selline kuluks endalegi marjaks ära. Ma ei osanud ainult valida, kas minu koju sobiks paremini valge või helepruun (natural) kummut.

    Aga see kena beebivoodi oleks küll ideaalne minu tulevasele beebile. 🙂

  • Avatar
    Vasta D 27. oktoober 2016 at 13:08

    Osalen ka loosis.
    Seal päris vahvad asjad ja minu meelest need voodikastid on väga praktilise lahendusega. Küll on hea, et keegi minusugusele võhikule kõik asjad ja lehed välja otsib. Endal jääb üle ainult ilusad asjad välja valida 🙂

  • Avatar
    Vasta MLiis 26. oktoober 2016 at 12:59

    Üli ilus voodi. Ja veel valge sobiks meie magamistuppa nagu rusikas silmaauku.Oleme oma esiklapse ootel. Ja üli põnevil eelmine reede julgesime ka teistele viimaks rääkida kõik olid õnnelikud ja mu ema oli veel kõige õnnelikum kuna saab viimaks oma esimese lapselapse ja hakkas suurest õnnest nutma 🙂 Seda oli üli armas näha, et keegi on sama õnnelik nagu ka meie elukaaslasega (tulevase abikaasaga)! Loodan, et meie tulevane pisike saab selles voodis magada 🙂

  • Avatar
    Vasta A 26. oktoober 2016 at 11:22

    Voodikast tundub väga mugav. Pole märganud teistel firmadel sellist huvitavat katte lahendust. Ja mulle meeldib, et ta sobib kõigi nende pakutavate voodite alla.

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

    Beebihäll meeldib ka väga. Tegelikult tunduvad nende tooted kõik kenad. Lihtsuse võlu 🙂 Tavaliselt netis kolades on just vastupidi, et mõni üksik asi meeldib.

  • Avatar
    Vasta M 26. oktoober 2016 at 10:38

    Mul küll aega veel on selle pärast muretseda, kuid kuna kulutused algavad korteri muretsemisega, siis see loos on taaskord jälle miskit, mida vaja.
    Yappy kodulehelt jäid silma kohe padi ja tekk, mis kuluks alati ära (ise uurisin näiteks just seda varianti: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/baby-tekk-ja-padi/yappy-aloevera-tekk-ja-padi.html) aga ka voodipesust pole kunagi küllalt! Ja eks nende vooditega ole ka nii, et soovijaid ole alati – nii väiksematele kui suurematele.

  • Avatar
    Vasta Sirle S 25. oktoober 2016 at 20:05

    Lemmik on ikka http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html
    Peagi sündivale beebitüdrukule oleks see imeilus kingitus

  • Avatar
    Vasta Renate 25. oktoober 2016 at 17:10

    Minu õde kes saab ka veebruaris lapsevanemaks oleks kindlasti vaja seda voodit pisi poisile ? ja muidugi sinna juurde sobiks hästi tekk ja padi ?
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/baby-tekk-ja-padi/yappy-aloevera-tekk-ja-padi.html

  • Avatar
    Vasta Galina 25. oktoober 2016 at 15:55

    Vau kui ilus, see väga sobiks mu printsessile http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-natural.html

  • Avatar
    Vasta J 25. oktoober 2016 at 14:24

    Meie jaanuaribeebile kuluks selline voodi hädasti ära. Ja, kui juba voodi on siis on sinna ka ju madratsit vaja ?
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappycoco-120*60-madrats.html

  • Avatar
    Vasta Karin 25. oktoober 2016 at 13:38

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html
    Selline kummut oleks kunagi kindlasti minu valik sellelt kodulehelt.

    Beebivoodit soovin väga väga võita! Veebruaris sünnib meile teine preili ja oleks tore küll, kui nii uhke voodi ootaks teda haiglast jõudes 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 25. oktoober 2016 at 11:26

    Sooviks kohe hirmsasti seda beebi voodit oma esimezele lapselapsele kes jàrgmine aasta ilma valgust näed jään loosi õnne ootama ja lootma

  • Avatar
    Vasta VM 25. oktoober 2016 at 10:49

    Mina soovikski seda sama voodit kõige rohkem 🙂
    See läheks meie veebruaris saabuvale esi-pisipojale.

  • Avatar
    Vasta Margots 24. oktoober 2016 at 20:47

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html

    Beebivoodi sobiks imehästi kingituseks minu kallile sugulasele 🙂

  • Avatar
    Vasta HK 24. oktoober 2016 at 13:50

    Mu pisikesel oleks heameel sellises voodis tududa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli Budrikas 24. oktoober 2016 at 13:48

    Sellise imeilusa voodi vastu poleks meie tulevasel beebil ilmselt midagi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

  • Avatar
    Vasta Tessa 24. oktoober 2016 at 13:19

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    Tundub, et see oleks väga mugav kummut. 🙂
    Meil on aprillis tulemas esimene beebi kellele hetkel pole midagi suurt veel ostetud. Voodi oleks väga tore algus ja veel ilus valge voodi, see oli meil kohe plaanis.

  • Avatar
    Vasta janely 24. oktoober 2016 at 12:37

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html. see kummut 🙂

  • Avatar
    Vasta Kissu 24. oktoober 2016 at 12:20

    Meie ootame pikisilmi iga päev oma beebi saabumist, aga tundub, et ta on väike hilineja;)
    Suures osas kõik valmis, aga voodit pisikesele veel pole, seega väga tore oleks kvaliteetne voodi võita!
    Muidu jäid kodulehelt silma ka kastid, mis on kindlasti väga praktilised erinevate asjade hoiustamiseks http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/

  • Avatar
    Vasta Karmen 24. oktoober 2016 at 08:24

    Minul igas vanuses beebisid ning hetkel uut tulemas pole näha, kui just sellest soost beebi tulla tahaks, keda meil veel pole. Aga kindlasti leiaksime voodile omaniku, sest paksude kõhtudega tädisid on tänavad täis….?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 23. oktoober 2016 at 23:26

    Minul käimas neljas raseduskuu ning olen oma pisikesele ostnud hetkel vaid neutraalsetes toonides riideid. Kuna praegu ei tea veel kumb meil sünnib, siis suuremaid asju ostnud pole. Tegemist oleks kindlast vahva üllatusega, kui meie Mõnglike (nii me teda hetkel kutsume) sellise armsa pesa omale saaks.

  • Avatar
    Vasta Liina 23. oktoober 2016 at 22:17

    Oi, see voodi on imearmas! Lisaks muidugi kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/ sest asju on ikka vaja kuhugi sisse ära peita. Meie perelisa tulebki juba nüüd ja kohe novembri algul. Hetkel peab ta leppima oma kahe õekese ja onu vana võrekaga (ehe nõukaaja klassika), nii et üks imeilus ja täitsa oma asi kuluks talle ära küll ning mis seal salata, sobituks ka ülejäänud interjööri olulilselt paremini 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 23. oktoober 2016 at 14:09

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    Meie jaanuaribeebile kuluks selline voodi hädasti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 23. oktoober 2016 at 13:35

    Meie mugul sünnib veebruaris ja on paras aeg talle pesa vaatama hakata. Lisaks meeldib see kummuti, kuhu saaks beebiriided ritta panna:)

  • Avatar
    Vasta Kersti 23. oktoober 2016 at 13:20

    Endalegi suure üllatusena saime teada, et juba jaanuaris saavad meist kihlatuga esmakordselt lapsevanemad. Oodata on pisikest printsessi, kellele oleks vaja nüüd võimalikult ruttu tuba sisustama hakata, sest jaanuar on justkui kohe-kohe käes ning meil ei ole peale vankri veel mitte midagi preili tulekuks soetatud… Seega oleks lausa imeline, kui loosiõnn meile naerataks! 🙂
    YappyKidsi kodulehel ringi vaadates jäi kohe silma nende üliarmsa disainiga valge voodi ( http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html) , mis sobiks ühele tüdrukule esimeseks voodiks ju lausa ideaalselt.
    Sinna juurde soetaks võimalusel kindlasti ka voodiga sobiva mähkimislauaosaga valge kummuti ( http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/4_0_19.html ).

  • Avatar
    Vasta Liina 23. oktoober 2016 at 11:40

    Väga sooviks vöita voodit. Endal on viies kuu käsil, esimene rasedus ja mingisugune seletamatu hirm on takistanud siiani osta lapsele asju. Aga nüüd nagu peaks vaikselt ostma hakkama.. Kuna töötan väga väikses firmas, millel ei lähe prg köige paremini, siis on ka palga kätte saamine keeruline ja lapse asjade ostmine tundub ka tulevikus suht vöimatu 🙁 Ja täitsa uutest asjadest peab ka ilmselt ainult unistama kuna lihtsalt palk ei vöimalda hetkel. Seega oleks see voodi vöit ideaalne ja ilmselt beebsu ainuke täitsa oma ese. Hoian pöidlaid ja loodan, et loosiönn soosib meid 🙂 Aga Sulle Mariann, soovin rahulikku ja kindlat meelt pisi Lende kasvatamisel ja, et elu kahe lapsega oleks täpselt nii helge kui sa seda unistanud oled. Palju päikest siia halli sügisesse!

  • Avatar
    Vasta Hanna 23. oktoober 2016 at 06:48

    Enim jäi silma see ilus voodi :
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    Kevadel sündivale beebile oleks see idekas!

  • Avatar
    Vasta kylli 23. oktoober 2016 at 05:31

    Voodi võiks sellepärast võita,et plaan on perelisa saada,siis see võit oleks ehtne märk,et nyyd on oige aeg.

  • Avatar
    Vasta Kaire 22. oktoober 2016 at 22:12

    Mulle jäi kohulehel silma need ägedad kummutid, hind krõbe. Ilmselt ei saaks seda endale lubada, aga voodipesu ja madratsid tundusid juba taskukohasena ja kaalun sealt soetamis kui vajadus tekib. 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/bumper/yappy-bluesakura-bumper.html
    Voodit sooviks sellepärast võita, et on plaanis vorpida päris oma esimene beebi ja voodi võitmine oleks ju nagu selge märk, et nüüd on aeg!!! 😀 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 22. oktoober 2016 at 22:09

    See on päris vahva: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    Meile kuluks voodi ära küll, seni kahenädalasel beebil veel pole enda voodit ja magab kaisus.

  • Avatar
    Vasta Hellika Heinpalu 22. oktoober 2016 at 20:19

    Minu armsale 3 kuusele Saara Mariale meeldiks väga endale vôita see armas voodi 🙂 hetkel magab ta õndsat und 36 a vanas hällis mille meisterdas tema vanaonu Ning kus Olen maganud ka ise 🙂 Aga see jääb varsti väikeseks Ja tema valge kunmuti juurde oleks see voodi väga super 🙂 lisaks uudistasime koos kodulehte Ning üks Hea madrats meeldiks samuti 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappylatex-120*60-madrats.html

    Loodan ,et saan sama armsa nurgakese endale kui Lendel 🙂

    Saara Maria ????

  • Avatar
    Vasta Kerstin 22. oktoober 2016 at 17:52

    See kummut meeldib mulle kõige rohkem, kuna hakkas esimesest pilgust kohe meeldima.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    Voodi võiksin võita sellepärast, kuna perre lisandumas uus pesamuna ja voodit oleks hädasti vaja.

  • Avatar
    Vasta Geidi 22. oktoober 2016 at 15:48

    Ilusad, lastesõbralikud ja moodsa disainiga tooted on neil kõik, aga kummutit poleks beebivoodi kõrvale küll vaja! http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Liina 22. oktoober 2016 at 15:43

    See valge võrevoodi on minu silmis täpselt unistuste voodi minu printsessile, kes sünnib detsembris. Ütlen ausalt mul on kodus olemas üks puidu värvi vana võrekas mida juba mitu last kasutanud, pole ta enam nii värske ja ilus. Tüdrukule sooviks salamisi hoopis valget voodit. Sellel voodil meeldib veel pikk kasutusiga, et hiljem võimalik üks külg ära võtta.
    Hoian oma sõrmed ja varbad peos, et fortuuna soosiks meid 🙂
    Kodulehelt leidsin veel imeilusa voodipesu komplekti:
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-bluesakura-voodipesu.html
    Mulle väga meeldib!

  • Avatar
    Vasta MaKi 22. oktoober 2016 at 12:38

    Märtsini aega nagu veel oleks….aga hampsterlikult napsakas sellise YappyStar’i valge voodi tulevasele beebile küll :p

  • Avatar
    Vasta Tiivi 22. oktoober 2016 at 11:54

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html
    Selline voodi oleks hetkel puudu, aga beebivoodile leiaks kingituse näol kasutaja.

  • Avatar
    Vasta Ellu 22. oktoober 2016 at 10:24

    See, kummut mis sinul on tundub küll väga ohutu ja funktsionaalne. 🙂

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Eneli 22. oktoober 2016 at 08:50

    Kõige rohkem meeldisid mulle YappyOwl kummutid :). Voodikastid on ka neil ägedad.

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. oktoober 2016 at 07:30

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/baby-tekk-ja-padi/yappy-aloevera-tekk-ja-padi.html. Voodiloosist võtaksin osa selleks,et saaksin voodi kinkida sõbrannale, kellel kolmas laps tulekul. Ma tean, et see rõõmustaks teda väga ?

  • Avatar
    Vasta A.V 22. oktoober 2016 at 07:03

    Pole pakkuda tabavat kommenaatri ,et miks just mina, sest ei ela niivõrd kitsendatud oludes. Toit on laual ja pesema saan, lausa riidedki on seljas, kuid ei valeta kui ütlen, et see lapse voodi ja igasugune muu toetus lasteasjade kohapealt kulub ära. Muidugi, kui loosiõnn ei naerata siis norgu ka ei vaju, küll kuskilt lasutatuna leian 🙂

  • Avatar
    Vasta G 21. oktoober 2016 at 23:56

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    Sellise printsessiliku voodi valiks 😀
    Aga loosi minev voodi oleks samuti super!
    Jaanuaris lisandub perre kolmas laps ja mul pole talle veel mitte midagi vaadatud. Vanemate laste(3ja4) asjad andsin kõik ära. Ja nüüd ma siin mõtlen, et aega on nende kiirete asjadega, ometi mõistus teab, et peaks hakkama mööblit-riideid-vankreid jnejne varuma. Aga no aega on ju, äkki hoopis võidan selle ägeda voodi põnnile ja ei peagi korraga nii palju ostma hakkama?! 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 21. oktoober 2016 at 23:09

    Ei olegi enne kuulnud sellisest firmast, aga asju mis huvi pakuvad ja silmale ilu , neid on palju. Alustades erinevatest voodipesudest lõpetades kihvtide vooditega . Kõige enam aga meeldib kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-dark.html

    Tegelt ei teagi…vist ikka see laheda kujundusega voodi, võimalik et hoopis voodipesu musta valge kirju. Kummut vist ikka kõige rohkem oma värvuse pärast.

    🙂

  • Avatar
    Vasta nööp 21. oktoober 2016 at 21:43

    Vaatasin just, et meie lapse voodi hakkab juba kätte ära lagunema. On ka juba mitme lapse poolt kasutatud. Yappy lehelt jäi silma veel villaga madrats: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappywool-120*60-madrats.html

  • Avatar
    Vasta Mari 21. oktoober 2016 at 21:28

    Minust saab veebruari alguses õnnelik kaksikute TÄDI! Kuna kaksikutega on täpselt kaks korda rohkem rõõmu ja muret, siis mu õde oleks väga tänulik kui üks kvaliteetne ja ilus voodi (http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyqu-beebivoodi-white.html) ühel ilusal päeval üllatusena uksetaha tuuakse.

  • Avatar
    Vasta Tetjana 21. oktoober 2016 at 21:27

    Sellise armsa kingi üle oleksime väga tänulikud, eriti beebipoiss ?
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta Rutt 21. oktoober 2016 at 21:07

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Kui mina sellise voodi võidaks saaks mu printsess lisaks uuele toale ka uue voodi. Praegu magame vennvanasa .. ei kurda aga milline printsess( olgu ta kasvõi 6 kuune) ei sooviks omale uhket valget voodit!
    Ja see kummut on ka lihtsalt imeilus mille emme issilt juurde luniks ??
    Jälgime rõõmuga ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 21. oktoober 2016 at 20:58

    Kindlasti oleks vajalik asi kummut. Aga beebivoodi kuluks meile väga ära, sest praegu on meil plaan kasutada laste tädi 25 aastat vana võrevoodit. Perre kolmandana sündival lapsel võiks olla midagi uut ja ainult tema oma.

  • Avatar
    Vasta Kairi Koppel 21. oktoober 2016 at 20:57

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/

  • Avatar
    Vasta Liisu 21. oktoober 2016 at 20:21

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

    Kuna jaanuaris tulemas meie perre pisike beebipoiss, kuluks ära igasugune mööblikraam, eriti meeldis lingitud kummut ??

    No ja see voodi! Kui loosiõnn ei naerata, siis siiski olen veendunud, et just Yappy voodi meie koju oma tee leiab ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 21. oktoober 2016 at 19:13

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Kui võidaksin voodi, sooviksin seda kummutit sinna kõrvale, äkki näkkab!

    Minu voodilugu on selline, et kuigi beebike on juba olemas, siis voodi kohta seda sama väita on justkui palju :D.

    Meie beebi nimelt magab (loe: ei maga, tudub hoopiski mul kaenlaaugus :D) voodis, mis nagiseb-kägiseb-võdiseb ning püsib kinni plastikust gripidega.

    Voodi on meie juurde tulnud sugulastelt, kel kaks last seal sees maganud, misjärel magas seal omakorda minu vanem laps ja nüüd on sinna ausõna peal kokku püsivasse voodikesse määratud minu teine beebike.

    Päris äge on last öösel (ja päeval) imetamas käia, kui voodi nagiseb-kägiseb-võdiseb pelgalt mõttevärelusegi peale ja linnuunega beebi üles äratab.

    Nii, et fingers crossed, loosiõnn ja õnnetuuled!

  • Avatar
    Vasta Brita 21. oktoober 2016 at 18:52

    Voodid on väga ilusad, aga ka voodikastid on ilusad ja praktilised: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/
    Oleksin väga õnnelik, kui võidaksin uuel aastal sündivale beebile sellise voodi 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 21. oktoober 2016 at 16:16

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html
    Valisin välja sellise voodi, kuna beebi kasvab ju võrekast välja, siis on peale seda vaja suurem voodi osta. ?
    Meie beebiplika peaks ilmavalgust nägema 27.detsember ja voodit praegu veel ostetud ei ole.

  • Avatar
    Vasta Heidi 21. oktoober 2016 at 15:37

    Meil just beebivoodit vaja õige pea, kodulehel pigem neid vaatasingi 🙂 Seega üks ilus valge voodi oleks imeline.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyqu-beebivoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta Liisi 21. oktoober 2016 at 15:12

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html Üks hea kummut kuluks lapse tulekul ära küll.

    Aga veel enam meeldib mulle loositav beebi voodi. Aga noh, ütleme siis nii, et beebit veel ei ole, beebi ootel ka veel ei ole. Aga beebi mõtted on juba aastakese peas ringi käinud ja mitte ainult minul õnneks. Äkki siis see voodi meie kodus ( meest sinna magama ilmselt ei pane) …teeb selle väikese unistuse lõpuks teoks ja aitab tal kiiremini meie sekka tulla 🙂 !

  • Avatar
    Vasta Maris 21. oktoober 2016 at 15:12

    Suuremale lapsele oleks vaja voodisse uut ja mõnusat madratsit http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-madrats.html
    Pisem rõõmustaks auhinna üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 21. oktoober 2016 at 14:41

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    Mu arust oli ka see kummut väga armas ja ilus 🙂 aga voodi on ka muidugi väga uhke ja ühele printsessile passlik paik 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika O. 21. oktoober 2016 at 12:40

    Olin Su blogist varem kuulnud palju, kuid kuna ma väga blogisid lugema ei jõua, siis olid külastused olnud pigem juhuslikud. Nüüd aga omaenese toredal rasedusajal õnnestus mul eriti pikalt ja põhjalikult haigeks jääda (lausa lust) ning kuna jooksva ninaga voodis soigudes midagi muud väga teha ei jaksa kui aeg-ajalt telefonis skrollida, siis sattusin uuesti siia. Ja milline kasuliku info varasalv siin avanes. 😀 Nüüd loen isuga järgi. Loen, vahepeal naeruga ja vahepeal õudusega, et mis toredused kõik ees ootamas on. 😀
    Kuna endalgi on esimene “pirukas” ahjus küpsemas, siis ühtegi titeasja veel pole ning ilus valge voodi sobiks pisikesele piigale imehästi. Teemasse haakuvalt pakkus Yappy leheküljelt huvi madrats, mida ka nagunii tarvis läheb: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappylatex-120*60-madrats.html

  • Avatar
    Vasta Marie 21. oktoober 2016 at 12:39

    Mina leidsin selle laheda voodi: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    Nii ilusa disainiga. 🙂
    Aga ka see voodi, mida välja loosid oleks meie detsembris tulevale beebile väga mõnsa pesa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariella 21. oktoober 2016 at 12:25

    Mulle meeldisid need kastid!Tunduvad ja kindlasti ka on väga kvaliteetsed ja tugevad.Ilus disain ka. http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html
    Loomulikult osalen loosis ka:)))

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 21. oktoober 2016 at 12:24

    Minule meeldib just seesama voodi. Tundub tõesti praktiline, et saab pikalt kasutada-sellist just vaja :). Väga väga meeldib, et saab pulki eemaldada mis võimaldab lapsel ise oma pessa pugeda ja sealt välja tulla 🙂

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

    Loodetavasti õnn naeratab ning saame oma tulevale beebsule armsa ja praktilise voodi 🙂

  • Avatar
    Vasta R. 21. oktoober 2016 at 12:22

    Päris mitu ilusat eset oli, mida oleks võinud siia postidada, kuid see kummut on ülekõige :O 😛
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Karoliina 21. oktoober 2016 at 12:17

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    See voodi siin on küll imeliselt maitsekas, kuid praegusel hetkel pole meile oluline stiil. Pigem see, et lapsel oleks sündides voodi, mis on korralik ja ei tekita minus tunnet, et mu lapsega võib midagi juhtuda seal voodis. Ostsime endale piiratud võimaluste tõttu kasutatud voodi. Müüja rääkis, et voodi on pisikese defektiga, kuid kasutamist ei sega. Tõime koju, mitu nädalat seisis ta meil lahtivõetuna. Kui kokku panime ootas meid halb üllatus. Voodi oli ikka põhja kinnituste kohast ûhelt poolt täitsa katki! Saime ta kuidagi kokku ja esmapilgul tundus, et täita ok. Aga kui natujenegi voodile pihta minna siis vajub esipaneel alla! Ja üks päev vaatasin, et voodi põhi ka madrats hoiavad kuidagi imelikult. Ma pidin pikali kukkuma, kui nägin, et põhi ühest kohast täitsa lahti oli. Peale seda ei julgeks ma oma last sinna igatahes panna. Ehk oskab mõni kuldsete kätega mees ta korda teha, kuid minu mehel kahjuks puutöö oskusi pole. Tähtaeg on nii lähedal aga meie beebikesel pole kohta kus magada turvaliselt 🙁

  • Avatar
    Vasta Merka 21. oktoober 2016 at 12:02

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html – see on super ilus kummut!

  • Avatar
    Vasta Pirje 21. oktoober 2016 at 11:50

    Tulevane tibu rõõmustaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 21. oktoober 2016 at 11:44

    Oleme selles titemajanduses nii uued ja väike kõhupeebi aina kosub ja kasvab. Voodit oleks küll vaja sest sellele me veel mõelnud ei ole. Ja sinu blogi on ka nii põnev lugeda, sest siis on teada mis meid ees ootab.
    Alustasin su blogi lugemist siis kui pisike Mari sündis ja olen siiani igapäevaselt teie vägevale perele kaasa elanud. Üli vinged tegelased olete.
    See beebivoodi võiks küll meie uuele ilmakodanikule tulla ja sobiks ideaalselt meie magamistuppa ka.
    Kodulehel on palju asju mis huvi pakkusid ja ehk saab tulevikus sealt soetud ka see komplektike: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/baby-tekk-ja-padi/yappycotton-tekk-ja-padi.html

  • Avatar
    Vasta Kaire 21. oktoober 2016 at 11:43

    Mu õel pudeneb varsti beebi. Oleks rõõm sellist voodit omada. 🙂 oleks hea kingitus. 🙂

  • Avatar
    Vasta mare 21. oktoober 2016 at 11:42

    Meie pisi piigale sobiks ilusti see voodi

  • Avatar
    Vasta Karet 21. oktoober 2016 at 11:41

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

    See kummut on ikka täiega tuus, ilus välimus ja normaalsed mõõtmed ka.
    Uus voodi kuluks ka ära, sest kuigi põnn magab hetkel minu kõrval, siis varsti tahaks ta ikka enda voodisse paigutada ja praegune on meil selline, et minu arust kukub sellel põhi varsti ära (need kruvid on kahes nurgas puidust läbi tulnud) 😀

  • Avatar
    Vasta Airi 21. oktoober 2016 at 11:38

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-white.html . Oleks väga huvitatud sellest voodist 🙂 põidlad pihku ja jään ootele 🙂

  • Avatar
    Vasta Leila 21. oktoober 2016 at 11:23

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html

    Peale beebivoodi on neil väga ilus lastevoodi ?

  • Avatar
    Vasta Mannukas 21. oktoober 2016 at 11:23

    Ülimalt uhke voodi 😀
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    See sobiks meie magamistuppa nagu valatult 😉
    Müüsime enda kauni voodi maha, kuna arvasime, et rohkem põnne ei tule… Aga ” never say never” 😀 Neljas valmimas 😛 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 21. oktoober 2016 at 11:16

    Kuluks ära pisikesele 🙂

  • Avatar
    Vasta Avely 21. oktoober 2016 at 11:04

    Mulle väga meeldib see voodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html ilus valge ja nagu puhas leht lapse kunstiandele. Ma leian,et oleks vahva kui laps saaks ise värve lisada voodile,tulevad paremad unenäod 🙂

  • Avatar
    Vasta Reta 21. oktoober 2016 at 10:58

    Selle voodi juurde kuluks ära ka kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta kerli 21. oktoober 2016 at 10:53

    Minul käimas teine rasedus,esomrne piiga juba 7 a,temast järel enam beebivoodit pole,seega oleks tore kui saaks,uue ilmakodaniku sünniga veidi säästa. Ja võita see imeilus voodike.:)
    Peale selle meeldib mulle ka YappySmart kast,hea hoida mänguasju jms kui juba suurem on 😉

  • Avatar
    Vasta Meril 21. oktoober 2016 at 10:49

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html see kummut oleks jube äge 🙂
    Mul kohe kohe 9 kuune poja, ja uut tulemas pole. Küll aga kuluks see voodi meile ära, kuna hetkel laps magab üldse reisivoodis.

  • Avatar
    Vasta Ma 21. oktoober 2016 at 10:44

    Mulle NIIIIIII väga meeldivad nende kummutid!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. oktoober 2016 at 10:42

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

    Soovin igaljuhul just seda voodit 🙂

  • Avatar
    Vasta Aget 21. oktoober 2016 at 10:36

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html
    Poisid kasvamas, kuluks ära nii beebivoodi kui ka selline noortevoodi! ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 21. oktoober 2016 at 10:34

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    See kummut 🙂 soetaks voodi juurde. Mul kyll last tulemas ei ole, olemas on. Aga voodit pole veel toonud, sest pisike magab meie juures(oioioi). Tegin veidi enda elu lihtsamaks aga noh nüüd olekski aeg seda pisikest enda voodisse harjutama hakata ?
    Su blogi ja lapsed on ?

  • Avatar
    Vasta Piret 21. oktoober 2016 at 10:33

    Ootan oma teist last, kuna eelmisest lapsest ei ole midagi alles (esimene lapse 9.aastane) siis vaikselt võiks juba uuele ilmakodanikule vajalikke asju muretseda.

  • Avatar
    Vasta Merli 21. oktoober 2016 at 10:32

    Selline kummut oleks lapsetuppa ideaalne 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Reene 21. oktoober 2016 at 10:31

    Meile sünnib novembri lõpus poja ja tal on veel võrevoodi puudu. Olen Yappy tooteid piilunud ja need on tõesti stiilsed ja paistavad ka kvaliteetsed. Meeldib ka see, et toodete viimistlemisel on kasutatud võimalikult lapsesõbralikke vahendeid. Seega jah, meile kuluks selline voodi kohe hädasti ära 🙂
    Mulle meeldib ka hirmsasti nende kummut. See sobiks meie lapse tuppa nagu rusikas silmaauku! http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Kersti 21. oktoober 2016 at 10:30

    Juba paari nädala pärast sündivale beebile oleks see imearmsaks pesaks ♡

  • Avatar
    Vasta Elona 21. oktoober 2016 at 10:25

    See kummut koos selle imearmsa voodiga sobiks meile ideaalselt 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta M 21. oktoober 2016 at 10:24

    Kuna kaks last olen juba sünnitanud ja kindel otsus oli ,et aitab. Olen ikka kolmanda beebi ootel. 🙂 Beebimajandusega seotud tooted ja asjandused jagasin kõik lahkelt laiali. Ja eks nüüd oleks tore stardiks midagi võita. Yappy kodulehel ringi sobrades hakkasid silma kummutid mille seast isegi valin omale ühe lähitulevikus. Kuhu beebiriideid sisse osta oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. oktoober 2016 at 10:21

    Mina otsisin ikka väga kaua kummutit, kus ka mähkimislaua osa olemas. Seega üks hinnaline kummut oleks kindlasti see, mis on ka funktisonaalne.

    Link: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta ElisP 21. oktoober 2016 at 10:21

    Olen olnud nyydseks sinu blogi lugeja olnud peaaegu aasta.
    Just praegu ongi ideaalne aeg lugeda kõike beebidest ja beebi asjadest , kuna olen ise ka oma esimese lapse ootel kes peaks veebruaris syndima :). Kuna minust on saamas vãrske ema, kes veel ei tea nii palju kus, mis ja kuidas, siis just Sinu blogi jutud on mulle vãga palju õpetanud. Sa ei koonerda sõnadega ja oled igati otsekohene, tänu sellele on kõik nii arusaadav 🙂 – lust on kõike lugeda :D.
    Ma ei ole veel suuremaid ja tãhtsamaid asju lapsele soetanud, olen ikka igaltpool uurinud kuidas ja mida ma vaatama peaks ja mis olema peaks. Siin oled Sa ka seletanud voodi kohta vâga palju yksikasjalikult lahti ja olen jälle targemaks saanud :D.
    Nyyd tean millist voodit beebile otsida ja kindlasti soovin ka selle voodi loosimises osaleda – ehk lãheb õnneks ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin Maurus 21. oktoober 2016 at 10:18

    Kõigerohkem huvi peale voodi pakuks muidugi see kaunis valge kummit!

  • Avatar
    Vasta Piret 21. oktoober 2016 at 10:18

    Voodid on neil tõesti vahvad ja ilusad. YappyLa:le beebivoodi on super ilus ja samuti Yappy owl kummut ?

  • Avatar
    Vasta Liis 21. oktoober 2016 at 10:17

    Oii sealt hakkas nii palju asju silma… kummutid,madratsid… ei teagi kohe mida eriti esile t6sta, kõike läheks vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 21. oktoober 2016 at 10:17

    Kuna hetkel ootame oma esimest beebit ja ehitame talle toakest, siis just beebivoodi on sealt veel puudu 🙂 lisaks sobiks sinna ideaalselt ka selline armas voodipesu http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-playyard-voodipesu.html

  • Avatar
    Vasta Aulika. T 21. oktoober 2016 at 10:16

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/bumper/yappy-bluesakura-bumper.html See on päris ilus. Mida varem soetada endale asju seda parem. 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 21. oktoober 2016 at 10:14

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html

    Varsti varsti peame meie võrevoodist loobuma ja selline isend sobiks suurepäraselt meie lapse uueks pesaks:)

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. oktoober 2016 at 10:12

    Selline ilus voodikene kuluks meie majja väga ära novembris sündivale beebipoisile

  • Avatar
    Vasta Karolin Maurus 21. oktoober 2016 at 10:09

    Ilus valge unistus ?☺️

  • Avatar
    Vasta Maiken 21. oktoober 2016 at 10:08

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Nii ilus kummut ??, voodit sooviks aga oma beebsule väga ??!

  • Avatar
    Vasta Maaria 21. oktoober 2016 at 10:07

    Minule meeldib seesama Su poolt lingitud kummut, mis sobiks tulevasse Preili tuppa ideaalselt. Nii kift kergelt ümar disain, väga ilus. http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Ruth 21. oktoober 2016 at 10:06

    Hei! 🙂
    Soovin ka loosis osaleda, kuna novembri lõpus peaks ilmavalgust nägema minu esimene poisipõnn. Kuna kogu see beebimaailm ja sellega kaasnevad asjad on minu jaoks hetkel veel suht tume maa, siis ongi mul veel ostmata voodi. Niiet pöidlad pihku ja ehk fortuuna naeratab, ning rõõmustab uut ilmakodanikku uhiuue pesaga 🙂

    Aga kodulehelt valisin välja voodikasti, minu jaoks väga praktiline asi. Võtab vähe ruumi voodi all, aga samas mahutab palju!
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. oktoober 2016 at 10:05

    Võiks võita uuele ilmakodanikule kes näeb ilmavalgust jaanuaris

  • Avatar
    Vasta d. 21. oktoober 2016 at 10:04

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html

    Jäi silma see imekaunis voodi!
    Kuna meil on kohe-kohe sündimas esiklaps siis oleks see päris tore võit. 🙂

  • Avatar
    Vasta MaarjaK 21. oktoober 2016 at 10:02

    Suuremale lapsele pakuks huvi mõnus madrats 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-madrats.html
    Päikest!

  • Avatar
    Vasta Tiina 21. oktoober 2016 at 10:01

    Oii, meil just tekkis küsimus, et kuidas majandada vooditega – piiga on 1,5 kui poja tuleb… … aga point oli selles, et voodi tekitaks lahenduse meie küsimusele…

  • Avatar
    Vasta Sirly 21. oktoober 2016 at 10:00

    Ma ei oska siia ilusat juttu veeretada, miks just mina selle voodi saama peaks. Võiks sama palju kui teisedki,,kel beebi ja uus kodu tulemas.
    No väga tahaks 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin Kork 21. oktoober 2016 at 09:59

    Minule jäi silma just see voodi:
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

    Hoian endale pöialt (Y)

  • Avatar
    Vasta A 21. oktoober 2016 at 09:54

    Palun palun loosiõnn naerata ^^ oleks on pahapoiss, aga ikkagi oleks nii kihvt see oma beebule saada 😀

  • Avatar
    Vasta Marina 21. oktoober 2016 at 09:52

    Väga hea ja funktsionaalne voodi.

  • Avatar
    Vasta Carolin 21. oktoober 2016 at 09:31

    Kuna meie majakene on üpris pisikest mõõtu – siis igasugu panipaigad ja asjade targalt ära mahutamine on suur katsumus.

    Voodialused kastid on täiega hinnas – http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

  • Avatar
    Vasta Hellu 21. oktoober 2016 at 00:29

    Minu maailma parim õde ning tema abikaasa ootavad praegu oma esiklast ning see voodi oleks neile imeline kingitus, väikeses ühetoalises korteris ei ütleks nad kindlasti ära ka sellest voodikastis (http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html), sest siis saaks ju kogu ruum eriti praktiliselt kasutatud. Üks mahukas kummut (http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html) oleks ka miski mis kindlasti headmeelt teeks. See näeb esiteks superhea välja ning lisaks on ka väga praktiline.

    Ega see väikese ime siia ilma toomine just odav ei ole, ning hea meelega aitaks millegagi kaasa, kuid kahjuks hetkel ei ole finantsi, sest kogu minu raha läheb hetkel õppemaksu katmiseks (tõenäoliselt pean isegi juurde laenama). Ning kuigi õel on beebi tulekul, toetavad ka nemad hoopis mind, et ma õppemaksu makstud saaks. Nii hea oleks, kui loosiõnn naerataks ja saaksin neid kogu nende abi eest imearmsa voodiga tänada.

  • Avatar
    Vasta lionella 20. oktoober 2016 at 18:13

    Mulle on just see sama voodi silma jäänud ja koos sellega oleks kindlasti väga praktiline ost: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

  • Avatar
    Vasta Maris 20. oktoober 2016 at 17:56

    Kuna kaks poissi on suuremad (10 ja 8) ja kõik kraam sai laiali jagatud. Olengi kolmanda rasedusega jälle olukorras, kus tuleb kõik uuesti muretseda.

    Voodi oleks ju tore algus 🙂

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta Merit K 20. oktoober 2016 at 17:55

    Meie uuel ilmakodanikul just selline voodi veel puudu. Aga väga laheda kummuti leidsin kodukalt veel : http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Hanna 20. oktoober 2016 at 16:28

    Soovin osaleda:)

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. oktoober 2016 at 14:44

    Mmmm nice. Viimased 3 nädalat jäänud veel koju jäämiseni. Oleks vist aeg hakata soetama kõike….jah, kõike…….aga seda kõike on niiiiiii palju 😀

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html

  • Avatar
    Vasta KarmenKiteKat 20. oktoober 2016 at 13:23

    Võtan ritta, uuele beebile ja mulle meeldiks too voodi imeheasti 🙂

    Kummut on ka äge: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Elina 20. oktoober 2016 at 13:16

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-dark.html

    Kuna mulle hirmsasti meeldib siuke tume pruun siis see kummut vapustav 🙂
    Kuid mu neiule meeldiks ka hirmsasti just selline voodi saaks oma emmele lähemale 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen R 20. oktoober 2016 at 12:09

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html See kuuks ikka kõige rohkem praegu ära 🙂

    Ma osalen hetkel selles loosimises vaid seepärast, et varsti-varsti on meie perre pisikene poiss lisandumas, aga puudu on veel voodi, kuna hetkel on kõik raha kulunud haiglate vahelt jooksmisel ja oma pisikesele preili rohtude tarbeks, kellel avastati, et on algeline astma ja seepärast ma loodangi võidule, sest see on just vajalik asi meie perre milleks hetkel rahalist võimalust kahjuks pole!

  • Avatar
    Vasta Triin 20. oktoober 2016 at 09:36

    Lisaks voodile on vaja uuele beebile ka kummutit, mis on kohe koos mähkimisalusega:

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Tulevasel beebil eelkäijaid pole, mis tähendab, et tema saab endale kõik uued asjad ja voodi on kindlasti üks esimesi ostunimekirjas. Seega palun meile üks võrevoodi, aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. oktoober 2016 at 09:22

    Minu lemmiktoode: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/baby-tekk-ja-padi/yappycotton-tekk-ja-padi.html

    meeldib ka kummit?

    Vajan voodikest väga, kuna eelmisest beebist andsime voodi väiksele sõbrannale, kes saab alles aastaseks ja kes tudub seal mõnusalt?
    Ei tahaks temalt ära võtta ja oleks ideaalne, et meie beebike saaks endale nii nunnu uue tudupesa?

  • Avatar
    Vasta Eileen 20. oktoober 2016 at 09:02

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html Kevadel just ostsin oma tütrele uue voodi. Oleksin sellest firmast teadnud, siis oleks see valge voodi kindlasti valikus olnud. Loositav voodi läheks aga veebruaris sündivale beebile, kellele ma ei ole kahjuks veel midagi osta jõudnud. Seega oleks see tema esimene päris oma asi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 20. oktoober 2016 at 07:06

    Selline kummut kuluks marjaks ära
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Merlin 20. oktoober 2016 at 07:05

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 20. oktoober 2016 at 01:43

    Umm, sain just tädiks, õeraas kindlasti oleks väga õnnelik kui ma talle sellise kingituse saaksin teha 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

  • Avatar
    Vasta Anna 19. oktoober 2016 at 23:33

    Detsembris sündivale beebile imeilus voodi! 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyqu-beebivoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta Vanessa 19. oktoober 2016 at 21:57

    Sooviksin loosis osaleda, sest minu varsti sündival väikevennal on just selline imeilus voodi puudu!
    Koduleheküljelt olekski kõige vajalikum see voodi, aga ka kummutid on väga lahedad ning kindlasti see ilus voodipesu oleks sellesse voodisse ideaalne- http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/bumper/yappy-bluesakura-bumper.html

  • Avatar
    Vasta Ainika 19. oktoober 2016 at 21:55

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-natural.html
    Mulle meeldib see voodi ka!
    Aga võidetud voodile leian väärilise kasutaja, endal lapsed olemas ja magavad juba pikendatavates voodites ja rohkem lapsi plaani pole võetud! Nii et ära kingiksin, kui võidan selle!

  • Avatar
    Vasta Pille 19. oktoober 2016 at 21:17

    Väga lahe kummut: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 21:07

    Ma ei oska küll sealt lehelt mingit linki saata, kuna tunnengi huvi hetkel selle voodi vastu. Pisike preili sünnib veebruari lõpus.

  • Avatar
    Vasta Liisu 19. oktoober 2016 at 19:23

    Panin like lehele , ja sooviks võrevoodid.

  • Avatar
    Vasta Sõber Sander 19. oktoober 2016 at 17:59

    Minu naine ikka loeb aeg ajalt sinu blogist mulle asju ette. Tihti tunnen täpselt samu tundeid, mis Kardo ja äratundmisrõõm on suur ja naerame koos. Nüüd käin ka juba ise su blogi lugemas ja avastasin, et ohh voodiloos! Me just voodi otsingutel. Loodan, et mu naine seda ei näe ja saaksin talle võidu korral eriti ägeda üllatuse teha. Ta ei usuks elusees, et ma kuskil blogis loosist osa võtan.
    YappiKidsi lehelt jäi aga mulle silma see vinge kummut: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html .

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 16:10

    Minu lemmik on see: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html 🙂 Nii lihtne ja ilus näeb välja ning sobib värvi poolest igasse tuppa. Ja muidugi- loosis olev voodi näeb täpselt sama ilus välja!

  • Avatar
    Vasta Margit 19. oktoober 2016 at 14:46

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html
    Selline voodi jäi silma, suuremale lapsele igati sobilik 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärlin 19. oktoober 2016 at 14:42

    Mina oleksin ka selle imearmsa voodi üle väga õnnelik, niiet pöidlad pihku 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi-Liis 19. oktoober 2016 at 13:38

    Niii mõnus voodi. Sooviks oma printsessile väga ???

  • Avatar
    Vasta Eneli 19. oktoober 2016 at 13:24

    Mulle meeldib väga see kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html ning nende voodipesud, hetkel jäi silma just see http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-bluesakura-voodipesu.html! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 19. oktoober 2016 at 13:14

    See sama beebivoodi ongi kõige vajalikum kevadel sündivale beebile ?

  • Avatar
    Vasta Krista 19. oktoober 2016 at 12:42

    Meiel kuluks ka selline voodi ära. Ootame oma perre 6. beebit.
    Ja kuna sugu ei tea (soovime seekord soo sünnitusel teada saada)valge sobiks nii poisile kui tüdrukule.

  • Avatar
    Vasta Mairi 19. oktoober 2016 at 12:42

    Sooviksin puuvillast tekki ja patja http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/baby-tekk-ja-padi/yappycotton-tekk-ja-padi.html, kuna beebi hakkab beebieast välja saama:) Seda loositavat voodit oleks aga ka väga vaja, just mõtlesin, et oleks vaja beebi- ja noortevoosi vahepealset. See on ideaalne, et saab teha nö väljaskäimise ava:)

    • Avatar
      Vasta Caro 14. november 2016 at 16:11

      This article acveehid exactly what I wanted it to achieve.

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 12:07

    YappyStar beebivoodi olekski minu valik, tore kui selle nüüd ka võidaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 19. oktoober 2016 at 11:25

    Yappy tootevalikust praegu muu huvi ei pakugi kui titavoodid. Kahe kuu pärast on ta juba välja vupsamas. Seega jõuludeks vahvasti kolmekesi. 🙂
    Rullisin parasjagu Facebook’i uudiseid ja äkki hüppas ette voodi, mille tasapinda saab erinevatele kõrgustele sättida. Vau! Ma polnud sellisest võimalusest kuulnudki. Kindlasti kõlan mõnele nagu “kus sa seni elanud oled?!”. Aga vat näe, pole eelnevalt lasteasju uurinud ning see oli tõesti uudis. Kujutasin juba ette, kuidas tavalisest voodis peaksin pisikest välja upitama, aga kõrgelt oleks teda väga mugav sülle võtta. 🙂 Soovin tõesti seda voodit.
    Kui peaks nüüd Yappy kodulehelt voodi valima, siis investeeriks pisut rohkem ja valiks mõne pallidega voodi, mida tal rullida oleks, kui jalad alla ükskord saab. http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-white.html
    Sellegipoolest oleks ka loositav voodi suurepärane üllatus.

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. oktoober 2016 at 11:24

    Uus ilus voodi meie uuele tulevasele ilmakodanikule ?

  • Avatar
    Vasta Anu 19. oktoober 2016 at 11:20

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-natural.html

    Meie perre sünnib kevadel lisaks kolmele preilile üks väike poisipõnn, talle võidaks sellise armsa voodi kohe suurima hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Grets 19. oktoober 2016 at 11:03

    Ma loodan, et facebooki lehe likemine ei ole loosimises osalemise/võitmise eelduseks, sest et muidu päris jama. Ma nagu nii viimasel ajal mõningaid lehtesid jms likema hakanud, tahaks selliste lehtede likemist hetkel veidi piirata 😀 (ei taha rasedusest kõigile kuulutada)
    Aga titavoodit oleks väga väga vaja küll 🙂
    Mida võiks veel näiteks vaja olla, on see: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html meil magamistoas valge mööbel ja siis oleks ka voodi ning titale kuuluv kummut ilusti sobiv meie magamistuppa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 19. oktoober 2016 at 10:19

    Väga ilus ja hea mõte minu detsembris sündiv tütar on ka veel ilma voodita ja mis võiks suuremat rõõmu teha kui uus ja ilus voodi.

  • Avatar
    Vasta Loora 19. oktoober 2016 at 09:49

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-dark.html
    Lisaks voodile pakuks huvi ka see mônusalt tumedas toonis kummut 🙂 Kuna pisipoja sünnitähtaeg on varsti käes ning vôrekas polegi veel välja valitud, siis kuluks see vôit igati marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 09:35

    Oleks väga õnnelik selle voodi üle, kuna praegusel beebivoodil pole võimalik võret eest võtta, kohe kahekuuseks saav beebi magab endiselt minu juures voodis.Kuna sünnitus lõppes erakorralise keisriga, ja liikumine oli väga raske ja liikumine oli peaaegu võimatu, magab laps koguaeg minu juures, haav annab siiamaani tunda ja oleks super kui võidaks selle voodi saaks laps lõpuks hakata magama enda voodis 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 19. oktoober 2016 at 09:13

    Ainuke asi, mis mulle sealt kataloogist tõsiselt huvi pakkus oligi see võrevoodi. Tulemas on meie perre esimene beebi ja talle kuluks see kindlasti marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 08:58

    Mulle jäi silma selline tore äärega voodi, kust mudilane välja ei potsata 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-playyard-voodipesu.html Selline komplekt meil juba on ja see sobiks uue beebivoodiga imeliselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliise 19. oktoober 2016 at 08:38

    Minule meeldib ka just see voodi. Ja tahaks seda voodit väga oma emale ja oma tulevasele õele/vennale kes kevadel nina välja peaks pistma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 08:13

    Olen seal lehel tegelikult juba pidevalt surfanud, sest noh need kummutid jäid juba üsna raseduse alguses mulle silma. Seega minu lemmikuks http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    AGA voodist ka ära ei ütleks. Kui voodi võidaksin, siis äkki raatsiksin ka kummuti juurde osta. 😀

  • Avatar
    Vasta Krislin 19. oktoober 2016 at 08:08

    Minu pisipojale oleks see ideaalne, kuna me polegi veel võrevoodit ostnud. ??

  • Avatar
    Vasta Hedi 19. oktoober 2016 at 08:07

    Natuke juba ette mõeldes sobiks see meie lapse tuppa super hästi! : http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta krissu 19. oktoober 2016 at 07:42

    Huvi pakub kummut.http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    Nimelt varsti varsti on üks kutt siia tulemas ja voodi on tal ainult esimesteks kuudeks. Tegelt tegime talle ise väga erilise voodi aga kui ta aktiivsemaks muutub siis ta võib sealt lihtsasti alla kukkuda. See ongi veel üks olulisemaid asju mis puudu on. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 19. oktoober 2016 at 07:21

    Mulle meeldis sealt selelt see valge armas kummut. 🙂
    Kuna meil on esimene rasedus ja me nii ootame oma vaikest inglikest, siis tahaks ka, et koik asjad saaks ostetud ja valmis kogutud ja kõik oleks ikka olemas. 🙂
    Ja see voodi on ka supernunnukas!!!
    Seega koik su piinad on mul veel ees, holy ffff ???
    Aga muidugi super ajal sünnitasid, mul praegu ideaalne lugeda ja teada saada igasugu asju.
    Mul küll selline tunne, et kui saangi selle lapse välja pressitud, siis mida selle lapsega peale hakata, ma küll ei tea ??

  • Avatar
    Vasta Meri-Liis 19. oktoober 2016 at 07:05

    Kui ehk juba voodi saaks siis oleks ilus voodipesu juurde ka hea 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/bumper/yappy-playyard-bumper.html

  • Avatar
    Vasta Sirli 19. oktoober 2016 at 06:54

    Mu 5-kuune poeg magab praegu hästi ilusas valges hällis, mille õelt laenasin. Aga seal tohib laps olla, kuni õpib istukile tõusma. Niisiis on mul täditütrelt tulemas tema laste vana võrekas. Uus ja ilus asi oleks ikka hoopis teine tera! Ei peaks hakkama ise lihvima/värvima jne.
    Käisin selle firma kodukal ka. No see üle 300 € voodi on ikka väga kuningate teema! 🙂 Aga muidu madratsid tundusid head. Enda kutile valiksin selle: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappywool-120*60-madrats.html

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 06:39

    Heh…nägin täiskuud unes mis lubas tütre sündi praegusele 7 kuusele pojale lisaks 🙂 ühte voodi neid ju magama ei saa panna ja kaks valget voodit kindlasti sobiksid ühte tuppa kokku 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 19. oktoober 2016 at 03:56

    Mina sooviksin saada YappyWool madratsit aga enne seda Lepikson voodiga ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 19. oktoober 2016 at 00:23

    Minu kulla kalli esimeze lapselapsele kuluks see kindlasti àra

  • Avatar
    Vasta Siret 18. oktoober 2016 at 23:56

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-white.html
    Ma väga fännan beebiasju, mul endal last pole, kuigi tahaks… Voodi kingiksin hoopiski oma parimale sõbrannale, kes minu suureks rõõmuks rase on!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 18. oktoober 2016 at 23:01

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html Selle valge kummuti võtaks küll, sest esiteks on mul kodus nii vähe kohti, kus asju hoiustada ja teiseks ei paista mul kunagi valgest küllalt saavat.

  • Avatar
    Vasta älis 18. oktoober 2016 at 23:01

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html oleks see mida tegelikult sooviks. Aga pisike on veel täitsa beebi ja lepiksime ka loositava võrevoodiga. Mingi aeg tagasi ma lausa vihkasin valget mööblit ja nüüd ei suuda muud värvi preili toas ette kujutadagi:) vot mis teeb üks pisike tirts minuga!

  • Avatar
    Vasta Liisu 18. oktoober 2016 at 22:49

    Mina leidsin armsa voodipesu : http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-playyard-voodipesu.html

    Kui nüüd voodi ka võidaks, siis oleks ideaalne 🙂 tähtaeg mul kohe uue kuu alguses. Mõtlesin, et ei hakka uut voodit veel ostma ehk loosiõnn naeratab ?
    Eks näis kas õige otsus ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. oktoober 2016 at 22:49

    Mulle meeldibki seesama valge beebivoodi kõige rohkem. Voodi kingiksin lapseootel õele, kes ootab enda esimest last ja kellel veel mitte midagi ei ole.
    Õde elas aasta aega välismaal, abikaasa ootas teda kodus. Kui õde jõudis koju, võeti abikaasa sõjaväkke ja oli tema kord abikaasat koju oodata 🙂 Nüüd nad siis ootavad enda esimest last. Vähe ei tahaks õelapsele hea tädi olla ja talle sellise voodi kinkida!

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

  • Avatar
    Vasta Krissukas 18. oktoober 2016 at 22:49

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/baby-tekk-ja-padi/yappy-aloevera-tekk-ja-padi.html

    Yks korralik komplekt teki ja padjaga kuluks ära, teine on juba vanaks jäänud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 18. oktoober 2016 at 22:13

    Huvi pakub 2 toodet: kaheseks saavale pojale voodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html
    ja tulevasele beebile kommut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Joanna 18. oktoober 2016 at 21:54

    Lisaks loositavale voodile, millelaadsest juba vaikselt unistanud olen (milline kokkusattumus 🙂 ) meeldib väga ka see kummut: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Tuuleke 18. oktoober 2016 at 21:37

    Naturaalses toonis beebi voodi sobiks meie perre valatult kuna pole veel kindel kumb tuleb. Kuna meie pere esimene laps siis oleks see igati hea ja kasulik kink meile. Kuna lasteasjadele kulub üsna palju. Jääme pisikesega lootma ja ootama õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Rica 18. oktoober 2016 at 21:36

    Leidsin YappyKids kodukalt veel ühe armsa voodi:
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-white.html

    Ühe nendest, kas loosisoleva või ise avastatu, valiks küll beebile!?

  • Avatar
    Vasta Diana 18. oktoober 2016 at 21:34

    Minu 3 kuud enneaegne laps, kes tuli nii ootamatult ja voodit tal kodus veel pole, sest ta emme ei jõudnud sellepeale veel mõelda, oleks küll väga õnnelik selle voodi üle ?

  • Avatar
    Vasta Anksu 18. oktoober 2016 at 21:12

    MullE meeldib nende lehelt veel yks nunnu voodipesu 😛 linki lisada eilase siia kahjuks :/ aga selle megailusa voodi loosis osaleksin kyll,kuna meie syndivale printsessile kuluks see kindlasti ära, vana voodi tuleb ilmselt pensionile saata kuna see on 11.a vana juba, venna saab ka 2.a kui õeke synnib, paras aeg oma suurde voodisse kolida 🙂 vana voodit on kasutanud ka minu enda vend 11.a tagasi…:D sellest ka see jutt et voodil on aeg pensionile jääda..loodame et õnn naeratab ja printsess saab ikka uues voodikeses tududa 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. oktoober 2016 at 21:10

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html – tulevikule mõeldes oleks vaja juurde kolmandat suure lapse voodit kolmandale poisile, kes kuskil 1,5 kuu pärast peaks meie perre lisanduma! Hetkel on beebivoodi küll eelmisest kahest pojast alles, aga ka beebivoodi võidust ei ütleks ära, sest praegune beebivoodi on juba vana ja äär ära näritud. Peale selle ei käi sellel voodil pulgad eraldi ära, vaid ainult esikülg kogu täiega, kuid minu arust on palju mõnusam, kui pulgad ka ära käivad. Peale selle olen ma hull mööbeldaja ja mulle meeldib aegajalt jälle tube ümber tõsta ning loositaval voodil on rattad all – see on ju lausa mööbeldaja unistus 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 18. oktoober 2016 at 21:06

    Suuremale lapsele valiksin sellise voodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html

    Loosis soovin osaleda samuti, kuna meie detsembris sündivale beebile kuluks selline võrekas hädasti ära, meil nimelt polegi talle voodit..

  • Avatar
    Vasta Kätz 18. oktoober 2016 at 21:03

    Mu armsale vennale oleks see suurepârane kingitus, sest vanematel pole hetkel võimalik uut voodit osta, aga vana hakkab vaikselt ära lagunema. Tahaks oma vennale ikka kindlat ja kvaliteetset voodit. ??
    Kodulehelt pakkus mulle huvi veel see: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Ebe 18. oktoober 2016 at 20:57

    Nii ootan juba detsembris sündivad suurema venna beebit(oma peagi 6kuuseks saava beebi mängukaaslast 🙂 ) Vend näeb väga palju vaeva, et saada beebi tuba õigeks ajaks valmis ja uus voodi uude tuppa oleks ideaalne 😉

  • Avatar
    Vasta Kirsi 18. oktoober 2016 at 20:29

    Mina sooviks väga just seda imearmast voodit:) eriti kuna meie perre on sündimas esimene tiburull:) oleme niigi üüberpaanikas vankri, riiete,remondi, tervise,lubatu,keelatu ja kõige -kõige muu pärast-küll oleks hea elada kui voodi pärast muretsema ei peaks??

  • Avatar
    Vasta Ahaa 18. oktoober 2016 at 20:24

    Veebruaris sündivale beebile on voodi veel ostmata:)

    Kodulehelt meeldis veel ilus valge kummut:
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 18. oktoober 2016 at 20:20

    Olen viimased kuu-kaks beebivoodeid igaltpoolt vaadanud ja uurinud, sest just valget tahaks oma jaanuaribeebile, kuid kõik on natuke krõbeda hinnaga.. Oleks õudsalt lahe, kui loosiõnn naerataks ja ma selle saaksin! Ning muidugi jäi mulle ka seesama valge kummug silma! http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    Üli ilus!

  • Avatar
    Vasta Laura 18. oktoober 2016 at 20:14

    See voodi sobiks meile ideaalselt. Mulle nii meeldib selline skandinaavia stiil. Beebivoodi meil hetkel meie toas on, kuid selle saime tuttavalt kasutatuna. Muu mööbel on valge, kuid ainult beebivoodi pruuni värvi. Nii vahva oleks, kui saaksime oma beebsule uue valge voodi, täitsa enda oma! 🙂

    YappyKids kodulehelt jäid silma voodipesu ja madratsid.

  • Avatar
    Vasta Ketri 18. oktoober 2016 at 20:01

    Eeemm..Tavaliselt ma sellistest loosimistest osa ei vōta kuna MA EI VŌIDA MITTE KUNAGI. Aga no oma nunnu herne pärast peab proovima. Voodi läheks minu armsale hernele ,kes sünnib märtsis. ?
    Kodulehelt hakkas kohe silma see armas voodipesu.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-playyard-voodipesu.html

  • Avatar
    Vasta ml 18. oktoober 2016 at 19:57

    Tulevikule mõeldes oleks selline asi tore http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html
    Osalen loosis ka, tulevikubeebile mõeldes 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 18. oktoober 2016 at 19:56

    Silma jäi üliarmas ja praktiline voodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html .

    Võidu korral kingiksin voodi edasi noorele neiule (teismeeas), kes kohe-kohe pisikese poja emaks saamas 🙂
    Arvan, et voodike läheks õigesse kohta ja oleks suureks abiks noorele emale 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 18. oktoober 2016 at 19:53

    Voodit oleks väga vaja, vaadates yappi lehelt siis teiseks jäigi silma ka postituses mainitud kummut.

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 18. oktoober 2016 at 19:52

    Meil oleka seda väga vaja. Eelmine just lagunes ära 🙁 nyyd uuel lapsel kuluks uus võrevoodi väga ära.

  • Avatar
    Vasta Helen 18. oktoober 2016 at 19:50

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

    Meie tulevasele preilile on hetkel olemas vana voodi, mida tuleb esmalt lihvida ja siis valgeks peitsida. Ehk jääb see töö tegemata. ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. oktoober 2016 at 19:47

    Nii ilus voodike 🙂

  • Avatar
    Vasta I.P 18. oktoober 2016 at 19:47

    Juba Marimelli loosis hakkasid need tooted silma. Kuna kevade alguses esimene beebi tulemas, olen erinevat mööblit vaadanud. Siiani pole saanud midagi ära osta, kuid voodi kuluks igati ära. Ümara nurkadega mööbli mõte on ideaalne lahendus. Lisaks meeldib mulle nö naturaalne lähenemine. Lisaks voodile huvitaks mind kindlasti see imeline kummut: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html . Ülimalt tänapäevane ja ägeda kujuga!

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. oktoober 2016 at 19:34

    Sellist voodit sooviks iga beebi 🙂

  • Avatar
    Vasta Giina 18. oktoober 2016 at 19:33

    meie jaanuarikuu beebile oleks väga sobilik. seda veel polegi.

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. oktoober 2016 at 19:28

    Minule pakkus huvi kõige enam just see kummut: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html
    Olen ise juba 17ndat nädalat lapseootel ning olen vaadanud palju ringi, et leida nii kummut kui ka võrevoodi, seega oleks väga tore, kui selle loosi võidaksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari. A. 18. oktoober 2016 at 19:27

    Tegelikult mulle kõige rohkem meeldibgi nende toodetest loositav Yappystar voodi. Lisaks on tore ,et vooditele müüakse alla ratastega kaste, et ikka ruumi säästlikult kasutada http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

  • Avatar
    Vasta Kristel Tevet 18. oktoober 2016 at 19:23

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

    Just beebivoodi ongi see, mida sealt kõige enam sooviksin. See kuluks meie pisikesele 30. Detsembril tulevale printsessile tõesti marjaks ära! ?

  • Avatar
    Vasta L.V 18. oktoober 2016 at 19:21

    Saime lõpuks endale oma korteri ning nüüd oleks õige aeg hakata beebituba sisustama et aprilliks oleks kõik olemas ning voodi sobiks sinna tuppa imeliselt:)

  • Avatar
    Vasta Sälly 18. oktoober 2016 at 19:19

    Edaspidi võiks loosida näiteks nooruki voodi 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html
    Aga hetkel oleks uut võrevoodit rohkem vaja :-). Jaanuaris ootame pere lisa, hetke pesamuna on 1,6a ja ka võrevoodis. Välja veel tõsta ei taha, kuna sipleb öösel meeletult. No ja muidugi uuele ilmakodanikule peaks nii kui nii uue voodi vaatama kuna eelmisel võtsime kolm pulka ära, või noh saagisime ära. Need olid liimitud kinni sinna ja ei õnnestunud muud moodi kätte saada.
    Üks ilus võit oleks meie perre oodatud küll :-).
    Päikest 😀

  • Avatar
    Vasta Aive 18. oktoober 2016 at 19:06

    See voodi on tõepoolest stiilipuhas ja kuna mu lapsevoodi on kohe mubvoodi kõrval, siis sobib mulle nagu rusikas silmaauku. Valge värv on samuti valdav mu interjöris.
    Vaadates tootevalikut, võtaks valikust kõik, aga see kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html, see oli midagi uut oma disainis ja lahedat ja turvaline oma ümara disainiga 😉

  • Avatar
    Vasta Geiu 18. oktoober 2016 at 18:54

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html See kummut on huvitava disainiga ☺

  • Avatar
    Vasta Geiu 18. oktoober 2016 at 18:52

    Meie teisele beebile, kes sünnib siia ilma järgmise aasta aprillis, sobiks see imeliselt! ❤

  • Avatar
    Vasta Maria 18. oktoober 2016 at 18:45

    Kodulehelt jäi mulle kõige rohkem silma kummut (http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html), sest mulle nii väga meeldib asju sorteerida ja kummutisse sätitada, eks praegu ole see ka teemakohane, kuna ma justnimelt sellega titatoas tegelen. Tita endani on veel veidi aega ja õnneks ma suudan veel peita, kuna see teeb tööl käimise praegu veel kollektiivi arvestades lihtsamaks 🙂
    Voodi on aga kummuti kõrvalt titatoas puudu ja see rõõmustaks meie pisikest pere väga!

  • Avatar
    Vasta Raili 18. oktoober 2016 at 18:45

    Kui voodi võidaks oleks küll super! Endal pisike alles novembris sündimas ja pole tahtnud liiga vara valmis olla kõigega ^.^
    Yappy lehel on huvitavaid tooteid mitmeid, mind aga köitis enim just see voodipesu http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-bluesakura-voodipesu.html
    Väga kena! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 18. oktoober 2016 at 18:41

    Käru mida meil väga vaja oleks ma ei võitnud 😀 äkki läheb voodiga õnneks 😀 😀 mingi voodi meil olemas õnneks aga uus ja uhke ei teeks paha 🙂 vana voodi on juba parandatud ja mitme lapse hüppeid ja äärte järamist kannatanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 18. oktoober 2016 at 18:40

    Natukene väike on neil see valik küll. Ehk lähiajal uuendavad ja lisavad veel tooteid. Silma jäi madrats http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappylatex-120*60-madrats.html , sest madrats kulub ka üsna kiiresti ja on alati vaja.
    Beebivoodi loosis osalen aga mitte sellepärast, et mul on või saan lapse, aga tahaksin selle eelkõige oma sõbrannale kinkida, kes peaks aasta alguses beebsu saama. Oleks selline hea jõulud-katsikud kingitus ja muidugi ka eelkõige väga vajalik 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. oktoober 2016 at 18:30

    Oh, kui ilus asi! Mul siin värske värk, seega kõike tarvis ja voodi oleks hea algus 😀 loodan, et loosiõnn naeratab.
    Meeldis ka see siin: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

  • Avatar
    Vasta Kati 18. oktoober 2016 at 18:25

    Kui mina võidaksin, valiksin oma esimesele tulevasele beebile sellise voodi: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta kerli 18. oktoober 2016 at 18:19

    No proovime siis ka õnne !!:) kuna ka meil kodus kaks last kasvamas siis oleks jube mõnus kui ühe paneks sellisesse voodi kust saaks ääre alla lükata ehk teeb elu mõneks ajaks lihtsamakas ? ja pesamuna Eily ka rõõmustaks ??

  • Avatar
    Vasta E.P. 18. oktoober 2016 at 18:07

    Sellised voodikastid on ka väga mõnusad ja praktilised: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-dark.html

    …aga beebivoodist ei ütleks ka praegu ära. Beebike on tulemas ja äravõetava küljega voodi oleks supermugav 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 18. oktoober 2016 at 18:05

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html valge kummut on megalahe, aga hind ka päris krõbe)))
    Minu tulevasele beebile voodit sooviks küll!))

  • Avatar
    Vasta Tiina-Laura 18. oktoober 2016 at 18:01

    Yappy kodulehelt leidsin laheda kummuti: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Kuigi tundub, et kummuti oma jaanuaribeebile saan teiselt ringilt, siis voodi loosimises võtan hea meelega osa. Praegu on käsil kodu sisustamine (peamiselt küll uus köök ja garderoobid), aga raha kulub ikkagi meeletult … Siiani olen vaadanud kasutatud voodeid, aga sellise uue valge iluduse üle oleks iga beebi õnnelik ?

  • Avatar
    Vasta tohoo 18. oktoober 2016 at 17:57

    Khm, läks tükk aega enne kui sellest udukogust voodi üles leidsin. No kuulge, lapse toas võiks ikka natuke värve olla. Kohutavalt tüütuks läheb see skandinaavia vännamine.
    /jaja, saan aru, et tegemist on reklaampiltidega, lihtsalt pidin märgi maha panema, sõnad ei mahtunud suhu ära enam jne

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. oktoober 2016 at 17:52

    See voodi sobiks imeliselt minu pisikese õe tuppa. See on armas ja sobiks ideaalselt kokku sisustusega. Jään loosiônne ootama koos pisikese Ingridiga 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-natural.html

  • Avatar
    Vasta Kadi-Liis 18. oktoober 2016 at 17:48

    Selline voodi oleks meie perre igati oodatud. 🙂 Hetkel magab beebi meil hällis aga see hakkab juba väikseks jääma. Igastahes loodan, et loosiõnn kunagi meile ka naeratab ja võidame. 🙂

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html
    Kuna igas nurgas vedeleb mänguasju siis selline kast koju oleks vajalik. 😀

  • Avatar
    Vasta Elina 18. oktoober 2016 at 17:42

    Esimest korda osalen sinu loosimistes, ehk naeratab loosiõnn 🙂 Beebivoodi on imeilus ja näeb välja väga mugav. Kindlasti oleks suur rõõm tulevasel beebil seal oma uinakuid teha ?
    Minule jäi silma yappy kodulehel see kummut (http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html) esiteks see välimus on nii pilkupüüdev, samas lihtne aga samas mõnusa disainiga ja pluss on veel see,et sellel on mähkimisalus peal mille saab igakell ära võtta. See sobib ideaalselt selle imeilusa voodiga kokku 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 18. oktoober 2016 at 17:32

    Kuluks selline kaunis beebivoodi ära, aprillis on oodata perelisa! ?

  • Avatar
    Vasta Evelin 18. oktoober 2016 at 17:21

    Minul oleks just sellist valget voodit vaja oma jaanuaribeebile 🙂 ja selle voodi juurde sobiks ka madrats, näiteks see: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappylatex-120*60-madrats.html
    Ma niii loodan, et võidan! 🙂 väga kasulik loos ja ootan ka kõiki teisi beebipostitusi sinu poolt 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. oktoober 2016 at 17:20

    Kuna meie perre on sündimas 3. laps siis oleks hädasti vaja uut võrevoodit.Eelmine oli juba enne meie lapsi 2-3 lapse kasutada ja on otsi andmas. Heal juhul peab see vastu senikaua kuni uus laps suurema voodi saab.

    Hetkel nende valikust olekski soov kas võrevoodi või siis noortevoodi järele.

  • Avatar
    Vasta E. 18. oktoober 2016 at 17:18

    Pärast 2 aastat proovimist ja hunniku negatiivseid teste, saime lõpuks kätte oma kaua oodatud triibud. 2017 a. Märtsis peaks meie väike ime sündima ja talle kuluks selline imearmas voodikene ära.

  • Avatar
    Vasta Maide-Marie 18. oktoober 2016 at 17:09

    Lisaks beebivoodile, meeldib mulle väga ka kummut. 🙂 Ühes teises loosimises(Marimelli auhinnamängus) valis kallim välja nii kummuti + beebivoodi… Viimasel ajal on beebiteema suureks teemaks ja järgmisel aastal kolime kasuisa korterisse… kes teab, ehk töesti on järgmisel aastal ehk perelisa tulekul. 😉
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Edme 18. oktoober 2016 at 16:59

    Oleks tore ühe voodi loosiõnnega saada,kuna tulemas on kaks beebit korraga siis tuleb soetada 2 kordselt asju 🙂
    Minu lemmik on ümara nurkne kummut,väga ilus ja lapsesõbralik.

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Eliko E. 18. oktoober 2016 at 16:58

    See voodipesu on armas http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-playyard-voodipesu.html 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketry L 18. oktoober 2016 at 16:57

    Selle voodi juurde kuluks lisaks selline mònsa kummut ära.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

    Mina kes ma tavaliselt ei sûvene ûhegi blogisse siis nûûd olen erakordselt ennast koguaeg avastanud Sinu blogi lugemas ????

  • Avatar
    Vasta Krista 18. oktoober 2016 at 16:52

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyqu-beebivoodi-white.html
    Meie Herman oleks väga õnnelik selle voodi üle, loodetavasti aitaks see kaasa, et ta uinuks enda voodis.

  • Avatar
    Vasta Viktoria 18. oktoober 2016 at 16:52

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/madratsid/yappylatex-120*60-madrats.html

    Madrats on üks väga vajalik asi. Kuna tüüpe on nii palju erinevaid, siis oleks kindlasti üks madratsiloos ka kunagi tulevikus hea mõte (Y)
    Voodi on kindlasti mõnus, seda juba näha. Kuna esimesel sellist pole, siis teisel kasutaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 18. oktoober 2016 at 16:48

    Võrevoodit oleks vaja küll. Ühtlasi on suur soov, et suurem laps koliks meie toast oma tuppa magama ja ehk selle juures oleks abiks nö suurte laste voodi: YappyGrow noortevoodi, white

  • Avatar
    Vasta Jane 18. oktoober 2016 at 16:48

    Nende kodulehelt valiksin ühe kena valge kummuti. 😛

    Jaanuaris tuleb meilegi perelisa, see voodi tundub just väga lihtne ja armas! 😉

  • Avatar
    Vasta K. 18. oktoober 2016 at 16:44

    Neil on nii palju ilusaid asju, aga üheks lemmikuteks on otseloomulikult see kummut 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta L 18. oktoober 2016 at 16:32

    Beebivoodi oleks väga hea kingitus mu õele ?
    YuppyKids kodulehelt jäi see valge kummut silma, mida oleks ka väga vaja: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Erika 18. oktoober 2016 at 16:29

    Hei,

    Meie beebi on sündimas paari nädala pärast, aga meil pole talle voodikest veel soetanud. Peale selle, mis loosite, meeldib kodulehelt ka http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-white.html 🙂 Nii vahva oleks talle üks kena pesake võita!

  • Avatar
    Vasta TK 18. oktoober 2016 at 16:25

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-shades-of-grey-voodipesu.html

    Mulle meeldis väga see minimalistlik voodipesu ja ilmselt soetaksin nende lehelt just selle, arvestusega, et midagi muud hetkel nagu vaja pole ka. Aga kingiloosis oleva voodi kingiksin ma heameelega hoopis oma parimale sôbrannale, kes mind hiljuti beebiuudisega rôômustas ? Mul on lihtsalt niiiniii hea meel ta üle, et see oli mu esimene môte, kui loosi nägin. Tal oleks kindlasti hea meel…sedaenam, et nad perega ennast kahe erineva riigi ja elukoha vahel jagama peavad ja seega suuri asju niikuinii topelt vaja läheb…

  • Avatar
    Vasta Tiux 18. oktoober 2016 at 16:21

    Meie perre saabuvale tulevasele ilmakodanikule on veel samuti voodi ostmata, seega osalen hea meelega selles loosimises.

    Muudest toodetest jäi silma aga kaunis mähkimis-kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Diana 18. oktoober 2016 at 16:20

    Mina sooviks oma lapsukesele sellist voodit, kuna meie võrekas läks katki täiesti laaaaaambiiiiist???

  • Avatar
    Vasta Anneli 18. oktoober 2016 at 16:19

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html

    Kuna otsime just voodit suuremale lapsele, oleks see super. Samas on perre sündimas beebi, kes vajaks beebivoodit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 18. oktoober 2016 at 16:18

    Väga meeldis selline mähkimis lauaga kummut. Super nummikas ja mahukas. http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Endal on laps veebruaris sündimas ja selline armas voodike kuluks beebile kindlasti ära. Kahjuks pole endal aega töö kõrvalt beebi asju veel ostmas käia, niiet selline voodike oleks väga armas kingitus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Edme 18. oktoober 2016 at 16:14

    See voodi kuluks vägagi ära,kuna meie üllatuseks on tulemas meil lausa 2 beebit siis tuleb ka asju 2 kordselt osta.
    Minu üks lemmikutest sealt lehelt on kindlasti ümara äärega kummut,mille ka kavatsen soetada.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Kristin 18. oktoober 2016 at 16:14

    YappyKidsi kodulehel on mitu imeilusat mööblieset, mis meie koju sobiks! Beebivoodi oleks meie märtsis sündivale beebile ideaalne.

    Voodisse soetaks muidugi juurde ka kauni voodipesu: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-bluesakura-voodipesu.html

  • Avatar
    Vasta Aire 18. oktoober 2016 at 16:13

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html

    See voodi meeldis enim nende valikust. Nii ilus.
    Aga ka see loositav voodi kuluks suve alguses ära ?

  • Avatar
    Vasta Merca 18. oktoober 2016 at 16:13

    Isversusver ei oska esiti midagi siia kommenteerida kuna beebivoodi lummas ja sõi vist ära mul ajus selle organi millega normaalselt käituda ja kirjutada oskaks 😀
    Aga ma olen kiire enese kokkuvõtja ja seega ma ytlen,et ma sellest voodist ära ei ütleks küll. Ootan nüüd viiendat ja vaevalt siis viienda sünniks 1a2k enda voodist loobuks 🙁

  • Avatar
    Vasta Jane 18. oktoober 2016 at 16:13

    Mina soovin voodit meie pere esimesele beebile.
    Võrevoodi on klassika ja selline on plaanis igatahes, ka ilma võiduta. Aga no võit… ” Kallis, kas tead, kuidas sinu esimene voodi meieni jõudis? Ma võitsin selle!! Jipikajee! Olin nii õnnelik!”

  • Avatar
    Vasta Triinu 18. oktoober 2016 at 16:02

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    See kummut on väga ilus. Praegu ongi vaja tulevasele lapsele voodit ja kummutit.

  • Avatar
    Vasta Marelle 18. oktoober 2016 at 16:02

    See voodi oleks ideaalne meie printsessile, hetkel kasutuses korvhäll, aga varsti vaja päris voodikest!!

  • Avatar
    Vasta leelo 18. oktoober 2016 at 16:02

    Mulle väga meeldib selle voodi disain ja värv ? kuna mul tuleb juba kolmas ja tüdruk lõpuks siis oleks väga lahe võita see voodi ja just meie voodi kõrvale ? meil peaks sündima siis novembris kuskil 5-10 paiku ?juba ootan pikki silmi millal saaks teda kinnitada ? teda ootavad 9aaastane ja 1.8 aastane venna ?

  • Avatar
    Vasta Evely 18. oktoober 2016 at 16:00

    Mina sooviks ikka väga seda voodit. Just nüüd kui jaanuaris tulemas perelisa ja pere esimene laps on alles 1.5 a ja magab vahelduva eduga ikka veel oma võrevoodis.

    Võidaks ka esimest korda. Tänks! ☺

  • Avatar
    Vasta Karramba 18. oktoober 2016 at 15:59

    YappyOwl tume kummut huvitaks väga.

  • Avatar
    Vasta Siki 18. oktoober 2016 at 15:58

    Seda voodit oleks küll aprillis sündivale esimesele lapsele vaja! 🙂
    Kodulehte vaadates jäi ikka see sama YappyStar silma – ilus lihtne.

  • Avatar
    Vasta Marit 18. oktoober 2016 at 15:52

    Nii vahvad voodipesud ja madratsid seal legeküljel.:)
    Ka minu kõhubeebi vajab uuel aastal omale voodikest. Siiani pole pähe tulnudki hakata asju vaatama aga ehk osutub see loosiõnn mulle ja tekitab beebiasjade tuhina ka peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 18. oktoober 2016 at 15:52

    Mulle jäi silma see ilus mummuline voodipehmendus: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/bumper/yappy-beige-bumper.html

    Üldse ei meeldi need mõmmide-lillede-liblikatega voodipesud, niiet see on päris hea leid. Võrevoodi on ka ülivinge ja sobiks beebile küll!

  • Avatar
    Vasta Mirru 18. oktoober 2016 at 15:49

    Minu lapse magamistoast on veel puudu riidekapp ja YappyOwl kummut white (ei oska telefoniga linki panna).

  • Avatar
    Vasta Maris 18. oktoober 2016 at 15:46

    Issand, see voodi oleks supertruperäge kingitus mu õele. Ta just kujundab lastetuba, kuid on alles tapeedi ja värvimise lainel. Esimest korda külastasin ka yappy kodulehte, väga väga meeldisid erinevad voodiriided aga lemmikuks osutus Yappysmart kast (valge) selle sama voodi alla: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

    Pole midagi olulisemat kui panipaigad!

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. oktoober 2016 at 15:42

    Kuna meil remont käsil,ja teine laps juba magab suurte laste voodis ja võrevoodit pole.Tuli yllatus et saame perelisa.Aprillis sünnib uus ilmakodanik.Pole jõudnud veel mitte ühtegi beebi asja osta,Kõik kulub remondi peale et uuel ilmakodanikul oleks ikka soe ja turvaline kodu

  • Avatar
    Vasta K 18. oktoober 2016 at 15:42

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-natural.html

    See tundub nii ilus ja mõnus kingitus tulevasele sõbranna beebile. Aga noh – loodame sellele loosis olevale voodile 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 18. oktoober 2016 at 15:41

    Just selliseid iludusi ma vaadanud olengi aga kahjuks on enamus ikka väga kallid:( röömustaksin nii mina kui ka kõhus olev beebsu sellise ilusa voodi üle:)

  • Avatar
    Vasta k. 18. oktoober 2016 at 15:38

    Ilus voodi!

    Kas Sa said vankri kätte? Olete katsetanud ka juba?:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. oktoober 2016 at 15:39

      homme lõpuks saan 😀

      • Avatar
        Vasta k. 18. oktoober 2016 at 15:49

        Ootan postitust vankrist 😀

  • Avatar
    Vasta Reelika 18. oktoober 2016 at 15:36

    Heh,esimest korda võtan su loosimistest osa ja arvan,et meie märtsi kuu beebile meeldiks selline voodi väga ja saaks tema lemmik kohaks ??

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. oktoober 2016 at 15:35

    Väga meeldib Yappy lehelt HappyOwl kummut, just valge! Tundub eriti praktiline ja ilus!
    Meie oleme just hetkel beebivoodi otsinguil, kuna veebruaris sünnib meie perre esimene beebi! ?❤️ Ja beebinurk vajab sisustamist! No ja nii suusoojaks, on mul 1.nov sünnipäev ka, nii, et oleks hiilgama tore kingitus ???

  • Avatar
    Vasta Mari M 18. oktoober 2016 at 15:33

    Nii ilus valge voodi, võit teeks väga rõõmsaks ja oleks väga vaja!

    Veel meeldis mulle see: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta Hali 18. oktoober 2016 at 15:33

    Lisaks voodile meeldib ka nende valikus pakutavad kastid mida nt ruumipuudusel saab väga otstarbekalt lapsevoodi alla paigutada.TA 31.12,et ei teagi kas tuleb selle aasta beebi või hoopis suure kisa ja pauguga uueaasta beebi 🙂
    Elukaaslasega oleme veel voodi otsingul,õigemini otsime kompromissi ? tema ütleb,et tuleb leppida alguses vooditaskuga kuna magamistoas ruumi natuke vähe aga sellise voodi võidu puhul saaksin tõeatada,et voodi mahuks ideaalselt ka meie voodi otsa mitte kõrvale 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. oktoober 2016 at 15:30

    Meie detsembris kolme liikmeliseks saavale noorele(uskumatult noorele, nagu mõni ütleb ;)) perele kuluks küll see beebivoodi hädasti ära 🙂
    Yappy kodulehelt jäi silma veel selline armas kummut 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. oktoober 2016 at 15:29

    Ja jälle ma võtan osa, mis teha, ma nii tahaks võita oma sündimata nunnule midagi ilusat ja kasulikku, mis ühtlasi säästaks ka meie rahakotti.
    Meil pole veel midagi ostetud ja ometi olen rasedusega poole peal, ikka lõpuks otsustame, et parem hoiame kokku ja läheb venna vanasse voodisse, kannab venna vanu riideid ja sõidab venna käruga ringi. Kuna ma ise oma tervisega koguaeg kimpus olen ja pidevad väljaminekud minu raviks lähevad, siis tunnen ennast ka süüdi selles, et uuele tibule jääb kõik vana. Ja nii ma osalen ühes ja teises loosis pidevalt, isegi kuid tean, et loosi/loto õnne meie peres tihti ei nähta. 😀
    Samas vb on veel kusagil keegi kel väga voodit vaja ja ei taha egotseda siin, võidab see kes võitu väärt. 🙂

  • Avatar
    Vasta anett 18. oktoober 2016 at 15:28

    jaanuari kuu beebile , oleks küll tore selline voodi 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html kummut jääb kõige enam silma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. oktoober 2016 at 15:28

    See voodi oleks ülisuper meie perelisale! Sümpatiseerivad meeletult valged voodid ja ei ole kuskilt leidnud sellist, mis tõesti meeldiks, aga oh imet-siin see nüüd on. Armusin sellesse voodisse enne kui postituse avada jõudsin, tundub nii lihtne, aga samas kena ja kõikide vajalike lisadega.

  • Avatar
    Vasta Margaret 18. oktoober 2016 at 15:26

    Kui juba voodi võidaks, siis sinna juurde oleks see kummut ideaalne http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Voodi kuluks ära minu märtsikuus sündivale beebile. Ootan oma teist last ja kuna vahepeale on jäänud 11 pikka aastat, siis ei ole esimese lapse titeajast enam mitte ühtegi asja alles. Minu esimene laps magas veel selles pulgavoodis, mis minul endal beebina oli 🙂

    Igatahes on see üks väga vajalik loos, jään põnevusega ootama 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 18. oktoober 2016 at 15:23

    Oli ma tahan seda niiiiiiiiii väga 😀 Esimese lapse reliikviana saadud võrekast sai küll 2016 aastal kena jaanitule, aga 2017 aasta juunis sündiv tibuke on nüüd ilma voodita 😀
    Ja see kummut: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html oeh ma niiiiiiiiii tahaks 😛

  • Avatar
    Vasta Ester 18. oktoober 2016 at 15:20

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html
    Mulle väga meeldib see kummut 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 18. oktoober 2016 at 15:15

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-dark.html

    see kummut sobiks ideaalselt minu tütre tuppa ja samamoodi kuuluks talle ära see beebivoodi.

  • Avatar
    Vasta Olga 18. oktoober 2016 at 15:14

    See on tõesti õudne, et sa enda blogis kirjutad enda elust ja sellest, mis su elus hetkel aktuaalne on. Kas sa ei tunnegi püha kohustust igale kommentaatorile meele järgi olla ja mitmekülgset meelelahutust 24/7 pakkuda? #piinlik

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. oktoober 2016 at 15:30

      Ma olen juba leppinud sellega, et ma olen haige inimene 🙁

  • Avatar
    Vasta Kairiin 18. oktoober 2016 at 15:12

    Mulle meeldis pruunikas pikendatav lastevoodi, meeldib see, et hinnad pole meeletult kõrgeks aetud, see on suur pluss, loodan ka edaspidi näha sellisesse hinnaklassi jäävaid mööblit ja voodipesu 🙂 Loosist võtan ka muidugi osa, ilus valge voodi just sobiks kokku mu varsti valmiva lastetoaga, oleks supeluks ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 18. oktoober 2016 at 15:12

    Peale beebivoodi jäi silma ka see noortevoodi: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html

    Beebivoodi võit oleks lihtsalt super! Olen teise lapse ootel ja see loos on küll nagu tellitud, sest just eile õhtul hakkasin beebivoodeid vaatama. Tahangi just sellist voodit, mille kõrgust saab reguleerida ning pulgad võiksid samuti eestvõetavad olla. Antud voodi on veel lisaks nii ilus ja ideaalne. ? Hoian pöidlaid peos!

  • Avatar
    Vasta E.e. 18. oktoober 2016 at 15:12

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Selline kummut kuluks ära ja ega võrevoodistki ära ei ütleks. Esimese lapse sündides pidin koonerdama ja pea kõik asjad alates riietest voodini said ostetud kasutatult. Lapsel õnneks polnud vahet 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuure 18. oktoober 2016 at 15:11

    Oi, kui lihtne ja ilus, sobiks hästi meie valgete kummutitega kokku. Mulle meeldis väga ka valge Yappy la:le.

  • Avatar
    Vasta Diana 18. oktoober 2016 at 15:10

    Palju palju õnne beebi puhul! Natukene teemaväline küsimus võib olla aga kõikide nende loosimiste tuhinas mis sul olnud on olen ma vist märkamatta jätnud kes restoranikülastuse koos sinuga võitis?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. oktoober 2016 at 15:31

      Keegi L tähega tüdruk, aga ma pole ikka teda sööma viima jõudnud 😀

      • Avatar
        Vasta Diana 18. oktoober 2016 at 15:48

        Mh mul see totaalselt kahe silma vahele jäänud ikka, nii lootsin deidile minna sinuga 😀

  • Avatar
    Vasta Cätlin 18. oktoober 2016 at 15:09

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    Tootevalikust jäi silma selline kummut ?Oleks ideaalne meie jaanuaris sündivale pojale ?

  • Avatar
    Vasta Mona 18. oktoober 2016 at 15:09

    Tere! Ma ei oskagi kohe üht loosikirja alustada, sest käsi südamel- ma pole kunagi MITTEÜHESKI loosis internetis osalenud 🙂 Põhjuseks vist see, et alati on tunne, et kellelgi teisel on vast nagunii rohkem vaja…ja ah mis mina nüüd siin..
    Sel korral aga võtsin julguse kokku ja osalen, sest kuigi olen oma kahe lapsega olnud kaisusmagaja, siis jääb minu teise ja kolmanda lapse vanusevahe väga väikeseks (varsti oodata seega perelisa 🙂 ) ja uuele beebile oleks kindlasti vaja voodit, juba turvalisuse mõttes, et teine beebi talle öösel ohtlik ei oleks. Niikaua saaks voodit vahelduseks kasutada ka praegune beebi.
    Me magamistuba on ka valge ning armastan valget mööblit üle kõige.
    Lisaks voodile jäi silma loomulikult see kummut – http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

    (Tegelt on veidi piinlik hetkel, sest mõistsin, et väga ei pea vist põhjendama, miks keegi loosis osaleb 😀 noh, esimene kord, anname andeks- saingi loosipisiku juba kätte tegelikult nüüd)

  • Avatar
    Vasta Keiti Kõmmus 18. oktoober 2016 at 15:08

    See sobib minu äsja renoveeritud magamistuppa suurepäraselt! Tore oleks beebile uus voodi saada! 🙂

  • Avatar
    Vasta helene 18. oktoober 2016 at 15:07

    Ka meil on jaanuaris esimene lapsuke tulemas ja selline voodi oleks lihtsalt suurepärane 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna-Greete Kilk 18. oktoober 2016 at 15:05

    Minu pojal on voodi olemas,kus ta magab. Meil on samuti, et saab panna kolmele kõrgusele ja saab võtta kolm pulkka ära. Ning samuti 120cm. Kuid võidu puhul kingiksin selle voodi oma sõbrannale kellel peagi on sündimas beebi poiss 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketrin 18. oktoober 2016 at 15:03

    Oii nii meeldib see voodi 🙂 kuna pisike varsti sündimas,oleks nii äge see talle võita.Ja see värv sobiks nii hästi meile 🙂 just voodi meil puudu oleks.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 18. oktoober 2016 at 15:03

    Sooviks seda voodit tulevasele lapselapsele arvan need uned oleks eriti magusad https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1390646084297417&id=115982931763745

  • Avatar
    Vasta keidy-liisa 18. oktoober 2016 at 15:01

    Voodisse oleks kindlasti vaja ju ka voodipesu 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-beige-voodipesu.html

  • Avatar
    Vasta Maris 18. oktoober 2016 at 14:58

    A jaa mis ma neilt veel ostaks..ühe noortevoodi.. ilusa valge 🙂

  • Avatar
    Vasta A-m 18. oktoober 2016 at 14:56

    Kevadel on sündimas mu täiesti esimene beebi 🙂 . Vaja on väga paljusid asju ja nii hea oleks kui saaksin voodi vähemalt . Muidu peaksin oma isa paluma, et kingiks.

  • Avatar
    Vasta Maris 18. oktoober 2016 at 14:56

    Oi meile sobiks see voodi ideaalselt.. meil neljas laps tulekul ja kuna tegelikult polnud plaanis neljandat last hetkel saada aga elu tegi omad plaanid (siinkohal ei mõtle et jäin ups rasedaks) ja andis mõista et kas nüüd või ei kunagi..tegiõe valiku ja saame ikka oma beebi.. Aga… meil pole alles ühtegi asja eelnevast kolmest lapsest ja mis oleks meie viimasele pesamunale veel parem kui üks ääretult ilus,mugav ja korralik voodi kus kasvamiseks piisavalt jõudu saada.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Lenne 18. oktoober 2016 at 14:55

    Kuna ise pole veel soetanud peagi sündivale uuele ilmakodanikule voodit , siis osalen loosis suurima rõõmuga. Valget võrekat olen algusest peale soovinud?

    Teise tootena, mis lehel huvi pakkus oli valge pikendatav voodi. Millegipärast ei saa linki siia copyda .
    Sobiksid siis suurema lapse ja pesamuna voodid kokku 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketu 18. oktoober 2016 at 14:55

    Meie detsembribeebi tuduks ilmselt õdnsat und sellises uhkes voodis 🙂

    Ja sellise kasti valiks ka, et oleks kuhu träna koguda 🙂

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html

  • Avatar
    Vasta J 18. oktoober 2016 at 14:55

    Mina olen ka järgmise aasta kevadel ühe tutika beebi omanik ning see voodi kuluks marjaks ära!

    Ps! Jagaksin seda facebookis ka, kuid kahjuks on see rasedus veel suur saladus!

  • Avatar
    Vasta Eeva 18. oktoober 2016 at 14:51

    Meeldis see, et tootevalikut pole liiga kirjuks aetud.
    Enim jäi silma kummut. =)

  • Avatar
    Vasta Diana 18. oktoober 2016 at 14:50

    Mu tutvusringkonnas on nii palju sõbrannasi kes on kas uue beebiootel, lisaks sinu blogi mida loen aktiivselt igapäev. Hommikuti kohvi juues ja telefoni sirvides kiikan ka sinu blogile,et ehk on midagi uut jälle. Tänu neile asjadele on minus tärganud Soov jääda teise lapse ootele. Esimene on juba nii suur (5A) ja no ka tema ootab,et millal nüüd, ta õe või venna saab. Nuud vaikselt planeerime ja ehk saan ka mina ükshetk rõõmusõnumid jagada. Kindlasti kuluks üks selline voodi ära, eelmine võrevoodi mis meil oli, oli piisav õpetus, et kindlasti peab eest saama võre ära võtta. Isegi kui ei võida siis no kindel mis kindel voodi ja selle voodikomplekti ostan ma küll sealt poest.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/bumper/yappy-playyard-bumper.html

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. oktoober 2016 at 14:50

    Lemmik on noortevoodi 🙂
    Võidu korral üllataks enda sõbrannat ja tema põnni uue voodiga !

  • Avatar
    Vasta Sirle 18. oktoober 2016 at 14:50

    Väiksem poiss magab emme kaisus, suurem issiga. Kuna mu 10 kuune magab kenasti kogu öö, siis sobiks ideaalselt panna laps võrekasse. 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html

  • Avatar
    Vasta Mari 18. oktoober 2016 at 14:49

    Minu poja on peagi hälli jaoks liiga suur, siis sellises ilusas voodis tudumise vastu ei saa tal ju ometi midagi olla. Ja pealegi olen ma olnudki sellise voodi otsingul, mida saab pikemalt kasutada kui aasta-pooleteise jagu. Siiani olen kuidagi sattunud selliseid voodeid vaatama, millel ei saa külge maha võtta. No hea küll tegelikult. Kui ma otsin voodit, millel külge maha saab võtta, eks ma olen ikka neid ka leidnud. Kuid… need on oleks justkui teemanttolmuga üle lastud. Hinna poolest. Ja nii ma siis olen nördinult vaadanud neid tavalisi voodeid. Et kas ikka pean sellise siis ostma… aga näedsa – loos nagu tellitud. Ja ehk joppab korra. Nii korra, et saab pojale voodi 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin M 18. oktoober 2016 at 14:48

    Meie jaanuaris sündivale teisele väikemehele sobiks see voodi väga hästi.
    Sinna juure sobib kummut oleks ka väga lahe.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Keiti 18. oktoober 2016 at 14:48

    Minu lemmik on see voodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html

    Välja loositav voodi läheks kindlasti minu õe sündivale beebile. Kunagi ometi võiks ju mõni võit ka minuni tulla, et südamerahuga oma õde õnnelikuks teha ja, et tal oleks üks asi vähem, mille üle pead vaevata 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 18. oktoober 2016 at 14:47

    Poisiklutti on oodata novembri lõpus või detsembri alguses ning olen siiani kimbatuses, mida osta, mida jätta. Eeskätt otsin hea hinnaga kvaliteetset kraami ning siinkohal tundub, et olen midagi juba leidnud – see voodi kindlasti mööda külgi maha ei jookseks. Kodulehte uurides jäävad silma just palju mahutavad kummutid, mida ka eespool juba välja on toodud, kuid erilised on ka YappyLa:le võrevoodid.

  • Avatar
    Vasta Kady Kolk 18. oktoober 2016 at 14:47

    See voodi sobiks ideaalselt meie magamistuppa meie varsti sündivale printsessile 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-playyard-voodipesu.html see oleks minu beebile ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Anne 18. oktoober 2016 at 14:44

    Kõige ägedam on see sama valge kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html aga voodi nii mitmete funktsioonidega – täiesti ideaalne variant, ei pea hakkama titeaja möödudes kohe uut otsima, saab viimasele hetkele jätta uue voodi soetamist küll 😀

  • Avatar
    Vasta gerda 18. oktoober 2016 at 14:44

    No loosimistega pole mul kunagi vedanud aga proovida võib.
    Minu sõbranna maris ootab enda neljandad last, ja see voodi oleks suur suur abi neile ning suur murekivi südamelt kukkund.

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. oktoober 2016 at 14:44

    Tita tähtaeg 8. november kuid siianii pole võrevoodit, alguses ostsin reisivoodi ja arvan, et seni kuni otsin seda õiget magab beebsu seal.
    Igati oodatud kingitus pisikesele 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. oktoober 2016 at 14:43

    Mul on novembris tähtaeg juba ja siiani mida pole on voodi 😀 imetore oleks oma pisikesel lasta uinuda just sellises voodis 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 18. oktoober 2016 at 14:40

    See sama voodi oleks suureks abiks ühele noorele neiule, kes on saamas emaks uue aasta aprillis. Kuna ta peab alustama oma elu pm nullist ning soetama kõiksugu vajalikud asjad siis oleks see super kink 🙂
    Kahjuks pole ta ise eriline interneti kasutaja.

  • Avatar
    Vasta Carmen 18. oktoober 2016 at 14:39

    See oleks ikka superlahe võit!
    Jagasin ka !

  • Avatar
    Vasta S 18. oktoober 2016 at 14:33

    Meile läheb ka üsna varsti beebivoodit vaja, ja ka just valget, sest muu magamistoa kraam on valge. Ja raudselt läheb mitu tublit kuud enne kui ehk raatsime võsukese oma tuppa magama saata, et sellele teise toa värvile orienteeruda. Peagi valge on nagunii universaalne mis igale poole sobib. Aga kui ei võida, siis aitäh YappyKids-ile tähelepanu juhtimast, seal tundub mõnus valik olevat

  • Avatar
    Vasta Karmen 18. oktoober 2016 at 14:33

    Meie beebsul oleks vaja voodi paari kuu pärast välja vahetada ja no see on ju niiiiii ilus <3
    Kodulehelt leidsin selle ilusa kummuti :
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Kelly 18. oktoober 2016 at 14:32

    Selle loosi auhind oleks meie perre hetkel ideaalne kingitus. Ootame oma esimest beebit ja hetkel olemegi just beebivoodi otsingul 🙂 Voodi vastab täpselt meie soovidele ning kuna meie korter on pisike, siis selle voodi mõõtmed on täpselt sobivad. Lisaks vaatasin YappyKidsi kodulehte ning silma jäi see täpselt voodiga sobiv kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html. Kuna hetkel oleme ka kummuti otsingul, siis sobiks see imeliselt selle voodiga ning meie magamistoaga.

  • Avatar
    Vasta Karmen 18. oktoober 2016 at 14:32

    Meie beebsul oleks vaja voodi paari kuu pärast välja vahetada ja no see on ju niiiiii ilus <3
    Kodulehelt leidsin selle ilusa kummuti :

  • Avatar
    Vasta Marlen ? 18. oktoober 2016 at 14:30

    Meile on oodata sõbrapäevaks väikest printsessi. See oleks imeline kingitus pisikesele ?

  • Avatar
    Vasta Signe R 18. oktoober 2016 at 14:29

    Õde viimased kuud rase ja see oleks kas talle hea kink teise lapse sünni puhul või siis jääks ootama minu enda aega. ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. oktoober 2016 at 14:28

    Minu poja kasvab oma vooditaskust varsti välja ja oleks väga hea ta suurde võrekasse panna 🙂

    Veel meeldib: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Kolme lapse ema 18. oktoober 2016 at 14:23

    Mina ütlen ausalt kuna mul raha puu otsas ei kasva siis meie perre oleks selline võit väga oodatud 4 lapsele 🙂
    Pojal TA on sõbrapäeval . Kuna me praegu alles uurime nii vankrit kui ka voodit siis vaatame.oma resurse siis kindlasti oleks tore ühte asja võita siis saaks teise asja peale panustada rohkem 🙂 Nii võrd kui võrd kolme lapse kõrvalt see võimalik on . Kuna kõik asjad said omal ajal ära antud 🙂

  • Avatar
    Vasta Ragne 18. oktoober 2016 at 14:23

    See kummut on niiii vinge. Linki ma siis toppima ei hakka kuna sa oled selle siia juba pannud (ning ega ma ju mingi kilplane ole). Oleksin korra tahtnud ka sahtlite sisse piiluda, aga elan üle. Mähkimislaud on mega hea boonus, kuigi mitte kõik meie perest ei pea seda vajalikuks, sest noh, sitast mähet võib ju voodi peal või köögi laua ääres ka vahetada ja lihtsalt loota, et vedelama väljaheite puhul midagi kuskilt välja ei nirise. Voodi kohta oled teinud ka head reklaamitööd ja loodan, et meie perre selline ka jõuab ?

  • Avatar
    Vasta H. 18. oktoober 2016 at 14:22

    See sama voodi olekski rusikas silmaauku 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 18. oktoober 2016 at 14:21

    Oh, see loosimine on justkui rusikas silmaauku! Olen ise hetkel 6. kuud beebiootel ja elame mehega üürikorteris. Kuigi korter on armsaks saanud ja omajagu aastaid seal juba elatud, siis magamistuba on mul pisike, nagu Mustamäe korterites ikka. Umbes 80% toast täidab suur garderoobkapp koos voodiga, ilmselt omal ajal kalli hinnaga soetatud “ülivinge” komplekt. Aga seetõttu ma juba praegu valutan pead ning käin muudkui mõõdulindiga mööda tuba ringi sellise pilguga, et kuhu ja missugust beebivoodit panna.

    See YappyStar voodi oleks lihtsalt ideaalne, kuna sellel on ka rattad all ehk siis saan vajadusel voodit ilma suurema jõu- ja ilunumbrita toas nihutada, et ka kapi sahtlitele ilusti ligi pääseks. 🙂
    Saladuskatte all ütlen, et see voodi on mulle tegelikult juba varemgi silma jäänud, just samal põhjusel!

    Väga meeldivad mulle ka nende kummutid, tõepoolest väga mahukad! http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. oktoober 2016 at 14:18

    Selline eriti äge ja vinge voodi on just minul puudu. Olen hetkel lapse ootel ja tütar peaks sündima jaanuaris. Oleks väga vaja seda voodid kuna sissetulek kahjuks pole eriti suur ja hetke seisuga ei teagi kas saab titale päris oma voodi või peab magama minu juures nii,et selline vinge võit oleks eriti tere tulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. oktoober 2016 at 14:18

    Kuna meie poisid kolivad kohe kohe ühte tuppa, siis kuluks ära üks pikendatav voodi. Selline siis:
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html
    Loositav beebivoodi läheks sõbrannale, kelle esiklaps sünnib aprillis. See oleks vääga meeldiv üllatus 🙂 Ja muidugi, kui meil peaks kunagi kolmas laps tulema, saaks sõrantsilt voodi meile pärandatud. Taaskasutus ikkagi ju 😀

  • Avatar
    Vasta Malle 18. oktoober 2016 at 14:16

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html
    Ja see kast kuluks küll voodi juurde ära.

  • Avatar
    Vasta A 18. oktoober 2016 at 14:16

    Beebivooditest jäi silma see: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-dark.html
    Tumedat tooni küll, aga meil on kodus ka üsna tumedad toonid ja hetkel sobiks mu 6-kuusele valge voodi imehästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiivi 18. oktoober 2016 at 14:16

    Väga ilus mööbel jah! 🙂 Oleks täitsa huvitet veel tuleviku tarbeks! Mul poisil praegu taaskasutuses võrevoodi, aga järgmisele oleks hea kindlasti uus leida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 18. oktoober 2016 at 14:16

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html

    Meie poisi voodiga juhtus selline asi, kui lapse tuba sai valmis augusti alguses ning oli tarvis voodi kokku panna, siis avastasime, et voodiga kaasa tulnud voodipõhi ei kuulugi antud voodi juppide hulka. Olime voodi ostnud teiselt ringilt ning puudu olevat vaid kruvid. Siis kiire ring taaskasutuspoodides ning meil oli peaaegu selline voodipõhi mis meie voodile ka sobis. Mehel natukene käsitööd ning meil on nüüd poisil võrevoodil ka põhi all ?.

  • Avatar
    Vasta K 18. oktoober 2016 at 14:16

    Oi kuidas seda voodikest tahaks. Hetkel tundub kõik lootusetu, sest minu armas loode on nüüd ingliks taevas, kuid kuna peagi proovime uuesti, siis oleks see voodi armsaks lootusekiireks 🙂

  • Avatar
    Vasta Alice 18. oktoober 2016 at 14:16

    Novembris sündivale beebile oleks see voodi ideaalne. Selle voodi kujundus on imeline.
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/voodipesu/yappy-playyard-voodipesu.html see voodi pesu on nii kaunis, et kutsub kohe ostma oma beebile.

  • Avatar
    Vasta Ka N 18. oktoober 2016 at 14:15

    Väga numsid tooted!
    Kummut ka! http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Marilyn 18. oktoober 2016 at 14:14

    Mõned päevad tagasi tegin tutvust Yappy brändiga – jah, nende tootevalik pole teab mis lai, kuid see-eest on tooted väga kihvtid. Eriliselt jäi silma kummuthttp://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html ja beebivoodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html (imearmsa disainiga, beebivoodi üks külg on allalastav ühe käega, toodete ääred on ümarad)

    Kui voodid välja jätta, siis pakub huvi praktiline YappySmart kast, sest on sõltumatutel ratastel ja selle võib lükata voodi alla või paigutada kodu mis tahes kohta. Hiljem kui laps kasvab voodist välja, võib kasti kasutada mänguasjade hoidmiseks.

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. oktoober 2016 at 14:13

    Kuna esimesest lapsest on ainult reisivoodi alles, siis hakkaks beebitüdruk magama jaanuaris just seal. REISIVOODIS. 🙁 Seda just sellepärast, et novembri kuus on plaanis osta oma veel kolme liikmelisele perele meie oma väike korter. Ilmselgelt selle kõrvalt hetkel raha ei jätku, et beebile uus võre voodi osta, niisiis loodan ainult, et loosiõnn naeratab mulle elus esimest korda ja saame beebiga koos sellest rõõmu tunda. Tead ju isegi kui raske see kummardamine on, et beebi kuskilt reisivoodist kätte saada.. Ja sinna meie korterisse sobiks selline imeline voodi.. Kindlasti on suuremaid abivajajaid, kuid võtan siiski ise ka osa. 🙂 <3
    Teistele ka head loosiõnne ! 🙂

    • Avatar
      Vasta Kk 18. oktoober 2016 at 14:31

      Korteri ostu kõrvalt ei jagu oma lapsele voodi ostmiseks raha…

  • Avatar
    Vasta Aveli 18. oktoober 2016 at 14:13

    Üks mõnus beebivoodi kuluks ikka ära, või mingi kummut.. Kasvõi hea kinkida kellelegi, kes seda rohkem vajaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Malle 18. oktoober 2016 at 14:13

    Kui võidaks voodi oleks voodikast väga oluline asi. Saaks beebi asjad kastikesse panna. Ootan siis Oma esimest titakest. Ja eks kunagi tuleb hakata ka asju vastama. Hetkel 7+2. Ja nii tore on teie blogi lugeda. Ja mis peamine kõik on nii aus. Ja hea meelega loen neid beebi blogisid.

  • Avatar
    Vasta Laura 18. oktoober 2016 at 14:12

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html just seesama valge kummut. Eile just vaatasin seal lehel ringi ja undasin mehele, et lotovõitu on vaja. Kui voodi võidaks, siis ostaks kummuti juurde. (Mulle meeldib, kui mööbel sobib kõik omavahel kokku, mitte et valge voodi, suvakas puiduvärvi kummut, värviline riiul jne).

  • Avatar
    Vasta Krissu 18. oktoober 2016 at 14:12

    Meie detsembris sündiv beebi vajaks hädasti sellist mõnusat pesa 🙂 Üleüldse on meil käsil praegu beebivoodi valimine ja lisaks jäi mulle silma selline hurmur nagu http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html
    Oeh loodame heale õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 18. oktoober 2016 at 14:12

    Lehe pealt meeldib kõige enam vast see voodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyqu-beebivoodi-white.html
    Ta on lihtsa stiiliga ja valge, kuigi rattaid võiks all mitte olla.

    Oleks väga väga meeldiv tänu Mallukale saada oma esimesele lapsele kaunis lihtne valge voodi.

  • Avatar
    Vasta Karmen Mägi 18. oktoober 2016 at 14:12

    Olen peagi saamas emaks oma esimesele lapsele, pojale 🙂 Oleksime siiralt õnnelikud selle võidu üle. Ilus voodi 🙂 Jagasin ka 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 18. oktoober 2016 at 14:11

    Meie 1,6 aastane poja magab ikka suht logus võrekas ja kevadel on sündimas uus beebi kellele sooviks ikka natuke paremat voodit 🙂 pojale sobiks just selline suurelapse voodi http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta Ayilee 18. oktoober 2016 at 14:10

    Kuna peale kolmanda lapse sündi sai mõeldud, et rohkem lapsi meie perre ei lisandu, siis jagasime enamus laste asju tuttavatele laiali. Väga äge oleks midagi võita/saada, et panustada muudele beebitarvetele. YappyKidsi lehelt silmasin kummuteid kuna need mulle hirmsasti meeldivad 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 18. oktoober 2016 at 14:09

    Meie veel beebiootel ei ole, aga lähiajal on meil see plaanis ja ettevalmistusigi selleks juba veidi tehtud! 🙂
    Praegu kodus 4 aastane tüdruk ja tema ammu juba uue beebi ootuses – kõigile juba räägib, et emmel beebi kõhus!
    Veel kahjuks pole, aga ehk juba varsti.
    Kuna aga esimene laps juba nii suur, said omal ajal kõik beebiasjad ära antud, kuna polnud neid hoida kuskil ja nüüd tuleb varsti hakata kõike algusest peale muretsema. Mis saaks veel parem alustuseks olla, kui selline imeilus beebivoodi!
    YappyKidsi lehelt hakkas silma selline kummut http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    Saaks väga ilusa lapse toa! 🙂
    Nagu Sinu Lendelgi! 😉

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. oktoober 2016 at 14:08

    Mulle väga meeldib valge kummut 🙂
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html

  • Avatar
    Vasta K 18. oktoober 2016 at 14:08

    Kui ma nüüd seda loosi ei võida, siis tuleb vist see (http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html) ära osta. Nii armas lihtsalt

  • Avatar
    Vasta Cätlin 18. oktoober 2016 at 14:06

    Wow kui ilusad voodid. Kuna ma veel otseselt voodite maailma pole sukeldunud, siis need voodid näevad väga vinged ja kvaliteetsed välja. Veel enam, välja loositav voodi on VALGE, mis on minu kindel kriteerium 🙂
    Veel jäi silma seesama valge kummut (http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html), ja mitmesugused heledat tooni voodipesud. Sellelt lehelt saab juba korraga kõik, mida vaja on tulevasele beebile.
    Kui ka loosõnn ei naerata, siis tean millist lehekülge külastada, kui lõpuks voodi ostuks minema peab 🙂

  • Avatar
    Vasta Leenu 18. oktoober 2016 at 14:06

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html
    Ma arvan, et peale beebivoodit võiks ju sellise suurema lapse voodi soetada.

  • Avatar
    Vasta Kristiina :) 18. oktoober 2016 at 14:06

    Kuna minu lähedasel sõbrannal on 7 päevasel beebil suht selline voodi mis varsti enam pole kölbulik siis ma kingiks selle edasi talle 🙂 Oeh, ma juba kujutan ette kui õnnelikuks see ta teeks.. Ta vajaks seda kindlasti. Pöidlad pihus 🙂

  • Avatar
    Vasta K 18. oktoober 2016 at 14:04

    Minu kevade algusespoole saabuv beebipoiss tahaks kindlasti seda voodit : http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html 😉

  • Avatar
    Vasta Eve 18. oktoober 2016 at 14:03

    Oo, see voodi oleks otsekui rusikas silmaauku!
    Mul on küll olemas oma ainaale printsessile voodi, kuid see pole nii uhke, et oleks printsessile vääriline. Igatahes oleks väga äge võita.

  • Avatar
    Vasta Monika 18. oktoober 2016 at 14:03

    Meie ka soovime osaleda loosis jaanuaris sündiva plikaga??

  • Avatar
    Vasta Mari 18. oktoober 2016 at 14:03

    Meil oleks samuti heameel voodi üle 🙂 http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappystar-beebivoodi.html

  • Avatar
    Vasta Mirmi 18. oktoober 2016 at 14:02

    Hetkel ootan teist last ja voodi on meil esimesest lapsest kenasti alles, seega, voodiloosis ma ise osaleda ei soovi ja võidu puhul kingiksin selle edasi kellelegi, kellel seda vaja läheb.
    Aga Yappykidsi lehelt meeldis mulle kõige enam kaanega valge voodikast. Kui see kast ühel kenal päeval loosi läheks, siis võtaksin sellest loosist rõõmuga osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. oktoober 2016 at 14:02

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html
    Selline uhke kummut meeldib.
    Kannan veel last kõhus ja enamuste asjade seast veel ostmata ka voodi. Meeldivad just sellise disainiga voodid 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 18. oktoober 2016 at 14:02

    Hetkel ootame teist last ja praegune beebivoodi on saadud mehe õe käest kellel on ka üks lapse seal maganud. Muidugi on tore jälle vana ja lapse hambajälgedega voodit kasutada, aga uus asi on ikka uus asi. Valisin küll välja natukene teistsuguse voodi, aga see mis loosis on, on ka väga ilus. http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyplay-beebivoodi-natural.html

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. oktoober 2016 at 14:01

    Beebivoodi on üks paljudest asjadest, mida meie uuel aastal sündival beebil veel pole. Selline valge meeldiks mulle väga.

    Lisaks on reklaamide kaudu silma jäänud ka nende teine beebivoodi: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyla:le-beebivoodi-white.html

  • Avatar
    Vasta Silvia 18. oktoober 2016 at 14:01

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/yappyqu-beebivoodi-white.html
    märtsis sündivale mugulale on ikka voodit vaja.

  • Avatar
    Vasta Tiiu S 18. oktoober 2016 at 13:58

    Mina valiksin Yappy Owli kummuti(http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html) tundub täitsa ilus ja on ümarad nurga,mitte teravad:)
    Aga kuna loosi läheb voodi siis ideaalis sobiks selline valge voodi ideaalselt minu magamistuppa, kus meie beebi kelle tähtajaks on 1.Aprill(naljanina) saaks tunda end mõnusalt ja puhata ilusti välja end! 🙂

    aga seniks köigile loosiõnnne ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. oktoober 2016 at 13:58

    Täpselt ka minul praegu aktuaalne kõik beebiga seonduv 🙂
    Ainukesena suurtest asjadest ongi meil puudu veel beebivoodi. Olgem ausad kui kõik uued asjad osta, siis see on päris kulukas, aga oma lapsele tahad ju ikka parimat 🙂
    Beebi sünnib novembri lõpus, loodetavasti on selleks ajaks meil ka kõik valmis!

  • Avatar
    Vasta Eveli 18. oktoober 2016 at 13:56

    Hetkel justnimelt beebivoodid:)
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/beebivoodid/

  • Avatar
    Vasta Elena 18. oktoober 2016 at 13:56

    Oleks tore oma veebruaris sündivale beebile saada selline voodi ☺

  • Avatar
    Vasta kristiina L 18. oktoober 2016 at 13:55

    Lendekese beebi nurk on tõesti mõnus 🙂

    Kuna ma pole veel oma tulevasele beebikesele pesa hakanud kujundama, siis see voodi oleks kindlasti hea algus sellele 😛 ja valge sobiks ka hästi, kuna tuba tuleb tal üsna pimedake.

    Meeldis kõige enam see voodipesu komplekt. http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/voodipesu/bumper/yappy-playyard-bumper.html

  • Avatar
    Vasta E 18. oktoober 2016 at 13:55

    Väga lahe oli see kast
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kastid/yappysmart-kast-white.html, mis loomulikult sobiks kenasti loosis oleva beebivoodi alla. Kui võidaksin, siis voodi kingiksin õele, kes peagi pooldub 🙂

  • Avatar
    Vasta Ragne 18. oktoober 2016 at 13:53

    meie pisike veel sündimatta kullakallis Rasmus oleks sellise kingi üle väga õnnelik ??

  • Avatar
    Vasta Kaili 18. oktoober 2016 at 13:53

    Kuna varsti meil perre teine beebi sündimas siis seda beebivoodi oleks väga meile vaja küll.

  • Avatar
    Vasta Helen M 18. oktoober 2016 at 13:53

    Ooo, mul 11-kuune plika magab veel meie magamistoas võrekas, aga juba veebruaris on oodata väikevenda..
    Selline valge voodi sobiks tüdrukule hästi tema uude tuppa, kuhu me ta varsti kolime ja eriti, kuna ka tema riidekummut on valge 🙂
    Praegusesse pruuni voodisse poetaks siis hoopis pojakese, kui ta saabub ??

  • Avatar
    Vasta Ilona 18. oktoober 2016 at 13:51

    Hetkel olen beebiootel, ja oleme just beebivoodi otsingutel, olen esimest korda Malluka blogisse sattunud -kui siin parasjagu sellinne vahva loosimine on. Äkki see on saatus – eks seda näis. Pole muidu eriline pugeja, kuid siiski soovin palju kõudu ja jaksu Lendekesega!? Siin ka link tootele, mille sa palusid kommentaari jätta: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-natural.html

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. oktoober 2016 at 13:51

    Beebile on veel ostmata just voodi. Aga tulevikus võiks ka juba soetatud kummuti vähe kvaliteetsema vastu välja vahetada nagu http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html, mis tundub superlahe.

  • Avatar
    Vasta Karoliine 18. oktoober 2016 at 13:50

    Ohh, seal ikka päris mitu lahedat asja mis silma jäid. Kuna parasjagu olen beebiootel siis kõik beebiga seonduv on väga huvitav ja muidugi ka suuremate laste voodid(kodus 2 last).
    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. oktoober 2016 at 13:48

    Kõige rohkem pakuvad huvi noortevoodid 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 18. oktoober 2016 at 13:48

    http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-natural.html

    Selline voodi oleks samuti teretulnud.

    Kui ma aga beebivoodi võidaksin, kingiksin selle hoopis oma sõbrannale, kes uuel aastal oma esimese lapse saab. Teatavasti on see suur elumuutus ja samas ka üsna suur majanduslik põnts, nii et üks voodike kuluks talle marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta heipa 18. oktoober 2016 at 13:48

    Nii ilus, meie beebivoodi ongi väsinud juba 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. oktoober 2016 at 13:47

    Beebivoodit läheb varsti vaja küll 🙂 Aga veel meeldivad yappy kodulehel näiteks selline voodi suuremale lapsele : http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/noortevoodid/yappygrow-noortevoodi-white.html ja see kummut ka väga ilus: http://www.yappy.ee/ee/tootekataloog/kummutid/yappyowl-kummut-white.html