KODU TESTIN JA ARVUSTAN

Arvustan: ECO Seal tooted

25. oktoober 2016

Ma olen ennegi SEAL tooteid proovinud, aga nüüd sain ma hiljaaegu suure kotitäie nende uuest tootevalikust, mis beebiemmele kohaselt on loomulikult öko värk! Kui veel mõnda aega tagasi meeldisid mulle näiteks kõiksugused erinevad lillelõnad pesu küljes ja nagu ma mainisin, siis klooriga olid mul ka väga sõbralikud suhted, siis nüüd on nii, et vastik keemiline magus lõhn riietel tundub rõve ja kloorilõhn (mis ikka veel väga meeldib) tundub lihtsalt kätel rõve, kui ma pärast beebit sülle võtta tahan. Isegi kui ma käed ära pesen. Seega olin ma kotitäie testitava kraami üle väga õnnelik. Minu koti sisu erines natukene teie kingitava kotitäie sisust mõne toote võrra, aga seda märkasin ma alles praegu teie kingikotist pilte tehes. Igatahes, allolev laar saab teist kellegi omaks 🙂

DSC_9842

Minu kotis oli vannitoa puhastusvahendi asemel pritsitav universaalpuhastusvahend, mis teie kingituses on suures pudelis. Ehk isegi parem, saate ise endale kuskile pudelisse valmis segu teha. Igatahes kiidan ma seda taevani, sest esiteks ei haise see mitte millegi järele ja nõnda saan ma kiirelt väikse koristuse teha ja hiljem kohe Lentsi sülle krabada, kui ta kraaksuma kukub, ilma, et ma nagu keemiavabrik haiseks. Lisaks suutis mu koristaja eile selle vahendiga mu elutoavaiba mega puhtaks saada, nii et lõhnatu, aga tõhus!

DSC_9845

See kreemine vedelseep on tõesti supermõnus ja jätab peale kätepesu mulje, et oled käsi kreemitanud. Nüüd mulle meenub, et see eelmine Seal kätepesuseep, mis mul köögis on, teeb sama asja. Jumal teab, mis aine seal sees sellise mulje jätab, aga mulle sobib, sest ma ei viitsi kuigi tihti käsi kreemitada, välja arvatud siis, kui see mulle silmaaugu sisse vahib.

DSC_9844

Samas on selles sarjas ka nõudepesuvahend, mis samamoodi kätele väga pehme on. Loomulikult jällegi lõhnatu. Ja Eco kätekreem on mul tegelikult kogu aeg “Kardo nurgakeses”, kuid ma pean tunnistama, et ma kasutan seda ka jalgadel, kui ka kätel. Lihtsalt sellest tulenevalt, kumba mul parasjagu kreemitada vaja on. See jätab naha mega siidiseks ja imendub megakiiresti sisse.

dsc_9707-5705913

ECO kätekreem Kardo mähkimisstaabis

Pesuvahendid olen ma hetkel kõik Seali vastu vahetanud. Vahepeal kasutan Triumfi pesupähkleid (millest ma ka kunagi rääkinud olen) aga enamasti Seal ECO pesugeele ja seda sama lõhnatut pesuloputusvahendit. Mingit lõhna neil taaskord ei ole, aga kui ma pesu terrassile kuivama panen, siis pärast on see eriti mõnus õues kuivamise lõhn tunduvalt tugevam, kui mingi idamaiste lillelõhnadega pesu pestes. Muidugi pesen ma mõnikord nende keemialõhnaliste asjadega ka, sest mul lihtsalt on neid veel alles, aga beebiasju eelistan siiski pesta millegi lõhnatuga. Endal oli ka ükspäev niii rõve avastada, et mu kampsun haises “lillede” järgi nii räigelt, et oleks vist 7 km kaugusele ka tunda olnud. Fuhh… Aga ega ma väärt kraami ära ei viska, kasutan ikka lõpuni.

Vot. Ühesõnaga olen ma jälle rahul, nagu ka eelmised korrad, mil ma Seal kraami proovinud olen. Mis mulle väga meeldib on ka see, et nendel toodetel on väga taskukohased hinnad. Nii palju kui ma neid poodides näinud olen, on nad kõik päris hea hinnaga olnud, pigem odav hinnaklass, mis on paljudele rahakotisõbralik.

Kust neid tooteid saada? No pildiloleva kotitäie loosin ma teile välja, seega võib üks õnnelik selle saada kätte Männikult, minu kodust. Kes aga loosiõnne ei oma, siis infoks nii palju, et hetkel on need tooted siis Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Tartus Kvartali Maksimarketis müügis ja lisaks 1. Novembrist lähevad need kõikide Maksimarketite sortimenti. Ka Selveri kampaaniasse, mis on 01.11-05.12  läheb Seal ECO kreem-vedelseep soodushinnaga müüki ja niisama Seal sarjast on Selveris ka tol hetkel veel niigi headele hindadele allahindlus. Seega soovitan üle vaadata.

Kui sa tahad aga võita pildiloleva komplekti tooteid, siis jäta lihtsalt kommentaar, et soovid loosis osa võtta ja juba oledki sa teinud endast kõik, et reedel lõppevas loosis auhinda saada. Aga siinkohal on üks aga ka, et kuna need asjad mul ikkagi kodus on, siis ma eelistaks, kui võitja neile ise järele tuleks, või kellegi järele saadaks. Nii väga tahaks seda, sest te ei kujuta ette, kui tüütu on kogu aeg auhindu mööda ilma laiali saata 😀 Aga no kui tõesti võimalik pole, eks ma siis nutan ja saadan.

Head esimest lund!

Loe ka neid postitusi!

724 kommentaari

Jäta kommentaar