Kingiloos LAPSED Lasteasjad Mari

tüdrukute ja poiste mänguasjad

26. oktoober 2016

Sattusin ühes blogis säärase arutelu peale, et mis on siis täpsemalt poiste mängud ja mis on tüdrukute mängud ja kuidas tänapäeval võib vist nende vahel võrdusmärgi tõmmata, sest kõik vanemad on nii tolerantsed ja sooneutraalsed, et loomulikult mängivad poisid ka nukkudega ja tüdrukud autodega. Mis seal ikka, oleme ka meie pere üks selline näide. Vähemalt on see popp värk, tolereerida ja nii.

Mind ammu painatakse, et ma Mari sünnipäevast räägiksin ja ütleksin, et mis ta kingituseks sai. Ma ju tegelikult natukene näitasin ta kingitust, mille muuseas Kardo ise välja valis. Selleks on Le Toy Van puidust suur autograaž Lelunurk.ee e-poest (LINK).  Mina vaatasin muidugi igasuguseid roosasid nukumajasid, aga Kardo ütles, et ah, ega ta nendega nagunii ei mängi, võtame parem midagi LAHEDAT.

Muidugi oli seal valikus igasuguseid mängukööke ja nukumaju ja mida kõike veel, aga meie Marile sellised asjad üldiselt peale ei lähe. Mänguköök on tal jumala olemas, aga ma pole mitte kordagi näinud, et see talle absoluutselt huvi pakuks. Küll aga meeldivad talle autod, seega saigi ta oma sünnipäevahommikul üllatuseks sellise laheda raja. Mis mulle meeldib on see, et see on puidust ja kvaliteetse firma poolt tehtud.

Le Toy Van on briti bränd, mis turul olnud juba üle 20 aasta. Tegemist Georges Le Van pereäriga, mis toodab kvaliteetseid värvitud puidust mänguasju. Algselt väikesest pereärist on kasvanud stiilse ja mitmekülgse tootevalikuga  ettevõte, mille tooteid müüakse üle maailma. Le Toy Van tootekategooriate hulka kuuluvad väikelaste mänguasjad, nukumajad, kindlused, lossid, piraadilaevad, autod ja garaažid, mänguköögid, mänguvaibad ning väikesed tegevusnukud. Kõik muidugi puidust.

Muidugi ega meil siin plastivaba elu pole, sest omalt poolt ostis Kardo talle veel mingisugused Hot Wheelsi rajad ja nõnda nad koos iga jumala õhtu autodega mängivad. Vahepeal hüppavad need autod Hot Wheelsi radadel, siis puhkavad graažis ja nii see mäng neil käib. Ma peaks seda lausa filmima ükspäev, sest Mari lemmiktegevus siin ilmas on autodega mängimine. Ka isegi vannis on Maril omad vanniautod ja lausa üks tema esimesi sõnu oli “aku”, mis siis otseloomulikult tähendab autot.

DSC_9179

Mari oma sünnahommikul. Lelunurgast sai ta veel kingipakki uue veepliiatsitega värviraamatu, mida pildil parasjagu hoolega värvitakse.

No vot, aga sellegipoolest saabus Mari sünnipäevaks meile Mänguasjamaailmast kulleriga koju pakk, mile sees oli justnimelt nukumaja. Ja mitte tavaline nukumaja, vaid hoopis Playmobil kaasaskantav nukumaja (LINK). Mina polnud Playmobil’ist enne kuulnudki, aga ma praegu näen, et nad on pmst nagu… Lego ja nukkude ristsugutised. Natukene nagu suuremad nukud tulevad kaasa ja neid on siis igasuguseid erinevaid. Meie nukumajaga oli aga nii, et ma andsin Marile ainult mõned köögi osad ja nukud kätte, sest ma kardan, et see komplekt on natukene vanematele lastele mõeldud. Nimelt on siin komplektis piiiisikesi osi, mis Mari käe läbi kohe ära kaoks. Need panin kõrvale ja küll ta need kunagi kätte saab, kui vanem on.

Mänguasjamaailm.ee on peale Tallinna Kaubamaja suurima Playmobile’i toodetevalikuga pood, kuid selle vahega, et nende pisikeses poes on hinnad lausa umbes 25% soodsamad. Seega, kui kunagi Mari suurem on ja oskab nende pudinatega rohkem mängida, lähen tsekkan kindlasti õismäel nende poodi.

Ma ise muuseas arvasin, et vaevalt, et see majake Marile huvi pakub, aga näed, võta näpust. Kui suured beebinukud teda ei huvita ja neid sobib ainult trepist alla loopida, siis selle maja puhul ta tõesti isegi natike mängis. Pani ema vanni, koera kappi ja imiku külmikusse. Ja iga kord, kui ma üritasin koera või imikut päästa, saadi väga pahaseks ja pandi need tagasi sinna, kuhu nad kuuluvad. Külmikusse ja kappi! Alloleval pildil on imik külmikus ja kutsikas sügavkülmas. Ka nii võib.

dsc_9136-5885137

DSC_9138

DSC_9133

DSC_9129

Ma täitsa imestasin, kuidas Mari hakkas seal nende pisividinatega pusserdama, et pani koerale rihma kaela ja siis rihma tädi kätte ja noh, mängis nagu päris väike tüdruk! Sest noh, nagu te aru saate, siis mingit printsessitamist meie majas ei toimu. Lemmikmänguasjaks on ikka kummist konn ja uss, kleite kantakse tavaliselt suure nutuga, sest parema meelega ollakse paljalt. Patsi pähe teha ei tohi ja üldiselt jookseb mul siin ringi üks paras röövlitütar, kes koeraga maadleb või issi kukile ronida üritab, et siis hobust mängida. Tore kohe näha, et mõnikord ka nukumaja peale läheb, isegi vaid selleks, et imik külmkappi panna. Asi seegi!

Vot, mul on kodus üks “poisilike huvidega” tüdruk ja teise kohta ma veel öelda ei oska. Vähemalt ei kisu see väiksem kleite seljast, kui ma neid talle selga panna tahan, seega naudin, kuni saan. Kuigi ega ma ise ka just kuigi plikalik vist ei olnud lapsena, sest nukkudega mängimist ma ei mäleta. Autodega küll. Ja politseid ja pätti. Ja karjamaal sõda ja muud sellist sai ka mängitud. Tundus lihtsalt huvitavam, kui mingit titenukku kussutada. Ju siis leiab Mari sama.

***

Kuidas teie peres lood on? Kas on mudilaste hulgas keegi, kes hindaks seda Playmobile kaasaskantavat nukumaja? Kui jah, siis head uudised – ühe säärase loosin ma ka oma lugejate vahel välja. Kui soovid maja endale võita, siis hakka vaid Mänguasjamaailma FB sõbraks SIIN.

Kui sa tahaksid aga võita oma lapsele midagi Le Toy Van tootevalikust, olgu see siis kas puidust piraadilaev, autorada või köögikomplekt, siis läheb loosi ka 50€ kinkekaart Lelunurk.ee poes shoppamiseks. Olgu öeldud, et selle summa eest saab sealt juba väga vägevaid asju. Selles loosis osalemiseks pead sa aga panema LIKE Lelunurk.ee Facebooki lehele SIIN.

Keegi ei keela ka muidugi osalemast mõlemas loosis (sellisel juhul tuleb mõlema firma sõbraks hakata), aga anna siis kommentaarides kenasti teada, kummas loosis sina võita soovid ja kellele see kingitus läheks. Mõlemad auhinnad loosin välja juba sellel reedel! 

Loe ka neid postitusi!

324 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liina 31. oktoober 2016 at 17:30

    Osaleksin lelunurk loosis. Selle saaks mu 2 poissi

  • Avatar
    Vasta Kaija 30. oktoober 2016 at 10:54

    Osaleksin mõlemad loosis ?
    Meie Liisu ja Siimu tunneksid kindlasti rõõmu nukumajast ?
    Ja lelunurga kinkekaardiga ostetud mänguasjadega saaks nende sõbrakesi rõõmustada! ?

  • Avatar
    Vasta Kärt 29. oktoober 2016 at 08:09

    Meile kuluks see vahva nukumaja ära! Seega osalen nukumaja loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi 28. oktoober 2016 at 14:48

    Nukumaja loosis soovin osaleda. Meil printsesspesamuna kes saatuse tahtel peab oma vennakese autodega ringi kärutama 🙂

  • Avatar
    Vasta Henn Nõgel 28. oktoober 2016 at 14:37

    Osaleksin mõlemas loosis kui saab.
    Väikseid peres on, kellele mänguasju kinkida. Eriti head on mänguasjad, mis ei ole ainult ilusad, vaid ka arendavad.

  • Avatar
    Vasta nööp 28. oktoober 2016 at 13:26

    Mina rõõmustaks väga oma tütrekest ühe kingitusega! Nukumaja oleks lihtsalt võrratu ja kinkekaart annaks võimaluse veel midagi toredat leida.

  • Avatar
    Vasta Victoria 28. oktoober 2016 at 12:00

    Soovin mõlemas osaleda

  • Avatar
    Vasta Helen 28. oktoober 2016 at 11:53

    Sooviksin osaleda nukumaja loosis, et see siis jõuluvana kingikotti sokutada oma vanemale preilile 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariann 28. oktoober 2016 at 11:09

    Soovin osaleda Lelunurk loosis ja kingitus läheks minu pojale.

  • Avatar
    Vasta Avo Virnas 28. oktoober 2016 at 10:46

    Mõlemas osalen, et lapselastele võita nukumaja ja Lelunurgast midagi

  • Avatar
    Vasta Vairi Virnas 28. oktoober 2016 at 10:01

    Sõbranje tütrele ja väikesele onupojale kummalegi tahaks kingitust, nii et osalen mõlemas loosis.

    Vairi

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. oktoober 2016 at 09:46

    Soovin osaleda Lelunurga loosis, autorada meeldiks pojale väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 28. oktoober 2016 at 08:37

    Soovin osaleda mõlemas loosimises. Kodus kolm mugulat kasvamas ja ega need jõuludki kaugel enam ole. Playmobile mõned tegelased meil olemas kodus ja nendega aeg-ajalt täitsa mängitakse, nii et maja oleks igati tore ja Lelunurga valikut lähen ka kohe uudistama 🙂

  • Avatar
    Vasta A 28. oktoober 2016 at 07:14

    Osalen nukumaja loosis ka :)))) Selle kingiksin mõnele lastekodule, kuna vaevalt mu poisid sellega mängida tihkaksid 😀

  • Avatar
    Vasta A 28. oktoober 2016 at 07:07

    Osalen lelunurk loosis 🙂 Kodus poisid kasvamas (1, 2 ja 6) ja nad oleksid üliõnnelikud kui emme võidaks! Juhuuuuuuu. Nii et universum, kas kuuled? Meie armastame ka väga puidust mänguasju. Suured lemmikud on Melissa& Doug pusled.

  • Avatar
    Vasta Merka 28. oktoober 2016 at 01:34

    Osalen nukumaja loosis. Meil need samad nukud olemas terve trobikond. Sõbranna tõi lapsele. Ka see koeraga nukk olemas ja Birgitile väga meeldib ja maja neile juurde oleks super. ?

  • Avatar
    Vasta ly 27. oktoober 2016 at 22:44

    osalen nukumaja loosis 🙂
    prinsessile täitsa esimeseks nukumajaks oleks super seee

  • Avatar
    Vasta Mariana 27. oktoober 2016 at 21:49

    See nukumaja on küll üliäss, tütar rõõmustaks väga, võtan loosist osa

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 20:44

    Oh, mul tuli meelde enda preili selles eas! Samamoodi ei tohtinud patsi olla ega kleite, nukkudest rääkimata! Ja siis kolmepooleselt käis justkui mingi klõps! ning temast sai selline tibi, et hoia ja keela! Mitte üks mitteroosa asi ei sobinud ja soeng pidi ka alati ideaalne olema. Kohati tundus, et ta teeb nö kaotatud aega tasa 😀

    Aga hea meelega osaleks kinkekaardi loosis, et lapsed saaks siiski omale sobiva asja välja valida 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 27. oktoober 2016 at 20:32

    Osaleksin meelsasti mõlemas loosis. Nukumaja saaks meie printsess endale jaanuaris sünnipäeva kingiks sest ta on tõeliselt suur titemajandaja juba praegu ning kinkekaardi eest lunastaks mõned jõulukingid, sest see on mega hull aeg aastas, eriti kui raha kotiga seljas ei kanna ja sul on palju väikseid lapsi suguvõsas 😀

  • Avatar
    Vasta Merx 27. oktoober 2016 at 20:08

    Mu lapsed mängivad koos. Poiss ja tüdruk. Korra mängivad ilusti ja siia omakorda kisuvad asjade pärast. Aga meeleldi nad oleks emme küljes kinni. Suht vähe kipuks mängima. Et siis piiga kolme aastane ja poiss aastane 🙂

  • Avatar
    Vasta ml 27. oktoober 2016 at 20:07

    osaleksin mõlemas loosis (Like’d kirjas juba), kuna on kodus nii poiss kui tüdruk kasvamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. oktoober 2016 at 20:06

    Le Toy Vani asju oleme me poes mitu korda juba piilumas käinud. Tore oleks mõni koju tuua. Tirtsul on pealegi kohe sünnipäev ka tulemas.

  • Avatar
    Vasta Jännu 27. oktoober 2016 at 20:04

    Osalen nukumaja loosis. Väike tütar rõõmustaks vägagi, sest praegu on põhilisteks mänguasjadeks suurema venna autod, parklad ja Lego. Kuna aga nukupliidiga mängitakse palju, saaks nukumajast kindlalt tõeline hitt 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam N 27. oktoober 2016 at 19:41

    Osaleks suurima hea meelega kaasaskantava Playmobili nukumaja loosis, kingitus läheks 5 aastase tütre jõuluvana kingikotti.

  • Avatar
    Vasta Liina 27. oktoober 2016 at 19:17

    See kinkekaart lelunurk.ee. Ei ole eriline osaleja ja üldiselt osalen vähestel loosimistel, aga selle kinkekaardi tahaks küll hirmsasti võita ? Mul omal küll kaks vaprat krutskivenda kasvamas, aga kinkekaarti sooviksin oma õe lastele. Poisid mul ikka nagu poisid, arvutid, autod ja legod. Ise aga oma lapsepõlvest mäletan sellist suurt plekist kastiga autot mille sai võtmega küljepealt üles keerata ja siis see sõitis. Politseid ja pätti sai samuti palju mängitud, lisaks veel kõik võimalikud muud õuemängud.
    Igatahes lapsed on lapsed ja mängivad millega tahavad (mõistusepiires)?

  • Avatar
    Vasta Piret 27. oktoober 2016 at 19:03

    Lasteaednikud ütlevad, et paljud lapsed hakkavad nukkudest ja nukumajadest huvituma alles 5-aastaselt ja oma lapse pealt näen, et nii ta just ongi. Enne seda oli nukkudega mängimine väga kaootiline. Nüüd 7-aastaselt on nukumaja pidevalt kasutuses.

    • Avatar
      Vasta Piret 27. oktoober 2016 at 21:19

      Ja sooviks osaleda lelunurk.ee loosimises.

  • Avatar
    Vasta Diana J 27. oktoober 2016 at 18:51

    Sooviks osaleda mõlema loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kriss 27. oktoober 2016 at 17:21

    Minu piigal on see playmobil maja olemas..Sai eelmine aasta jõuludeks. Siiani mängib suure huviga.Meelsivad ka talle autod, neid on ka meil kodus üsna palju.Isiklikult ei pea kinni sellest nn”poiste/tüdrukute mänguasjadest”.Laps areneb ja avastab, las valib endale just need mänguasjad, mis talle meeldivad.
    Lelunurk.ee kinkekaart kuluks küll ära, plikal 8nov sünna.Olen sealt enna ka tellinud ja väga rahul.

  • Avatar
    Vasta Eveli 27. oktoober 2016 at 16:48

    Mõlema loosis sooviks osaleda:) poja saaks endale:))

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. oktoober 2016 at 16:38

    Sooviks osaleda Lelunurga loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Relika 27. oktoober 2016 at 16:30

    Lelunurk.ee kinkekaart kuluks mul küll märjaks ära. Nagu kõigil kel lapsed majas. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 27. oktoober 2016 at 15:36

    Osaleksin hea meelega leiunurga loosis. Minu kahe aastane poisipõnn mängib aga väga erinevate asjadega. Põhiline on tema jaoks praegu muidugi traktorid ja muud kopaga masinad aga samas meeldib talle ka nukku ja nukuvankriga mängida. Seda on lausa lust vaadata, kuidas ta tittale juua ja lutti pakkub siis ta jälle vankrisse sätib ja sõidutama hakkab.

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 27. oktoober 2016 at 15:26

    Lelunurga kinkekaarti sooviks küll. Üks lahe autorada või midagi muud lahedat teeks küll ühe kolme aastase poisi õnnelikuks !!!

  • Avatar
    Vasta Elona 27. oktoober 2016 at 15:24

    Sooviks võita Le Toy Van tootevalikust miskti.
    Meie preili on nt täielik BMW’de fänn. Kõik bemmid näeb õues ära. Issiga mängitakse BMW autodega, vaadatase bemmivideosid jne. Käbi ei kuku kännust kaugele 🙂

  • Avatar
    Vasta -J- 27. oktoober 2016 at 15:06

    Osalen mõlemas loosi. Mul kodus kaks plikat. 4 aastane ja 6 kuune. 4 aastane on suht roosamanna ja sellised nukumajad sobivad talle. Praegugi loodab jõuluvanaöt saada Barbie maja ja Pony maja. Mõned autod on tal ka. Samas on õelaps poiss kes meil alati tüdrukute asjadega mängib. Ja pedant vüi nii on ka. Pisikesed mängusjad meeldivad, mis peavad koguaeg ideaalses korras olema. Niet võidu puhul mul on kellele jõulukinki teha 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 27. oktoober 2016 at 14:56

    Pojake sai täpselt Mariga samal päeval 3aastaseks! Nii et ofkoors olin ma väga nördinud, kui umbes päev pärast sünnipäeva su blogist kõige geniaalsema kingiidee leidsin. Nii et täiega osalen! Siis saab äkki jõulukas selle tuusa garaaži tuua.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. oktoober 2016 at 14:47

    Lelunurgas sest meie tütar mängib autodega parema meelega kui nukudega. Väga kaunis kink ja temagi esimene sõna oli auto ja kui auto mööda sõidab jääb tema seisma ja ütleb auto auto.

  • Avatar
    Vasta MAARIKA 27. oktoober 2016 at 13:56

    Osalen lelunurga loosis, Kuna kodus 2 vahvat poissi kasvamas kes on tohutud masinate-sõidukite fännid.

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. oktoober 2016 at 13:46

    Super, ei olnud kuulnudki Lelunurgast.
    Lelunurga tootevalikust valiks nukumaja, pisike preili kodus oleks kindlasti õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 27. oktoober 2016 at 13:31

    Mul on ka selline… eee… vähe susserdis 3-aastane tütar. Playmobil on ka tema lemmik, eriti viimati ostetud buss. Ta nii püüdlikult topib sinna neid tegelasi ja vurab ringi. Kuna ta alles sel sügisel läks lasteaeda, siis on see väga aktuaalne teema ka tema mängudes. Kõik saan teada, mis seal toimub 🙂

    Kindlasti meeldiks talle ka rongiteed ja need autorajad-automajad-kaldteed, aga lasteaias on need olemas, nii et ongi vaheldust.

    Temast on ka nukud ja mänguköök väga mööda läinud, erinevalt vanemast tütrest.

  • Avatar
    Vasta Merilen 27. oktoober 2016 at 13:29

    Sooviks osaleda kinkekaardi loosis?kindlasti leiaks midagi jõuluvana kotti kahele minu musirullile?

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. oktoober 2016 at 13:19

    Osalen lelunurga loosis, sest kahele pojale sooviks osta jõulukingiks autode garaazi või parkimismaja, ühesõnaga midagi lahedat. Ja meie peres on ikka autod au sees. Suurem venna on 6- ne ja pigem on see probleemiks, et lasteaias teised lapsed lahterdavad poiste ja tüdrukute mängud ja mänguasjad ja siis ta pelgabki seda, et teised hakkavad narrima, et see on tüdrukute värk…ei tohi kaisukas tüdrukute värvi olla jne.

  • Avatar
    Vasta S 27. oktoober 2016 at 13:10

    Osalen lelunurk.ee loosis 🙂 poeg saab järgmine kuu 2aastaseks ja sealt mõni vahva komplekt kingituseks meeldiks talle väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta Teedla 27. oktoober 2016 at 12:55

    Mina sooviks võita kaasaskantava nukumaja. Kuna preili on meil veel nii väike, et ta hetkel ei mõista mängida. Seda peab ta alles tasa ja targu õppima. Hetkel lemmikuteks on omaenese rusikad ja emme tissid. Aga tulevikus kuluks meile väga ära üks nukumaja millega mängida. Kahjuks nad ei jää igaveseks abituteks beebideks ja mänguasjad kuluvad marjaks ära ??

  • Avatar
    Vasta Moonika 27. oktoober 2016 at 12:46

    Osalen Lelunurk.ee loosis

  • Avatar
    Vasta Maret 27. oktoober 2016 at 12:34

    Osalen mõlemas loosis. Kinkekaardi eest vaataks midagi vahvat oma poistele ja nukumaja pisikesele preilile kellele ma tädi olen:)

  • Avatar
    Vasta Kelly 27. oktoober 2016 at 12:24

    Puidust mänguasja sooviks pojuleee ?

  • Avatar
    Vasta Elsa 27. oktoober 2016 at 12:03

    Meie oleme puidust mänguasjade fännid ja neid ei saa kunagi olla liiga palju.

  • Avatar
    Vasta Kaja 27. oktoober 2016 at 12:00

    Soovin osaleda Lelunurga kinkekaardi loosis. Mu kahele lapsele saaks sealt kindlasti vinged jõulukingid.

  • Avatar
    Vasta heq 27. oktoober 2016 at 11:49

    osalen Lelunurga kinkekaardi loosimises 🙂

  • Avatar
    Vasta triin 27. oktoober 2016 at 11:49

    Sooviks lelunurgast midagi toredat oma poisile 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 27. oktoober 2016 at 11:42

    Mina osaleksin kinkekaardi loosis. Poeg saab nädala pärast aastaseks ja kindlasti leian talle sealt vägeva kingituse 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 27. oktoober 2016 at 11:39

    Mina sooviks osa võtta lelunurga loosis. Võitu saaks nautida pisipoeg Harald, kes 9.oktoober sai aastaseks. Plastmassi ja n.ö “titekate” mänguasjade kõrvale saaks sealt kindlasti midagi kvaliteetset ja asjalikku 🙂

  • Avatar
    Vasta Anedt 27. oktoober 2016 at 11:39

    Osalen mõlemas loosis.
    Minu piiga mängib meelsasti kõiksuguste mänguasjadega,
    samuti meeldib mängida kodu, poodi, kooli, seega sobivad antud mängudesse nii poiste kui ka tüdrukute lelud.

  • Avatar
    Vasta Brrrrr:) 27. oktoober 2016 at 11:18

    Ma osaleks ka môlemas loosis:) mul poiss saab 11.11- 5e aastaseks ja pliks 21.11 2seks, ja vahepealsel ehk 3 el oli sünnipäev hiljuti:) Jõulud ka tulemas, võiks ju võitaa:) ajaa meie peres mängitakse pmst kõigega, poisid nukkudega ja tûdruk autodega 😀 va

  • Avatar
    Vasta Tiiu 27. oktoober 2016 at 11:05

    Lelunurga kinkekas oleks tore, minu väike mutukas oleks kindlasti õnnelik 🙂 kuni teise eluaastani on lapsel täiesti ükskõik millega ta mängib. Ei ole poiste ega tüdrukute asju, sealt edasi on poisipõnnil autod ja pusled lemmikud. Samas kahele väiksele sugulasele (1 ja 3 aastased tüdrukud) meeldib väga suur auto, kuhu saab peale istuda, meeldivad ka rongid ja puldiautod. Niiet oleneb lapsest 🙂

  • Avatar
    Vasta Lumi 27. oktoober 2016 at 10:50

    Osalen Lelunurga loosis. Kingitus läheks 3-aastasle tütrele.

  • Avatar
    Vasta Merlin 27. oktoober 2016 at 10:40

    Osalen Lelunurga loosis.

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 10:38

    Sooviksin mõlemas loosis osaleda. Kingitus läheks mu väikestele tütardele, kes mängivad vabalt kõigi mänguasjadega, olgu need siis traditsiooniliselt tüdrukute või poiste asjadeks liigitatavad.

  • Avatar
    Vasta Kärt 27. oktoober 2016 at 10:19

    No mõlemas sooviks osaleda, mul 2 last ja jõulud ju varsti tulemas 🙂

  • Avatar
    Vasta I.S. 27. oktoober 2016 at 10:18

    Mul poisid mängivad kodus autodega aga vanaema juures läheb ka nukuvanker hästi peale. Samuti mängitakse külas köögiga. Osalen kinkekaardi loosis. Ostaks neile jõulukingiks koju ka mingi nukuvankri v köögi.:)

  • Avatar
    Vasta Kris. 27. oktoober 2016 at 10:14

    Võtan osa mõlemast loosist 🙂
    Kuluks uued manguasjad ära küll lapsele, beebi asjad ära ja suuremad asemele!

  • Avatar
    Vasta Marilyn 27. oktoober 2016 at 09:56

    Mina arvan, et pole tüdrukute ja poiste mänguasja – laps las mängib sellega, mis talle huvi pakub. Oluline on, et laps areneks läbi mänguasjade.
    Meie laps mängib kõigega, aegajalt võtame kasutusse isegi kodused asjad (potid-pannid ja sushipulgad ning ongi näiteks trummi mängimise aeg), mis isegi pole mitte mänguasjad, kuid asendavad väga hästi kalleid mänguasju.
    Mina tahaksin lelunurk.ee kinkekaarti, et midagi kihvti lapsele kinkida … Valik on nii suur, kuid eriti silma jäi selline kihvt piraadilaev https://lelunurk.ee/laevad/167-piraadilaev-le-toy-van-barbarossa.html

  • Avatar
    Vasta Riin 27. oktoober 2016 at 09:54

    Osalen mõlemas loosis. Kuna jõulud tulekul, siis kuluks kingitused vägagi meie perele ära.

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 09:46

    Meil kodus 3 huvilist mõlemale loosile 🙂 Kaks neist on veel õige pisikesed, aga küll nemadki kasvavad.

  • Avatar
    Vasta Margit K 27. oktoober 2016 at 09:45

    Osalen lelunurga kinkekaardi loosis. Kui õnn naeratab, siis üks pisike piiga saab sealt endale kohe kindlasti midagi ägedat!

  • Avatar
    Vasta Madli 27. oktoober 2016 at 09:43

    Mina sooviks osaleda Lelunurga loosis, sest see nukumaja on küll vahva ja äge, aga mu laps on selle jaoks liiga väike.

    Ma ise olen sooneutraalsete mänguasjade poolt, aga mõistuse piires – ma ei aja poodides luubiga järge, et jumala eest ei tohiks poisil olla autosid ja tüdrukutel nukke. Pigem üritan ma osta selliseid asju, mis oleks vahvad ja kvaliteetsed – klotsid, meisterdamisasjad, sorteerimiskastid jne. Kodus mul palju mänguasju pole, sest a) mul pole ruumi nende jaoks ja b) mulle ei meeldi liiga suur mänguasjakogus. Praegu aga vaatasin ringi ja mõtlesin, et peaksin tegema väikese inventuuri nende vähestegi seas ja beebimänguasjad ära viskama ning veidi suurematele mõeldus asjad asemele tooma. Sellepärast tahaksingi loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Tii Na 27. oktoober 2016 at 09:40

    Mul poiss mängib igasuguste asjadega. Mänguköök, autod, traktorid, kopad, nukud, lukumaja… Osalen meeleldi Lelunurga loosis! Mõni äge autorada pakuks kindlasti suurt mängulusti 😉

  • Avatar
    Vasta K 27. oktoober 2016 at 09:31

    Mul on poiss, kes tahaks just automaja saada. Lubasin, et jõuludeks püüan midagi mõelda…. Kuna ma ise olen meie kaheliikmelise pere ainus toitja ja samas käin ülikoolis täiskoormusel, siis ilmselgelt pean hakkama meisterdama. Iseasi kui õnnelik ta selle üle on? Enamik tema mänguasju on papist meisterdatud või kasutatud. Lasteaiapakile me eriti loota ei saa, sest sealt saab komme, kuid maiasmokk mu laps eriti pole. Tahaks lihtsalt, et tal tuleks ilusad jõulud.

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. oktoober 2016 at 09:19

    Pildi järgi ma pakuks, et Mari arvates on külmik hoopis kahekohaline voodi või häll. Näeb välja, nagu ta oleks mõlemad unele sättinud.

  • Avatar
    Vasta Gretsu 27. oktoober 2016 at 09:19

    Heh, lugedes su tänast blogi, siis oli seda väga nostalgiline teha. Teada saades, et Mari on sul selline pisikene ja armas nö. “röövlitütar Ronja”, tuli mulle kohe meelde minu enda lapsepõlv. ? Ka mina ei olnud selline printsessilik tüdruk nagu tüdrukutelt tavaliselt oodatakse. Pigem oli seda minu õde, kes oli alati nagu pisikene vanainimene. ? Nukud, kleidid, soengute tegemised, Barbied ja nukumajad olid tema pärusmaa. Mina ikka parema meelega oleksin tõmmanud ringi mingisugustes ära kulunud lohvakates dressides, soeng peas nagu äsja ärganul ja käes hunnik mudelautosid. ? Loomulikul oli selajal moes kinkida tüdrukutele Barbie’sid ja ma sain neid alati millegipärast kahekaupa, samuti sain tunda kohe ka oma õe õelat pilku, sest tema sai neid alati ühekaupa aga lõpuks ta õnneks andestas mulle. ? Muidugi ma mängisin ka nende Barbie’dega aga mu päev oli alati palju rõõmsam, kui saime minna allakorrusele naabripoisi ja tema autodega mängima. Seega olin ka mina rohkem selline “pätiplika” kui selline nö. pisike mannavahuroosa printsess. ?
    Nüüdseks on meil mõlemal õega omal pisikesed kraaded, kelle vanusevahe on 3 kuud ja nagu kiuste sündis talle pisike plikatirts, kes juba praegu oma väheses vanuses meenutab mu õde ehk siis pisike vanainimene ja mulle mõnus suur poisiklutt. Vb oleksin pidanud siiski seda autodega mängimist pidanud piirama pisut. ?
    Seega, kuigi mu pisikesele kutile meeldib mängida ka nukkudega, (mida näeb ta ainult oma täditütre mänguasjade hulgas, sest tal suurelt ümber ainult poisid), siis siiski panustasime 50€ kinkekaardi loosiõnne peale, et kutt saaks lõpuks nendest nö. tita mänguasjadest lahti, mis talle enam mitte kübetki, igasuguse tehnika kõrval, enam huvi ei paku. ?

  • Avatar
    Vasta Kaire 27. oktoober 2016 at 09:16

    Meie plikad ei tee vahet asjadel.Mängitakse autodega, nukuga,loomadega. Soovin lelunurga 50 eur. Kinkekaarti!

  • Avatar
    Vasta Mari 27. oktoober 2016 at 09:10

    Leiunurk. Autorada kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoline 27. oktoober 2016 at 09:06

    Panin mõlemale lehele like, kuid loodan õnnele 50€ kinkekaardi loosimisel, et oma kahesele midagi toredat jõuludeks või tulevaseks sünnipäevaks soetada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Elen 27. oktoober 2016 at 08:57

    Tütrele sobiks mängumaja ideaalselt ning kui vennagi suuremaks sirgub,ei ütle temagi sellest ära ?

  • Avatar
    Vasta Grete 27. oktoober 2016 at 08:54

    Tavaliselt igakord kui mingi loos on, siis mõtlen, et ma ei hakka parem osalema. Et kindlasti on kellelgi rohkem neid asju vaja kui minul. Nüüd ikka otsustasi ka osaleda, sest tüdrukul sünnipäev tulemas. Saab 7 aastaseks ja tema sünnipäeva sooviks on saada nukumaja. Tütar on printsess mis printsess. Poeg on aga alles 8 kuune ja liiga väike, et õelda milliste mänguasjadega rohkem mängib, Aga usun, et et nad varsti koos mängiksid seal mängumajas. Väga loodan, et ta saab sünnipäevaks nukumaja.

  • Avatar
    Vasta Ellu 27. oktoober 2016 at 08:49

    Meie peres kasvamas 10 ja 6 aastased tüdrukud ja 6 kuune poja.Vanem tütar armastab igasugu käsitööga seonduvad. Kleebib, rebib, liimib jne. Lisaks veel joonistab väga Hästi .eelmisel aastal Puutöö ringis meistetdas koju lõikelaua. Nüüd on ta avastanud kõrvarõngaste valmistamise. Ühesõnaga kunstihingega. Kuuene tüdruk armastab pehmeid ja karvaseid loomi . Magama minnes on tal voodi ääreni nö kaisukaid täis .Lisaks on tema tänapäeva väikeste tüdrukute moeröögatuste ohver. .St. olemas peavad olema kõik my little ponyd. Pet Shop I’d. Mønster high nukud.. jne. Ja pere kõige pisemal on hetkel täitsa ükskõik mis talle kätte satub. .Olgu Selleks siis auto või poni, Lego või barbie, Suhu rändab see ese kohemaid. Ei oska öelda kas see kuidagi hakkab tema mängueelistusi mõjutama, et ees kavab 2 plikat , mine så tea. Aga eks näis . Igaljuhul osaleksin mõlemas loosis. Emb-kumb kuluks ära ikka. .♡♥ 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. oktoober 2016 at 08:47

    Osalesin mõlemas:)
    Kink minu enda kahele pisipreilile 🙂

  • Avatar
    Vasta Ene 27. oktoober 2016 at 08:47

    Lelunurk.ee loosimises võtaks osa. Sealt saaks vahva kingi meie pere lapsed, 5k piiga ja 4 aastane poja, kes ootab juba väga jõule ja muudkui koostab kinginimekirju 🙂 . Saaks juba ennem jõule ühe vahva kingituse 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi Koppel 27. oktoober 2016 at 08:45

    Väiksem tütar mängib ka suure venna autodega meil ?
    Sooviks osaleda mõlema loosis.

  • Avatar
    Vasta Eveli 27. oktoober 2016 at 08:37

    Mina sooviksin nukumaja loosis osaleda!
    Olen pikalt plaaninud nukumaja ostu, aga pole veel seda mõtet teostanud. Laps on seni olnud päris leidlik nukumaja “ehitamises”. Kui endal pole eksole, siis sobib nukudele maja ehitada karbikestesse, aknalauale ja ükskord tehti isegi sahtlisse(enne visati muidugi muu jama välja), see ka pooleldi nagu mobiilne maja siis, muudab asukohti.? Aga sel on üks miinus, mängu lõpus peab ära koristama, seega jäädava ja korraliku nukumaja üle oleks lapsel kindlasti hea meel, no emmel ka muidugi(emme mängib ka ju vahest)! ???

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 27. oktoober 2016 at 08:28

    Ma ei osale kummaski loosis, täh. Aga seda, et mingid lelud on eelistatud, näeb ju konkreetse lapse pealt!

    Mu poeg oli poolteist, kui sai esimest korda boffermõõga pihku. (Sa ei tea, mis on boffermõõk? Phmt kõige lihtsam variant on see: http://www.dragon.ee/lohewiki/1._Generatsiooni_boffer) Sestsaati on lakkamatu kujuteldava, pehmis- või näiteks oksast tehtud külmrelvaga teema olnud. Nagu IGAL jalutuskäigul . Nüüd on ta juba suur ja väärikas, vehib mõõgaga ainult kodus.

    Tütrele meeldib nokitseda. See küll nii varakult ei alanud, aga vbla ma lihtsalt ei taibanud vahendeid koju tuua. Aga umbes viiesena lasteaias hakkas see küll juba teema olema. Helmed, traat, vilt, lõngad – kõik läks ja välja tulid täiesti hämmastaval ilusad asjad. Mitte sellised “ah laps tegi, eks ma paar korda kannan, et ta näeks, et mulle meeldib”, vaid päriselt. Kui ma ise tegin, koos temaga nokitsemine oli vahepeal teema, üksjõul kinkisin kõigile peamiselt helmestest ja traadist vigureid, ma ei suutnud sageli nii ilusaid teha.
    Nüüdseks ta ka tikib (ka paberi peale, see on eelistatud õnnitluskaardi tegemise viis) ja heegeldab, õmblemise ja kudumise vastu pole huvi näinud, aga arvestades, kuidas ma ise kõikvõimalikku sellist käsitööd jälestan ja eeskuju kodus puudus – oo. Vau. Päriselt?

    Legod meeldisid mõlemale, aga mu tütar loobus nende vastu huvi tundmast, kui oli umbes 12.

  • Avatar
    Vasta Tiivi 27. oktoober 2016 at 08:20

    Mõlemad lehed ” like”itud, ja osaleks mõlemas loosis. Rohkem eelistaks lelunurk.ee kinkekaarti, mille eest ostaks pojale ehk miskit juba jõulukuuse alla valmis 🙂 Teise loosi korral kingiks majakese sõbranna piigadele.

  • Avatar
    Vasta Merlin 27. oktoober 2016 at 08:11

    Hea meelega osaleksin mõlemas loosis. Minu neiul olid pikalt lemmikud hoopis kaisukad ja muid mänguasju ta ei tunnistanud. Kui 4. sünnipäevaks sai esimese Barbie, läks printsessitamine lahti, aga ikka peab olema lohesid ja mereröövleid ka mängus. Nukumängudes on olulisel kohal Barbie auto ja mootorratas. Nii et meil on üks korralik mereröövliprintsess Arabella, kes fännab mootorrattaid.

  • Avatar
    Vasta Anni Al 27. oktoober 2016 at 08:10

    Mina sooviks osaleda Lelunurk.ee loosis 🙂 Like on pandud ning 50€ kinkekaart läheks killukeseks, et osta siis erinevaid kinke jõuludeks oma õelastele keda tänaseks juba kokku 5 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika Vladimirova 27. oktoober 2016 at 08:10

    Mõlemale lehele LIKE pandud. Osaleda sooviks 50€ kinkekaardi loosis osaleda. Kingitus läheks mu tütrele Elisabethile(2a). ?

  • Avatar
    Vasta evelin merisalu 27. oktoober 2016 at 08:07

    osalen Lelunurk.ee loosis, mõnivahva autorada vms võiks küll pojal olla, meil 1 plastikust mingine on, aga see katki -.- , Poja saab jaanuaris kolmeseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 27. oktoober 2016 at 08:07

    Soovin osaleda 50€ kinkekaardi loosis. See läheks minu poegadele.

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 08:02

    Tahaksin kinkekaarti juat võita,kodus väike beebi kes hakkab maailma ja mänguasjade vastu huvi tundma seega oleks megahea kingitus.

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. oktoober 2016 at 07:55

    Peres on 5 aastane poiss ja veebruaris lisandub veel 1 beebipoiss ? eelistaks seda lelunurga oma ?

  • Avatar
    Vasta Katre 27. oktoober 2016 at 07:53

    Lapsi meil abikaasaga veel ei ole, aga tean mõnda toredat väikest sugulast, kellele oleks jõulukinke vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika Poll 27. oktoober 2016 at 07:51

    lisasin meeldivaks mõlemad lehed, sest kodus yks poiss ja kaks tytart, siis saaks kõigile miskit. meil mängitakse kõikide asjadega pole vahet kas nukud või autod poiss on nii suur, et tema muidugi nukkudega ei mängi aga tydrukud mängivad nii poiste kui tydrukute asjadega.

  • Avatar
    Vasta Oliivia 27. oktoober 2016 at 07:51

    Meil kodus ka 3.6a tüdruk. Armastab autodega mängimist, samas mängib ka ponide ja barbiedega. Laps õppis enne ütlema traktor , kui issi. Meie koju sobiks hästi üks majake või rada autode jaoks. Sooviksine võita 50eurost kinkekaarti 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 27. oktoober 2016 at 07:39

    Mõlemal lehel Like olemas.
    Väga vahet ei ole, kummas loosis osalen, sest poiss mull mängib heameelega kõigega.
    Olemas on tal juba mitu Playmobile nukukest, kes kenasti majas hakkama saaksid (Selverist sai mingi koolikampaania raames neid nukukesi valida)
    50€ise kinkekaardi võiks samuti võita et valida midagi meelepärast. Jõulud pole enam kaugel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 27. oktoober 2016 at 07:32

    Sooviks osaleda lelunurga loosis oma aasta ja 3 kuuse pojaga, kes on täielik autodefänn. Tema jaoks ei ole kunagi liiga palju autosid ja kui ka väljas näeb, siis ikka jälgib neid.
    Olin ka ise noorena pigem poisilik tüdruk – sain poistega paremini läbi kui tüdrukutega, ehitasime onni, mängisime politseid ja pätti ning igasuguseid muid mänge mida väljas mängida sai 🙂

  • Avatar
    Vasta Kat 27. oktoober 2016 at 07:32

    Osaleksin lelunurk.ee loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2016 at 07:28

    Laps juba ammu räägib, et tahab endale nukumaja (Playmobil kaasaskantav nukumaja). Jõuludeks oleks see talle väga ilus kingitus jõuluvana poolt. 😀

  • Avatar
    Vasta gerda 27. oktoober 2016 at 07:22

    Sooviks osaleda lelunurga loosis , saaks talle ilusa jõulukingi või sünnipäeva kingi , sest need paaripäeva vahega .:) ja minu poiss mängib nii autodega kui ka nukkudega 🙂 Aga rohkem hull ikka autode järgi;)

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. oktoober 2016 at 07:12

    Oiii…poisil tuleb 1. novembril sünnipäev, saab 3 ja tahaks talle niiii väga midagi ägedat Lelunurgast kinkida. Poiss on nagu poiss ikka: autod, traktorid, rongid…anna aga ainult kätte. Muusikariistad lähevad ka hästi peale (nendega saab ju närve süüa 🙂 )Nukke ja muid “tüdrukute mänguasju” pole talle koju ostnud, aga liivakastis oleme koos kooki ja putru küll kokanud. Tüdruk on alles 4-kuune, aga ega temastki mannavahu printsessi kasva: arvan, et paar aasta pärast ronivad vennaga mööda õunapuid ja uuristavad jaanipäeva paiku heina sisse käike 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2016 at 06:58

    Olen ammu juba mõlema lehe fänn ,aga võita sooviks Lelunurk.ee 50€-st kinkekaarti-sellega ostaksin oma lapsele köögikomplekti,sest ta on suur kokkaja meil 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 06:37

    Mina võtaks heameelega osa kinkekaardi loosist. Aastane poja mängib no kõigega. Isegi vannitoas olev wcpaberi hoidik võetakse trummi tagumiseks appi. Tema lemmikud on aga ikkagi pallid ja pere kass, kes tema käest armu ei saa. Küll jookseb tema kassi eest ja vastupidi. Õnne korral rändaksid vanad mänguasjad taas uuele ringile, et teised lapsedki saaksid natuke rõõmu.

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. oktoober 2016 at 06:14

    Osaleskin mõlemas loosis. Kodus kasvamas ka üks posilike huvidega 3a tüdruk. Või nuh tujud on sealt poolt, kust poolt tuul puhub. Kord nunnutab oma nukke, järgmisel hetkel ajab naabripoisiga õues zombisid taga. 😀 Aga nii ongi huvitav 🙂

  • Avatar
    Vasta Greete 27. oktoober 2016 at 06:13

    Ma ei ole küll mingi sooneutraalse suhtumisega aga meil ei ole sellist asja nagu poiste ja tüdrukute mänguasjad. Nukud ei huvita kusjuures ei minu poega ega tütart 😀 kui siis vahel harva niipalju, et käruga korraks ringi sõidutada ja siis jälle sinnapaika visata. Tüdruku lemmikmänguasjad on praegu ponid ja poiss armastab puslesid ning absoluutselt kõike, millel on midagi pistmist tähtede või numbritega, ise saab alles kolmeseks.

    Nii et heameelega osaleksin kinkekaardi loosimises 🙂 nukumaja vist ei huvitaks kedagi meil, aga puidust mänguasjade hulgast valiks küll heameelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Leena 27. oktoober 2016 at 05:34

    Puidust mänguasjad on väga lahedad! Like Lelunurgale 🙂 Mul on kaks last, esimene on tüdruk ja teine poiss.. Ütleme nii, et autodega meie peres ei mängita :))

  • Avatar
    Vasta Tatjana 27. oktoober 2016 at 05:06

    Osaleks mõlemas 😉 lastel oleks hea meel küll enne jöule veel kingitusi saada 😉

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. oktoober 2016 at 04:45

    Sooviks autorada, sest no mis oleks poisile veel õigem valik ja see tundub nii äge, et arvatavasti poja mängiks koos issiga tunde selle rajaga 😉 Ei salga mängiks isegi ;D

  • Avatar
    Vasta Helerin 27. oktoober 2016 at 04:32

    Soovin osaleda mõlemas

  • Avatar
    Vasta Kelly K 27. oktoober 2016 at 04:29

    Hea meelega osalen Lelunurk.ee loosimises.
    Kingitus läheks mu imearmsale pojale, kes just täna ÜHE aastaseks saab. JUBA (kuhu see aeg küll kiirustab, eks?)
    Puust mänguasjad on minu isiklikud lemmikud ja olen talle juba nii mõnegi soetanud ning tundub, et ka väikemees naudib nendega mängimist 🙂

  • Avatar
    Vasta Getu 27. oktoober 2016 at 02:13

    50€ kinkekaardist küll ära ei ütleks. Ei tea kus puu all ma enne elanud olen, et lelunurk.ee-st midagi kuulnud pole. Kiikasin nende e-poodi ja väga palju asjalikku kraami, mis endalegi huvi pakuks, lapsest rääkimata.

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. oktoober 2016 at 00:08

    Sooviks isaleda lelunurk.ee loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 26. oktoober 2016 at 23:46

    Mõlemale FB-lehele like pandud, mul kaks pisikest tegelast ja neil ei ole mänguasju kunagi küllalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Aigi 26. oktoober 2016 at 23:44

    Mõlemad lehed said meeldivate hulka, kuid ise arvan, et Joosep oskaks lelunurk.ee kinkekaardi eest valida just endale ja jaanuaris sündivale vennale parima meelelahutuse:) .

  • Avatar
    Vasta Helena 26. oktoober 2016 at 23:40

    Soovin osaleda loosis ja eelistaksin Lelunurk kinkekaarti . Meil on kodus ka küll barbi majad ja mänguköögist aga üks puidust autorada oleks üli vinge 🙂

  • Avatar
    Vasta Kropsti 26. oktoober 2016 at 23:22

    Lelunurga loosimises sooviksin osaleda.
    Minu poisipõnn on küll alles tsipa üle aasta vana, aga mängimises on tal must vöö. Ma poleks kunagi arvanud, et üks laps nii pikalt ja keskendunult mängida oskab, aga näe, mängib. Mänguasjadega, köögiriistadega, kassimänguasjadega, ustega, kardinatega – kõik läheb käiku, iga asi sobib.
    Ainuke mure on selles, et mängu- ja ka muud asjad muutuvad pikapeale igavaks, nii ma siis muudkui peidan osad asjad paariks nädalaks ära, et tal hiljem jälle avastamisrõõmu oleks. Eks ta hakkab kõrinatest juba välja ka kasvama, huvi juba vaibub, varsti pole mõtet neid enam lagedale kraamida.
    Lemmikuteks on autod, raamatud ja klotsid.
    Loosiõnn, naerata mu pojale!

  • Avatar
    Vasta Assu 26. oktoober 2016 at 23:15

    Mõlemal lehel LIKE olemas, aga eelkõige loodan 50€ kinkekaardi loosi õnnele. Võidu korral ostaks selle eest midagi huvitavat ja head oma sõbranna peagi sündivale beebikesele. Ta esiklaps, keda ka mina nunnutama saan hakata 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 26. oktoober 2016 at 23:12

    Ei ole nii, et puust mänguasjad ja vitamiini puudus nagu varem oli tavaks öelda. : D
    Mina väga fännan puidust mänguasju ja poja on ühe samast poest saanud ka juba. 50 euro eest saaks veel täiega lahedat kraami talle. Näiteks Metsaekspressi rongi (:

  • Avatar
    Vasta Kristel 26. oktoober 2016 at 23:09

    Sooviksin osaleda lelunurgas, sest majas kaks last (poiss ja tüdruk) ja nemad mängivad kõigega nii autodega kui nukkudega.

  • Avatar
    Vasta D. 26. oktoober 2016 at 23:09

    Sooviks osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Terje 26. oktoober 2016 at 23:01

    Mina soovin tütrele nukumaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 26. oktoober 2016 at 23:01

    Sooviksin osaleda mõlemas loosis =) kingitus läheks kahele tütrekesele!

  • Avatar
    Vasta Hanna 26. oktoober 2016 at 23:01

    Minu 4 aastane poja mängib ikka autodega ja legodega ja püstolitega 😀 nukud on tüdrukutele ta ütleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 26. oktoober 2016 at 23:00

    Oh. Mul poiss fännab kõike. Usun et mängiks nukkudega ka aga meil kodus kahjuks pole neid alles. Tal väga suur fantaasia ka, ehitab ise klotsidest mänge juurdegi. Panin mõlemale lehele laigid, sest soovin väga võita ( õnne mul küll kunagi selles ei ole, aga kes ei proovi see ei saa võita ka eks) 😀 😀
    Hetkel ise rahaliselt väga nirud lood ja pole võimalik väga talle midagi osta ka, seega oleks väga tore kui saaksin võita ja poisile rõõmu valmistada. Kaua võib endale ise mänge juurde meisterdada eks! 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam 26. oktoober 2016 at 22:56

    Sooviksin osaleda Lelunurga loosis, sest mul 1,5 a poiss pigem auto- ja traktorihuviline.

  • Avatar
    Vasta Angela 26. oktoober 2016 at 22:53

    Sooviksin osaleda Playmobile nukumaja loosis. Maja saaks endale minu 2,5 aastane tütar, kes on avastama hakanud just pisikeste vidinatega mängimist. Tänu sellele postitusele sattusin heas mõttes vaimustusse sellest majast, kuna olen väga kaua sobivat otsinud ning antud firma tooteid ei olegi varem märganud. Meil on väiksemat sorti korter ja enamus müüdavaid nukumaju nii suured, kuid see tundub olevat ideaalne lahendus. Käib kokku ja saab eest ära panna riiulisse.

  • Avatar
    Vasta Liina 26. oktoober 2016 at 22:50

    Mul kasvamas kaks poissi. Mänguasjadest lemmikud on ikka autod, rongid, traktorid. aga viiaastasele meeldib ka väga ponidega mängida. Ja kolmene mängib ka hea meeleg nukkudega koos naabri pliksiga. Oleks tore ka siis kinkekaardi loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Aveli 26. oktoober 2016 at 22:45

    Lelunurga loos huvitaks väga.:)

    Olin ise ka lapsena poisilik – mängisin autodega, vestsin endale ise puidust asju terava noaga, tegin vibusid ja lasin õhupüssi..:) Palju arendavamad ja lõbusamad tegevused kui barbidega mängimine..:) Eks mängisin nendega ka – kodu ja..õmblesin ise riideid barbile ja … aga jah. Olin ka poisilik 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari R 26. oktoober 2016 at 22:45

    Tere Mallukas!
    Panin end kirja mõlemale, sest eks huvitavat leiduks mõlemast poest. Tädina tean, et kaksikud poisid mängivad meil nii autode kui ka nukkudega.
    Jõudu ja jaksu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 26. oktoober 2016 at 22:42

    Osaleksin mõlemas loosis, kuna kodus kohe-kohe kümneseks saav poiss ja seitsmene tüdruk ning üks poiss lähinädalatel sündimas. Kuna praegu olen täiesti otsustusvõimetu (rasedus on ajutegevusele halvasti mõjunud), siis ei teagi momendil, kellele kolmest kingitus läheks. Siis vaatan, kui võit käes 🙂

  • Avatar
    Vasta Kessukas 26. oktoober 2016 at 22:37

    Soovin osaleda mänguasjamaailma loosis kuna pisem poeg ja tütreke mõlemad täielikud playmobili fännid. Iga nädal tehakse korra juttu et tahetakse phte või teist maja saada (neil mingi kataloog olemas mis vanaema tõi). See oleks neil kahe peale väga vahva kingitus sest mõlemad mängivad nii nukkude kui autodega meelsasti.

  • Avatar
    Vasta Helen 26. oktoober 2016 at 22:35

    Soovin osaleda Lelunurga loosis. Kingitus läheks mu pisipojale, kelle mänguasjavalik piirdub hetkel vaid beebimänguasjadega, kuid edaspidi sooviksin mänguasjade osas panustada eelkõige kvaliteeti ja seega oleks puidust mänguasjad väga teretulnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 26. oktoober 2016 at 22:33

    Osalen hea meelega mõlemas loosis,kuna endal pisitütreke kodus ja vennal lausa kaks pisipoissi,kes autode järgi hullud???

  • Avatar
    Vasta Reena 26. oktoober 2016 at 22:28

    Minul on tütar, kes väiksena väga palju mängis just poiste asjadega. Fännas kõigepealt Cars tegelasi ja hiljem Spidermani. Kõik asjad pidid nende piltide ja tegelastega olema.
    Nüüdseks on see muidugi kadunud ja poiste asjad enam peale ei lähe.
    Mina valiksin Lelunurga kingituse, sest nukumaja on meil juba olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 26. oktoober 2016 at 22:26

    4 aastane Kendra mängiks selle nukumajaga kindlasti suurima rõõmuga ning tassiks nädalavahetustel vanaemade juurde kaasa 🙂
    Lelunurgast vaataksin midagi arendavat 6 kuusele Kennetile 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle L 26. oktoober 2016 at 22:25

    Mu kallis 2.3 aastane poeg mängib suure huviga autodega kui ka nukudega, siis soovin osaleda mõlemas loosis palun. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 26. oktoober 2016 at 22:22

    Hei!
    Minul on vahva 6-aastane tütar ja 6-kuune poeg:)
    Mulle väga meeldib Le Toy Vani automaja! Puidust asjad on ikka ägedad. Miina on olnud fantastiline suur õde oma pisikesele vennale ja vahel on kiusatus ta lasteaiast koju jätta kuna ta suudab venna tuju rõõmsaks teha ja askeldab temaga rõõmuga siis saan palju koduseid toimetusi tehtud:)Seetõttu tahaksin,et Miina saaks omale ühe vahva kingituse valida.
    Palju tervitusi Lendele ja Marile-autod ongi ägedad ju:)Meil tavaliselt küllasattunud poisid mängivad mänguköögis,kus Miina ise üldse ei tegutse nagu Marigi nii et poiste emad-hankige enda poegadele mänguköök,võibolla on Eesti oma Jamie Oliver sirgumas:)

  • Avatar
    Vasta Liis L. 26. oktoober 2016 at 22:22

    Soovin osaleda mõlemas loosis. Kingitused läheksid minu väiksele tütrele või õetütrele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. oktoober 2016 at 22:22

    Soovin mõlemas loosis osaleda.. endal küll veel lapsi pole kuid kohekohe ju jõuludki tulemas..hea oleks oma tädi kohustusi täita ja kinkida mõne nendest mänguasjadest oma õe lastele?

  • Avatar
    Vasta Geidy 26. oktoober 2016 at 22:21

    Osaleks lelunurga loosis.
    Kingituse saaks mu kõige armsam poja kellel ongi kohe kohe esimene päris sünnipäev 🙂
    PPöidla pihku! 🙂

  • Avatar
    Vasta G. 26. oktoober 2016 at 22:20

    Minul on 2 last.
    Poiss on 11 a ja tüdruk 8 a (üks pisike pesamuna on ka aga tema veel 1 kuu ja 7 päeva vana niiet tema veel ei mängi:)
    Aga ,poiss, õe pälve peale mängib küll vahest temaga barbidega ja tüdruk autodega
    Mina osalen mõlemas loosis siis saaksid mõlemad lapsed midagi uut millega koos jätkuvalt mängida

  • Avatar
    Vasta Kaire 26. oktoober 2016 at 22:18

    Mul on kodus 3,2a tüdrukutirt, kellele meeldib üle kõige mängida autodega, tööriista kohvriga ( sai ostetud, kui laps läks juba issi tööriista kohvri kallale, et tal on ka vaja autosid parandada) . Nukud lendavad kohe mänguasjakasti tagasi.
    Osaleksin Lelunurk.ee loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 26. oktoober 2016 at 22:16

    Minu kolmene neiu on vist pigem ka posilikumate huvidega.Vannis on hunnik autosid, suure venna mudelautod on ammu laiali veetud ja kui kuskilt veel venna mängupüstolid leiab,siis hoia piip ja prillid, selline päti ja politsei mäng läheb lahti. Beebinukusid ta kardab ( jumal seda teab miks), barbidega isegi vahel mängib,aga pigem eelistab vildikatega nende nägusid sodida.Mänguköök on isegi suhteliselt tihti kasutusel,aga selleks,et barbide vildika-meiki ahjus kuivatada. Ise ma olin ka selline,kes turnis puude otsas, solberdas kraavides ja tegi lolluseid. Mingil hetkel muidugi hakkasid nukud ka huvi pakkuma,aga kui oli ikka võimalus minna kraavi vihmavee sügavust mõõtma või naabritädi hulluks ajama tema uksele koputades ja ise minema joosta,siis lendasid nukud kus seda ja teist. Nii et Lelunurk.ee loosimises osaleks hea meelega,raudselt leiaks sealt mu röövliplikale midagi ägedat 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 26. oktoober 2016 at 22:16

    Minule pakub huvi lelunurk 🙂 sooviksin loosis osaleda ja oma pojale miskit põnevat sealt välja valida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 26. oktoober 2016 at 22:14

    Osaleks lelunurk.ee kinkekaardi loosis, võidu korral ostaks midagi vahvat lapse lasteaiarühmale 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 26. oktoober 2016 at 22:13

    Jutt jummala õige ?
    Minu plika mängib ka autoradadega ja tõuke autodega ja üks sõiduauto ka täitsa olemas.Pole kunagi pidanud seda imelikuks ja ainult kaasa elanud kui palju võib pisikesele tüdrukule autod huvi pakkuda.Arvasin ju minagi ,et see aind poiste värk ja tüdrukutele autod ei kõlba ? Aga jumal tänatud ,et muutsin kiiresti arvamust ja naudin seda ,et mu plika jagab ka poistevärki ? Playmobili loosis osalen rõõmuga- mulle pakkuvad need huvi ja meeldivad oma erinevate ahvatlevate mudelite tõttu. Ausõna heameelega mängin neid koos oma lapsega ?

  • Avatar
    Vasta S 26. oktoober 2016 at 22:12

    Meil kodus kasvamas kaks tüdrukut ja poeg. Poiss mängib nukkudega ja tüdrukud autodega. Vahepeal istume kõik koos ja mängime autodega. Viimati saime ühe tuttava käest selle samuse HotWheelsi raja. On küll pisut puudulik, aga lapsele meeldib. Plaanis oli isegi jõuludeks talle kinkida korralik autorada. Seega osaleksin ilmselgelt autoraja loosis, et saaksime siis neljakesi rõõmsalt aega veeta autodega mängides 🙂 Mis muud siin toas teha on kui õues parasjagu olla ei saa.

  • Avatar
    Vasta Sirli 26. oktoober 2016 at 22:11

    Mul on kasvamas 5- ja 1-aastased tüdrukud ja vanem tütar on tâielik playmobile ja lego fänn. Varem pleymobile Eestis ei müüdud ja seetõttu on esimesed komplektid pärit mytoys.dest. Nüüd aga pole takistusi ja kõik oma selleaastase sünnipäeva raha kulutas ka eelmainitud mänguasjadele.

    Seda kaasaskantavat maja meil imekombel veel ei ole aga kuluks ära väga. Oleks äärmiselt mugav vanaisale külla sõites karbiga kaasa haarata. Mitte seljakott peenikesi vidinaid täis laduda ?

  • Avatar
    Vasta Marili 26. oktoober 2016 at 22:10

    Osalen mõlemas loosis, mänguasjad annaks oma tütrele või kingiks õelapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 26. oktoober 2016 at 22:07

    Osalen Lelunurga kinkekaardi loosimises. Meil on kodus tubli ja armas 2,6 aastane poiss, kes rõõmustaks väga nt uue piraadilaeva või autoraja üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Piibe 26. oktoober 2016 at 22:06

    Minu kohe neljaseks saav poiss oleks Lelunurgas pakutavatest asjadest sillas – eriti läheks peale äge piraadilaev 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 26. oktoober 2016 at 22:05

    Osaleks mõlemas loosimises. Kodus on hetkel kasvamas kaks tütart (8 ja 4). Peagi on lisandumas ka poja. Tüdrukud mängivad meil ikka kõigega – nukud, legod, puzzled, autod. Mängitakse koos nii kodu kui ka mereröövleid. Vastavalt tujule ja fantaasiale 🙂 Noorim tütar juba sooviski jõuluvanalt kollast puldiga autot 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 26. oktoober 2016 at 22:05

    Osaleksin mõlemas loosis ja kingitus läheks minu kohe 2 ja 4 aastaseks saavatele tütardele, kellele meeldib mängida puslede, mänguköögi, nukkude ja kõige kõige rohkem meeldib neile seda teha koos 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 26. oktoober 2016 at 22:05

    Lelunurk.ee-s mu tütar nii pisike alles, et selle nukumajaga pole tal veel midagi teha (10.10 sai 1.a) aga seal lulunurgast äkki ikka leiajs midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 26. oktoober 2016 at 22:04

    Minu 6aastane tütar oleks nukumajast kindlasti vaimustuses. Juba kirjutas jõuluvanale kirja ka, et sooviks nukumaja. Siiani ei ole tal sellist asja olnud, aga soov on suur saada selline. Loodame loosiõnnele ehk saab see aasta kuusealt sellise toreda kingituse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 26. oktoober 2016 at 22:02

    Minul on kodus kasvamas 2aastane poiss, kellel on puidust sigavinge autorada puudu! Ta lausa vajab seda, sest suuremat masinate fänni vist pole terve ilma peal. Põhilised on muidugi etaataad (traktorid).
    Osaleksime seega kinkekaardi loosis!

  • Avatar
    Vasta Kätrin Valo 26. oktoober 2016 at 22:02

    Osaleksin mõlemas loosis, nukumaja saaks tütar ja poisile leiaks kinflasti midagi lelunurgast 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu 26. oktoober 2016 at 22:02

    Mina sooviks võita lelunurk.ee kinkekaardi. Käisin seal lehel ringi veidi ja leidsin palju huvipakkuvaid mänguasju aga otsustada veel ei suutnud millele kinkekaart kulutada. Tõenäoliselt telliks oma poegadele kas selle puidust autogaraazi või mõne puidust rongiraja.

  • Avatar
    Vasta Marlen 26. oktoober 2016 at 22:00

    Ikka mõlemas´t loosist võtaks osa. Kingitus läheks oma kaksikutest tüdrukutele.

  • Avatar
    Vasta Maarja 26. oktoober 2016 at 21:55

    Mina sooviks osaleda kinkekaardi loosis ja kingitus läheks mu armsale tütrele 🙂

  • Avatar
    Vasta G 26. oktoober 2016 at 21:54

    Võtan osa mõlemast loosist. Nukumaja saaks mu tütar ja lelunurga auhind läheks õigesse kohta, sest just plaanin pojale jõuludeks autoparklat osta. Olen käinud ka lelunurga lehel neid uurimas.
    Ja kuna on kaksikud siis ilmselgelt jagaksid nad neid asju.:)

  • Avatar
    Vasta Kristi 26. oktoober 2016 at 21:54

    Minu 2-aastane tüdruk mängib väga hea meelega 4-aastase vennaga kodu. Suurem jagab rolle, väike läheb mänguga kaasa. Kodu mäng ka nagu pigem plikade mäng vist. Loosis tahaks osaleda. Lelunurga kinkekaart läheks paremini peale.

  • Avatar
    Vasta Mariana 26. oktoober 2016 at 21:47

    Osaleks hea meelega mõlemas loosis. Võit läheks 2a tütrele. Issi mõni aeg tagasi tõi talle ühe Playmobil’i maja ja sellest paremat mänguasja vist polegi. Isegi nende pisikeste detailidega saab hakkama. Võib tunde istuda ja mängida selle maja ja selle maja tegelastega. Igale poole tassib kaasa. Hea meelega muretseks ühe maja veel. Siis ehk veel põnevam mängida. Mäng ju siiski väikese inimese töö!

  • Avatar
    Vasta Doris 26. oktoober 2016 at 21:47

    Lelunurga loos ja auhind läheks tütrele 🙂

  • Avatar
    Vasta Asti 26. oktoober 2016 at 21:44

    Osalen nukumaja loosis 🙂
    Meil kasvab kodus 1,9 aastan tüdruk,mängib enamjaolt kõigega mis huvi pakub, külapeal on huvi pakkuvad mudelautod kodus aga nukud ja legoklotisd 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 26. oktoober 2016 at 21:44

    Ma osaleksin meelsasti mōlemas loosis ning kingitused läheksid mu lastele. Mōlemad rõõmustaksid kindlasti ning mängiksid koos.

  • Avatar
    Vasta Janet 26. oktoober 2016 at 21:41

    Mina osalen nukumaja loosis ja selle maja saaks endale minu tütar, kes just täna jõuluvanale kirja kirjutas ja nukumaja soovis 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 26. oktoober 2016 at 21:39

    Mina sooviks võita Lelunurk.ee kinkekaarti, et kinkida oma kallile pojale sünnipäevaks Le Toy Van autogaraaž.

  • Avatar
    Vasta Merle 26. oktoober 2016 at 21:39

    Lelunurk.ee kinkekaart oleks küll vägev võit.☺

  • Avatar
    Vasta Anette 26. oktoober 2016 at 21:36

    Paraku omal veel last pole, kes nende asjade üle rõõmu tunneks kuid tean üht pisikest plikat, kes viieseks sirgumas ja oleks mänguasjade üle ülimalt õnnelik. Minu pisike heledate kiharatega õde, kelle päeva võiks nende asjadega ilusamaks teha.Osalesin mõlemas siis ehk lootust, et saab ka midagi.

  • Avatar
    Vasta Brigitta 26. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin osaleda loosis lelunurk.ee
    Tahaksin väga osta köögikomplekti 🙂
    Minul tüdruk väike oli,siis koguaeg mängis autodega.Tegi kõike järgi mis suur vend.Aga nüüd juba mängivad koos vennaga kodu ja kussutavad koos nukkusid magama 🙂

  • Avatar
    Vasta Ristel 26. oktoober 2016 at 21:36

    Kuna pikad pimedad õhtud on ees, siis osaleks Playmobile nukumaja loosis, et mu plikadel oleks tegevust ja viimaseid nädalaid rase ema saaks veel diivanil lihtsalt lebos puhata kui raskeks tööks läheb . ??

  • Avatar
    Vasta Mari 26. oktoober 2016 at 21:33

    Üks pisike poiss oleks väga õnnelik lelunurga kinkekaardi üle:)

  • Avatar
    Vasta Deini 26. oktoober 2016 at 21:33

    50€ kinkekaart kuluks marjaks ära. Pojal novembris täitub juba 2 eluaastat ja siiani murran pead, mida huvitavat talle kinkida. ☺ Ideed otsas, aga vot sellel lehel panin silma peale juba nii mõnelegi huvitavale lelule. ☺
    Päikest! ❤

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. oktoober 2016 at 21:32

    Kas playmobile mängumaja või üks vahva talu koos loomakestega oleks iga lapse unistus ma arvan, vähemalt iseendale pakuvad küll huvi? Kui ma võidaksin siis läheks see ikka minu 2,3aastasele marakratile kes on samasugune,et on vaja ainult ukerdada mu otsas ja siis paljalt ringi jooksmine on ka mingi uus trend. Vähemalt oleks tegevus mida temaga koos mängida,hetkel ainult puzzled mis teda paigale saavad?

  • Avatar
    Vasta Heili 26. oktoober 2016 at 21:32

    Osaleksin Playmobile nukumaja loosis, arvan et mu väiksel tütrel oleks selle üle väga hea meel kui võidaksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärolyn 26. oktoober 2016 at 21:30

    minul kodus 7 aastane tüdruk ja 5ne poiss.
    Osalen lelunurga kinkekaardi loosis, sest just ükspäev tõdesin et terve elamine on nukke, vankreid ja muus tüdrukute träna täis, poisil ainult mõned legod ja paar autot. Seega vajaks poja mänguasjade varu kõvasti täiendamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaili 26. oktoober 2016 at 21:29

    Tüdruk on 5 aastane ja mängib rohkem poiste asjadega ehk sellepärast ka, et suurem venna on ees. Aga tüdrukute teemast meeldivad pisikesed vidinad , ponyd mjidugi ja ka legod. Jubedalt meeldisid talle ka mingiaeg Rimis jagstavad kujukesed.
    Arvan, et kaasaskantav nukumaja sobiks meile väga hästi.

  • Avatar
    Vasta Ma 26. oktoober 2016 at 21:29

    Minu sugulase lapsel tuleb varsti 4. sünnipäev ja kaasaskantava maja saaks ta endale sünnipäevaks suurima rõõmuga.
    Ja minu pojake saab varsti 9, seega mõne vahva kigituse valiksin ma talle kinkekaardi eest ka hea meelega.
    🙂

    Aga see röövlitütre asi mulle meeldib. Ma ausalt öeldes loodan, et minu praegune kõhuelanik saab ka pigem röövel kui printsess olema. Tundub kuidagi palju vingem väljavaade. Need printsessikesed on tänapäeval kuidagi liiga.. Beibed?

  • Avatar
    Vasta A.M 26. oktoober 2016 at 21:28

    Minu pisike 2a 3 k plika mängib meeleldi nii auto,kui nukkudega.Osalen siis mõlemas loosis.Ja huvitav,et need lapsed lausa tahavad koguaeg paljad olla:) plikal esimene asjana koju jõudes lendavad kohe riided seljast ja sugulase lapsel samuti!

  • Avatar
    Vasta Liis V 26. oktoober 2016 at 21:23

    Minul kodus kasvamas nelja aastane tütar ja kaheksa aastane poeg.
    Mängivad kuidas kunagi,poiss nukkudega ja tüdruk autodega.Enamus ajast proovib väike õde ikka venda nukudega mängima meelitada,alati õnnestub.Ja vahest ka vastupidi,autode ralli .
    Kuid pojale tahaks muidugi võita midagi vinget.Olgu see siis konkreetne mänguasi või hoopiski kinkekaart,siis ta saaks ise omale kingi välja valida .
    Kuna ise olen kodune,siis kahjuks väga palju võimalusi midagi soetada pole.
    Loosiratta õnnele jääme väga lootma .

  • Avatar
    Vasta Gerly 26. oktoober 2016 at 21:21

    Kasvamas kaks tütart 6aastane & 3aastane.
    Aga ma voin julmalt väita, et väiksem on poiss, ei mingeid mänge mida mängiksid tüdrukud, isegi mitte pisitegevust ka mitte. Koik vanems õe nukud, mänguasjad on ta ära lõhkunud, aga oma seguautot hoiab hoolega küll.
    Meile kuluks küll nukumaja ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. oktoober 2016 at 21:20

    Osalen nukumaja loosis. Kolmesele pojale kindlasti meeldiks selle kallal nokitseda ja pisikesele õele näidata, kuidas mängima peab 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 26. oktoober 2016 at 21:20

    Osalen mõlemas loosis. Kingitus läheks mu tütrele kes on juba väga pikka aega tahtnud endale nukumaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. oktoober 2016 at 21:20

    Kuigi mul endal ei ole veel lapsi, siis vaatamata sellele sooviksin osa võtta mõlemast loosist. Playmobile kaasaskantava nukumaja kingiksin oma sõbranna tütrele ning 50€-se Lelunurk.ee kinkekaardi eest ostaksin midagi toredat oma õe- ja vennalastele 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 26. oktoober 2016 at 21:19

    Võtan ka mõlemast loosist osa. Nukumaja läheks tüdrukule jõulukingituseks ja pojale väga meeldiks puidust autogaraaž esimeseks sünnipäevaks saada, mis järgmine kuu tulemas.

  • Avatar
    Vasta Liina 26. oktoober 2016 at 21:19

    Minu plikadel on olemas nii nukud, nukumaja, mänguköök, legod ja ka autod ?
    Soovin osaleda leiunurk.ee loosis ?

  • Avatar
    Vasta Liina 26. oktoober 2016 at 21:18

    Mul kodus on 5 aastane tüdrukutirts kellele meeldivad legod, eriti pisikesed ja kõik need pudinad ja vidinad + meeldivad veel nukud. Seega sooviks väga kaasaskantavat nukumaja et oleks hea ka kaasavõtta et saaks ka teiste pisemate sugulastega koos mängida et põnevam oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta E.e. 26. oktoober 2016 at 21:18

    Ma nii naersin selle ”imik külmikus” jutu peale, et oleksin lapse üles ajanud 😀 oeh Marike!

    Avastasin Playmobil’i kuskil 1,5 nädalat tagasi, kui mingis grupis advendikalendreid pakuti – Playmobil’i oma tundus nii huvitav ja detailirohke! Nüüd olen ise täielikus vaimustuses ja nukumaja sobiks tütrele esimeseks komplektiks suurepäraselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Eku 26. oktoober 2016 at 21:15

    Osaleksin mõlemas loosis,sest pojal just täna sünnipäev? või poetaks midagi hoopis tütre jaoks jõuluvana kingikotti?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 26. oktoober 2016 at 21:13

    Osalen mõlemas loosis. Nukumaja oleks mega nunnu jõulukink mu 3aastasele õele ja kinkekaart kulub alati ära, saaks õele midagi ilusat soetada. Igatahea nii vahva loos ja jään loosiõnnele lootma :).

  • Avatar
    Vasta M 26. oktoober 2016 at 21:13

    Osalen mõlemas loosis,kuna
    olen see emme kes ei saa oma lapsega mitte kuskile minna…ei õue…ei toidupoodi,isegi külla mitte…
    kuna pidevalt haige.
    Mängin lapsega ise hommikust õhtuni…ehitame klotsides maju ja jne.jne…juba mõistus saab otsa,kõik ära mängitud oleks nii tore saada uus tore mänguasi koos mängimiseks?

  • Avatar
    Vasta Minaisenoh 26. oktoober 2016 at 21:11

    Mina sooviksin osaleda mõlemas loosis! Auhind läheks jagamisele laste vahel, kes minu juures teraapiates käivad. Oleks mõnusat vaheldust tavapärastele õppimistele ☺

  • Avatar
    Vasta Karin 26. oktoober 2016 at 21:09

    Osalen mõlemas loosis. Nukumaja kingiksin oma 3.a tirtsule jõuludeks ja kui võidaks 50€ kinkekaardi, siis sealt valiks mõlemale tütrele midagi kingiks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 26. oktoober 2016 at 21:08

    Osaleks Lelunurga loosis, et pojale kink teha.

  • Avatar
    Vasta Helle 26. oktoober 2016 at 21:07

    Mina kingiksin Lelunurga kinkekaardi oma pojakesele, kes just juhtumisi laupäeval kaheaastaseks saab.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 26. oktoober 2016 at 21:06

    Osalen mõlemas loosis.
    Nukumaja kingiksin õe 3a printsessile, kellele see väga huvi pakuks.
    50€ lelunurga kinkekaardi, aga kasutaksin ära oma 5a poja jaoks 🙂 Laseks tal ise endale midagi välja valida!

  • Avatar
    Vasta Birgit 26. oktoober 2016 at 21:06

    Mina sooviks osaleda 50€ kinkekaardi loosis 🙂
    Piilusin ka e-poodi . Tõesti toredad ja vahvad mänguasjad lastele .
    Tütar Mia-Mirelle saaks enda mängukööki täiustada ja poeg Kristjan kes on suur töömees sooviks endale kindlasti tööriista komplekti .
    Mõlemad lapsed mängivad kõikide asjadega , poisile meeldivad õe meigiasjad ja õele meeldivad venna autod .

    Loodame väga õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 26. oktoober 2016 at 21:06

    Osalen lelunurga loosis.
    See piraadilaev tundub lihtsalt nii lahe, et mu 3ne marakratt oleks sellest vaimustuses. Muidu on hitiks legod ja raamatud ja raketid.
    Ja mu 9 kuune poju saaks ka midagi arendavat kindlasti ?

  • Avatar
    Vasta Signe 26. oktoober 2016 at 21:05

    Minul kodus kasvamas 8a tütar ja 1.7a poiss.Kuna tüdrukul palju mängu asju siis sooviksin just pojale midagi huvitavat ? Mis ehk arendaks seda pisikest peakest! Sellepärast osaleksin 50euri kinkekaardi loosis. Palju edu kôigile osalejatele ?

  • Avatar
    Vasta MAIVI 26. oktoober 2016 at 21:05

    Meil on sellised lood, et lahe on vihmavarjudest koobas teha, kingakarp ribadeks hekseldada, kuna “ma teen endale autot”, köögipõrandal lesida ja kassi mängida on ka muff ja emme seljas ratsutada. Aga loomaks kehastumine on nr 1. 🙂 ja seda kõike teeb tütarlaps ,seega mitte sooneutraalne vaid ka liigineutraalne:) aga osalen mõlemas loosis, sest kui ei võida, pole hullu 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 26. oktoober 2016 at 21:04

    Minu vanem tütar mängib kõigega- nukud, autod jne.
    Osaleksin mõlemas loosis. Kingiksin kas oma kahele tütrele või siis oma ämma lastele.

  • Avatar
    Vasta Agne 26. oktoober 2016 at 21:04

    Osalen mõlemas loosis, ning auhind läheks kahele üliarmsale lapsele??? Üheks siis mu alla aastane poiss ja teiseks mu pisike kahene õde ???

  • Avatar
    Vasta Kristiina 26. oktoober 2016 at 21:04

    Soovin osaleda Lelunurk.ee loosis. Kingitus läheks pisikesele Oskarile 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 26. oktoober 2016 at 21:02

    Osaleks kinkekaardi loosis 🙂 Selles poes on super valik!

  • Avatar
    Vasta E4 26. oktoober 2016 at 21:02

    Osalen Lelunrk.ee kinkekaardi loosis ja loomulikult läheks see väikesele härrale, kes arrrmastab autosid. Barbi nukk on tal ka. Mängib et ta on väike tita, paneb teki alla ja kärutab nukuvankriga.

  • Avatar
    Vasta Kadi 26. oktoober 2016 at 20:59

    Minu like läks lelunurk.ee-le. Rõõmustaksin auhinnaga kindlasti oma 3.a poisslast uue autorajaga. Meil küll olemas plassmassist parkimismaja ja üks Hot Wheels värvimuutvate autodega rada, aga kindlasti kuluks üks veel ära.
    Ka mina mõtlesin, eriti peale ämma sõnu, et igal poisil peab olema üks nukk ja lausa nukukäru. Enda kutile ostes, vaatas ta mind sellise näoga, et emme sa lolliks läinud. Pole seda nukku 1.5a jooksul isegi sõrme otsaga puutunud ?

  • Avatar
    Vasta kadri 26. oktoober 2016 at 20:59

    Osaleksin mõlemas loosis ja auhind läheb mõlemale lapsele. Mainin siis ära et kasvamas poiss ja tüdruk kellel vanusevahe 1a4,5kuud. Hetkel siis 8a ja 6a.Asjad ostetud küll vastavalt nii öelda soole aga mängivad mõlemad mõlemate asjadega siis. No et poiss mängib nukunõudega ja vahetab vajadusel nuku mähet ja plika mängib nerfi püssidega sõda ja autodega rallimänge. Keelanud ma kumbagi pole,mängib millega soovib. Olen ka poisile ostnud uued nukunõud ja plikale traktori ja ise arvan et on hea kui mõlemate asjadega mängida lastakse.

  • Avatar
    Vasta Eha 26. oktoober 2016 at 20:58

    Osaleks kinkekaardi loosis 🙂 väike härra on suur autode huviline. Praegu tal 1 väike plastik tankla/töökoda, kus saab sirgelt alla sõita ainult.

  • Avatar
    Vasta Reelika 26. oktoober 2016 at 20:57

    Minu 7 aastane tütar on olnud samuti koguaeg kleitide ja seelikute vihkaja 😀 ei ole suutnud mina talle kleiti selga ajada välja arvatud väga piduliku sündmuse puhul ja samuti on patside tegemine välistatud olnud, lihtsa hobusesabaga suutis lasteaiapäevadel leppida, mingit punutist ma ei ole saanud tema peal praktiseerida 😀 aga nii uskumatu kui see ka ei ole siis viimasel aastal nüüd on tekkinud huvi nukkude vastu. Nüüd kui mai kuus 7 sai siis sai kingitud talle tema esimene nukk (rääkiv Annaliisa), mida ta ise soovis. Seega nüüd siis on aeg soovida ka nukumaja lõpuks. See soov läheb nagunii ka jõuluvana soovide nimekirja. Mina soovin osaleda nukumaja loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja Frei 26. oktoober 2016 at 20:56

    Me majas on nukud, käru, nukumaja suur, köök ja isegi nuku pea millele patsi saab punuda :). Ja siis on ka poiste mänguasju nagu parkla, autod, rongiteed ja pyssid jms.
    Mul neli poissi mängivad kõik nii tydrukute kui poiste asjadega :).
    Sooviksin osa võtta lelunurga loosist. Kui võidaksin siis teeksin vahva yllatuse lastele :). Suuremal oli just paar päeva tagasi synna ja pesamunal on novembri alguses ning kuna kõik neli tuulekates siis oleks see vaheldus poistele

  • Avatar
    Vasta Kristiina :) 26. oktoober 2016 at 20:56

    Minu kohe 3sele poisile meeldib mängida autodega ja pepaga 😀 Olen tahtnud talle kaua aega autorada osta aga minu rahakott kahjuks ei võimalda, ja “isa” lubab juba 2 aastat jõuludeks talle seda tuua. Osalen lelunurga loosis ja loodan südamest, et selle aasta jõuludeks mu poja selle saab, uhh nii loodan.

  • Avatar
    Vasta Agnes 26. oktoober 2016 at 20:55

    Osalen mõlemas. Tütrel sünna tulemas, teda rõõmustaks mòni tore lelu väga!

  • Avatar
    Vasta Kaidi 26. oktoober 2016 at 20:54

    Valiks lelunurgast hea meelega midagi põenvat ja samas tahan osaleda ka selles nukumaja loosis, see pakuks raudselt mu kolmesele huvi.

  • Avatar
    Vasta Nele 26. oktoober 2016 at 20:54

    Minu preilile meeldivad ka autod!
    Ja selline rada teeks mu plikatirtsu eriti õnnelikuks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 26. oktoober 2016 at 20:54

    Meil üks kaasaskantav nukumaja on olemas ja olulist kasutust peagi kaheaastase poolt ei leia, seega sooviksin osaleda kinkekaardi loosimises. Neiule oleks tarvis korralikku kinki järgmisel kuul oleval sünnipäeval 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa. 26. oktoober 2016 at 20:54

    Osaleksin mõlemas loosis! Kahene poisiklutt armastab hirmsasti nukuvankriga ringi rallida ja õe köögis süüa valmistada. Neiu seevastu väiksest peale autosid armastanud. Aegajalt viskame nalja, et lapsed vales kehas sündinud ??

  • Avatar
    Vasta Kerli 26. oktoober 2016 at 20:54

    Soovin osaleda nukumaja loosis. Mul on 4 aastane tütar, kes peale pisikese õe sündi selle aasta juulis on natukene muutunud. Minu mure seisneb selles,et ta ei ole nõus mitte kuidagi moodi enda tuppa enam minema, rääkimata siis seal mängimisest või magamisest. Olen püüdnud tema tuba muuta igati atraktiivsemaks, kuid tulutult. Võibolla üks uus nukumaja aitaks sammukese lähemale, sest nõustamise aeg psüholoogile on meil samuti olemas.

  • Avatar
    Vasta Egle 26. oktoober 2016 at 20:53

    Pole kahtlustki, et meie pere tirtsud tahavad nukumaja! Nukke on meil vääääga palju juba aga ikka suudavad mu tütred sõdima minna.
    Vanemalt tütrelt küsisin ükspäev, et mis tema tahaks jõuluvana kotist leida. Ja vastus oli nukumaja.
    Nii, et loodan nüüd fortuunale ja võidan oma lastele selle ülivinge nukumaja!

  • Avatar
    Vasta Pirx 26. oktoober 2016 at 20:52

    Oii, hirmsasti tahaks kaasaskantavat nukumaja. Minul mõlemad tüdrukud mängivad selliste asjadega superhästi. Ainult kaklema kipuvad kõvasti, kumb enne saab. Muidugi autode jms “poisilike” mänguasjadega mängitakse ka, täpselt nii kuidas parasjagu tuju on.

  • Avatar
    Vasta Merli 26. oktoober 2016 at 20:52

    Minu tütar mängib nii autode kui ka nukkudega. Ning eriti meeldivad just kööginurgad (äkki sellepärast, et kodus seda pole).
    Osaleksid mõlemas loosimises 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle Pent 26. oktoober 2016 at 20:51

    Osalen Lelunurga loosimises, otsisin oma preilile 3-ndaks sünnaks kööginurka, kuid ei leidnudki sobivat, seega panin oma idee jõule ootama. Nüüd oleks vahva, kui see saakski teostust 🙂 Kuna teeme kodus pidevalt koos süüa siis imiteerib ta tihti seda ka enda mängudes ning sellest ka selline plaan talle ta isiklik kööginurk hankida 🙂

  • Avatar
    Vasta liis 26. oktoober 2016 at 20:50

    Kodus kasvamas kaks poega üks 6 aastane ja teine 2 aastane. Pisem fännab autosid ja traktoreid, kuigi laste mängu vankrid on ka hitt, suurem poiss fännab erinevaid legosi ja nendega vaikselt toimetab. Ei ole mina kunagi arvanud, et autod on ainult poistele ja nukud tüdrukutele. Laps mängib sellega mis talle huvi pakub 🙂 Osalen mõlemas loosis ja võidu korral kingiksin võidu oma kahele ime armsale pojale, sest nad on seda lihtsalt väärt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 26. oktoober 2016 at 20:49

    Playmobile kaasaskantavat nukumaja oleks super jõulukink 2 aastasele pisitüdrukule, kes ülekõige armastab mängida nukkudega 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 26. oktoober 2016 at 20:49

    Osaleks ka Le Toy Van loosis. Meil varsti tulemas lapsel sünnipäev ning siis saaks talle ühe väga ägeda kingi teha!

  • Avatar
    Vasta Lihtsalt Liina 26. oktoober 2016 at 20:49

    Osalen loosis..minu 3 last oleks kõige üle rõõmsad.mängivad kõik koos.poja küll rohkem autodega ja muude poiste asjadega. Piigad mängivad kõigega…seda legodega ,autode pärast kaklemist küll ja küll kodus.

  • Avatar
    Vasta Siret 26. oktoober 2016 at 20:48

    Osalen mõlemas loosis 🙂 minu tütar saab järgmine kuu 4 aastaseks. Talle meeldib mängida nii nukkudega kui ka autodega. Peaasi et midagi huvitavat oleks ?

  • Avatar
    Vasta Age 26. oktoober 2016 at 20:46

    Soovin ka osaleda mõlemas loosis – mees on mul juba kaka aastat aprillinalja teinud nii et detsembris on need lõppenud pisikest mugulastega Seega sel aastal tuleb teha juba 4 kingitust lastele, jõuluks ja sünnipäevadeks. Tore kui sel aastal kasvõi ühest kingitusest pääseks

  • Avatar
    Vasta Gertu 26. oktoober 2016 at 20:46

    Osalen mõlemas. 🙂

  • Avatar
    Vasta E.P. 26. oktoober 2016 at 20:46

    Lelunurga kinkekat tahaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. oktoober 2016 at 20:46

    Soovin osaleda mõlemas loosis. Suurem tüdruk 3,5 aastane ja tal on karbitäis neid playmobile tegelasi. Maja kuluks ka ära.
    Ja poiss saab jõuludel 1.aastaseks ja sealt Leiunurgast leiaks talle ka miskit sünnipäevaks ?

  • Avatar
    Vasta Kärt 26. oktoober 2016 at 20:46

    Hakkasin mõlema lehe fänniks ? mul poeg ja tütar, mängivad mõlemad nii nukkude kui autodega kuidas parasjagu mänguhoog on aga nukumaja sobiks tütrele või leiunurgast valiks koos lastega midagi välja ?

  • Avatar
    Vasta k 26. oktoober 2016 at 20:44

    Soovin osaleda Lelunurk.ee loosis. Kingitus läheks mu aastasele pisipojale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaari 26. oktoober 2016 at 20:41

    Sooviksin osaled nukumaja loosis: Mu väikse venna tütre lemmikud on nukud, maja sobiks ideaalselt kuuse alla 😀

  • Avatar
    Vasta Silja 26. oktoober 2016 at 20:38

    Osaleksin lelunurga loosis. Just vaatasin netis parkimismajasid, et pojale osta.

  • Avatar
    Vasta Merilin 26. oktoober 2016 at 20:37

    Mina võtaks osa lelunurga loosis, võidu korral läheks kink ühele vahvale tüdrukutirtsule 🙂

  • Avatar
    Vasta M 26. oktoober 2016 at 20:37

    Osalen mõlemas loosis 🙂
    Nukumaja läheks sõbranna lapsele ja kinkekaart mu oma poja jaoks 🙂
    Kunagi mulle endale meeldis mängida õues liivakastis autodega, politseid ja pätti mängisin külapoistega ka. Kui ilm (loomulikult ka ema) ei lubanud eriti õues olla, mängisin ma Barbidega 😀 Pojale aga meeldivad autod 🙂 nüüd ka túdruk tulekul, eks kunagi näha ole, mis temale meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 26. oktoober 2016 at 20:37

    Minu jaanuaris 3.a saavad kaksikud Marlen ja Merlin osaleksid meelsasti lelunurga kinkekaardi loosis ja siis saavad omale ise lemmik asja välja valida. Meil ka mängitakse muidu nii nukkude kui ka autodega ja lemmikud on ka legod ning puzled.

  • Avatar
    Vasta G 26. oktoober 2016 at 20:36

    Sooviksin osa võtta Lelunurk.ee loosis.
    Minu tütar 8 kuune ja juba mängime natuke klotsidega ja üritame kujundeid küpsisetünni panna. Vaikselt hakkame talle nö suure lapse mänguasju muretsema, kõristid ja muud beebilelud enam ei köida. Meie preilile sobib kõik, mis kätte saab. Väga uudishimulik ja sihikindel on ta meil. ?

  • Avatar
    Vasta Ry 26. oktoober 2016 at 20:36

    Osalen Playmobil nukumaja loosis ?Mu 2aastane tütar oleks väga õnnelik kui saaks sellisega mängida?

  • Avatar
    Vasta Krissu 26. oktoober 2016 at 20:36

    Lelunurk on mulle juba varem silma jäänud vahvate mänguasjadega ja olen sealt pisikesele sugulasele kingitusegi ostnud. Kinkekaardi võitmise korral aga soetaksin miskit vahvat enda tütrekesele 🙂 Pole üldse välistatud, et midagi autoteemalist 😉 Aga eks näis…

  • Avatar
    Vasta Siilike 26. oktoober 2016 at 20:35

    Meil on mõned Lelunurga (üks Le Toy Vani oma ka) ja plaanin jõulupuu alla sealt veel valida, nii toredad asjad. Meie aastasel plikal tegelikult üsna sooneutraalsed asjad siiani, klotsid-pusled-raamatud jne, aga kui vanemaks saab ja erinevad huvid tekivad, siis mul suva, kas mängib nuku või ekskavaatoriga ?

  • Avatar
    Vasta Käti 26. oktoober 2016 at 20:35

    Soovin osa võtta Lelunurga loosist. Jube vahva oleks, kui saaks suure autogaraaži palju odavamalt 🙂

  • Avatar
    Vasta K 26. oktoober 2016 at 20:35

    Osaleksin mõlemas loosis. Poeg muudkui kasvab ja titekad mänguasjad tuleb varsti põnevamate vastu vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta mina 26. oktoober 2016 at 20:34

    Minu tüdruk on alati eelistanud nn. tüdrukute mänguasju. Autod ja muu nn. poiste nänn pole kunagi huvi pakkunud. Playmobile on suur lemmik, niiet võiks võita küll selle maja. Laps oleks kindlasti üliõnnelik. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi Roosvalt 26. oktoober 2016 at 20:34

    Osalen mõlemas …. eriti aga playmobile maja, kuna ka minu neiu huvitub nendest nukkudest ja see oleks talle ideaalme kingitus sünnipäevaks ☺

  • Avatar
    Vasta Loor 26. oktoober 2016 at 20:34

    Uuu, minu pojal on 3a sünnipäev kohe-kohe tulemas ja sobiks nii nukumaja kui autorada. Mõlemad tunduvad jube lahedad ja läheks kindlasti peale 🙂

  • Avatar
    Vasta mai 26. oktoober 2016 at 20:34

    Mulle meeldiks võita lelunurk.ee mängus!

  • Avatar
    Vasta M 26. oktoober 2016 at 20:34

    Mina sooviksin osaleda Lelunurga kinkekaardi loosis.
    Minul on üks laps, 8-kuune, temale see kingitus ka läheks, aga arvestades kinkekaardi summat siis jagaks seda kinkekaarti ka oma väikevennaga ja ehk leiaks ka tema sealt midagi põnevat. 🙂

  • Avatar
    Vasta S 26. oktoober 2016 at 20:34

    Soovin osaleda mõlemis loosis. 🙂 Kingitus läheks enda pisikesele 1.8 aastasele tütrele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 26. oktoober 2016 at 20:33

    Minul peres kaks last
    Tüdruk on 2 aastane ja tema lemmik tegevuseks on raamatute lappamine või puidust pusle kokku panemine.
    Muidugi mängib ta kõige muuga ka.
    Võidu korral soetaksime ilmselt köögikomplekti ( lasteaias lemmik tegevus ongi kööginurgas mängimine. )
    Kodus meil seda veel pole.
    Poiss on meil veel pisi 9 kuune aga tema lemmik tegevusteks on asjade kasti panemine ja välja võtmine ja autoga mängimine
    🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 26. oktoober 2016 at 20:33

    Sooviksin osaleda lelunurk.ee loosis, kingitus läheks minu kahele pojale 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. oktoober 2016 at 20:33

    Ma osalen mõlemas loosis, sest kodus on kasvamas väike piiga, kui ka tubli poja ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 26. oktoober 2016 at 20:33

    Panin mõlemale like . Mul 3 last , poiss 5 ja kaks tüdrukut – üks on 3 ja teine 1,5 😀 ja meil mängivad tüdrukud nii autode kui nukkudega , väiksemale kuidagi eriti meeldivad autod ja traktorid 😀 ja poiss mängib ka koos õdedega nukkudega , pole probleemi 😀

  • Avatar
    Vasta Maret 26. oktoober 2016 at 20:33

    Soovin osaleda Lelunurga loosis. Pisemal on reedel sünnipäev, ehk veab. 🙂

  • Avatar
    Vasta Airika 26. oktoober 2016 at 20:33

    Võtan osa lelunurga loosist. Kindlasti leiaks sealt midagi vahvat pojale kuusealla lisaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta J. 26. oktoober 2016 at 20:32

    Mõlemal lehel laik?, aga võtaksin osa lelunurk.ee loosist.
    Võidu korral realiseeriksin selle kinkekaardi oma poja jaoks, kes saab detsembri algul 4 aastaseks ??

  • Avatar
    Vasta Riina 26. oktoober 2016 at 20:31

    Mina soovin osaleda mõlemas loosis. Kingitus läheks minu tütrele, kellele eelkõige meeldivad kõik mootorsõidukid, kuid tal on ka üks lemmik nukk.

  • Avatar
    Vasta Aive 26. oktoober 2016 at 20:31

    Osalen playmobili loosis. Mu kolmesele preilile need playmobili inimesed väga meeldivad, majake oleks seega väga ideaalne. 🙂

  • Avatar
    Vasta M-L 26. oktoober 2016 at 20:30

    Huvi oleks mõlema vastu:) Poiss ja 3 plikat mängivad kõigega:)

  • Avatar
    Vasta Kaie Pranno 26. oktoober 2016 at 20:30

    Mul on kodus 2 vanemat venda, kellele peaaegu 3 aastat tagasi sündis pisike õeke. Poisid meil ikka mängisid autode, legode ja kõiksugu lendavate/mootoritega asjadega. Ainuke hullus, mis tuli kaasa vist vanaemade poolt, olid pehmed kaisukad. Neid võetakse siiani kaissu ja on olulisel kohal laste toas. Pisike õeraas mängib kõigega, kusjuures alustas poiste pisikeste legodega mängimist juba aastaselt ja pole kordagi neid suhu pannud ega kaotanud. Olen siiani üllatunud. Siiski on ta väga plikalik ja armastab igasugu asjatamist nukkude-pottidega ja pannidega, seega igaljuhul oleks hiiglama vahva, kui ta saaks kaasaskantava mängumaja või saaksime valuda Lelunurgast midagi ägedat, sest ega 3 lapse puhul väga tihti uusi mänguasju ei jõua osta..

  • Avatar
    Vasta Triin 26. oktoober 2016 at 20:30

    Soovin võita 50 € krediiti Lelunurk.ee st oma kahele pojale ?

  • Avatar
    Vasta Maris 26. oktoober 2016 at 20:30

    Ma võtaksin hea meelega osa mõlemast loosist. Playmobile läheks võidu korral õe tütrele ja kinkekaardiga ostaks enda pojale midagi huvitavat. Mõlema lehe sõbraks hakatud.

  • Avatar
    Vasta Riana 26. oktoober 2016 at 20:30

    lelunurk.ee
    Minul kodus tüdruk ja poiss ja mängivad autodega nukudega jne.Poiss k2rutab beebi bornyga ringi 🙂 ja tüdrukele meeldib autorada.Ei näe selles mingit probleemi 🙂
    Lelunurgast ostaks mõlemale lapsele midagi kihvti.

  • Avatar
    Vasta Margit 26. oktoober 2016 at 20:29

    Unustasin enne kiiruga kirjutada, et lapsed on 2a4k tüdruk, autosid meil kodus pole, seega nendega ta ei mängi, aga ega nukkudegagi väga tegele, pigem söödab ja kaisutab oma mõmmisid. Rohkem on tal arendavaid mänguasju mis on sooneutraalsed.
    Beebipoiss on 5k, temal pole mingeid eelistusi, mängib sellega mille ma käeulatusse panen 🙂
    Et ehk siis vara öelda milliste eelistustega mu lapsed olema saavad 🙂

    Seda nukumaja tüdruk ehk hindaks, aga ei julge nii pisidetaile koju rohkem hetkel soetada, Le Toy Vanist leiaks miskit sobilikumat 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 26. oktoober 2016 at 20:29

    osaleks mõlemas loosis 🙂 Tütrel ei ole veel ei nukumaja ega autorada, mis talle mõlemad väga meeldivad ja külas käies nendega ikka alati mängib. Nüüd plaanis üks kinkida jõuludeks ja teine sünnipäevaks.

  • Avatar
    Vasta Triin P. 26. oktoober 2016 at 20:29

    Mina sooviks osaleda Lelunurk.ee loosis ja selle eest saaks meie 1,5 a poeg kindlasti midagi lahedat. Playmobile on tõesti üks lahe uus avastus ka meie jaoks. Tallinnas Nurmenuku keskuses on ka üks mänguasjapood, mis nende toodangut müüb 😉
    Mis puutub poiste ja tüdrukute mänguasjadesse, siis poistel võiks ikka autod ja tüdrukutel nukud olla, aga ka vastupidi pole keelatud. Nukud meile ei meeldi, aga mänguköök on küll tore asi, kuhu asju peita ja millest ka läbi roomata 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 26. oktoober 2016 at 20:29

    Mina osalen mõlemas loosis ja kingitus läheks mu õele või väiksele 9 kuu vanusele pojale 🙂 Kuigi mõlemast oleks rõõmu kui palju nii õele kui pojale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaja 26. oktoober 2016 at 20:28

    Leiunurga loosis osaleks. Pole oma 14kuusele plikale veel autosid ostnud, see viga saaks selle 50€ kohe parandatud ?

  • Avatar
    Vasta Merlin 26. oktoober 2016 at 20:28

    Lelunurga loos pakub huvi 🙂 Vanemad lapsed (poeg ja tütar) on väikese vanusevahega ja mängisid koos mõlemi mänguasjadega. Pesamuna mängib üldjuhul tüdrukute mänguasjadega aga huvitub väga ka vennast allesjäänud mudelautodest. Tihti peame kahekesi mööda tuba roomama ning neid pisikesi autosi lükates kaasa põrisema. Viimasel ajal polegi uusi mänguasju piigale osta saanud ja loosi võit rõõmustaks meid väga.

  • Avatar
    Vasta Noomi 26. oktoober 2016 at 20:28

    Osaleme näpud ristis mõlemas loosis ? meie playmobile rahvamassile kuluks kodu ära ja kinkekas läheks samuti õigesse auku- kuna paar mm veel kodus vaba ruumi on mänguasjade jaoks ja see tuleb ikka ära sisustada ??

  • Avatar
    Vasta Keiti 26. oktoober 2016 at 20:27

    Mina sooviksin oma plikale lelunurgast miskit meelepärast valida. Juba tükk aega uudistan seda lehekülge, kuid ei suuda üldse otsustada ☺️

  • Avatar
    Vasta Meeli L 26. oktoober 2016 at 20:26

    Soovin osaleda Le Toy Van loosis. Toreda mänguasja saaks omale nädala pärast aastaseks saav pätu Magnus

  • Avatar
    Vasta aka 26. oktoober 2016 at 20:26

    Njaa…5 aastane mãngib hea meelega nukkudega, ja vãiksem peab ju sama tegema ? aga niikui keegi jãlle mingi puldiauto toob…siis tõmmatakse kasvõi ribadeks see….?
    Seega meile sobiksid mõlemad varjandid ?

  • Avatar
    Vasta A4 26. oktoober 2016 at 20:25

    Meil kodus suurem venna ja plika siis màngib tema autodega rohkem kui oma nukuga 🙂 seega meie sooviksime osaleda lelunurga loosis. Pea ongi nii tyhi mida jõuludeks kinkida sest igast mõtetut tràna ka ei tahaks aga mingi autoraja yle oleksid nad mõlemad sillas 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 26. oktoober 2016 at 20:25

    Minul kodus 3,5a poisipõnn. Eks ikka tööriistad ja mootorrattad on teemas aga on olemas ka paar nukut kellega aeg-ajalt ikka mängitakse,nt mõni õhtu võtab oma voodist Masha nukut ja siis kussutab tuttu teda 🙂 Eelmistel jõuludel ma tegelikult täitsa otsisin kaubandusest beebinukut aga ei leidnudki sobiat. Olen ka peale sattunud kuidas lasteaias sõidutab mänguasju nukukäruga. See mänguasjade poolitamine,et nukud sobivad ainult tüdrukutele ja autod poistele on lapsevanemad juba eos endale pähe võtnud. ja kahjuks ei lastagi eriti valida,et millega laps tegelikult mängida tahaks.

    • Avatar
      Vasta Madli 26. oktoober 2016 at 20:27

      Sooviksin 50€ kinkeka loosis osaleda 🙂 jõulud ju enam mägede taga ei ole,kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Sirli Hansen 26. oktoober 2016 at 20:25

    Huvi oleks mõlema vastu. Ehk õnn naeratab.

  • Avatar
    Vasta Evelin 26. oktoober 2016 at 20:25

    Sooviks osaleda lelunurk.ee loosis, kingitus läheks minu tütrele Marile kes peagi kolmeseks saab.

  • Avatar
    Vasta Mimps 26. oktoober 2016 at 20:25

    Minul kodus tüdruk ja olemas nii autosid kui ka nukusid. Mõlemaga mängib. Nukudega muidugi nüüd juba veidi rohkem. Lelunurgast oleks tal küll palju asju valida 🙂

  • Avatar
    Vasta M-L 26. oktoober 2016 at 20:24

    Lelunurga loosis osaleksin. Poja saab novembris kaheseks ja sealt leiaks kindlasti midagi ägedat talle kingituseks. ??

  • Avatar
    Vasta Kaidi 26. oktoober 2016 at 20:24

    Mina osalen mõlemas loosis ?. Minu 7 a tütar avastas et mänguasjad on vahvad alles 4-5 aastaselt. Tal oli neid lelusid igasuguseid aga talle ei pakkunud huvi. Hetkel 4 aastane on mul väga mängu himuline. Kuni 4 eluaastani mängis ta ainult poiste asjadega. Isegi kleite ei armastanud. Ise naeran et mõtlesin ta nii poisiks oma kõhus et sain küll tüdruku aga poisi hingega ? no priguga poiss. ?. Nüüd 4 a hakkas ta huvi tundma nukude vastu. Pidin isegi päris beebide mähkmed,luti,lutipudeli ja pepulapid ostma. Ta nii hoiab oma Atsi ja Mihklit. Jap. Nukudel on nimed ja ta on üsna kindel et ka meil on varsti kodus oma päris beebi kelle saab need nimed panna ?. Kuigi meil veel beebi plaani pole. Ja kuna meie Kallis Liis mängib kõigega ja tunneb rõõmu kõikidest mänguasjadest siis pole meil ka probleem mängida autode,laevade või kuludega.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. oktoober 2016 at 20:24

    Mina sooviks oma poisile jõuluks autorada, olen sellele pikale mõlnud, et teda huvitavad ka nukud, kuid samuti mängib ka autodega ja autorada on üks kihvt asi küll. Ja kuna vanuselt täpselt selline paras, Marist mõni kuu noorem, siis see oleks ideeealne kingitus. 🙂

  • Avatar
    Vasta M 26. oktoober 2016 at 20:24

    Sooviks mõlemast loosist osa võtta, kingitus läheks 1a ja 6k neiule ning ehk saaks midagi ka poisslapsele kes alles kõhubeebi kuid varsti varsti enam mitte ?

  • Avatar
    Vasta Elo 26. oktoober 2016 at 20:23

    Sooviks osaleda lelunurk.ee loosis .minu tüdruk on koguaeg mänginud nii nukude kui autode , püsside ja vibudega. Ja enne kui avastas petsopid siis mängiski suurem osa poiste asjadega ja pole kunagi keeland ka sest ise olin ka pigem rakulka meister väiksena ?

  • Avatar
    Vasta Margit 26. oktoober 2016 at 20:23

    Le Toy Vanist sooviks midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 26. oktoober 2016 at 20:23

    Oi mõlemad pakuksid meie piigale mängurõõmu. Nii et soovin loosis osaleda :-)!

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. oktoober 2016 at 20:23

    Mina sooviks lelunurga loosis osaleda. Seal on nii palju vahvaid asju ja ma juba tean, et jänestega klotsirongi peale mu väike preili hulluks ?

  • Avatar
    Vasta Kats 26. oktoober 2016 at 20:23

    Sooviksin osaleda Playmobili loosimises. Tütar oleks kindlasti väga õnnelik selle üle.

  • Avatar
    Vasta PJ 26. oktoober 2016 at 20:23

    Minu vanem poeg mängis pisemast peast minu isiklike Barbiedega ja oli tal ka roosa tamburiin ja väikelaste tolmuimeja, mis pärselt imes ka kerget tolmu. Sanuti on tal oma väike beebinukk, mille vanaena talle kinkis. Nukk on sama pikk kui tema sündides, ta sündis sügavalt enneaegsena ja panime tema pisikesed riided nukule selga. Nüüd on ta 9a ja siiani vaatab ja imestab kui pisi ta oli. Noorem poeg on aga väikesest saati täiesti püssihaige ja isegi 2a jooksis poest välja ühe plastrelvaga, kuna emme ei ostagi iga kord uut või? Praeguseks on mõlemad suured legofännid ja väiksem hakkas kohe mängima samade legodega mis venna, ehk siis väikeste klotsidega. Duplo aega polnudki. Jah neid kingiti ja leidub aga ei mängit.

  • Avatar
    Vasta Liis 26. oktoober 2016 at 20:22

    No kui juba, siis juba ja osalen mõlemas loosis. Mul on 3 aastane poeg ja miks mitte võita ka see nukumaja?

  • Avatar
    Vasta Heleri 26. oktoober 2016 at 20:22

    Soovin osaleda mölemas loosis ?
    Pojale ja kahele plikale oleks see tore üllatus ???

  • Avatar
    Vasta Mairi 26. oktoober 2016 at 20:22

    Minul endal küll mugulat ei ole aga mu õel on selle eest üks kõige “ägedamarmsamnunnunkallim” mugulane ♥♡ Kui võidaksin selle kinkekaarti siis ostaksin talle jõuluvana poolt ühe vägeva kingituse 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 26. oktoober 2016 at 20:22

    Minu 5a tütar mängib meelsasti nii autodega.kui plikade asjadega.Mänguasjadest pakuvad huvi arendavad asjad.Olgu öeldud et tegemist keskmisest aktiivsema lapsega,selleks puhuks oleme üritanud võimalusel erinevat valikut talle pakkuda! Hakkasin mõlema lehekülje fänniks,kuid super oleks võita Mänguasjamaailma pakutavat nukumaja! Ilus üllatus oleks see meie lapsele.

  • Avatar
    Vasta Janeli 26. oktoober 2016 at 20:21

    Sooviks lelunurk.ee loosis osaleda. Laps oleks vàga ònnelik?

  • Avatar
    Vasta Liis 26. oktoober 2016 at 20:21

    Hakkasin mõlema firma sõbraks, sest mõlemal firmal on väga okeid mänguasjad. Mu pisi Kätriin oleks uue mänguasja üle kindlasti väga õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Greete 26. oktoober 2016 at 20:21

    Minul on kolmene poisslaps, kes mängib meelsasti nii autode kui nukkudega. Tõsi, nukuvankrist saab tema käes lõpuks mängu käigus ikka muruniitja või midagi sarnast.
    Autosid on tal ka omajagu, aga pidevat rallimist nendega veel mitte, pigem on autod võrdsed kõikide teiste mänguasjadega.
    Usun, et talle meeldiks Playmobile kaasaskantav nukumaja, hetkel ehitab ta ise legodest maja ja paneb sinna sisse legovooditesse legomehikesi magama.
    Mina ise lapsevanemana olen suur Lelunurga fänn ja ostnud sealt kaks lauamängu, mis on meie kodus väga populaarsed. 50-eurost kinkekaarti kasutaksin ilmselt suure rongiteekomplekti soetamiseks, mis tänu kinkekaardile oleks minu rahakotile palju vastuvõetavam kui muidu.

  • Avatar
    Vasta Maren 26. oktoober 2016 at 20:21

    Mina soovin osaleda lelunurk.ee loosis, et oma nunnupallile midagi ägedat jõuludeks soetada. Päikest! pikalt kirjutada ei saa, et miks jne, põnn nõuab tähelepanu kõrval 🙂

  • Avatar
    Vasta Annela 26. oktoober 2016 at 20:21

    Le Toy Van tootevalikust valiksime enda pisikesele pliksile midagi toredat.

  • Avatar
    Vasta Karin 26. oktoober 2016 at 20:20

    Ometi saaks tirtsule kaasaskantava nukumaja. Tema asjatab nukumajaga væga, topib ustest akendest oma ussikesi ja putukaid tuppa ja kui sealt ei mahu, üritatakse korstnast 🙂 Ja üks tugevast korralikust plastmassist maja kuluks ära, sest praegune on juba väga palju kannatada saanud.

  • Avatar
    Vasta Kadri 26. oktoober 2016 at 20:20

    Soovin osaleda Lelunurk kinkekaardi loosis 🙂
    Auhind oleks imeline üllatus mu 2-aastasele pojale, kes magab ka auto tugevalt peos.. ehk siis paras autohull.
    Lelunurga fänn olen juba varasemalt, vaatan aeg-ajalt ja unistan, et saaks ometi lapsele korraliku autoparkla osta. Väga kallid on ja hetkel pole selline väljaminek võimalik olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 26. oktoober 2016 at 20:20

    Minu 2.5 aastane poiss sooviks väga midagi lelunurk.ee-st valida 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 26. oktoober 2016 at 20:19

    Playmobile kaasaskantava nukumaja kingiks õetütrele, kui tal sellega mängimiseks läheb tsipake aega ja 50 € kinkekaardi eest ostaks oma pojale midagi vahvat 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 26. oktoober 2016 at 20:19

    Meie tütar sai just 12 aastaseks. Suur tüdruk aga samas ikka veel väike 🙂 Kogub ta Schleich hobuseid ja muud mis sinna juurde kuuluvad 🙂 ja ta mängib nendega ,vahel olen mõelnud ,et ta ju nii suur tüdruk aga samas olen õnnelik ,et ta veel lapsemeelne ja eelistab nende ilusate hobuste kogumist nutiseadmetele. Kui ta sai aastaseks kinkis vanema talle babyborni nuku mis siiani talle väga armas ja ilusti riiulis ( keeldub veel mälestuste karpi teda panemast ) ja nüüd sünnipäevaks vanaema kinkis talle uue koolikoti ja tossud jne ja siis kirsiks tordil oli uus riiete komplekt sellele nukule ,oleks te näinud selle lapse rõõmu 🙂 ikka ja jälle jooksis vanaema juurde ja kallistas teda ja just nende riiete pärast . Kui ta väike oli meeldisid talle sellised Tolo asjakesed ja ka igasugu väiksed nukud ja legod . Aga sooviksin mõlemas loosis osaleda ja kui meie pliks endale nende võitude hulgast midagi ei leia siis saaksin oma venna tütrele armsa kingituse teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt 26. oktoober 2016 at 20:19

    Mina sooviksin võtta osa Lelunurga kinkekaardi loosist, sealt sooviksin autorada osta oma tütrele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Haly 26. oktoober 2016 at 20:19

    Minu kohe 5ne plika ja kohe 8ne poiss mängivad ka hea meelega nii autode kui nukkudega 🙂
    Loosiõnne paneks proovile nukumaja loosis, oleks äge kingitus lastele sünnipäevaks 😉

  • Avatar
    Vasta Jana-Ly 26. oktoober 2016 at 20:18

    Minu aasta 7 kuune poiss mängib nii usinasti nukunõudega ja kööginurgas seletades et ta teeb kooki.Kodus ise köögis tometades on ka mu kapiuksed lahti miksrid ja potid pannid kausid kõik väljas ja laps teeb kooki….Samas meeldb talle ka nukuvankreid lükata kuhu ta oma totu ( kaisulehma) sisse paneb..

  • Avatar
    Vasta Agnely Järvela 26. oktoober 2016 at 20:18

    Ükskõik kumb aga mõlemad on vahelduseks telefoni mängudele… ??

  • Avatar
    Vasta Helen V 26. oktoober 2016 at 20:18

    Juhhuu, just seda meil vaja ongi. Otsin juba ammu oma aastasele poisile kööginurka ja muud toiduvalmistamise kraami. Ta mega köögiasjade fänn. Kuskil käime, kus on mänguköök siis veedab terve aja seal. Kodus aga mängib praegu nö minu tööriistadega. Lemmik on pudrunui, millega läheb mistapesukorvi juurde, võtab kaane maha ja siis tambib seda musta pesu seal 😀 muidugi kausid ja lusikad ka meeldivad, segamine ja söömise, joomise mängimine on selge 😉
    Mehed pidid olema ju paremad kokad kui naised, loodan et minu Saamuel on kunagi My Kitchen Rules võitja vms 😀 ja nii äge oleks ju kui ta kunagi mulle ja issile süüa valmistaks, midagi eriti hingega, oeh ?
    Seega panen vajaliku laigi ja osalen Le Toy Van kinkekaardi loosimises 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. oktoober 2016 at 20:17

    Sooviksin osaleda lelunurk.ee loosimises, et oma tütarlapsele vinge jõulukink valida ?

  • Avatar
    Vasta Laura 26. oktoober 2016 at 20:17

    Mõlemas loosis sooviks osaleda ja kingituseks mu pisipreilile kes saab peagi aastaseks:)

  • Avatar
    Vasta Boffin 26. oktoober 2016 at 20:17

    Lelunurk!
    Osalen vist küll mõlemas, aga eelistaksin lelunurga võitu 😀

    Mu poiss on autode hull. Isegi öösel võtab mänguauto kaissu. Samas mängib ka pehmete loom-mänguasjadega (??). Päris nunnult – sätib neid ilusti teki alla magama ja laulab unelaulu 😀

  • Avatar
    Vasta Triin M 26. oktoober 2016 at 20:17

    Laikisin mõlemat lehte, kuid eriti sooviks osaleda just 50€ loosis, et enda väiksele autofännile mõni teemakohane kink valida. ?

  • Avatar
    Vasta Heidy V 26. oktoober 2016 at 20:17

    Arvan, et igal poisil peaks olema vähemalt üks nukk vms plikalikku ja tüdrukul vastupidi: auto või mootorratas. Mina viisin oma 1,5 aastasele lapselapsele (poiss) külla minnes mängunõud. Teekannu, neli tassi ja lusikad. Sellises originaalsuuruses. Te ei kujuta ette, kui ennastunustavalt ta nendega mängis! Ja kohe teadis, et tassist on vaja ”mängult” rüübata 🙂 Tal on üks beebinukk ka. Talle pakkus ka juua! Aga see on ju väga eluline tegevus, milleks seda siis keelata. Nii, et pole siin imelikku midagi 🙂
    Osalen kinkekaardi loosis.

  • Avatar
    Vasta Laura 26. oktoober 2016 at 20:17

    Mõl

  • Avatar
    Vasta Kati 26. oktoober 2016 at 20:17

    Minul kaks last poiss on 3 ja tüdruk 1…mõlemad mängivad nii poiste kui tüdrukute asjadega…mina võtaks osa nukumaja loosist…üks majake kuluks neile ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta marianne 26. oktoober 2016 at 20:17

    Sooviksin osaleda lelunurk.ee loosis, kuigi tegelikult panin mõlemale like 🙂 lelunurgast sooviksin midagi vahvat oma uhiuuele 1,5 kuusele pisihärrale 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 26. oktoober 2016 at 20:15

    Tütar on alles veidi üle aastane ja siiani on toodud ning oleme ka ise ostnud peamiselt nö tüdrukute mänguasju. Aga olen tähele pannud, et ta sõidab oma mänguloomadega toas ringi ja teeb “auto häält”. Seega oleks vist viimane aeg tütrele mõned autod/rongid osta. Lelunurgast oleme mänguasju soetanud, väga kvaliteetsed ja võidu korral mõne puidust auto/rongi ilmselt juurde võtaksimegi 🙂 Samuti pakuvad talle huvi rollimängud: pood, köök, nuku eest hoolitsemine jms.

  • Avatar
    Vasta Maige 26. oktoober 2016 at 20:15

    Lelunurk.ee kinkekaardi loosis sooviks osaleda . Mu poja mängib autodega nukud pole tema sõbrad..

  • Avatar
    Vasta Triin 26. oktoober 2016 at 20:15

    Mina sooviks osaleda lelunurga loosis :)oma pilkalle saaks sealt mingi väga mönusa mänguasja valida:)

  • Avatar
    Vasta Riinu Raamets 26. oktoober 2016 at 20:14

    Lelunurk ja oma pojale

  • Avatar
    Vasta Pisi 26. oktoober 2016 at 20:14

    Osalen kinkekaardi loosis.
    Meie peres ei ole poiste ja tûdrukute mänguasju. Poiss on saanud kingiks ever after nuku ja tûdrukud autosid. Esimene laps on tûdruk ja ta nt keeldus pisemana kleite selga panemast. Juukseid samuti kammida ei tohtinud. Kuna lapsel lokkis juuksed, siis need olid ikka päris jubeda väljanägemisega. Lemmikuteks olid autod, tööriistad, riided autode ja traktoritega. Roosad asjad vôisin ise selga panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Elve 26. oktoober 2016 at 20:13

    Soovin võita 50€, et oma tütretütrele midagi lahedat, kas jõuludeks, või siis jaanuaris 4 aastaseks saamise puhul kinkida. Laigin muidugi mõlemaid loosikehti. 🙂