Kingiloos Lasteasjad

mälestustekarp ja esimese aasta raamat

27. oktoober 2016

Ma arvan, et te teate kõik, et mina kuigi osav käsitööline ei ole. Seda enam hindan ma neid, kellel on kuldsed käed ja kannatust teha imepeeneid meisterdusi. Seega kui mulle kirjutas Kertu, et tahaks meie perele midagi kinkida, siis tema FBi lehte Ameli vaadates jäi mul hing kinni. Kes kurat oskab selliseid asju teha?! Ja miks see keegi mina olla ei võiks?

Ühel päeval sadaski mulle smartposti suur kast ja mis ma sealt kõik välja tõstsin, ei no issand jumal taevas valas ka heldimuspisaraid. Millised detailid, nii ilus! Kastis peitis ennast mälestustekarp Lendele, esimese aasta raamat ja siis kaks pildialbumit – üks Mari piltidele, teine minu ja Kardo piltidele (pulmaalbum? niisama koos olemise piltide album?).

DSC_0292

Mari mälestustekarp oli üldse kaks aastat kingakarp, mille ma kuldseks spreivärvisin (selle sisu näed SIIT), aga näed, Lende ei jõudnud kuu vanusekski saada, kui tema uhked karbid juba kohale saabusid. Väga uhke värk! Ja noh, kuna Lents alles 19 päeva vana on, siis pole mul sinna karpi veel suurt midagi panna. ERITI kindlasti ei pannud ma seekord sinna ta naba, sest kes veel ei tea, ma jälestan nabasid. Ei ole mina kummalgi lapsel neid puhastada suutnud (Kardo ikka loomulikult puhastas), sest need ajavad mind lihtsalt öökima. Seda imelikum on see, et ma Mari rämeda nabarootsu alles hoidnud olen, aga see selleks. Aga no midagi nipet näpet ma ikka leidsin, mida seal karbis hoida.

DSC_0303

Esimese aasta raamatuga on nii, et ma tegelikult juba ühe beebiraamatu babyshoweriks Leenu käest sain ja olen seda ka natukene täitnud. Juba siis ma märkasin, et mul on NII RÄME käekiri, et see peaks olema seadusega keelatud, et ma üldse kuskile kirjutada tohiks. Nüüd ma vaatangi seda uut ja mõtlen, et issand, ma pean vist kellegi selle täitmiseks palkama, sest meie Kardoga rikuksime sellise ilusa asja lihtsalt ära. Kellel on ilus käekiri? Kätu? Hakkad meil raamatut täitmas käima? 😀

DSC_0295

DSC_0294

Hehe, kas teadsite, et Lende tähendab hollandi keeles puusatükki :D?

DSC_0293

DSC_0304

Kui teile tundub nüüd, et teie pisipudinal oleks ka vaja just sellist mälestustekarpi ja beebiraamatut/albumit (võitja saab ise valida, kumba ta rohkem tahab või vajab), siis ei ole siin pikka pidu miskit. Mine hakka Ameli sõbraks Facebookis, seda saad teha Ameli Facebooki lehel SIIN.

Lisaks oleks vaja muidugi jätta ka kommentaar, et soovid osa võtta, sest muidu ma küll ei tea, kellele seda võitu anda. Mina igatahes kiidan siiralt – inimene teeb oma käsitööd tõesti ihu ja hingega, pannes igasse detaili killukene arrrr-rrrmmastust ja hoolt. Ja ta ei tee ainult beebiasju, vaid ka kaarte, märkmike, ma usun, et raudselt pulmadeks ka igasuguseid kutseid ja rahakarpe jne, seega ma soovitan ta FBis tehtud töid vaadata, need on tõesti ilusad.

Loe ka neid postitusi!

386 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Am 17. november 2016 at 22:28

    Hullult ootan loosi ?!

  • Avatar
    Vasta Kristina 12. november 2016 at 21:09

    Soovin loosist osa vôtta ?!

  • Avatar
    Vasta Helen 1. november 2016 at 11:07

    Kui ilusad! Pojakese esimene album on juba ilusti pilte täis saanud. Väga oleks sellist uut ja iiimeeeeiiiiluuuusat albumit vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kateriin 1. november 2016 at 11:04

    Mälestustekarp oleks awesooomeeee!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagmar 1. november 2016 at 11:02

    Soovin osaleda ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Alisa 1. november 2016 at 10:41

    Meil Ameli album olemas aga mälestuskarp veel puudu:) Ameli fänn olen juba ammu 😉

  • Avatar
    Vasta Birgit 1. november 2016 at 10:13

    Vahetaks ka plika kingakarbi ilusa käsitöö vastu suure rõõmuga. ta saab kohe aastaseks ja just kaunis kingitus mu meelest ?

  • Avatar
    Vasta Aire 1. november 2016 at 08:59

    Selline ilus asi kulub ikka ära ?

  • Avatar
    Vasta Ulvi 1. november 2016 at 08:45

    Sellist põhjalikku beebiraamatut sooviks küll ☺ Meil üks on, aga sinna saab liiga vähe infot kirjutada .

  • Avatar
    Vasta Marit 1. november 2016 at 08:42

    Meie Jandra-Marabel sai juba 8 kuuseks, aga karpi siiani pole. Väga sooviks:)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. november 2016 at 08:36

    Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina Käärik 1. november 2016 at 07:37

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 31. oktoober 2016 at 23:27

    Soovin osaleda loosis. Selline nunnu album sobiks peatselt sündivale plikale hästi.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 31. oktoober 2016 at 20:19

    Olen ka viimaselajal palju netis ringi tuulanud ja unistanud ka yhest kenast albumist. Käsitööd on niii ilisad et ei oskagi valikut teha. Seega hetkel oleksin käpp. Ehk siis kui loosiõnn naerataks siis oleks see nagu minu eest otsuse ärategemine. Ja ausaltöeldes tunneksin kergendust! 🙂
    Palju päikest aga teile.

  • Avatar
    Vasta Lee 31. oktoober 2016 at 19:42

    Ameli tooted on väga väga ilusad! Tore oleks, kui üks selline kodus oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 31. oktoober 2016 at 19:15

    Anneli karbikestes ja albumid/raamatud on nii armsad ja üks mälestustekarbike või album kuluks meil ära, et talletada oma armsast pisipojast ilusaid hetki.

    • Avatar
      Vasta Katrin 31. oktoober 2016 at 19:16

      Vabandust, Amelie. Autocorrect otsustas omavoliliselt parandada.

  • Avatar
    Vasta Triinu 31. oktoober 2016 at 18:51

    Mina tahaks küll? Ameli tooted on niiii ilusad

  • Avatar
    Vasta Triin U 31. oktoober 2016 at 18:39

    Ma just täna vaatasin heldimusega neid tema tehtud albumeid ja lihtsalt nii nii väga soovin. Pulmapildid on juba kaks kuud selle koleda photopointi paberümbrise sees, sest ma ei leia ilusat albumit, kuhu neid panna. No tegelikult täna leidsin aga ma panin kogu oma raha nende pulmade peale ja lihtsalt ei ole võimalus seda albumit endale soetada. Kui ma üldse kunagi mingi loosi peaks võitma, siis on see just see…see ainus asi, mida ma tõesti praegu südamest soovin ja tahan.

  • Avatar
    Vasta EK 31. oktoober 2016 at 18:03

    Peaksin olema kuri enda peale kui mulle on antud internet ja kommentaarium ning a loosist osa ei võtaks. Osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta Am 31. oktoober 2016 at 17:47

    Oeh… olen kahe pônni ema, 2aastase ja 2kuuse poisi. Juba esimese poja sünnist saati olen neid mälestuskarpe vaadanud ja soovinud aga alati on hinna taha kinni jäänud. Viimase kuu jooksul on see mind lausa nârvi ajanud juba, et üks asi vedeleb siin ja teine seal, MUL ON MÄLESUSKARPE VAJA!!!! Fine, môtlesin, et kui ma ei raatsi raha kulutada, teen ise. Yeah right! Surfasin ebays, leidsin küll igasuguseid tilulilusid, mida oleks tore kasutada aga lôppkokkuvôttes summa aina suurenes ja suurenes. Ja ofc see väike pisiasi, et karp ise on ka vaja enne valmis teha, kui kaunistama saab hakkata. Ei müüda neid poes, ikka 100% käsitöö. Ilmselt ma vôiksin ja peangi, kui ma just loosiga ei vôida, kingakarpidest oma mälestuslaekad tegema. Karpikesed on kopsaka hinnaga küll, kuid ausalt, iga münti väärt ja kiidulaul kôikidele meistertajatele!!! Ameli lehe tegemisi olen juba ammu jälginud, seal on täpselt my kind of asjad, megailusad!!! Suur aplaus nobedatele ja andekatele näppudele!!!

  • Avatar
    Vasta Katre 31. oktoober 2016 at 17:40

    Soovin osaleda loosis?!

  • Avatar
    Vasta Kelli 31. oktoober 2016 at 17:05

    Ühest mälestustekarbist ära küll ei ütleks. Praegu olen poja mälestusi ühe väikese karbi sees hoidnud (mis pole isegi mitte ilus) aga see hakkab juba väikseks jääma. Üheksa kuu jooksul neid ikka koguneb. 🙂 Seni aga pole meelepärast suurt karpi kuskilt leidnud, kuid Ameli karbid on küll väga väga ilusad ja kindlasti mahuks sinna kõik mida mälestuseks jätta soovin 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika Trahov 31. oktoober 2016 at 16:00

    Beebiraamat väiksele pojale oleks minu soov ☺️

  • Avatar
    Vasta Sigrit 31. oktoober 2016 at 15:13

    Olen juba 4 päeva imelise beebipoisii emme ja mälestusi mida talletada, meeles pidada ja hoida on juba kogunenud oi kui palju. Ainuüksi juba piltide näol sest raske on mitte iga hetke jäädvustada. Ameli töid olen samuti jälginud, imelised tööd ja tegemised.

  • Avatar
    Vasta Evelin 31. oktoober 2016 at 15:12

    Just neeed meil puudu ongi! Tahaks ju kuskile sisse lapse esimesed juuksed ja savi sisse voolitud käe/jala jälje ja palju muud panna. ?

  • Avatar
    Vasta Ragne 31. oktoober 2016 at 13:43

    Sooviksin ka osaleda, olen juba pikalt Ameli asju imetlenud.

  • Avatar
    Vasta Janika 31. oktoober 2016 at 13:39

    Soovin osaleda loosis ja sooviksin meie pisikesele mälestustekarpi?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 31. oktoober 2016 at 13:25

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Linda 31. oktoober 2016 at 13:23

    Soovin loosist osa võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 31. oktoober 2016 at 13:19

    Mina, mina, MINA osalen loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 31. oktoober 2016 at 12:58

    Nonii..olen mina ka pikalt juba lugenud sinu postitusi ja ikka silma peal hoidnud. Nii nutnud, naernud kui rõõmustanud koos sinuga. Lugesin Mari mälestuskarbist ja hakkasin kohe mõtlema, et mida mina oma poja beebieast alles olen hoidnud, mida oleksin võinud hoida, ja olles nüüd sinu postitust lugenud, kahetsen, et alles ei hoidnud või ei teinud, ja avastasin, et mul on vist absoluutselt kõik tema beebiasjad alles. Vahest ikka lappan vaadata pildialbumit, mis meile katsikuks kingiti ja mis on üdini vist ainult poisi esimese 6 kuu pilte täis, sest mulle jubedalt meeldis klõpsida, mida ma nüüdseks teen juba harvem, sest aega pole ja poiss ka juba suurem, et pole enam neid hetki, kus ta midagi sellist teeks, mida hirmsasti kohe praegu ja kiiresti ja kindlasti peaks jäädvustada ja kindlasti oli mul siis ka tuhin sees, sest ikkagi esimene laps ja tahaks ju kõik ikka jäädvustada jne, kuid sellest hoolimata tagant järele mõeldes, kui kunagi sai isegi uuritud Ameli käsitöö karpide jm kohta, siis see hind pani mind kohe vanduma, et krt..tahaks ju pojale parimat ja midagi ägedat omamoodi mälestuseks aga sinnapaika ta jäigi. Nüüd olles katsikukingiks pisikesele uuele ilmakodanikust tüdrukutirtsule Ameli beebiraamatu tellinud ja kätte saanud, muudan ma oma arvamust. Need on tõeliselt imelised. Milline käsitöö…oeh. Aga endiselt ei ole mul enda pojal rohkem albumeid kui see ainuke 1, mis on pungil pilte täis ja vajaks uut, et ka edasisi kuid ja ka aastaid jäädvustada, seega Soovin HEAMEELEGA loosis osaleda?

  • Avatar
    Vasta Marju 31. oktoober 2016 at 12:41

    Olen juba ammu Ameli töid imetlenud ja kuna meie beebi on juba 8 kuune, siis on nüüdseks mälestusasju väga palju kogunenud ning oleks hea neid hoia ühes imearmsas Ameli mälestustekarbis 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 31. oktoober 2016 at 12:38

    Soovin loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 31. oktoober 2016 at 11:58

    Soovin loosist osa võtta! ??

  • Avatar
    Vasta Kristiina 31. oktoober 2016 at 11:13

    Olengi just parasjagu mälestusesmete karbi otsinguil. Loodame, et loosiõnn naeratab. Selline karp sobiks meile imeliselt ! 🙂 Aitäh 😀 .

  • Avatar
    Vasta Kätlin 31. oktoober 2016 at 08:56

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Lilian 30. oktoober 2016 at 21:04

    Soovin osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 30. oktoober 2016 at 18:48

    Mina tahaks kaaa! Aga tahtmine olla taevariik 😀

  • Avatar
    Vasta Hele-Riin 30. oktoober 2016 at 13:36

    soovin osaleda,valiksin albumi 😀

  • Avatar
    Vasta Grete 29. oktoober 2016 at 22:43

    Imearmsad 🙂 otse loomulikult soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 29. oktoober 2016 at 21:59

    Ooo, see nii kaunis esimese aasta raamat, ei teagi kas julgeksin oma käekirjaga sinna kirjutada :D, peaksin tähti maalima hakkama .
    Meie pisike sünnib alles mais , kuid üks väärt ost kindlasti !
    Imeline kuidas inimesed ikka oskavad teha ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Hedi 29. oktoober 2016 at 20:20

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Merily 29. oktoober 2016 at 15:01

    sooviksin väga mälestustekarpi oma pisikesele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Hz 29. oktoober 2016 at 13:44

    Soovin osa võtta, teeksin üllatuskingituse heale sõbrannale 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin K 29. oktoober 2016 at 13:40

    Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp 29. oktoober 2016 at 13:40

    Olen ammu mõelnud ja tahtnud enda pisipõnnidele neid mälestuskarpe. Sest kuii huvitav võib neil kunagi olla kõike neid asju vaadata ja uurida.. hetkel lükkasin ostu edasi jõuludeks. Praegult seisavad asjad kapis ja osad ikka laiali. Ja nii võib mõni asi ikka kaotsi minna. Seega oleks super võit! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris B 29. oktoober 2016 at 10:20

    Jaa, need kaardid, karbid, albumid, jmt paberimaailmaga ja käsitööga seotud on mõnus, kaunis ja peen käsitöö.
    Soovin osaleda väga ja kui võit naerataks, soovin oma poja uutele piltidele albumit ja titakulinatele ning beebipiltidele karpi. Hetkel on kulinad ja asjad lambikas karbis ja beebipildid vedelevad katkise albumi vahel.
    Maik lappab pidevalt oma albumeid ja asju. Oleks tore need hoiustada vahva albumi ja karbi sees ning vahel! Ja kohe ilusam vaadata ning meenutada!
    Amelil on imelised tööd ning sarnaseid naisi oma peenete töödega on veel! Imetlen neid! Kahjuks mina ei jõua omale terasid, disainipabereid ja muid vajalikke vidinaid lubada, et ise midagi nokitseda. Ja enne seda kõike oleks vaja mul õpitubadest läbi käia. Niisiis imetlen teiste kauneid töid, vesistan suud kadedusega, et sooviks omale ja lapsele kaa 🙂 Tema lehte fännan kaa.
    Ohhhhhhhh.. 🙂
    Ja Sulle tehtud tööd on imeilusad! Tahan kaaaaaaaaaa 🙂

    Kaunid kaunid asjad!

    Päikest!

  • Avatar
    Vasta Kärt 29. oktoober 2016 at 08:17

    Soovin osaleda loosis, nii mälestustekarp kui ka album on hetkel tagaotsitavad. Ja need siin nii niii ilusad! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 29. oktoober 2016 at 07:44

    Miskit lahetad mu 2.kuusele beebipoisile oleks vahva kas album vôi màlestuskarp.
    Soovin osaleda loosis ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 29. oktoober 2016 at 03:16

    Mina soovin ka mälestustekarpi 🙂

  • Avatar
    Vasta mai 28. oktoober 2016 at 21:46

    Mul pojal just puudu mäestustekarp. Vanemal lapsel on olemas samas stiilis.

  • Avatar
    Vasta Vairi 28. oktoober 2016 at 21:32

    Tahaks ühte armsat mälestustekarpi. Või albumit. Või karpi. Või siis albumit 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis L. 28. oktoober 2016 at 21:29

    Soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Nella 28. oktoober 2016 at 20:47

    Olen terve elu olnud igasuguste mälestusasjade alleshoidja, kuigi püüan praeguseks ennast talitseda ja igasugu pudinat mitte alles hoida. Samuti olen fänn igasugustele armsatele märkmikele ja mälestusraamatutele. Hingelt romantik. See esimese aasta raamat oleks überarmas kingitus beebipoisi sünniks. ???

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 28. oktoober 2016 at 20:27

    Soovin loosis osaleda! Veebruaris sündivale piigale oleks esimese aasta raamatut vaja küll. ?

  • Avatar
    Vasta J 28. oktoober 2016 at 20:13

    Sooviks oma jaanuaris sündivale poisile seda imeilusat esimese aasta raamatut ?

  • Avatar
    Vasta Doris 28. oktoober 2016 at 19:50

    Väga ilusad tooted tõesti! Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Karmen 28. oktoober 2016 at 18:52

    Mina sooviksin ka osaleda, valiksin albumi enda ja elukaaslase piltide jaoks. Me pole siiamaani veel sellist asja ostnud ja pildid on kõik hetkel ilmutatud ja ümbrikute sees, aga selline album oleks just super meie piltide jaoks!!! Loodame, et õnn naeratab seekord! :))))

  • Avatar
    Vasta Merlin K 28. oktoober 2016 at 18:07

    Soovin osaleda. Kingiksin selle oma parimale sõbrannale, kes veebruaris lapse saab 🙂

    Lisaks, kust saab tellida neid Lende karbis olevaid lutiketti ja seda öökullidega ketti? 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 28. oktoober 2016 at 17:02

    sellist ilusat karbikest oleks küll vaja?

  • Avatar
    Vasta Merle 28. oktoober 2016 at 16:41

    Soovin väga osaleda ! 🙂
    Pulmapildid vajavad albumit ning kahe väikese poisi beebiea mälestusesemed vajaksid karbikesi 🙂
    Hetkel koguvad kõik tolmu sahtlipõhjas.

  • Avatar
    Vasta R. 28. oktoober 2016 at 16:09

    soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Heili 28. oktoober 2016 at 15:46

    Seda kinki sooviks küll meie väike poja ja muidugi emme ka ?

  • Avatar
    Vasta Diana 28. oktoober 2016 at 14:08

    Soovin osaleda mälestuskarbi loosis!!!!see on lihtsalt võrratult kaunis?

  • Avatar
    Vasta Elisavete Zavertailo 28. oktoober 2016 at 13:15

    Mina soovin ka osa võtta mälestusraamatu loosimises kuna just sain kõne, et olen saanud kolmandat korda õeks ja sattusin lugema ka seda postitust. Ehk naeratab ka loosiõnn mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Henn Nõgel 28. oktoober 2016 at 12:59

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta lipsukese pereblogi 28. oktoober 2016 at 12:47

    Uuuuh, ma VAJAN seda. Juba ammu olen plaaninud Joelile mälestustekarpi tellida, aga korralikud asjad on ikka nii kallid (kuigi muidugi oma hinda väärt) ja ma olen liiga rott. 😀

  • Avatar
    Vasta Angeelika 28. oktoober 2016 at 11:44

    Sooviks osaleda mälestusraamatu loosimises! 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 28. oktoober 2016 at 11:32

    Osalemissoov 100% oma pisile mälestuskarbi saamiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 28. oktoober 2016 at 11:10

    Mälestustekarp meie pere preilidele oleks küll parimast parim võit. Siiani vaid mõtlen sellele, aga ise ei oska kuidagi algust teha.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Astrid 28. oktoober 2016 at 10:57

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Krista N 28. oktoober 2016 at 10:56

    Soovin osaleda mälestuskarbi loosimises, kuna olen ka käsitöös täielik võhik ja tore oleks kui tütre asjad oleks ühes ilusas karbis.

  • Avatar
    Vasta Krista 28. oktoober 2016 at 10:54

    Soovin osaleda mälestuskarbi loosimises, kuna ise ei oska selliseid asju teha ja tore oleks, kui tütre asjad oleks ühes kohas koos, kus ta saab hiljem neid vaadata.

  • Avatar
    Vasta Karoline 28. oktoober 2016 at 10:11

    Osalen mälestustekarbi ja beebialbumi loosimisel. 🙂 Laps on kahene, aga mälestusesemed on siiani ühes kilekotikeses, võiks ju üks ilus karbike nende eriliste esemete jaoks ikka olla. 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle P. 28. oktoober 2016 at 09:22

    Osalen loosis. Tahaks oma pojale ka mälestusteraamatut, sest see mis mul olemas oli, sai mu varesejalgadega nii ära rikutud, et ma ei taha seda isegi vaadata. Nii uhke raamatu laseks lausa ilukirjas ära täita! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. oktoober 2016 at 09:17

    Meie sooviksime mälestustekarpi ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 28. oktoober 2016 at 08:28

    Osalen loosis et ka minu beebi saaks omale imeilusa mälestustekasti!

  • Avatar
    Vasta Piret 28. oktoober 2016 at 07:25

    Oi kuidas sooviks mälestusteraamatut. Laps küll hetkel juba 2 aastane, aga pole kuidagi olnud võimalust tellida imearmast raamatut, kuhu kõik kõige tähtsamad asjad sisse kirjutada. Praegu on kogu info vaid haiglast kaasa antud beebi ja väikelapse raamatus. Aga see pole nagu päris õige. Nii väga tahaks.

  • Avatar
    Vasta Merilys 28. oktoober 2016 at 06:24

    Mina sooviks ka mälestuskarpi. Esimesel lapsel on mingi maasikatega karp. Ja nüüd mu pea viiekuusel pole veel mingit karpi. Nii ta asjad seisavad kuskil laiali. Aga usun, et kui vôidaks siis peaks ka oma suuremale sama tellima. Kuradi ilusad on ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 28. oktoober 2016 at 06:14

    Soovime armsat beebiraamatut!

  • Avatar
    Vasta Anett.A 28. oktoober 2016 at 04:22

    Soovin ka loosis osaleda 🙂 jaanuaris beebipoiss tulemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Einike 28. oktoober 2016 at 03:35

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta K.K 28. oktoober 2016 at 03:03

    Hmmmm kell on pea 04.00 ja ma loen Malluka blogi… hmmm?….aga see selleks. Kui praegu vaatan oma 2 aastast härrat ja mõtlen,et ma pole kordagi sellele 2 aasta jooksul mõelnud mälestuskarbi peale. Kuigi mul on kõrvale pandud rasedustest, lapse kojutoomis riided, vanaema tehtud sussikesed ja sokikesed, mänguasju, palju pilte jnejne . Need asjad juskui ootaksid seda imelist karbikest, kuhu ennast mõnusalt sisse seada. Väike beebiraamat on meil küll olemas… agaa seee on oiiiiiii kui super raamat. Kui sellise komplekti võidaks ohhhhh seda rõõmu…….. Igatahes hoian pöialt, et loosiõnn naerataks. (Head ööd) 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 28. oktoober 2016 at 02:49

    Soovin ka loosis osaleda. Imeilusad asjad!!! Mul pole kummalgi lapsel mälestustekarpi, küll aga on mul alles hoitud asju, mida sinna panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 28. oktoober 2016 at 00:48

    Imeilusad asjad! Mina olin esimese pildiga müüdud. Nüüd juba tahaks kõike kõike kõike sealt!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. oktoober 2016 at 23:46

    Väga uhke värk! Kingiksin selle õe beebile 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. oktoober 2016 at 23:12

    Soovin ka osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 27. oktoober 2016 at 23:11

    Mina soovin oma beebile!

  • Avatar
    Vasta Kristel 27. oktoober 2016 at 22:47

    Tõeliselt ilusad, muidugi soovin ka oma pesamunale 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 27. oktoober 2016 at 22:47

    Soovin osaleda. Tahaksin, et meie kõige väiksemal ja uuemal pereliikmel oleks mälestuskarp, mille seest leida näiteks 20 aasta pärast asju, mis pärinevad tema lapsepõlvest ja mis tuletavad meelde kõike olulist, head ja vahvat tema elust. Olen kurb, et minul sellist asja ei olnud ja seetõttu pean oma lapsele seda oluliseks. Kujutan vaimusilmas juba ette, kuidas koos karbi sisu vaatame ja ma talle iga asja juurde sellega seotud loo räägin 🙂

  • Avatar
    Vasta liina 27. oktoober 2016 at 22:47

    Osaleksime ka loosis ☺ preili juba aastane, kuid tähtis raamat ikka veel puudu ?

  • Avatar
    Vasta Killu 27. oktoober 2016 at 22:44

    Soovin ka loosis osaleda ?Oleks tore Väikese Härra asju sellises ilusas karbis hoida

  • Avatar
    Vasta Karina 27. oktoober 2016 at 22:37

    Alles hakkasin hiljuti jälgima ja vaatan, et Mallukas loosib nii tihedalt midagi, et varsti on igaühel miski siit võidetud ? Meil pole veel albumitki, kuid pilte juba 8kuu jagu, mis ootavad ilmutamist ja seejärel ka albumit ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 22:52

      Pole midagi teha, kõik mis ma saan, tahan ma ka välja loosida ja jumala haud, kuidas mul asju uksest ja aknast sisse voorib :d

  • Avatar
    Vasta Lea 27. oktoober 2016 at 22:27

    Soovin ka osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Getu 27. oktoober 2016 at 22:08

    Soovin osaleda ja karp oleks ideaalne. Enne kui ma elamises kaotan kõik asjad, mis alles tahaks hoida (härra siis kohe 5kuud) 😀

  • Avatar
    Vasta Elis 27. oktoober 2016 at 21:51

    Soovin osaleda ? selline raamatukene oleks nii lahe ja just samasugustes toonides nagu sinu pisikesele neiule tehti ?

  • Avatar
    Vasta Selina 27. oktoober 2016 at 21:41

    Vauvauvau, jäin kohe pikemalt sinna lehele – imelised asjad kõik 🙂 Kindlasti soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 27. oktoober 2016 at 21:32

    Mina soovin ka osaleda, väga-väga! ?

  • Avatar
    Vasta Jana 27. oktoober 2016 at 21:29

    Mina ei ütleks mälestuskarbist ära. Mul sahtlis, kapis ja albumi vahel on asju, mis võiks olla ühes kohas koos. Ja see oleks ja jääks tõelisels perereliikviaks!

  • Avatar
    Vasta Kertu 27. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin osaleda loosis!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 27. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin ka loosis osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ailit 27. oktoober 2016 at 21:18

    Osalen!:)

  • Avatar
    Vasta Katri 27. oktoober 2016 at 21:17

    Soovin osa võtta!

  • Avatar
    Vasta Maria 27. oktoober 2016 at 21:09

    Osalen lootuses võita käsitöökarp sahtlitega. Kodulehel sirvides võis näha ikka väga vingeid töid. ?

  • Avatar
    Vasta Erika 27. oktoober 2016 at 20:50

    Sooviks väga võita seda armsat kingitust!?

  • Avatar
    Vasta Tii Na 27. oktoober 2016 at 20:45

    Minu pudin alles elutseb mul kõhus, aga selline armas kingitus võiks olla küll juba teda ootamas!

  • Avatar
    Vasta G. 27. oktoober 2016 at 20:44

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. oktoober 2016 at 20:32

    Mina sooviks raamatut 🙂 Seda läheb varsti meie peres vaja.
    Küll oleks vahva vahest midagi võita, siiani pole mul kunagi jopanud.

  • Avatar
    Vasta Maire 27. oktoober 2016 at 20:26

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi Roosvalt 27. oktoober 2016 at 20:25

    Soovim osa võtta ☺

  • Avatar
    Vasta Elina 27. oktoober 2016 at 20:20

    Soovin ka osaleda! Just selline armas karp ja album on puudu.

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. oktoober 2016 at 20:11

    Jaanuaribeebi ootab endale raamatut.

  • Avatar
    Vasta Kaidy 27. oktoober 2016 at 19:59

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin N. 27. oktoober 2016 at 19:55

    Väga ilus! Soovin ka loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta G. 27. oktoober 2016 at 19:38

    Meie poja on 1 kuu ja 10 päeva vana ja väga sooviks raamatut.

  • Avatar
    Vasta janet 27. oktoober 2016 at 19:31

    Soovin loosis osaleda 🙂

    • Avatar
      Vasta Kaie 27. oktoober 2016 at 20:23

      Soovin loosis osaleda, lapse mälestusasjade karbike oleks väga armas asjake.
      Kaunis käsitöö, mõnele on ilumeelt ikka antud??.

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. oktoober 2016 at 19:21

    Meil on need veel täitsa puudu. Palju juba kõike kogutud, mis nii armsad ja vajaksid kullakesele tulevikku talletamist.

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 27. oktoober 2016 at 19:08

    Väga soovin osaleda! Kõik toredad ja armsad mälestused ammu kokku kogutud, kuid karpi veel ei ole 🙁

  • Avatar
    Vasta MaKi 27. oktoober 2016 at 18:57

    Like-like:)
    Skandinaavialikud disainid on eriti muhedad. Soovin kindlasti loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 27. oktoober 2016 at 18:47

    Mul ka siiani veel beebi esimesed asjad kingakarbis. Soovin osaleda mälestustekarbi loosimises.

  • Avatar
    Vasta marianne 27. oktoober 2016 at 18:46

    Imelised tööd Ameli lehel.. Võtab sõnatuks. Kuna mul 2 last siis albumeid kulub.. Pildid seisavad hetkel niisama- hea kui ilmutada jõuab neid 🙂 põhjus oleks nad ilusasse albumisse panna

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. oktoober 2016 at 18:30

    Oiii väga sooviks oma sõbrantsi pisipreilile sellist! Lubasin talle otsida ning pole siiamaani leidnud päris sellist,mida tahaks kindasti kinkida ja mis sobiks hästi printsessile, aga no see on küll puhas kuld siin!

  • Avatar
    Vasta Tuure 27. oktoober 2016 at 18:23

    Vauu, kui ilus!!! Nii tahaks sellist komplekti meie varsti sündivale beebile ja kui üks asi juba olemas oleks, siis ei oleks soovi täitumisest palju puudu. Soovin osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marelle 27. oktoober 2016 at 18:15

    Soovin loosis osaleda. Tôesti imeline käsitöö, vaatasin ja imestasin ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. oktoober 2016 at 18:13

    Mind huvitaks, kust Lende nimega lutikett ja see öökullikestega asi pärit on? Või pigem kes need valmis tegi? Väga vahvad näevad välja, tahaks ka oma beebipoisile.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 18:23

      Lutiketi saime katsikuks ja öökullidega asja saime ka kingituseks, seega ma tõesti ei teagi, kust need pärit!

    • Avatar
      Vasta G. 27. oktoober 2016 at 19:35

      Nimelist luttiketti saab leida,kui panna facebooki otsingusse seal on palju .
      Meie tellisime ka fb kaudu
      Minu lutikett

    • Avatar
      Vasta Geit 27. oktoober 2016 at 20:10

      Tundub, et Facebookis Kullapai lutiketid on olemas samasugune Lende Liisi nimeline, seega ilmselt sealt. 🙂

      Kullapai lutiketid tundub üldse väga ilusaid kette tegev.

  • Avatar
    Vasta Annely avila 27. oktoober 2016 at 18:08

    Soovin osa võtta ja tore oleks see raamat saada ☺

  • Avatar
    Vasta Ester 27. oktoober 2016 at 17:46

    Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 27. oktoober 2016 at 17:30

    Nii ilusad ja kihvtid 🙂 kuluks enda beebile väga ära. Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta evelin merisalu 27. oktoober 2016 at 17:29

    osalen loosis, mälestustekarp oleks küll armas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätu 27. oktoober 2016 at 17:29

    Mulle ka väga meeldivad just käsitöö asjad. Minu arust on ise tehtud asjad tuhat korda väärt rohkem kui poe omad. Ja Ameli lehel ikka super ilusad kõik, et tahaks üht enda lapselegi. No super töö! Võiks tõesti endalgi seda annet olla!

  • Avatar
    Vasta Nele 27. oktoober 2016 at 17:18

    Kutt saab nyyd 5 kuuseks .. No pagan sellisest nännist ei ütleks kyll ära 🙂 väga ilusad asjad 🙂 🙂 oeh naerataks see õnn nüüd kord siiapoole ka ??

  • Avatar
    Vasta Anja 27. oktoober 2016 at 17:13

    Mu väike pudin oleks väga õnnelik raamatu üle, eriti sest tal on tuleval nädalal esimene minisünna ja ta saab ühe kuuseks! ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. oktoober 2016 at 17:11

    Mina sooviksin oma kohe sündivale esimesele pisipojale mälestuskarpi. Ja miks just mälestuskarpi, sellele on ka omamoodi suurem põhjus.
    Pole küll väga pikalt sinu blogi lugeja olnud, kuid siia lehele sattusin ma peale seda kui ka meie pere pidi läbi tegema selle kohutava sündmuse eelmise aasta novembris, kui meie seast lahkus veel minu üsas kasvanud lapsuke. Suure kurbuse aeg langes suurel määral samale ajale teie pere omaga ja hea oli lugeda, et kõik need kurvad emotsioonid on normaalne ja tuleb olla lihtsalt tugev. Hea oli samastuda kellegiga, kes teadis täpselt mida sel raskel hetkel tunnen.
    Ja mis kôige toredam, ka uue pereliikme ootuse aeg sattus meil teie omaga väga lähestikku. Jällegi oli hea lugeda kôiki neid lugusid ootuse ärevatest aga samas maagilistest hetkedest. Painasid ju mindki kõik need samad hirmud ja suur rõõm, kui järjekordselt arsti juures sain kinnitust, et seekord on kôik parem.
    Minu pojakese sünni tähtajaks määrati 26.10.16, mis langeb aga kokku aasta taguse kuupäevaga, kus nägime elukaaslasega esimest ja kahjuks viimast korda oma sündimata jäänud lapse südamelööke. Pojake pole veel tahtnud sündima hakata, kuid varsti pole see imeline sûndmus enam kaugel.
    Seetôttu sooviksin oma pojale ühte imeilusat mälestustekarpi, kuna see poleks vaid temale. Tean, et killuke meie pisikest Täpikest elab igavesti oma venna kehas ja hinges edasi ja seega saaksime talletada omal viisil mälestusi ka Temast.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 27. oktoober 2016 at 17:09

    Sooviks oma pisipojale 🙂 Pole kuskile neid “esimesi” asju panna, kaotan veel muidu ära ka. Hea oleks ühes kohas hoiustada

  • Avatar
    Vasta Kaie 27. oktoober 2016 at 17:02

    Mälestuskarpi oleks küll väga armas ka oma tüdrukutele saada, kuna meil sellist veel ei olegi.

  • Avatar
    Vasta mina 27. oktoober 2016 at 16:57

    Mina teen käsitööd palju (koon, heegeldan, tikin, õmblen jne) aga paberist meisterdamine on küll kaarega mööda läinud. Seda enam imetlen teiste tehtud albumeid, karpe, kaarte. Ja loomulikult on ka võidusoov suur. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. oktoober 2016 at 16:55

    osaleksin ka 🙂 Mälestuste karpi tahaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. oktoober 2016 at 16:49

    Issand kui ilusad. Võtaks osa muidugi, äkki kunagi joppab ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Käti 27. oktoober 2016 at 16:46

    Mina sooviks beebiraamatut. Laps on 1,5a ja mälu hakkab juba alt vedama, mis ja kus ja kui vanalt toimus.

  • Avatar
    Vasta Eveli 27. oktoober 2016 at 16:43

    Soovin osa võtta

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. oktoober 2016 at 16:32

    Mind pole ka ühegi andega õnniatatud.. vaatan alati suu ammuli, mida inimesed teha oskavad ja veel oma väikeste käekestaga? ? Miks ma nii saamatu olen? Aga no mälestustekarpi küll pojale tahaks ?

  • Avatar
    Vasta andra 27. oktoober 2016 at 16:28

    Mina soovin oma pisikesele pojale, kes sai juba 7 kuuseks mälestuskarpi. Praegune on meil suvakas maximast ostetud 3 eurine karp, kuhu ma pidin ise kaane peale meisterdama, mida ma muidugi pole teinud 😀
    Aga kui ma nüüd seda karpi vaatan, siis ega ma ei tahagi sinna enam midagi peale teha, sest Ameli karbid on juba next level ja Andero väärib ka sellist! Ps: naba pole.

  • Avatar
    Vasta Marili 27. oktoober 2016 at 16:28

    Soovin osa võtta

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 16:20

    Minu kohe 8-kuulisel tirtsul oleks väga mälestustekarpi + beebiraamatut vaja. Praegu vedeleb meie nabanööri otsakse kapis teiste asjade keskel. Ja eks neid mälestusesemeid aina koguneb. Niiet jaa, meie loodame loosiõnnele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 27. oktoober 2016 at 16:02

    Minu piigale oleks küll vaja, ta hetkel 6kuune ning pole oma karpi kus tema asju hoida. Lehel laik olemas 🙂
    Lapsel pole enda pildialbumitki veel, aeg nii tuhisenud et pole mahti saanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Loor 27. oktoober 2016 at 16:00

    Appi, mul oleks seda võitu nii väga vaja.. Minu teine laps saab kohe 11 k vanaks ja ma pean häbiga tunnistama, et kuigi tal on beebiraamat, siis tänu kolimisele ja ehitusele ma pole seda alates 4 k täitnud. Üks päev avastasin ja olin nii kurb. Seega teise lapse sündroomi vältimiseks oleks selline ilus kink ju vägagi teretulnud. Kribaks ja nutaks…

  • Avatar
    Vasta Maria 27. oktoober 2016 at 16:00

    Mina soovin osaleda, tõesti kadestamisväärne, mida mõni oskab…

  • Avatar
    Vasta Karoliine 27. oktoober 2016 at 15:54

    Väga ilusad asjad on tal! Ja soovin minagi osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaysa 27. oktoober 2016 at 15:53

    Tõesti mega ilusad tööd 🙂 Meie sooviks oma 2 päevasele piigale mälestustekarpi ja albumit. Polegi veel jõudnud sellistele asjadele mõtlema hakata.

  • Avatar
    Vasta Jaana 27. oktoober 2016 at 15:52

    Mina tahaks ka loosis osaleda ?Teen ka ise nipet näpet aga sellisesse kõrgusesse pole oma töödega jõudnud ?

  • Avatar
    Vasta J 27. oktoober 2016 at 15:48

    väga ilusad AGA ma ei saa aru kuidas te mälestuste karpi asjad ära mahutate? ma otsin juba mega suurt aarete kirstu…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 15:49

      mul ka Mari oma puupüsti täis 😀

  • Avatar
    Vasta merle 27. oktoober 2016 at 15:45

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta siky 27. oktoober 2016 at 15:43

    Mmm, ma jumaldan sellist näputöö toodangut. Imeilusad!
    Peaks ogar olema kui endale ei sooviks seda loosivõitu 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2016 at 15:41

    Osalen. Väga sooviks beebi mälestustekarpi.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. oktoober 2016 at 15:30

    Mina kiidaks ka Ameli tehtud töid. Võtsin ükskord osa tema fb loosimängust, kus võitsin endale ja sõbrannale seinapildid ja fotokarbi. No super töö ja väga ilusad on. Meil ongi puudu mälestustekarp ja beebiraamat 🙂 Nii väga sooviks võita.

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. oktoober 2016 at 15:27

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Sirli 27. oktoober 2016 at 15:22

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Elona 27. oktoober 2016 at 15:14

    Soovin loosis osaleda. Väga kaunid asjad!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. oktoober 2016 at 15:14

    Ka mina olen nende lehte vaadanud ja neid asju imetlenud, üks ilusam kui teine!
    Mina sooviksin mälestustekarpi, sest meil ei ole seda siiani :/

  • Avatar
    Vasta Siret 27. oktoober 2016 at 15:06

    Soovin osaleda !

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. oktoober 2016 at 15:04

    Soovin ka osaleda loosimises :)!

  • Avatar
    Vasta Kobras 27. oktoober 2016 at 15:01

    Mul on praegu mälestuskarbi sisu valmis, aga ilusat karpi ei ole 🙁

    • Avatar
      Vasta Kobras 27. oktoober 2016 at 15:05

      Mälestustekarbi*

  • Avatar
    Vasta Merks 27. oktoober 2016 at 14:59

    Osalen ka!! Minu pesamuna 4 kuune ja olen juba ammu otsinud sellist kasti ja ka albumit 🙂 Ameli tööd on tõesti väga ilusad!!

  • Avatar
    Vasta Karolina 27. oktoober 2016 at 14:57

    Osaleks ka ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 27. oktoober 2016 at 14:57

    Osalen! Sooviks mälestustekarpi ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 27. oktoober 2016 at 14:37

    Sooviksin mälestustekarpi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätrin Valo 27. oktoober 2016 at 14:36

    Soovin osaleda. Tellisin juba Ameli karbi ja albumi, aga pilte tuleb nagunii miljon, niiet neid kulub ikka omajagu ja karp on kaa juba asju täis ehk siis oleks veel ühte karpi vaja ja tore kui karbid mätsiks ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 27. oktoober 2016 at 14:32

    Soovin ka osaleda. Ma siin mässan-möllan poisi asjadega. Poole aastaga on kogunenud rohkem kui üks asi 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 27. oktoober 2016 at 14:32

    Ikka võtan osa!

  • Avatar
    Vasta Kris 27. oktoober 2016 at 14:30

    Wow! On ikka ilusad tööd küll.. Osalen loosis ja sooviks pulmaalbumit! Kui beebs käes, siis tellin mälestuste karbi 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 27. oktoober 2016 at 14:30

    Osaleks siis ka 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Eliisa 27. oktoober 2016 at 14:30

    Soovin osaleda ☺

  • Avatar
    Vasta Inger 27. oktoober 2016 at 14:27

    Paluks minu nunnudele karpi 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 27. oktoober 2016 at 14:27

    Meie Sannuke soovib ka omale sellist armast komplekti ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 27. oktoober 2016 at 14:26

    Soovin ka osaleda 🙂 Tõesti imeilusas asjad 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 27. oktoober 2016 at 14:25

    Sooviksin osaleda. Juba ammu môtlen, et peaks oma poistele sellised mälestustekarbid tellima.

  • Avatar
    Vasta K. 27. oktoober 2016 at 14:21

    Soovin ka loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta T 27. oktoober 2016 at 14:15

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta M. 27. oktoober 2016 at 14:15

    Oomaigaad, kui ilusad asjad 🙂 kui mul oleks võimalust valida, siis ma valiksin esimese aasta raamatu enda preilile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 27. oktoober 2016 at 14:14

    Beebiraamat ongi veel puudu mu iga hetk sündivale tirtsule 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 27. oktoober 2016 at 14:10

    Kiidan mina ka väga Kertut tema osavate käte eest. Meil kodus olemas Kertu tehtud sünnitunnistuste kaaned kolmele lapsele.

  • Avatar
    Vasta Mari 27. oktoober 2016 at 14:08

    Sooviks osaleda .laps juba aastane ja mälestus karp puudub. Vägs tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta jana luurmees 27. oktoober 2016 at 14:06

    osalen

  • Avatar
    Vasta Maarja Kiik 27. oktoober 2016 at 14:01

    Sooviks osaleda, vaikselt kasvamas pisike kõhuke ja nii vahva oleks juba kirja panna temahetki ja neid koguda 🙂

    Tänu sinule Mallukas suudan ja tean mida oodata ja kuidas valmis olla!!:)

  • Avatar
    Vasta Tiiu 27. oktoober 2016 at 14:01

    Ma lihtsalt pean mainima, et tal on nii äge nimi! Veidi eriline, samas tähenduslik ja kõlab eriti ilusti! 🙂

    • Avatar
      Vasta Tiiu 27. oktoober 2016 at 14:05

      Tähendusliku all ma ei mõelnud puusatükki 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 27. oktoober 2016 at 14:00

    Appi, kui kaunis! Tõesti super-ilus töö!
    Kolme kuu pärast sünnib meie perre samuti teine preili ning soov on samamoodi mälestustekarp – ja album muretseda nagu esimesel lapsel. Olen salamisi Ameli töid juba pikalt vaadanud, aga kõik need ilusad asjad kokku lähevad üsna kulukaks ja kuna see aasta on suurte elumuudatuste pärast selline ots-otsaga kokkutulemise aasta, siis hea meelega võtaksin sellest loosist osa!
    Tõesti, üks hea silma ja osavate näppudega ettevõtja! 🙂

  • Avatar
    Vasta K 27. oktoober 2016 at 13:59

    Osalen ka 🙂

  • Avatar
    Vasta I 27. oktoober 2016 at 13:56

    Soovin osaleda. ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 27. oktoober 2016 at 13:54

    Soovin ka osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kätriin 27. oktoober 2016 at 13:54

    Minul oleks ääretult hea meel sellise raamatu üle:) Kuna pisike kutt ka üsna pea ilmavalgust nägemas ja pole veel leidnud talle sobivat raamatut:)

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. oktoober 2016 at 13:53

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Maili Esko 27. oktoober 2016 at 13:47

    Mälestustekarp kuluks nii endale kui ka kingiks ära sõbrannale, sest oleme mõlemad titeootel. Ja mis oleks parem, kui koguda mälestusi kui ka tähtsaid esemeid sinna karpi.

  • Avatar
    Vasta Merle 27. oktoober 2016 at 13:46

    Osaleme ka Melissa-Ly oleks õnnelik.☺

  • Avatar
    Vasta Elen 27. oktoober 2016 at 13:44

    Soovin ka osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. oktoober 2016 at 13:41

    Minu just aastaseks saanud preilile kuluks väga üks mälestustekarp ära, olen juba tükk aega jälginud Amelia lehte ja samamoodi heldimusega mõtlen, et miks mina ei oska midagi teha. No kurat, mitte midagi kohe. Mis ma siin ikka rohkem, mälestuste karpi tahan. Palun, aitäh 🙂 Oh, viisakas oskan olla 🙂 🙂 Avastasin midagi mida oskan 😀 Lähen panen nüüd oma preili magama, seda ma ka ei oska, ise jääks kohe, ma ei saa aru miks lapsed magada ei taha???

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. oktoober 2016 at 13:37

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Liina 27. oktoober 2016 at 13:37

    Mina soovin samuti osaleda! Mu pisikesel härral oleks vaja üht ilusat mälestuste karpi. ?

  • Avatar
    Vasta Evelyn 27. oktoober 2016 at 13:36

    Appi, kui ilusad asjad! Neid tegijaid on nii palju, aga ikka ja jälle vajub lõug maani, kui avastad kellegi uue, et vot see teeb VEEL ilusamaid asju.
    Laps on juba kolmene, aga ei ole veel leidnud sellist karpi, kuhu lapse mälestusasjad panna. Piinlik, aga aus vastus on, et need on mul lihtsalt kilekotiga kapis. Loodan kunagi ikka mõne ilusa karbi neile leida.. no vähemalt selleks ajaks kui need asjad lapsele üle annan. Õnneks sinnani veel umbes 15 aastat aega 😀
    Nii et jah, mälestustekarp oleks kilekoti asemel palju ilusam, kus lapse mälestusesemeid hoida.

  • Avatar
    Vasta Kats 27. oktoober 2016 at 13:34

    Ka minu aasta ja 3-kuune plika vajaks oma kunstiteoste jaoks viisakamat karpi kui plastikust karp 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 27. oktoober 2016 at 13:33

    Nii ilusad..meil on ka kindlasti neid vaja..esimese printsessi asjad on meil ka veel tavalises mänguasja karbid ja pesamuna asjad polegi veel karpi jõudnud, seega oleks see võit vägagi oodatud ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli K. 27. oktoober 2016 at 13:29

    Kui neist asjadest valida, siis valiksin mälestustekarbi…
    Meie jaoks oleks see karbike erilise tähendusega, meil ei ole küll panna sinna palju asjakesi, kuid need asjad, mis meil on, on tohutu suure väärtusega..
    Meie perre sündis vaikuse beebi… ja see oleks ideaalne koht,kus hoida oma mälestusi koos tema pisikeste papute, kaardi, küünlakse ja nende üksikute piltide mis meil temast on..

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. oktoober 2016 at 13:28

    Oii. Fantastiliselt ilus käsitöö. Mul on igasuguseid kirjutisi kuhjaga tütre Stefany 4 eluaasta kohta. Kuid sellist beebiraamatut ei ole. Üritasin seda ise teha kuid käsitöö, no selline vähemalt ei ole minu rida. Selline album on küll minu printsessil puudu.
    Soovin kindlasti osaleda.

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. oktoober 2016 at 13:28

    Appi, tõesti on mega kenad tööd. Ja on see nimi Lende Liis on nagu kirss tordil 🙂

    Igaljuhul mina hakkasin Ameli lehe fänniks. Selle postitusega tuligi meelde , et esimesele lapsele ei jõudnudki mälestuste karpi osta, siiani on diivani all hoidikus asjad mis jäid mälestuseks.Ups nii piinlik.

    Teise lapsega ausaltöeldes ei ole ka veel jõudnud mõelda sellele karbile, aga kui võidaks loosis ja saaks kingituseks, siis pole ju sugugi paha ja vb saaksin paigutada mõlema lapse asjad ühte karpi .

    Hoian juba praegu hinge kinni, et võit tuleks meie präänikutele .

  • Avatar
    Vasta Heleri 27. oktoober 2016 at 13:27

    Soovin ka osaleda. Kuigi omal ka pisike paari nädala pärast sündimas, kingiksin mälestuskarbi oma õele.

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 13:26

    Mina ka hindan käsitööd ja olen ka ameli lehte jälginud ,ta ikka teeb nii nii ilusaid asju :)see mälestuskarp kuluks ära küll ,saaks sinna oma lapse asjad panna 🙂 kahjuks mul endal mälestuskarpi pole ja mina nii osavate kätega pole et seda teha:)

  • Avatar
    Vasta Mare 27. oktoober 2016 at 13:26

    soovin.Mul juba viimane laps kolmene ja ta pole endale sellist kasti saanudki.Mälestusasjad eraldi laiali.niiet vajan seda ?

  • Avatar
    Vasta grets 27. oktoober 2016 at 13:25

    Oii meil oleks niii väga vaja mälestustekarpi beebile 🙂

  • Avatar
    Vasta Heili 27. oktoober 2016 at 13:16

    Soovin osaleda. Teine laps on tulemas, kes vajaks ka ilusat karbikest 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 13:15

    mulllllllllleeeeeeeeeeeee!!!!

  • Avatar
    Vasta Ragne 27. oktoober 2016 at 13:15

    Panen kirja enda loo.
    Tüdruk on mul kohe seitsmeseks saamas, kuid oma album ning mälestustekarp puuduvad. Häbiväärne lugu! Pilte olen küll ilmutanud, kuid need ootavad oma aega, et saaks ühte ilusasse albumisse ritta. Muu pudi-padi istub hetkel kingakarbis ning ootab ilusamat ümbrist. Minu suur eesmärk oli teha talle ise album ning käisin ka vastavatel koolitustel, et erinevaid tehnikaid õppida, aga lõpptulemuseni pole veel päris jõudnud. Aprilli algul on perre lisandumas uus liige ning enne seda peavad pildid albumisse saama ning asjad karpi. Kui nüüd midagi vussi ei lähe, siis albumi saan siiski kuidagi tehtud.
    Kui ma võidan, siis sooviksin tüdrukule mälestustekarpi ning uuele ilmakodanikule beebisisuga albumit.
    Ootan väga sinu kirja.

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. oktoober 2016 at 13:14

    Olen Ameli tegemisi FBs jälginud suure huvi ja heldimusega. Imeilusad tooted. Nüüd oleks küll aeg, et loosiõnn naerataks mulle, eksole! ?
    Seega soovin osaleda looosis??

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. oktoober 2016 at 13:13

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta L 27. oktoober 2016 at 13:13

    Album kuluks tänapäeva nutiajastul ära küll ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 27. oktoober 2016 at 13:11

    Just eile otsisin ilusaid mälestustekarpe netist, aga vot seda Ameli lehte ei leidnudki. Tõesti teeb ilusaid karpe ja albumeid, soovin osaleda!! ?

  • Avatar
    Vasta Sigrit 27. oktoober 2016 at 13:09

    Soovin osaleda, väga kaunid asjad valmivad, kohe näha et südamega tehtud! ?

  • Avatar
    Vasta Elge 27. oktoober 2016 at 13:08

    Osalemise soov täitsa olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 27. oktoober 2016 at 13:08

    Mina soovin!
    Laps on juba 7 kuune ja ma ammu olen mõelnud, et vaja talle mälestusekarpi, aga siiani pole jõudnud muretseda.
    Ps. Ma mõtlesin ka raseduse ajal, et miks keegi selle nabajupi alles hoiab aga kui oma lapsel see ära tuli siis no ei raatsinud ära visata.??

  • Avatar
    Vasta Kai K. 27. oktoober 2016 at 13:06

    Soovin osaleda. Olen ammu juba Ameli fänn olnud. Uskumatu kui andekad võivad osad inimesed ikka olla. 🙂 Ootan oma teist last kes peaks detsembris sündima ja sooviks väga seda oma pisikesele. Oleks koht kuhu assju koguda.

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. oktoober 2016 at 13:03

    Südamest sooviks sellist ilusat kätetööd oma poisile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. oktoober 2016 at 13:03

    Soovin osaleda. Nii ilusad asjad 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 27. oktoober 2016 at 13:01

    Soovin osaleda loosis! Appi kui armsad ?

  • Avatar
    Vasta M-L M 27. oktoober 2016 at 13:01

    No kurat, kas ma nüüd ükskord võidan ka või mitte.
    Hehe, kõlab nagu sari loosidest osavõtja, aga olgem ausad, kui sul siin ikka hääd kraami liigub ja on võimalik tasuta veel saada ka, siis… Give it to me!

  • Avatar
    Vasta Helen 27. oktoober 2016 at 12:57

    Hea meelega osalen ka loosis. Esimese tütar juba 16, siis too aeg ei mäletagi et sellised imeilusadi karbikesi saadaval oleks olnud. Ehk oli ka aga mina lihtsalt ei teadnud nendest midagi. Teine tütar kes hetkel 4 aastane, no temale sai juba igasugust ninni-nänni soetatud. Aga nüüd pesamuna 3kuune preili, temaga läheb lihtsalt aeg nii kuramuse kiiresti, juba 3kuune, alles ma ju olin rase…
    Ühesõnaga käed jalad tööd täis ja pole üldse jõudnud selliste ilusate mälestus asjade peale mõeldagi.

  • Avatar
    Vasta Laura S. 27. oktoober 2016 at 12:55

    Soovin osaleda. Imeilusad asjad! Esimese lapsega olin laisk nendes asjades, aga nüüd tahaks eeskujulikult tàita raamatut 🙂

  • Avatar
    Vasta sofia 27. oktoober 2016 at 12:55

    Sooviks võita väga beebiraamatu enda pojale kes eile sai 3 kuuseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 27. oktoober 2016 at 12:54

    Minu põnn saab juba varsti viis kuud vanaks, aga vot albumit ja esimese aasta raamatut kahjuks pole, see kink sobiks suurepäraselt.

  • Avatar
    Vasta keidy-liisa 27. oktoober 2016 at 12:54

    Soovin osa võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 27. oktoober 2016 at 12:54

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Sirtsu 27. oktoober 2016 at 12:53

    Sain 24.oktoober tädiks?Kui loosiõnn naeratab mulle,kingin vahva mälestuskarbi ja esimese aasta raamatu väikesele Ranelile?

  • Avatar
    Vasta Kersti 27. oktoober 2016 at 12:50

    Soovin osaleda:)

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. oktoober 2016 at 12:50

    Mina sooviksin ka osaleda, et meie väikene jaanuaripoiss saaks mõnusa käsitöökarbi mälestuseks. Muidu olen suur Eesti disani ja käsitöö fänn, aga beebile ei olegi mahti olnud midagi soetada.

  • Avatar
    Vasta Taivi 27. oktoober 2016 at 12:50

    Soovin ka osaleda. Nii super armsad asjad! 🙂

    • Avatar
      Vasta Taivi 27. oktoober 2016 at 12:51

      märtsikuus endale beebi sündimas ja nii armas oleks neid omada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 27. oktoober 2016 at 12:50

    Minu nädalasel beebil mälestustekarpi veel ei ole, no tal ei ole veel nimegi tegelikult. Aga kuna olen kirglik mälestuste koguja ja samas on kogu aeg kriipiv tunne südames, et aeg nii kiiresti läheb ja lapsed ni ruttu kasvavad, siis niivõrd ilusat mälestustekarpi tahaks oma riiulisse kohe väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 27. oktoober 2016 at 12:47

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta M 27. oktoober 2016 at 12:46

    Minu tütrekesele kuluks ka üks kena album ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin L 27. oktoober 2016 at 12:44

    Tere, sooviks osaleda loosis, eriti kuna olen juba pikemat aega tema ja muude osavate näppudega inimeste tetud töid imetlenud ja ka ise proovinud teha karpe, kuid tõele au andes ei ole suutnud ligi lähedalegi ise meisterdada nii kauneid meistriteoseid.

  • Avatar
    Vasta Maria 27. oktoober 2016 at 12:41

    Soovin osa võtta! 🙂

  • Avatar
    Vasta R. 27. oktoober 2016 at 12:41

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Kristiine 27. oktoober 2016 at 12:41

    Imearmsad asjad tõesti!
    Sooviks oma peatselt 8 kuusele tirtsule mälestustekarpi. Olen mõelnud küll ise meisterdada, aga vot nii ilusat küll ei oska ?

  • Avatar
    Vasta Sofikene 27. oktoober 2016 at 12:40

    Kõigepealt kiidusõnad autorile – suurepärane töö, soe, südamlik ja hingeline kingitus igale lapsele, kellest on sirgunud kena noormees või neid. Olen kõigile oma kolmele lapsele sarnase mälestusteraamatu kokku kirjutanud-pilte lisanud. Vanim, tänaseks 23, sai selle koos fotoalbumiga kaasa, kui oli aeg kodupesast lahkuda. Olen viimaseid nädalaid veel neljanda kauni hinge ootel ja temalegi on soov talletada kõik armsad, põnevad, naljakad ja lihtsalt toredad kooskasvamise hetked. Seega osalen esmakordselt loosis ja olen südamest tänulik, kui õnn naeratab. 🙂 Aitäh Sullegi, Mallukas, vahendamise eest! 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 27. oktoober 2016 at 12:40

    Karpi sooviksin oma tütrele 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta Teedla 27. oktoober 2016 at 12:40

    Mina sooviksin mälestustekarpi ja beebi raamatut. Meie Mirtaly saab kahe kuuseks ja siis oleks koht kuhu talle tähtsad asjad kokku koguda ja saaksime raamatut täita, et tal oleks tulevikus täisealisena mida meenutada??? Praegu kogun preili kraami lauaserviisi karpi??

  • Avatar
    Vasta Eneli 27. oktoober 2016 at 12:39

    Soovin loosis osaleda! Meie tipsuke täna 15-päeva vanune ja see kaunis käsitöö oleks suurepärane kingitus.

  • Avatar
    Vasta Annika Poll 27. oktoober 2016 at 12:39

    no ma osaleksin ka aga ma ei taha kingitust omale, vaid oma kallile sõbrannale, kes järgmisel aastal saab esmakortselt emaks mul omal liiga suured lapsed. raamat oleks ilus märkisin lehe meeldivaks ka.

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. oktoober 2016 at 12:38

    Käsitööna valmistatud beebiraamatut sooviks kohe kindlasti enda beebiasjade sekka 🙂 Praktiline, superhea väljanägemisega ning hingega tehtud!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 12:38

    Sooviksin võita mälestustekarpi, kuna hetkel kõik asjad siin ja seal, kuid siis oleks kõik korralikult üheskoos olemas. Ja noo on ju asju, mida lihtsalt tuleb alles jätta mälestuseks!
    Ja Kertu valmistatuid asju olen koguaeg imetlusega vaadanud, noo on lihtsalt mõnele antud annet, super lihtsalt! 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleryn 27. oktoober 2016 at 12:37

    Oli just plaanis tellida endale Ameli lehelt beebiraamat. Aga see võita ja lisaks sellele ka mälestuatekarp oleks väga super! Osalen suurima heameelega loosis, et oma printsessile midagi nii kaunist võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri A. 27. oktoober 2016 at 12:37

    Soovin osaleda. Mul pisike poja 7 kuune. Temast tehtud esimeste elukuude pildid on tellitud ja hunnik on mitu kuud ootamas kapi peal oma kohta. See album oleks niiii ilus, piltidele ideaalsem koht,kui see kus nad praegu on 🙂 Aga üks pluss on ka sellel,et need on praegu ilusti silma all ja nädalas paar korda kindlasti vaatan,kui pisike minu väike konnake oli 🙂 Aga pikas perspektiivis oleks siiski albumisse piltide poetamine ainuõige tegu 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia Maria Maripuu 27. oktoober 2016 at 12:37

    Soovin osaleda.??

  • Avatar
    Vasta Karin 27. oktoober 2016 at 12:35

    Sooviks nii väga meie peagi sündivale pisibeebile 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis T. 27. oktoober 2016 at 12:35

    Soovin osaleda loosis.
    Meie Mia Bella, kes just sai 1 kuu vanuseks, oleks tulevikus kindlasti väga rõõmus, kui tema mälestusesemed nii kenas karbis oleksid.
    Asju karbi jaoks juba kogunenud – esimene müts, mis pähe pandi (mütsi laadne asi) esimene kõige pisem mähku (puhas, paki viimane)
    Naba 😀 arvasin ka, et vastik, siiani ei tea, miks ma selle alles jätsin. Ja kindlasti veel palju asju . Praegu kõik kuskil sahtlis laiali – ootavad karpi.

  • Avatar
    Vasta Ave 27. oktoober 2016 at 12:35

    Osalen loosis:)

  • Avatar
    Vasta Reely 27. oktoober 2016 at 12:34

    Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 12:34

    Need tõesti nii ilusad et patt oleks mitte osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Vilvy Kannik 27. oktoober 2016 at 12:33

    Olen raseduse algusest pidanud lapsele ja ka endale (helge hiljem lugeda ehk) päevikut. Plaanin seda jätkata ka peale sünnitust.
    Olen suur mälestuste hindaja
    Raseduse jooksul oleme elukaaslasega küllaltki tihti pildistamas käinud ja saanud ka pilte raami ja seinale panna. Muudab Kodus hubasemaks ja juba hetkel hea vaadata.
    Mäleatuskarp oleks ideaalne kink vähem kui kuu pärast sündivale plikale. Saaksin sinna koguda pilte ja meeneid, mida Ta vanemana käega katsuda saaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika Vladimirova 27. oktoober 2016 at 12:33

    Soovin väga osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kris. 27. oktoober 2016 at 12:32

    Väga ilus. Esimesel lapsukesel jäin hilja peale selle karbi tegemisega / soetamisega ja nii pole ka palju mälestus asju alles. Nüüd uus tulemas aprillis ja oleks vinge , kui temal oleks juba selline asjake olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 27. oktoober 2016 at 12:32

    Meil samuti mõlema lapse nabad alles,ei teagi miks. Aga loosis sooviks osaleda küll,piigale kuluks need asjad ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelyn 27. oktoober 2016 at 12:32

    Äge! Äge! Osalen ka!

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. oktoober 2016 at 12:32

    Osalen ka, laps küll novembris saab aastaseks aga ei ole tal oma kasti ega ka esimese aasta raamatut,mille üle on mul eriti kurb sest nii palju juhtub esimese aasta jooksul mida mälu kinni ei hoia. Täidaksin selle tagantjärgi ennem kui on päris hilja.

  • Avatar
    Vasta Evelina 27. oktoober 2016 at 12:30

    Oi kui ilusad ?????
    Meil on mõlemad puudu ja laps saab juba sel laupãeval 29.10 2aastaseks

  • Avatar
    Vasta Hedy 27. oktoober 2016 at 12:29

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 12:29

    Soovin osaleda. Mälestusekarp on puudu. Esimesel lapsel on mõlemad olemas, teisele saan kohe raamatu, aga vot karp ongi just puudu ?

  • Avatar
    Vasta Britta 27. oktoober 2016 at 12:27

    Mu beebipoiss vaataks kindlasti rõõmuga suurena nii kaunist albumist oma pilte 🙂
    Osaleme 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. oktoober 2016 at 12:27

    Osalen loosis 🙂
    Beebialbum oleks väga tore ning vajalik asi 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiivi 27. oktoober 2016 at 12:25

    Soovin loosimises osaleda ☺ Üks armas mälestustekarp on kodust kindlasti puudus.

  • Avatar
    Vasta Piret 27. oktoober 2016 at 12:25

    Osalen loosis 🙂 Üks mäletustekarp on täpselt puudu!

  • Avatar
    Vasta Aile K 27. oktoober 2016 at 12:24

    No selline imeline karp on mul puudu! Võtan ka ikka hoogu, et ise tegema hakata, aga näe, pliks juba 1,4a ja asjad kogunevad suvakasse karpi. Niiet pöidlad peos! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tracey 27. oktoober 2016 at 12:23

    Soovin osaleda?

  • Avatar
    Vasta Monza 27. oktoober 2016 at 12:23

    Soovin loosis osaleda! Amelil on tõesti väga ilusad tööd ja nendest võib kohe sõltuvusse jääda!!!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. oktoober 2016 at 12:22

    Appi, appi mina tahaks kindlasti mälestuse karpi. Ammu mõelnud selle peale aga ei ole noo kuldseid käsi antud. Tirtsu asju olen ka siiamaani kingakarpi kogunud. Ise olen ka suur käsitöö austaja olnud seega oleksin selle üle väga väga rõõmus 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiu 27. oktoober 2016 at 12:22

    Soovin osaleda loosis. Suuremal vennal on mälestustekarp olemas kuid kohe-kohe sündival pisipojal on see täitsa puudu ?

  • Avatar
    Vasta Karolina 27. oktoober 2016 at 12:22

    Meie Pääsuke 7 kuune ja hoian ka asju kingakarbis sest pole leidnud endale seda ilusat 🙂 Aga see neiu teeb tõesti hingega! Ja kui võidaks oleks supercool aga kui ei siis peab seotama 🙂

  • Avatar
    Vasta Aveli 27. oktoober 2016 at 12:21

    wow..:) see karp ja see beebiraamat..oeh.
    Mul beebiraamat tellitud aga kahjuks pole see nii ilus ja personaalne kui see… aga mälestuste karpi veel pole aga sooviks küll.
    Kunagi mõtlesin, et polegi sinna karpi midagi panna..Nüüd paneks juba ultrahelipildid, esimesed sokid ja papud, lutikesed..Mingi nabarootsusäilitaja pole ma ka, paljud on aga noh..las minna.

  • Avatar
    Vasta Kirsika Kal 27. oktoober 2016 at 12:21

    Mina mina kaaa loosi sisse ?

  • Avatar
    Vasta heq 27. oktoober 2016 at 12:21

    Oh, mälestustekarp kuluks küll hirrrmsasti ära 🙂 Vaatasin Lende karbikest ja tekkis nii palju mõtteid, mida oma pojale sinna sinna panna 🙂 Nii, et igaljuhul ma osalen loosimises!

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. oktoober 2016 at 12:21

    Soovin osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta Ene 27. oktoober 2016 at 12:20

    Osalen loosis. Meie väike pere sooviks pildialbumit kuhu kõige erilisemad pildid panna 😉

  • Avatar
    Vasta Keiti 27. oktoober 2016 at 12:19

    Minul on just mälestuskarbike puudu. Seni olen kogunud asju kasti, milles hüppeloom sees oli 🙁

  • Avatar
    Vasta mairit 27. oktoober 2016 at 12:19

    Oma esimene album oleks ju super või siis raamat! Ja oma isiklik karbike oleks ju ka vahva, saaks sahtlitest oma nänni kokku korjata ja kindlas kohas hoida! Meie soovime ka loosist osa võtta!

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. oktoober 2016 at 12:19

    Soovin osaleda 🙂
    Septembris sündis poeg ja üks imeilus beebiraamat kuluks küll talle ära 🙂

  • Avatar
    Vasta M 27. oktoober 2016 at 12:18

    Ühest beebiraamatust ei ütleks ära küll. Varsti beebipoiss sünnib ja raamatut polegi 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 27. oktoober 2016 at 12:16

    Nii armsad on see karp ja albumid! Sellest loosist peab osa võtma ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. oktoober 2016 at 12:16

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 27. oktoober 2016 at 12:16

    Osalen loosis: mälestustekarp oleks küll vahva! Sellised ettekirjutatud tekstiga raamatud mulle ükdse ei meeldi, nii sunnitud täitmine, seega lasin ilusa märkmiku teha, et kirjutan seda, mida tahan, aga üllatus-üllatus, seisab juba 2 kuud laual ja ootab täitmist, ei viitsi 😀

  • Avatar
    Vasta Essu 27. oktoober 2016 at 12:16

    Osalen loosis. Minu beebil on veel puudu need asjad 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 27. oktoober 2016 at 12:15

    soovin meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. oktoober 2016 at 12:14

    Nii ilusad asjad, soovin oma beebile ka!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 12:12

    Võtan ka osa!

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. oktoober 2016 at 12:10

    Osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Helerin 27. oktoober 2016 at 12:07

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. oktoober 2016 at 12:06

    Mina sooviksin oma pisikesele preilile mälestustekarpi.
    Need on tõesti üliilusad!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. oktoober 2016 at 12:05

    Nii tore, et kellelegi naba tekitab samu tundeid, mis mulle?? Arvasin siiani, et olen ainuke nabafoobik

  • Avatar
    Vasta Anette 27. oktoober 2016 at 12:04

    appi, kui vahva.. mulle nii meeldivad sellised ilusad asjad ?? kahjuks ei ole ma varem selle pealegi tulnud, et võiks olla selline mälestuskarbike.. nii et mu pojal sellist pole, aga õnneks on tal raamat küll olemas, mida olen usinalt täitnud ja mõned asjad (nagu nt see nabanööri jupp või kuidas-iganes seda nimetatakse). Jaanuari lõpus sünnib meie perre ka pisike tüdruk ja temale oleks sellist imekaunist karpi küll vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kets 27. oktoober 2016 at 12:04

    Oooo, minu beebikesel on just see album puudu ?.
    Olen jòudnud 6 kuu jooksul teha 600-700 pilti, millest 500 hetkel ilmutamisel.
    Tànks, et meelde tuletasid,et mul polegi kuhugi panna neid pilte 🙁

    Ehk loosiònn naeratab ??

    😛

  • Avatar
    Vasta L.A 27. oktoober 2016 at 12:04

    Sinu postitus inspireeris ka mind tulevikus kõik tähtsad asjad karpi panema ja hoiustama, nii lahe oli Mari asju vaadata 🙂 Ma alles küll ootan oma esimest titat aga juba uurin ja puurin mida võiks ja mida mitte, seega oleks ka minul vaja ühte ilusat karbikest. Sa oled nii hea tugi tulevastele emmedele, ma olen sinu postitusi lugedes saanud palju kõrva taha panna.

  • Avatar
    Vasta Marina 27. oktoober 2016 at 12:02

    Puudub. Ja tulevase beebile oleks super

  • Avatar
    Vasta Ronda 27. oktoober 2016 at 12:01

    Üks kena mälestustekarp kuluks küll meie viimaseid nädalaid kõhus pesitsevale plikale ära. 😉 Käsitööd ise absoluutselt teha ei oska, kuigi kõik teised perekonnas/suguvõsas oskavad igasuguseid imeasju teha. Minust vist see anne kaarega mööda läinud. 😀

  • Avatar
    Vasta M. 27. oktoober 2016 at 12:01

    Soovin osaleda:) Minu pudinake juba 1,7 aastat vana,aga ikka pole jõudnud seda toredat karbikest soetada.Asjad on küll selle tarbeks alles hoitud:)
    Uut albumit oleks samuti vaja,nii palju ilusaid pilte on veel ripakil:D
    Imelised asjad.!

  • Avatar
    Vasta Kristel 27. oktoober 2016 at 12:01

    Jaa, beebiraamat oleks fantastiline. 🙂
    Kõik vajalik tehtud ja soovin osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 27. oktoober 2016 at 12:01

    Oi kuidas ma sooviks pisipojale mälestustekarpi! Vägavägaväga!

  • Avatar
    Vasta K 27. oktoober 2016 at 12:01

    Mina soovin osaleda 🙂 Ameli lehe fänn olen juba ammu ja kuna ise teen ka väikest-viisi paberitööd, siis minu au ja kiitus nii ilusate ja puhaste tööde eest. Väga andekas inimene 🙂 Lisaks tean kui palju hoolt, AEGA ja vaeva võtab meisterdustöö. Üks mälestuskarp kuluks hästi ära.

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2016 at 11:58

    Minu nupule sobiks hästi see karp. Hetkel kogume asju apteegist saadud kinkekarpi 🙂

  • Avatar
    Vasta Rebeka Vuht 27. oktoober 2016 at 11:58

    Kirjutasin pika teksti valmis ja APPI nett viskas mu siit välja aga teen siis lühidalt 🙂
    Olen juba pikemat aega mõelnud soetada pojale see mälestus karp aga pole asjale pihta saanud , vahepeal üritasin ise midagi kokku meisterdada aga ega see väga hästi ei õnnestunud , nii et vist on parem kui ostame/saame profi käest 🙂
    Mul poja alles 6 kuune ja õudne kui palju esimesi asju sinna sisse oleks juba panna alustades rasedus testist;)
    Avaldan ka soovi osalemises 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 11:57

    Ameli tehtud tööd on niiiiiiiiiii ilusad, Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Piia 27. oktoober 2016 at 11:57

    Soovin loosisi osaleda 🙂 Laps juba 2 aastane aga mälestusteraamat siiani puudu, varsti juba ei mäletagi mida sinna kirjutada.

  • Avatar
    Vasta E.e. 27. oktoober 2016 at 11:57

    Nii ilusad!

    Väga sooviksin mälestustekarpi oma tütrele, siiani rasedustestid ja nabakönt sahtlis laiali 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 27. oktoober 2016 at 11:56

    Mu preilile kuluks just fotoalbum ära, oleme selle õige otsingutel alles! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2016 at 11:56

    Niiiiii väga tahaks seda auhinda võita ? olen tegelikult ise juba tükk aega nö silma peal hoidnud sellel lehel ja imetlenud neid teoseid aga kuna lähi paari ndl jooksul võib meie poja igahetk sündima hakata siis läheb seda raha igale poole mujale, et tema tulekuks tal kõik vajalik olemas oleks ? üli ilusad asjad ja täiega pöidlad peos ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. oktoober 2016 at 11:56

    Sooviks küll pojale ilusat mälestustekarpi ja beebialbumit 🙂

  • Avatar
    Vasta Elsa 27. oktoober 2016 at 11:56

    Hing ihaldab seda nüüd!

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2016 at 11:56

    No albumist küll ära ei ütle. Kusjuures tõesti hea kvaliteediga ja superkaunid asjad tal 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 27. oktoober 2016 at 11:55

    Olen juba pikka aega otsinud mälestustekarbi tegijat, kuid tegijaid mitmeid ja ei ole kohe kuidagi suutnud otsustada. Nüüd otsustasime, et valime novembris välja, sest poiss saab 1.aastaseks ning kingime talle selle sünnaks. Hetkel seisavad kõik mälstusesemed ühes kinkekotis, mis varsti juba otsi andmas, sest üleelanud kolimise. Pole vist kunagi kommenteerinud, et midagi võita, kuid eks kunagi on ikka esimene kord ja veel nii erilist kingitust saada + saaks pojale iga sünnipäev rääkida, kust tema eriline karp pärit on 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 27. oktoober 2016 at 11:55

    Jaaaa meie tahaks pisipojale ?

  • Avatar
    Vasta Kaja 27. oktoober 2016 at 11:55

    Minu kahe kuune poja oleks väga uhke kui tal oleks see mälestusekarp.

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2016 at 11:54

    Ma juba pikemat aega otsin ideid kuidas ise mälestuste karp teha aga pole seda silma ja käteosavust. Need käsitöö karbid on niii imelised ja veel imelisem oleks see võita oma pisikesele preilile kaheksanda kuu sünnipäevaks. Pilte on juba praeguseks kogunenud nii palju aga pole veel kuskile panna. Loodame et meil pisikesega on natukenegi õnne ja seekord ehk veab meil 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2016 at 11:54

    Meie kohe-kohe 3 kuuseks saav Miamarleen oleks sellise kingi üle väga õnnelik!

  • Avatar
    Vasta Mannu 27. oktoober 2016 at 11:54

    Minu märtsibeebile oleks ka beebiraamatut vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. oktoober 2016 at 11:53

    Minaaa väga soovin osa vòtta, ma varsti saan oma pehme ja sooja beebi kätte ja väga hea oleks, kui selline ilus kingitus teda ootaks ?

  • Avatar
    Vasta Maris 27. oktoober 2016 at 11:53

    Mina tahaks pisikesele nii väga albumit, pole tal veel ühtegi ja suuremale lapsele oleks ka hädasti ühte albumit vaja. Loodan, et loosiõnn naeratab. 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 27. oktoober 2016 at 11:52

    Imeilus komplekt! Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. oktoober 2016 at 11:52

    Ameli teeb tõesti imeilusaid asju. Tellisin ka alles hiljuti kaks mälestustekarpi tema käest ja ma ei saaks rohkem rahul olla.
    Loosist võtaks sellegi poolest osa. Võidu korral sooviksin fotoalbumit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaari 27. oktoober 2016 at 11:52

    Soovin loosis osaleda 😀

  • Avatar
    Vasta Anne 27. oktoober 2016 at 11:52

    Mina sooviks oma tütrele ( Jete-Liisele ) karpi. ❤️

  • Avatar
    Vasta Aiku 27. oktoober 2016 at 11:51

    Ma väga tahaksin osata ise teha neid vidinaid aga mida enam ma püüan, seda jubedamad asjad välja tulevad. Ühesõnaga elevant mu näppudele astunud ja ma EI OSKA mitte midagi ilusat teha. Küll olen ma mõelnud ka tellida kellegi käest aga tegijaid nii mitmeid, et ma ei suuda valida, kust ja kelle käest saaksin maailma ilusad asjad, mis ka hibgehinda ei maksaks, kuna pere kipub mul suureks minema juba ja kellegil pole oma karpi ega albumit.
    Loodan väga loosiõnne peale!

  • Avatar
    Vasta Rane 27. oktoober 2016 at 11:51

    Oleksin ka õnnelik ühe ilusa karbi üle oma pisikesele poisile?

  • Avatar
    Vasta Heli 27. oktoober 2016 at 11:50

    Soovin teisel lapsel pole veel raamatut

  • Avatar
    Vasta Nele 27. oktoober 2016 at 11:50

    Mina ka väga sooviks selliseid käsitööesemeid loosiga võita 🙂 Ma juba peas panen nimekirja kokku, kes mu lähikondsetest on kuldsete kätega, kelle juurde laps viia joonistamist, meisterdamist ja muud käsitööd õppima, kuna minul on mingi jube metsloomadekolonn kogu mu loovuse ja ilusad käteliigutused suutnud kuskile maaalla tallata, mulle pole absoluuutselt mittemingisugust loovat annet antud kahjuks 😀

  • Avatar
    Vasta Aive 27. oktoober 2016 at 11:50

    Ma nägin juba eile/üleeile teie albumi pilti Instas 🙂 ja nüüd sa tegid postituse. Tõesti megailusad ja armsad! Enda beebile sooviks seda beebiraamatut.

  • Avatar
    Vasta Kaili 27. oktoober 2016 at 11:50

    Amelil on kõik tooted nii ilusad?, tõesti kuldsete kätega naine ?
    Mälestustekarpi meil pole kuigi oleks väga vaja küll, hetkel kõik asjad kummuti sahtlis.
    Osalen loosimeses ja loodan õnnele! ?

  • Avatar
    Vasta Elis 27. oktoober 2016 at 11:49

    Meie tibul on ka Ameli tehtud beebiraamat. Just saime kätte ka meie esimese fotoshoodi pildid ehk siis albumi üle oleksime väga õnnelikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis lepik 27. oktoober 2016 at 11:49

    Soovin osaleda loosimises

  • Avatar
    Vasta Marge 27. oktoober 2016 at 11:49

    Mina sooviks oma 6-kuusele printsessile mälestustekarpi, hetkel on meilgi kasutusel kaunistatud kingakarp 😀 seega tahaks ikka midagi ilusat ja kvaliteetset 🙂

  • Avatar
    Vasta Kissu 27. oktoober 2016 at 11:49

    Esimese aasta raamatut sooviksin kindlasti oma peagi sündivale esimesele lapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta katka 27. oktoober 2016 at 11:49

    Väga tahaks raamatut 🙂 nii vahva mälestus aga kahjuks ise ei jõua seda soetada omale 🙂

  • Avatar
    Vasta Age Muul 27. oktoober 2016 at 11:48

    Soovin osaleda loosimises, kodus on meil läbi suure ime 4 kuune Mia-Liisa, kes tuli siia ilma 2 kuud varem.

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. oktoober 2016 at 11:47

    Mina olen ka Ameli lehte juba mitu kuud jälgind ja mõelnud, et oh ei jõua neid dekreedirahasid juba ära oodata ja mida kõike kohe kokku sealt ostaks ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. oktoober 2016 at 11:47

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. oktoober 2016 at 11:47

    Liisile oleks küll karpi vaja, sest suuremal õel ju on juba 🙂

  • Avatar
    Vasta Dianne 27. oktoober 2016 at 11:46

    Olen imetlenud seda lehte juba tükkaega ja kõik mida ta teeb on imeilus, siiani pole rahakott võimaldanud sealt tellida. Sooviksin osaleda beebialbumi loosis, kelle sünni tähtaeg on 31.12 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 27. oktoober 2016 at 11:46

    No milline ema ei sooviks oma lapsele sellist mälestustekarpi 🙂 ? Igatahes osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Pille 27. oktoober 2016 at 11:46

    Ühest sellisest imeilusast karbist ära küll ei ütleks, sest no ei raatsi neid pojakese asju kohe üldse ära anda vms, niiet kuskil ju vaja neid üheskoos hoida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 27. oktoober 2016 at 11:46

    Kui õnn naeratab sooviks beebi raamatud jârgmine aasta sündivale beebile

  • Avatar
    Vasta Agnes 27. oktoober 2016 at 11:46

    Soovin osaleda ? !

  • Avatar
    Vasta Sille 27. oktoober 2016 at 11:46

    No jumal küll. See on küll rumal küsimus , kes tahab ? MINA! Eriti seda beebiraamatut , kunagi oleks ikkagi hea vaadata ja meelde tuletada detailsemalt , mitte läbi udu, et vist nii oli. Eriti kui raseduse ajal see mälu on nagu ta on . Igatahes Loodame, et õnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 27. oktoober 2016 at 11:45

    Poeg hakkab juba aastaseks saama ja päris korralikku beebiraamatut ei ole meil siiani, õnneks on üht-teist siiski kirja pandud, et päris meelest ei läheks. Tore oleks seda muidugi nii ilusasse käsitööraamatusse kirjutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Riiiinu 27. oktoober 2016 at 11:45

    Kindlasti soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 27. oktoober 2016 at 11:44

    Meie saime just äsja teada, et mul mees saab esmakordselt onuks (ja mina peaaegu ju tädiks ka 🙂 )
    Ja nende pere esimesele beebile oleks see väga, väga armas kink!
    Seega soovin kindlasti osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta M 27. oktoober 2016 at 11:44

    Minu pisikesel pole veel mälestustekarpi, seega sooviksin osa võtta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 27. oktoober 2016 at 11:43

    Soovin loosist osa võtta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 27. oktoober 2016 at 11:43

    Väga ilusad ja mitte ainult need loosikingitused – kodulehel nii palju igasugu põnevaid asju, et silme eest võttis kirjuks ? Mu beebipudin saab juba 5 kuu vanuseks varsti ning oleks vahva küll talle need nunnud kingid võita ?

  • Avatar
    Vasta T 27. oktoober 2016 at 11:43

    Pisike alles kasvab, aga üks megavinge karp sobiks kindlasti riiulile ja siis saaks seda kunagi ehk ka täitma hakata. Praegu aga tuleb loota, et pisike ikka kasvab, sest vahest on lootusetu tunne, et see rasedus on nii pikk, kõht ei kasva ja üldse ma tahaksin oma väikese kangelasega kohtuda.

  • Avatar
    Vasta maris 27. oktoober 2016 at 11:43

    Ma sooviks karpi, raamat meil olemas. Samuti käsitöö, mis on imeline.

  • Avatar
    Vasta Triinu 27. oktoober 2016 at 11:43

    Soovin osaleda loosimises 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 27. oktoober 2016 at 11:41

    Sooviks väga mälestustekarpi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 27. oktoober 2016 at 11:41

    Ma olen ammu soovinud oma piigale armast mälestustekarpi. Praegu on mingi plastmassist jura. Olen nii vaene, et pole mahti olnud osta ?
    Lisaks ostaks veel sünnitunnistuse kaaned ka. Igaljuhul osalen!

  • Avatar
    Vasta Helen 27. oktoober 2016 at 11:41

    Ameli tegemisi olen juba ammu salamisi jälginud. Need on lihtsalt imelised. Uskumatu kui andekas saab üks inimene olla. Aga kui võidaks sooviksin beebiraamatut oma 2k pisi põnnile kellel oleks tulevikus imearmas mälestus. ?

  • Avatar
    Vasta Karin 27. oktoober 2016 at 11:40

    Soovin loosis osa võtta! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 27. oktoober 2016 at 11:40

    Ikka soovin osaleda, järjekindlus peab ju ükskord sihile viima 🙂 Just sellist imearmsat albumit meie peatselt sündival beebil veel pole 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 27. oktoober 2016 at 11:39

    Oooh, mina nii väga tahaks!!! Juba tükk aega imetlen Ameli tööd facebookis. Ma tahaks sealt kõike! 😀 mälestuskarbi tellisin, aga tahaksin veel sünnitunnistuse kaasi, albumit, beebiraamatut… Mu beebi sai just täna hommikul 4-kuuseks 🙂 niiet meile võiks loosiõnn pidupäeva puhul naeratada küll!

  • Avatar
    Vasta Heleri 27. oktoober 2016 at 11:39

    Isver,mu preili 1,6a ja esimese aasta raamatut ikka veel pole ,häbi… Ehk loosiõnn naeratab ☺

  • Avatar
    Vasta Karin 27. oktoober 2016 at 11:38

    Soovin osaleda!
    Hetkel asjad siin-seal laiali ja oleks vaja ühte nii ilusa disaniga karpi. Kohe paneks sinna nabaköndi, kojutoomis riided, esimese luti ja erinevad UH-pildid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 27. oktoober 2016 at 11:38

    Häid ideid siin blogis jagub lausa igalpool vist. Ma olen alati pidand igast kingakarpe kuhu olen kogunud mälestus esemeid oma eluperioodidest, aga siiani pole kordagi tuld selle peale, et ka lapsele üks selline muretseda. Aitäh supper idee eest ja veel rohkem super oleks kui loosiõnn naerataks ja laps ühe väärt ilusa asja saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Deini 27. oktoober 2016 at 11:38

    Armas oleks võita mälestustekarp. ❤ Olen juba varasemalt Amelil silma peal hoidnud ja tõesti imeline anne.
    Siiani olen ka poja mälestustekarbina kasutanud kingakarpi. ?

  • Avatar
    Vasta Siret 27. oktoober 2016 at 11:38

    Need this… Laps saab juba 2-aastaseks, aga vot mälestustekarpi tal veel ei ole. Tema enda albumi olen talle teinud ja seda lappab ta nüüd ise suure hoolega ja vaatab muudkui enda pilte üha uuesti ja uuesti. See on väga armas temast. Tore oleks kui ta saaks ühe armsa enda mälestustekarbiga ka nüüd tutvust teha. 😉

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. oktoober 2016 at 11:37

    Võiks nüüd ka oma uuele beebile kingituse võita? Nii kiftid karbid❤️

  • Avatar
    Vasta K 27. oktoober 2016 at 11:37

    Mina ise teen ka paberikäsitööd ja olen teinud ka mälestuskarpe. Aga nagu ikka, siis oma lastele ei ole ma jõudnud veel neid teha (2 ja 4 aastane). Ja varsti on sündimas kolmas laps. Tore oleks see võita, siis vähemalt üks laps saaks endale karbi.

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2016 at 11:37

    Nii meeldiks oma Kätriinile saada tema esimese aasta raamatut, et ideaalis tema 18ndal sünnipäeval see talle anda ja näidata, mida me tegime ja mida mitte.. Noh, muidugi ideaalis 😀

  • Avatar
    Vasta Merike 27. oktoober 2016 at 11:37

    Soovin osavõtta

  • Avatar
    Vasta Ell 27. oktoober 2016 at 11:37

    Oh kui super.. mäletad (või siis mitte), kus ma kuskil pea 3 nädalat tagasi jätsin kommentaari, et sain vist oma esimesed triibud, sa veel küsisid, et vist? 😀 Need triibud on nüüd ka arsti kinnistust saanud.

    Kõik on minu jaoks uus ja esmakordne, ühtegi soetatud asja veel ei ole. See oleks väga oodatud esimese beebi esimene kingitus 🙂

    Muidugi ma oma täis nimega veel siin kommentaariums ei esineks..ta on meil alles väike saladus 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 11:42

      Jeee!!! Palju õnnneee!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 11:37

    Mulle meeletult meeldivad käsitööna valmistatud karbid, albumid jne 🙂
    Olen isegi ûritanud teha aga kahjuks minul selleks ka annet pole. Kuid selline karbike sobiks imehästi meie uue kodu riiulile, kus saaks panna sisse kõik armsad mälestused (pildid).
    Jään huviga loosimist ootama 🙂

  • Avatar
    Vasta Cätlin 27. oktoober 2016 at 11:37

    Soovin loosist osa vötta! ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. oktoober 2016 at 11:34

    Mina sooviksin mälestustekarpi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gertu 27. oktoober 2016 at 11:33

    Osalen