Kingiloos Lapse üles kasvatamine LAPSED Lende Mari

kolm aastat/kolm nädalat armastust

2. november 2016

Kallid Mari ja Lende,

Hetkel te vist aru ei saa, aga mingi hetk taipate te nii ehk naa, et teie sünnipäevad on nii lähestikku, et te hakkate saama ühiseid sünnipäevasid ja ühiseid üllatusi, just seetõttu mõtlesin ma täna kirjutada teile teie esimene ühine kiri. Mul nimelt on selline komme, et ma sünnipäevadel kipun kirju kirjutama. Mari juba peaks seda teadma, aga Lendeke, sina oled nii uus, et ei tea veel maad ega mütsi. Pole hullu, küllap sa kasvad ja saad maailmast igasuguseid huvitavaid asju teada.

Igatahes, minu armsad tütrekesed. Täitsa õudne on see, et kui ma teid vaatan, siis mul ei mahu armastus sisse ära ja pisar tahab silma tulla. Ma ei tea mida, aga MIDAGI olen ma siin ilmas väga õigesti teinud, et mulle on osaks saanud selline õnn just selle elu näol, mida ma elan. Et mul on kaks imelist tütart, et mul on nii hea abikaasa, kes omakorda on teile nii heaks isaks, et mul mõnikord tuleb hirm peale, et kas mina üldse nii hea ema olla oskan, kui tema isana on. Ja kuna öeldakse, et tütred valivad endale mehed isa järgi, siis minu süda on selle koha pealt rahul, sest ma olen juba praegu kindel, et teie tulevased kaaslased saavad olema armastavad, hoolitsevad ja alati olemas. Nagu meie oleme teile alati olemas.

Te ei kujuta ette, kuidas te olete mu maailma muutnud, mu elu raputanud, mu kannnatust suurendanud, mu südant armastust täis pressinud. Mari – sa oled 3-aastane naaskel! Ma ei suuda kokku lugeda, mitu korda oled sa võtnud mu viimase närviraku ja selle mõnuga ära söönud, aga veel vähem suudaksin ma kokku lugeda neid kordi, kus ma vaatan sind toimetamas ja heldin. Sa oled selline ehe marakratt ja röövlitütar, aga ma ei kujutakski sind teistsugusena ette. Mulle meeldivad kõik su väiksed pahandused, aga palun, lõpeta see “nali” kus sa kraanikausi kõik augud vetsupaberit täis topid, sest me issiga ei viitsi enam su uputusi koristada. See pole lihtsalt tore, sest selle ajaga saaksime me teha su lemmikasju – mängida pallidega, lugeda numbreid, joonistada, värvida, plastiliiniga mängida. Ole nii hea, eks?

Mul on imeline vaadata, kuidas sa arened ja kasvad. Ma poleks iial uskunud, kui uhkeks võib mind teha potti lastud piss või armsas pudikeeles püüdlikult ette loetud “üüüks, kaaaaaks, kolm, neli, viis, kuus, sesse!”. Ja kuidas sa mulle eskimomusisid teed ja mind kõvasti kaissu võtad, et ma ikka sinu kõrvale jääksin, kuni sa unne suikud. Kui sa arvad, et ma vähe siin neid ridu kirjutades pisaraid ei vala, siis sa eksid siiralt. Ma vesistan nagu loom!

Ja Lende Liisike. Ma ei tea veel, milline sa olema saad. Kas sinust tuleb samasugune väänik, nagu su õest või mitte. Praegu võiks eeldada, et sinust tuleb üks väike pahur penskar, sest sa natukene näed välja nagu kuri vanatädi. Ole mureta, ma nägin seda su õe pealt, et suht kõik tited näevad mingi hetk pensionäri moodi välja, aga kuidas sellest kortsus kulmust lahti saada, seda ma ei tea. Teen ma küll kõike, mida ma arvan, et sa sooviksid, aga kulm on ikka kortsus. Mõnikord harva kaob see korts sealt vahelt ja näkku tuleb naeratus, aga see on nii korraks ja see ehmatab su alati ära, nii et sa järgmised tund aega kohe kindlasti poole võrra kurjema näo ette manad kui muidu. Aga pole hullu, ma armastan su väikest kulmukortsutust ja su väikseid, miniatuurseid käsi ja jalgu. Ning su nii pehmet nahka, et ma seda pmst oma parkunud näppude all ei tunnegi, nii õrn ja sametine on see. Ja sinu nunnut nohinat, kui sa magad. Ja seda, kuidas me öösel kaisutame, nagu mingi väike linnupoeg oled mu kaisu sees.

Sõbrad tütrekesed. Ma loodan, et te mõistate, et ma annan iga päev parima, et olla parim emme maailmas. Ma luban, et kuni te kuulata jaksate, laulan ma Marile mõmmi unelaulu ja Lendele nuku hällilaulu ja nutan iga kord hüsteeriliselt, sest see laul on nii südantsoojendav! Ma annan endast parima, et te saaksite ennast iga päev tunda nii hästi ja õnnelikult, kui ühed lapsed seda üldse olla saavad, sest te olete armastatud ja hoitud. Ja küllap te ükskord minusuguse emaga ka ära harjute. Ausalt, ma olen tegelikult jumala normaalne vend. Teie issi ka. Ja me armastame teid maailma lõppu ja tagasi. Ja siis veel maailma lõppu ja tagasi. Ja nii korda miljon. Minu tibupojakesed, kapsaussikesed, röövlitütred ja kabujalakesed!

Teie Emme,

Mallu

Ps! Palun elage elu lõpuni minuga koos! Kas seda oleks liiga palju palutud? Ma tahan teid terve enda elu võimalikult lähedalt armastada!

Aitäh, universum, kõige selle armastuse ja ilu eest, mille osaliseks ma saanud olen. Ma tõepoolest ei saaks olla tänulikum. Ja need mõtted pani mulle täna pähe ülaltoodud video, mille KuulidMuuvid meist tegi. See võtab nii armsasti kokku selle meie praeguse elu. Üks suur sagimine ja naermine ja pulli tegemine ja armastus. Iga nuka peal armastus.

Mul on nii hea meel, et Marge Prints, kes tegutseb KuulidMuuvid nime all, mulle kirjutas ja meist selle video teha tahtis. Ma olen tihti kahetsenud, et Mari beebiiga rohkem ei filminud ja Lendet olen proovinud seda rohkem üles filmida, aga sellist professionaalset asja ma küll poleks teha osanud. Isegi kui oleks, siis ma ju ise peale ronida saanud ei oleks, kui ma samal ajal filmin. Marge tuli meile aga paariks tunniks külla, palus meil elada nii, nagu me siin ikka elame ja juba nädal hiljem sain ma sellise video, mida vaadates ma muidugi jälle lahinal nutta röökisin. Ma tahaks kohe öelda, nagu see naine sealt saatest, et kas tõesti on mu elu niii-iii ilus vä?

Super töö minu meelest Marge poolt ja kohe kui ma seda nägin, teadsin ma, et ma nii tahaks ühe sellise video välja loosida ka oma lugejate vahel, sest see emotsioon ja tunne on lihtsalt nii võimas. Kes ei tahaks oma elu niimoodi väikse videona näha, mida imeline ka aastate pärast vaadata! Ja see ei pea olema just beebidest, Marge teeb igasuguseid videosid, näiteks lastest, laste sünnadest, niisama hetked terve perega, oma kallimaga jne. Valik on täitsa teie.

Loosi läheb 3 tunnine filmimine, millest tuleb umbes 4 minutline film + umbes 20 fotot. Kas pole mitte eriti äge? Minu meelest on. Loosis osalemiseks jäta kommentaar, et millist videot sina saada tahaksid. Lisaks peaksid sa hakkama ka Kuulid Muuvid sõbraks Facebookis (siin)Lisahääle saamiseks võid seda postitust ka FBis sõpradega jagada, aga see pole kohustuslik. Kui sa seda aga tegid, maini see kommentaaris ära.

Auhind on väärt 150€ ja on imeliseks mälestuseks igale perele!

unspecified-2

 

 

Loe ka neid postitusi!

158 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Helena 8. november 2016 at 06:11

    Mina jäädvustas oma kahejapoole aastast tütart!

  • Avatar
    Vasta Sirle S 7. november 2016 at 18:05

    Ma kingiks selle oma kaksikõele, kes saaks oma 7-päevasest beebitüdrukust üliarmsa video teha lasta 🙂

  • Avatar
    Vasta lionella 6. november 2016 at 23:26

    Mina vist jäädvustaks mitte lihtsalt beebit, vaid tema saabumist oma esimesse kodusse 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 5. november 2016 at 15:43

    Mina tahaksin sellist armsat videot oma väikesest beebist, kes üsna pea peaks minu seest välja ronima 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 5. november 2016 at 07:53

    Ma ei saa aru mis mul viga on, tönnin nagu väike laps seda video vaadates.. nii hinge mattev väike filmike.
    Ma ei suuda loobuda mõttest lasta ka meie väikse vääniku suuremad ja väiksemad tegemised üles filmida, oeh peab vist hakkama rahakotti kergendama. Nagu öeldakse naised on hullud, eriti kui jutt käib lastest… 😀

  • Avatar
    Vasta Ailit 5. november 2016 at 05:56

    Sooviksin ka videot oma nädalsest beebist <3

    • Avatar
      Vasta Ailit 5. november 2016 at 05:57

      Nädalasest*

  • Avatar
    Vasta Grete 4. november 2016 at 18:00

    Mulle väga meeldis Su kiri oma tütrekestele! Nii südamest! Ma ise olen ka kirjade ja kirjutamise fänn ja kaa siin loon enda omadele igasuguseid kirjutisi, et neil oleks kunagi neid soe lugeda. See võib olla üks eriline tunne, et keegi on su peale mõelnud ja kõik armastusega kirja pannud!
    Ja kui ma siin juba kommenteerin, siis ma ei ütleks ära küll ühest videost elust kolme väikese tütrega. See oleks küll üle mõistuse! Väga-väga armas oli juba teie oma vaadata (ja need polnud ju isegi minu lapsed!)!

  • Avatar
    Vasta Karoliina 4. november 2016 at 16:31

    Väga sīdamilik video ja kiri, hirmsasti armsad lapsed ja pere. Unistan ka perest ja lastest aga enne on paan 2017 suvel pulmad pidada ja selleks tarbeks mõlgub mul mõtetes üks armas idee, mida pulmas näidata ? idee on hea aga teostuseks oleks just selliseid proffe vaja?

  • Avatar
    Vasta Merilyn K 4. november 2016 at 16:30

    Kusjuures mulle on jäänud see postitus kahe silma vahele ja nüüd kui hakkasin youtubeist otsima laulu lapsele oli sinu video kohe seal pealehel ja klõpsasin,et vaadata ja no niii ilus ja kohe tulin ka mõttele,et issand tahaks ka ja miks ma ise selle peale ei tulnud kui laps sündis.. Oeh jah, no nüüd on meil ees Jaanuari alguses lapse 1 sünnipäev millest tuleks üks armas video küll ma usun:) proovin seda loosiõnne nüüd 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 4. november 2016 at 15:08

    Laseks jäädvustada enda kahe väikse printsessi ühise sünnipäevapeo.

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. november 2016 at 15:07

    Mina sooviksin samasugust mälestust kas endast ja elukaaslasest Tartu-kodus või siis mõnest mõnusast talvepäevast maal koos sugulastega 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 4. november 2016 at 07:19

    Väga südamlik video ja suurepärane mälestus. Mina sooviksin jäädvustada enda hetkel 5-kuust poega, kes kasvab uskumatu kiirusega. Ühelt poolt on niiii põnev näha ta kasvamist, arengut ja lootus öisest magamisest jõuab aina lähemale. Teiselt poolt on ta ikka veel võrdlemisi väike ja no nii armas, et peatage aeg! Video ongi vist kõige ehedam ja parim viis see aeg endale talletada.

  • Avatar
    Vasta Darja R. 3. november 2016 at 21:54

    Ohh, su kiri oli niiii-niiii armas. Istun ja nutan nüüd. Esiteks kuna see nii äge idee ja tütred kindlasti hindavad seda mälestust hiljem. Teiseks, kuna hakkasin mõtlema, et miks ma siuke loll olen ja pole oma pojale midagi taolist kirjutanud. Ta mul juba 8-kuune ja enam ei mäletagi täpselt seda aega, kui ta oli alles sünnitusmajast tulnud, aga kirjutan kindlasti vähemalt sellest, milline rõõmurull ja marakratt ta mul praegu on :))) Ja kolmandaks, kuna video oli ka niiii äge – pilt ikkagi ei suuda nii palju emotsiooni edasi anda, kui video. Mul on nii kahju, et mul abikaasa ei ole eriline pildistamise ja filmimise fänn, jõudsin just mõistmiseni, et minust ja pojast koos polegi ühtegi videot 🙁 ma olen igal pool kaadri taga, ainult mu hääl kuulda. Tahaks tohutult ühte ägedat videot meie perest, et poja saaks 20 aasta pärast vaadata, kui ilusad ja noored tema vanemad olid 😀 ja milline äge vend ta ise oli, kui õppis käima, ronis ja turnis igal pool ning lalises midagi oma keeles.
    Loodame, et õnn naeratab ka meile seekord 🙂 kui mitte, siis pean hakkama abikaasat moosima, et me teeks ka taolise “video-sessiooni”. ( huvitav mitu kuud mul moosimiseks läheb?! 😀 )

  • Avatar
    Vasta Piret 3. november 2016 at 21:45

    Nii väga tahaks, et ta teeks minu perest sellise video, saaks hea mälestuse enda 8-kuusetest beebidest. Väga armas pere on Sul! 🙂

  • Avatar
    Vasta Biku 3. november 2016 at 20:44

    Nii nummi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 3. november 2016 at 19:57

    Sooviks videot perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilis 3. november 2016 at 19:06

    Väga äge ja armas 😉

  • Avatar
    Vasta Kateriin 3. november 2016 at 16:05

    Soovin ka sama ilusat ja armsat videot oma perest 🙂
    Poiss on 7-aastane ja tütar 7-kuune, ülivahva oleks meie tegemised videolindile jäädvustada.
    Sõbrad said ka teavitatud.

  • Avatar
    Vasta G 3. november 2016 at 12:30

    Väga armas kiri. 🙂
    Sooviks oma kaksikutest ka sellist vahvat igapäeva videot:)

  • Avatar
    Vasta kertu 3. november 2016 at 12:24

    Oh god kui palju ma pisardada suudan ?
    Lõppu pidin uuesti vaatama, sest läbi pisarate enam ei nâinud midagi ?

  • Avatar
    Vasta Airika 3. november 2016 at 12:23

    Oh kui armas. Enda perest tahaks ka sellist videot. Laps hetkel 1,5-aastanr ja tema toimetustest sellist videot vaadata oleks super.

  • Avatar
    Vasta Birgit 3. november 2016 at 12:18

    Soovin loomulikult loosist osavõtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret Allvee 3. november 2016 at 12:11

    Meeletult armas (A) Sooviksin oma armsast perest sellist kaunist jäädvustust 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 3. november 2016 at 10:53

    Kui sa nüüd arvad et ma mõne pisara poetasin siis eksid ….sest paarist pisarast oli asi kaugel ma ulusin ikka korralikult, sinu imearmast pere vaadates…siis ulusin edasi sest mõtlesin et minulgi on kõik hästi, on terve ja armas tütar üks parimaid mehi ja isegi olen terveks saamas …siis vaatasin veel seda videot ja siis juba ulusin sellepärast et tite isu tuli aga ma juba nii vana ? aga jh selline video oleks tore …

  • Avatar
    Vasta K. 3. november 2016 at 09:46

    Soovin ka loosis osaleda, et meie pere saaks ka kaunilt jäädvustatud ja ühe ilusa mälestuse võrra rikkamaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Tikker 3. november 2016 at 09:20

    Ma vaatasin seda videot ja õhkasin, et ükskord on mul ka selline. Alustuseks ilus kodu, kus filmida 🙂 Ja täpselt samamoodi lihtsalt rahulik ja õnnelik kodune sagimine.

    No ja siis ma vaatasin lõpuni ja lugesin edasi ja sain aru, et loosimine on ka. Ja vot selles loosimises ma osalen, hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 3. november 2016 at 07:50

    Mu väikesel nubinal tuleb sünnipäev. Saab 3 🙂 oleks tore sellest armas videojäädvustus maha jätta.

    Jagasin postitust ja absoluutselt kahe käega laikisin ka tegija lehte.

  • Avatar
    Vasta Aive 3. november 2016 at 06:15

    Ma nii-nii tahaks oma tüdrukutest samasugust heldet mälestust 🙂 Lubam, et nutan veel rohkem, kui sina Mallukas 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 3. november 2016 at 00:07

    Kallimaga jäädvustaksin need hetked. Oleme mõnda aega juba koos olnud ja mõne aasta pärast peale maailma avastamist planeeriks ka pisikese meie eludesse. Oleks imeline selline jäädvustus saada ja vaadata hiljem millised olime enne tõsist elukogemust.

  • Avatar
    Vasta Jana 3. november 2016 at 00:03

    Teil nii super pere ning see tekst ja video olid lihtsalt niiiiii kuradima armsad et ma pidin ka ikka pisardama. Te ikka nii tore perekond et jõudu jaksu ning jätkake samas vaimus!!! 🙂 <3

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. november 2016 at 23:44

    No nii armsad olete ikka! Ma tahaksin ka meie perest sellist video mälestuseks. Ma juba ammu mõelnud, et peaks uurima, aga hoian pöidlaid, et ehk veab!

  • Avatar
    Vasta Carmen 2. november 2016 at 23:36

    Video on lihtsalt imeline, milline võrratu perekond!
    Ja nii armas kiri tirtsudele:)
    Ja loosis soovin ma ka otseloomulikult osaleda, oleks aastate pärast tore vaadata ka oma kahte mõnglit (2a4k ja 2,5k :))

  • Avatar
    Vasta Meril 2. november 2016 at 23:36

    Video oleks meie väikesest perest 🙂

  • Avatar
    Vasta Lee 2. november 2016 at 23:30

    See oleks suurepärane kink minu perele. Neile meeldiks see kohe väga-väga (k.a klipp, mis jääks meile igaveseks) 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 2. november 2016 at 23:02

    Tahan ka juu, kohe nii väga, ilus mälestus oleks meie perest.

  • Avatar
    Vasta krista lepik 2. november 2016 at 23:00

    Väga armas kiri oli. Olen alati lapse sündi millekski väga suureks ja imeliseks pidanud. See on uskumatu kui paljud asjad pidid õigesti minema, et Tema meis perre tuli! Sügav kummardus kõikidele emadele, sest oh pagan küll, aga naasklid on nad tõesti.

  • Avatar
    Vasta Maarika 2. november 2016 at 22:51

    Video saaks olema meie pisikesest perekonnast.

  • Avatar
    Vasta MS 2. november 2016 at 22:49

    Oh , kui tore oleks film minust koos mu kutsudega. Niii väga tahaks:))))

  • Avatar
    Vasta lipsukese pereblogi 2. november 2016 at 22:45

    Ooo, tahan kaaa oma põnnidega sellist videot! 😀
    Btw, jagasin posti.

  • Avatar
    Vasta andra 2. november 2016 at 22:32

    Soovin perevideot!

  • Avatar
    Vasta Stella 2. november 2016 at 22:28

    Ooh! Mina teeksin võidukorral oma elukaaslasega väikse video ja mõned pildid, mida siis pisarsilmi vaadata, kui härra peaks sõjaväkke minema, sest mõte ilma temata – no no no! Vähemalt oleks mida vaadata ning mõista, et ta ei kadunud kuhugi kaugele ära! 🙂

    Aga Teie olete imearmsad! 🙂

  • Avatar
    Vasta e.m. 2. november 2016 at 22:20

    Issand tahaks nutta. Minu asukohariigis ei saa videot vaadata :'((((
    Mingit muud keskkonda kui youtube ei ole võimalik luua videole? Või siis salvestan bookmarksidesse ja vaatan 11 kuu pärast järgi kui uuesti Eestis olen 😀

  • Avatar
    Vasta Karmen 2. november 2016 at 22:06

    Mina tahaksin filmi oma väikesest, kuid armsast ja nii-ii-ii kallist perest!

  • Avatar
    Vasta Helen 2. november 2016 at 21:54

    Mina sooviksin väga saada selle nii armsa video osaliseks. Teeksin koos selle video oma õe ja tema lastega (vanem on 3,5 aastane ja noorim sai eile 2kuuseks). Poleks osanud eluilmas arvata, et ma olen kahekordne tädi armsatele numpsikutele ja mis kõige üllatavam- tänu neile ma tundsin ära tõelise armastuse! Pole võimalik, et kahte pisikest on nii palju võimalik armastada!
    Ja seda video teist oli väga armas ja tore vaadata! Pole kunagi kommenteerinud ega arvamust avaldanud sinu blogis (kuigi ikka loen huviga), kuid see video muutis seda! ? jagasin seda teistele ka fb-is.
    Palju edu teie perekonnale! ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 2. november 2016 at 21:45

    Mina tahaks teha video hoopis loomaga, nimelt hobusega, kes on mulle niiii-nii armas 🙂

  • Avatar
    Vasta Elsa 2. november 2016 at 21:39

    Laseksin püüda oma pisikese vääniku filmile!

  • Avatar
    Vasta Lumi 2. november 2016 at 20:53

    Perevideo oleks super 🙂 jagan ka FB- s 😉

  • Avatar
    Vasta Kersti 2. november 2016 at 20:49

    Ma soovin oma pisikese oktoobribeebiga filmi:) Loomuliult on seal ka issi ja kass.

  • Avatar
    Vasta Eliana 2. november 2016 at 20:44

    I feel you! Ei möödu päevagi, kui ma ei mõtle, et ma sõnaotseses mõttes elan tänapäeva muinaslugu! Mul on kaks fantastilist ja mis peamine tervet last, armastav elukaaslane, pere, ja üks eriline inimene, keda võib käsi südamel nimetada parimaks sõbrannaks. Mul on oma kodu,mille mu mees ise oma kätega,kivi-kivi peale ladudes, meile ehitas, metsadevahel rannast kõigest 800m kaugusel. Oma soe koht, parimad inimesed ümberringi ja kõht täis! Mida veel üks inimene tahta üldse saaks? Ja kuigi vahest on väga raskeid hetki, siis ma tean, et olen õnnega koos ja enamgi veel!

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 2. november 2016 at 20:30

    Mina tahaksin nii väga sellist videod oma 8kuusest linnupojast ja meie kahest kiisust, sest kiisud on lihtsalt tibu nii suured lemmikud! Jagasin ka facebookis! 🙂

  • Avatar
    Vasta nipsukene 2. november 2016 at 20:02

    Samasugust perevideot aga mitta ainult meie perest. Minu ja mehe elud olid väga erinevad. Tema suurest toetavast perekonnast ja mina isaga kasvanud. Tema pere võttis mind kohe omaks ja oleme väga lähedased. Sellesse videosse kaasaksin kõik mehe pereliikmsed, isad-ema-õed -venna-vanaisa ja vanaema. Poleks paremat perekonda endale soovida osanud.

  • Avatar
    Vasta Age 2. november 2016 at 20:00

    Isegi minul, võõral inimesel, valgusid silmad suurest heldimusest vett täis. Imeline pere olete – armastust ja soojust on ka ekraanilt näha ja tunda!

    PS! Teil on nii armas ja hubane kodukene ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessu 2. november 2016 at 19:58

    Kohe nii hull beebiisu tuli seda videot vaadates. Nii lahe ja rõõmsameelne kamp olete. Armastust! 🙂

  • Avatar
    Vasta G2tlin 2. november 2016 at 19:43

    Video tahaks küll, sest mu lapsed elavad eraldi aga kindlasti oleks vahva kui neil oleks tore video, et nad ikka lapsena vahvalt koos aega veedavad.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. november 2016 at 19:13

    Mina sooviks ka väga väga ühte armast videot meie perest! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merka 2. november 2016 at 19:07

    Mina soovin oma perest videot, mida oleks kunagi hiljem vahva vaadata. Jagasin postitust facebookis ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairit 2. november 2016 at 19:00

    Mina teeksin meie perest ühe ägeda jõuluvideo/tervituse sõpradele ja sugulastele!

  • Avatar
    Vasta K 2. november 2016 at 18:47

    Ma kingiksin selle enda töökaaslasele, kes on esmarase ja kindlasti kasutaks seda väga ilusal otstarbel ühel päeval ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 2. november 2016 at 18:42

    Kindlasti tahaks ka oma detsembris sündiva pisikesega palju armsaid pilte ja videosid teha. See oleks super kink. Pärast on nii armas kindlasti vaadata, milline pisike nunnukas ta oli. Ja no mehe muidugi võtan ka videosse. Saaks armsa värske pere filmikese, mida kunagi heldinult vaadata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Viivu 2. november 2016 at 18:35

    Kuna mu pere elab minust nii kaugel siis tuleb ikka mitu korda nädalas pisar silma, et ma oma pisikeste õe ja venna kasvamist ei näe ? ja et suuremad väiksed vennad juba täitsa mehed on ?. Ema seda kõike muidugi kergemaks ei tee, kui igapäev kümme videot läbi fb saadab.. Aga kui ta seda ei teeks, oleksin veel kurvem. ?
    Kui loosiõnn mulle naerataks, siis kutsuksin oma pere endale Eesti külla et veeta koos tore päev ja video kingiksin emale! ?? See oleks ikka palju suurema väärtusega, kui telefoni udused mõnesekundilised videod ?❤

  • Avatar
    Vasta Liis Metsakaev 2. november 2016 at 18:31

    Perega oleks paris tore selline klipige teha, tegelikult me ise ei markagi, mida me koos teeme voi millises oleme. Korvalt vaadates voib asi palju huvitavam olla.. sheerisin fbs kaa!!!

  • Avatar
    Vasta Eveli 2. november 2016 at 18:28

    Hetked perega ja peatselt sündiva uue ilmakodanikuga:)

  • Avatar
    Vasta Annika 2. november 2016 at 18:18

    Video sooviksin teha oma kallist pisipojast ja muidugi koos issiga. Perekond on suurim saavutus ja seda tuleb hoida, iga päev ?❤❤❤ muidugi jagasin ka postitust ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 2. november 2016 at 18:17

    Jäädvustaks oma väiksed, suured ja karvased. Ühe 6 aastase poisikluti, 5 aastase marakrati, 2 kuused kaksiku vääksud, kassi (kes on tartus silla all sündinud modell), karvase mehe ja iseenda ka koos oma pekkide ja voltidega. Endal jääb selles segasummasuvilas aega väheks, et midagi nii ilusat nii ilusasti jäädvustada. ?
    Sheerisin ka seda ilusat juttu ja video värki. ?

  • Avatar
    Vasta Ruth 2. november 2016 at 18:17

    Nii ilus video,silmad märjad ja tiba kurb et endal pole sellist ägedat videot mida saaks oma perega vaadata. Minu peres kasvab 10a tütar,3a poeg ja 4 kuune tütar piske pesamuna. Oleks väga tore jäädvustada perevahelist armastust,rõõmu ja koosolemist sellise ägeda video näol. Video mis jääb igaveseks nö perereliikviaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessica 2. november 2016 at 18:05

    Niisama hetked terve perega. 🙂 Ja Sinu blogi postitused lihtsalt uskumatult suurepärsed. ?? Pole üldse muidu lugeja tüüpi inimene aga sinu blogi postitusi loen suure huviga! 🙂 Jätka palun samas vaimus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 2. november 2016 at 18:04

    plaanitavast pulmast või ühest pisikesest beebsu poisist.

  • Avatar
    Vasta Marili 2. november 2016 at 17:55

    Mina sooviks beebivideot 🙂

  • Avatar
    Vasta Caroly 2. november 2016 at 17:49

    Lugesin pisarsilmis..
    Sooviksin ka sellist videot oma kallima või veel kallima emmega❤️

  • Avatar
    Vasta Ester 2. november 2016 at 17:45

    See on nii imeline video!! Sooviks oma kallimaga ja meie armsa kutsaga sellist 🙂

  • Avatar
    Vasta A 2. november 2016 at 17:43

    Imeline!!!Isegi mul võttis silmad vesiseks:)))

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. november 2016 at 17:40

    teema väline küsimus, aga palun ütle, mis tootja ja värvi huulepulka sa seal videos kasutasid?? Niii ilus veinipunane.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. november 2016 at 17:44

      Adeni oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 2. november 2016 at 17:39

    Väga tahaksin videot endast ja elukaaslasest, kuigi selle video tegemise kingiksin hoopis oma vennale ja tema toredale perele. Venna peres kasvavad 2 väikest last – kaksikud tüdrukud. Sündisid nad enneaegsetena ja ühel kaksikutest on freeman-sheldon’i sündroom. Usun, et selline vahva video valmistaks neile rõõmu.

  • Avatar
    Vasta Mimps 2. november 2016 at 17:32

    Mina tahaks videot oma kalli tütrega, milline ilus mälestus see oleks! Jagan postitust ka FBs 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin Pajur 2. november 2016 at 17:20

    Nii nunnu et tahaks ka sellist videot …meie perre tuli ka uus liige 01.11. Ja sellin mälestus oleks igavene ..kahjuks polegi varem perega ühtegi fotosessiooni teinudki ja nüüd peres juba kolmas laps.:D

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. november 2016 at 17:16

    kallimaga teeks sellise video küll!❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Krista 2. november 2016 at 17:14

    Hei.

    Mina kingiks selle ülimalt super kingituse oma õele, kellel on kaks last (2 ja 7). Neid nelja koos toimetamas on üli superluks vaadata ja veel vingem oleks vändata ka sellest üks pisike jupike videot.
    Kui me õega juba vanad oleme ja seda videot vaataksime, siis saaksime heldelt pisarates meenutada kui väiksed tema tatrateradest rüblikud kunagi olid.

  • Avatar
    Vasta Karolina 2. november 2016 at 17:12

    Lapsed on maailma ilusaim kingitus, suurim ime mida üks naine võib elus kogeda. On neid siis üks või mitu aga alati jätkub armastust nende jaoks ja armastus on tingimusteta ka piiritu ! 🙂 Meie tahaks ka oma pääsukesega jäädvustada imelise video mida vaadata aastast aastasse 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 2. november 2016 at 17:08

    Jagasin postitust 🙂
    sooviks videot oma eriliselt ägedast perekonnast. Mina ja abikaasa ning meie kaks maruvahvat tütrekest.

  • Avatar
    Vasta Renate 2. november 2016 at 17:05

    Teie pere on MEGA armas ja kohe kui ma seda nägin mõistsin, et tahan samasugust saada enda kallimaga. Me oleme küll noored ja parem ongi, sest siis vanemana on hea vaadata millised noorena olime ??
    Jagan ka seda postitust facebookis, kuna soovin väga väga seda videot võita. Eriti armas oleks seda teha 17.dets kui on juba peaaegu jõulud ja meil saab 2 aastat koos oldud ?
    Super perekond olete!

  • Avatar
    Vasta Liis 2. november 2016 at 16:57

    Mallukas,millegipärast ütleb,et minu riigis ei näe seda videot.

  • Avatar
    Vasta Katriin 2. november 2016 at 16:55

    Ma loosis küll osaleda ei taha, aga sinu video oli küll vapustav, sest ma poetasin isegi paar pisarat.
    Nii ilus perekond on teil ja sul on tõesti oma laste ja mehega vedanud!

  • Avatar
    Vasta Anneli 2. november 2016 at 16:53

    Jagatud Fbis ja sooviksin samuti lapse ja mehega sellist armsat videot.

  • Avatar
    Vasta Mari 2. november 2016 at 16:50

    Mina sooviksin kallimaga koos video teha.
    Jagasin postitust ka.

  • Avatar
    Vasta Getu 2. november 2016 at 16:49

    Nii armas vaatamine oli…tuli endalgi pisar silma! Tahaks endale ka sellist perevideot. Sheerisi ka!

  • Avatar
    Vasta Hedy 2. november 2016 at 16:47

    Niiniii vägev! Sooviks ka videot koos mehe ja beebiga, kellel homme täitub 1 kuu. Jagatud ka Fb-s!

  • Avatar
    Vasta Merili 2. november 2016 at 16:47

    Appi kui armas video. ?Kohe kui seda videot nägin mõtlesin, et miks mul ei võiks sellist videot olla kus oleksin sõprade/klassikaaslastega. Või hoopis pereliikmetega. Video vaadatud lugesin edasi. Ja nägin et toimub loos. Mõtlesin et seda juhust küll kasutamata ei jäta. Seepärast kirjutasin selle teksti ja loodan õnne peale.

  • Avatar
    Vasta Tene 2. november 2016 at 16:47

    Väga armas video! Ikka pisar silmas ju. Mari on nii asjalik.
    Tahaksin oma väiksest perekonnast sellist videot.
    Jagasin ka.

  • Avatar
    Vasta Heli 2. november 2016 at 16:44

    Omal kodus kaks last , koer, kass ja mees neid vaataks küll videos ?

  • Avatar
    Vasta A. 2. november 2016 at 16:44

    Täiesti lõpp, PISARAD SILMAS. Uskumatu et ma oma kivi südamega võin nii härdaks minna. Tõesti SUPER PEREKOND. ??
    Sooviks ka sellist videot oma perest, kui see kangekaelne tirts mu seest välja tahaks tulla. ?

  • Avatar
    Vasta Arle 2. november 2016 at 16:42

    Väga kaunis video tõesti 🙂 õnne ja rõõmu teie toredale perele. Muutnud oleksin vaid niipalju, et oleksin valinud kauni eestilaulu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. november 2016 at 16:39

    Perega ??

  • Avatar
    Vasta Piret 2. november 2016 at 16:38

    Mina sooviksin ka samasugust pisarakiskujat oma väiksest perekonnast

  • Avatar
    Vasta Ave 2. november 2016 at 16:34

    Mul pole sõnu
    ????
    Mu beebi vaatab mind praegu, et miks ma nutan! Emmel lihtsalt õnnepisarad , et kui ilus võib olla üks perevideo!
    ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. november 2016 at 16:34

    Sooviksin videot oma abikaasa ja lapsega 🙂 jagatud ka fb-s…

  • Avatar
    Vasta Laura Kiisk 2. november 2016 at 16:32

    Töepoolest vääägaaa sudantsoojendav video! Mina ise aga sooviksin meie perele(olen ise 17) väikest videot. Minu venna on kolme kuune ja oleks vaga kena malestus meie uhistest lahedatest aegadest perega❤️

  • Avatar
    Vasta sss 2. november 2016 at 16:24

    Niii armas video, võttis kohe silmad märjaks, tänks 😀 Lende on niiii Kardo koopia ikka 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 2. november 2016 at 16:24

    Mallu, Sa oled imeline! Ja Sinu pere on imearmas! Kuigi öeldakse, et täiuslikkust pole olemas, siis Teie pere on küll täiuslikkusele väga ligilähedane.
    Seda video vaadates tuli nii soe tunne. Ja tänast lumist ilma vaadates sooviksi oma armsast perest ühte talvist perevideot. Idee on olemas, oleks vaid teostajat vaja. ☺️
    Niiet osalen kohe kindlasti. ?

  • Avatar
    Vasta Helena 2. november 2016 at 16:20

    Kui võidaks, kingiks selle võimaluse oma õele ja sooviks ilmselt perevideot 🙂
    Jagasin ka fb.

  • Avatar
    Vasta Geity 2. november 2016 at 16:15

    Pisar tuli silma seda vaadates,niii südantliigutav video tehtud teie armsast perest!
    Ise sooviks seda videot ka oma väiksest perest.Oleks tulevikus hea ise vaadata ja ka lapsele näidata!?

  • Avatar
    Vasta Andra 2. november 2016 at 16:12

    Mul on 2 väga armast nooremat õde. kui olime väiksed siis kasvatasin neid mina ja sain olla neile nii õe, arsti, ema, sõbranna, mängukaaslase ning õpetaja eest. kahjuks tol ajal käisin ka ise alles põhikoolis ning majanduslikult ma neid toetada ei saanud ega ka ennast. Seega pandi meid elama erinevatesse kasuperedesse ja jäime teineteisest kaugemaks ja vahepeal polnud meil võimalik üldse teineteist näha. Kuid nüüd saame juba üharohkem kokku ja teeme miskit vahvat koos. Igatsus teineteise järele on suur. Ning see oleks nii vahva kui meie üks tore õdede päev linti võetaksse ja alati kui igatsus tuleb saab seda vaadata.

    • Avatar
      Vasta Andra 2. november 2016 at 16:13

      Jagatud ka Sinu südantsoojendav video ja lugu 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 2. november 2016 at 16:10

    Mina oleksin väga õnnelik beebi video üle. Jagasin postitust ka?

  • Avatar
    Vasta anett 2. november 2016 at 16:09

    Tahaksin videot oma poisiga 🙂
    jagasin facebookis

  • Avatar
    Vasta Siret 2. november 2016 at 16:07

    Minu väiksem tütar saab järgmine nädal 4 kuuseks ja vanem tütar saab kuu lõpus 4 aastaseks. Sooviks siis nendest ja vb meist ka siis videot ? jagasin ka seda

  • Avatar
    Vasta Geity 2. november 2016 at 16:06

    Tahaks oma väiksest perekonnast sellist videot.Seda oleks tulevikus nii lahe vaadata ja ka lapsele näidata!?
    Jagasin ka postitust!

  • Avatar
    Vasta Liisi 2. november 2016 at 16:05

    oma tütrest tahaks videot, 2,5 aastane ta 🙂 jagasin fb ka

  • Avatar
    Vasta Kätrin Valo 2. november 2016 at 16:04

    Kuulid Muuvid laigitud ja postitus jagatud 😉

  • Avatar
    Vasta Nele 2. november 2016 at 16:02

    Apppiiii, kui ilus video. Hetkeks tekkis küll tunne, et jätaks ülikooli ja hakkaks ka lapsi tegema.
    Aga teie küll olete justkui pildiraamatust pärit perekond. Uskumatu, et selliseid veel on!

    Kui videot loosida, siis võtaksin ka meeleldi loosist osa. Teeksin video koos oma elukaaslasega, et kunagi oleks hea vaadata kui noored ja ilusad me olime. ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 2. november 2016 at 16:01

    Ma olen ka üritanud pilte ja videosid oma kolmest neiust kokku seada, aga profitöö on profitöö.

    Ja imearmsad kirjad!

  • Avatar
    Vasta EL 2. november 2016 at 15:52

    Kes ei tahaks selliselt kauneid mälestusi talletada oma armsamate kasvamisest?
    Mina küll tahan!

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. november 2016 at 15:51

    Tõesti tõi pisara silma. Nina tegi ka tatiseks!

  • Avatar
    Vasta Angela 2. november 2016 at 15:50

    Üli ilus video 🙂

  • Avatar
    Vasta MariiM 2. november 2016 at 15:50

    Mina kasutaksin seda suurepärast võimalust ära, et minu ja elukaaslase aastapäeva tähistada, mis on juba varsti-varsti ukse ees. Kahjuks selliste kingituste tegemine on nii kallis, aga sellise erilise auhinna võitmine oleks IDEAALNE. Saaksime seda uhket ja tähendusrikast kraami ju ka oma pulmas ära kasutada- nt saaksime tordi söömise ajal fotosid näidata ning videot taustaks mängida.

  • Avatar
    Vasta Maris 2. november 2016 at 15:47

    Tahaks perest videot 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 2. november 2016 at 15:45

    Ahh, kui ilus! Ma olen nii suur mälestustesse investeerija – pildistan ja filmin tihti oma esimest neiut. Kirjutan palju päevikuid, nii isiklike kui veebis blogi, sest tahan iga võimaliku hetke talletada, kuna need pudinad ju kasvavad nii ruttu!
    See oleks tõesti üks pisike unistus panna kokku mõned minutit kvaliteetset perevideo. Eriti, kui nüüd jaanuaris uus beebi ka sünnib! 🙂 Ausalt öeldes ei teadnudki sellisest tegijast nagu Kuulid Muuvid, igatahes töö on imearmas! Kujutan juba ette, kuidas sinu kui ema südant selline armas video oma lastest liigutas!
    Meil sünnib uus preili uuel aastal ning sooviksin ka sellist kena perevideo oma abikaasa ja kahe neiuga, täitsa oma kodus, oma asjade juures. Ilus mälestus kõigile! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 2. november 2016 at 15:40

    Mulle meeldiks video oma perest 🙂 Aga kuna elan Soomes siis asukoht oleks veel lahtine 😀

  • Avatar
    Vasta M 2. november 2016 at 15:39

    Oh see postitus viis mind täiesti rööpast välja. Kõigepealt vesistasin ma juba siis kui lastele kirjutatud kirja lugesin. Siis vaatasin seda imelist videot ja puhkesin juba täiesti lahinal nutma. Kirjutasin ja näitasin mehele, et meil on ka ruttu ruttu sellist videot enda perest vaja, ja siis ajas mind nutma juba see, et lapsed nii kiiresti kasvavad ja see hirm, et äkki ma magan midagi maha või äkki ma ei märka, et vahepeal et on jälle aasta mööda läinud 🙁
    Jah, päris kindlasti soovin ma selles loosis osaleda. See video tuleks meie perest, mis koosneb emast, isast, 2 nädalasest ja 2 aastasest. Et oleks, mida elu lõpuni vaadata ja et oleks midagi, mis meist maha jääks.
    Imeline video! Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Liis 2. november 2016 at 15:39

    Armastuse pisar tikub silma ? vahva auhind seekord ja usun, et ei oleks ilusamat mälestuseset?

  • Avatar
    Vasta Ma 2. november 2016 at 15:34

    1. Mari puudutab hästi vahvalt Lendet!
    2. Lende on nii tsill beebi!
    3. Mulle meeldivad su tissid!
    4. Väga ilus video ja hästi südamlik kiri lastele. Võttis pisara silma küll.

  • Avatar
    Vasta Boffin 2. november 2016 at 15:34

    Ma tahan võita! Väga tahan!
    Laseksin teha video meie perest, pisikesest pojast ja põhieesmärgiks oleks ka rasedusest teada andmine! Oooh see oleks vinge!

  • Avatar
    Vasta Krisssuuu 2. november 2016 at 15:34

    Oeh…
    Niii ilus video. 🙂
    Võttis pisarad silma küll. :/

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. november 2016 at 15:32

    ma loosis ei osale, aga tahtsin öelda, et väga armas kiri ja video. Ja ma lihtsalt ar-mas-tan Lende kortsus kulmu! (mul see vist äratundmisrõõm, kuna ma titepiltide peal ka väga tõsise näoga 😀 )

  • Avatar
    Vasta Anni-Tiina 2. november 2016 at 15:32

    Nii-nii armas!! Ise sooviksin videot kallimaga ?

  • Avatar
    Vasta Noomi 2. november 2016 at 15:31

    Meie tahame videokest!!!

    • Avatar
      Vasta Noomi 2. november 2016 at 15:32

      jagatud ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 2. november 2016 at 15:26

    Sooviks väga seda videot oma perele, kuna meil juhtus kahjuks nii, et palju videosid ja pilte tütre beebieast läks kaduma, siis selline video oleks väga armas mälestus 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 2. november 2016 at 15:26

    Wow, aga mina tahaks jõuluõhtust videot. Meil igaastaselt jõulupeod nii sõprade kui ka meie suure suure perega. Kõik see melu ja sära ja lapsed videosse saada oleks mega. Kingitus oleks see siis kokku 16 inimesele vähemalt 🙂

    • Avatar
      Vasta Tiina 2. november 2016 at 15:27

      Jagasin fb ka 😉

  • Avatar
    Vasta m. 2. november 2016 at 15:25

    Videokaamera ette võiks jääda ikka terve pere 🙂

  • Avatar
    Vasta Ruth 2. november 2016 at 15:25

    Mallu sa oled nii ilus ema 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 2. november 2016 at 15:25

    Väga armas ja südamlik postitus!

    Osalen ka loosis. Vahva oleks selline video hetkedest perega.

    Pehmet lund! ❄

  • Avatar
    Vasta Elly 2. november 2016 at 15:23

    Mul sünnipäev tulemas – eelmine aasta väikese põnni pärast jäi suur juubel tähistamata aga nüüd võtaks selle 30ne takkajärgi ikka väärikalt ja sama armsalt, nagu teite video, vastu. Ühesõnaga oleks väga imeilus kingitus!

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 2. november 2016 at 15:22

    Väga armas:) Tahaksin ka videot oma perekonnast oma kodus.

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. november 2016 at 15:21

    Sooviks sarnast videot sinu omale, kuna nädala pärast ka meil teine tütreke sündimas 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 2. november 2016 at 15:21

    Noo silm on märg ja noo pisaraid raske tagasi hoida. Noo nii armas pere,aga eriti vahva on see kuidas väike Marike oma õekest käib näpuga puutumas nagu kohe läheks katki väike õeraas. Noo ikka super armsad olete.

  • Avatar
    Vasta Marina 2. november 2016 at 15:21

    väga armas video. =)
    teie maja on küll armastust täis =)

  • Avatar
    Vasta evelin 2. november 2016 at 15:20

    mina sooviks filmi oma piigast lasteaia lõpetamise ja koolitee alustamise teemal 🙂

  • Avatar
    Vasta Maire L 2. november 2016 at 15:20

    Mina sooviksin selle video kinkida oma tädile kes sai septembris, 7dal rasedusekuul, imearmsate kaksikute poiste emaks. Kindlasti oleks see neile imeline kingitus esimeste laste sünni puhul kogu perele.

  • Avatar
    Vasta Rebecca 2. november 2016 at 15:16

    Mul on siiralt kurb meel, et mul oma kolmest lapsest midagi nii südamlikku ei ole neile tulevikus ette mängida, kui teie pere video. Seepärast osalengi täna selles loosimises, sest iial ei tea, millal õnn naeratab. 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 2. november 2016 at 15:16

    Jeerum, kus ma vesistan. See oli tõesti nii armas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 2. november 2016 at 15:14

    Kui teksti lugedes veel olla suutsin,siis video ajal tuli vist aasta jagu pisaraid… kerge ookean tekib mu maja ette praegu

  • Avatar
    Vasta Efka 2. november 2016 at 15:13

    Mul oleks ka seda niiiii vaja!! Tahaks oma pere sinna videosse panna ja sama lahedat video omada ?

  • Avatar
    Vasta Karolin 2. november 2016 at 15:11

    Appi!Niiiiiiii armas videokene!Kui ma saaks valida,siis jäädvustaksin sellisele videole oma sünnipäeva!

  • Avatar
    Vasta Maris 2. november 2016 at 15:11

    Käsi püsti.
    Ma kahetsen samamoodi et olen oma lapsi nii vähe filmind ja mina reaalselt laseks filmida oma kolme lapse esimest reaktsiooni kui nad näevad oma väikest õde venda veebruari kuus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 2. november 2016 at 15:10

    Aitäh,et mu nutma ajasid!Sul on tõesti imeline elu,Mariann!Hea näha,et oskad seda hinnata.Su Papa on kindlasti õnnelik su pärast,kui sealt ülevalt teid vaatab:)

  • Avatar
    Vasta janely 2. november 2016 at 15:10

    Väga – väga äge ja armas muuvi !!! Mina tahaksin saada samuti videot oma perekonnast 🙂

  • Avatar
    Vasta Kättlin 2. november 2016 at 15:08

    Holy fucking shit, te olete pm no täiesti võõrad mle, jah olen pikalt su blogi jälgija, kuid siiski, aga see video kohe läks nii hinge. Mis seal salata, helluse pisargi tuli… Nii ilus, kuid eelkõige armastav(!) perekond olete! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 2. november 2016 at 15:08

    Väga lahe! Väga armas perekond, Mari on kohe eriti nunnu tüdruk. Nii tegus, rõõmus ja toimekas 🙂 Tahaksin oma tütrest sama toredat filmikest 🙂 Head Teile!

  • Avatar
    Vasta Diana 2. november 2016 at 15:08

    Imeline video..lihtsalt terve aja pisarad voolasid..oeh!

  • Avatar
    Vasta anukasss 2. november 2016 at 15:08

    No.. miks sa ajad inimesi keset päeva nutma?

    A meeldiks filmida mingit pereistumist, nt Anni kuuenda elukuu tähistamist, siiani olema minisünnad vaikselt kodus pidanud, aga pooleaastaseks saamise puhul teeks veidi suurema istumise perega ja oleks päris kena jäädvustus. 🙂

  • Avatar
    Vasta T 2. november 2016 at 15:07

    Üle pika aja taas üks eluuuuuarmaaaas video! Üldjuhul ma ei viitsi videosid lõpuni vaadata aga peab tunnistama et seda vaatasin kaks korda järjest! Ja ma ei saa mainimata jätta, et see huulevärv sobib megaaa hästi!

  • Avatar
    Vasta Päike 2. november 2016 at 15:07

    Minu arvates oled Sa üks kõige armsam ja vingem ema! Nii armas on lugeda, kuidas Sa oma tibukestele kirjutad! Vapsutav! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merian 2. november 2016 at 15:06

    Mina hakkan märtsis kooli lõpetama :). Sooviks selle tähtsa päeva sündmusi jäädvustada. Hakkasin ka Kuulid Muuvid fänniks.

  • Avatar
    Vasta annika 2. november 2016 at 15:05

    Mina sooviksin videot oma kolmest üli vingest tütrest. See oleks tore kingitus laste isale, kes töötab kaugel on on kodus väga vähest aega.

  • Avatar
    Vasta Kelly 2. november 2016 at 15:04

    Lastega,ikka lastega ?