Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

parim (ja odavaim) ripsmekas!

2. november 2016

Juba üle aasta olen ma truuks jäänud ühele ripsmetušile, mis on lihtsalt liialdamata üli hea, odav ja lisaks veel öko kah. Ma olen küll vahepeal uusi ripsmekaid ostnud, aga no alati jõuan ma tagasi Avrili toodangule Lisaks on mul igapäevases kasutuses Avrili mitsellaarvesi, deodorant ja nüüd hiljaaegu hakkasin tihti kasutama ka näopuhastusvett. Ahjaa, põsepuna on mul ka Avrili oma. Mis siis, et see on katki kukkunud ja mul on mitu tervet ka olemas, siis mulle meeldib just see toon ja see mõte, et ma kasutan ökomat kraami, mistõttu olen ma hoidunud selle ära viskamisest ja kasutan nii kaua kuni saan.

DSC_1089

Ja kuigi teised asjad on ka väga head, siis sellest ripsmekast (LINK) ma paremat ei tea. 9€ eest ei saa isegi suvalist Maybelline’i jura, aga näed, saab õlidega rikastatud ökoripsmeka, mis minul on näiteks ripsmed isegi natukene kasvama pannud, sest iga kord kui ma neid värvin, siis ma pmst niisutan ja toidan ka oma ripsmeid. Ülihea kombo ju!

DSC_1092

dsc_1096-3369268

DSC_1103

Üldse on Avril tooted minu meelest väga mõnusad ja taskukohased. See, et nad loodussõbralikud on, teeb nad lihtsalt veel paremaks, kui nad juba on. Kui sina veel Avrili kraami proovinud pole, siis mine nende kodukale SIIN ja vaata tooted üle, raudselt leiad midagi, mida tarvis on.

Üks õnnelik saab Avrili poolt ka helde ilukaupa täis kingikoti, mis otseloomulikult sisaldab ka minu lemmikut ripsmekat maailmas. Usu mind, ma garanteerin, et see saab ka võitja lemmikuks! Et osaleda, jäta mulle kommentaariks, et mida sa Avrili toodangust enda kingikotist veel leida sooviksid, olen kindel, et fortuuna võtab ka teie soovi arvesse 🙂

Võitja loosin välja juba sellel reedel!

Loe ka neid postitusi!

749 kommentaari

Jäta kommentaar