LAPSED Lasteasjad

Mari uus pesa

6. detsember 2016

Kui me Mari toas remonti tegime, oli mul kindel plaan talle nari osta. Mitte, et eelmisel voodil midagi väga häda oleks olnud, aga ma tean, et Marile meeldiks raudselt naril ronida ja teiseks on nari alumine korrus nagu üks mõnus pesa. Lisaks mõtlesin ma veel sellele kaugele ajale, kui Mariga hakkab tuba jagama meie väike pontšik Lende.

Paraku vaatasin ma mööblipoodides ringi ja kõik narid tundusid nii ligadi-logadi, nagu Mari enda voodi. Selline odavast materjalist ja natukene krigisevad isendid. Eriti kuna Mari tihti tahtis, et meie temaga voodisse roniksime, oli mul iga kord tunne, et ma kukun sealt kohemaid läbi. No niimoodi ragises. Ja kui Mari juba magama jäänud oli, siis vaikselt minema hiilimine on raskendatud, kui voodi su all suremise märke näitab ja krigiseb nagu vana mees.

Nii matsin ma selle nari mõtte maha, kuni lambist uuesti see mulle meelde tuli, kui mulle suvaliselt Facebookis wallile kargas kellegi imeilus valge nari Kalian Puidutööde lehelt (link). Mõtlesin, et kuna tegemist on käsitööga ja täispuiduga, siis ehk on see ikka kvaliteetne kaup. Vaatasin seal klientide tagasisidet ja tundus, et ehk julgengi lausa ilma ise näppimata voodi välja valida ja ära tellida. Igatahes mulle hakkasid silma ainult teiste klientide kiidusõnad.

Mulle meeldis ka see, et kui nari keskelt lahti võtta, on meil tulevikus kaks ühesugust valget voodit juba olemas, ei pea hakkama hiljem mõtlema ja jebima. Aga eelkõige – olgem ausad, lootsin ma, et uus voodi meeldib Marile niiväga, et ehk lõpetab ta öösiti meie voodisse tulemise. Jube armas on magada nii, et lapsed on mõlemas kaenlaaugus, aga eriti mugav see paraku ei ole ja ma arvan, et me kõik magame paremini välja, kui erinevates voodites oleme.

Ühesõnaga võtsin nendega ühendust, rääkisin, mida soovin (ma tahtsin natsa erimõõtu) ja minu tellimus pandigi töösse. Kahe nädala pärast sai voodi valmis ja lisaks kohale toomisele panid usinad mehed selle ise kokku, mis oli Kardole suur rõõm, sest ta ise oleks seda sada aastat teinud.

Nüüd tuleb minu siiras soovitus – kui teil on vaja lapsele voodit, siis mina soovitan südamest just Kalian Puidutööde firmat. Voodi on kvaliteetne, täispuidust, ei krigise, ei kragise. Kaunilt töödeldud. Ääred on enamasti kumerad. Voodi all on mõnus panipaik voodiriietele ja absoluutselt iga pisike erisoov saab kenasti täidetud, kui tellid oma mööbli meistrimehelt, mitte ei osta kuskilt poest masstoodangut. Ja hind on isegi parem kui poodides nendel naridel, mis ei ole nii korralikud ja ilusad!

DSC_8969

DSC_8967

DSC_8964

DSC_8963

Turvalisuse pärast on Mari ase praegu alumisel korrusel. Ma natukene pelgasin, et äkki hakkab unise peaga öösel meie juurde tulema ja libiseb alla vms. Lisaks pikutame me ise Mari kõrval kuni ta uinub ja ülevalt oleks küll keerulisem alla hiilida, kui see uni ükskord preilile peale tulnud on. Seda tuleb aga tunnistada, et tõepoolest magab Mari selles voodis paremini. Ma ise arvan, et äkki selle pärast, et enne ta ärkas selle voodi kriiksumise peale üles kui külge keeras vms. Või siis on nari alumisel korrusel mõnus pesa tunne ja uni magusam? Kes seda teab! Mind huvitab vaid see, et ma saan mugavamalt magada ja ei pea muretsema, et Mari öösel kogemata titale äigab.

DSC_8971

Ma ise mõtlesin, et ma võib-olla palun Liisi abi ja teen sellest voodist Marile tõelise “pesa” nii et panen sinna pitsilised kardinad ette, et seal mõnnam oleks. Aga kuna ma ise õmmelda ei oska, siis…Liis, hoia alt. Ma varsti tulen sult teenet paluma :D! Eks siis näitan teile ka, kui valmis saab.

Aga kuna Kaliani Puidutööd ei tee ainult voodeid, vaid põhimõtteliselt kõike, mida puidust valmistada saab, siis tsekake nende Facebooki ja hakake nende sõbraks SIIN. Aeg-ajalt on seal toredad aled ja pakkumised erinevatele mööbliesemetele, seega tasub silm peal hoida.

Ja nende vahel, kes nüüd nende Facebooki sõbraks hakkavad, loosin ma välja latetuppa hädavajaliku komplekti – lauake (33€) ja toolike (24€). Et loosis osaleda, siis jäta palun ka kommentaar, et osaled, muidu ei tea ma võitjat välja loosida 🙂 Ja nii palju kui ma selle voodi pealt näen, oskan ma pakkuda, et ka see laud ja tool on tõsiselt vastupidavad ja kvaliteetsed, mitte mingi odav saepuruplaadist jama 🙂 Komplekti loosin välja juba neljapäeval!

15129957_1391671374191520_2122037462_n

Ma lõpetuseks niisama uurin, et kas teie lapsed magavad oma voodis ja kui tihti juhtub, et nad emme-issi vahele keset ööd ekslevad :D?

Loe ka neid postitusi!

292 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta katrin 7. aprill 2018 at 23:06

    just tooli ja lauda ongi pojale vaja. 🙂
    1a2k ja keset ööd árkab iga öö ja nutab, et võtaksime ikka enda juurde voodisse.

  • Avatar
    Vasta Evy 7. aprill 2018 at 10:31

    Me magame kõik neljakesi ühes voodis. 3ne ja 1ne siis ka. Eks kunagi saabub see ilus aeg kui need preili ehk oma voodites ja tubades on ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 7. aprill 2018 at 00:28

    Soovin loosis osaleda.

    Ja ABSOLUUUTSELT iga öö leian ma enda padjalt ka oma poja pea ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. aprill 2018 at 07:45

      SEE POSTITUS ON AASTA VANA!

  • Avatar
    Vasta Carolin 6. aprill 2018 at 20:27

    Osalen! ?
    Pisikesele plikale sobiks ideaalselt oma laud ja tool kus taga oma joonistusi teha??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. aprill 2018 at 20:47

      See loos on endiselt sada aastat vana

  • Avatar
    Vasta Kätlin Sofia 6. aprill 2018 at 20:14

    Osalen
    Nii tore oleks pojale see komplekt saada ☺

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. aprill 2018 at 20:17

      see postitus on suht aasta vana 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 10. detsember 2016 at 00:49

    Ja võitja on …..? 😀 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. detsember 2016 at 01:31

      Kõik võitjad kuulutan välja malluka fbi lehel või meilin neile, elusees ei viiitsiks postitusse ka seda kirja panna 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 9. detsember 2016 at 15:57

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta ml 9. detsember 2016 at 12:31

    Ma oleme poissi mitmeid ja mitmeid kordi oma voodisse harjutanud, aga lõpuks kuidagi ikka maandub meie juures. Nüüd aga on umbes kuu oma voodis ilusti maganud, öösel küll hõikab, et tekki vaja, aga seegi on harvemaks jäänud. Poiss üle kolme.
    Loosis osaleda ei soovi seekord, kuna laud ja toolid on olemas.

  • Avatar
    Vasta Inks 9. detsember 2016 at 10:01

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 8. detsember 2016 at 19:15

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Katu 8. detsember 2016 at 16:23

    Tahaks-paluks ka osaleda 🙂

    Minu 2,5-ne poiss magab alates 5. elukuust oma toas ja omas voodis. Ta on sihuke sipleja ja unes rääkija, et ma kauem ei kannatanud temaga voodijagamist enam välja 😀
    Algul oli ikka kõvasti kisa ja protesti, aga lõppkokkuvõtteks tundub, et oli mõistlik otsus.

  • Avatar
    Vasta Madli 8. detsember 2016 at 08:09

    Osalen. Head tooted tunduvad olevat 🙂

  • Avatar
    Vasta Merka 8. detsember 2016 at 04:07

    Osalen loosis?

  • Avatar
    Vasta Moonika 7. detsember 2016 at 22:45

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 7. detsember 2016 at 22:40

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Svea 7. detsember 2016 at 22:32

    See lamp ja padi on mega khuulid! mumst narid lahedad aga miskipärast enamus ei taha oma koju seda.. ma küll ei tea miks, näeb lahe välja. ma väiksena unistasin sellest :d

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. detsember 2016 at 23:05

      mina ka muuseas unistasin, aga kuna mul väiksena polnud õde või venda siis ei saanud 😀 nüüd elan lapsepõlveunistusi välja 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. detsember 2016 at 22:18

    Soovin osaleda. 🙂 Väike preili oleks väga õnnelik selle üle.

    Minu 1 aasta ja 2 kuune magab enamasti ikka oma voodis aga kui hommikul ärkab siis kohe hops minu juures. Aga olgem ausad, see ikka päris armas ja niipea sellest veel loobuda ei tahaks.

  • Avatar
    Vasta Kadri Kadakas 7. detsember 2016 at 22:08

    Osalen 🙂

    Minu 1,5.aasta vanune laps üritab ka ikka vahepeal kaissu tulla. Kuna magab võrekas ja õnneks on ainult korra välja roninud, saan ma ta uuesti magama ka seal. Hommikuti kui ei viitsi ise veel kell (pool)kaheksa ärgata, võtame ta pooleks tunniks kaissu kuniks vaja naguinii voodist välja ronida 🙂

  • Avatar
    Vasta Aita 7. detsember 2016 at 21:54

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Kaie 7. detsember 2016 at 20:47

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Annela Põldveer 7. detsember 2016 at 17:00

    Osalen loosis. Plaanisime just tütrele jõuluvana kingikotti ühe laua ja tooli komplekti pista 😉
    Magamisega on nii,et enamus ajast magab oma voodis aga hommiku poole eksib ka meie voodisse. Viimasel ajal on see meie voodisse ronimine tihedamaks muutunud, ei teagi kas mingi ealine iseärasus või on see tingitud sellest,et hakkas lastehoius käima.

  • Avatar
    Vasta Marie 7. detsember 2016 at 16:00

    Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Margit 7. detsember 2016 at 13:42

    Osalen loosis:)
    Meie poiss,kes on praegu 3,5 hakkas oma toas magama 9 kuuselt(meie toad kõrvuti)ja ei mingit probleemi…kuid mingil ajahetkel ikka ärkas vahel ja tuli meie voodisse öösel,otseselt ta nagu ise ei tulnud voodisse vaid seisis voodi ees hiirvaikselt ja kui me siis silmad lahti tegime et kes siin seisab- siis alles tuli voodisse 😀 Kuid praegu magab oma voodis ikka ja kui issi komandeeringus siis vahest luban enda juurde tulla 🙂
    Seda lauda ja tooli oleks vaja kül…tõime eelmine aasta Ikeast (saepuruplaadist) laua ja kaks tooli-oihhh jhhh 😀 kvaliteet ikka päris null…

  • Avatar
    Vasta MH 7. detsember 2016 at 13:35

    Soovin osaleda loosis. Lapsel polegi veel enda tooli ja lauda. Väga ilus komplekt : )

  • Avatar
    Vasta Triin 7. detsember 2016 at 13:33

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Anna J 7. detsember 2016 at 13:12

    Tere

    Sooviks väga väga loosis osaleda.
    Just otsime lapsele sellist korraliku ja vastupidavat täispuidust lauda.
    Jõuluvanale sai Lego sooviga kiri saadetud ning selle laua peale oleks hea legoalus kinnitada ja mängima hakata 🙂

  • Avatar
    Vasta G 7. detsember 2016 at 12:55

    Osalen loosis.

    Mul enamasti magavad oma voodites aga vahest tulevad öösel vaikselt ja poevad kaissu. Ja 140cm laiuses voodis 2täiskasvanut ja 2,8a kaksikud ei ole just kõige lõbusam magada:ad

  • Avatar
    Vasta Maria 7. detsember 2016 at 12:50

    Osalen loosimises.
    Minu 2.5 aastane magab meie toas oma voodis. Vahel tahab kûll meie kaissu, aga lepime siis ilusti kokku, et hommikul võib tulla. Ei taha nüüd südametu ka olla,et oma last ei raatsi kaissu võtta, aga olen selle vea juba beebi eas teinud, et see saab lapsele harjumuseks ja oi kui raske teda oma voodi jälle magama saada.

  • Avatar
    Vasta Elise 7. detsember 2016 at 10:48

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta aino 7. detsember 2016 at 10:29

    osalen. kui kõik lapselapsed külla tulevad on 1 tool puudu ja korralik laud kuluks ka ära(seni kasutusel taburet 🙂 )

  • Avatar
    Vasta Raili 7. detsember 2016 at 10:21

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta Kersti 7. detsember 2016 at 10:11

    Ma osalen ka loosis. Hindad samuti korralikku mööblit.

  • Avatar
    Vasta Liina 7. detsember 2016 at 09:52

    Osalen! Minu laps magab sünnist saadik oma voodis ja jääb ilusasti alati magama.Head ööd musi-kalli ja ei pea juures olema.Laps on hetkel 1,5 aastat. Kuna kolime varsti päris oma koju siis oleks super tore üllatus ja vajalik asi,kuna lapsele meeldib väga laua taga joonistada. ?

  • Avatar
    Vasta mailis 7. detsember 2016 at 09:45

    Osalen ka!

  • Avatar
    Vasta Ilona 7. detsember 2016 at 08:51

    Osalen loosis! Laps magab vahest enda voodis ja vahest liigub öösel meie juurde 🙂

  • Avatar
    Vasta Aget 7. detsember 2016 at 08:23

    Osalen. Lapsed magavad enamuse ajast oma voodites õnneks.

  • Avatar
    Vasta Riin 7. detsember 2016 at 03:42

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Taimi 7. detsember 2016 at 02:02

    Meie tüdrukud 3,5a ja 5a magavad ka oma voodites,algselt oli ka nari,aga kuna eelmise aasta suvel kukkus vanem laps õnnetult ülevalt peaees alla ja sai tugeva pea põrutuse,siis sai kohe eraldi vooditeks võtta,kuna enam ei tahaks sellist šoki läbi elada ja haiglas istuda lapsega.
    Nüüd kui nad veidike suuremad,siis võiks uuesti nariks teha,aga eks vaatab. 🙂 Kaissu tulevad küll vahest,kui ööse paha und näevad ja paha tujuga ärkavad.

  • Avatar
    Vasta Eve 7. detsember 2016 at 01:25

    Soovin ka osaleda loosis.

    Kõik kolm last magavad oma voodites. Peaaegu kahe aastane tüdruk eksib veel kaissu aga mitte palju.

  • Avatar
    Vasta Airi 7. detsember 2016 at 00:13

    Hetkel on siis nii, et suuremad ehk kaksikud (14.a) magavad suht klikiaja naris, suuresti ruumipuuduse tõttu. No ja selles naris veel sellepärast, et see peab jumala hästi vastu ja suht mugav nii nende pikkust, laiust kui ka kaalu arvestades ? Tegelikult on nad ikka minimõõdus veel thank god.
    Pisipoja(~2.a) tudub veel oma võrekas kuna me pole suutnud temale vastavat “tõlda” veel valida?
    Poiss muidugi meie voodis ainult magaks ja igakord tema omasse pannes kisab KaissuKaissu. Samas magab ilusti seal ja arvatavasti siiski ainult tänu sellele võrele seal ees ?
    Eks uuel aastal uue hooga ja saab huvitav olema see Suurte Poiste voodisse kolimine ?
    Osaleme loosis ka? Superilus komplekt ?Ma parem ei näita talle seda pilti, istub muidu telefoni peale ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. detsember 2016 at 00:07

    Osalen! Tahaksin venna lapsele väga seda komplekti võita. Ise on ta veel päris pisike aga kunagi kulub kindlasti marjaks ära. ?

  • Avatar
    Vasta Külliki 6. detsember 2016 at 23:55

    Mul on kuidagi lihtsalt läinud kahe eelmisega see oma bvooditesse magamapanek. Alguses on voodid olnud meie voodi kõrval. Esimene laps otsustas ise, et kolib oma tuppa magama, teine läks siis kui kolisime uude koju. Aga eks ole näha, mis sellest preilist saab, kes veel meie juures magab.

    Loodan, et loosiõnn naeratab

  • Avatar
    Vasta Kristel 6. detsember 2016 at 23:48

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Triin 6. detsember 2016 at 23:37

    Minu lapseke magab ikka veel minu kaisus 1a3 k vana ,aga kuna olen üksikema siis hetkel ma selles probleemi ei näe:)loosis osalen ka:)

  • Avatar
    Vasta Alisa 6. detsember 2016 at 23:28

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Brita 6. detsember 2016 at 23:16

    Jääme ka Fortuunale lootma ja osaleme loosis.
    Põnn on senimaani üsna eeskujulikult oma võrevoodis maganud, eks näis, kuidas siis olema saab, kui pulgad eest võtame.

  • Avatar
    Vasta Anx 6. detsember 2016 at 23:10

    Ostsin ka lõpuks nari.
    Alguses magab küll 3a poeg üksinda seal. Õhtul läheb magama kass alla või ülesse ja hommikul kui äratama lähen et siis otsin kus laps on,poole ööpealt vahetanud oma asukohta.
    Ja kui tütar suuremaks saab siis saa alumise nari osa omle hetkel veel 9 kuune.
    Laud ja tool kuluksid ära küll
    Varsti hakkab suurem laps laseaias arvutist õppima siis hea kui kodus ka tool ja laud olemas oleksid ?

  • Avatar
    Vasta Katri 6. detsember 2016 at 23:08

    Osalen loosis…?

  • Avatar
    Vasta Siret 6. detsember 2016 at 23:07

    Meil laps magab oma voodis, ta muidugi ka alles 1a1k vana ja magab võrekas, niiet mud variant tal polegi. Eks paistab, mis saab kui ühel hetkel pulgad eest ära võtame.
    Loosis osalen heameelega, parajasti ongi lapse toa sisustamine päevakorras ja olen kiiganud sarnaste laudade ja toolide poole 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 6. detsember 2016 at 23:06

    Osalen loosis! Hommikuti võtan beebi oma kaisu sisse, muidu oma voodis.

  • Avatar
    Vasta Kertu 6. detsember 2016 at 22:48

    Osalen!! Meie väike tibu nüüd õnneks sätib meie vahele harvem!! Pigem siis kui hambavalud olid!! Viimasel ajal magab ilusasti oma voodis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Käti 6. detsember 2016 at 22:42

    Osalen loosis. Minu väiksele marakratile kuluks selline komblekt marjaks ära. Seisaks natuke aega ehk paigal

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 6. detsember 2016 at 22:33

    Minu pojal on magamisega alati suured probleemid olnud aga see meie voodisse pigem ise komme tuli alles paar nädalat tagasi. Mingil hetkel lihtsalt on kutt kogu Oma mõmmiperega meie voodisse tulnud ainult näitas käega, et tõmmake siis veits koomale kah! 😀
    Loosimises osalen ka !

  • Avatar
    Vasta Elis 6. detsember 2016 at 22:32

    Osaleksin ka loosis.
    Viimased ööd on meil rahutud olnud ja selle tõttu on laps meie kaisus tudunud. Aga millal veel oma põnni kaissu tuduma võtta kui mitte pragust kui ta on alles pisike 🙂

  • Avatar
    Vasta Aljona 6. detsember 2016 at 22:28

    Minu 4 ja poolene magab oma voodis ja on seda alati teinud, välja arvatud mõni üksik öö, kui eriti hellus peale tuleb 😀

  • Avatar
    Vasta Olga 6. detsember 2016 at 22:23

    Minu poja on sünnist saadik maganud eraldi,st enda voodis. Mitte ühtegi ööd ei ole ta meiega maganud. Isegi beebina, kui sai veel rinda, kui isu sai täis, panin beebi enda voodisse tagasi. Ühe korra oli juhus, kui andsime lapse mehe tädile hoiule, tädi oli läinud lapsega koos samasse voodisse magama. Poiss oli teda aga seal voodis peksma hakanud ja ajas minema voodist. Lihtsalt poiss oligi harjunud üksi magama.

  • Avatar
    Vasta Leena 6. detsember 2016 at 22:17

    Meil on samasugune nari,samast kohast 🙂 voodi on juba 2,5a olnud ja tóesti väga korralik! Lapsed enamasti oma voodis, noorem kipub kyll vara ärkama, siis ma toon ise ta meie juurde 🙂
    Loosimises osaleksin hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit K 6. detsember 2016 at 22:14

    Osalen loosis. Hetkel kasvab neil 1,5aastane laps kes enamus ööuned teeb ikka oma voodis. Vahel harva jääb ka meie voodis magama.

  • Avatar
    Vasta Hanna 6. detsember 2016 at 22:14

    Soovin ka loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätu 6. detsember 2016 at 22:06

    Niii ilus nari 🙂 Mis mõõtudega nari on?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 6. detsember 2016 at 22:05

    Minu pooleteisene magab pool ööd enda voodis ja vastu hommikut ikka emme-issi kaissu. Väga harv juhus kui magab terve öö ilusasti oma voodis. Jõuluvanale kirjutasime küll kirja, kus soovisime laua-tooli komplekti. Aga kas selle ka saame on iseasi. Seega, soovin ka osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta PILLE 6. detsember 2016 at 22:02

    Osalen ka loosis 🙂 meile oleks seda väga väga vaja!

  • Avatar
    Vasta Siret 6. detsember 2016 at 22:01

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kati Luhamägi 6. detsember 2016 at 21:54

    Osalen loosis ?

    Millegipärast meeldib lastele ehitada narisse onne ja niisama mängida ülemisel korrusel, magada aga armastavad rohkem ema-isa voodis. Samas kui poisil oli oma voodi (pikendatav), ei tulnud ta kunagi meie kõrvale ja armastas väga oma vodis niisama chillida ja ka magama heita. Lammuta või nari lahti…

  • Avatar
    Vasta Mira 6. detsember 2016 at 21:51

    Me magaõe kõik hetkel väikeses 10m2 lastetoas. Enda magamistoas remont tegemata, suures toas ei taha ka nagu magada. Pmst see tuba ongi nagu magala. Väiksem magab võrekas, suurem “enda” voodis ja nende kahe voodi vahel on madrats kus magan siis hetkel mina (mees väljamaal tööl). Enne seda kui mees ära läks siis suurem hakkas aina tihedamini minu kõrvale tikkuma. Tavaliselt siis tuleb minu kõrvale magama, kui pissil ära käib. Kui leiab, et liiga kitsaks läheb, siis ronib enda voodisse tagasi. Hetkel mul selle rändamise vastu midagi pole, ju tahab laiutada või lähedust või lihtsam kohe madratsile kerra keerata. Huvitav, kui ükskord toa valmis saame, kas siis hakkab põrandal magama. Ise olen ka silmanud neid võrekaid ja kompaktvoodeid, et see oleks väikese ruumi suhtes parim lahendus aga nats põen, et ehk hakkab väiksem sinna turnima öösel ja kukub alla või siis suurem. Peab veel mõtlema ja kasvama laskma vist. Tänan hea voodi soovituse eest, kindlasti uurin, mis neil pakkuda oleks, kui ükskord ostmiseks läheb (Y). Osalen ka hea meelega loosis.

  • Avatar
    Vasta M 6. detsember 2016 at 21:45

    Minu 9-kuune magab siiamaani veel minu voodis, võrevoodisse on teda ebamugav üle kõrge ääre tõsta, seega mõtlesin ka lähiajal talle natuke suurema lapse voodi osta, et see siis enda oma kõrvale lükata ja ehk hakkab ka kunagi enda voodis magama.
    Kuna laud ja tool kuluksid ka meile ära, siis osaleksin ka loosis. 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 6. detsember 2016 at 21:43

    Osalen loosis.
    Meie ostsime ka aprillis nari voodi aga on24-st. Oleme igati rahul. Yleval magab hetkel 5 aastane ja all 2,5 aastane..mõlemad rahul ja elevil et said nari voodi..õnneks meil pole kumbki laps meie vahel vàga maganud vaid algusest saadik igayks oma voodis 🙂 kui suurem oli vàiksem ja alles kolisime oma korterisse siis vahepeal tuli öösiti meie juurde aga see lõppes suht ruttu. Siis kui sai pikendatava voodi siis kadus see kõndimine àra sest ise valis voodi ja talle meeldis 😉

  • Avatar
    Vasta Lilian 6. detsember 2016 at 21:41

    Minu poja sai 2aastaseks ja sünnipäevaks kingiti talle oma voodi. Sünnipäevarahade eest sai siis muu vajalik ka poja tuppa ostetud-uus kapp, madrats, kardinad, autoteedega vaip, autodega voodipesud jne. Poja otsustas ise,et ta magab oma uues voodis. Alguses oli kõik ilus, aga siis kuu aega hiljem hakkas öösiti kaissu pugema. Natuke aega lubasin, aga siis hakkas juba 2 korda öösel ärkama. Hakkasin siis teda oma voodisse tagasi viima, aga suurt midagi pole muutunud. Ikka iga hommik 5-6 aeg tuleb meie tuppa. Nüüd see on kestnud nii juba üle kuu aja. Ei teagi mis teha..

    Loosimises osaleks hea meelega. Laud ja tool on veel uuest toast puudu.

  • Avatar
    Vasta Helen 6. detsember 2016 at 21:35

    Soovin loosis osaleda.
    Minu 6-kuune sõbrake magab mul veel täitsa kaisus. Endal lihtsam toita ja nii armas on ka. Küll jõuab kätte see aeg, kui ta oma voodisse kolib, siis saan vähemasti meenutada, kui nunnu ja pehme ta kaisus oli 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 6. detsember 2016 at 21:21

    osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Liis 6. detsember 2016 at 21:21

    Mu 3.8 a poeg magab endiselt kõik ööd meie voodis. Lõuna magab oma toas oma voodis, aga ööseks omasse voodisse saamine on mission impossible. Ostsime lausa 180×200 voodigi, et siis paremini ära mahuks.
    Loosis osaleks küll, praegu on tal mingi nõme kriuksuv ja lagunev laud.

  • Avatar
    Vasta Heli 6. detsember 2016 at 21:13

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Maris Kask 6. detsember 2016 at 21:06

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina Õ 6. detsember 2016 at 21:05

    Meil 1a4k kutt, kes keset ööd ärkab ja nõuab kaissu. Nii raske on pooleldi öökapi peal magada, sest mees poeb ka lähemale meile 🙂

    Mõtlesime laua ja tooli pojale jõuludeks kinkida, kuna talle hullult meeldib niiviisi laua taga istuda, aga tema mõõtu mööblit pole meil. Kahjuks jääb asi raha taha, sest mingit õblukest ka ei julge osta. Proovin ka loosis osaleda. Äkki jõuluvana kingikotis poja leiab omale sellise vahva komplekti 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli 6. detsember 2016 at 21:03

    Minu tubli jõmm Daaniel armastab väga toolide ja laudade otsa ronida ja oleks kindlasti ülirõõmus kui saaks endale isikliku laua ja tooli. Emme aitaks ka mööbli isikupärasemaks loomisega 🙂 Puidust mööbel on ikka elukestev!

  • Avatar
    Vasta Keily 6. detsember 2016 at 20:59

    Osalen ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Keily 6. detsember 2016 at 20:59

    Nagu rusikas silma auku oleks see komplekt.Meil ka plaanis oma 10 kuuse kuti toas remonti tegema hakata see kuu ja ammu kiunun mehele et tahaks sinna täispuidust mööblit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. detsember 2016 at 20:58

    Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta kardemona 6. detsember 2016 at 20:57

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Marion 6. detsember 2016 at 20:54

    Ma magan viimased üheksa kuud naris. Noorhärra saab varst kolm, kuid on oma elu jooksul vast kümme ööd õhtust hommikuni maganud, tavaliselt tõuseb öö jooksul mitu korda ja jaurab nii kaua kuni emme kaissu saab. Ja härra on valiv ka, talle meie voodi ei sobi, mina pean tema voodisse tema kaissu minema 😀 Siis ongi juba õhtul lihtsam narisse lapse kaissu kobida, et rahus magada saaks. Õudne jauramine selle unega, tea millal lapseda aru saavad , et magamine on mõnus ? 😀
    Tooli ja laua vastu poleks mul midagi seega osalen.

  • Avatar
    Vasta Kai 6. detsember 2016 at 20:53

    See väike komplekt sobiks hästi tütrekese tuppa 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 6. detsember 2016 at 20:49

    Osalen !

  • Avatar
    Vasta Kaire 6. detsember 2016 at 20:47

    Lapsed õnneks koguaeg oma voodis. Alles hommikul ärgates vahel poevad kaissu.
    Kuigi võitu loota ei julge, siis oma võimalust tõstaks siiski ja osaleks ka. Saaks lastetoa remondi alistamiseks kena tõuke, vaja ju laud siis kuskile panna. ?

  • Avatar
    Vasta Grete 6. detsember 2016 at 20:46

    Osalen. 1aastaseks saavale printsessile oleks see armas kingitus oma tuppa.

  • Avatar
    Vasta Kristi 6. detsember 2016 at 20:38

    Osalen mu piiga oleks selle úle úli ónnelik , kuna talle jubedalt meeldib joonistada ja voolida . Kahjuks peab ta seda hetkel pórandal tegema .

  • Avatar
    Vasta Maia 6. detsember 2016 at 20:37

    Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Triin 6. detsember 2016 at 20:37

    Osalen loosimises 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 6. detsember 2016 at 20:36

    Osalen , mu 1.7 aastasel piigal on kúll oma pisike toolike , aga kahjuks lauda pole . See komplekt oleks ûlisuper ?

  • Avatar
    Vasta Merlin 6. detsember 2016 at 20:35

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Ingrid 6. detsember 2016 at 20:27

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kõhh 6. detsember 2016 at 20:27

    Osalen 🙂 Näevad korralikud välja ja peavad ehk ka meie rübliku kasutuses vastu!

  • Avatar
    Vasta Elve 6. detsember 2016 at 20:22

    Oi, seda laua-tooli komplekti tahaks küll võita. 😀 Mu lapselapsel jaanuaris 4 aasta sünnipäev ka ja väga tore oleks, kui ta oma isikliku laua taga mängida-joonistada saaks.
    Osalen!

  • Avatar
    Vasta M. 6. detsember 2016 at 20:15

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Riina 6. detsember 2016 at 20:15

    Osalen ka loosis. Ma jagan tihtipeale soetatud asjad laiali soovijatele, kui endal enam kasutust ei leia, aga nüüd meil veel üks preilike majas, kes tahaks ka oma laua taga joonistada-kirjutada-mängida.

  • Avatar
    Vasta Noomi 6. detsember 2016 at 20:11

    osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta siky 6. detsember 2016 at 20:11

    Osalen loosis.

    Meie 2a 8k magab ka lastetoa alumisel naril, aga olenevalt ööst maandub meie toas küll kell 3 öösel või 7 hommikul. Viimased on toredamad. Oma voodis magab ta igatahes paremini kui meie juures.

  • Avatar
    Vasta Maris 6. detsember 2016 at 19:58

    Kolmest keskmine magab pidevalt meie kaisus. Ta ongi selline kes tahab rohkem nunnutamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 6. detsember 2016 at 19:55

    Sooviks oma põnnidele. Ühe tooli peab ainult juurde tellima kui õnn naeratab ?

  • Avatar
    Vasta Raili 6. detsember 2016 at 19:55

    Osalen
    Meie 4a magab oma toas oma voodis. Ja 8k osaliselt oma voodis ja osaliselt meie voodis. Tissi laps ka veel

    • Avatar
      Vasta mari 6. detsember 2016 at 19:57

      Sooviks ka oselda, piiga tuppa just sellised puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Darja R. 6. detsember 2016 at 19:55

    Osalen 🙂 meil just oleks vaja uude poja tuppa lauda ja toolikest talle!

  • Avatar
    Vasta M-L 6. detsember 2016 at 19:34

    Osalen väga hea meelega. ?ühele väiksele tirtsule ilus jõulu kink.

  • Avatar
    Vasta Helena 6. detsember 2016 at 19:34

    Osalen loosis ja laigin väärt lehte!

  • Avatar
    Vasta Anneli 6. detsember 2016 at 19:34

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Triin 6. detsember 2016 at 19:33

    Osalen laua ja tooli loosis?

  • Avatar
    Vasta KadiL. 6. detsember 2016 at 19:31

    Nii armas komplekt 🙂 Mul pliksil olemas laud-tool, vôidu korral kingiksin selle komplekti edasi oma õetûtrele, kes veel beebieas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Raina Kask 6. detsember 2016 at 19:28

    Osalen loosimises?olex hea kui oma väike söögilaud ja tool oleks.

  • Avatar
    Vasta Ingaly tii 6. detsember 2016 at 19:27

    Minul 2 ja 3 aastased plikad ja koguaeg ronivad meie voodi ja laiutavad et emme kolib suurde tuppa .

  • Avatar
    Vasta riina 6. detsember 2016 at 19:26

    See komplekt kuluks ära, kui rusikas silmaauku. Hetkel on pojal mingi jube diivanilaud, mida ahan juba pikemat aega välja visata, kuid pole ilusat asendust leidnud. Seega….OSALEN loosis 😀

  • Avatar
    Vasta Di 6. detsember 2016 at 19:25

    Meil on samuti tellitud Kalianist nii voodi kui ka komplekt- laud+ 2 tooli. Super hea hind nii kvaliteetse ja korraliku töö eest 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 6. detsember 2016 at 19:24

    Osalen loosimises. Lapsel oleks tõesti vaja oma enda lauda, kus saaks ta joonistad ja süüa vajadusel.

  • Avatar
    Vasta Kaie 6. detsember 2016 at 19:23

    Soovin osaleda.
    Mu 6ne magab oma voodis ja väiksem alles kaisubeebi. Aga ööd kui issi tööl peab olema, võtan kõik lapsed kaissu 🙂

  • Avatar
    Vasta Hhh 6. detsember 2016 at 19:22

    Sooviks seda komplekti oma pisikesele preilile, ta oleks kindlasti väga rõõmus 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 6. detsember 2016 at 19:22

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Stiina 6. detsember 2016 at 19:20

    Meil on täiuslikust toast tool ja laud puudu.

  • Avatar
    Vasta Liis M. 6. detsember 2016 at 19:20

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 6. detsember 2016 at 19:13

    Osalen loosimises.

  • Avatar
    Vasta Grete 6. detsember 2016 at 18:57

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Loor 6. detsember 2016 at 18:55

    Selline lauake ja toolike on meie perest just puudu…. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 6. detsember 2016 at 18:54

    Osalen

  • Avatar
    Vasta karin 6. detsember 2016 at 18:50

    Osalen loosis. Olen alati vaadanud neid puust laudu ja toole, kahjuks rahakott ei luba soetada.
    Aga minul tüdruk väiksest peale ronib minu kaissu aegajalt. Olen võtnud kasutusele erinevaid vahendeid öö lambid, baldasiin, uus voodipesu jne,harva aga ikkagi tuleb minu juurde.

  • Avatar
    Vasta Stiina 6. detsember 2016 at 18:49

    Magama jääb Kapten alati oma voodis (hetkel isegi diivanil, kuna tema tuba on remondis), kuna ta lihtsalt ei oska enam meie juures uinuda.. hommikul aga ärkab 9korral 10st ikka meie kaisus. 😀

    Loosis OSALEN ka!

  • Avatar
    Vasta Krista 6. detsember 2016 at 18:45

    Osalen!
    Oma neiudel olemas aga ühele poisipōnnile (õepojale) oleks see super! 🙂

  • Avatar
    Vasta Aoibhe 6. detsember 2016 at 18:45

    Vot selline lauake ja tool on meie lastetoast puudu.. 🙂

    Jep, meil ikka kipuvad mõlemad lapsed öö jooksul meie suunas rändama. Ootan, et magama jääksid ja siis viin nad enda vooditesse tagasi.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 6. detsember 2016 at 18:44

    Osalen 🙂
    Minu tütar magab oma voodis(võrekas aga pulgad eemaldatud ühelt poolt) ja vahel satub meile kaissu

  • Avatar
    Vasta Kaia 6. detsember 2016 at 18:43

    sooviks osaleda.
    Minu 6ne magab eraldi toas alates 2,5 aastast ( sest siis kolisime suuremasse korterisse). Minu juurde suurde voodisse pole kordagi tulnud, sest kardab pimedat koridori.

  • Avatar
    Vasta Marit 6. detsember 2016 at 18:38

    Osalen loosis! Nii väga tahaksin oma lapsele seda lauda ja tooli.

  • Avatar
    Vasta K. 6. detsember 2016 at 18:36

    Kui lai, kui pikk nari on? 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. detsember 2016 at 18:34

    Osalen. Väga hästi sobiks väiksemale pojale 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 6. detsember 2016 at 18:33

    Soovin osaleda.
    4 aastane magab oma toas ja praegu 2 kuune on veel meiega samas toas. On plaanis tüdrukud kevadel ühte tuppa saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 6. detsember 2016 at 18:32

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Lonni 6. detsember 2016 at 18:32

    Haaa, tellisidki sealt, kust ma soovitasin. Ilus ja kvaliteetne, eks! Igavene jamq on nyyd see, et peale seda postitust on nende järjekord veel pikem?

  • Avatar
    Vasta Caryna 6. detsember 2016 at 18:30

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. detsember 2016 at 18:29

    Soovin osaleda! Me allea sisutame oma preili tuba ja oleks vahva sinna see komplekt lisada!

  • Avatar
    Vasta K! 6. detsember 2016 at 18:28

    Mina osalen! Beebi alles neljakuune aga nähes kuidas aeg juba praegu “lennanud” on, siis juba üsna varsti on tal seda tooli ja lauda vaja! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 6. detsember 2016 at 18:21

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. detsember 2016 at 18:13

    Minu laps magab omas voodis, oma toas. Omas voodis on ta sünnist saati kõik oma uned teinud. Ja loosis soovin ka osaleda ☺

  • Avatar
    Vasta R. 6. detsember 2016 at 18:12

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 6. detsember 2016 at 18:07

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Riina 6. detsember 2016 at 18:04

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 6. detsember 2016 at 17:59

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Monsa 6. detsember 2016 at 17:50

    Poja magab oma voodis, eks hommikuti poeb ikka kaissu. Loosis osalen ka, need päkapikud võiksid meid laua ja tooliga küll üllatada, kuna tool läks just pooleks ja laud ka logiseb 🙁

  • Avatar
    Vasta Siret 6. detsember 2016 at 17:46

    osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika Eilmann 6. detsember 2016 at 17:46

    Sooviks osaleda loosis. 1a ja 2a oleksid mega õnnelikud oma laua üle

  • Avatar
    Vasta Maria 6. detsember 2016 at 17:46

    Soovin loosis osaleda, minu poeg oleks selle laua ja tooli üle väga õnnelik!
    Meil magab ta praegu enamasti oma võreka piirkonnas, millel külg maas, aga vahest rullib ennast emme-issi kaissu ka 🙂 Eks varsti hakkame talle oma päris voodit ka otsima – vaatasin Kaliani lehte, seal tunduvad väga mõnusad ja kvaliteetsed asjad olevat.

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. detsember 2016 at 17:46

    Osalen loosis. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 6. detsember 2016 at 17:45

    Oeh, mul said ka lapsed( tütar 7 ja poiss kohe 4) lõpuks päris oma toa suvel. Ja uue nari ka 🙂
    Algus oli paljulubav- läksid rõõmuga oma tuppa ja magasid nagu notid- terve öö..
    Miskiaeg tagasi hakkas poisil jonn tulema ja ei taha oma tuppa.. Tuleb mu kaissu.. Suure jonniga ( kui ma väga väsinud juba olen ja järgmine päev tööpäev on ) saab siis minu kõrvale. Kui magama on jäänud, viin ta siis tema voodisse aga öösel miskiaeg ärkab ja tuleb hirmsa kisaga minu juurde jälle :/
    Raskeeeee… Ja katsu siis rõõmsa ja puhanuna tööle minna..

    Aga lauake ja tool oleks super kink 🙂
    Poisil oleks tore selle taga joonistada ja ehk tooks talle rõõmu, et magab jälle rõõmsalt oma toas.
    No pagan! Emme tahaks ju ka korralikult puhata! 😀 Tööpäev ja siis tari puid ja küta, korista aga jälle ja õpi suurema plikaga, tee süüa ja lõpuks ehk saab magama 😀 Vahepeal saab tagumiku laiaks lüüa voodisse ja vaadata, kas Mallukas mõne hea killu jälle maha pannud või hea jutuke või loos 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 6. detsember 2016 at 17:44

    Tütar magab oma voodis aga ta juba viiene ka. Väga kaua magas meie juures. Kohe, kui oma voodi sai, hakkas seal magama.
    Väike beebipoja magab meie juures. Tema läheb varem enda voodisse, aga las ma praegu veel nunnutan ?
    See laud kuluks meie küll ära, sest suurem õde kõik vanema laua täis mökerdanud ?

  • Avatar
    Vasta Reely 6. detsember 2016 at 17:44

    Minu nelja kuune Frank magab minu kõrval suures voodis,mis siis,et endal on kookose madratsiga parim voodi. Osalen Loosimises.

  • Avatar
    Vasta Age 6. detsember 2016 at 17:42

    Osalen loosis 🙂 Tundub hea kraam!

  • Avatar
    Vasta Mirjam Arumäe 6. detsember 2016 at 17:38

    Soovin ka loosis osaleda. Just otsingi lapsele oma lauda ja tooli.

  • Avatar
    Vasta M-L 6. detsember 2016 at 17:36

    Osalen 🙂

    Meie tütar läks ühekuuselt oma voodisse ja siiani on seal ka püsinud. Me oleme peres kõik parajad laiutajad ja ta sai vist sellest paarist korrast aru, kui end meie vahele proovis pressida, et oma voodi on ikka kõige parem. Ja ta on selline omaette toimetaja, et hommikul ärgates pigem asjatab oma toas vaikselt ja ootab meie ärkamist. Ta on 2,5 aastane ja aastaselt sai endale selle nö suure lapse voodi, enne seda magas madratsiga põrandal kuna võrevoodis ainult röökis.

  • Avatar
    Vasta MariLiis 6. detsember 2016 at 17:33

    Osalen 🙂 Me plikatirts oleks kindlasti selle tooli ja laua üle väga õnnelik 🙂
    Pisike piiga magab enamjaolt oma voodis, aga vahel harva magab meil kaisus 🙂

  • Avatar
    Vasta Angela 6. detsember 2016 at 17:29

    Osalen loosimises.
    Ka meie kaks junsut magavad oma voodis aga ikka kas siis öösel või hommiku poole ronivad suuresti kaissu.

  • Avatar
    Vasta Pätu 6. detsember 2016 at 17:26

    Mu viiene ronib isegi veel meie vahele…lisaks kahe aastane ja kass ka 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 6. detsember 2016 at 17:20

    Osalen 🙂 Minu tüdi saab kohe 7 kuuseks, magab peamiselt oma voodis, kuid hommikuks tõstame alati kaissu 🙂 nii hea ärgata, kui tibu vastu naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta J. 6. detsember 2016 at 17:18

    Ma loosis ei osale aga väga kaunis voodi on tõesti! Samas ma nii mäletan, et alles sa ju said koostöös too eelmise voodi ja kiitsid taevani, nüüd tuleb välja, et ikka krigises ? kuhu eelmise voodi panite? Kus te hoiate kõiki neid asju, mida pidevalt vahetate? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 17:28

      Mismõttes alles sain :D? Mismõttes kiitsin taevani :D?

      Eelmise voodi andsin ära, nagu ma ikka kõik asjad annan 😀 Ei hoia kuskil midagi

  • Avatar
    Vasta Eva 6. detsember 2016 at 17:17

    Osalen loosis!

    Nii hea postitus kusjuures, harjutan lapsi ühte tuppa hetkel ja mõtlesin just, et ehk peaks hoopis nari soetama. Hetkel mõlemal eraldi voodid, aga esiteks see vōtab palju rohkem ruumi ja teiseks pole nii põnev ka kui nari 🙂
    Aitäh jagamast

  • Avatar
    Vasta Sillu 6. detsember 2016 at 17:16

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta E.e. 6. detsember 2016 at 17:11

    Osalen loosis.

    Laps magab minu kaisus ja tahab tissi ka, üritan nüüd öist söötmist lõpetada (vanust juba aasta ja peale).

  • Avatar
    Vasta Krisma 6. detsember 2016 at 17:09

    Minu pea 3-aastane neiu tuleb ka igal öösel kaissu, õnneks pikema osa ööst magab ikka oma voodis. Ja oma voodis hakkas magama siis, kui sai ka nö suure lapse voodi. Võrekat miskipärast vihkas :/
    Laua ja tooli loosis osalen hea meelega. Hetkel on kasutuses IKEA laua ja toolide komplekt, kuid toolid on mõlemad katki läinud juba – seega oleks vaja midagi vastupidavamat!

  • Avatar
    Vasta Liina 6. detsember 2016 at 17:06

    Otsime praegu just lapsele jõulukingiks väikest lauda. Sobivat pole poodidest veel leidnud. See komplekt tundub tõesti väga tugev ja ilus.

  • Avatar
    Vasta Madli 6. detsember 2016 at 17:05

    Minu lapse voodi on samuti Kaliani´st tellitud, samamoodi natuke erimõõdus.Suhtlemine ja teenindus seal väga super,julgen ka soojalt soovitada 🙂 Lapse voodi on meie voodi kõrval, magab ilusti kogu öö seal,ilmselt saab aru,et kui meie vahele ronib siis kõigil ebamugav. Muidugi soovin ka loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 6. detsember 2016 at 17:05

    Osalen 🙂
    Väga täppi postitus, plaanisime just lastele nari osta ja nüüd teab, kelle poole pöörduda 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin Metsii 6. detsember 2016 at 17:05

    Osalen

    • Avatar
      Vasta Evelin Metsik 6. detsember 2016 at 17:05

      Osalen

  • Avatar
    Vasta MarianneL 6. detsember 2016 at 17:03

    Osalen loosis. Minu kolmekuune magas siiamaani meie voodis, aga nüüd olen harjutanud teda võrevoodiga. Algul mõtlesin küll, et ta ei sega üldse ju mu und, et las olla kaisus, aga pean tunnistama, et tõesti magan paremini, kui laps külje all ei ole. Hommikul ja vahel ka päevaste uinakute ajal ikka võtan kaissu, sest ta ju on selline numpsik, aga jah, ei kujutaks ettegi enam, et kogu aeg nii magaksime. Loodetavasti suuremana magab ka ikka ilusti oma voodis.

  • Avatar
    Vasta L 6. detsember 2016 at 17:02

    Osale!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merily 6. detsember 2016 at 17:00

    Osalen?Minu 1,5a pojale meeldiks väga kritseldada oma laua taga?.

  • Avatar
    Vasta Grrr 6. detsember 2016 at 16:59

    Kiidan ka Kaliani Puidutööd, meil on nendelt tellitud lastelaud ja kaks tooli ning lastevoodi. Viimasega oli veel nii,e t tellisin kojutoomise ja sain kokkupanemise üllatusena. Kvaliteedis pole pidanud pettuma ja olen oma lähedastelegi soovitanud. Laua puhul mulle meeldib, et jalgu saab lihtsalt alt ära kruvida, remondi ajal oli lauda niimoodi üli lihtne hoiustada. Ja toolidel kannatab istuda ka täiskasvanud inimestel.

    ps. loosis osaleda ei soovi, meil on need imelised tooted juba olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 6. detsember 2016 at 16:57

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta Kati 6. detsember 2016 at 16:54

    minu poiss magab ilusti oma voodis ennem kui oli võrevoodi käis iga öö üks tants ja trall aga nii kui ostsime pikendatava voodi magab nagu kuningas ja probleemid lahendatud.. jagatud korraliku lauda ja tooli oleks küll vaja.

  • Avatar
    Vasta Eget 6. detsember 2016 at 16:53

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Irma 6. detsember 2016 at 16:50

    Osalen ka! Selline laud tütre toast täpselt puudu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 6. detsember 2016 at 16:49

    Mina sooviksin küll osaleda loosis. Praegu käimas äsja kolmeseks saanud poja toas remont, kuhu oleks ideaalne paigutada puidust laud ja tool. Hetkel meil plastikust komplekt, mis pigem sobiks aeda kuskile.
    Kindlasti hakkan Kalian Puidutööde sõbraks, et sealt pojale ka uus voodi soetada.

  • Avatar
    Vasta Inger 6. detsember 2016 at 16:48

    Soovin loosis osaleda :). Minu pisikesed kipuvad ikka öösiti kaissu. Ootame ka narivoodit. Kui küsida tohib, siis mis see teil maksis ja millised on mõõdud?

  • Avatar
    Vasta Tetjana 6. detsember 2016 at 16:46

    Minu lapsed on kõik oma voodis kenasti püsinud. Hommikul ärgates, mõnnatame natuke emme – issi voodis. Suurima hea meelega osaleksin loosimises ☺

  • Avatar
    Vasta Eneli 6. detsember 2016 at 16:45

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Kersti 6. detsember 2016 at 16:44

    Soovin ka osaleda selles vahvas lastetoa laua ja tooli komplekti loosis. 🙂

  • Avatar
    Vasta Keit Kuklase 6. detsember 2016 at 16:44

    Osalen loosis?

  • Avatar
    Vasta Katrin 6. detsember 2016 at 16:43

    Vàga vajalik postitus! Just otsin narivoodit- valget, tugevat ja hiljem kaheks eraldi voodiks tehtavat! Aitäh 😉

  • Avatar
    Vasta Egelt 6. detsember 2016 at 16:40

    Meie printsess magab õndsat und meie juures, sest on veel nii beebi, aga ühel ilusal päeval võiks ta ööund magada niisamuti oma voodis, nagu päevaundki!

    Tool ja lauake on meie soovidelistis beebiootusest saadik. Nii väga tore oleks, kui minu Hergele loosiõnn naerataks 🙂 Värviksime niisamuti nagu Kalian Puidutöööd OÜ lehel näha, tooli istumisosa kenasti roosaks või kollaseks või siniseks..

    ps. Mariann, see on nii ilus ja hea, et teed sääraseid vajalikke loose oma blogis. Igapäevased ja olulised asjad 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilen 6. detsember 2016 at 16:38

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Riina 6. detsember 2016 at 16:38

    Osalen loosis.:)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 6. detsember 2016 at 16:36

    Laps hakkas peale 2,2a suht igaöö ringi kondama 😀 värskelt just lasteaeda läinud ja ei teagi, kas emme issi lähedusepuudus v ealine asi 😀
    Aga osalen ka loosis, väärt kraam.

  • Avatar
    Vasta Triin 6. detsember 2016 at 16:34

    Poeg alles aastane seega tahetakse hommiku poole ikka emme,issi juurde

  • Avatar
    Vasta Kaari 6. detsember 2016 at 16:31

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 6. detsember 2016 at 16:30

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Triinu 6. detsember 2016 at 16:29

    “Osalen loosis”
    Minu alles neljaseks saanud mehehakatisel sai võrevoodi voodi vastu vahetatud siis kui ta oli pooleteise aastane. Kui alguses magas Härra seal ilusti, siis mingi hetk hakkas ikkagi öösiti peale pissil käimist meie voodisse torisema. Lubasime muidugi! Nüüd on aga üpriski tihti seda, et ta ei ole nõus enda voodisse magama minema ning emmel läheb enamus kordadest süda härdaks ja lubab oma väiksel mehehakatisel enda kõrvale tuttu jääda( kui ta oleks kümme aastat vanem, vot siis vist oleks antud teema probleemiks 😀 😀 ) Usun, et see terve öö enda voodis magamine tuleb lastel omal ajal nagu ka kõik mu siin elus 😉

  • Avatar
    Vasta Egle 6. detsember 2016 at 16:29

    Mina ka osalen. Ikea laud ja toolid hingavad viimaseid hingetõmbeid ja lastele on ikka oma lauda ja tooli vaja 🙂
    Minu tütred magavad mõlemad terve öö oma voodis. Jumala õnn!
    Aga vanem tütar, kes on 3,5aastane jääb samamoodi magama nagu Mari. Ehk siis emme või issi käest kinni hoides 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle P. 6. detsember 2016 at 16:28

    Soovin loosis osaleda! Olen mõnda aega juba pojale lauda ja tooli otsinud, kuid pole sobivat leidnud. Ilusad on kõik plastiknõkad ja noh, ma pole kahjuks nii rikas, et saasta osta.. 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 6. detsember 2016 at 16:28

    Osalem ?
    U 1,5 aastase preili võtan hommiku 7-8 ajal kaissu, seni peab võrekas hakkama saama!

  • Avatar
    Vasta antonina 6. detsember 2016 at 16:26

    osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta elina 6. detsember 2016 at 16:26

    Minu 4 aastane kolis peale õe sündi oma tuppa ja oma voodisse..Magab küll oma voodis ja ei koli öösel meie juurde aga see protsess et ta magama jääks on jube?
    osalen

  • Avatar
    Vasta Kristel 6. detsember 2016 at 16:26

    Osalen samuti loosis.

  • Avatar
    Vasta Daisi 6. detsember 2016 at 16:24

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Siiri 6. detsember 2016 at 16:24

    Osalen ?
    Mul peres kaks põnni. Üks 2,5 aastane ja lapselaps on 4 aastane. Neile kahele rüblikutest metsalistele kuluks selline kingitus küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. detsember 2016 at 16:24

    Soov loosis osaleda.

    Väike poja armastab veel kaisus magada, magab siis paremini, aga harjutan teda ka oma voodusse uuesti, vahepeal magas seal ka ilusti hommikuni, aga haigused vust rikusud ära selle, siis magas minu juures. Praegu 1,5 aastane. Isegi suurem laps 8.aastane ei taha alati oma toas magada, ütleb, et kardab. Tahaks ka nari korraliku, ehk siis magaksid lapsed koos paremini.

  • Avatar
    Vasta G 6. detsember 2016 at 16:23

    Vahepeal saime lapse tema voodi magama lausa terveks ööks. Need aga vähesed korrad. Nüüd haigusperioodil magab jälle meie juures, niiiii kitsas ja harjumatu.

    Sooviks ka loosis osaleda, oleks super sünnipäeva/jõulukink lapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane Õigus 6. detsember 2016 at 16:23

    Osalen loosis 🙂 !

  • Avatar
    Vasta K 6. detsember 2016 at 16:23

    Mul on küll juba nii suured lapsed, et naljalt kaissu ei poeks, aga üldiselt võin öelda, et ega nad seda väga teinud pole ka. Beebina olid nad mõlemad kaisulapsed ja ca aastaselt kolisid täiskohaga oma voodisse. Ei mingit protesti ega midagi. Väiksemal oli küll mingi aeg vaja, et ma kätt hoiaks, aga see kadus ka üsna ruttu. Läks voodisse ja lehvitas. (Saladuskatte all võin öelda, et see kõik on liiga ideaalne olnud ja olen kindel, et kui kolmanda lapse peaksin saama, siis saan selle kõik sajaga tagasi)

  • Avatar
    Vasta Gertu 6. detsember 2016 at 16:22

    Osalen. Meil oleks hädasti seda lauda ja tooli vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 6. detsember 2016 at 16:22

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi. 6. detsember 2016 at 16:22

    Meil 2,5a algul kaisus ja mingi aeg läheb ise ära oma voodisse, kui hellusest piisavalt saab ? Vastu hommikut on taas kaisus 😉
    Osalen loosis ka hea meelega 😉

  • Avatar
    Vasta Jaanika 6. detsember 2016 at 16:21

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Janne 6. detsember 2016 at 16:19

    Minu 3,5 ne neiu magab ikka veel kaisus, no ei saa teda oma voodisse, aga see eest pisem 1aastane neiu magab ainult oma voodis, teda ei saa kuidagi kaissu. 😉 loosist võtame ikka osa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 6. detsember 2016 at 16:19

    Osalen loosis.
    Meie 1.6 a poiss on kaisul6vi, v6rekas ei ole n6us magama sest ajast kui sai aastaseks.

  • Avatar
    Vasta Agnes 6. detsember 2016 at 16:19

    Osalen loosis.

    Laps magab küll oma voodis. Aga väiksem venna on kasvamas siis oleks ideaalne neile kahele nari 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. detsember 2016 at 16:19

    Osalen, uues kodus ongi just laud ja tool lapsel puudu, ja kuna maja ehitusele läheb niigi kõik varandus, siis oleks see super jõulukink 🙂

  • Avatar
    Vasta Hille 6. detsember 2016 at 16:18

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 6. detsember 2016 at 16:17

    Osalen ka loosis.
    See postitus on täpselt õigel ajal. Olen ka nari otsingutel ja ei taha osta sellist, mis kohe logiseb. Kuid see nari on paljulubav ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 6. detsember 2016 at 16:17

    Meie pisikesel oleks oma tooli ja lauda küll vaja.

  • Avatar
    Vasta Ketukas 6. detsember 2016 at 16:16

    Osalen loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 6. detsember 2016 at 16:16

    Oo kuis sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Cäthlyn 6. detsember 2016 at 16:16

    Osalen loosis, ideaalne, just otsisin pojale lauda ja tooli. 🙂 õnn, naerata ometi nüüd. ?
    Meie pisipoja (1a4k) jääb tuttu meie kaisus aga pärast uinumist pean ta oma voodisse tõstma. Tüütu aga nii jääb kiiremini magama. 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 6. detsember 2016 at 16:15

    Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Aire 6. detsember 2016 at 16:15

    Osalen loosis.
    Meie preili alles 9 kuune ja viimasel ajal ainult kaisus tudub. Kui tõstan ta tema voodisse on plaks üleval. Seega ma lasen tal kaisus magada. 🙂
    Lauda ja toolikest oleks preilile varsti väga vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta heq 6. detsember 2016 at 16:14

    Meile just kuluks selline komplekt ära 🙂 Siis me ei peaks enam põrandal joonistama ja värvima!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. detsember 2016 at 16:13

    Osalen loosis, poisil ei ole veel oma lauda ja toolikest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa Tilga 6. detsember 2016 at 16:13

    Osalen :):)

    Mul kolis oma voodisse ja oma tuppa enne 3 kuud, meie vahele ära ei eksi sest ta ei oska siia kõndida 😀

  • Avatar
    Vasta Gerlin 6. detsember 2016 at 16:13

    Suured tänud!!! Päriselt!! Ma surfan netis juba ma ei tea mis ajast ja otsin narivoodit oma pisikestele neiudele.
    See on täpselt see mida me vajame!!!
    Juhuuu!! Aitähh ☺️???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 16:14

      mul hea meel, kui sain kasuks olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 6. detsember 2016 at 16:12

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Jaanika 6. detsember 2016 at 16:12

    Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. detsember 2016 at 16:11

    Osalen..meie pisi magab meie voodis kuna jään ise enne magama, kui tema tissi otsas..

  • Avatar
    Vasta Helen 6. detsember 2016 at 16:11

    Pea 2a magab ilusti omas voodis aga vahest hommikuti tahab ka kaissu pugeda. 3k beebi on veel täielik kaisulaps tema voodi on suuremale vennale mängimiseks rohkem 😀 ja osalen kindlasti ka loosis. Poistel oleks sellise kingi üle hea meel:)

  • Avatar
    Vasta Maarika 6. detsember 2016 at 16:10

    Minu 2 a9 kuune preili kolib la öösiti kaissu. Täna ööse rändas 3 korda edasi tagasi. Kuna ma magasin ise diivanil ja ei viitsinid seda lahti tõmmata” siis neiul hakkas kitsas vähe ja kolis ise tagasi oma voodisse. Enne jõudis mu käe ära magada?. Oleks voodi lahti mul tõmmatuf oleks ilmselt hommikuni kaisus tudunud. Täna õhtu olen targem

  • Avatar
    Vasta Katu 6. detsember 2016 at 16:10

    Oh, aitäh sulle,et seda praegu kirjutasid ja aitäh mulle endale, et seda praegu lugesin. Mul kodus 2,7 a ja 7 kuune ja no ei saa seda vanemat preilit kuidagi üksi oma voodisse magama. Nari on nkn tulevikus plaan soetada, niiet miks mitte seda kohe teha 🙂 Laud ja tool oleks ka mu preilidele tore üllatus 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 6. detsember 2016 at 16:10

    Minu lastel on sarnane nari, püsivad suht hästi oma voodites. Laud ja tool oleksid lahedad võita, siis peaks ainult teise tooli veel juurde ostma 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 6. detsember 2016 at 16:09

    Minu 4 aastane magab ikka õnneks enamasti oma voodis.
    Osalen loosimises ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina H. 6. detsember 2016 at 16:09

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 6. detsember 2016 at 16:09

    See lauakomplekt oleks väga armas jõulukingitus mu 1,3 aastasele lapsele. Vanus hakkab ka juba nii kaugele jõudma, et ta saab hakata oma
    laua taga joonistama jne 🙂 Saab veel jõuludeks mänguköögi, oleks vaja siis lauda ja tooli kus hiljem süüa ?
    Hetkel magab veel meie kõrval, muidu on enda voodis ka vahepeal aga seal kipub öösel nutma hakkama.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 6. detsember 2016 at 16:08

    Osalen loosimises 🙂

  • Avatar
    Vasta MS 6. detsember 2016 at 16:08

    Osalen loosis. ?

  • Avatar
    Vasta Andrea 6. detsember 2016 at 16:07

    Soovin osaleda loosis. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 6. detsember 2016 at 16:07

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 6. detsember 2016 at 16:07

    Oii seda tooli ja lauda on meil vaja kindlasti. Laps suur joonistaja ja värvija. Seda ta teeb praegu maas aga mugavam oleks laua taga . Plaanime osta aga ootame loosimise ära ?. Meie ka paneme lapse (3a.poiss) voodis magama ja tunne on sama ,et voodi läheb kohe katki kui meie ka sinna pikali heidame ? Aga seda ,et laps meie juurde ronib esineb vähe, lapse voodi meie voodi kõrval ,eks sellepärast ka . Aga jääme loosimist ootama !,?

  • Avatar
    Vasta Krista 6. detsember 2016 at 16:07

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. detsember 2016 at 16:06

    Osalen ja minu poole aastane jääb tihti tissil olles minu kaissu kuna vajun ise ära ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 6. detsember 2016 at 16:06

    osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 6. detsember 2016 at 16:06

    Ma ei osale just tihti Su loosides, ent selles ma lihtsalt pean osalema, kuna pisipiiga on just sinna vanusesse jõudnud, et oleks vaja lauda ja tooli. Ning kui need tõesti nii mõnusad ja tugevad on, siis ma juba tean, kuskohast voodi tellida kui on aeg võrevoodi välja vahetada 🙂

    Mul preili magab vahel terve öö oma voodis, aga enamasti ikkagi mingil hetkel ärkab ning kas mina või mees transpordime ta kaissu magama.

  • Avatar
    Vasta evelin s 6. detsember 2016 at 16:05

    Mu plika ei taha ka hästi magada oma voodis enam…max 3h ja sis ronib kaissu…ise olen ka mõelnud,et äkki see kolisev voodi ei ole mugav tema jaoks enam…ja laud koos tooliga kuluks hädasti ära,kuna piiga nii suur,et enam hästi söögitooli ei mahu ja kodus meil söögilauda kui sellist polegi 😀

  • Avatar
    Vasta Ene 6. detsember 2016 at 16:05

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Ivika 6. detsember 2016 at 16:04

    Osalen 🙂 selline mõnus komplekt sobiks meie koju hästi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Aile K 6. detsember 2016 at 16:04

    Tahaks oma väiksele piigale küll tooli ja lauda. Talle väga meeldib tooli ringi vedada ja sellega keelatud asjadele ligi pääseda 🙂

  • Avatar
    Vasta Erli 6. detsember 2016 at 16:03

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kadri 6. detsember 2016 at 16:03

    Osalen ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 6. detsember 2016 at 16:02

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta evelin 6. detsember 2016 at 16:01

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaja 6. detsember 2016 at 16:01

    Aitäh hea info eest, narivoodi tõesti väga ilus. Soovin osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Keiti 6. detsember 2016 at 16:01

    Osalen loosimises. Minu kahene eksib veel iga öö minu kaissu. Ma ei teagi, kas kahjuks või õnneks.

  • Avatar
    Vasta Margarita 6. detsember 2016 at 16:01

    Just parasjagu mõtleme lapse toa kujundamisele ja selline laua-tooli komplektike sobiks ideaalselt meie poja tuppa ? Telliks isegi teise tooli veel juurde, kui võit peaks tulema ? Seega, OSALEN!!! ☺

  • Avatar
    Vasta Triin Kalberg 6. detsember 2016 at 16:00

    Osalen loosimises.

  • Avatar
    Vasta Madli 6. detsember 2016 at 16:00

    Soovin osaleda.

    Minu laps (1,8) jääb magama minu kõrval, kust ma tõstan ta tema enda voodisse. Öösel aga ärkab ta üles, sest ta avastab, et keegi kuri inimene on talle teki peale pannud, ja kuna ta juba üleval on, otsustab oma hädakisaga minu ka üles ajada. Siis ma võtan ta enda kõrvale ja nii me siis uinume koos. Ma olen päris hädas sellega, aga lubasin endale, et juba sel nädalavahetusel hakkan oma voodis magamist talle sisse harjutama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 16:03

      Ma luban endale iga õhtu seda, et HOMMME 😀 Muuseas, Mari hakkas tekki alles nüüd hindama, enne ka ei tahtnud üldse. Imelikud olevused, on need lapsed 😀

  • Avatar
    Vasta Anzelika 6. detsember 2016 at 16:00

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta G 6. detsember 2016 at 15:59

    Selline lauakomplekt oleks väga toredaks jõulukingituseks minu 3-aastasele tüdrukule, kes saab lähiajal päris oma toa! Oma voodis magab algusest peale ja õnneks öösiti sealt välja ei tihka tulla 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 6. detsember 2016 at 15:59

    Minu preili oleks ka väga rõõmus laua ja tooli üle. Sel aastal toob jõuluvana talle mängutuppa puidust köögi ning puudu olekski üks tore laud ja tool, millel oma mängusõpru toita. Lisaks telliks Kalianilt kindlasti ühte tooli ka juurde 🙂

    Meie kahene kolis 1 a 8 k. oma voodisse ning pole kordagi meie tuppa ära eksinud. Kui ma üldse mõtlema hakkan, siis laps on terve kahe aasta jooksul vaid näppudel loetud korrad meie voodis olnud ja ka seda mitte terve öö.

  • Avatar
    Vasta Karin 6. detsember 2016 at 15:59

    Alles uurisin nende kodulehte ja plaanin ka ilmselt sealt voodi tellida. Varsti sünnib teine preili ja esimene saab kaheseks – siis saabki võrevoodi väiksele õele anda 🙂

    Hetkel magab ta oma voodis..voodil kõik küljed ees ning meie voodisse ta öösel ei seikle. Eks paistab, kuidas need tudumised siis olema hakkavad, kui uue voodi ostame.

    Aa.. ja soovin osaleda loosis 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. detsember 2016 at 15:59

      Ma ausalt ütlen, et seda ostu sa ei kahetse!

  • Avatar
    Vasta Elin 6. detsember 2016 at 15:58

    Osalen. Meil enamus aega magab oma voodis aga mõni öö ronib meie kaissu.

  • Avatar
    Vasta Reelika 6. detsember 2016 at 15:58

    Osalen ka 🙂
    Meie 2-aastane magab oma voodis aga kui juhtub, et ärkab öösel halva une või enesetunde peale, siis võtame oma kaissu. Ta laiutab nii hirmsasti, et olen ise lausa mõned korrad jalutsis maganud 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 6. detsember 2016 at 15:58

    Minu laps öösel meie voodisse ei tule. Kui ta peaks ärkama, siis hakkan lihtsalt nutma ja lähen ise tema juurde. Armas oleks kui ta meie kaissu tuleks, aga seda muidugi tihti ei tahaks 🙂 Magaksime kõik paremini ikka omaette.
    Loosis sooviksin küll osaleda.

    • Avatar
      Vasta Marit 6. detsember 2016 at 17:51

      Soovin osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 6. detsember 2016 at 15:58

    Kaua-kaua olen oma väikesese tütrekesele väikest lauda-tooli otsinud. Oleks imeline võit! 🙂

    Liitusin ka nende facebooki lehega. Hea meelega hoian pakkumistel silma peal.

  • Avatar
    Vasta Piret 6. detsember 2016 at 15:58

    Osalen ka 🙂 mu kohe kahesele preilale kuluks laud ja tool hädasti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Nansy 6. detsember 2016 at 15:57

    Meie suuremale lapsele (7a) sai soetatud kompaktne voodi. Ehk siis selline kus yleval voodi, all kirjutuslaud ja riidekapp ja trepiastmed on sahtlid. Vaga vajalik korteris kus vahe ruumi. Piiga (1.4) magab alles võrekas.
    Võtame roomuga loosist ka osa?

  • Avatar
    Vasta evelin merisalu 6. detsember 2016 at 15:57

    osalen loosimises.

    Pojal küll oma voodi olemas, aga ikkagi magab meie kaisus 🙂 Las ta siis magab niikaua, kui ta tunneb end nii, et võiks oma voodis magada. Muidu proovime edasi harjutada, aga las ta niikaua olla 🙂 Meil voodi suuur ja mahume ilusti. 220 x 220 mõõdus, 🙂 . Kallis kaasa ise ehitas 😉

  • Avatar
    Vasta Laura 6. detsember 2016 at 15:57

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-maria 6. detsember 2016 at 15:57

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 6. detsember 2016 at 15:57

    Soovin ka loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Merit 6. detsember 2016 at 15:56

    Ohjah, meil peaaegu iga öine teema.. Nii nagu kell 5 saab on tüdruk mul voodis. Eks ma ikka nii palju kange olen vahepeal, et viin tagasi ja ootan kuna uinub aga siis endal uni läinud.
    Väga kena on see nari.
    Osalen loosis samuti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly Kalm 6. detsember 2016 at 15:55

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta H. 6. detsember 2016 at 15:55

    Väga vahva laud ja tool kuluks ära küll kuna pisem sätib ennast igale poole istuma 🙂 oma laua taga oleks eriti mõnus ju. Meil vanem poiss vast u 3 kindlasti pressis vahest kaissu ja kui ala äike v haige siis hiljem ka. Aga ma ei mäleta ,et nii palju oleks ,et ma ise üldse magada poleks saanud. Praegu 1a ja 3 kuune magab oma voodis ..vahest väga harva kaisus aga siis ei saa suurt keegi magada.

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 6. detsember 2016 at 15:55

    Osalen 🙂
    Laps jääb magama oma voodis, aga tihti tuleb öösel kaissu.

  • Avatar
    Vasta Karolin 6. detsember 2016 at 15:55

    Võtan loosist suurima heameelega osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Deivy 6. detsember 2016 at 15:55

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta Helerin 6. detsember 2016 at 15:54

    Lastele nari on hiljuti saadud, nüüd mahuks selline tool ja laud kenasti tuppa ära 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 6. detsember 2016 at 15:54

    Mul pisem oma voodis, ainult söötmise ajal mul kõrvale(aegajalt ikka unustan ka tagasi tõsta :D), aga 1a11k vana tüdruk ikka vahel eksleb meie juurde, mina viiksin ta kohe oma voodisse aga ta pole rumal, läheb issi poolele kohe ja sosistab talle “issi printse kaissu” (issi printsess kaissu) 😀 no ilmselt ühel mehel kohe süda sulab sees ja kerib tütrekese enda juurde kerra 😀

    • Avatar
      Vasta A. 6. detsember 2016 at 15:55

      Mul pisem oma voodis, ainult söötmise ajal mul kõrvale(aegajalt ikka unustan ka tagasi tõsta :D), aga 1a11k vana tüdruk ikka vahel eksleb meie juurde, mina viiksin ta kohe oma voodisse aga ta pole rumal, läheb issi poolele kohe ja sosistab talle “issi printse kaissu” (issi printsess kaissu) 😀 no ilmselt ühel mehel kohe süda sulab sees ja kerib tütrekese enda juurde kerra 😀

      Osalen loosis ka 🙂

  • Avatar
    Vasta E 6. detsember 2016 at 15:53

    Minu laps on hetkel aasta ja 3 kuune ja magab ilusti oma voodis. Öösel muidugi in võrekal pulgad ees nii et ega tal väga muud võimalust pole ka 😀 aga lõunaune ajaks võtan pulgad eest ära ja siis püsib ka ilusti oma voodis 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 6. detsember 2016 at 15:53

    Osalen 🙂
    Laps eksleb minu külje all põhiliselt ? meil võrevoodi vastu enda voodit. Voodil üks külg ära võetud ? enamjaolt magab ikka oma voodis. Aeg ajalt ikka vaja jalad sirutada meie voodisse ?

  • Avatar
    Vasta jaana 6. detsember 2016 at 15:53

    osalen:)

  • Avatar
    Vasta Annika 6. detsember 2016 at 15:52

    Soovin tooli ja laua loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta katri väli 6. detsember 2016 at 15:52

    Mina väga soovin ja osaleb kindlastii

  • Avatar
    Vasta B. 6. detsember 2016 at 15:52

    Soovin loosis osaleda ja lisan, et kui see ekslemine varem oli meil väga harv kui mitte öelda, et yldse, siis nüüd iga öine rännak.. öösel tuleb oma voodist välja ja lihtsalt seikleb minu ja mehe vahele. No mis seals ikka.. eks aeg annab arutust.