Uncategorized

päevapraadidest

13. detsember 2016

Ma tahaks täna teiega põgusalt jagada head leidu, mille ma tänu oma sõbrannale avastasin. Nimelt on tema korralik Pärnu kontoriinimene ja telefonis vesteldes mainis ta mulle jälle mingisugust äppi, mis talle soovitab, kuhu oleks arukas lõunale minna. St selles äppis on kirjas kõikide söögikohtade päevapraed + hinnad, mille järgi ta siis otsuse teeb. Temal seal Pärnus on muidugi hea, sest Pärnu on nii pisike, et vali ükskõik, milline koht olenemata enda asukohast ja saad igale poole umbes 10 mintsaga, meil siin Tallinnas nii hästi pole. Sellegipoolest suutis ta minus põnevust tekitada ja nõnda ka mina selle äpi tõmbasin.

DSC_2320

Päris lahe on see, et näitabki mulle, mis igal pool päevapakkumistes on. Siinkohal panin ma otsingusse TALLINN, aga noh, seal on muidugi kõik linnad valikus olemas. Ma olen ise suur restoranitoitude sõber ja tegelikul lõunatamas käia on ju ikkagi hea – eriti hea on, kui saab maitsvat sööki parema hinnaga. Päevapraed tavaliselt ju on natsa soodsamad, kui muud toidud menüüs. Seega ükspäev oligi eriti mõnna, et tegime sõbrannaga plaani lõunale minna, siis koha valisingi ma just selle äpi järgi, et kus mis isutas. Käisimegi Fahle restos, kuhu ma muidu poleks ever taibanud lõunale minna. Ma olen seal ühe korra ainult uhkel õhtusöögil käinud, aga seal sai kuue euriga imelise lõuna ka!

Tänagi just mõtlesin, et läheks ühe lähedal elava sõbrannaga sööma. Kuhu? Äpp lahti, panin otsingusse “lähimad kohad” ja valik oli selline:

DSC_2321

Mulle muidugi meenus siis, et mul on kolme shuudi pildid töötlemata, kolm reklaamposti reas ootamas üles riputamist ja konkust olen ma plaaninud “Lotte tuba” teha juba viis miljonit aastat, seega ei läinud ma kuskile. AGA Musu restosse tuletas see mulle küll minemist meelde, olen ammu tahtnud ära katsetada. Seega mis siis muud, kui ootan neid päevi, kus aega rohkem ja lähen siis Mususse.

Et jah, ei ole need päevapraed mitte vaid “kontorirottide” pärusmaa, vaid laisad emad, nagu mina, naudivad neid pakkumisi ka. Ja noh, tahtsingi kiirelt teile teada anda, et selline tuus variant on olemas!

Vot tak! Tõmmake ja proovige järele, äkki leiate veel hea koha, kus lõunatada. Ehk isegi sellise, kuhu enne minna taibanud poleks.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Reet 14. detsember 2016 at 15:36

  Päevapraad.ee äpp on igati hea ja mugav, just see näita lähimad nupp, kasulik. Samuti lemmikute nupp, mugav.
  Veebileht on paljuski loogilisem, kesklinna omad ees, ülejäänud jäävad kaugemale, hea vaadata. Menüüd on samuti nähtaval.
  Tip-top, edu poistele või kesiganes seda asja teeb 🙂

 • Avatar
  Vasta Liisi 13. detsember 2016 at 19:48

  Mina kasutan Tartus seda https://päevapakkumised.ee/tartu

 • Avatar
  Vasta Greete 13. detsember 2016 at 16:47

  Musu ma eriti soovitada ei julge, meie seltskonnast ei jäänud seal keegi kahjuks rahule 🙁

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 13. detsember 2016 at 16:50

   mhhh 🙁 see mulle just nii lähedal ja tahtsin proovida. Mis sis häda oli?

   • Avatar
    Vasta Krisi 13. detsember 2016 at 18:33

    Mina olen MuSus käinud u 5-6 korda ja olen ikkagi pigem rahul. Kaaslase karbid olid ühel korral sellised, et saaks paremini ja kord oli kelner uus ning ajas KÕIK sassi aga see ei seganud samas. Seal on mõnus ja hubane, ei ole liiga fancy menüü ka, samas ikkagi restoran.

 • Avatar
  Vasta Jane 13. detsember 2016 at 15:47

  Ma küll ei näe, et kõik linnad oleksid valikus, ainult 6-7 suuremat linna.

 • Avatar
  Vasta G 13. detsember 2016 at 15:40

  Kes äppi ei taha tõmmata, siis internetist saab ka väga kenasti praed.ee lehelt täpselt sama info kätte. Ise kasutan seda iga kord, kui päevapakkumiste ajal sööma juhtun. Olgu linnaks siis kodulinn Pärnu või Tallinn, kuhu aegajalt satun ja kus ei tea ühtegi söögikohta. (ja ps! Pärnus ei saa 10 mintsaga igalepoole, läbi linna sõit võtab 20-30 minutit bussiga 😉 ) Aga see igati väärt leid tõesti!