Ei no pärisel ka? Ma tean, et ma võin kõlada nagu mingi meeleheitel paksuke, kes endale XS suurust selga venitades väidab, et vanasti talle küll XS selga läks, aga vot nüüd enam ei lähe. Ma isegi ei ürita enam ammu S suurust endale selga ajada, aga no enne rasedust kandsin ma ikka M suurust. Isegi oma elu suurimas kaalus, mis oli 68 kilo, olin ma ikka kenasti M. Nüüd on aga nii, et M suurust on vähe riidekapis, enamus asjad on ikka suuruses 40 või L.

Selles suhtes, et mul vahet pole, mis täht mu pluusi sees on, aga L peaks viitama sellele, et ma olen LARGE. Aga kui mina olen Large, siis mis veel need on, kes minust natukene suuremad? Ma ei hakka siin ennast kiitma, olen sellise kehaga nagu olen, voldiline ja lödi siit-sealt, aga no kui ma näiteks kaubanduskeskuses ringi vaatan, siis ei tundu ma üldse seal paksemate kategoorias olevat. Reaalselt, mis suurust siis enamik inimesi kannavad? Mis suurust teie kannate, mu lugejad?

Ma nimelt käisin täna jälle poodides. Mul oli tarvis uut trikood, sest mul on täna esimene trenn ja kuna ma juba vaalamõõdus olen, siis otsustasin esimesena minna vesiaeroobikasse. Sain endale trikoo (40 suurus) ja plätud kenasti kätte ja olime valmis juba samme kodu poole seadma, kui mulle jäi teele Reserved. Kuna te kõik mulle ütlesite, et seal on aled käimas, siis pistsin ka korraks nina sisse ja noh… väljusin kolme üüratu kotiga. Ma vajan vist ravi või midagi… AGA, jällegi on kott täis 38-40 suuruses asju.

DSC_2097-3

DSC_2098

Okei, see konkreetne kampsun on M suurus, aga se eon jällegi selline pehme, paks ja lohvakas. Umbes nagu mina :D Ma lihtsalt olen jube segaduses, sest ma olen terve elu elanud valedes, et L suurus on keegi paksukene, aga no näed, L suuruse kandja oma täies hiilguses:

15875982_224411867962410_8243365005051822080_n

Hehe, ma olen nagu mingi elav Reservedi reklaamnägu, sest mul on seljas Reservedi sinine kleidike/tuunika. Suuruses 38, aga rinnust tiba väike, võiks suurem olla. Seega oleks pidanud 40 võtma. Selle ma ostsin aga eelmisel aastal, mitte täna. Kott on ka Reservedi oma, see on seal praegu alega mingi 14€ kui ma õigesti mäletan. Pruuni enam polnud, aga musta oli. Peaaegu oleks endale musta ka võtnud, aga siis mõistsin, et mul pool elamist kotte täis ja panin selle viimase musta isendi kurvalt riiulile tagasi. Ainult saapad on ShoeShopist soetatud. Isegi paganama sukapüksid on Reservedi omad!

Ma täna ostsin tegelikult Lendele ja Marile matchivaid asju. Nii Reservedist, kui ka Lindexist. No ma ei saa, ma olen lihtsalt segane selle järgi, et mu lapsed ühtmoodi riides oleks. Eriti hea oleks, kui ma veel ise ka samasuguse keebi selga saaks, nagu lastel, aga selliseid komplekte palju leida ei õnnestu, seega rõõmustan ka vaid laste kraami üle. Reservedi kleit/tuunikad on rohkem sellised igapäevased ja pehmest materjalist. Titade oma viiekas, suurem oli minu meelest kuuekas.

DSC_2100

DSC_2099

Sukapüksid sain ka Lendele. 4.99€ eest kaks paari on minu meelest päris hea leid. Isegi Aliexpressist ei saa nii odava tükihinaga sukakaid. Neid jäi sinna veel omajagu, seega kes ees, see mees. Üldse laste asjad olid üli odavad, aga ainuke asi, mis mind häiris, oli see, et poiste asju oli tunduvalt rohkem. Tavaliselt on vist vastupidi? Aga beebipoistele oli suur valik, beebitüdrukutele väga pisike. Aga noh, ehk on tüdrukute asjad lihtsalt ära ostetud, ega ma ei tea :))

Ma tegelt ostsin hunniku asju veel, aga ma pean nüüd ennast natukene ujuma minekuks ette valmistama (khm-sheivimine-khm) ja siis kunagi näitan veel asju, mis ma lastele ja endale ja isegi Kardole soetasin.

Aga tegelt ka? Mis riidesuurust teie kannate? Kuidas see võimalik, et ma L olen :D? Samas vb ma ei peaks imestama, sest ma tõesti kaalun palju rohkem kui kunagi ammu ja vanasti. Peaks vist lihtsalt leppima sellega ja rahumeeli lihtsalt ainult L suuruses asju vaatama, aga ma nagu kuidagi ei suuda sellega veel rahu teha :D “Ma ju ei ole L suurus???” väidan ma rahumeeli, ise pealaest jalatallani L riietes olles :D

Jaga: