LAPSED Uncategorized

aitäh-aitäh-aitäh!

18. jaanuar 2017

Enne, kui ma hakkan teiega jagama infot, et mis Malluka lastekarbi esimeses “numbris” peitus, tahaksin ma tänada igaühte, kes selle karbi ostis nn seana kotis. Ega te ju ei teadnud, mis seal sees oli ja ma tõepoolest andsin endast parima, et teid üllatada ja karbiga rõõmustada. Ja eriti vahva on see, et iga karbi pealt läks 10€ hea tegemiseks, seega suur-suur tänu kõigile, kes aitasid mul natukene head teha. Te olete mulle nii armsad!

Nimelt oleme me perega otsapidi Pärnus, kus elab Kristel oma 2-aastase poja Christoferiga. Kahjuks on Christofer sündinud nii haruldase haigusega, et terve maailma peale on sääraseid lapsi vaid käputäis. Ta on imearmas poisike, kes naeratab ema nägu nähes, kes kardab kõdi ja kellele meeldib ta voodikarussell, kuid vaimselt on Christofer vaid paarikuuse lapse tasemel. Täna käisin ma neil külas, et neile korjatud 500€ üle anda ja Kristeliga tassike teed juua. Ma ise alguses lausa pelgasin minna, sest mul on endal väike külmetus peal, aga Kristel uskus, et kui ma kenasti käsi pesen ja lapsele väga lähedale ei kipu, siis haigeks nad ei jää. Tõesti siiralt loodan seda, ma ei julgenud pisikese poole hingatagi!

DSC_6430

Kristel on minu meelest nii tubli ja teeb endast kõik võimaliku, et pojakene ennast hästi tunneks. Räägib temaga, näitab raamatuid, kordab juba kaks aastat sõnu. Mis siis, et Christofer ei hakka neid järgi kordama, tunneb ema, et sellegipoolest meeldib pojale, kui temaga tegeletakse, räägitakse. Kristel on terve oma elu pühendanud üksikemana poja kasvatamisele ja kuigi tal võib kindlasti raske olla, siis mina pean küll ütlema, et ta on võrratult tubli. See armastust täis pilk, millega ta pojakesele pai teeb ja teda silmitseb, ausalt… ma pidin ikka kõvasti pisaraid tagasi hoidma. Oli nii ilus ja no natukene kurb ka. Aga kurbusele nende peres küll vist kohta pole, sest Christofer on nii naerusuine ja Kristel ise selline tasane, siiras ja armas inimene.

Kallid sõbrakesed! Hinnake kõike seda, mis teil on. Kallistage ja musitage oma lapsi ja väärtustage iga sekundit, mis te nendega veeta saate, sest Kristel teeb seda kindlasti.

DSC_6420

Tööl Kristel muidugi käia ei saa, kuid perele lisaraha teenib ta poolvääriskividest ehete tegemisega. Ka mina ostsin ühe laheda mustast turmaliinist ja oonüksist käevõru kaasa, mis peaks mind kaitsma negatiivsuse eest ja annab jõudu ja visadust. Mulle meeldib see mõte! Kristel ütles ise ka, et ta teeb oma ehteid ainult armastusega ja kui nendesse uskuda, siis need ka töötavad. Mina usun 🙂

DSC_6438

Seega, kui teie tahate ilusaid eheteid, millel natukene väge juures, siis soetage need Kristeli käest, sest see raha läheb kindlasti õigesse kohta. Tema ehteid saab näha SIIT Christella’s Jewelery leheküljelt Facebookis. Mul endal polnud sularaha kaasas, seega andis Kristel mulle poja kontonumbri, kuhu käevõru eest tasuda saan. Loodan, et ta ei pahanda, kui seda ka siin teiega jagan. Ehk keegi tahab seda pisikest pere paari euroga toetada, see oleks nii armas!

CHRISTOFER  LAANEJÄRV 

EE952200221065183699

Muuseas, ka see spa, kus me parasjagu oleme, Spa Estonia, pakkus omalt poolt Kristelile võimalust paariks tunniks spaasse lõõgastuma tulla. Tõesõna olid Kristelil peaaegu pisarad silmas, sest ilma lapseta on ta ära olnud vaid paar üksikut korda, ning võimalus lõõgastuda ja hinge tõmmata tundus talle suurepärane. Seega suur aitäh ka Spa Hotel Estoniale. et aitate Kristelil korraks puhata ja seetõttu pojakesele natukene puhanum emme olla.

Ja mina lähen kallistan nüüd oma mugulaid, minge tehke teie sama 🙂 Juba varsti räägin ma mõttest, kes võiks saada veebruarikuu karbi müügilt raha ja mul on praegu tunne, et valituks ostub üks armas vanaema, aga sellest kõigest varsti juba lähemalt! Tsauka!

Loe ka neid postitusi!

25 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Rita 19. jaanuar 2017 at 08:04

    Poolvääriskividest ehteid on mul vaja küll, aitäh jagamast 🙂

  • Avatar
    Vasta kt 19. jaanuar 2017 at 06:08

    T6esti sydantsoojendav lugu. J6udu kallile emale ja pojale.

    Ilus kaev6ru kyll.

  • Avatar
    Vasta meow 18. jaanuar 2017 at 23:17

    Sa oled ikka superarmas ja tubli! Muah! Kristelile ja Cristoferile palju jaksu ja tervist!

  • Avatar
    Vasta Janika 18. jaanuar 2017 at 21:29

    Sa oled suure südamega armas inimene! Kõik ilusad soovid saadan teie mōlema perede poole teele ❤️

  • Avatar
    Vasta gdfgfdh 18. jaanuar 2017 at 18:53

    Kas Kristel mitte ei olnud kunagi kas Ringvaates või Pealtnägijas? Tundsin selle sama diivani ära ja et õbluke naine, aga see saade oli vist siis kui Christofer alles mõnekuune oli. See saade läks mulle tohutult hinge ja olen palju tema peale mõelnud, et kuidas neil nüüd läheb. Tohutult tohutult tugev naine, soovin talle kogu hingest vaid kõike head siin elus.

  • Avatar
    Vasta Carry 18. jaanuar 2017 at 18:13

    Nii ilus käevõru 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 18. jaanuar 2017 at 18:09

    Ma ei saa aru, kas asi on emaduses või miks ma praegu lahinal nutsin seda lugedes. Ja tõepoolest suur suur respekt Sulle Mallu! Öeldakse ikka, et kõiki ei saa siin ilmas aidata, aga tegelikult saab ju igaüks kedagi aidata! Hea eeskuju oled 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin U 18. jaanuar 2017 at 17:41

    Sul on suur süda.

  • Avatar
    Vasta r 18. jaanuar 2017 at 17:20

    Nii hea inimene ikka! Võttis silmad vesiseks küll, kuna ise sarnases seisus, laps tsuti vanem, kui kõnealusel naisel. Mis kõige kurvemaks tegi, oli see “üksikema” – elan ka raske puudega lapsega kahekesi, aga hooliv isa on ikka olemas lapse jaoks. Kahjuks paljud isad pole enda haigete laste jaoks eriti olemas. Väga meeldib, et see tubli ema ise ehteid teeb, ega pole täielikult kõigele käega löönud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2017 at 17:27

      jaa, ma leian ka, et üksinda hakkama saada on ikka tõeline vägitükk!

  • Avatar
    Vasta K 18. jaanuar 2017 at 17:12

    Sa oled nii imeline inimene! Et see hea mis teed teistele, tuleks sulle mitme kordselt tagasi!
    Mina lähen soetan ka sealt miskit ilusat omale!

  • Avatar
    Vasta Helen 18. jaanuar 2017 at 17:06

    Ka mina tunnen Kristelit ja ta on tõeliselt armas ja siiras inimene. Olen ka omalt poolt mõelnud, et kuidas teda aidata ja nende igapäeva elu veidigi kergemaks teha. Kirjutasin ka Inglite Aja saatesse aga see oli kohutavalt negatiivne, kuidas TV3 temaga käitus. Kristel ja Cristofer valiti Inglite Aja saatesse ja isegi filmimise aeg oli juba kokku lepitud aga kohale ei tulnud kedagi. TV3st Keili Sükijainen käitus väga alatult, lihtsalt enam ei võtnud ühendust ega vastanud enam kõnedele, kui lõpuks vaid sõnumi saatis, et otsistasid Kristeli siiski saatest välja jätta. Siis oli mul tunne, et olen pigem andnud Kristelile asjata lootust ja teda alt vedanud 🙁 igaljuhul loodan, et leidub piisavalt inimesi, kes ei pea paljuks Kristelilt armas käevõru tellida.

    • Avatar
      Vasta A. 18. jaanuar 2017 at 17:19

      Mina nägin Kristelist videolõiku kuskil saates, oli vist mingi heategevussaade. Vb siiski TV3 käis tema juures? Või oli mingi teine saade, ei mäleta, püüan üles otsida.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 18. jaanuar 2017 at 17:26

        ERR’is näitas teda seoses haruldaste haiguste päevaga jah eelmisel veebruaril 🙂

        • Avatar
          Vasta A. 18. jaanuar 2017 at 17:31

          Just just, seesama, võid mu eelmise kommentaari ära kustutada 😀

      • Avatar
        Vasta A. 18. jaanuar 2017 at 17:30

        Ei olnud TV3. Oli ETV Ringvaates. Igatahes väga inetu käitumine TV3 poolt 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2017 at 17:26

      Issand jumal, tegelt ka? Nii kurb 🙁

  • Avatar
    Vasta A. 18. jaanuar 2017 at 16:38

    Ma ei saa aru, kuidas inimestel alati sinu kohta midagi negatiivset öelda on, kui sa oled tegelikult niinii abivalmis ja suure südamega naine. Palju edu ja jaksu sulle edaspidiseks, Mallu!?

  • Avatar
    Vasta Y 18. jaanuar 2017 at 16:28

    Mallukas sa oled NIIII SUURE SÜDAMEGA. Mul endal kodus ka kasvamas pisike erivajadusega poiss. Samuti elab Eestis vaid paar last selle diagnoosiga. Tean ja tunnen ise, kui palju jõudu ja tuge annab iga hea panus, saades sellega teha oma lapse jaoks palju.

  • Avatar
    Vasta Teele 18. jaanuar 2017 at 16:23

    Sa oled üks hea ja armas inimene!!! Oleks Sinusuguseid rohkem siin maailmas ❤️

  • Avatar
    Vasta Triin 18. jaanuar 2017 at 16:20

    Ohh sa oled ikka nii hea inimene!!kindlasti ostan katbikest veel 🙂

  • Avatar
    Vasta MP 18. jaanuar 2017 at 16:19

    Sa teed nii õiget ja tänuväärset asja! Oled õigel kursil, kui nii võib öelda. Palju edu ja tegutsemis tahet Sulle sellega, seda läheb vaja. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 18. jaanuar 2017 at 16:17

    Kas Kristel muljetas ka, et mille alla ta selle raha investeerib? Aboluutselt mitte ei kirjuta ma seda õelusest või kellegi teise rahakotis sobramise pärast et “niiniii, mismoodi ta nüüd saadud raha kulutab”.. Aga kuna see on lihtsalt nö lisaraha, siis ehk mainis ta, et ehk ostab midagi erilisemat kui maksab arveid. Põnev oleks teada. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. jaanuar 2017 at 16:22

      Ta ütles, et ta praegu jätab selle ümbrikusse ja ei puutu seda, kuni pojale midagi suuremat vaja on. Näiteks näitas ta, et füsioteraapias käimiseks on neil mingid spets kallid püksid, mis jalgu õiges asendis hoiavad, aga need jäävad ju ka väikseks, nagu ikka riided jne. Seega ma ei tea, kas ta midagi erilist ostab, pigem ikka pojale vajalikku või kasulikku. Samas võib-olla satub Kristel ise siia lugema ja oskab paremini kommenteerida 🙂

  • Avatar
    Vasta L 18. jaanuar 2017 at 16:16

    Lugesin seda pisarsilmis. Sa oled uskumatult tubli, et sellise asja ette võtsid. Kõige rohkem headust su südamesse!!!!?