AVALDAN ARVAMUST

kui sa ikka piisavalt kaua soovid…

24. jaanuar 2017

…siis lõpuks läheb täide. Varem või hiljem! Alatu vale on see, et unistuste täitumise nimel tuleb vaeva näha. Ära hakka! Lihtsalt istu ja oota, küll need soovitud asjad ka sinuga juhtuvad. Ma ei taha siin enne õhtut ka hõisata, aga rõõm on nii suur, et ei mahu sisse ära. Lihtsalt mul on olnud üks suur-suur soov juba mitu aastat ja täna sain ma sellise kõne, mis mind selle soovi täitumisele kohe hästi lähedale viib. Kas päris täidab ka, seda saan homme teada, aga ma olen enam kui kindel, et asjad lähevad hästi ja minu soovike täitub, LÕPUKS!

Ma olen hetkel nii õnnelik, et raske kohe millestki muust kirjutada. Kõik pusad sain ka tänu Olaplexile peast ära, ahi saab ülehomme valmis, ükspäev kirjutas mulle keegi meili nii ilusa kirja (millele ma siiani vastata pole suutnud) ja üldse elu on nii tuus. Kas saaks veel tuusam olla?

Mis on teie praeguse hetke suurim soov? Või on mingit soovi, mis hästi ammu olnud on ja mille täitumist veel ootate? 

demotivation.us_DREAMS-COME-TRUE-They-just-have-to-be-simple-_134021977971

Loe ka neid postitusi!

106 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta murulane 5. august 2017 at 00:31

    Tagantjärelesirvija siin!
    Lausa üllatav, et nii paljud naised ei rasestu!!! Ootavad aastaid,unistavad lapsest! Kui mina veel noor,ilus ja pikka kasvu olin,oli naistel ainult üks suur mure pidevalt: et ometi JÄLLE rase ei oleks!
    Mis küll on juhtunud eesti naistega?

  • Avatar
    Vasta Laura 25. jaanuar 2017 at 22:57

    Minu suurim soov oleks head sõbrad.

  • Avatar
    Vasta Diana 25. jaanuar 2017 at 20:09

    Minu suurim soov on oma kodu:)unistan juba niiii kaua sellest ja no peab saama lõpuks!

  • Avatar
    Vasta M 25. jaanuar 2017 at 20:05

    Mina suurimad soovid:
    -Oma maja
    -Koer
    -Tütar
    -Paremini tasustatud töö
    Üks unistus on juba täitunud. Minu 3-aastane poeg.
    Usun et kunagi ka need soovid mul täituvad. Kui ise olla positiivne siis läheb ka elus paremini! Olen seda kogenud.

  • Avatar
    Vasta Käthlin 25. jaanuar 2017 at 20:00

    Unistan, et oleksim hästi kaua terved mina, laps, mees, meie vanemad ja vennad õed. Lisaks sooviks meie väikesele preilile tervet õde või venda mängukaaslaseks. Maja tahaks ka, kus lapsed saaksid mängida ja meie ohvi juua:).

  • Avatar
    Vasta Merka 25. jaanuar 2017 at 18:25

    Mu Unistused on sellised et tahaks hirmsasti hambad korda saada ja võlgadest lahti saada. Kunagi masu ajal jäin töötuks ja tekkisid võlad kaela. Ja ikka maksan vaikselt võlgu ja pingutan et perel kõht täis oleks. Seepärast on jäänud hambad taha plaanile. Nüüd aga otsin laste kõrvalt tööd. Üks lasteaias ja teisele pole kohta et lasteaeda panna. Unistus on ka see et elu grammi võrdki stabiliseeruks. Vot sellised unistused.

  • Avatar
    Vasta Merks 25. jaanuar 2017 at 14:37

    Minu unistus on juba ammu saada meie perre lapsuke aga kahjuks pean ma rohte sööma ja ootama ja kannatama ja lootma et ükspäev see rõõmu uudis seal kahe triibu näol vastu ka vaatab ??

  • Avatar
    Vasta Merca 25. jaanuar 2017 at 14:29

    Minu unistus oleks päris enda kodu ja armastav mees. Mul on küll ideaalne töö ja väga tore perekond, kuid seda õiget inimest kellega pesa punuda pole veel leidnud. Saan küll varsti 30 ja loodan, et vanatüdruku saatus ei terenda ees ning loodan ikka edasi.

  • Avatar
    Vasta R.V. 25. jaanuar 2017 at 13:53

    Mina usun ka, et kui kõvasti unistada, siis unistused ka täituvad. Nt ma nii väga soovisin konkreetsesse autusse tööle saada, kus on järjekord uksetaga pm. Aga ükspäev ülemus helistas ja sain. Nüüd soovin veel kõrghariduse diplomit kätte saada, alla 5 kuu on jäänud. Siis soovin oma kodu. Igapäev mõtlen sellele ja vahin kv-d 😀

  • Avatar
    Vasta Merka 25. jaanuar 2017 at 13:37

    Täitus mitmeid mitmeid aastaid oodatud unistus(6-7a) ja jäin rasedaks, nûûd mu suurim soov et varsti vabaneks sellest iiveldusest ? Tahaks juba sûûa nii et asjad maitseks aga ûldiselt olen väga rahul ja õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Karmen 25. jaanuar 2017 at 13:24

    Nii… kõigepealt oleks soov Eestis ülikool ära lõpetada (praegu esimene aasta käsil), siis leida erialane töö aastaks, koguda raha ja minna Londonisse õpinguid jätkama, edasi võiks ka seal hea töö leida ja oleks soov maja ka siis osta, lapsed võiks ka saada, ja iga aasta võiks ka kuskile reisile saada.
    Kõik sellised soovid, et tuleb ise teha, küll siis saab ka 😀

  • Avatar
    Vasta Elis 25. jaanuar 2017 at 12:53

    Unistan,et mu suuremast pojast kasvab õiglane, tubli ja südamlik mees. Tänapäeva umbes 20-aastased noormehed on nagu hädapätakad, ei vääri nimetust mees.
    Soovin,et pisemast pojast samuti asja saab, paras nutcase on hetkel 😀

    Soovin,et meie majaehituse projekt lõpuks liikuma saab. Maa ostetud, paberimajandus käib aga vaja rahalist kindlustust, et saada vajaminev laen ehituseks.

    Ja ohhh…loodan,et mu ettevõtlusest asja saaks. Ma juba 7 aastasest saadik tean,mida tahan teha aga loodetavasti olen ka nüüd oma nišši leidnud ja asjast saab asja.

    Miski ei tule niisama, selleks peab vahel küüned verele kraapima ,et jõuda sinna kuhu soovid. Lihtsalt on vaja ka väheke joppamist.

    Karvane tunne, et kõik läheb hästi!

  • Avatar
    Vasta tk 25. jaanuar 2017 at 12:46

    Vähemalt 10 aastat olen tahtnud fotograafiks saada, unistasin oma võimsast kaamerast. Nüüd on see olemas, aga on tulnud ka räige ebausk endasse. Kõik motiveerivad ja kiidavad tihti, aga ise seisan endal ees. Olen kindel, et asi on selles ka, et praegu on turul nii palju häid fotograafe, et mida suudan mina pakkuda? Ma siiani usun ja tean, et minust saab fotograaf, aga ei saa seda käima kuidagi. Aga tuleb kuskilt pihta hakata, sest back up plani mul ei ole.

  • Avatar
    Vasta G 25. jaanuar 2017 at 12:11

    Minu suur unistus on jääda rasedaks. Ootame beebit juba kaks aastat.
    Ja soovin, et saan kilpnäärme korda, mis takistab ka arvatavasti beebi tulekut.

    • Avatar
      Vasta kk 25. jaanuar 2017 at 17:06

      küll jääd rasedaks, kui kilpnäärme korda saad. Vähemalt mul läks nii.

    • Avatar
      Vasta Evelin 29. jaanuar 2017 at 14:25

      Maca! Tõstab seksuaalsust, tasakaalustab hormoone ja kilpnääret ka. Maitsel pole ka viga – kergelt karamelline. Näiteks mesi+pähklid+teelusikas kuni poolteist macat ja ülihea magus snäkk. 🙂 Parimat!

  • Avatar
    Vasta Laura 25. jaanuar 2017 at 11:09

    Ma leian, et olen üks äärmiselt õnnelik inimene. Olen 23-aastane, mul on unistuste töökoht, suurepärane mees, ilus kodu ja imearmas 10-kuune poeg. Mul on elult vaid üks soov veel, mille täitumisest unistan – loodan kogu oma südamest saada kunagi ka tütre emaks. See soov on niiiii suur, et südames hakkab lausa valus 🙂

    • Avatar
      Vasta Maria 25. jaanuar 2017 at 12:24

      Unista pigem tervest lapsest. Kui sattumalt on laps ka tüdruk, oleks ju tore….aga tegelikult, ei peaks lapse sool vahet olema ja me kõik võiks unistada tervetest lastest.

      Lihtsalt jäi silma…ei midagi isiklikku.

      • Avatar
        Vasta kk 25. jaanuar 2017 at 17:06

        +1

  • Avatar
    Vasta Liisbeth 25. jaanuar 2017 at 10:43

    Unistan, et elu paika loksuks. Olen 25 aastane ja elan endiselt vanemate juures. See on põhiline mida muuta sooviks. Mu töö meeldib mulle väga kuid kahjuks on palk selline, et väga hästi sellest üksi hakkama ei saaks. Oleks elukaaslane kellega koos korter üürida, oleks lihtsam aga üksinda maksaksin enamus oma palka üüriks kui ma just mingisse peldikusse kolida ei taha. Üürikuulutusi vaadates võtab ikka ohkama, et mis urgaste eest ka hingehinda küsitakse.
    Ja teine suur unistus on armastus. Peikasid on olnud, tulnud ja läinud, millestki aga asja pole väga saanud. Seega jah, ootan seda inimest kes mu südame kiiremini põksuma paneks ja hindaks minu väärtust.
    Aga noh, kodus istudes kahjuks väga ei ole võimalik kellegiga tutvuda eriti :D.

    • Avatar
      Vasta Kata 25. jaanuar 2017 at 11:49

      **26, lootus uus** on pidanud minu puhul paika, loodan, et peab sinugi. 🙂 26 aastaselt sain omale sobiva üürikorteri ja kuu aja pärast leidsin kallima. 🙂 Ma tean, mida sa tunned, siis mulle tundus, et ma ainus inimene maailmas, kes veel vanematega elab. Praegu ma näen väga paljusid tuttavaid, kes elavad vanemate juures, mõned siiani, mõned ringiga tagasi kolinud ja ma ei pea neid üldse imelikuks.

      • Avatar
        Vasta Liisbeth 25. jaanuar 2017 at 12:39

        Jaa, ka minu tutvusringkonnas elavad kaks mu sõbrannat veel vanemate juures, lisaks mulle endale siis. Ja kõigil samad mured- kodus on mugav, üüri ei pea maksma, raha saab kõrvale panna ja no ei soovi kolida halvematesse tingimustesse lihtsalt selle pärast, et välja kolida kodust.
        Ülikooli ajal elasin ühikas, seega olin nö juba iseseisva elu peal aga peale kooli lõppu oli lihtsam koju tagasi tulla. Ja siin ma nüüd olen.
        Vanemad pole ka öelnud, et yo, koli välja, neile ka kuidagi sobib et ma olemas olen ja aitan kodus igasugu asju teha. Samas kui see reaalsus hitib, et mu vanus juba selline, et peaks oma elu elama, siis tekib kerge masendus ikka küll.

        • Avatar
          Vasta Eliko 25. jaanuar 2017 at 14:16

          Kirjeldaksid justkui minu elu . Olen samuti 25.aastane , elan ikka kodus ema juures. Käin ülikoolis kaugõppes. Tegelikult soov tööle minna on ammu olnud, kuid hetkel ei saa kuna tervis on tähtsam.. just oli minu jaoks sobiv tööpakkumine, kuid ma ei saa kandideerida kui ütlen tulevasele tööandjale “Kle sorry, aga mul selles kuus 2 sessiooni koolis ja kui kuu läbi saab lähen haiglasse..”
          Ja, ka mina tahaks armastust enda kõrvale leida… seda õiget !

          Küll loksub Sinu elu paika ja usun, et loksub ka mul paika. Üks samm korraga ja küll kõik tuleb omal ajal 🙂

          • Avatar
            Ma 26. jaanuar 2017 at 10:14

            Sinu elu loksub kindlasti paika, sest sa oled üks imeline ja armas inimene, kallis Eliko!!! 🙂 Hoian sulle pöidlaid alati ja mõtlen sinu peale! 🙂 Küll sa aru saad, kes ma olen! 😉 🙂

        • Avatar
          Vasta G. 25. jaanuar 2017 at 14:58

          Vaata Liisbeth – kirjutad “kõigil samad mured” ja siis tuleb rida häid asju 🙂 et kodus on mugav, saab raha kõrvale panna.. Nii palju on mõtlemises kinni – kui sul pole kohe võimalik praegust reaalsust muuta (pigem lihtsalt mitte mõistlik, majanduslikust aspektist), siis pööra see enda kasuks või vaata olukorda positiivsemas valguses. Näiteks – sul on ju vedanud, kui vanematega on nii head suhted, et pole vajadust suvalisse urkasse põgeneda, onju? See on suur väärtus. Ja kui raha kõrvale paned, siis tee seda teadlikult – et kogudki stardikapitali oma elu alustamiseks ja aitad nii oma unistuse täitumisele ise kaasa. Saad ühel hetkel alustada paremalt positsioonilt kui mõni teine, päris nullist. Tegelikult on üldse parem mitte võrrelda ennast kogu aeg teistega või mingites vanusenumbrites väga kinni olla. Mõtle, et suures plaanis jõuad ju mingi poolsada aastat vähemalt seda iseseisvat elu elada, nii et mis vahet, kas alustad paar aastat varem või hiljem.. Ehk võta rahulikult, küll tuleb kõik 🙂

  • Avatar
    Vasta T 25. jaanuar 2017 at 10:10

    MInu unistus on, et inimeste unistused täituksid. Nad saaksid oma jackpotid, oma kodud, lapsed käima, vanaema terveks, naine saaks lapse, töö , raha jne. Minul on juba olemas kõik mis ma olen soovinud. Kaks imearmast last. Kellest üks saab suvel kolm ja pisi saab kohekohe kolmekuuseks. JA sain nad täpselt nii nagu soovisin. Poiss ja tüdruk. Mees kes on tubli ja hoiab oma perekonda kõige rohkem. Päris oma kodu. Nägime selle laenu värgiga vaeva´, aga saime ! Noh kui nüüd ikka mõelda, siis üks soovike oleks. Tahaks kodus remondi valmis saada. Siis ma oleks 100% rahul. Aga olen ka praegu !
    Mallu, sulle küige kõge parimat. Sa oled nii awsome inimene lihtsalt !!! 🙂

  • Avatar
    Vasta siky 25. jaanuar 2017 at 10:07

    Istun sünnieelses osakonnas saatekiri esilekutsumiseks käes (nädala pärast) ja tunnen imelikke valusid. Palun mitte veel. Lase mehel 5p veel komandeeringus ära käia.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. jaanuar 2017 at 10:21

      Mul oli viimased kolm lõpunädalat aina igalt poolt valus, aga kui juba esile kutsutakse, siis… saad ka meheta hakkama! 😀 Jõudu!

  • Avatar
    Vasta anu 25. jaanuar 2017 at 09:55

    minu soov on oma kodu… pärast lahutust ei ole mul kohta, kus lastega olla. ainult mehe juures aga see pole ju see. oleks suvi, siis läheks tšilliks metsas või midagi.

  • Avatar
    Vasta Salme-Marta 25. jaanuar 2017 at 09:50

    Praeguse hetke suurim soov. Praeguse. Novat, i’oskagi nagu. Öelda midagi.
    Tahaks seda vähest, et me mõlemad mehega sinnamaani välja kannaks, kui lapsed päriselt oma elu peal on võimelised kuidagigi hakkama saama. Siis ma võiks juba rahul olla. Teine soovike oleks vast see, et lapsed pärast meie siitilmast lahkumist omavahel tülli ei pööraks. Elunäinuna olen neid juhtumeid ikka üksjagu kogenud ja suht kole on ikka küll, kui õed-vennad varandusenatukese pärast sõjajalal on. Ma loodan, et igaüks neist kannab mingit intellektitükikest, mis välistab sellise võimaluse, aganoh….iial ei tea ju. Lohutan ennast sellega, et õnneks olen ma siis surnd juba ega pea niisugust õnnetust nägema.
    Üldisemalt mõeldes, siis mind isiklikult kuidagi väga liigutavad need mõtisklused, kui kellegi suurimaks sooviks on see, et laps hakkaks liikuma või toimuks mingi arenguline, kasvõi pisike, murrang. See on nii…maitea…lõikav kuidagi. Kõik muu nipetnäpet jääb sellistel juhtudel kuskile valgusaastate taha.

  • Avatar
    Vasta Triin 25. jaanuar 2017 at 09:27

    Ma nüüd ei tea,kas seda saab unistuseks nimetada,aga sooviks vast küll! Mai kuus täitub mul kaasaga 10 pulmaaastapäev ja tahaks sellel puhul teha õnnepalees vande uuendamise! Olen asju uurinud ja see täitsa teostatav..ainult jääb üle loota,et ma suudan selleks ajaks ka piisavalt raha talletada..noh eks ikka väike pidu võiks ju ka olla lähedastega! Tundub kuidagi armas mõte !

  • Avatar
    Vasta Kata 25. jaanuar 2017 at 09:17

    Unistan, et oleks oma kodu. Pank võiks anda ka 0% sissemaksuga laenu, saaks selle üüriraha pangale maksta. Minu tutvusringkonnas on inimesi, kes unistavad väga pühendunult – a´la õhtuti ütlevad oma unistused mitu korda kõva häälega välja, usuvad et unistamine peab olema alati Jaatavas võtmes ning asi toimib.

  • Avatar
    Vasta Katrin 25. jaanuar 2017 at 08:34

    on ju äge tunne, kui kõik hakkab korda saama ja need väikesed ja suured “mured” saavad lahendatud 😀

    mina unistan juba aastaid sellest, et võidaks jackpoti 😀 sest ma tahan oma maja Veskimöldresse, mida ma pangalaenuga endale never osta ei saaks. Ma tahan, et mu tulevased projekti-lapsed kasvaksid oma majas. Ma tahan oma maja õuele koera, suurt koera! Parem kui kaks! Ma tahan, et hommikul ärgates saaksin kohvitassiga minna terrassile istuma, et tõusev päike paitaks mu põski ja ninna tungiks roosipõõsaste lõhn ning kõrval oleksid truult minu koerad (samal ajal mees ja lapsed magavad veel ülakorrusel), kes tonksavad mind sõbralikult oma külma ning niiske ninaga 🙂
    ja minu teine unistus on reisida-reisida-reisida! Ja nii, et valin ühe sihtkoha, sealt lähen edasi järgmisesse kohta. Ja järgmine koha valik on nagu filmides, kus nad lennujaama lähevad ning vaatavad väljuvaid lende ning otsustavad, et lähevad x-kohta. Ja nii tahan ma reisida kogu (peaaegu kogu) maailma läbi. Vahepeal saadan ehk üleliigsed riided, mida soojal/külmal maal vaja ei lähe, kodumaale tagasi.

    Need kaks unistust on natukene omavahel vastuolus – sest kui mul on maja, lapsed ja koer, siis ei saa ma nii spontaanselt reisida. Aga noh, ma võin aastakese reisida, ja pärast pesa punuda, pole probleemi! 😀

    Kuskil olen kuulnud ütlustu – unistused ei peagi täituma, nad peavad lihtsalt olemas olema. Aga on ülimalt äge, kui nad täituksid! 😀

  • Avatar
    Vasta Pisi 25. jaanuar 2017 at 08:30

    Minu unistus on juba aasta otsa olnud töökoha leidmine. No ei taha keegi mind tööle. Ikka võetakse enda sugulasi, kuigi neil ei pruugi olla piisav kogemus ja haridus. Kogemuse ja haridusega inimesi ei vöeta. Kuna kohustus on vabast töökohast teada anda, siks seda tehakse aga isegi vestlusele ei kutsuta.
    Kui saaks töö, küll siis teised unistused ka täituvad. Oma maja ja auto tulevad siis, kui saab tööd.

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. jaanuar 2017 at 08:24

    Oehhh… Mina unistan vist, et elu laabuks kuidagimoodi talutavalt ja meelepäraselt. Hetkel on tulevik nii tume ja pole õrna aimugi, mis poole aasta pärast elust üldse saab. Kindlusest ja teadmisest unistan vist.

  • Avatar
    Vasta Kadi 25. jaanuar 2017 at 08:10

    Oma kodu kindlasti. Hetkel on potensiaalne koht olemas, kuid maja on kehvas seisukorras ja vajab kõvasti tööd-armastust, enne kui asja saab. Olen mõelnud ka korteri peale linnas, kuid see eeldab pikemaajalist raha kogumist. Oma kodu oleks see, mis annaks kindlustunde, et edasi pere peale mõtlema hakata… Armastav mees on (õnneks) olemas. Heast töökohast, ülikooli lõpetamisest, kassist ja hingerahust unistasin eelmisel aastal ja aasta lõpuks ma need kõik ka sain. Nii et võrreldes aasta-kahe taguse perioodiga olen ma juba palju-palju paremas kohas (ja meeleseisundis!) kui varem 🙂

    Sel aastal täidan ühe oma südamesoovi ja pärast poolt aastat raha kogumist lähen reisile 🙂

  • Avatar
    Vasta Leelo 25. jaanuar 2017 at 00:38

    Soovin tavaliselt uue aasta alguses kõigile oma südames head ja soovide täitumist. Ma ei tea kust see tuleb või miks ma selleks hetke võtan, aga see on mul traditsiooniks kujunend ja niimoodi tehes tunnen ennast hästi. 2 last pidin saama enne kui 32 saan – programm läbitud. Hetkel käsil enese arendus et ma leiaks ennast taas erialasel ametikohal kus ma olen vajalik ja oluline meeskonnaliige.

  • Avatar
    Vasta Nele 24. jaanuar 2017 at 23:51

    Minul on kohe mitu unistust ?
    1) tahaks võita lotoga ja kohe palju,et maja korda teha(väljast soojustada,ja seest ehitada/lõhkuda seinu ja teha remonti) või kokku lükata ja uus ehitada.
    2) tahaks väga tööd saada,aga küsimus on mida ja kuhu riiki-kas Eestisse või Soome,ja kui Soome,siis kui kauaks ? sest mingihetk tahaks ikkagi,et laps läheks Eestis kooli ?
    3) soov oleks lapsele ja kassile võtta lisaks väike/suur seltsiline koera(kutsika) näol ?
    4) tahaks väga lube kätte saada-kaua võib neid lube juba teha(~3,5aastat juba?)
    5) kui load käes,siis sooviks omale ka korralikku autot ?

  • Avatar
    Vasta Ragne 24. jaanuar 2017 at 23:50

    Üks tõeline unistus mul on, mida aastaid olen soovinud. Tahaksin teada mis tunne on orgasmi saada. Nõme teema küll aga lausa kurvaks teeb, et vähem kui kahe kuu pärast emaks saan aga näe, nii head ja võimsat asja ei ole veel iial kogenud.

    • Avatar
      Vasta kk 25. jaanuar 2017 at 05:01

      Kas sa omale hea vibraatori oled ostnud? Soovitan just “jänku kõrvakestega” varianti.

    • Avatar
      Vasta Sandra 25. jaanuar 2017 at 08:27

      Nii-nii kahju on sinusugustest naistest. Sa pole ju ainuke. Mina saan ühe vahekorra ajal mitu korda, tihti ikka meest poolnaljaga palun, et ära paku mulle rohkem, ma ei taha enam, ma ei taha pidevalt tippu jõuda. Samas on jälle hea vahel 2-3 korda järjest saada, aga pagana väsitav kah. 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 24. jaanuar 2017 at 23:42

    Mina loodan praegu, et mul on mingil moel võimalik maksta 110 eurot, et mu laps saaks kevadvaheajal ujumise treeninglaagrisse minna. Loodetavasti mu soov täitub, kui piisavalt hästi loodan!

  • Avatar
    Vasta Krista 24. jaanuar 2017 at 23:34

    Oma kodu tahaks…

  • Avatar
    Vasta M. 24. jaanuar 2017 at 23:27

    Kõige kõige kõige suurem unistus on, et mu laps saaks kunagi iseseisvalt kõndima või kasvõi käedki korralikult tööle, et ta saaks rohkem mänguasjadega mängida jne. Teine suur unistus on puhata. Nädal aega kuskil soojal maal hea sõbrannaga lihtsalt puhata. Kasvõi natukesekski, aga see tundub suht võimatu soov. Isiklik kodu oleks ka super, aga ei ole hullu .. saame õnneks praegu ka hakkama. No ja neljas unistus oleks 1 tugipost kõrvale. Ühest heast ja hoolivast mehest ära ei ütleks (üksikvanema elu ei ole just eriti lilleline), aga see tundub ka suht mission impossible 😀 Aga no kõige reaalsem unistus on, et tulgu juba soojad ilmad ja need tulbipeenrad.

    • Avatar
      Vasta Kai pimeduses kobamas 24. jaanuar 2017 at 23:35

      Nii armas ja ilus soov! 🙂

    • Avatar
      Vasta Mona 25. jaanuar 2017 at 12:01

      Loodan südamest, et su soovid täituvad, M.! Ja jõudu ja jaksu pisikesele!

      • Avatar
        Vasta M. 26. jaanuar 2017 at 23:59

        Aitäh 🙂 Pisike on mul juba täitsa 6 aastat vanake. Aga no ikka vaatad teda heldimusega, et küll on alles armas laps ilma loodud ja no ikka emme väike pesamuna 🙂 Aga minu vapper tegelinski on tänulik heade soovide eest 🙂

  • Avatar
    Vasta Lilith 24. jaanuar 2017 at 22:33

    Kaamera oleks mu praegune soov:). Muud nagu väga ei olegi. Tegelt kooliasjad sooviks ka järje peale saada, aga see on täiesti minu teha:D.

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 24. jaanuar 2017 at 22:32

    Ma nii tahan oma uut väikest lapsukest!
    Krt, et lastel peab ka isa olema! Arumaitaipa, miks ühe lapse ilmaletoomiseks nii suur takistus mu teele püstitatud on.

  • Avatar
    Vasta K. 24. jaanuar 2017 at 22:32

    Unistus on Tallinna kolida, töö nagu on aga nüüd on veel elamispind puudu, saaks selle ka siis võiks miskine armastus ka tulla ja muud nagu ei tahakski 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 24. jaanuar 2017 at 22:31

    Mina pole pool elu unistada osanud, sest terve lapsepõlve jooksul keelati see ära ja ka salaja omaette unistamine näitas, et see mitte midagi ei anna. Kui ma täiskasvanuks kasvades aru sain, et kõik teised maailma inimesed unistavad ja teevad seda kohe suuuuurelt, olin äärmiselt löödud ega osanud oma eluga midagi pealegi hakata. Nüüd olen sealt maalt ikka palju edasi liikunud, täitunud on ainult üks, kuid õnneks ka kõige olulisem unistus – saada emaks. Ning elu duubeldab nüüd selle unistuse täitumist:) Ülejäänud unistused on pigem ka sellised tüüpilised – oma kodu, oma missioon ses elus, parem enda loodud maailm, õnnelikum suhe, parem sissetulek jms. Aga ma ei ütleks, et need lihtsad unistused on. Lihtsad unistused on minu mõistes a’la, tahan tätoveeringut, lähen ja lasen teha, tahan juhilube, kogun raha ja lähen teen ära. Jms. Need on selles mõttes lihtsad, et vajavad ainult vahendi olemasolu, st raha. Igal inimesel on sadu materiaalseid soove ja unistusi. Tõsi, paljusid neist ikka ei saa ka kohe, aga enamasti on need siiski lihtsasti saavutatavad, kui veidi paremini majandada ja need vahendid leida. Aga kuidas lahendada seda, et ma jätkuvalt ei tea, mida ma ses elus teha tahan (peale laste kasvatamise)……..? Aastaid ja aastaid mõtlen, analüüsin ja selgusele ei jõua. Hulluks ajab juba. Ja noh,…. keegi teine ilmselgelt vastust sellele ei tea.

    • Avatar
      Vasta Ints 26. jaanuar 2017 at 04:47

      Täpselt minu soov- mida ma siin elus tegema peaksin? Milleks mind saadeti? Miks ma tulin? Kes ma olen? Mis on mu eluülesanne? Miks ma rahul ei ole? Mul on ju kõik olemas- mees, lapsed, oma kodu ja oma kunst. Aga miski on ikka puudu ja miks ma ei tea , mis see on?

  • Avatar
    Vasta Jan 24. jaanuar 2017 at 22:30

    Soovin, et vanaema saaks terveks ja haiglast välja! Niiiiiiiii igatsen teda 🙁 Aga ma tean, et ta saab hakkama! Palume kõik iga päev ingleid 🙂

  • Avatar
    Vasta tiuxx 24. jaanuar 2017 at 22:16

    Meie pere unistuseks on oma kodu.. Maja nimelt. Siit väikelinnast max 8km kaugusel, naabritest eemal.. Oi kuidas tahaks. /a tütar ka kogu aeg räägib, et “kui me oma kodu saame”. Pank aga laenu ei anna, sest sissemaksu meil pole, tagatist ammugi mitte, kredex ei käenda, sest meil on ainult üks laps.. Ja kui ütlesime, et soovime ainult 20 000 maksvat vana majakest, naerdi meid konsultatsioonis välja- maal sureb elu välja, põhimõtteliselt ei anta maale laenu!! Eriti nii odavatele ja vanadele(!) taludele. Kuidas ometi saab meie soovike täituda.. Kui just lotoga ei võida??

  • Avatar
    Vasta Triinu 24. jaanuar 2017 at 22:14

    Mul oli nii suur soov pulmadeks sult polaroidi laenata aga ei jopanud:D õnneks sain selletagi mehele!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 22:25

      Käisid liiga vähe pinda 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 24. jaanuar 2017 at 22:05

    Mul justkui kõik olemas. Suurepärane mees, kaks last. Nüüd ostsime maja, kuhu nädalalõpuks sisse kolida saame.
    Selline pisipisi unistus võibolla isegi on. Esimene laps tegi minu kehaga üks null. Olen praktiliselt üles keha venitusarme täis ja kõhunahk ripub nagu kängurukott. Ma tean, et mu mees armastab mind alati ja igavesti ning mul on kaks kõige armsamat last, aga.. Igatsen oma enesekindlust. Unistan kõhuplastikast. Mul oli isegi mingi hetk raha koos, aga uude koju oli vaja köögimööblit ja tehnikat. Nii ma siis jälle ohverdasin. Aga ehk üks päev siiski 🙂

  • Avatar
    Vasta K 24. jaanuar 2017 at 22:04

    Minu unistus nr 1 oli saada oma elamine koos abikaasa ja 2 lapsega (ise olen 19). See unistus täitus eelmine aasta. Muidugi teine unistus on see, et tahaks paar tundi puhata/oma aega saada… Nt juuksurisse minna juukseid lõikama. Ausalt öeldes ei mäletagi millal oleks saanud jalad seinale visata ja lihtsalt olla ja mõleda omi mõtteid. See on unistus, mida juba väga pikka aega unistan ja taga ajan.

    • Avatar
      Vasta Kris 24. jaanuar 2017 at 22:35

      Vau, kui küsida tohib siis mis vanuselt abiellusid ja lapsed said??

  • Avatar
    Vasta L 24. jaanuar 2017 at 22:04

    Hetke suurim soov on sünnitama minna. 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 24. jaanuar 2017 at 21:58

    Oh neid soove on niipalju…
    1)oma kodu
    2)õnnelik suhe
    3)töö, mis meeldiks nii palju, et ei oleks tunnet, et teeks tööd (ma isegi ei tea mis see oleks, kui keegi mulle magamise, trenni tegemise ja teleka vaatamise eest maksta ei tahaks…)
    4) oma õnnelik pere, miski mida mul kunagi olnud pole
    5)reisida ja palju, vahet pole mis kliimasse. Tahaks igalepoole.
    6) sõpru, kes alati olemas oleks, kellega kõike koos teha saaks – nagu seksis ja linnas näiteks
    7)koera (üürikorterisse võtta ei saa ja ega mul ka töö ja kooli kõrval aega poleks, ei taha just looma piinata)

    Pole siiani midagi saanud soovimise peale, ei oska soovida või pole mulle seda õnne antud.

  • Avatar
    Vasta riin 24. jaanuar 2017 at 21:55

    Ma unistan juba pikemat aega lotovõidust.
    Sellega saaks tasuda laenud/võlad, kodu lõpuni ehitada, uue auto osta, uue arvuti (kohe kohe on kutu) jne.
    Heast mehest, toredast lapsest, oma kodust, vahvatest loomadest ma unisrama ei pea ? Need on mul olemas ?

  • Avatar
    Vasta Marii 24. jaanuar 2017 at 21:52

    Kunagi unistasin, et tahakd kahte last. Esimese lapsena poissi ja teisena tüdrukut.
    Teine beebi oli vähe häbelik ja näitas enda sugu alles viimases UHs kus öeldi “kindlalt poiss”. Selle ajani olin täiesti kindel, et mu unistus täitubki. ? korraks olin kurb kui sain teada, et teine ka poiss. Aga see oli umbes max 5min ja juba olin hoopis teises meeleolus. Mõtlesin, et nii tore ikka, et 2 poissi. Neil palju lõbusam koos kasvada. Nende vanusevahe 1a3. ?
    Võib siiski öelda, et 1 unistus on täitunud. Mul on 2 imearmast last. ??
    Järgmine suur unistus on osta endale päris oma maja, et lastega saaks koguaeg lihtsalt kasvõi oma hoovi õue minna, mitte ei peaks igspäevaselt leiutama, kuhu nendega õue minna. ?
    Ja kui kunagi see unistus täide läheb siis kindlasti võtame veel endale koera, millest ka tükk aega unistanud?
    Muid “tahtmisi” ei saa nagu otseselt unistusteks pidada.. lihtsalt tahaks neid asju, aga saab ka vabalt ilma läbi. Muidugi tahaks juhilube ära teha.. aga see on puhtalt mu oma laiskus (kool on pooleli) ? ja sel juhul tahaks juba autot ka. ??

  • Avatar
    Vasta Mai 24. jaanuar 2017 at 21:50

    Soovin:
    Oma enda kodu!
    Vähemalt kolme last 🙂
    Kõrgharidust!
    Rohkem tasustavat tööd!
    Ülekõige soovin, et mu ema saaks terveks 🙂 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Printsess 24. jaanuar 2017 at 21:46

    Ma ka lugedes seda postitust eeldasin kohe, et tuleb Malluka talkshow 🙂 Sa oled nii palju lihtsalt maininud, et see oleks sinu suur unistus. Rohkem ma midagi pakkuda ei oskagi – raamatu sa oled juba kirjutanud (ehk nüüd tuleb Malluka kokaraamat, mis kunagi pidi tulema?).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 21:51

      No ütleme nii, et talkshow oleks ultimate unistus 😀

  • Avatar
    Vasta K 24. jaanuar 2017 at 21:46

    Minu suurim unistus oleks, et ma leiaksin endale kasvõi ühe töelise sõbra/sõbranna ja selle õige inimese kellega kaua koos olla. Ja tahaks õnnelik olla ja elust röömu tunda nagu vanasti.. 🙂 Hoolivust ja siirust, muud pole vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta G. 24. jaanuar 2017 at 21:43

    Mul on hetkel räme unistus saada uus kaamera ja arvuti. Tänu neile kahele vidinale saaksin end paremini arendada. Unistus on saada ka korralik töö ning blogimisega kaugele jõuda.

  • Avatar
    Vasta Janna 24. jaanuar 2017 at 21:42

    Minu suur unistus oli leida enda kõrvale armastav mees – olemas. Järgmine unistus oli saada emaks – olen 3 aastase printsessi emme. Veel suurem unistus oli saada endale päris oma kodu – olemas oma korter 🙂 Nüüd on unistuseks saada oma maja, päris oma maja maal… Nüüd ma siis unistan, sest unistama peab! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merks 24. jaanuar 2017 at 21:35

    Mina unistasin aastaid tagasi, et saaksin oma nõmedast ülekaalust lahti ja hetkel saangi. Juba 70kg miinust 🙂 Järgmine unistus on leida hea mees ja saada terve laps ja ma pole kindel, et just selles järjekorras. Funny eks? 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 24. jaanuar 2017 at 21:33

    Minu soov on, et saaksin iluoperatsioonile, et saada lahti koledatest armidest ning kõrvade korrigeerimist, et saaksin ka käia kinniste juustega, ilma, et peaksin häbi tundma.

  • Avatar
    Vasta Uudshimulik 24. jaanuar 2017 at 21:31

    Mis unistus siis täide minemas on?:)

  • Avatar
    Vasta Kyty 24. jaanuar 2017 at 21:26

    Minu kõige suurem unistus oli laps. Nägin teda unes 10 aastat.väikest blondi poissi,ja nüüd on see unistus 4,5 kuune blond äge tegelane. Ootasin teda 10aastat, aga oli seda väärt ? Nb:kui sain teada.et rase olen, olin ma kindel et tuleb poiss, ta käis ju iga nädal unes ja ütles oota ??

  • Avatar
    Vasta Eliisa 24. jaanuar 2017 at 21:20

    Sa saad endale telesaate!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 21:26

      Krt, kahjuks mitte! 😀

      • Avatar
        Vasta Jerts 24. jaanuar 2017 at 22:00

        Haha ma at least sama kurb kui Sa ise, see oleks totally mu lemmik vaatamine.

  • Avatar
    Vasta Mirru 24. jaanuar 2017 at 21:19

    Minu üks suur unistus täitus….sain lapse. Teine suur unistus on oma maja ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 24. jaanuar 2017 at 21:18

    Minu suurim unistus täitub juba varsti-varsti! 🙂 Kui kõik läheb hästi (ja kõik läheb hästi), siis näeb juunis ilmavalgust minu tütreke ja saan teda lõpuks kätel hoida ja pealaest jalatallani musitada.

  • Avatar
    Vasta Kersti 24. jaanuar 2017 at 21:17

    Kõik, millest ma nooremana unistasin, on tegelikult vaikselt ka täidetud läinud. See, mida sisimas soovid, tuleb… tuleb. Tasa ja targu, aga tuleb. 🙂 Ootan nüüd, et ka uus ahi minuni tuleks…

    Kes Sulle ahju ehitas, palju maksab? Mis materjalist?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. jaanuar 2017 at 21:26

      ahju ehitab kasuisa sõber, samasuguse nagu enne oli (sees kivi, peal plekk) ja 1500€

  • Avatar
    Vasta E. 24. jaanuar 2017 at 21:09

    Minu kõige SUUUUREM soov juba viimased 1.5 aastat on, et meie beebi juba meie juurde tuleks! Vaikselt tundub küll, et see on vist kõigest unistus ja jääb ka selleks, kuna no ei ole ju ikka tulnud.

    No suhteliselt raske on kuulata seda, et oota ja küll tuleb ning tulemata ei jää. Me oleme kõik endast oleneva teinud ja ikka beebsu pole. Sugulased/sõbrad saavad beebsusi ning naeravad, et ohjah polnud planeeritud aga tore, et tuli… Mitte, et ma mingi eluvihane oleks, et tra te saate tittesi, vaid lihtsalt kurvaks teeb natukene ikka, et miks meile beebs tulla ei taha…

    Ja no krt kes teab, et tulemata ei jää, perekoolis on triibupüüdjaid kes 5-10 aastat proovinud ja ikka ei miskit. Lohutav see nüüd küll pole, pigem hirmutav 🙁

    • Avatar
      Vasta Ulla 24. jaanuar 2017 at 21:19

      Take it easy! Lase arstidel end ja meest igaks juhuks kontrollida, vahepeal väikest abi vaja. Meil läks 7 aastat, aga nüüd olen emme. Ei andnud alla ja ei anna ka sina! Mõnikord lihtsalt ootab lapse hing oma aega (lihtne öelda), kuid nii see just ongi. Minge puhkusele, lasete keha vabaks ja küll siis ka tita tuleb 😉

      • Avatar
        Vasta E. 24. jaanuar 2017 at 21:36

        Ma olen läbi ja lõhki ära kontrollitud ning hüsteroskoopial käinud…viga nagu justkui ei oleks. Arst ootab nelja kuu pärast mind tagasi kui rasedust ei tule. Meil siuke kammajaa läbi elatud selle lühikese aja jooksul- katkemine, tsüstid, polüübid jne…

        Võtangi asja hästi rahulikult, kuna lootus sai otsa peale viimase rasedusuudise kuulmist 😀

        Puhkamas sai ka just käidud sel nädalavahetusel 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 24. jaanuar 2017 at 21:04

    Suurim soov on endale juhiload saada.. Järgmisel nädalal saab teada kas täitub ka, viimane samm veel ära teha 😀
    Laps ja oma kodu olemas… Soovin veel üht toredat väikest koerapojakest ja mu elu oleks lill 😀

    • Avatar
      Vasta sigrid 24. jaanuar 2017 at 22:39

      Samsugune soov ka minul:(

  • Avatar
    Vasta Kristel 24. jaanuar 2017 at 21:02

    Kõige kõige suurem unistus on praegu päris oma maja..aga see vajab veel aega ja raha..

  • Avatar
    Vasta D. 24. jaanuar 2017 at 20:59

    Öeldakse, et vahel peab oma sõnu sööma. Ma pean praegu oma soove sööma.. nimelt tahtsime lapsele õde/venda.. aga mul on niiiii paha olla, et ma mõtlen, et see oli ju mu suurim soov siin ilmas ja nüüd soiun, et nii paha on ja jube olla. Esimese rasedusega polnud üldse nii paha ega surmav tunne ütlen kohe. If you can dream it you can do it ?! 🙂 Dream big.

    • Avatar
      Vasta Kadri 24. jaanuar 2017 at 21:46

      Tean, mida tunned. Ma ootan kolmandat last ja esimese kahega polnud nii paha, kui nüüd kolmandaga oli esimesed kuud. Tõesti “pael kaela” tunne oli. 24/7 oli paha ja nii kaks kuud. Oksendasin koguaeg, iiveldas koguaeg. sekundit ka päeva jooksul hea ei olnud. Mõtlesin ka igasugu mõtteid.. Nutsin ja surm oli silme ees. Aga elasin üle ja nüüd päris hea see lõpu ootus. Pea vastu, mine haiglasse kui vaja. Varsti on möödas!!

      • Avatar
        Vasta D. 24. jaanuar 2017 at 22:33

        Soigusin vist täna piisavalt palju mees tõi apteegist “mustika tammekoore ingveri tabletid”! 😀 ma oleks nagu uus inimene, need tõesti aitavad, soovitan! 🙂 ja elu on jälle ilus 😀

  • Avatar
    Vasta Elve 24. jaanuar 2017 at 20:58

    Minu unistus on ka saada päris oma kodu. Mul pole seda kunagi olnud ja väga-väga tahaks, et see teostuks. Selle saamiseks pole ise rohkem midagi teinud, kui loteriipileteid ostnud ja ootan suuremat võitu. Küll see võit kunagi ikka tuleb. 😉 Öeldakse ju, et kellel ei vea armastuses, sellel veab õnnemängudes ja osaliselt olen ma sellele juba kinnitust saanud. 😀

  • Avatar
    Vasta Pinxu 24. jaanuar 2017 at 20:54

    Unistus olnud 23 aastaselt saada esimene laps ja kunagi tahaks saada oma päris kodu, esimese unistuse on täitunud.

  • Avatar
    Vasta A 24. jaanuar 2017 at 20:54

    Minu üks suurimaid palveid oleks see et saaksin täielikult terveks ja ei peaks iga päev tablette sisse sööma. (aga tean et seda ei juhtu kunagi aga unistada ju võib) Siis sooviks veel päris ona kodu ja loomulikult koos perega üks soe puhkus veeta. Ja kõige suurem soov oleks hambad korda saada aga see hambaravi on no nii kuradima kallis et raske on sinna minna kui raha ei ole.

  • Avatar
    Vasta meow 24. jaanuar 2017 at 20:51

    Nii hea lugeda midagi nii positiivset! Hea meel, kui teistel hästi läheb. Aga ma vist polegi ammu millestki suurest unistanud, tükk aega igatsesin jälle reisile ja sai nüüd see ka bronnitud. Aga sellised asjad, et tervis oleks kõigil pereliikmetel hea ja muidu meel rõõmus, seda soovin ma iga päev!

  • Avatar
    Vasta C 24. jaanuar 2017 at 20:47

    See on nii veider, kuidas soovid ajas muutuvad. Mäletan selgelt, kui ma unistasin mingist pilvebaleriini mänguasjast ja see tundus nii oluline ja nii tähtis tol hetkel. Üldjuhul on kõik mu soovid ühel või teisel ajal täitunud, pingutustega või ilma.

    Mingil hetkel sain aru, et kui tervist pole, pole ka miski muu mu ümber oluline. Seega unistan sellest, et annaks jumal mulle ja mu perele ja sõpradele tervist, et elada vähemalt 50 aastat veel. Pliiisss …

    Muul ajal unistan perest – mees ja kodu on olemas – aga koolitee vaja lõpetada. Aga küll ka see pere ükskord tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Nimi 24. jaanuar 2017 at 20:46

    Ma ei ole nii ammu millestki suurest unistanud. Jah väikeseid asju küll(ei saa isegi unistamiseks lugeda), tahaks shokolaadi, lapsele oleks k/s riideid vaja jms.
    Ilmselt igasugu mõtteid käib küll peast läbi, a püsivalt meeles ei püsi, nii et hiljem saaks öelda, näe unistasin ja läkski täide.
    Vb peakski teadlikult unistama hakkama, äkki olekski varsti miskit tegemata rikas 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 24. jaanuar 2017 at 20:43

    Ootan huviga, mis kanalis ja millist saadet sa juhtima hakkad! 😛 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 24. jaanuar 2017 at 20:41

    Unistan oma majast 🙂

  • Avatar
    Vasta C 24. jaanuar 2017 at 20:41

    Suurim unistus on oma kodu ja laps, millal täitub ei tea aga väga väga loodan.

  • Avatar
    Vasta Margitta 24. jaanuar 2017 at 20:32

    Minu suurim soov on see, et saaksin terveks. :/

  • Avatar
    Vasta Piret 24. jaanuar 2017 at 20:31

    Minu suurim unistus on juba 2-aastaseks saanud 🙂 aga teise unistuse, pulmad, lükkasime natuke edasi, sest täitub kolmas – suur ilus, valge ja avar ja täitsa oma kodu 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 24. jaanuar 2017 at 20:31

    Minul oli ka soov/tahtmine/unistus saada/omada juhiload.
    Osalesin Jacopsi Unistuste kampaanias. Lisasin sinna oma unistuse, vahepel lausa unustasin ära mis see oli ja siis see täitus. Sain autokooli minna ja nüüd pürgin sinnapoole et autokool lõpetada ja juhiload omada 😛

    • Avatar
      Vasta Maarit 25. jaanuar 2017 at 19:59

      Minul oli sama soov sinna lehele lisatud, mina ei võitnud-aga palju õnne Sulle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 24. jaanuar 2017 at 20:29

    Kõik unistused on täide läinud. Suurimad nendest on oma maja ja varsti sündiv beebi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 24. jaanuar 2017 at 20:28

    Lõpuks saada päris oma kodu. ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 24. jaanuar 2017 at 20:23

    Hetkel on minu unistus leida töökoht, mis pakuks mulle võimalusi ennast arendada ja teha seda, mida armastan – ehk siis mille tasu pole vaid raha, vaid ka emotsionaalne rahulolu. Ei tea, kas niisama ootama jäädes see täituks? Otsinud ja proovinud olen juba pikalt.

    • Avatar
      Vasta Helina 24. jaanuar 2017 at 20:37

      Suht sama, eeldan, et siis tuleb leida see miski, mis on veel antud ühiskonnast puudu ja oma äri käima lükata 😀 jep, sai siis ka oma unistus kirja pandud.

      Lisaks reisimised, oma suure maja omamine, pere omamine oma kulla teise poolega ja õnnelik olemine.

      Vähemalt kodust sai välja kolitud ja teinepool ka olemas, seega kaks kärbest ühe hoobiga. Eks teiste unistuste täitumine võtab aega, aga küll täituvad omal ajal 🙂

      Pisikesed soovid täituvad igapäevaselt, kas või, et saaksin praegusel tööl päeva normi täis, et kuu lõikes mingit boonust saada.