PILDID

väike Lightroomi näidistöötlus

22. veebruar 2017

Nonii, kuna mul oli paar pilti vaja töödelda ja ma sain lõpuks aru, kuidas enda ekraani nn filmida, siis tegin teile kiire video. Ma hiljem mõistsin, et ma ei seletanud ju üldse mitte miskit, et algaja ei pruukind üldse aru saada, aga kes vähegi Lightroomi kasutanud on, need ehk midagigi mõistavad.

Igatahes, siin see on. Ma ei saa aru, miks ta nii vaikne ka on, aga andke andeks, see on mu esimene kord. Kui teil on mingeid küsimusi või mõtteid seoses selle esimese “õpetusega”, siis andke tuld 🙂

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta a 2. märts 2017 at 13:23

  väga vahva, sain küll nii mõndagi uut teada, mida nüüd ise edasi uurida, taustal karjuv tohuvapohu oli ka päris lustakas. 🙂

 • Avatar
  Vasta H 24. veebruar 2017 at 11:29

  Miks viimasel ajal nii vähe kirjutad 🙁 ?

 • Avatar
  Vasta Keidy-Liisa 23. veebruar 2017 at 22:01

  Need presetid on head. Ma ise kasutan kui on mitu samas kohas/sama valgusega pildid tegtud. Teen ühe pildi ära ja salvestan preseti ta ja siis saab igale pildile üldseaded samad kohe ühe klõpsuga :). Ainult siis need naha jms peab eraldi tegema, see “pintsel” või mis iganes ta on :D.

 • Avatar
  Vasta Suhkruvatt 22. veebruar 2017 at 20:01

  Aitäh, väga kasulik video! Kas oled rahul, et endale selle programmi ostsid? Oled proovinud midagi muud veel või on plaanis soetada??
  Sa võiks rääkida veel oma fotokoolis käimisest, kuidas seal on? Palju jääb nn. kodutöid ja mis need endast kujutavad?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. veebruar 2017 at 20:09

   Mina olen väga-väga rahul, kasutan ju igapäevaselt, seega see 11 eurot kuus selle eest ei ole paha! Fotokoolist kirjutan lähiajal kindlasti veel 🙂 Kodutöid on siiski suht vähe.