Uncategorized

malluka lastekarp – veebruarikuu eri

4. märts 2017

DSC_3806

Nüüd peaks kohal olema kõik veebruarikuu karbid, seega saan tutvustada, mis nende sees peidus ka oli. Sedapuhku toppisime karbi nii täis, kui vähegi mahtus – et ikka rohkelt head-paremat laiali jagada! Mis siis tee karpi leidsid?

 

Palmers magusa kakaovõi lõhnaga huulepalsam, mis sisaldab e-vitamiini ning hoiab ära huulte kuvamist ja lõhenemist. Lisaks on Palmers visanud kaasa  Cocoa Butter testeri, mis on samuti üli mõnusa lõhnaga. Proovi kindlasti! Hind 3.25€.

DSC_3821

Kuna esimesest karbist oli paljude lemmikuks Maru mahe ”pulgakomm”, siis panime ka sellesse karpi Maru mahedikurullid, mis on valminud kuivatamise teel. Maius koosneb marja-ja puuviljasmuutidest, sobib lastele, vanematele, vanaemadele ja naabritädidele. Kõigile, kes hindavad mõnusat ja looduslikku maiust! Mina nagistan neid õhtuti, siis kui tahaks magusat, aga kõhupekk karjub appi, siis on hea tervislik alternatiiv magusale kommile! Need seemned ka krõmpsuvad nii mõnusalt hamba all! Paki hind 4.49€.

DSC_3812

DSC_3811

Veebruarikuu karbis on ka Molami nöörimismäng, mis  on lapse käelist tegevust arendav paela punumismäng. Lapsel on võimalik oma loovust kasutades paela punuda ümber kujundi mitut erinevat moodi, luues uusi ja põnevaid mustreid. Mängu käigus areneb lapse silma ja käe koostöö, loovus, tähelepanu, ruumiline taju ja kujutlusvõime. Sobilik koolieelikutele (3-6a). Mäng on pisike ja mahub iga lapse seljakotti, et see võtta kaasa nii autosõidule kui kohvikusse. Mänguasi on valmistatud kasevineerist, mis on töödeldud ökoloogilise puhta kaitsva puiduõliga. Õli on vastavuses nõuetega, mis kinnitavad sobivust lastemänguasjadele. Rohkem info saamiseks pöörduge Molami Stuudio OÜ poole. Hinnaks 8€. 

DSC_3808

DSC_3829

Aasageko poolt on karbis Q-Pusle. Q-pusle põhineb optilistel efektidel, mis on tingitud inimese taju eripärast. Lihtsate kujundite, mustrite ja värvuste kordusel pildil on inimese silmale kas rahustav või ärritav mõju ja selle tõttu pilt tundub olevat kas tõeliselt ruumiline või värelev.  Q-Pusle kokkupanek ergutab kujutlusvõimet, aitab lõdvestuda, keskenduda ja loob head emotsioonid. Aasageko e-poest võite leida veel palju vahvaid arvendavaid mänguasju igale vanusele. Hind 4.50€. 

DSC_3823

HÖP Tegevuskaardid – ABC tegevuskaardid on abiks tähtede õppimisel, lugemise ja kirjutamise harjutamisel.Lapsed omandavad uusi teadmisi läbi mängu palju kiiremini. Seetõttu panime tähed kaartidele, mis loob palju uusi ning põnevaid kasutamisvõimalusi. Tootega kaasas olevad 20 mänguideed muudavad tähtede õppimise lõbusaks ning mänguliseks. Kaartidele saab korduvalt vildikaga kirjutada ning seda ka maha kustutada. ABC tegevuskaardid sobivad kaasa reisile  – mänguideed annavad huvitavat tegevust ning rõngaga köidetud kaarte on mugav kaasa võtta.

Meie võtsime enda tegevuskaardid Pärnusse kaasa ja see oli parim otsus ever! Marile meeldis täiega sinna peale sirgeldada ja ta proovis isegi tähtede kirjutamist! Kaardid on ka sellisest materjalist, et ei kortsu ega lähe koledaks, kannatab lapse rahmimist.

Hinnaks Apollos 10.15€. 

DSC_5824

Fazer tõi turule uued tooted hommikusöögi kategoorias, tuues müügile tervisliku Fazer Alku putrude ja müslide sarja, mille valmistamisel on kasutatud vaid Põhjamaadest pärit looduslikku toorainet. Oma pakist leiate kaerahelbepudru vaarikatega, mida terve perega nautida.

DSC_3817

Celbes kingib teile swarovski elementidega kauni kaelakee igaks pidupävaks, ning 10€ osturaha, kui nende kodukalt midagi tellida tahate.

DSC_3820

Firma OÜ ÕÄ on lastele pakki pannud vahva vile! Loodushoidlike värvidega kaunistatud puitvilet võib julgelt puhuda nii suur kui ka väike. Puhumisel areneb pisikeste vilistajate sensoorne taju. Kuna linnukujulise vilega on lihtne teiste tähelepanu tõmmata, siis on see suurematele lastele vahva abimees ka erinevate jooksumängude juures, kus vaja avapauk anda. Ps! Kuna see on laste lemmik vilepill, siis vanematel soovitan endale kõrvatopid soetada 😀 

Dermoshopi toodetest leiate sellel korral pakist uuhiuue toote, mida saab kasutada nii huultel kui ka põsepunaks. Minu lemmik põsepuna! Lisaks sellele leiate karbist köögiseebi, mis lõhnab nii hästi, et käin vahepeal ainult sellepärast käsi pesemas, et neid hiljem nuusutada. Veel ka aloegeeli, laste hambapasta, vatipadjad, lauakalendri ja pakikese erinevad tooteid testimiseks. Kraami küll ja veel!

Just nüüd on õige aeg on jalad korda saada enne suve. Selleks leiate pakist Puredermi kooriva jalamaski. Küll aga teen omalt poolt soovituse seda MITTE kasutada paar nädalat enne kuskile minekut, kus enda jalgu paljastama pead. Muidu arvavad inimesed, et su kooruvad jalad on mingi haiguse tunnuseks..

DSC_3824

Makayla Design on pakki lisanud kinkekaardi mille eest saate soetada suurepäraseid käsitöötooteid. Vaadake vaid selle naise tooteid – nii ilusad! Sobivad ideaalselt ka katsikukingituseks! Meie perel on Makayla tekikesed, sallid ja mänguasjakorvid, varsti näitan teile ka! Kinkekaardi väärtuseks on 10€.

16804336_1283844908360659_493243033199617232_o-3

Möllers Kalamaksaõli sobib tervele perele kasutamiseks – imikust täiskasvanuni! Kalamaksaõli vedelal kujul on olnud läbi sajandite klassikaline kalamaksaõli vorm. Kuigi nüüdisaegsed tehnoloogiad võimaldavad valmistada erinevaid kalamaksaõlitooteid, peetakse klassikalist värskest tursamaksast pressitud õli kõige väärtuslikumaks. Möller’si tursamaksaõlis on unikaalselt ühendatud väärtuslikud oomega-3-rasvhapped ja looduslikud A- ja D3-vitamiinid. Selleks, et õli kauem värskena püsiks, lisatakse selle sisse E-vitamiini, mis toimib naturaalse antioksüdandina. Hind umbes 10€. 

DSC_3822

Lehepunkt Nunnu ajakiri on igatahes meie pere Mari kõige lemmikum ajakiri, mida ikka ja jälle riiulist välja võetakse ja kust iga kord midagi uut värvida, kleepida ja nuputada leidub. Sobib nii päris väikestele, kui ka natukene suurematele, kes enam abi vajada ei pruugi. Lähemalt olen ajakirjast rääkinud SIIN

DSC_5170

Crazy Soap on iga lapse, kes armastab vannitamist, lemmiktoode! Valge vahuseep lastele. Unikaalne vormitav vaht mida saab pritsida, põrgatada ja vormida. Pehme ja õrn koostis. Vaht on nahale sobiva pH-tasemega,ning ei sisalda parabeene ega SLES.Kasutamine: Raputa korralikult alati enne kasutamist. Suuna pudeli suu allapoole ja pihuta soovitud kogus käele. Parimaid tulemusi saab, kui kasutada normaalsel toatemperatuuril. Muidugi ei PEA seda kasutama vannis, kuid muidu võib laps mänguhoos seda ikka igale poole laiali ajada, seega ma soovitan laps sellega vanni suunata. Ps! Ära kindlasti vahtu otse vette lase, nii lahustub see ära! Hinnaks natsa üle kolme euro!

dsc_5821-5623005

BIO Roosa greibi lõhnaga loodusõbralik nõudepesuvahend.Konsentreeritud nõudepesuvahend sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, eemaldab kergesti nõudelt rasva ning kõrbenud plekid. Parfüümivaba, biolagunev, sobib väga tundlikule ning allergilisele nahale. Värske greibi lõhnaline ja töötab tõesti ülihästi! Mina kasutan sellelt firmalt igasugu vahendeid ja kõik meeldivad väga! Rohkem infot SIIT. 

DSC_3824

Brittoni kotikesest leiate seekord paki Brittoni niisked salfrätid, mähkmetestri ja informaterjali erinevate mänguasjade kohta.

LTT  on pannud teile kasti mitmeid Hippi tooteid nagu näpulusikas, pudrukauss, Hippi puder õunalisandiga ja soolase püree.

DSC_3825

Selline oli siis veebruarikuu karbikene – loodan, et paki saajad on oma karbiga rahul ja kõik asjad leiavad varem või hiljem kasutust! Ka veebruarikuu karbi 500€ on vanaemale edasi saadetud, kes selle raha eest endale hambad suhu saab ja lubas meile varsti saata pildi, kus ta laialt naeratab 🙂

Ja kõikidele ootajatele – juba täna saab hakata tellima märtsikuu karpi, aga sellest teen ma eraldi postituse, sest mul on teile vahvaid uudiseid transpordi koha pealt ja samuti tahan teile teada anda, kuhu läheb märtsikuu lastekarbi tulu!

Kuidas teile veebruarikuu karbi sisu meeldib :)? Vaata ka, mis oli jaanuarikuu karbis SIIT

LOOS KA! Jäta kommentaariks, mida tahaksid sina märtsikuu karbis näha ja võida tasuta uue kuu karp!

Loe ka neid postitusi!

88 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Margit 14. märts 2017 at 10:03

    Võib-olla mitte päris märtsi pakis, aga aprilli pakis oleks juba teemakohasemaks lastele mõeldud päikesekreem, sest ehk juba mai kuus läheb seda vaja 🙂
    Lisaks võiks olla kas tundlikule nahale või lastele mõeldud kehakreem, ma kasutan endal kah lastele sobilikke asju, kuna me tüdrukuga nö SPAtame koos ja neiu tahab ikka samu asju kasutada mida mina.
    Autosse olen ammu tahtnud lastelaulude CD plaati, aga linna minnes ununeb alati raamatupoest läbi hüpata.
    Kevade mütsi tahaks kah väga-väga, aga seda on jube raske pakki panna, sest lapsed on nii erinevas mõõdus.

  • Avatar
    Vasta Viktoria Huik 8. märts 2017 at 17:03

    Bredeni või Mimi Disaini kinkekaart 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 6. märts 2017 at 16:49

    Kuna märtsikuu karbid on välja müüdud, siis aprilli kuu karpides võiks olla midagi isale/mehel ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Hiie 6. märts 2017 at 08:00

    Tahaks mingit vitamiini mis nagunii ära kulub, nt d-vitamiin või c-vit.

  • Avatar
    Vasta Jänku 6. märts 2017 at 00:56

    ma olen neil karpidel silma peal hoidnud ning need näevad väga lahedad välja! mul endal hetkel last pole, aga kui kunagi tulemas, siis sinu karbid oleks vägagi tervitatavad. oleks vahva kui need pakid jääksidki kestma tellimuse peale esitamiseks. ma ilmselt võtan sinuga ühendust ja ütlen “Mallu, siin on 50 eurot. pane pakk kokku värskele emale” 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 5. märts 2017 at 21:47

    Alati lähevad peale puidust mänguasjad, mõnusad raamatud. Lisaks ka sellised praktilised asjad, nagu näiteks mõni nahasõbralik niiskete salfade pakk, libisemiskindel kauss. Suvele mõeldes äkki mingi Eesti tegija kinkekaart, millega kevad-suvist mütsi, salli soetada.

  • Avatar
    Vasta Annika 5. märts 2017 at 19:32

    Mõni raamat võiks olla, kas siis piltidega või midagi, mida huvitav katsuda (krõbisevad ja erinevate tekstuuridega lehed).

  • Avatar
    Vasta Margit 5. märts 2017 at 18:53

    Eestikeelset lastelaulude CD-d tahaks väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 5. märts 2017 at 18:19

    Märtsi karbis võiks olla kevadele mõeldes , midagi mida lapsega koos aknalaual kasvatada ? , lasteteatri soodustus ja igasugu käeline tegevus lapsele on väga tore ??!!!

  • Avatar
    Vasta Merit 5. märts 2017 at 15:09

    Märtsikuu karbist võiks leida Yomi vitamiinid lastele. Kevad ju kohe-kohe käes ja vitamiinid kuluvad selleks haigusterikkaks perioodiks ära.

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. märts 2017 at 14:29

    Kas märtsi kuu karpe veel alles ? Kui on siis sooviks ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. märts 2017 at 16:59

      ei ole

  • Avatar
    Vasta Margitta 5. märts 2017 at 12:51

    Märtsikuu karbist tahaks leida kindlasti Molamilt midagi, eriti lahe tundub nende puidust trips-traps trull mäng.
    Samas võiks olla midagi, mis kindlasti ära kuluks, nagu selles karbis oli Möllersi kalamaksaõli, siis järgmises võiks olla ntks d-vitamiin, mis talveperioodil eriti vajalik. 🙂

  • Avatar
    Vasta Airika 5. märts 2017 at 07:50

    Mõni vahva pildiraamat lapsele oleks hea leid.

  • Avatar
    Vasta Jane 5. märts 2017 at 00:42

    Mingi vitamiin. Nt D-Vitamiin

  • Avatar
    Vasta Lille 5. märts 2017 at 00:20

    Mina ajan nagu tikutulega taga suurte kummistopperitega sokke. Need võiksid karbis olla. Noormees hakkas kõndima ha kuigi keiab sokke, millel on stopperid all, on need mummukesed nii tillud, et ikkagi on libe. Olen paar sokipaari leidnud, mis on head, aga need hakkavad väikseks jääma ja kohalik kaubavalik nii nagu on.

  • Avatar
    Vasta M 4. märts 2017 at 22:26

    Tegelusraamat oleks küll asjalik 🙂

  • Avatar
    Vasta ml 4. märts 2017 at 21:58

    Märtsikuu karbis võiks olla emale näiteks mõni näomask, lõhnaküünal, kätekreem, väike punase veini pudel 😀 Lapsele veevärviraamat või värvipliiatsid või mõni lihtne perega koos mängitav lauamäng, mõni riideese, issile nt mõned tuusad sokid Sokisahtlist vms.

  • Avatar
    Vasta Debi 4. märts 2017 at 21:54

    Veega värvitavat raamatut sooviks leida uue kuu karbist 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarika 4. märts 2017 at 21:37

    Raamat väikelapsele, pusle, tegelusraamatud, põnevad joonistusvahendid.

  • Avatar
    Vasta Maria 4. märts 2017 at 21:01

    Minult tuleb hoopis küsimus 🙂 Need karbid lähevad nagu soojad saiad, miks mitte neid niisama müüma hakata? Saab rohkem heategevust teha jne. Või miks mitte teha põhitooteks nagu Finnish Baby Box? 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. märts 2017 at 20:45

    Väga hea sisuga on minu arust karbid siiani olnud. Tubli töö! Aga mis võiks seal siis olla? Pakun välja omalt poolt mõned variandid 🙂
    Ristsõna, tegelusvihikud (või kuidas neid nimetatakse, kus on igasugu mõistatusi lahendamiseks), plastiliin, mingid huvitava kujuga (lainelised, sik-sak vms) käärid või templid, lauamäng.
    Emale on juba nii palju head kraami olnud, aga mida veel? Minu arust kätekreem kulub alati ära (kuigi esimeses karbis see ka oli). Lõhnaküünal. Küünelakk. Kokkamise juures ehk mõni huvitav õli või maitseaine. No ja igasugu kreemid, šampoonid kuluvad alati ära. Eestis on päris palju väikeettevõtteid, kellest lihtsalt ei kuule/näe, sest promomiseks kuluks päris palju rahhi. See oleks hea võimalus neile ennast märkavaks teha. Nad teevad ju igasugu ägedaid asju!
    Igasugu sooduskupongid meeldivad mulle. Saab ise valida, mida sul just vaja läheks.

  • Avatar
    Vasta Maria 4. märts 2017 at 20:02

    Magusaga kaalust alla raamat, et peale rasedust kohuvolte poletada:D

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. märts 2017 at 18:48

    Kuna meie noormees on jalgadega eriti aktiivne, siis võiksid olla just need sokid, mida jalast ära ei saa nügida.

  • Avatar
    Vasta E 4. märts 2017 at 18:06

    Veega värvitv raamat!! 🙂 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. märts 2017 at 12:10

      see oli ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Maire 4. märts 2017 at 16:44

    Minu arust oleks ülilahe kui oleks mingisugune raamat. Kas emale mingi huvitav õpetlik (mitte tavaline mis õpetab beebi eest hoolitsema jms vaid miskit eriisemat) või lapsele mingit sellist reliikvia moodi raamatut millel oleks hiljem sama emotsioon nagu mõmmi aabitsal on vms.
    Ja et seda erilisemaks teha, poest osta ei saa.
    Siis võiks nt olla sinu autogramm
    Pühendusega, ja nt ka tütarde mingi jälg nö. Arvan et oleks väga lahe ja eriline. 100a pärast kes mis väärt 😛

  • Avatar
    Vasta Kaidy 4. märts 2017 at 16:10

    Ökopulgakomme 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 4. märts 2017 at 16:08

    Märtsi karbist oleks kindlasti lahe leida tegelusraamat.

  • Avatar
    Vasta Renna 4. märts 2017 at 15:44

    Vauu, tundub et iga karbiga läheb sisu aina paremaks.
    Kõigest millest oma blogis kirjutanud oled ja nö reklaaminud oled on huvitav ja paneb endalegi tahtma.
    Super oleks märtsikuu pakist leida mistahes apteegikaupa või ökotooteid, sest need kuluvad alati marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. märts 2017 at 15:32

    Ootan beebile roomamise pükse kus põlvedel on kummitäpid. Ja Eestimaist mahetooteid.

  • Avatar
    Vasta D. 4. märts 2017 at 15:30

    Ma pakun välja näiteks, et enne paki nö väljakuulutamist kirjutaksid paki kohta mis seal leiduda võib näiteks 1x kreem emmele, toit kõige pisemale, 1x arendav mänguasi 5a+ vms. Siis jääb alles paki saladuslik hõng ja ei teki ostjaid kes pettuvad, et näiteks rõhku liiga palju imikutele vms

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2017 at 15:33

      hea mõte 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 4. märts 2017 at 15:25

    Raamat.
    Isa Blogi. Esimene aasta.
    Henry Jakobson

    Kindlasti väärt lugemine emmele ja issile. Seda enam kui aprilli karp pidi vastsündinutele keskenduma 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinutu 4. märts 2017 at 15:22

    Märtsi kuu karbis võiks olla näiteks k/s mütsi-salli komplekt. Väga meeldivad mulle ka need vormitavad jne vannivahud 🙂

  • Avatar
    Vasta Marja 4. märts 2017 at 15:20

    Karbist võiks leida mõne raamatu, mis sobib pisikestele, võib-olla ka näiteks lutiketi? Ja äkki mõne käsitöö tegija kinkekaart? Ehk naeratab loosiõnne màrtsipakile ?

  • Avatar
    Vasta Mari. 4. märts 2017 at 15:11

    Mina veidi pettusin veebruari karbis kuna fookuks lapse pealt, kellele karp mõeldud on, on veidi ära läinud ja palju on nö täiteks asju. Kõik asjad mis mõeldud lapsele olid super ja kuluvad kindlasti ära. Liialt palju leidub pakis ( mul kahe paki kogemus) Dermoshopi asju. Pigem olgu karbi sisu vähem aga ikkagi rohkem lapsele suunatud ja täitekraami vähem.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2017 at 15:21

      Hea tähelepanek 🙂

  • Avatar
    Vasta Janely 4. märts 2017 at 15:01

    Beebile ehk mõnda hooldusvahendit.

  • Avatar
    Vasta Mary 4. märts 2017 at 14:52

    Mina sooviksin järgmise kuu karbis näha mõnda harivat raamatut või head lugemist lapsevanemale. Võib-olla oleks sellele heaks asenduseks ka näiteks raamatupoe kinkekaart, aga klausiliga, et ema vahepeal endale sealt vaimutoitu või midagi headlugemist ostaks 🙂

  • Avatar
    Vasta M-M 4. märts 2017 at 14:42

    Midagi issile ka:)

  • Avatar
    Vasta Sirili 4. märts 2017 at 14:40

    Märtsi karbis võiks olla näiteks need mõnusad beebisokid, mis ei tule lapsel kergelt jalast. Ja väga lahedad on need igasugused vannivahud ja-seebid, millega lapsed saavad mängida. Natuke suurematele lastele mõni arendav mäng oleks ka äge ?

  • Avatar
    Vasta Elis 4. märts 2017 at 14:37

    Märtsikuu karbis sooviksin näha näiteks mõnda vahvat joogipudelit, mida kaasa haarata kui lapsega välja jalutama lähen.

  • Avatar
    Vasta Kertu. 4. märts 2017 at 14:17

    Kirjutasin küll meilile karbi soovist, aga ehk on võimalik see mul hoopis võita 🙂
    Ootan karbist.. hmmm, see on sul nii huvitavalt kokku pandud et üllatus ongi hea, emmele ehk polegi asju vaja aga lapsele ikka 😉 kuigi just emme asjad on just boonus, karp saab nagunii lapsele tellitud 🙂

  • Avatar
    Vasta kaidi 4. märts 2017 at 14:14

    Super karp, märtsikuu karbis võiks olla ka midagi issidele, aga ise ootaks kindlasti midagi jalgadele. Nii äge lihtsalt, tahaks väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 4. märts 2017 at 14:05

    Märtsi karbis võiks olla midagi Bredenilt ja mõni vahva raamat?

  • Avatar
    Vasta Vici 4. märts 2017 at 14:05

    Looduslikke pesuvahendeid,mis kakaplekke eemaldaks .

  • Avatar
    Vasta Kristel 4. märts 2017 at 13:41

    Oh.. nii palju huvitavat!!! ?
    Mida ma tahaks märtsikuu karbist? Kuna mul pole beebile palju ette ostetud.. sünnib ehk täna või homme.. aga vb tähtajal 17 märts?, siis kindlasti looduslikud pesuained, nagu see kreibi lõhnaga nõudepesuvahend ja möllersi õlile ka ei ei ütleks.
    Vanemale lapsele sobiks need nööridega punutavad mänguasjad, mida paremat kolmesele tahta. ?

  • Avatar
    Vasta Väikerähn 4. märts 2017 at 13:26

    Märtsi karpi võiks jõuda lõbusad puidust Eesti mängurongikesed Marga Meadow. Endale Maarja ökokosmeetika ökoseepi, mis sobib ka lapsele.

  • Avatar
    Vasta Kateriin Kuusk 4. märts 2017 at 13:25

    Karbist ootan toredat lasteraamatut ja mingit näksi lapsele.
    Ka sokid või kindad 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 4. märts 2017 at 13:22

    Pea kõige peale on seal pakikeses mõeldud, kui miskit pakkuda, siis vb niisutavat kreemi beebidele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 4. märts 2017 at 13:21

    Mõnd arendavat mängu 2-aastasele, raamatud on kh alati mõnusad/vajalikud ja emadele mõni mõnus näomask.

  • Avatar
    Vasta Tiiu 4. märts 2017 at 13:17

    Sooviksin näha kevade tooteid, nt päiksekaitseks lapsele ohutuid vahendeid, õuemänguasju, kinkekaarti mõnele netipole, kust saaks vihmasemateks ilmadeks varustust osta (kummikud,riided, mänguasjad). Paha ei teeks ka mõni loodus- ja lapsesõbralik puhastusvahend pori ja muruplekkide eemaldamiseks.

  • Avatar
    Vasta Tatjana 4. märts 2017 at 13:16

    Torusallike lastele ei tea ju mis ilm teeb aga kindlasti kevadel tuleb kasuks 😉 Üks väga hea ja lastesõbralik apotheka kriimusalv (Y) väga supper asi sobib nii suurele kui ka pisikestele kasutamiseks terve pere abivahend 😉

  • Avatar
    Vasta Janeli 4. märts 2017 at 13:16

    Näiteks juuksemask või tangle teezer

  • Avatar
    Vasta Karina 4. märts 2017 at 13:15

    Hei-Hei! Pakist oleks vahva veel leida ka näiteks beebile pesuvahendid ( näiteks LineaBaby sarjast) testritena või näiteks mõni lastele põneva toidu valmistamise raamat . Muidu super karp, loodan et ma jõuan kunagi ka selle saada ( koguaeg jään hiljaks) 😀
    Aga sooviks kindlasti osaleda ka lastekarbi loosis, oi kui õnnelik oleks mu vanem tüdruk 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 4. märts 2017 at 13:15

    Uues karbis vōiks olla midagi beebidele ka?

  • Avatar
    Vasta E. 4. märts 2017 at 13:12

    Märtsikuu karbis võiks olla midagi beebidele. Ja imetavale emale 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammy 4. märts 2017 at 13:11

    Meile kuluks ära Bredeni kinkekaart. Ja ägedaud raamatuid u aastasele pole never liiga palju.

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 4. märts 2017 at 13:09

    Martsi kuu pakis voiks olla lastele nt buff, mis kuluks kindasti kevadiste ilmadega ara :))

  • Avatar
    Vasta Laura 4. märts 2017 at 13:05

    Tegevusrätid on maru kiftid, näiteks Karloova või Jolemi omad.

  • Avatar
    Vasta Grete 4. märts 2017 at 13:04

    Uues karbis võiks olla emale mingi mõnus juuksehooldusvahend. Ükskõik, kas mask, seerum vms ?

  • Avatar
    Vasta Liina 4. märts 2017 at 13:00

    Karbis võiksid olla, vastsündinu asjad näiteks 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2017 at 13:19

      selline spets karp tuleb aprllis 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi 4. märts 2017 at 12:58

    Mõni raamatuke 🙂

  • Avatar
    Vasta R. 4. märts 2017 at 12:56

    Hüper- super hea kätekreem! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 4. märts 2017 at 12:55

    Emmele soojad sokid vms.

  • Avatar
    Vasta Ansa 4. märts 2017 at 12:55

    Sooviks karbis näha mõnd vajalikku vidinat vastsündinud beebile 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 4. märts 2017 at 12:54

    Linea naturelt miskit.

  • Avatar
    Vasta Kerli 4. märts 2017 at 12:53

    Mõni raamat ehk? 🙂

  • Avatar
    Vasta MariiM 4. märts 2017 at 12:53

    Ma sooviksin väga veel igasuguseid looduslikke puhastusvahendeid katsetada nt pesupulbrit, pesupehmendajat jms. Väga vinged asjad on Molami stuudiolt. Seega nende mänguasju jms katsetaks hea meelega lastega koostegevuses :).

  • Avatar
    Vasta Liina 4. märts 2017 at 12:53

    Dermoshopi asjad on super! Mõlemas karbis on olnud nende tooteid ja igati vajalikud asjad kogu perele!

  • Avatar
    Vasta Merilyn K 4. märts 2017 at 12:52

    Näiteks äkki mõni looduslik hambapasta lastele ja mõni laheda välimusega hambahari?:)

  • Avatar
    Vasta MarianneL 4. märts 2017 at 12:47

    Märtsikuu karbis võiks olla midagi, mis suvel kasutust leiaks, kas mingi pisike päikesekaitse (midagi kodumaist ja looduslikku äkki), putukatõrje (mida just lapsele julgeks panna); mingi liivakastilelu vms. Ühesõnaga midagi sellist, mis tooks suve lähemale 🙂

  • Avatar
    Vasta SandraK 4. märts 2017 at 12:37

    Veebruarikuu lastekarp on ülituus. Selle vannivärgiga mängiks isegi – saaksingi enda igaõhtused vanniskäigud teistmoodi teha. Kunagi proovisin ka seda jalamaski. Tõesti veel mitu nädalat hiljem nahka koorus, aga samas said jalad beebipehmeks. Palju vajalikku ja mõnusat – kõik ju pesevad nõusid ja käsi, puhastavad vatipadjakestrga nägu ja päikesepõletust jahutab enim aloegeel. Lastetooted on asjalikud ja arendavad ning söögipoolis tervislik. Minu lemmikud sellest karbist on kalamaksaõli, jalamask ja vannivärgendus. Ja see huuleläige-põsepuna ka, noh ja siis ju need tähekaardid on ka väga lahedad. Superkarp ühesõnaga ?.

    Märtsikarpi vôiksid panna näiteks vinged vildikad või pliiatsid – enamus lastele meeldib joonistada ja värvida. Või mingi mõnus kaisukas – mäletan, et omal ajal ei olnud neid kunagi liiga palju. Ka legod lähevad lastele alati peale ning enamasti saab sobitada juppe olemasolevatega. Kuna kevad on lähenemas, siis emana oleks sealt äge silmapaistev küünelakk leida. Meie peres on ka mõnusalõhnalised dushigeelid hinnas. No ja kommi-šoksi-magusat – seda nii endale kui lapsele ? (oht on, et laps jääks siiski ilma- ?

  • Avatar
    Vasta Annika 4. märts 2017 at 12:36

    Raamatud kuluvad alati marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. märts 2017 at 12:34

    Mõni raamat beebidele või lastele 🙂

  • Avatar
    Vasta Stiina 4. märts 2017 at 12:32

    Olen egoistlik ja loodan, et ehk on märtsikuu karbis midagi mu kurvale näonahale, mis hetkel stressi ja rinnapõletikuga kodus istudes on muutunud kuivaks ja vinniliseks 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis H 4. märts 2017 at 12:30

    Bredeni kaelusall.

  • Avatar
    Vasta Liina 4. märts 2017 at 12:29

    Märtsikuu lastekarbis võiks olla mingu ujula kinkekaart või beebiraamat… Nii tahaks ka seda karpi 🙂 Super head asjad seal sees, kasutust leiaks küllaga.

  • Avatar
    Vasta Carmen 4. märts 2017 at 12:29

    Meile meeldiks uuest karbist leida mönda raamatut kus saaks oppida loendama esemeid voi loomi 🙂 ja muidugi ka varve oppida 🙂
    Edu tegemistes!

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. märts 2017 at 12:28

    Tahaks näha pisematele beebidele ja miskit huvitavat, nagu näiteks mingi eriti eriline närimisrõngas, vahva lutipudel vms 🙂
    Emmedele midagi kasulikku, kas siis sünnijärgselt vitamiinid või miski tervislik amps mis imetamise lõpetamist suuremad usud ära võtaks 😀

    • Avatar
      Vasta Kristi 4. märts 2017 at 12:29

      ISUD ja imetamise ajal*** 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 4. märts 2017 at 12:27

    Õppekaardid on väga toredad, vastupidavad numbrikaardid kuluksid ära 🙂
    Ja kõik peenmotoroorikat arendavad asjad on toredad, kineetiline liiv näiteks.

  • Avatar
    Vasta Gerli 4. märts 2017 at 12:25

    Oh, nii palju asju tahaks 😛 Oma kolme kuu vanusele pojale oleks äge møni kilisev-kolisev-pôrisev mänguasi, ta vaikselt juba môikab vaadata ja mängida 😀 Lisaks apteegikraamist head vanniôli, vahtu beebile? Midagi sellist praktilist:)

  • Avatar
    Vasta Kärt 4. märts 2017 at 12:24

    Lauamäng, mis sobiks kõige esimeseks mänguks. Raamat. Ökokommid, maiustused

  • Avatar
    Vasta Maris 4. märts 2017 at 12:13

    Mõni lauamäng oleks lahe 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 4. märts 2017 at 12:09

    Märtsi karbis võiks olla mõni vahva raamat beebidele näiteks 🙂