LAPSED Mari TESTIN JA ARVUSTAN

tehakse ikka asju…

4. märts 2017

Kes blogide jälgijad on, need märkasid vist ka, et vahepeal pooled lastega blogijad said katsetada Crazy Soap tooteid. Meie jäime ajast maha ja Mari sai neid esimest korda testida alles eelmine kuu. Taolisest vannivahust rääkisin ma juba veidi aega tagasi (siin), aga Crazy Soap on siiski natukene teine tera, kui see Tint’i kraam. Crazy Soap vaht on selline.. hästi vetruv ja elastne, teine oli selline pigem pehme vaht, aga noh, ma seda teist kasutasingi nuustiku peal Mari pesuks. Lisaks on CS’i eeliseks ka palju suurem purk. Tinti vahtu jätkus kaheks mängimiseks, teist jagub ikka nädalaks kindlasti (kui iga päev pullida). Crazy Soap vaht on oma tekstuurilt nagu tihke habemeajamisvaht, aga sellega annab palju rohkem mässata ja mängida.

DSC_5812

Mari lemmiktegevuseks on vahu sisse asju ära peita ja siis neid sealt “välja kaevata”. Vannis käies on ka loomulikult seda kraami vaja. Ma pean seda vanni äärtele “ussina” laskma ja siis Mari paneb kõik oma pardid sinna vahu sisse istuma. Miinuseks on see, et tubli preili tahab pärast enda järgi “koristada” ja siis ta valab vanni ääred veega üle= kõik ujub!

Üldse ega ma väga väljaspool vanni ei taha seda anda ja üritan seda ikka peidus hoida, sest see vaht jätab endast maha üsna kleepuva jama. Aga noh, lapsele meeldib ja minu asi on see jama hiljem ära koristada. Ega see nii suur vaev ka ei ole. Meie pudelid ongi hakanud tühjaks saama, tuleb juurde soetada.

Muuseas, iga täiskasvanu, kes seda siin näppima on juhtunud, alati õhkab, et appi nii lahe, miks meie ajal selliseid asju ei olnud? Meie aeg…nagu me oleks nii vanad!

Vahtu saab soetada Järve keskuse Apelsinist, lisaks Prismadest ja osadest Rimidest! Minu meelest võiks neil mõni mugav e-poe variant kah olla, aga ehk tekib* 🙂 Igatahes soovitan ma seda kõigile, kellel sellises plätserdamiseas laps kodus olemas on. Ja muuseas – see vaht on ka veebruarikuu Malluka lastekarbikeses!

DSC_5825

DSC_5832

*Üks e-pood siiski on – siin! 

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. märts 2017 at 22:04

    Tellisin kaaaaaa oma 1.5aastasele, peab peale passima, kui sellega mängib, aga peaasi, et tal kodus ka lõbus oleks 😀 Ja eks ma ise tahaks ka seda näppida, mis teha, kui endal lapsepõlve polnud õieti 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Anneli 4. märts 2017 at 13:15

    Meil ka see vaht olemas (sinine), väga lahe asi on. Tunnistan üles – ise ka mängin sellega 😀

  • Avatar
    Vasta Eglu 4. märts 2017 at 10:59

    Ostsin ka selle mònda aega tagasi oma lapsele, talle väga meeldis. Terve duşi nurk oli vahtu tàis ja lapsel tegemist palju. Kaubamajas maksis see vist mingi 3 euri ka, pole palju 😀 Aga kole kiiresti sai otsa. 🙂