ECCO on mu blogi koostööpartner olnud juba jupp aega, mistõttu mind on ühes teiste blogijatega alatihti mõnele lahedale üritusele kutsutud. Nõnda ka seekord – tuli välja uus kollektsioon ECCO COOL 2.0 ja seda oli tarvis ju ilmarahvale tutvustada. Saime kokku Food Stuudios, vaatasime uued jalanõud üle ja sõime head sööki. Saime ise ka kevadrulle keerata.  Ma siin pean plaani kodus ka kevadrulle teha, viimane kord kui neid tegin, ütles üks külalistest “nagu sööks kondoomi sisse mässitud maltsa” :D

Jalanõudest nii palju, et me saime kõik ühe paari endale ka kingituseks. Näidati kohe näiteks sellist asja, et topiti jalanõu veeämbrisse ja see jäi täiesti kuivaks! Seega veekindlad, ilusad ja nagu ma jalga pannes avastasin, 100% mugavad. Reaalselt olen ma neid kandnud sobivate ja mittesobivate outfittidega, sest no mis moeguru ma ka olen, ma tahan mugavaid jalanõusid!

_T5A0941

Pildil kogu seltskond, kes üritusel käis

_T5A0921

Pildil mina uute jalanõudega juubeldama, hullupilk silmis. Selgas Reservedi kamps!

Välimuselt on nad küll sellised, et sobib moegurust emani. Või moegurust emale… Ma ei tea, mulle tunduvad stiilsed, mõnusad ja mugavad, mida muud ikka jalanõude juures tahta? Veekindlus on ainult suureks lisaboonuseks.

_T5A0853

Ma niisama kevadrulli keeramas.

_T5A0745

Pildil mina kaugustesse vaatamas

IMG_1500

Mina oma ECCOdega Piparmündis.

Valikus oli tegelikult kolme värvi: mustad, roosad ja valged. Mulle tundub, et teised said valida, ma ei saanud, aga no kui OLEKS saanud, siis ma oleks vist ikka valged võtnud. Kõige klassikalisemad. Ja mina olen ju vana klassik…Kevadeks igatahes ideaalsed! Seega kellel kevadeks vabaajajalatseid veel pole, siis soovitan neid uusi ECCOsid proovima minna. Ma usun, et te ei kahetse!

ECCO

Jaga: