Kui Lilli kirjutas, et lõpuks on ometi olemas beebiraamat ka tema maitsele (siin), siis meenus mulle, et mul on ka see sama raamat kuskil olemas. Otsisin, mis ma otsisin, kuni lõpuks leidsin vaesekese Mari toast, trussikusahtlist. Ei tea, miks Mari selle sinna ära peitnud oli, aga seal ta igatahes vedeles.

Mõtlesin, et hakkan hoopis seda täitma, aga siis tuli meelde, et kammoon, Simmo. Mul ON juba kaks beebiraamatut ja mida ma hakkan kolmandat täitma. Mis siis, et see Sakk Disaini beebiraamat on tõepoolest ka minu maitsele kõige meeldivam. Lihtne, minimalistlik, jätab emale vabad käed ja näeb stiilne välja. Just lappasin siin Mari beebiraamatut ja seal oli iga kuu “ja mida kiisud tegid:)??”. Nagu jeesus küll, sitta mul nendest kiisudest, see on ju mu BEEBIRAAMAT! :D

Selles igatahes sellist jama pole. Igal lehel on mingid üldised alapealkirjad, millest iga ema saab oma versiooni aretada ja ei ole mingitesse raamidesse surutud.

DSC_8377

Sisust saab kõige parema ülevaate Sakk Disaini Instagrammi lehelt (SIIN). Ma üldse tahaks nende Instat kiita. Ilus, stiilne, puhas. Just nagu raamat ise kah. Ega vast saagi halvem olla!

Screen Shot 2017-03-08 at 12.44.27

Nagu öeldud, mulle see raamat kingiks saadeti, aga mis ma hoian tast endale, kui mul juba on. Seega tahaks ma selle kellelegi teist ära kinkida. Ja kuna raamatusse peavad saama ilusad esimesed pildid, siis ühe hooga kingiks ka tunnise vastsündinud beebi pildistamise minu juures, Tallinnas!

Kui sulle selline vahva kombo huvi pakub, siis jäta mulle kommentaariks, et soovid loosis osaleda ja juba reedel loosingi võitja!

Jaga: