Mis tuleb teile pähe, kui te mõtlete kookosmoosidele? Mulle tuleb silme ette mingi imelik valge möga…Jumal teab, miks. Igatahes saadeti mulle justnimelt kaks Buko kookosmoosi, mille mekkimisest tegin teile isegi video. Kes videot vaadata ei viitsi, siis panen natukene kirja ka.

Mina sain mekkida kaht erinevat – kookosmoosi ananassiga ja kookosmoosi tsilliga.

Ananassiga versioon on tõesti ülimaitsev ja magus. Kuna see on täisti looduslik ja sisaldab värskelt pressitud ananassimahla, siis minu loogika ütleks, et kui sa näiteks üritad magusaga piiri pidada, siis lusikatäie kookosmoosiga on hea patuvabalt enda suu magusaks saada. Minu meelest maitseb see nagu Karumsi kohukese shokolaadiglasuur. Ma küll ei tea, kuidas nad sellise maitse purki said, sest seal ei ole ei šokolaadi ega kakaod.

Tsilliga versioon on midagi ideaalset soolastesse toitudesse. Ma olen kindel, et sellega saaks ideaalse tsillise kastme aasiapärasele liharoale. Ma muidugi veel proovinud pole, aga ma arvan, et sinna saaks ka juustu sisse kasta, et nagu juustumoosina kasutada snäkilaual.

Moose saab osta peale e-poe ka Selveritest ja Maksimarketitest!

DSC_0444

Kui ka sina sooviksid neid moose proovida, siis anna oma huvist kommentaariumis teada ja üks õnnelik võidab endale just needsamad kaks moosi! 

Jaga: