Ma ei jõua enam kokku lugeda, mitu korda on mult küsitud, et kust ma ometi nii laheda puudehoidiku saanud olen. Seega võtsin ma täna ennast peale nelja pildistamist kokku ja klõpsutasin sellest paar pilti, et neile ka näidata, kes otsaga minu poole jõudnud pole.

Selle puudehoidikuga on tõesti selline tore lugu, et kui me tagatoas remonti tegime, mõtlesime me mingi asja osta, kus puid hoida. Enne olid nad lihtsalt selles korvis, millega Kardo neid tuppa tassis. Ja nagu taevasest armust, saatis jumal mulle Facebooki wallile Disainmeti reklaami. Neil on mitut erinevat lahedat disaini puudehoidjat (LINK), aga minu lemmikuks osutus just see. Ma poleks kunagi arvanud, et selline asi, nagu puudehoidik, võib ilus ja lahe olla, aga on ju, eksju!

Muud juttu mul selle kohta öelda pole. Ei, tegu pole reklaamartikliga, aga see on Eesti kraam ja tahaks lihtsalt tegijaid kiita. Ehk on mõnel mu lugejal ka uut asja vaja, milles puid hoida? Minu meelest lahe asi koju! Muidugi ma võiks seda ahju kõrval hoida, aga ma ei saa, sest mul ahjuuks suudiotoas ja see ei mahu lihtsalt sinna. Sobib esikusse ka!

DSC_1861

DSC_1864

Jaga: