KODU

esiku ehe: disainmet

16. märts 2017

Ma ei jõua enam kokku lugeda, mitu korda on mult küsitud, et kust ma ometi nii laheda puudehoidiku saanud olen. Seega võtsin ma täna ennast peale nelja pildistamist kokku ja klõpsutasin sellest paar pilti, et neile ka näidata, kes otsaga minu poole jõudnud pole.

Selle puudehoidikuga on tõesti selline tore lugu, et kui me tagatoas remonti tegime, mõtlesime me mingi asja osta, kus puid hoida. Enne olid nad lihtsalt selles korvis, millega Kardo neid tuppa tassis. Ja nagu taevasest armust, saatis jumal mulle Facebooki wallile Disainmeti reklaami. Neil on mitut erinevat lahedat disaini puudehoidjat (LINK), aga minu lemmikuks osutus just see. Ma poleks kunagi arvanud, et selline asi, nagu puudehoidik, võib ilus ja lahe olla, aga on ju, eksju!

Muud juttu mul selle kohta öelda pole. Ei, tegu pole reklaamartikliga, aga see on Eesti kraam ja tahaks lihtsalt tegijaid kiita. Ehk on mõnel mu lugejal ka uut asja vaja, milles puid hoida? Minu meelest lahe asi koju! Muidugi ma võiks seda ahju kõrval hoida, aga ma ei saa, sest mul ahjuuks suudiotoas ja see ei mahu lihtsalt sinna. Sobib esikusse ka!

DSC_1861

DSC_1864

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. märts 2017 at 12:27

    Ma olen juba ammu piilunud neid hoidikuid! Need näevad niii kihvtid välja:) Vanematel on järgmine kuu sünnipäevad, seega saavad nad laheda puude hoidiku! ?

  • Avatar
    Vasta Rika 16. märts 2017 at 22:32

    Aitäh hea soovituse eest! Tõesti on need väga kenad ning ka täiesti mõistliku hinnaga 🙂 Ilmselt saab üks neist ka meil sügise poole nüüd kodus olema (kohe küttehooaeg läbi ja suveks pole ette vaja) 😉 Parim reklaam on ikka hea toode ise eksole 🙂

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 16. märts 2017 at 19:06

    See on tõesti ilus!!!
    Kuna me alles ehitame maja soojaks, siis puude hoidmiseks pidin ise leidlik olema- vana kartulikast vms sai valgeks värvitud ja täitsa kena oli. Oli, seat värv jube kiirelt kulub ja lipid hakkavad katki munema järjest 🙁

  • Avatar
    Vasta Mi 16. märts 2017 at 17:40

    Väga ilus! Meil tulevad puud korviga tuppa ja otse ahju.. muidu koer veab mööda maja laiali 😀 eriti tore on õhtul magama minnes padja alt puid leida :))

    • Avatar
      Vasta britt 16. märts 2017 at 18:17

      haha padja alt puid, kift koer 😀

    • Avatar
      Vasta Ave Tali 16. märts 2017 at 19:06

      Hea võtta ju kui otsa saavad 😉