Ma arvan, et lastega naised on ikka kuulnud Makayla Design’ist. Minulegi oli see nimi tuttav, aga mul oli kuidagi teadmine, et sealt saab osta beebipesasid. Noh, saabki tegelikult, aga peale nende on seal muudkui. Nimelt oli eelmise kuu lastekarbis igaühele 10€ kinkekaart ja mulle toodi kah paar kingitust. No mis nüüd mulle, ikka lastele!

Esiteks said mõlemad lapsed sellise vahva ja nimelise mänguasjakorvikese/kotikese (LINK). Esiteks näevad nad väga armsad välja (on ka erinevaid disaine ja värve) ning meie roosamannasse magamistuppa sobisid nad suurepäraselt. Eriti armas on see, et need on nimelised, siis saab laste mänguasju natukenegi eraldada, sest Mari asjad on ju kõik pehmed loomad (eriti TY suurte silmadega kaisukad), aga Lentsu asjad krõbisevad ja kolisevad.

Veel said mõlemad lapsed endale oma tekikese, kus nimed peale tikitud. Need on imepehmed ja armsad. Reisule tuli kogemata Mari nimega tekk kaasa, aga tal polnud kahju seda õekesele laenata, kui teine Rannahotellis väikse uinaku teha tahtis. Titele on see tekk ülihea, sest ei ole väga suur, aga samas on see soe ja pehme. Saab maha alla panna, või une ajal peale tõmmata. (tekke saab siit).

Ja mis veel – venivad ja soojad kaelussallid! Need on nii head ja mugavad- tõmbad üle pea ja sall kaelas. Pehmed ja ilusad ka, meil on hall ja roosa. Kuigi need vist natukene eri suurusega, kannavad mõlemad mõlemaid salle, oleneb sellest, mis kätte satub.

Ühesõnaga, kui tahad enda beebile midagi ilusat ja kodumaal valmistatut, siis soovitan just Makayla poodi kiigata, sest seal on ikka palju väärt kraami :) Kas kellelgi on veel Makaylalt midagi ilusat soetatud?

Jaga: