Nagu pikaajalisemad lugejad teavad, siis teen ma koostööd Reservedi poega. Või noh, ega eriti kaua ei pea lugeja ka olnud olema, sest ma olen vaid paar kuud nendega koostööd teinud, seega ma ei tea, miks ma üldse täna seda juttu nii alustasin… Igatahes…Enne käisin ma poes kaupa valimas, aga te ju teate mu vastumeelsust kodust lahkumise suhtes ja minu netipoodide lembust, seega olin ma enam kui õnnelik, kui sain teada, et ka neil e-pood avati.  Jehhuu! Netipoodi saad minna SIIT LINGILT!

Igatahes pakuti mulle ka võimalust netipoest midagi tellida. Mina olin tegelikult alles Ülemiste poes kohapeal käinud ja endale lahedaid asju skoorinud, noh näiteks see roosa kleit ja kollane jakk (LINK) ja terve outfit punaste pükste, lillelise pluusi (LINK) ja nahktagiga (LINK). Ah, olgem ausad, ma käin nii tihti Reservedis, et mul on varsti kõik riided sealt pärit…

Seega kuna ma leidsin, et mul on hetkel piisavalt, sai asjad endale välja valida hoopis väikevend, kes täna oma uue kraamiga mulle kaamera ette poseerima tuli. Uskumatu, et mu väikevend juba nii suur mees on, alles ta oli väike laps, nüüd juba nagu päris inimene!

Riki valis endale välja kevadjope (LINK), t-särgi, jalanõud ja dressid. Jope all oli tal üks jakk (LINK), mis täitsa juhuslikult on ka samuti Reservedist ja pildil ei ole isegi mitte need dressid, mis me tellisime, sest need jäid vennale liiga kitsaks. Sellegipoolest on tal jalas püksid Reservedist, mis mu ema talle varem ostnud oli (LINK). Seega tundub, et varsti käib meil terve perekond Reservedi asjadega. Oh well. Ilusad asjad on, asi siis kanda!

T-särk SIIT LINGILT

Jalanõud (LINK) on pärit meeste “osakonnast”, sest vennal on juba nii suur jalg. Minust ammu suurem :D

Nüüd on mul teile ka hea uudis. Mis see muu olla saaks, kui see, et mul on teile ka üks 80€ kinkekaart ära anda. Selle jaoks ei olegi vaja teha muud, kui mine Reserved e-poodi, vali välja asi, mida sina võita tahaks, lingi see mulle kommentaaridesse ja juba esmaspäeval loosin välja ühe õnneliku, kes 80€ kinkeka endale saab! Ps! Kui tahad oma võiduvõimalusi suurendada, siis jaga seda postitust Facebookis ka sõpsidega.

RESERVEDI E-POOD ASUB SIIN! 

Jaga: