LAPSED Lasteasjad

odavad lasteraamatud

5. mai 2017

Ma käin päris tihti Järvel ja seal on nii, et kui uksest sisse astud, siis kohe vaatab sulle Apollo vastu. Kui ma seal ühel päeval silti nägin, et lasteraamatud kuni miinus 70%, siis jagasin seda uudist ka oma Insta sõpsidega, tundus, et lapsevanematele pakkus huvi. Mõni ime, ma ise läksin ka seal päris hulluks, seega otsustasin teilegi põgusalt näidata, mis ma sealt kokku kahmasin.

Keegi veel uuris ka instas, et kaua see kampaania kestab. Ma siis ei osanud öelda, aga Apollo kodukas väidab, et kuni 21. maini, seega päris kaua veel. Muidugi on ikka nii, et kes ees see mees, ega odavaid asju lõputult vast jagu? Ega ma ei tea, pakun niisama, ega ma seal tööta 😀 Igatahes olen ma mega sillas oma saagist, sest mõned raamatud meeldivad Marile siit täiega. Küllap meeldiks rohkemadki, aga ma lihtsalt ei andnud kõiki korraga kätte.

See raamat 100 looma on muuseas endalgi päris hariv lugemine. Kas teie teadsite enne, kes on urson? No mina ka mitte… Just Kikuga lappasime seda ja naersime, et kui laps selle järgi kõik need 1000 looma ära õpib, siis saab temast küll üks selline vastik know-it-all, kellega keegi suhelda ei taha. Teate küll, umbes, et koolis õpetaja näitab okassiili pilti ja Mari kommenteerib üleolevalt, et kallis õpetaja, see ei ole mitte okassiil, vaid Põhja-Ameerika okassiil, ehk URSON! Instas selgus, et Selveris maksab see raamat pea 15 euri, ma sain 8.99 eest kätte. Niiet kui tahate, et teie laps ebameeldivalt haritud oleks, siis andke tuld ja ostke.

Veel võtsin igasuguseid värve-numbreid-tähti õpetavaid raamatuid, mõned värviraamatud, mõned nuputamiseraamatud ja mõned kleepsudega raamatud. Nagu ikka neile lastele meeldib. Mängud ja mänguasjad olid ka ales, mõned kuni poole hinnaga, aga nendest meil puudust pole, seega neid ma võtma ei hakanud.

See eest pidin endale jälle kokaraamatuid võtma, ma ei tea, mis haigus mul on, sest ma ju TEAN, et mul nagunii pole eriti aega süa teha, aga no mis siin ikka, paremateks päevadeks võib ju ootele jätta. Jamie Oliver on mu lemmikkokk (nagu vist kõigil) ja Malaisia toitu ma armastan, seega kunagi raudselt proovin!

Ühesõnaga, minge ja kiigake üle. Ma nägin seal lasteraamatuid alates 2.99 eest (ja see oli veel kahene pakk!), seega on seal tõesti midagi igale rahakotile.

Ps! Ega ma teid ka ära ei unustanud, seega viskan ma Facebooki auhinnamängu ka, kus võib võita Apollost laheda auhinnakomplekti, mis sisaldab:

ONU REMUSE LAULUD 2CD 2014 (LINK)

DVD Zootropolis (LINK)

Hot Wheels. Värvi ja joonista!-  Kaasas Hot Wheels auto! (LINK)

Lauamäng TIK TAK BUMM! lastele.

Kui tihti teie lastele raamatuid soetate? 

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Merle 6. mai 2017 at 21:52

    Meie tavaliselt paneme sünnipäeva listi raamatud. Lisaks soetan soodukate ajal. Täishinda ausalt ei raatsi maksta. Ma ajan võimalusel iga asjaga soodukat taga. Kasvõi ootan natukest aega, kuna soodsamalt müüki paisatakse 😀

  • Avatar
    Vasta Madli 6. mai 2017 at 15:48

    Päris selliseid juturaamatuid polegi väga ostnud,sest neid on nii minu kui elukaaslase lapsepõlvest päris palju alles. Mul põnn 4.a ja peale lähevad kleepsudega raamatud. Üldiselt ma väga raamatupoodidesse jalga ei tõsta sest ma ei saa sealt enam välja 😀 aga eks ikka allahindlustel hoian silma peal. Ise ma väga tihti tegelikult ei ostagi sest vanaemad teevad enamus tööst ära 😛

  • Avatar
    Vasta Kaie 6. mai 2017 at 12:38

    Mul endal lapsi pole, aga kahele õelapsele ikka ostan. Tähtpäevadeks pigem valingi mõne raamatu või arendava mängu. Olen mitmeid kordi ka raamatukogust DVD, raamatuid laenutanud, neid mida osta ei raatsi.
    Ja õnneks neile meeldib neid vaadata ka, ise veel lugeda ei oska.

  • Avatar
    Vasta Daku 5. mai 2017 at 21:43

    Harvemini kui tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. mai 2017 at 16:44

    Alati kui Eesti satun ostan lapsele portsu. Meil igal õhtul kohustuslik muinasjutu lugemine. Õnneks hetkel juba piisavalt suur raamaturiiul, et kui kõik peaksid läbi loetud olema ja mõne raamatu korduseks võtan, siis ilmselt ei saaks ta sellest aru. Kohalikus keeles raamatuid ostan harva kuna laps eelistab õnneks emakeeles jutte kuulata ja nendega saan ma talle kõva eesti keele põhja kah alla.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. mai 2017 at 16:43

    Ikka satun raamatupoodi. Õnneks on laps ka selline, kes huvitub raamatutest. Iga õhtune rituaal on uneraamatu valimine ja ette lugemine. Mulle endalegi meeldib raamatupoodides kolada. Kahjuks sellist aega ei leia eriti. Minu vanaema annab pea iga kuu mu lapsele raamatu. Tal on tellitud lasteraamatusari ja nii meie raamatukogu koosnebki peamiselt lastele mõeldud kirjandusest. Meie ei saa mitte kommi vanaema käest vaid ikka raamatuid. Nii vahva!