Manjana ükskord kirjutas midagi suure M’i Showst ja imestas, miks ma ise neid saated oma blogis rohkem ei promo, et tema sattus juhuslikult “hea osa peale”. No parandame siis selle vea. Ei tahaks, et Meluga juhtuks nagu mu raamatuga – Kerli alles hiljaaegu imestas, et misasja, sa oled kunagi raamatu kirjutanud või :D Hehe, olen nagu jah, ammu… Aga melu on praegu ja nüüd! Kes veel ei tea, siis Melu.tv on minu veebiportaal, kus on ainult videod.

Videodega on inimestel kahetised suhted, mõnele meeldib rohkem kui tekst ja mõni ei viitsi üldse videosid avada. Tunnistan, et kuulun ise tegelikult sellesse teise kategooriasse, aga annan pea panti, et kui minuga sarnase mõtteviisiga Melule võimaluse annavad, siis Melu ei valmista sulle pettumust. Erinevaid saateid on omajagu ja toredat ajaviidet leidub igaühele.

Minu enda kõige suurem projket selle juures oligi minu talkshow, suure M’i show (VAATA SIIT KÕIKI OSI!).

Esimene osa rääkis üldiselt suhtetest. Külalisteks siis vallaline Krissu, Abielus Triinu ja Laura, kellel eelmisest kooselust kaks last, kuid praegu käsil uus õnnelik suhe. Miks Krissu on meeste suhtes skeptiline ja kust leidis Triinu oma abikaasa  – VAATA EPISOODI SIIT!

Teises episoodis rääkisin Mari-Leen Albersi (ehk Marimelliga) ja Powerlifting Barbie emaga maovähendusoperatsioonist. Kuidas nii paksuks mindi, kuidas operatsioonile saada ja mis muredega naised maadelnud on, näed juba saatest, KLIKI SIIA, ET VAADATA!

Kolmas episood oli Prooviabielukate päralt. Kohale tulid Kalvi-Kalle, Helen ja Liisa, kes kõik südamelt ära rääkisid. Näiteks väideti osalejatele, et elutoa ja magamistoa kaamerad on seal ainult “nende kaitseks” ja nende materjali ei kasutata, et enamik tuleb käsikaamerate pealt (mille tekst oli ette kirjutatud). Igasugust juttu rääkisid nad, SELLE SAATE LEIAD SIIT! Ps! Sorri, aga ma pole elusees näinud mühakamat inimest kui see KK. Parim lause mul külas olles oli: “sinusuguse näoga minusugust meest ei saa!” :D

Neljas episood rääkis naistest, kes oma lapsed varajases eas said. Miks ei juletud mehelt kaitsevahendite raha küsida? Kuidas edasi elada, kui su mees raseduse alguses kraavi upub? Mis ajendas neid lapsi noorena emaks saama? VAATA SAATEST! Saates olid julged saatekülalised, kes avameelselt oma minevikust räägivad.

Viiendas osas tegin juttu kolme naisega, kes koolikiusamisega seotud. Kurb, aga see puudutab nii paljusid lapsi! Soovitan vaadata kõikidel, kes elus kiusamisega kokku puutunud ja kindlasti ka lapsevanematel, sest kohal on ka koolipsühholoog, kes annab häid nippe ka lapsevanematele, kuidas aru saada, et koolis kiusamine toimub ja annab nõu, mida sellises olukorras teha saab. VAATA SAADET SIIT!

Kuues osa suurest emmist on intervjuu paarikesega, kes tutvusid ei kuskil mujal, kui populaarses äpis nimega Tinder. Mis ajendab noori äppidest kaaslast otsima, mis ohud sellega kaasnevad ja kuidas teineteist leiti – lõbus vaatamine vahvate inimestega ASUB SIIN!

Kes veel vaadanud pole ja mõnikord aega jalaga segada, vaadake kindlasti ja andke teada, kuidas meeldis! Mulle endale mu saade väga meeldib (miinus see, et ma alati mega paks tundnun, aga korrutage endale, et kaamera lisab 747 kilo! :D), aga ma tahaks, et see oleks veel parem, seega, ehk saate vastata mõndadele küsimustele. Vahet pole, kas olete saateid enne vaadanud või mitte! Kes viitsib, oleksin tänulik! Tahan ju nii teha, et kõikidele täiega meeldiks!

Kas oled Melu.tv’d vaadanud? Kui ei, siis miks pole?

Kui pikk võiks olla üks suure M’i episood? 10 min? 15? 20?

Mis teemasid tahaksid sa saates veel näha, mis oleks põnev?

Kas sinu jaoks teeks saate põnevamaks see, kui kaasaksin ka kuulsusi? Keda?

On sul meile mõni hea soovitus? Oleme suured kõrvad!

Tulemas on veel palju ägedaid osi. Uurime naistega uusimaid sekslelusid (mis pagana asi on KLIITORIIMEJA???), vastame naistega hoopis meeste küsimustele ja räägime tätoveeringutest. Püsige lainel!

Ps! Melu TV Facebooki leht loosib igal nädalal välja vahvaid auhindu ja selle nädala auhind on enam kui magus. Nimelt saab üks Melu fänn endale täitsa tasuta kleidi Perit Muuga uuest kollektsioonist! Mine loe Melu.tv Facebooki lehelt lähemalt!

Ps2! Üleval pildil meie tuus Melu tiim peaaegu täies koosseisus!

Jaga: